Det börjar bli Norge-feber igen!

Hello!

Ja, nu ligger jag i soffan och kollar på Jims värld. Kan inte förstå att jag kan bli sååååå glad över att se detta program. Är egentligen lite för trött men nej, lika glad ändå! Lycka!

Sen har ni kanske märkt att jag har gjort om litegrann här i designen. Äntligen, börjar det hända något! Jag fick hjälp igår av kusinvitamin och vi ska bara ändra om bilderna längst upp så det inte blir för mycket svart-vitt. Längtar till resultatet!

Sedan nalkas ju norge alldeles strax. Känner lite osug men det är pengar och det ska bli skönt när nästa lön kommer igen. Det värsta är att tiden flyger iväg. Snart är det jul och jag är nästan klar med alla julklappar. Det är skönt. Även om jag inte vet om jag kommer att vara hemma.

Skriver senare!

Rainy day! ♥

Hello!

Ja, idag är det en regnig dag minsann. Men jisses vad nysigt det är, vem kan säga nej till detta höstmys väder?!

Idag ska jag tvätta, packa, dra till solstaden och äta lunch med morfar. Pannkakor i mitt hjärta, woop woop!

Känner att vädret håller mig nere litegrann. Det känns liksom tungt men tror nog en dusch kan göra susen. Sen att få mat hos morfar gör mig inte mindre glad. Haha!

Nu ska jag tvätta vidare och ta en dusch. Att känna sig fresh är att känna sig lite piggare, snyggare och ännu mer awesome! :D

bildbomb



en bra ljudbok jag lånade av pappa. för den som gillar beck och grejer haha.



en god lunch jag åt för några veckor sedan. fish'n'chips yuuuummie!!

nu ska vi se hur detta ser ut när jag kollar bloggen. smell you later

testar, testar!

Helloooo!

ja, nu provar jag att skriva ifrån min mobil. Senast jag laddade ned blogg.se's app så funkade den inte. men nu verkar det att som att det funkar att skriva. Värt att prova. Ska kolla vidare om man kan lägga till bilder osv.

vi hörs senare! :)

Små steg med stor betydelse!

Hello!
 
Ja, nu är jag ledig. Fram till lördag. Skönt att det rullar på med behandlingar på jobbet. Cashen rullar in som dom ska kan man säga. Och jag vet att allt slit och allt jobb kommer i slutändan att ge mig mer av det jag vill ha. Jag är kanske väldigt upptagen nu, men jag kommer snart att vara hel ledig igen. Bara rutiner som ska bli till så är det inget problem!
 
Jag börjar med små steg gå på den väg till det välmående jag vill ha i mitt liv. Imorgon ska jag ta massage för första gången på typ 2 år och jag har planer på att göra det en gång i månaden, bara för att jag behöver det. Jag har även fått ett stort intressesug för yoga. Lugn och träning i ett. Stressfri zon och jobba med mina energier. Intresset har blivit så stort att jag nu har skrivit till Yogaskolan i Karlstad om ev kurs. Skulle mer än gärna vilja ta kurser och yoga är det som har känts rätt hittills. Det är inte pluggande utan det är praktiskt och det är ju det lärosättet jag lär mig bäst på. Jag hoppas, hoppas att jag kan få alternativ till att kunna göra kursen varannan vecka eller distans. Håll tummarna där ute! Det är så pytte steg mot en lugnade fröken, det kan ta sin tid men jag låter det ta den tid som jag behöver. Jag har ju börjat läsa och det tog ca 1 år innan jag gjorde det igen.
 
Nu ska jag kolla över hur min vecka ser ut och kanske lite yoga på youtube, hoho!
hörs senare!

God morgon, god morgon stormiga dag!

Hello!
 
Ja, idag vaknade jag på första klockalarm-försöket! Otroligt eftersom jag alltid försöker få så mycket sömn som möjligt när jag är borta på jobb. Varför jag försöker få så mycket sömn som möjligt beror på att jag blir så sliten och när jag väl är hemma i p-huset så har jag svårt att varva ner, så morgonen blir den liksom guldvärda tiden för sömn. Kanske det följer med mig hem? Jag får kolla det när jag är hemma igen!
 
Skönt att vara uppe nu iallafall. Har precis gjort smörgåsar och ska snart steka två ägg. Kokar även rooibos te. Hör ni eller? Anna M är vaken vid soluppgången och gör frukost till sig själv när hon kan sova en timme till istället. Det är kanske nu jag tar kontroll över mig själv, mina tankar och mitt liv. Små steg som frukost på morgonen. Ja, jag tror nog detta kan bli riktigt bra! Det är iallafall mysigt att vara vaken nu när det är så mörkt ute. Har inga levande ljus för dom är slut, men det och barnkanalen sen hade jag kunnat stanna i "morgonen" hela dagen. Mysmorgon!
 
Idag är det full karriär genom hela dagen eftersom det är behandling från morgon till kväll. Ska idag försöka komma på minst 5 olika positiva saker (väldigt bra att prova eftersom idag kan bli en sån där tung dag) som jag finner med mitt jobb. Ska se om min inställning idag blir positiv trots att det kan bli tungt. Spännande!
 
För övrigt, när min klocka ringde så lät de så mycket i huset här att jag trodde det var Viktor som gjorde sig redo för att åka till jobbet. Det är tydligen storm ute och skulle huset försvinna så skulle jag inte sakna ytterdörrlåset som jag har sånt problem med att få upp varje gång jag kommer hem.
 
Nu ska jag steka mina ägg nu, vi hörs kanske ikväll!
Ha de gott allesammans!

En dag..

Hello!
 
Ja, nu sitter jag och skriver några rader igen. Känns faktiskt riktigt bra. Tillgänglig men ändå inte. Dessvärre har jag kommit in i en otrolig egobubbla nu. Är det inte jobb så är det att gömma sig någon annanstans. Och jag är faktiskt ledsen för att jag har kommit hit. Jag tror jag har flytt ifrån det som för mig annars är normalt, flytt ifrånmig själv litegrann. Flytt ifrån allt som säger ORO, STRESS, MÅSTEN, ANDRA, MÅNGA, PENGAR.. Det som egentligen är en del av mitt liv. Något som jag känner att jag inte har klarat av att ta hand om som jag ska. Bättre att släppa fjärilen än att hålla den för hårt kan man säga.
 
Men jag känner mig mer hel nu. Efter att ha sett EN FILM och läst ca 40 sidor i EN BOK, så har hela min kropp blivit lättare än vad den har varit på nästan 1½ år! Det behövs så lite för att göra så mycket, och det var länge sedan jag kände någon form av ro på detta sätt. Jag kan självklart gå in i min bubbla där jag stänger ut allt för att få tystnad, där jag kan grubbla och fundera på vad livet innebär. Men det funkar inte riktigt att finna ro på det sättet, inte på samma sätt som det gjort nu.
 
Jag börjar brainstorma över vad jag vill göra och vad massa kul det finns att göra för att få livet underbart. Det började med att jag tog med mig HEMLIGHETEN i Norgeväskan. Den har väl åkt fram och tillbaka några gånger. Ifall jag börjar läsa den liksom. Och så började jag läsa lite igår.. JAG ÄR SÅLD! Har tänkt hela dagen på massa saker som står i boken och försöker göra som dom säger. Jag tror på detta, jag tror så pass mycket att jag är villig att ge det en chans iaf. Att välja glädje var det en gubbe som sa en gång i en DVD (samt bok) som jag har hemma. Han var inte dum han!
 
 
Handlade även några dvder när jag är ute i bubblan och glider. En dag är en av dom. Tänkte inte något speciellt om den och hade faktiskt tänkt lägga tillbaka den i dvdhyllan där den låg. Jag är glad att den fick följa med mig hem. För såhär känslosam har jag inte känt mig sen The notebook kom ut och det var ett tag sen! Jag blev så förbannat ledsen och tänkte "Är livet verkligen värt att leva när man förlorar dom man älskar? Överlever man det?".. Sen tänkte jag efter igen.. "Att få uppleva den kärleken gör livet värt att leva, även om en pusselbit av den kärleken försvinner så finns den alltid där". Trots att jag satt där med ångest i typ 3 minuter över att förlora någon jag älskar högt så kände jag sådan lättnad efteråt. Jag är glad att jag har de människor runt mig, som alltid är runt mig. Ni kanske inte är i samma rum som mig, eller kanske inte i samma land, men herregud vad jag älskar er! Alla har ni format mig till den jag är i dag och jag ska bara ge den Anna en chans att komma fram igen. hon har gömt sig för länge nu. Jag har inte tid att vara orolig, stressad och otroligt stel i kroppen. Jag har tid till att älska, andas och leva! Who's with me?
 
 
 
Nu ska jag med ro i min kropp, lägga mig i sängen, somna och vakna som en ny människa! Imorgon ska jag ta hand om mig själv genom att ta hand om andra. Godnatt allesammans, glöm inte bort att jag älskar er! Även om jag inte säger det så ofta eller att vi ses. Ni finns i mitt hjärta!

Det känns att man jobbat!

Hello!

Ja, jag har minsann jobbat minsann. Minsann. Det är såhär det ska vara att jobba. Jag är bara ovan så därför känns det som att något cykla över min hjärna. Kanske druckit lite för dåligt också. Vet inte. Men nu kallar Johnny B. Godnatt peeps!

I'll be right next to you-