This is where I belong..


¢¾





















I hear the wind across the plain.
A sound so strong. That calls my name.
It's wild like the river. It 's warm like the sun.
Yes it's here. This is where I belong.
Under the starry skies, where eagles have flown.
This place is paradise. It 's the place I call home.
The moon on the mountains. The whisper through the trees.
¢¾ The waves on the water. Let nothing come between this and me. ¢¾
Cus everything I want, is everything that's here.
And when we're all together, there's nothing to fear.
And wherever I wander, the one thing I've learned,
It's to here.. I will always.. always return.





















Bryan Adams - This is where I belong.





¢¾

















Kärleksfilosofi.

hallaien!

Som man säger i Norge! Första gången jag är hemma på en hel helg. Det har varit underbart, like always! Torsdagen sov jag och min syster i farmors lägenhet så då blev det upp tidigt för att hämta nyckeln på torsdag morgonen! Jag softade sen kom syster runt 8-9 tiden kanske, så var vi vakna till 1. Kunde verkligen inte sova med den magonten. Men jag somnade tillslut när vi lagt oss. Fredag morgon, upp, klä på sig, äta, packa, se att allt är med, dra till busstationen, mötte typ alla, väntade på ullman, drog te skolan, drygade ett engelska prov, drog in till stan igen, hälsade på syster innan jag skulle dra, drog för att köpa klänning, klänningen kommer in om 2 veckor, juldressen btw, sen drog jag mot stationen för att titta tåg, martioha ringer, möter upp sanna, går till tåget, går på, sitter med en tant, går av i sunne, blir upphämtad av börderna, åker hem, softar lite och sen minns ja itne vad vi gjorde. Åkte väl bil för det mesta. Skjutsa broder till stan med Henry. Åkte hem, såg film, drog in te sunne, åkte hem och sov, jonas tog bäddsoffan blablabla, lördagen blev att vakna, gå in och äta, ut igen, in te sunne, hem, alla drar, jag är ensam från 3 till 10, fördrev tiden med Andra Avenyn och Lilla Melodifestivalen. Får sms ' gör dej iornding '. Vart iornding sen 5 tiden. Så de blev att softa, väntade, han kom, vi drog till Yoyo, satt där till 3 på natten, han va dret full och jonas följde me didag också. Dom delade på soffan och jag fick en säng för mej sj, GÖTT! Ja, och idag har det bara avrit soft, vaknade och började plugga lite. Sen vaknade dom små liven så blev de lite röjj i stugan. Drog in och åt sen vart de iväg vid halv 5 tiden till Sparbankshallen där syster & Fia ser på Match. Efter matchen drog vi till Jokki igen för att hämta min mp3, lurade in syrran och hon blev ju chockad, HAHA! Drog sen till Roger i Munkfors, kan ju alltid meddela att Sara gjorde sin livsförsta sladd med flit idag! Rogewr kom hem, han bjöd på pizza jag blev fet och vi såg på film. Filmen va slut, vi skjutsa hem Fia och nu så sitter jag här =)

Lite drygt att läsa? HAHA!
Tänkte inte ta ett stort drag om helgen. Vill ni veta får ni la fråga om ni nu vill veta, haha!

Skulle ju nämna Potti också, hörde nämligen att han skulle visa Varberg hur en sunnebo super och knullar, kondylomet skulle spridas! HAHA! Får se om han lyckades då. Ska även göra en HEROmovie om killen, får se vad han har för planer att göra i den. Ska ju vara ngt hjältemodigt liksom. Kanske hjälpa en brud till sängen för kvällen? haha jaja, han får väl överraska mej så får vi se vad det blir av med det! ;D

Jag vet min ängel. Jag vet att allt är som en stor jävla sten på dina axlar just nu. Men man kan inte springa ifrån sina problem, även om man skulle vilja det. Ibland är det bästa att prata med sina föräldrar. Man kanske tycker eller iaf tänker att dom inte skulle förstå eran situation, men det gör dom ju. Dom har ju vart med om precis samma saker när dom var yngre. Precis samma smällar. Även om dom kanske är en alkolist, en knarkare, en jobbgalen försörjare, en osocial som aldrig pratar med en, kramas aldrig med en, En person som bara är en under samma tak. Så lovar jag er, dom vet hur ni har det bara ni pratar om det. Dom förstår om ni är ledsna och inte känner för skolan t ex nästa dag. Dom förstår om ni nekar och vill va ensamma. Den som känner er bäst är era föräldrar och dom är era livspelare! Det är dom som gör att du är den du är idag. Det är dom som med sin kärlek skapade dej. Det är dom som känner dej bäst. Det är dom som älskar dig, deras barn, mest. Får ur mej en massa annat nu, har mycket att säga men ahr inte hela natten på mej. Måste ha lite sömn!

Kärleksfilosofi.
Skriver om den rubriken imorn!
You Sexy Thing! - fresch låt!

BED IS CALLING!

Anna Molander

Jag vill se dej le igen..

Hejsanhoppsan!

Vart ingen träning idag, skam. Ätit hela tiden istället och nu känns det som att jag ska spy, vad håller jag på med? Det är ju som att äta tusenlappar egentligen, att smälla i sig så. Jag som ska minska i vikt kan fasen inte hålla på såhär. Nej, nu jävlar säger jag! FEM KILO ANNA, DET KLARAR DU! Imorn är det matteprov och på fredag engelskaprov, anledningen till att jag skulle vara hemma. Längtar redan till helgen för jag behöver ta det lugnt känner jag. Sätta på pause ett tag tills jag känner att det är dags för att trycka på playknappen. På fredag så blir det sunne igen, skönt! Komma bort är aldrig fel vill jag lova. Behöver det, ge lite syre till hjärnan behövs. Ska även ta följe med Sanna upp så det ska bli trevlans, jag menar, vi har ju faktist inte setts denna månaden typ. Eller ja, en gång vid bussen men de varade ju typ 5 min. Nej, jag orkar inget mer.. Lite jobbigt är det och då menar jag inte bara att jag ätit som en gris idag. Eller ja, varför ljuger jag? Det är ju inte lite jobbigt, det är seriöst jobbigt.

Fick höra något idag som jag verkligen inte ville höra. Hatar att se dej ledsen min vän, fäller du så fäller jag. Vi har det inte lätt i våran lilla värld. Allt kostar pengar, spelar ingen roll vart du än är eller vart du än kollar. Allt kostar pengar. Varför ska allting vara så dyrt? Jag menar, dom är nästintill inga som är miljonärer, dom finns men många är dom inte. Att alla ska vara som Joakim Von Anka. Hoppas verkligen att de där miljonärerna gör något jäkla bra vettigt med sina pengar, annars skulle dom inte vara värda det! Ordet pengar finns med varje dag..

Önska som allting var som förut, då vi inte var i olika länder. Du vet, den tiden då kärlek var det enda som betydde något, det enda som stod i centrum.

En känsla av att jag är sjuk är ju inte så rockig iaf. Vill till Sunne i helgen, längtar ju. Nu erre svensk hiphop som står på min topplista, sängen snart iaf. MAGONT!

BED IS CALLING!

Anna Molander

Astrid Lindgren, 100 år. - Hon som skapade mina barndoms förebilder.

Hejsan,

Idag vill jag prata om Astrid Lindgren, kvinnan som med sin hjärna och sitt minne från sin barndom, tillverkade mina barndoms förebilder.

Pippi Långstrump, Emil i Lönneberga, Madicken, Karlsson på taket, Nils Karlsson Pyssling, Saltkråkan, Rasmus på luffen, Alla barn i bullerbyn är bara några av hennes verk. Alla hennes figurer har jag haft med mig sedan jag var väldigt liten.

Det började väl med att min syster, den först födde, tyckte om Pippi Långstrump. Pippi var hennes idol och när hon fyllde 3 år fick hon Pippi kläder och en Pippi-peruk. Med sin nya outfit var hon en äkta Pippi Långstrump. Lilla gubben var en Dalahäst och Herr Nilsson var en gosedjursapa som hon fått tidigare. Hela den dagen var hon Pippi Långstrump och ingen annan.

Sedan har jag även ett svagt minna av från när jag vaknade tidigt en morgon, när jag var liten då. Väckte antagligen mamma för bilden jag har som munne är att jag sitter i vårna gamla blomönstrade gröna soffa, så kommer en hand med en nappflaska. Det är cocacola eller något liknande i den. Tv är påslagen och det är Emil i Lönneberga som lyser upp skärmen.  Klockan var säkert runt klockan 6 på morgon. Det är ett minne som kommer sitta i, var cirka 3-4 år och minns det än, 13 år av en och samma bild. Vem skulle glömma det efter att ha kommit ihåg det så länge?

Sen har de ju varit Pettson & Findus också. Ville vara Findus då, hihi. Vem ville inte? Alla barnfilmer ger mej sådana glädje rusande och rörande känslor, jag kan börja gråta för jag blir glad. Min barndom var väldigt vacker av det jag sett, minns gör jag väl inte så mycket. Men det jag sett på bilder och filmer får mej att minnas endel vilket gör att jag skulle kunna titta tusen gånger om igen. Julafton, födelsedagar, vattkoppor, bröllop. Ja, näst intill allt är så vackert på sitt sätt. Nu känner jag mig inte seriös längre, nu börjar det bara babblas på.

I skolan har det varit Astrid Lindgren hela veckan. Alla filmer får mej att minnas och jag upplever alla härliga känslor på nytt. Min barndom saknar jag mycket, det var den tiden vi alla var en..

Astrid var en kvinna som gjorde mångas barndom lyckad och minnesfull. Hon trädde in i politikens Sverige och förändrade en hel del för hennes och våran skull. Hon var speciell för många. 1907 - 2002.

Everything is diffrent now.. But i miss it.

SHOWER CALLING!

Anna Molander


Himlen runt hörnet..

hejsan.

Gårdagen blev bara fet. Så jag bröt lite mot min självdisiplin där att sänka vikten. Men jag fick 300 kr för det och det kan leda till ett gymkort kanske? Förhoppningsvis iaf. Solkort behövs ju nu också, känner hur blek jag är. Eller ja, man ska väl tas för den man är men det är väldigt avslappnande att sola faktist. 20 min avslappning kan tas från den tid då jag sitter här.

Anyways, vi såg på film, spela tvspel & ÅT, åt precis hela tiden. Vare inte mat så vare glass eller chips. Lite vanliga spel som memory blev också. Måste nog köpa yatzy, det är ju ett kul spel även om man är ensam. Ska nog be Jocke om den där hemsidan som hade yatzy för en person. Sen så somnade nästan Darten så jag fick ge han medicinen som han skulle ha och så kom Annika & Lars hem. Såg klart på Harry Potter som skjutsade dom hem mej och i min hand hade jag 3 st hundralappar. Sen vart det sängen vid 2 tiden och under nattens gång blev det även några telefonsamtal om kebab, rödlök och om vad som kanske sker nästa helg.

Vaknade vid 11 tiden av syrrans telefon samtal. Vart igen i sängen och vid halv 2 sa mamma att vi skulle te mormor vid 2. Kläderna på och burna till mormor. God och bra mat. Fika & film. Hem och plugga. Fixat fritidskunskapen nu också typ. Förstår ju knappt hälften av uppgiften så det kanske blir ett VG -, förhoppningsvis iaf. kommunikation imorn också, ska skriva lite av det nu och sen kommer jag tillbaka för att vara social med andra på msn. Dock hoppar internet höjdhopp men vem klagar?

Hört om den där prästen som skickar ut "inte-klaga-armbanden"? Han vill få världen att bli klagofri. Rätt bra sak, kanske ska skaffa ett sådant och utmana mej själv på det. Man ska försöka klara det på 60 dagar, klagar du måste du byta armbandet till andra handleden och börja om räkningen. Så har du 59 dagar och klagar på den 59:e dagen så fåru byta arm! haha rätt nice straffning där egentligen, festligt som nisse brukar säga!

Sitter och funderar lite, som jag alltid gör när jag hör en viss melodi, har en viss känsla, ser bilder eller läser några välbekanta ord. Det är något jag vill skriva av mej någon dag när jag verkligen har tid att tänka efter och fundera på hur jag ska skriva ner det. Lätt att saker blir fel när man skriver, folk fattar fel och sen har allt bara blivit ett stort missförstånd.

Bytte några ord med min yngre syster nyss och jag ska få ta in PS2 in i mitt rum. Fett nice, nu ska jag spendera mer tid till att bli elit på TVspel. Med tanke på att XBOX 360 blivit känt med sitt nya spel Guitar Hero så har jag funderar starkt på att önska mej det i julklapp. Vi har ju PS 1 & 2 redan men 1 kan man ju nästan ta och sälja? Eller så tar jag fram gamla nintendo som vi har. Det är alltid kul om man skulle kunna varva det. Gjorde ju aldrig det när vi va små söta varelser. Jag ska nog ha Tvspels Lan med Sara Ö någon dag, vi hade gameboy en gång i tiden, det var skoj!

Men nu ska jag fixa TVSPEL & plugga, hörs imorn!

I got to say that i can't see you anymore..

CALLING, CALLING!

Anna Molander

You're an idiot. No sir, i'm a dreamer.

HALLAIEN!

Ja, då är det TORSDAG och det betyder att imorn blire 2 lektioner sen hemfärd. Vilket jag alltid älskar. Fredagarna är bäst, man hinner med det mesta då. Engelskan kanske inte är roligast men walkerts lektioner är alltid något jag ser fram emot. Han gör dom roliga och jag får in nästintill allt han säger. Det där han sa om att Pär sitter och pickar med pennan, det minns jag fortfarande. Han är en av mina favoriter, Walkert alltså. Lärare som gör lektionerna roliga lär ut bäst anser jag. Mycket jag har att säga om det men man kan inte banga ner allt här.

Igår när jag kom hem fanns det icke någon nyckel ute. Jag trodde att min äldre syster som vanligt, gått och lagt sig för att sova. Hon brukar ta med sig nyckeln in då med tanke på att Negerdavid alltid klampar in utan att knacka och får lov att komma in. Inte det trevligaste kanske om man möts av en knasig neger när man precis öppnat ögonlocken från en dröm? Anyways, så går jag runt och bankar, får min hund uppmärksamhet och pratar med henne men ingen kommer och öppnar. Jag började gå runt huset och kolla efter vägar in. Garaget, Altanen.. MEN så ringer det en klocka att jag faktist aldrig låser ordentligt till mitt fönster, självklart så gör jag tappra försök. Hämtade en målarstol som låg under våran trapp. Den sjönk genom geggan och det blev omöjligt att komma in, jag försökte hoppa men fick ont i magen, vilket gjorde svårt att andas, och fönstret flög rätt in i ryggen på mej. Sen gick jag till garage uppfarten där vi har två lite kraftigare trädgårdstolar. Jag tog med mej en av dom och försökte igen. Denna gången så checkade jag först om det sjönk igenom leran och om den var fri från att falla åt sidan om jag skulle ställa mej på den. Nytt försök, here it goes! Testar armstöden, föll inte åt sidan. Tillsist provar jag ryggstödet och stödjar det mot vårat gula tegel. Hoppar upp och just då ligger jag på fönsterbläcket i ett grepp som jag låg i cirkus 20 min. Fick ta ner alla colaflaskor och glas som jag ahde i fönstre för att kunna komma in. Tog av mej skon för att få ett grepp upp och jag lyckades. Efter allt slit så lyckades jag äntligen komma in. SKÖNT, röd smärta på min mage och irriterad för någon inte lagt ut nyckeln. Mitt första inbrott. NO SUCCES!

Med tanke på att jag hade som blogginläggsnamn: Raise your voice, så var det för jag skulle berätta att jag sett den. Liljan min kära vän brände ut den åt mej så jag satte mej vid datorn, la inte den och började titta. Filmen är så otroligt bra, den får man att gråta från första till sista scenen. Raise your voice är en av de bästa filmerna jag någonsin sett och det står jag fast vid.

Braveheart är också en böl film men den är på cirkus 3 timmar vilken man kan behöva tid till. Måste samla på tårar för att kunna klara av att se den. Kampen om människans rättigheter och hämnd för kärlekens skull. Jisses, Kanon film! Kan se den om och om igen.. Och aldrig, ALDRIG tröttna..

Sen har vi ju ALLA Peter Pan filmer, han är min gud. Det är den figur som följt mej genom hela livet även om han inte alltid har synts till. När jag var liten drömde jag att jag var Lena, tjejen som får följa med till Landet ingenstans. Hon va så fin tycktte jag och jag visste att dom skulle bli tillsammans eller så trodde jag det rättare sagt. Enligt mej blev dom det men dom blir ju aldrig det. Sen den Otecknade Peter Pan, den har nog gjort historia i mitt hjärta. Varje gång jag hör musiken känner jag rysningarna för jag tycker den är så äckligt bra. Jag tror jag väldigt sitter fast i hur Peter Pan är som person, eller hans tänk liksom. Haha.. svårt att förklara som vanligt. Alltså, detta slog mej för itne så länge sen. Men ni vet, när Krok har tillfångatagit peter och pojkarna även Wendy ( som hon heter på engelskan ). Så måste hon berätta en historia om Peter Pan. Yeye, shit the same, anyways. Poängen är att Peter åker alltid till Wendy, John & Michael för att höra på Wendys sagor om Törnrosa, Snövit, Lilla sjöjungfrun är bara några av dom. Alla dom sagor hon berättar handlar om kärlek. Dom handlar om happily ever after sluten, allt slutar som det ska. Kärlek. Jag är en kärleksnervvrak måste jag erkänna, ständigt vill jag kramas och gosa med någon fin pojk som gillar mej för den jag är. Jag brukar ofta tänka djupt i den tanken för kärlek är allt, på något sätt. Och eftersom jag är ensam blir jag oftast i mina stunder deprimerad av det, kan till och med börja gråta för jag känner mej så ensam. Sen tänker jag att killar är som ändtarmen, rövhålet duger bara när ändtarmen känner för det. Lite hårt sagt kanske, men ibland liksom. Varför behöver jag kille? Jag borde klara mej rätt bra utan, gjort det i cikrus snart ett år nu. Men det får så snabbt en vändning. Tillbaks i ensamheten liksom..

Honey, dansfilm. LÄCKER!!!!!!!!!!! Den dagen jag har städat rum ska jag börja dansa på egen hand. Tror inte vi har råd för att jag ska kunna dansa i stan sen blir det mycket kör hit och dit. Ska börja breaka, kolla på en massa olika saker på internet. Honey anyways handlar om en tjej som ska visa vad hon går för. Hon har något jäkligt bra att komma med. Slutscenen är en dansscen där hon koreograferat dansen. RYSNINGAR! snuskigt bra.

Kanske inte ska sitta uppe och säga mina favorit filmer, borde ju sova.
Klockan är ju snart 2.

BED IS CALLING!

Anna Molander


Raise your voice..

hellu!

Ja, idag så har man kanske varit lite vettigare än normalt. Kom hem från skolan och fick telefon samtal fårn lilla Emilia, 5 år. Hon undra om det var Malin Molander som svarade men det var det ju inte och hon trodde hon ville spela med mej. Så jag & min käääära lilla syster cyklar iväg med våran hund till Kusinerna på andra sidan gatan. Det enda lilla Emilia ville spela var något hon var bra på (från första tangentknappstrycket)och hon var den enda som fick spela i slutändan, stor idé att hon liksom ringde eller? Sötnosa. Den äldre kusinen Josefin hade vart hos farbror doktorn och skrapat halsmandlar så hon va lite dizzy under tiden vi var där. Lite svårt för att prata och så men hon blir nog bra snart. Kry på kussen! Emilia ville vara lite modell för jobebt som nyhetsochväderflicka. Kan säga att hon fick jobbet som sångerska istället så mycket som hon rabbla upp i nynnade melodier. Sen bar det av hemåt. Maten stod på spisen och jag högg in dirr. Lika bra att äta när det står framme annars får jag inte i mej något. Ignorerar helst matlagning, vill helst ha en bra anledning till att laga mat om jag ska göra det. T ex. tjejmiddag, laga mat åt en speciell person etc. wellwell..

Idag hade vi även eget idrottspass, funka skit bra! Bara att vi va försenade + att vi gjorde itne som det stod på vårat schema. Men jag tycker ändå jag gjorde bra ifrån mej, hållde igång hela tiden även om jag fula mej i mina härliga stunder. Det jag ägnade mest tid till var hopprep, finns det något bättre? Nu har jag tärningvärk i ryggen och det är bara goda tecken vill jag lova! Nu behöver jag inga mer kiropraktorbesök på år! Mkt möjligt när jag är en gammal skrynkligtant kanske men det är då det. Jag lever i nuet. Tränade lite i gymmet och där höll jag också igång tycker jag, nu jävlar ska jag fan i mej ta tag i örat och säga åt mej sj på skarpen att jag ska rasa! Mycket vatten under dagen också så vi får hoppas att de har försvunnit LITE fett och endel slaggprodukter. DOCK är jag sämst på att stretcha men det tar vi snart igen, vill träna hela tiden om jag ska träna. Fatta va underbart egentligen?

MAN KAN OM MAN BARA VILL

Det är mitt livs motto, det kommer nog följa min hjärna ända ner i graven. Många har nog sagt det innan men på mej har det verkligen fastnat sen långt tillbaka. Det har jag även sagt till många som säger att saker inte kommer funka i ett förhållande, att man inte kommer klara denna saken, och saker dom säger är omöjligt. Allting är möjligt, bara man vill att det ska vara det. Ingeting är omöjligt och jag kan sitta och vända på orden hur mkt jag vill för jag är så inne i mitt motto just nu, DU KAN OM DU BARA VILL.. kom ihåg det..

Läste en blogg för inte så länge sen. Har inget mer än att säga att jag tycker det är synd att denna personen som skrev det ska vara sånt svin! Kan inte säga mer än så, är van vid hur det är! Smällan har man ju faktist fått ett antal gånger och just nu gör det bara mej förbannad! Att göra så, hur kunde du?! Innerst inne hoppas jag du vet vad fel du gjorde, det sviniga du gjorde.

Imorn är det onsdag, tack & lov! Dagarna blir ju bara mindre och mindre vilket är perfa för min livsstil. Då blire träning och antar att det blir lite plugg med, haha! Vem försöker jag lura? Yeye, till helgen ska jag göra saker jag är bra på och det är att passa Alexander, lille darten. Sist jag passade honom så sov jag typ och han dola med allt själv. Han fixade glass, kakor, chips, dricka och dolade med en massa dvder. Den kvällen fick jag 200 kr för några timmar. Till helgen får jag 50 kr timmen och vi har räknat ut att det blir runt en hundra lapp mer, 300 kr!! Cashen åker ut på kläder som jag verkligen behöver och rullar in med nya uppdrag. Sen ska jag ju löneförhandla med min morbror också. Kanske blir 70-80 kr timmen där? Fett nice isf..

På tal om min morbror så pratade jag med min mor idag innan hon drog ifrån jobbet. Våra skoloveraller kommer inte förns nästa veckan på onsdag eller torsdag. Det är INTE pga att dom har mycket på jobbet utan stadium har bestämdt att de ska hämtas tisdag nästa vecka tror jag det var. Så även om dom skulle bli klara imorn så skulle vi inte ha fått dom förns nästa vecka anyways so, leave it!

Jäklarns du, jag har blivit en hejare på att blogga känner jag. Skirver ju jätte mycket nu för tiden och det farschinerande är att det är på så kort tid. Hur kan det gå så fort egentligen? Jag menar, jag stavar som en kråka på msn,lunar och alla andra communitys jag är medlen på, men här blir det mesta rätt iaf. Rättstavat som det ska vara.

Just nu skirver jag med Nisse om piercingar,dreads och tatueringar. Undrar vad han tycker om det.. ?

Annars så..

BED IS CALLING LIKE ALWAYS!

Anna Molander Apan

Försöker att ge dej allt du önskar..

Hejsan.

Skämms nu. Tränade inte, skamligt av mej egentligen. Sova är ju världens bästa grej. Menmen, tur att vi har idrottspass imorn. Mjukisbraller blir, skönt. Måste ju börja lite soft nu när jag sovit som en gnu. sitter nu och gör jag något jag verkligen inte borde göra. Imorn blire fasen proteindrink fast jag måste kolla vad det blir för mat först. Snart blire att besöka doktorn också, det är snart slut på tabletter. Orka dra dit egentligen, ja menar det borde ju finnas kvar en vårdcentral i Deje. Tänk om någon har världproblem med något och så finns vårdcentralen i Forshaga, det är kö och situationen blir bara värre. En dag kommer det säkert att hända och då får dom ta tillbaks vårdcentralen i Deje tycker jag. Men jaja, nu blire ju Sverige bara mer fattigare än normalt. Orka snacka om Sverige jag vill utomlands..

" A dream is a wish your heart makes, when you're fast asleep.
In dreams you will loose your heartache, whatever you wish for you keep.
Have faith in your dreams and someday your rainbow will come smiling through.
No matter how your heart is grieving, if you keep on believing.
The dream that you wish will come true.
A dream is a wish your heart makes, when you're feeling small.
Alone in the night you whisper. Thinking no one can hear you at all.
You wake with the morning sunlight, to find fortune that is smiling on you.
Don't let your heart be filled with sorrow, for all you know tomorrow.
The dream that you wish will come true.
When you can dream, then you can start.
A dream is a wish you make with your heart.
A dream is a wish your heart makes, when your fast asleep.
In dreams you will loose your heartache's, whatever you wish for you keep.
You wake with the morning sunlight, to find fortune that is smiling on you.
Don't let your heart be filled with sorrow, for all you know tomorrow.
The dream that you wish will come true.
No matter how your heart is grieving.
If you keep on believing.
The dream that you wish will come true.
When you can dream, then you can start.
A dream is a wish you make with your heart. "
                     - Disney Channel Stars


Har inte så mycket mer att tilllägga, ska sova nu och sen imorn blire plugg!

MOVIE IS CALLING!

Anna Molander

I wich he was you..

hejsanhoppsan!

Då är man i skolan idag då. Var inte så svårt att komma upp imorse faktist. Borde ju varit det med tanke på att jag nästan sovit 15 timmar varje dygn. Just nu har vi Fritidskunskap och det är inte min grej. Jag förstår det inte, eller ja.. Jag förstår inte när Gunnel förklarar för mej. Får försöka vara positiv även om det är en negativ kemi i luften, hehe. Ska skriva om HKB & Liseberg, lite knivigt men detta ksa vi grejja jag, Linn & Annie. Ikväll är det tärning också, får se om jag kan vara med. Halsont!? Palla.. Varför måste det bli så? Vill ju träna ffs! Jaja, lyssnar på låtar genom Youtube nu, rätt skönt. Vet inte direkt vad jag ska skriva, orkar liksom inte. känner ingen ork till något nästan. Det borde ju egentligen vara ansträngade att sitta här och skriva men för min del så är det avslappnande. Får ur mej saker som borde komma ut på ett eller annat sätt. Nervvraket behöver ett break.

Fan, satans onda andar är inom mej nu. Haha, om vi ska va seriös då så finns det något som vill ur mej nu men jag kan inte det. För mycket folk omkring mej som kan se vad jag skriver. Knasigt it is eftersom alla ni som ser detta läser. Men jag får en känsla av trygghet att itne veta vilka det är som läst det jag ahr skrivit. Känns bäst så. Precis som i novellen jag skrev för ett tag sen, om varför pojken valde "mej" när han kunde fått alla andra. Läs den så förstår ni vad jag menar.

Nu blire rast innan nästa lektion, skriver kanske mer ikväll om jag har ork.

FREEDOM IS CALLING!
Anna Molander

A dream is a wish you make with your heart..

hejsanhoppsan!

Ja, då var detta lov över dock. Lite surt har det varit men allt kan man inte begära. Men ja, de stunder jag gjort något så har jag faktist haft riktigt kul. Har väl till mesta dels sovit längre än vanligt så jag borde ju vara utsövd och redo för nya smällar! Inget skolarbete har ju blivit av vilket är dumt gjort av mej. Skulle gjort en massa men ja, vad ska man göra när man är född till en latmask? Måste hitta böckerna så jag får med mej allt imorn till skolan. Menmenmenmen, nu erre disney som gäller alltså. DISNEYMANIA! Wiiiehoo! Sjunger som satan här, vill satsa på sångkarriör ffs, måste börja någonstans haha!

Helgen som varit har väl vart lugn tycker jag, inte världens upptåg direkt. Fredag kom jag hem från ett lan som var väldigt nytt för min del. Åt pizza & duscha sen vare ju självklart min sköna säng som var huvudnummret för kvällen. Ja, och igår så bar det av till Sunne. Länge sen man var där, kände den där känslan på tåget som jag alltid får. Att jag ska få åka dit för en speciell anledning. Fast nu vare ju inte så speciellt, haha!

Jokki & Jojo hämtade upp mej på stationen så drog vi nårga varv i sunne tills vi kom hem till Lilla blåa stugan på gården. Gjorde mej iordning sen drog vi på Jokkis match, förlust it was 5-6. Sen när jag satt där ensam på läktarn så längtade jag efter handbolls matcherna vi hade där. Fysatan alltså, minns va grinig jag blev när en buttade mej och då var vi typ Bflick haha! Ville verkligen spela handboll in that moment men så kommer de massa folk ut på plan med någon sorts klubba i handen. Dom kallar det Innebandy, say what?! Aja, kom iaf fram till i slutändan att Jokki springer som en brutta och deras tränare var en apa utan kalsonger.

Det bar av hemåt Markus efter FÖRLUSTEN. Spelade gitarhero för första gången i mitt liv, det var svårt! Skulle provat hos Johannes när jag hade chansen, haha! Men det var trevligt iaf, var kvar tills Jokki fått en tröja & en grogg. Bara han fick dricka upp sin grogg & tröja, haha det fick han! Vi drog till Brårud där det vart någon sort av fest enligt Jokki festfixare, det var typ 5 pers som spelade kort och softade alkohol? HAHA!

Trevligt vare väl men vi var inte där länge, bar av mot Torget för lite food i magen, pommes med kebaaaaabsås, dirr till Jonas lägenhet. Pojken var ju ensam hemma och planerade efterfest. Det kom lite folk men eftersom Rolf ville hem så fick vi dra tidigare.

Hemma i stugan började matcherna i yatzy. 3-2 till Jokki men de borde ju egentligen vara 3-3 med tanke på att vi körde en gång till när vi inte spelade mot varandra, men ja, haha, vi borde ju egentligen räkna alla gånger vi spelat. Då vet vi ju vem som egentligen vann, lr va sägeru Jokki? Efter matcherna så bar det av till sängen där vi hade underbart sex. Best in my life alltså, jag menar.. Alla frågar om vi hade det så varför inte bara säga det? Dom vill ju höra det. Vilt och djuriskt. Grr.

När vi vaknade på morgon så killades jag lite med honom, hihi. Djuret ville sova men det fick han inte, vilt ska det vara! Vi fightades i sängen till klockan 5. Sov, kelade med varandra, älskade, ni vet sådana saker man gör i en säng. Efter en tuff fight så gick vi in och åt tacos och pratade med hans onkel. Efter att ha packat ihop mina saker så hämtade vi Jonas, mellanlandade vid coop och sen hem mot Deje.

Hemma i Deje bjöds det på sniglar, mums! och nu sitter jag här redo för sängen vill jag lova! Ryggen säger mej att den inte orkar hålla upp min kropp mera. Men den som vill veta så har jag myttat en heldel i dagens inlägg, tro vad ni vill säger jag, haha!

GOOD BED IS CALLING!

Anna Molander