Fryksdalsdansen!

Hello!

Ja, nu sitter jag i Sunne. Jag och Linnea har precis ätit våran lilla morgonkost som bestod av hallonyoghurt och en fransk baguette, mumsigt för kistan! Vi har suttit och bollat nu i munnarna på varann om dagarna som varit och det som kommer till kvällen. Vi har kommit fram till att vi nu ska ner på Sunne för att kolla läget efter gårdagen och kolla om fröken rik har fått sin lön, efter det ska vi besöka mammas jobbarkompis Annelie, trevlig kvinna! Sedan blir det nog hem och göra sig iordning i lugn och ro. Blev så stressigt igår att man måste försöka dricka och fixa sig på samma gång. Ingen bra kombination av koordinationen!

Iallafullafall så är vi i Sunne för det är den årliga Fryksdalsdansen som många glädjeligen går på för att umgås eller bara ha förbannat kul. Jag har haft trevligt hittills, dock inte varit så full som önskat men jag har haft kul! Dansat till svetten runnit och det är inget skämt, det rann från min panna och det gör det aldrig när jag tränar. Då svettas man! Bilder osv kommer när det kommer för det är fetork att lägga upp dom på varenda jävla sight!be happy om ni ens ser någon bild jag tagit!

Nu ska jag och linnea styra upp dagen så vi hinner med allt. Ni kan nå oss på luren, fulla eller ej, så kanske vi inte vill prata med er om vi inte svarar eller så är vi bortom denna planet! Ha en bra kväll!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Tackar gudarna för att solen kommit tillbaka!

Hello!

JA, nu är det första gången jag skriver på jätte länge.. JÄTTE LÄNGE! Jag har helt enkelt inte orkat eller haft tid för bloggen. Grymt tråkigt men grymt jobbigt att sitta inne när det är världens mysigaste väder på utsidan av huset. Nu sitter jag bara inne för jag har städat lite och för jag är grymt trött. Blev inte mycket sömn inatt om man säger så. Sen har jag stort toalett behov atm, haha!

Till veckan är det fryksdalsdansen och vi laddar fullt ut redan. Det kommer bli bra! Sen blir det ännu bättre om en del av Bergen Maffian kommer direkt när F-dansen är över då är der fullrulle som gäller där mer. HÄRLIGT! Synd att ekonomin inte tillåter allt, men det löser sig nog! Linnea fick veta att kläderna från Haléns har kommit idag och jag längtar bara tills jag får ta tag i dom och prova dom. Det blir nice!

Senare ikväll blir jag kanske chaufför beror på om priset dög åt de som vill ha skjuts. Men nu ska jag gå till Coop och handla något kallt att dricka. MUMS FÖR MAGEN! I Sunne är det varmt, hur är det där hemma? Hoppas på lika fint så man kan bo i stugan. Jaja, bara tjöt här nu. Nu drar jag mig! Bloggen står inte högst upp på priolistan så jag har en bloggtorka nu i sommartid, datorn är inte aktuell så att säga. Vi hörs babes!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Samlar vuxenpoäng!

Hello!

Ja, i stunden hetta som jag skriver så samlar jag vuxenpoäng! Eftersom jag lever som en ung vuxen och ensam kvinna nu så samlar jag på mig alla vuxenpoäng som finns! Jag handlar själv, jag tvättar, jag städar, jag klipper gräs, jag får pengar från skatten. JAG GÖR ALLT FÖR VUXENPOÄNG TODAY.. känns det som iaf. Startade dagen tidigt vid halv 10 då jag och Linnéa gjorde frukost och satt på altanen och njöt av morgonluften. Morbror undra om jag ville jobba, jo men visst! Nu är jag 233 kr rikare! Gick och hälsade på Linnea efter de hårda arbetet. Sedan tog jag en raskpromenad hem där jag fann post i postlådan. Rätt logiskt va? Där bland alla reklamblad och tidningar låg 2 brev till mig, 2 brev.. läsa noga! 2 brev från Norge. Allt från skatteverket i jessheim. Anna har tjänat 2081 kr och 92 öre. POFF kom massa pengar, GÖTT!

Inskaffade 3 par skor för 600 spänn igår så pengarna satt väldigt bra nu! Linnea, den djävulska shoppoholicen fick mig att köpa skor jag nog kommer använda en gång i mitt liv. Nejdå, 2 av dom är party skor som ska utnyttjas 24/7. Kom dit för ett par billiga sommarskor, kommut med partyshoes utan dess like! Därefter blev de att köpa pucko, grädde, bröd och 2 liter jordgubbar. Med ångest i baksäte åker vi hem och tar ett dopp i plurret. Alltid skönt att bada naken!

Imorn ska jag ta med Nova hem. Har planerat en massa grejer vi ska göra. Först ska vi gå hemifrån till Järnvägskiosken där vi ska käka glass. Efter det blir det att åka till stugan och käka jordgubbar och bada. Sedan tar vi nog kvällen. Nu ska jag och bada med Linnéa. Sedan far jag mot storstan! Vi hörs nästa gång jag skriver! Hejdå!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander