Sailor Moon!

Hello!

Ja, nu funderar jag självklart på mat. Vad ska jag äta och hur mycket ska jag äta och orkar jag laga mat? Jag ställer mig mot mig själv och säga att du äter det du orkar, du orkar laga mat och ät något lätt, roligt och gott! Måste ha matlåda imorn och jag tar mig hellre själv i örat för att laga den nu istället för att gå upp tidigare imorn och laga den då. Sitter och kollar på Sailor Moon nu. Så himla bra!!!!! Kan dom inte gå på tvn och vart finner man alla dvder med ALLA episoder? Jisses. Skulle vilja ha Totally Spies också. Typ sjukt roliga serier. MJAO!

Imorn är det kylskåpet som gäller and me likey. Börjar 12 och går till 18 så det är rätt nice tid också. Gillar verkligen mitt jobb även om det bara är ett sommarjobb. Underbart! Men nu ska jag försöka styra ihop lite mat så det blir någon matlåda. Sen ska jag mysa ner mig i soffan med Sailor Moon. Sov gott och dröm sött, natti!

Trasselmys! ♥

Hello!

Ja, nu har man hunnit lämna mitt barn hemma, jobba, hängt med en soft youtubepolare och kommit hem. Väl hemma har det inte hänt så mycket. Packat upp lite grejer, dels det jag handlade innan jag gick ifrån jobbet sen min hårddisk. Har flyttat runt lite saker så det inte ska vara huller om buller. Ska försöka styra upp mer eftersom det är en enda röra!

Har nyss sett på Trassel och den börjar om igen nu i skrivande stund. Den är ju så himla bra. Jag är så insnöad och vill bara sjunga, sjunga, sjunga alla låtar! Så youtube är uppe för lite mer research efter låtarna ifrån filmen. Ska se hur den är på svenska eftersom jag bara sett den på engelska. Tror den är minst lika bra ändå! Längre ner i inlägget kommer jag bjuda på en av låtarna ifrån filmen.

Imorn är det fullrulle kanelbulle! Ska tvätta, städa, diska, ÄTA, fixa, lägga fram och ALLT ska vara färdigt innan mitt barn kommer hem ifrån arbetet. Sen när mitt barn är på hemmaplan så ska vi åka och bada om vädret tillåter och därefter ska vi fixa oss inför kvällen. Dusch, finslipning, sminkning, diverse ombyten tills det känns rätt och sen är kvällen igång. Vart vi tar vägen och vad vi kommer göra, kan jag tyvärr inte avslöja. För det är ingen som vet vad som kommer hända!

Nu ska jag traska mot sängen för att kunna orka med min morgondag. Inte skrivit en lista men jag vet vad som måste göras. Ska bli skönt att få somna tidigt eftersom att jag har en känsla av att nattsömnen kommer vara rätt keff under helgen. Men vi hörs imorn när jag vaknat, godnatt!


Trassel, första scenen och en mycket bra låt! :)


What a days, höhö.

Hello!

Ja, nu har det hänt lite grejer sen sist. I tisdags drog jag mig ner över värmlandsskogarna för lite awesome häng och shopping. Första stoppet var i Deje där jag skulle träffa pappi och hämta upp lilla syster. Fick bilen tvättad och min cykel är nu på hemmaplan. Cykelturer blir!! Sedan drog jag mot Solstaden där det nalkades ihop plock av kläder, tvspel, hårddisk med mera, sen drog jag mot Bergvik.

Mötte upp Sanna och shopping var igång. Mitt presentkort på 600 kr ligger nu på 93,50 så shoppingen var ultimal. Kom hem med en tshirt, ett linne, en klänning och ett till linne. Mycket nöjd tjej sitter nu här och skriver! Därefter drog vi till Biltema där jag skulle inhandla cykellås och cdfodral. Mycket nöjd tjej där med! När shoppingen var klar och alla träffar var gjorda, tutade vi iväg mot lyan där det nalkades räkfrossa med vitlöksbröd och sallad. MUMS!

Planen var att ha minispa men det blev det inget med. Efter räkfrossan så var livskvalitén på sin högsta nivå så vi kände att detta räckte för våran spakväll, här behövs inga krämer och diverse skönhetsmedel. Räkor is the shit! Vi drog till Hanna en sväng och hälsa på henne också. Pratade så länge att myggen åt upp oss. Sen hem till sängen där det slockandes fort och tidigt.

Upp i ottan blev det inte. Men god frukost, packning, cdfixning och annat blev det. Handla på Willys för 413 kr och kom hem med flera potioner mat, så man kan ju alltid hoppas att man överlever månaden ut. Sen vattnade vi blommor, hämta saker hos mammsen och kollade bilnycklar. Vi hamnade i Sunne tillslut och började dirket med diverse ting innan partyt. Partyt var nice med diverse skavanker, men det blev en bra kväll tillslut.

Nu ska jag göra mig iordning och dra till jobbet. Awesome med cash! Cash is king! Iaf när man är fattig som mig. Vi hörs senare ladies and gentlemens! Have a nice day!

PMSDAG ELLER?! :O

Hello!

Ja, nu har jag jobbat. Som ett djur känns det som. Helt lost in the head liksom. Skulle jobba 12-18 men blev ytterligare några timmar så jag var väl hemma 21.30 om inte mitt minne för hur lång tid det tar att gå hem har svikit mig. Försöker bli pigg eftersom jag har 49074589 saker att göra innan jag somnar.

Fick ingen lönespecifikation så jag är ju typ pms för det. Jag är pms för allt idag typ. Okej, för att klargöra för alla som läser: jag har inte pms men gillar att uttrycka det eftersom det låter inte så illa klangande som sur. Sur låter mer negativt än pms och pms är mer negativt än sur, hängde ni med? Jag måste göra en feeeeet lista på saker jag måste göra innan jag stänger igen mina ögonlock. Det är en del kan jag säga! Vad blir det för väder imorn ens? Måste veta om det känns det som. Vad ska jag annars ha för kläder på mig? Massa saker att komma ihåg och jag tror jag snart stuper ihop alltså. Känns så idag. Idag kan vi lika gärna ligga i en kista och rulla tummarna istället.

Sen har jag fortfarande inget namn på min postlåda som jag frågat om. Får väl gå ut och sätta på en ny postitlapp. Pinsamt att ha det så men what to do när folk glömmer ibland? Kanske därför min specifikation inte kom idag? Jag är sur på allt idag, varför vet jag inte. Kanske inte var tillräckligt sur sist jag var sur. Kanske för jag har typ ont överallt, och då menar jag mer irriterande ont än typ ont och det går över. GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

Måste sätta på en film som gör mig glad eller typ göra klart listan så jag känner mig nöjd med något. Kanske behöver äta något? Blir nog ingen större frukost imorn skulle jag tro. Beror på hur mycket jag får gjort idag. Beror på när jag åker och sånt. Alltså, jag blir nog knäpp när jag är så sjukt ovetande om saker. Jag måste fan släppa det nu. Herregud, människa! Kan inte någon klöbba mig liksom?

Nej, film nu och skriva lista under tiden. Me likey, hörs later!

It feels good right now (:

Hello!

Ja, nu är man vaken och utsövd. Länge sen jag kände mig såhär. Inte för trött, inte för pigg, inte för seg, inte för alert, helt perfekt nyvaken. Drömde dock en mardröm att jag försovit mig till jobbet. Sånt är lite jobbigt, väcker ju typ ångest för att passa tider liksom. Men det gick bra, Malin (från jobbet) som var med i drömmen såg inte sur ut ens så detta med att vara typ SKIT NOGA med tiderna kanske jag ska ta det lite lugnt med så jag inte mår dåligt i slutändan.

Har hunnit med lite disk, dusch och nu lite frukost. Rätt good for being me, måste jag säga. Jag som har så dåligt flow annars. Efter jag ätit ska jag klä mig och därefter så ska jag fixa mitt fejs. Atm, tycker jag att det ser bedrövligt ut. Men det kanske är jag som bara tröttnat på min look och behöver förnya mig litegrann? Får se om man kan trolla fram ett sött litet ansikte igen.

Sitter även med lite spänning denna morgon, får jag min lön idag eller imorn? Det brukar vara den 25e för många yrken, men det pratades om den 26e på jobbet. Så nu är jag grymt nyfiken på när den kommer. Men jag är väl mest nyfiken på hur mycket lön jag fått för mitt slit. Mycket? Lite? Lagom? Perfekt? Har ju haft mycket OB-tider så det är ju lite mer cash än vad jag räknat på. WIIIIE!

En annan sak jag funderar över är om det typ är prickarnas månad?! I feel crazy about it alltså! Förra vecka upptäckte jag en finne i näsan, en prick i pannan som nu ser ut som ett sår typ, en blåsa i munnen på vänster sida och sen skulle ju min kropp slå till alabama med en flärp bak vid min visdomstand. GAAAAAAAAAAAH! Kan inte äta som folk liksom. Pricken i pannan syns inte då luggen ligger grymt syggt som en cover över. Finnen i näsan är borta. Men är jag på väg att bli sjuk eller varför alla dessa prickar som ska göra ont och göra att jag ser cp ut? Maj gad.

Nej, nu ska jag fixa och dola lite innan jag traskar mot jobbet. Vi hörs senare mjukisar!

Not a single movie!

Hello!

Ja, nu har jag väl typ sanerat köket. Så rent som det är nu har jag aldrig skådat det. Förutom när jag och Niklas flyttade in alla kartonger. Då fanns det ju inga saker här ens, haha! Men det känns bra. Sen att vi drog in halvt kilo sand här igår så måste jag damsuga hur som haver. Fram med skurhinken också, när vi ändå är igång! Ska sätta en dag i månaden då det får bli storstädning. 1 gång i veckan ska dammsugaren gå. Plan, på plan, på plan, på plan! Detta ska skrivas upp, smarta idéer!

Ska fundera lite på vad jag vill med olika saker också. Idag har jag kännt mig deppig när jag suttit i tankarna. Känslor som typ kom grävandes imorse när jag var ute och gick. Jag har varit sträng och jag har varit arg, det är det som hållt mig på min vakt och känslorna försvinner. Men nu kommer dom sakta tillbaka och det är INTE BRA NÅGONSTANS! Dom här känslorna som gör mig sjukt förvirrad! Herregud, förstår inte hur militärer bara kan blockera känslor som dom gör. Dom kan bara stänga av och inget känna. Önska det kunde vara så för mig, då skulle det inte göra så svidande ont som det alltid gör när det blir såhär.

Planerar att fara ner för värmlands backarna till solstaden för shopping, planering och kanske övernattning på tisdag. Har inte bestämt mig än om övernattningen blir av men ner ska jag iaf över dagen. Mysigt ska det bli och jag LÄNGTAR. L-Ä-N-G-T-A-R, can you hear me? Behöver lite love right now. Räkor, vitlöksbröd, sallas och sås i kombination av smaskigt skvaller samt planering. Bättre kväll kan man ju leta efter!

Inte sett enda film idag, så när jag städar klart köket så ska jag faktiskt ta tag i en eller två mycket bra filmer sen sova. För då är det natta och jobb kallar imorn. Sen är jag ledig i tre dagar och jobbar under helgen.  Men vi gör såhär: Anna städar klart, fixar mat och sen kommer hon tillbaka för att skriva en rad till er. Sounds great, have a awesome time while i'm gone.

Everything about satuday and this is my sunday.

Hello!

Ja, gårdagen blev som den blev. Ja, men hur då blev som den blev undrar ni. Jag gjorde ju en uppdatering om mitt blöta hår osv, men därefter skrev jag inget mer. För då kom Johanna först, sen kom Marie hit. Vi satt här och var så partysugna så vi blev nästan ledsna, för vi hade ingen chaufför. Sen drog vi och mötte Marie S samt drog in på Ica. Hem igen och fortsatte med partysuget så vi blev nästan ledsna, för vi hade ingen chaufför. När Ymke kom och dolade med sina drinkar så fortsatte vi kolla efter chaufför. Efter någon timme så fick vi skjuts, AWESOME!

Vi hamnade på Pärlan i Lysvik. Otroligt fint och mysigt ställe måste jag säga. Regnade fruktansvärt mycket så man hade ju kunnat leka Britney Spears i sanden, men icke! Det var mest mingel under tiden det regnade eftersom dansgolvet bestod av sandplätten på utsidan, utan tak. Men när det väl slutat och vi väl var i gång med dansandet så hade vi asroligt. Det var kyligt ute men vi blev så varma så det rann av oss.

Träffade någon nisse jag inte ens vet vem det är. Men han hade tydligen anknytning till Deje och jag var hans katt. Inte lätt att ha så fint hår som jag, har väl att tacka min frisör för det! Haha! När det stängde så tror jag det blev lite fel i kommunikationen litegrann. Jag vet inte, men han verkade vilja visa vad han klarade av när det kommer till sömn och jobb. Jag erkände att jag behöver sova om jag ska orka och sen blev det liksom aswierd stämning. Han berättade vad han hette men jag hörde aldrig vad det var så det var ju fet fail, haha! Har seriöst börjat fundera på om jag hör sämre. I bilen duger inte volym 30 och mina öron tålde det nästan inte i början. Nu kan jag ha på 40 utan att röra en min. Aja.

Kvällen i sig var iaf asrolig. Dansa i sanden som en och en annan porrbrutta, satt inte fel för egoboosten. Dock var det lite krångligt då balansen sattes prov. Önskade att jag varit full och inte bara påverkad. Men det var en awesome kväll och jag har min kära arbetskollegor, ännu en gång, att tacka för! Hoppas dom hänkar på till veckan också, då nalkas det party igen!

Vi avrundade hela partykvällen här i lyan. Planen var afterparty men det blev bara lite små talk om böcker, boys och tjejstuff. Marie drog hem till sin lya medans Marie S sov kvar här hos mig. Jag tog mig en promenad i regnet kort efter att Marie drog härifrån. Rätt skönt. Tänka på olika saker och släppa loss dom. Fick se solen halvt gå upp, den var typ uppe men det kom regnmoln direkt efter dom andra. Det var bara ett mellanrum liksom. Sjukt vackert, så mobilkameran flög fram!

Idag har jag inga större planer. Ska diska som jag aldrig gör annars liksom. Slänga i en tvätt blir också. Kanske plocka undan och fixa lite med soffan. Sen ska jag fundera på hur kommande vecka ser ut. Funderar på om jag ska dra ner mot Karlstad på tisdag för lite shopping, sen hämta Sanna som ska vara min vapendragare till veckan. Sen ska jag få tillbaka PS2 från lillsyrran så ska hon få ta mitt PS1. That reminds me, kanske tvspel när jag känner mig färdig med mina sysslor? Det spörs!

Nu ska jag kolla över mina planer. Vi hörs senare sötpotatisar!

Saturday night! ;)

Hello!

Ja, nu nalkas det snart party till morgon dag gryning. Sitter i morgonrocken nu, blöt i håret och bara drygar. Borde inte dryga eftersom det snart kommer folk. Men vad gör det om hundra år? Har städat undan en del eftersom jag gav upp det igår och kollade live sändning på nätet ifrån Norge. Helt galet, svårt att förstå.

När jag suttit i kassan och sett alla norrmän så känner jag mimg ledsen och fråga hur det är med dom. Vågade liksom inte men med en gjorde jag det, fråga vart dom var ifrån och så, tror ni inte dom var ifrån Oslo då? Jag tycker sånt här är lite känsligt. Tänk om det skulle hända vår huvudstad Stockholm och folk frågade en massa saker om vår bombning? Nej, usch. Hoppas det blir till rätta snart! Kan förvarna att det kan komma ett djupt inlägg om detta som hände i Norge. Det känns i mig.

Möbleringen är typ färdig nu. Det är väl förfiningar som gäller. Men det är det ju alltid. Det är bra atm iaf och det är viktigast just nu. Känns asbra så som jag har det nu. Vi får väl se vad som händer nästa gång jag möblerar. Möblering is the shit, when you do it your own way!

Nej, nu ska jag sminka, föna och sånt där tjejtjaffs ni vet. Vi hörs kanske senare, annars imorgon! Ha en underbar kväll, det ska jag se till att ha!

Friday night (:

Hello!

Ja, nu har man gjort litegrann idag. Planering så det står härliga till! Massage har jag hunnit med och sen har jag ätit upp kålpuddingen. Inte dåligt. Men då behöver jag inte äta mer idag, det kan jag ju säga! Nu är jag så mätt så det är synd om min magsäck. Tortyr den får genomlida alltså, liten magsäck fylls med mycket mat och man blir nååååååågot mätt. Usch. Men jag gillar när jag blir såhär mätt, för då äter jag inte på några timmar. Kylskåpet har ju blivit lite av en kompis för mig nu när jag jobbar. Jag småäter. Feels hard to admit men inser man det inte själv så ser man det aldrig. Nu avlsutar vi småätning!

Känner att det jag gjort idag har gjort så jag fått ut mycket av min dag. Jag har inte bara planerat planer med personer utan planerat även annat. Planerna bara växer i hjärnan på mig. Så många idéer att jag blir fan galen snart tror jag. Men jag är lycklig och det är det som är så härligt med alla planer! Ska nog planera lite mera tror jag.

Nu ska jag ta och städa spettet eftersom jag får lite sällskap imorn på kvällskvisten. Ser riktigt fram emot detta alltså! Det värsta är ju att det är fredag och det känns som vilken vardag som helst. Imorn ska jag jobba, kan det bero på det att jag känner som jag känner för denna dag? Kanske det. Jag tycker det är kul när fulla personer ringer till mig. Sounds wierd men minns dom inte det dagen efter så kan man leva på det i några veckor.

Sen ska det ju vara rätt person som ringer också. Är det någon man verkligen inte har lust att prata med då är det mindre kul, iofs så brukar jag inte svara då. Haha! Där kom sanningen alla som ringt och jag inte svarat! Det är mindre kul att höra er på fyllan så nästa gång ni tar till er ett glas får ni vara lite roligare, hahaha! Rätt roliga ämnen jag byter till och från med.

Nu som sagt, ska jag ta tag i projekt sanering! Är lite små sliten men måste kötta på. Jag börjar otrivas här och börjar man känna så borde man börja forma upp sitt liv igen. Vi hörs senare, puss i rumpväcket!

DONE!

Hello!

Ja, nu har jag väl inte gjort så mycket mer än att ha fixat kålpuddingen. Den står nu i ugnen och det som återstod ligger i pannan för grillning. Ska nog ta mig lite sen innan jag går på en promenad. Det är så sjukt varmt så det behövs lite luft nu kan jag säga. Har ett fönster öppet nu men eftersom det inte blåser så smyger sig kylan på bara. Tråkigt.

Skönt att kunna sova tills jag vaknar imorn. UNDERBART! Ska massera en timme på eftermiddagen bara och det är ju ingen big deal. Ska försöka ta ledigheten till sitt maximum, softa spettet. Dock ska det ju regna så jag blir väl innesittandes med städning och film. Brukar sluta så iaf, att det ska rulla en film under tiden jag städar. Det blir bra i slutändan!

Men ja, nu ska det nog intas föda och efter det en promenad i mörkret. Hoppas på regn och åska när jag ska sova sen. Det blir nice som fan! Sov gott allemsanns och dröm så sött ni bara kan, godnatt gullbarn!

kålpudding deluxe!

Hello!

Ja, gårdagen var helt fantastisk och så roligt som vi hade har jag inte haft på hur länge som helst. Tack alla arbetskamrater för att ni gjorde kvällen så fuckin lyckad! Började ju med att jag fick samtal och var eftersökt. Bokstavligen så körde jag powerwalk ner till Strandcafé för att hinna vara med om alla roligheter. Satt där varm som en jävla ugn och undrade vad fan som hänt. Bodil trodde jag var sjuk. Kanske jag var fast jag inte ville inse det själv?

Medans vissa satt och frös så satt jag där, varmare än satan själv. Inte nog med att jag redan var varm så sätter dom på värmelamporna så det lyser och kommer värme at the same time. Jag kände mig ju mer grillad alltså. Bodil bjöd på en öl, tack gullunge! Blir ju nästan rörd när folk man "knappt" känner "ställer" upp för en på det sättet. Den ölen ska bjudas igen, because she's worth it! Vi satt och pratade allesammans tills det stängde. Då traskade några av oss iväg till Marie.

Där fick man träffa lille Melker som man bara skulle vilja ta med hem och klappa sönder alltså. Vilken goding till pälsboll! Vi satt och drack öl, sen drog Marianne och Rebecca hem så var det bara jag och Marie kvar. Självklart pratade vi ju om allt mellan himmel och jord. Tatueringar, piercingar, filmer, förhållanden, peeps from the past etc. etc. etc. Jag gick ifrån henne runt 4 tiden imorse och la mig halv 5. Sen var det upp kvart i 9 för att springa till jobbet.

Det har varit en dryg dag på jobbet, men det har gått bra ändå. Eftersom jag bara åt lunch och hade sovit så jääääävla kasst så kände jag mig rätt illamående. Men en powernap på lunchen gjorde susen. När jag slutade så köpte jag vitkål så jag kunde göra en maaaaaasssa kålpudding. Dock la jag mig och skulle sova i 2 timmar eftersom jag var galet trött. Är fortfarande seg men det funkar.

Lagar kålpuddingen nu som är typ så jävla dryg att jag skulle nog kunna springa ett varv runt Sunne innan det är färdigt. Får se om jag tar mig en promenad när jag lagat färdigt allt. Behöver lite luft känner jag. Sen tror jag att Twilight filmerna ska få rulla på dumburken. Så mysiga filmer och jag är ju kär i Edward för han skulle ju vara så sjukt besatt av mig om jag var Bella liksom. Awesome.

Nu ska jag försöka göra klrt den där kålpuddingen, sen får vi se vart det bär av. Vi hörs senare!



Strandcafé nästa!

Hello!

Ja, jag tänkte bara säga att nu sticker jag till strandcafé! Är eftersökt där så bäst jag drar mig. Ha en underbar kväll!

Tonight: Strandcafé!

Hello!

Ja, nu har man käkat lite. Varit på promenad, hjälp sällskapet med att tvätta bilen, handlat lite, hängt på jobbet lite och snart ska jag iväg och jobba. Planerar lite för syrran om Januari månad. Det blir nog bra detta, känns lovande iaf om ni frågar Anna Molander Mellanbarn och ensam. Haha!

Ikväll är det strandcafé med jobbet. SUPERMYSIGT! Får se om man tar sig en cider eller om man bara sitter med som sällskap. Längtar redan! Imorn börjar jag tidigt upptäckte jag så det blir att kolla schemat när jag är framme sen. Kanske bara bli att sitta som sällskap ändå? Det spörs. Awesome med caféhäng ikväll iaf!

Jag skriver innan jag sticker till Strandcafé, vi hörs sen!

Sister Sun and The Cloud Brothers.

Hello!

ja, nu är man vaken och inte uppe med tuppen. Gick ju upp när klockan ringde så det är ju inga fel alls måste jag säga. Sitter här redo för en promenad i solen, tro det eller ej men det är miss sunshine outside och bara väntar på att få steka upp mitt skinn litegrann. Mycket awesome!

Blir ingen längre promenad eftersom jag har en del att ta tag i här hemma. Sedan måste jag ju styra en lunch också som kan stå under tiden ajg dolar med annat. Känns skönt att ta allt med en nypa salt. Ta en dag i taget och en sak i taget. Behöver inte rusa upp och göra ALLT på en gång. Då blir man ju helt klöbbad ju.

Nu symtar jag lite moln som kommer oinbjudna. Får nog sticka ut om jag ska hinna få någon syster sol på mig. Vi hörs när jag kommit hem igen. Puss & Kram!


Jessie J feat B.o.B - Price Tag


Det börjar arta sig..

Hello!

Ja, nu har vi styrt upp lite här på en timme. Mat i magen, smakade awesome! Den blir imorn också, mömma! Kläderna som har klätt min massagebänk den senaste veckan har nu placerats i garderoben där det hör hemma. Disken har jag taffsat lite på och jag känner mig lite klöbbad, så det blir nog att få undan disken sen lägger jag ner PROJEKT KLIIIINISK RENT för idag.

Har satt på Ace Ventura, så den rullar fint nu på min kloss till tvapparat. Otroligt bra film. Ingen sådär supermysig och supermysig film men den är helt okej. Super rolig är han och jag skulle mer än gärna leva tillsammans med ett freak som Ace Ventura. Han är sååååå awesome så det är synd om han. Dock vet han det redan och han är cooool.

Fick samtal förut mitt i diskningen så jag ska väl traska iväg lite senare. Nu ska jag bara försöka få energi att göra resten av disken. Måste tänka på att det kommer vara UNDERBART att träda in i köket utan att behöva göra mer än bara njuta av hur rrrrrreeeeeeeeeennnnnnnnnnttttt det är. Time for my meditation. Cyaa later!

What to do and choose a good movie.

Hello!

Ja, nu har jag kommit hem till lyan igen. Här nalkas det matlagning för en armé. Tänk att 3 små morötter och 2 potatisar kan bli typ två potioner med food, it's crazy I say! Ska ha bääääääääjkåån till så det blir lite husiskostis. Får se om man ska slå till med ett mjölkglas också när man ändå är igång med nöttihetera.

Drog som sagt till fjärran förut idag där det nalkades underbart sällskap, massage, lunch och kaffe på det! Behövde verkligen den där omgången av massage alltså. Skönt att få se ett bekant ansikte igen. Saknat! Nästa gång jag ska dit ska det bli massage, promenader, fixning, middag och lite alkohol. Ska bli underbart, jag längtar redan! Inte varje dag man kör som alla gamlingar och drar till med middag, alkohol och övernattning. MÖMS!

Fick i rusande fart fara tillbaka till Sunne för att jobba. Blev i kylskåpet och jag har upptäckt att jag bli mysigt vinter-rosig om kinderna när jag är där inne. Så ser ni mig lite smårosig så vet ni vart jag har hållit hus någonstans. Kom som sagt hem för inte så länge sen och maten står på spisen. Disken kallar, DISKA MIIIIIG!!!!

Ikväll skulle jag vilja se på Trassel. Den är ju så himla superduper mysig och jag älskar den! Längtar tills jag har den i min hand så jag kan se sönder den tills jag spyr. Såg på The Michael Jackson Story: Man in the mirror igår och den sög ju balle. Det är otroligt intressant med filmer som handlar om riktiga personer men den där skådespelaren fick det att framstå som att MJ var en unge i huvudet och 45 år i kroppen? Måste undersöka den saken om det var så. Inget minne av att han var likosm "barnslig" på det sättet.

Ska försöka städa undan spettet här också så jag kan leva som folk. På fredag ska det masseras och på lördag ska det nalkas sällskap så då kan jag inte ha det som i en loppisbod minsann! Måste fundera fram vad jag ska se för film ikväll också. I värsta fall får jag sova på saken, det är inte kul. Men vi hörs senare när jag kommit fram till något vettigt, have a nice time until then!

Fjärran väntar!

Hello!

Ja, nu är jag klar för fjärran i norr. Vi hörs när jag slutat jobba troligtvis. Ha en bra dag allesammans! Puss och kram!

Är sömn överskattat?

Hello!

Ja, jag tror jag får börja fundera på om jag ska intala mig själv att sömn är överskattat. Hade en wierd dröm också där jag bara blev arg. Feels good to be awake. Fast ändå inte, sov en halvtimme extra för att huvudet orkade liksom inte. Men jaja, det går bra nu iaf. Får försöka bli pigg ändå!

Eftersom jag ligger efter i schemat blir det bara dusch, lite käk och sen drar jag norröver. Kommer bli otroligt mysigt och jag längtar tills jag är framme! Kameran ska med minsann! Men nu ska jag get started så jag kommer iväg, vi hörs när jag kommit hem igen! Ha en underbar dag!

Crazy lady!

Hello!

Ja, jag gick ju inte och la mig som jag skrev på facebook för en halvtimme sedan. Fick för mig att jag skulle hitta en av mina bankdosor, once and for all liksom. Rensat i köksskåpet, kryddskåpet, byrån och slängt diverse stuff som bara står och samlar damm. Klockan är way to much for my head right now. Tror jag sitter och väntar to much vilket jag inte borde, time to fix tänktjaffset!

Jag tog heller inte disken så den kommer ju direkt mobba mig när jag kommer till köket till morgonen. Men tur det iaf att jag ska sätta pli på mig själv för att göra något vettigt för en gångs skull. Det kommer kännas bra i slutändan. Det är jävligt synd dock att jag är en sån hejare på att: 1. Gömma bankdosor, POFF BORTA! 2. Skjuta upp saker som borde göras. 3. Vara vaken när jag borde sova. 4. Sova när jag borde vara vaken. 5. Post-it lappar!

Alla världens bankdosor kommer vara i min lägenhet men ingen kommer finna dom, inte ens jag själv. Jag kommer ha ett helt hav med saker must to do, och mer kommer det bli. Jag fortsätter vara vaken för jag vet inte varför och jag sover så mycket osm möjligt för det är bland det bästa som finns, om det är rätt säng vill säga. Jag kommer inte behöva tapetsera när jag flyttar till hus, eller måla huset, eftersom post-it lapparna kommer pynta det mycket bra. GALEN KVINNA!

Aja, jag kommer iaf känna mig otroligt duktig som rensar all this mess alltså. Ska sätta postitlappar där det står vad som ska göras. Annars skriver jag feta A4 papper om jag inte lyder dom. Och lyder jag inte dom så måste jag gå upp en timme tidigare än tänkt, så jag gör det jag måste. Fan, vad jag är awesome alltså! Ibland undrar jag hur det hade gått om jag inte var jag alltså.

Roligast utav allt vore ju om folk snott mina bankdosor och jag tycker jag är king på gömma bankdosan? Snackade om burned brud med os av fläsk. Herregud! Vet inte om jag ska tycka det är pinsamt eftersom jag har gömt dom helt själv. Sen om någon tagit dom, så är det ju synd om mig som letar. Men tänk alla saker jag hittar på vägen? Alla minnen, alla saker som jag inte behöver, alla saker som borde användas/utnyttjas oftare, ja allt! Crazy!

Ska dricka upp teet jag gjorde i ordning, den hoppas vi att jag klöbbas utav så jag somnar som en stock. Om jag inte gör det. Då ska jag försökta slakta John Blund när han kommer och hälsar på, på jobbet imorgon. Han ska minsann inte få komma och gå som han vill. Det ska han veta. Imorn nalkas det äventyr i norr, sedan jobba och därefter fortsätta jakten på bankdosorna!

Ni får sova så gott, drömma så sött, så hörs vi imorn. Godnatt gullesnuttar!

Bjuder på en liten goding som jag spelar sönder nu för tiden.
Aly & Aj - Like whoa.
Enjoy!


Hard work, work!

Hello!

Ja, vad har hänt idag då? Nog med att jag varit duktig och jobba men jag har ju även hunnit med lite grejer här hemma. Kom hem lite innan jag skulle dra mig mot jobbet och disken fick sig en käftsmäll utan dess like. Ska snart ta mig en omgång igen. Ska försöka hinna med så mycket som möjligt innan helgen. Då nalkas det sällskap!

Har hängt i Frukt och Grönt. Fixat med diverse bananer och mjölklitrar. Galet. Fixade även kartongmackapärens sopsäck. Yummie tummie deluxe! Frontade och dolade. Galet. Mest galet var att jag var ensam från 18-21 så jag kände mig lite vilsen i slutändan kan jag säga. Hade jag gjort allt som ska göras? Gjorde det något om jag missade något om jag nu missat något? Det upptäcks imorn om jag gjort några fel.

Ska gå och gräva i köket efter något ätbart nu. Vi hörs senare! Love you people!

ROCK ON!

Hello!

Ja, what to say? Hann inte skriva innan jag åkte till Karlstad för jag ville vara i tid. Sen vet jag att jag hade blivit sittandes här. Jag skrev heller inte när jag kom hem eftersom jag kom hem FRUKTANSVÄÄÄÄÄRT sent och det blev sent innan ögonen hälsades på av John Blund. Minus på sömn kontot, me likey! Iaf när jag kan sova igen det dagen efter!

Imorse var jag en zombie i djungeln. Tror inte jag vill se en frukt igen. Eller jo, kanske. Men idag var jag rätt mätt på frukt kan jag säga. Min dag i helhet: Jag kan mer än vad jag tror, mitt minne må vara sjukt men den är bättre på repetition och minns saker som i studens hetta aldrig kommer fram. Trött men med lite av matlåda mammsen gjort så var jag back on track. Jag har haft skit kul. Sounds awesome right?

Igår så var jag ju på jobbet och laddad var jag. På väg ner mot Karlstad satt jag seriously och fnissa för mig själv, fattar ni lyckan? Väl i Karlstad så sprider jag min lycka, mor och syster får presenter. Anna får en rivhyvel, ett knife och honungsmarinerade köttgrejs, MÖMS LÖNCHLÖDDA! Körde iväg farmor och Lennart, sen tillbaks till Solstaden för en fet meal. Rockburgare med cheddar cheese och bacon, det säger väl sig självt?

Efter mealen drog jag hem till Musse som var ensam. Sedan fick han följa med på äventyr. Vi drog till mamma och fixade lite med min hårddisk. Vet vad jag ska göra nästa gång det är boring väder och jag är ensam. Drog vidare mot Klara där det hängde fresha brudar. Efter en stund där for jag mot Deje. Vad händer där om inte mygginvasion plus söta gubbar och tanter? Mycket trevligt! Glömdes en nyckel i min bil också, men den tar vi en annan dag!

Hämtade upp S & H, släppte av H, drog mot S och stod och tölade garanterat i 1 timme innan vi avrundade vårat samtal. CRAZY! Började fara hemåt och spelades hög musik, volym 42 och min nya partycd jag fått av stora syster, you're so lovely! Så nu är partysuget nått sin gräns. Snart nalkas party på högnivå. Partynerven skakar snart på min rumpa, oohyeah! Fick samtal på vägen men inte långvarigt, så var nu inte orolig för att jag typ skulle köra av vägen eller liknande. Jag hade allt under kontroll. Väl tillbaka i Selmastaden väckte jag en björn som sov. MOHAHAHA! Det var faktiskt kul.

Nu ska jag packa en liten väska och vandra i väg i fjärran. Får se om jag skriva något senare, imorn eller så. Lite tidsbrist till bloggen, sorry! Men jag har ett liv, BELIEVE IT OR NOT, så har jag det. Awesome! Men om vi inte hörs så får ni ha de så bra.


And remember... ROCK ON!


Uppe med tuppen!

Hello!

Ja, till nästa gång jag blir partysugen ska jag nog tänka på att sova istället för att "jag-måste-höra-denna-låten-också-innan-jag-stänger-av-datorn". Helt galet vad musik kan göra med en. Sätt igång musiken nu för att komma igång lite. Somnade nog inte förens 3-halv 4 tiden inatt efter diverse samtal och sms. Sedan kunde jag inte sova heller utav någon konstig anledning. Låg och tänkte hela tiden. Jisses, nu måste jag käka innan jag ska dra! Flingor och släta bulls, here I come!

Skriver innan jag drar till Karlstad, för just nu hinner jag inte skriva så mycket! Have a nice day!

PARTYMODE ON! LÖRDAG NU YESSSSS! :D

Hello!

Ja, nu är det lördag om vi går efter klockan. Jag själv klockan är fortfarande fredag. Fixat lite nu! Bensin, check! Kylarvätska, check! Klädkasse, check! Toalettpaket, check! Other stuff, check! Nu är det bara mig själv iordning och snygg som ska vara i bilen sen är det OFF to solstadda. LADDAD! Ska inte ens förtära alkohol men är sjukt taggad än då. PARTYMODE IS ON!

Sitter och diskuterar med Ronjano. How to heta Musse when we call you Bosse. Jadu, en intressant och mycket underhållande del av vår lilla diskussion. Sedan diskuteras det med min fördomsfulla syster som har tagit fördomsfull till en ny nivå. Först trodde hon att jag var chaufför så jag skulle ta det försiktigt. När jag berättade för henne att jag kommit hem då skulle jag inte bli för full. Berätta för henne att jag är nykter och ska jobba när jag vaknar igen, då skyllde hon på att hon hade tråkigt. Jag undrar jag.

Nu ska jag lyssna klart på musiken jag har gjort. Sedan ska jag packa ihop alla grejer som ligger här i soffan och därefter försöka lägga mig. Ska trotsallt jobba kl 9 imorn och då är det kötta, kötta, kötta i kylskåpet! Jojomen, imorn ska jag vara i kylskåpet. Har jag tur så får jag hänga i djungeln, det både luktar gott och är färgglatt!

Men vi hörs imorn när jag vaknat. Imorn gäller det people! TAGGAAAAAAAAAAAA! Sov gott och dröm sött era nötter, vi hörs när jag vaknat som sagt. PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARTY FEELINGS OOOHYEAH!

Min första visit på Strandcafé och det blev en hejdundrande succé! ;) PARTY!



Snart är det lördag igen! :D

Hello!

Ja, nu har jag provat krämen under armarna och hade jag haft på den lite längre så hade det varit babystjärt där nu skulle jag tro. Det är det ju också iofs. Lyckat resultat! Jag är sjukt nöjd hittills och då vill ju alla köpa krämen, eller hur? Blir ni inte också ruskigt sugna på att få bort allt hår som ni alltid önskat att få bort? Jojomen, det funkar! Sedan vad som händer när det växer ut får jag svara på senare, för just nu är jag babystjärt!

Partymode is on. Alldeles för länge sen jag var på party. Var en månad sen jag förtärde alkohol på rätt sätt. Galet. Imorn får jag känna på lite av kroglivet iaf när vi ska käka på uteserveringen. Längtar!!! Ska ju på en litet äventyr imorn. Direkt efter jobbet drar jag söder ut till Solstaden där det nalkas lite vovve, middag at Ankan, körning och mycket härlig stämmning. JIAO! KARLSTAD HERE I COME!

Eftersom jag ska köra min Farmor och Lennart, samtidigt vara hundvakt åt lille Musseboy, så ska jag försöka träffa gamla godingar jag inte sett på länge. Typ Spanks, kanske hälsa på i sommarstugan, får hoppas på fint väder. Annars blir jag kvar i lägenheten och ser på någon mysig film med Musse. Det blir mysigt det med. Ååååh, vad jag längtar tills imorn!

Eftersom jag börjar kl 9 till morgonen så tror jag att sängen snart nalkas. Upp tidigt och fixa och dola. Jiao! Jag är sjukt laddad för en sjukt bra lördag med diverse awesome things! Nu ska jag packa i bilen med grejer som ska med till Karlstad, kanske tanka litegrann och därefter så blir det nog sängen. Eller ja, soffan om vi ska vara petiga. Vi hörs kanske innan jag slocknar! Have a nice evening!

MÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄTTTTTTT!

Hello!

Ja, nu har jag typ ätit de viktigaste målen idag. 2 potatisar, 1 ostfylldbiff, 4 cocktailtomater och två släta bullar. Man kan tro att jag inte ätit på år och dagar. Men mätt är jag och ska palla mig igenom de timmarna som jag ska jobba idag. Mätt, mätt, mätt, mätt, mätt, mätt!

Har fått en nys om choklad nu också. Men det är ju självklart mjölkchoklad med luftbubblor som gäller. Annars funkar det inte. Mörkchoklad är ju också gott men rätt dyrt och eftersom jag inte äter mycket choklad när jag äter så blir den för dyr för att inhandlas. Rocky roads skulle vara något att göra snart. Det får styras!

Nu ska jag se lite film, ta de lite lugnt och smälta maten, sen drar jag mot la workey. Vi hörs när jag jobbat klart, kram på er!

Nyvaken, frukost, kräm, kläder!

Hello!

Ja, nu sitter jag här mysigt nyvaken i soffan. Sov mycket bättre på soffan än på massagebänken alltså. Inte trevligt att ligga hårt och samtidigt med rädslan att ramla ner på golvet. Då sover man inte bra kan jag säga, haha! Soffan var riktigt uppskattad inatt kan jag säga. Somnat om 3 gånger tror jag när jag vaknat ASPIGG. Fått sms och telefonsamtal som jag inte riktigt varit med på noterna med, haha! Lost in the space my friends!

Min plan är att käka frukost och sen käka mer lunch/middags liknande mat innan jobbet. Får se vad jag kommer fram till för food alltså. Detta med mat kan vara otroligt drygt ibland alltså. Speciellt när man vet att man måste käka frukost och att det är det viktigaste målet på dagen. Lutar mot mjölk och flingor faktiskt!

Tänkte visa er min under kräm jag köpte mig igår. Den sved inte, håren var borta på mindre än 3 minuter. Inte svår att applicera heller. Inte svår att ta bort. Den gjorde verkligen min dag när det bara blev som en POFF, borta! Ett tips är att kolla runt om någon annan i närheten använder krämen, så man kan prova på ett litet område innan man köper den. Känns lite ovärt att köpa krämen som kostar runt 80-90 kronor så kan man inte använda den och man måste få någon annan att köpa den, haha! Den proceduren är dryg skulle jag tro, eller verkar så iaf.

 

Alla är vi olika, behöver olika saker och tar saker på olika sätt. Du kanske får en allergisk reaktion medans det inte hände något med mig? Det är värt att prova iaf. This information will continue when the creme is out. Då vet jag mer om den är värd att in handlas eller inte!

Nu ska jag klä på mig kläder, lyssna på Mandy Moore och Zachary Levi, sen försöka styra någon form av frukost föda. Vi hörs senare!


Trassel ♥

Hello!

Ja, jag är som förtrollad. Satt ju och klickade runt på youtube förut idag och det var ju så mycket bra musik. Speciellt ifrån Trassel. Jag ryser, fäller tårar och känner mig otroligt kärleksfull. Känner mig typ kär fast jag inte är kär i någon. Jo iofs, jag är kär i Måns för jag är så tjock och gosig. Saknar bubbsen! Glad att vi har huset kvar iaf så man kan få se honom ibland, även om han inte bor hos oss längre.

Jag ska iaf köpa Trassel. Väntar bara på att den ska gå ner i pris så ska jag köpa den direkt! Länge sen jag såg en så bra film som berör mig på det sättet. Helt galet. Jag är så jävla mållös så det finns inte. Älskar hur Rapunzel springer runt med sitt långa blonda hår. Hennes personlighet, haha! Den är så härlig. Ja som sagt, jag är förtrollad! Helt galet men det är jag!

Nu ska jag trippa till säng men först måste jag bjuda på låten som får mig att försvinner från denna värld till en annan. Kärlek, kärlek, kärlek, kärlek, kärlek, kärlek!!!
Mandy Moore & Zachary Levi - I see the light.



Foodcome, yes!

Hello!

Ja, nu har jag käkat och himmelskt var det! Länge sen jag stod och verkligen LAGADE maten. Provade att ha i lök eftersom alla äldre har det. Jag är ingen lök älskare någonstans, tycker snarare att det är äckligt. Vitlök är riktigt gott, rödlök funkar men inte gullök. USCH! Men eftersom jag köpte mig en lökhackare på Ullared så såg jag till att mosa så mycket som möjligt. Biffarna blev inte så goda som dom brukar bli när jag bara kör på kryddor, ägg och grädde. Dom smakade lite som dom brukar göra när någon annan gör dom. Med lök i.

Jaja, huvudsaken är väl att jag är mätt och att det var ätligt. Hade ju inte bara ost i utan jag tryckte i lite skinka också och det var en liten smak som passade bra in. Bara löken hade varit borta så hade det varit nice. Tänkte bjuda sällskapet på mat också men det var tydligen sömn som prioriterades istället. Även om sällskapet sovit sen 12 idag. Jisses! Jag är typ glad att jag har matkoma nu.

Får se om jag ska mysa ner mig i soffan eller om jag ska fixa naglarna och sånt. Båda är ju mysigt men mysa ner i soffan = sömn. Det spörs väl vad som sker. Får se om jag uppdaterar något mer idag. Datorn är så het, så het, så het, kan inte svalka den, aldrig att den klarar det här. Men vi hörs när vi hörs ladies and gentlemens, have a awesome night!

Veet, nice on the legs!

Hello!

Ja, nu har jag bockat av det mesta på min lista. Dushat och provat på veet hårborttagningskräm och den kan jag starkt rekommendera. Har länge funderat på om sånt där verkligen funkar, speciellt på mig som verkar vara av ett special fall. Men nu tog jag tummen ur röven och provade. På mindre än 3 minuter var håren borta, så nu ser jag inte ut som Frodo på benen längre, halleluja! Den kostade 80 kronor så får se om det är värt pris och hur länge man har kvar den innan den är slut. Mer uppdatering om Veet Hårborttagningskräm när jag vet mer om den!

Steker biffarna och kokar potatisen nu, sent ute men vad gör det om 100 år? Bara jag blir mätt och belåten så spelar det ju ingen roll. Doppade förövrigt mina fötter i påsar med olja så nu är dom som bebisrumpor. Mumsigt! Nu ska jag bara dra i lite gyllene droppar i håret, kanske käka om maten är klar, sen fixa med naglarna.

Därefter sätter jag på Narnia som var några månader sen. En lång, mysig och bra långfilm, awesome. Får se om man kanske får sällskap till den? Det märks och det skulle vara nice. NU fortsätter jag med det ena och det andra, vi hörs snart igen. Tät uppdatering ikväll mina vänner!

Ska bli människa igen!

Hello!

Ja, vad har jag hunnit med idag? Promenera, check! Äta mat, check! Handla, check! Spela musik, check! Snacka i telefon, check! Kär i kärleken, check! Ja.. det mesta har jag gjort men mycket jag borde gjort har jag skjutit undan. Känns faktiskt inte så dumt att skjuta på saker som kan tas när jag vill det. Awesome.

Ikväll ska jag faktiskt ta tag i mig och bli människa igen. Fixa med naglar, hår, fötter, ben, kroppen och allt, allt, allt! Ska skriva en lapp vad jag ska avnjuta denna kväll. Har tagit till stor planering. På menyn står det ostfyllda köttfärsbiffar med färskpotatis och färska cocktailtomater. Ska gräva fram en mysig långfilm jag inte sett på länge. Och sen också sitter och pilla med naglar och diverse små saker. Denna kvällen blir liksom pricken över i på min lilla tredagars semester. Knyter ihop säcken som det säga i skolan!

Så nu ska jag börja ta tag i det som behöver tas tag i. Vi hörs senare när jag gjort diverse små saker som ska göras. Börjar först med köttfärsen och potäterna, åååh vad jag ska äta råmeat. Pöss på er!

Medina - Sagoland.

Hello!

Ja, direkt uppdaterar efter förra inlägget. Har nämligen hittat tillbaka till en låt jag lyssnade sönder för 1½ år sedan när jag lånade farmors lägenhet. Blir tårögd när jag lyssnar och när jag ser musikvideon. Det är den där saknaden som vaknade till liv nu. Men man kan inte bara hokuspokus ändra på det. Kärlek är något som tar tid att lära sig. Sen kan man bara inte ta vem som helst, utan allt måste kännas rätt.

Keep on dreaming Anna..

Medina - Sagoland.


Från en kusinblogg till en annan kusinblogg.

Hello!

Ja, detta inlägg är tillägnat min kusin Josefin. Hon börjar jobba i slutet av sommaren så hon, likosm jag, bloggar när vi försöker döda tid. Pretty good at it, I must say! Jo, anledningen till att detta inlägg är just för henne är för att hon ska få en tshirt av mig som inte är i min storlek längre. Så jag ska visa den för er och även för henne, eftersom hon är en trogen läsare!

 

Hoppas du blir nöjd nu kusselur! Slit den med hälsan! ;)


Soooftisch.

Hello!

Ja, jag är vaken och solen är utanför. Iofs har jag legat på massagebänken och slöat i några timmar för jag har ingen större ork. Inte vaknat till än liksom. Funderar lite på om jag ska ta en promenad och sen fortsätta med rensningen. Lite synd att vara inomhus när solen är ute tycker jag! Sen får vi se om man drar iväg mot playan för lite stek. Just nu tar jag bara det jag får så länge, tills jag inte har något att göra längre. Då kan vi steka tills vi får brännskador.

Nu ska jag styra kosan utåt, lite luft har ignen dött av. Vi hörs senare!

It's all coming back to me nooooowwwww...

Hello!

Ja, nu känner jag mig mycket duktig. I två dagar nu har jag bara tagit det lugnt. Sovit länge, gjort väldigt lite och bara varit. Något jag verkligen behövde för att göra det jag gjort idag. Jag har laddat batterierna och orkar verkligen med saker som måste göras. T ex det stora diskberget jag samlat på mig har ni halverats och består endast av glas och bestick. Tvätten är tvättad deluxe. Nu håller jag på att rensa min garderob. Är uppe i 1 IKEA papperskasse nu som lillasyster ska få gräva sig igenom. Det känns skönt att rensa ur saker och ting. Man blir liksom glad. I'M BACK!

Under tiden jag röjjer här i lägenheten så rullar Den otroliga vandringen på skärmen. Den är snart slut och då ska jag byta till en ny movie. Vilken vet jag inte, det märks. Jag väljer direkt när jag ska byta och jag känner efter vad jag är sugen på. Detta är nice, livet är nice!

Nu ska jag fortsätta, vi hörs senare!

Jag vill inte vara den..

Hello!

Ja, nu är jag lite nyvaken! Det är underbart faktiskt att få sova utan att det är något man måste göra dagen efter. Det är som att det är helg nu liksom. Underbart! Har sovit bra och haft mina drömmar, vilket jag inte haft de senaste nätterna då jag jobbat dagen efter. It feels good to have them back, även om dom är wierd sometimes. Har upptäckt att regnat under tiden mina ögonlock vilat litegrann. Myspys! Ultimata filmmys i stugan väder!!!!!!!

Vad händer idag då? Hittills har jag bara hunnit äta upp mina körsbärs tomater. Dom är ju så sjukt goda. Ska jag hem och fixa något? Jag vet inte, jag är ledig och kan ta det imorgon isf. Måste nog hem en sväng och check out my clothes. Kan nog vara bra! Senare idag så ska jag iväg och käka med Rebecca, därefter ska vi iväg på bilbingo, sen skulle någon mer tjej med, det ska bli trevligt! Kan ju hoppas att vinstlyckan är på rätt sida denna gången! Annars blir det säkert film ikväll, det är nya grejen på kvällarna!

Det är en grej jag funderat länge på. Varför det är så, varför det blivit som det blivit, har jag jort något, vad är felet? OSV. Började fundera, eftersom vi har mycket tillsammans i det förflutna, det var en gång vi. Men vad är vi nu? Ibland önska jag att vi kunde vara vänner, som vänner ska vara. Men det räcker tydligen inte till. Ibland skickar jag iväg ett sms eller två, för att se hur det är eller hur du mår. Jag har inte fått svar på någon månad nu, börjar fundera på att ge upp. Om du nu inte vill ha mig någonstans i ditt liv, som kompis eller bekant, så säg upp allt isf. Jag är trött, trött på att försöka hålla vänskapen vid liv när det bara är jag som bryr mig om den..

Blev lite djup där men känslorna kom fram och visar att jag orkar inte vara den som ska bry mig jämt och hela tiden. Jag orkar inte vara den som ska vara en ängel. Det är när jag ska vara ängel som jag utnyttjas. Jag kör, jag hämtar, jag kan tvätta, städa, planerar för att saker ska gå rätt.. ja jag gör verkligen allt för att kunna se bättre ut i andras ögon och det är helt fel! För jag duger ju som jag är och om inte jag var jag så hade jag inte haft min underbara familj och mina bästa vänner runt om mig. Jag kommer känna mig befriad, den dagen jag inser detta och väderar mig själv mer än vad jag gör nu.

Nu ska jag vara morgonmysig och läsa lite bloggar, vi hörs senare!

Satan i gatan.

Hello!

Ja, nu kommer min kropp få en ledighetschock mina vänner! Är ledig i 3 dagar framöver och det ska softas deluxe kan jag säga! Efter en kass helg med kass sömn och myskcet jobb så känner jag verkligen att jag behöver en egoboost. Only me, me, me, me, me and me! Har brytt mig FÖR MYCKET om andra de senaste och nu, dessa tre dagar, är det bara jag som gäller!

Lyssnar på Veronica Maggio nu. Vilken gudinna alltså! Så himla bra musik så det är inte sant! Ser jag en av hennes skivor i någon affär ska jag köpa den direkt och spela sönder den tills jag spyr. Satan i gatan är min nyaste favorit. Första gången jag hör den nu, det är faktiskt den som spelas. Du får gråta på gatan, men jag glömmer aldrig bort vad du gjort. En liten rad från låten, nice!

Melissa Horn är bra också. Herregud, tackar gudarna för era föräldrar som producera fram er alltså! Ni blev helt rätt vaccinerade, om inte ni fick något sångvaccin som gjorde er så king! GALET! Önska att jag hade kapaciteten till att sjunga så bra. Vem skulle inte kunna leva genom att bara sjunga hela dagarna? Om man bortser ifrån dom gånger man blir dålig i halsen osv.

Alltså, musik gör mig otroligt förhäxad. Sätt på en låt, jag har hört den, kanske kan den, jag troligen sitter och gapar mig igenom den. Sen kör jag säkert en liten musik quiz om jag har min egen musiksmak i närheten. Ett gott exempel på det var när jag fick dra och hämta Freddie i Forshaga i söndags. Körde igenom diverse filmlåtar och gamla godingar för att se hur stor musik kunskap han hade. Han blev lite positivt överraskad när han fick höra the old hip hop songs som vi alla lyssna på när vi var yngre.

Nu måste jag tydligen avsluta här, det börjar en film. Men vi hörs imorn, ska uppdatera ordentligt nu när jag är ledig! Have a nice night everyone! Me like you a lot!

Följa strömmen.. eller inte?

Hello!

Ja, idag fick man lite extra jobb. Det var nice! Dock somnade jag väldigt sent pga vissa förhinder men jag klarade mig igenom arbetsdagen och har inte somnat än. Det är starkt gjort. Dock, DOCK, märker jag att jag börjar bli deppig och känner mig "småsjuk", typ fryser på ställen som man inte ska frysa på. Börjar känna ångest över vissa grejer och orolig är jag. Inte kul.

Har börjat fått funderingar på hur jag orkar vissa saker ibland alltså. Att jag alltid intar en sorts mamma-roll och försöker vara en ängel så gott det går. Hur i helvete orkar jag? Jag vet ärligt talat inte själv. Men det ska nog få ett slut, iaf för en stund. För just nu är jag bara emot strömmen och inte följsam som jag alltid annars är. Det känns liksom mer jobbigt än det känns bra. Kanske blir bra när jag fått strömmen att följa mig?

Nu ska jag försöka få mig själv på bättre humör genom musik, vi hörs när vi hörs!

Time to get the life back on track!

Hello!

Ja, nu sitter jag på min gula matta i vardagsrummet. Jag har fortfarande inte möblerat klart och funderar starkt bara att plocka undan. Behöver all plats för massagebänken och eftersom det bara är en massage imorn så slipper jag ha bordet som står i vägen. Det fixar sig, behöver bara finna energin att komma igång!

Glömde ju uppdatera om kalaset vi hade igår. Pappsen fick glas av mig och systarna, sen fick han en rom av farmor, hoppas han blev nöjd livsjutarn! Jag fick pengar deluxe, YEAH! Nu klarar jag mig månaden ut iaf. Sen fick jag en grill, en bricka med tillhörande muggar, en kylbagryggsäck med tillhörande termos och ett presentkort. Så himla bra grejer! Jag är sjukt nöjd! Men innan jag drog till pappsen var jag hos kusinerna Josefin och Emilia. Myskussar! Vi åt glass, försökte se på Chihuahuan ifrån Bevely Hills men det gick inget vidare.

Efter smörgåstårtan, almondy daim tårta och mysigt sällskap på 12:an drog jag till kusinerna Molander för lite häng. Blev bjuden på grillat, klyftpotatis och myspys! Det var skönt att kunna "känna sig hemma" hos dom. Man känner inte att man tränger sig på liksom. Såg på Iron Man 2, spelade lite homeworkspel och fixade lite med bloglovin. Skönt att se dom! Behöver inte äta så mycket mer den här veckan kan jag säga. Rullade rätt gött igår när jag åkte hem. Tack så mycket för maten!

Idag var jag väldigt seg kände jag. Började gäspa vid 20 tiden och då blev det jobbigt. Tecken på att biologiska klockan always is right! Ikväll blir det inte så sent som det blivit de senaste nätterna. Ska städa deluxe eftersom jag ska massera imorgon. Men det löser sig, ska passa på att tvätta också när det ändå är helg! Men nu ska jag styra disken. Vi hörs senare!

varmt minsann, fläkten snart kanske?

Hello!

Ja, idag är det varmt igen! Det är väl så när man bor högst upp och taket har en färg vid namn svart. Blir nog en liten dusch innan jobbet, eller så får jag ta och hoppa i sjön på vägen dit. Regnade inatt, AWESOME! Mer regn så solen kan skina starkt sen! Det skulle gillas till hundra!

Just nu steker jag lite kebab som jag ska leva på under hela denna dag. Så jag har när jag kommit hem från la jobb. Blir nog potatissallad till det, lat som jag är! Har 2904397589 saker att göra som jag MÅSTE börja ta tag i. Måste bli bättre på mina postitlappar alltså. Skönt att motivationen rusar i mig iaf. Annars hade jag varit pretty doomed!

Funderar lite på vad jag ska sätta på för film under tiden jag dödar tiden tills jag ska till jobbet. Var och handlade rätt nyligen och den kassen blev ju urpackad fortare än ögat. Måste börja fundera på vart jag vill börja. Det är så jag kan fortsätta steg för steg och fixa här inne. När jag är färdig med allt ska jag ta upp fläkten så jag slipper svettas varje gång jag vaknar. Funderar också på om jag ska ha gardinerna nerdragna så solen får vara på utsidan istället för att värma upp här inne.

Jaja, det tåls att funderas på minsann! Hoppas att jag kan få någon dag ledig för lite party, annars får jag stå här själv och dansa nykter när ingen ser. Vad gör det? Jag är ju mycket i myspys och unningssvängarna nu för tiden så det blir mycket ta det lugnt och mindre kötta på. Måste kötta lite för att förtjäna det eller hur?

Nu ska jag välja en film som ska rulla, sen ska jag käka och sen postitlapp. Det är min plan hittills eftersom jag börjar jobba om några timmar. Awesome, awesome. Men vi hörs när jag kommit hem och håll tummarna för att jag är pigg då! Ha en bra dag!

VARMT OCH MYGG!

Hello!

Ja, nu har man tagit sig en dusch i denna otroliga värmen. Inget fel alls med värme, men då vill jag allt ha sol måste jag säga. Detta känns lite plågsamt eftersom det inte ens blåser ute. Har två fönster öppna så det ska bli drag men det är inte så mycket med den saken. GAAAAH!

Idag ska jag då till Deje. Massagebänken och oljan ska med ifall någon där nere känner sig manad. Sedan kan jag ju alltid hoppas på att om värmen ska vara så plågsam att myggorna stryket med alltså. I Deje är det helt GALET med mygg. Står man ute på vår parkering så är det typ 8 myggor som kommer direkt och surrar runt en. Om inte värmen tar dom så hoppas jag på starka vindar!

Nu ska jag sminka mig och klä mig, sedan ska jag dra och hänga med min kusin som nyligen vaknade. Men jag är hemma igen så sakna mig inte allt för mycket nu! Puss och kram på er!

ont, jobb och lit möblering!

Hello!

Ja, nu är jag vaken igen. Awesome! Dock gör det grymt ont i min rygg så jag tror jag håller på att blir helt galen. Ska ta lite massageolja ifrån Himmelriket sen och hoppas på att det blir bättre och bättre, snacka om psykisk smärta. Vet inte om det ska bli en promenad ikväll efter jobbet eller om jag ska vänta tills imorn när jag är ledig? Ta en lugn stund och bara sköt om mig själv. Tål att tänkas på!

Börjar vid 17 tiden hela den här veckan, förutom imorn. Samtidigt som jag tycket det är drygt så gör det mig ingenting. Det är rätt skönt att ha de sista timmarna att jobba av någon anledning. Då är det bara att sluta, gå till ica och handla, sen är det hem och göra något som jag tror är viktigt. Eller ja, som jag anser är viktigt för stunden. Det är så sjukt lugnt på kvällen så man hinner varva ner innan man är hemma. Awesome!

Idag ska jag försöka göra klart i lägenheten också. Annars får jag göra det det imorn innan jag åker till Deje för lite kalas. Tvätta borde jag göra kanske också. Det spörs. Nu ska jag se klart Iron Man 2 sedan får se vi se vad som händer. Vi hörs later!

Gröt och jobb, möms!

Hello!

Ja, nu sitter jag här och käkar gröt. Mums! Ska snart packa ihop och dra mig mot jobbet för lite kassajobb. Jisses, är inte så taggad men när jag väl är där så går det faktiskt bra. Sen dödar det ju tiden som jag har här hemma när jag inte gör ngåot annat än att se på film. Omväxling förnöjer!

Började möblera om igår och är bara halvvägs. Blev så sliten så jag avslutade när det mesta var på plats och dammsugningen var fulländad. Ska bli intressant att se hur det ser ut när jag är färdig. Nu ska jag käka upp min gröt, se lite på Pirates och därefter dra mig mot jobbet. Ha en bra dag!

Konfadag!

Hello!

Ja, nu är jag på hemmaplan igen. Är grymt trött men ger mig inte mot sängläge än inte. Ska snart dra iväg och glo på lite film, sen kan vi sova på saken! Haha! Är ju ledig imorn så sängen hela dagen tror jag det blir om inte solen tittar fram, då ska jag ut och grilla lite fläsk! Någon som vet vart man kan sola topless i Sunne utan att behöva ha tittare som sneglar förbi?

Konfirmationen var lite dryg när jag började gäspa. Det var ju det sista jag behövde. Men det gick vägen iaf. Viktor stod i mitten vid altaret, sötnos! Tog nattvarden också, smakar ju skit men jag känner mig så otroligt nöjd när jag gjort det. Varför vet jag inte riktigt. Tror det var för att mormor, morfar och Peter INTE tog den. Det känns ju som att det är något äldre ska ta liksom, haha!

Efter kyrkan så gick jag och la blommor samt ett gravljus på min gamle klasskompis grav. Fina blommor överallt verkligen. Dock tog myggen och bromsarna kåååååååååål på mig så jag fick inte min lilla minut där utan att störas av att de kliade eller gjorde ont. Nästa gång kanske jag tar minuten och står kvar. För att kunna förstå att nu är det såhär det är.

Efter min panik på myggor så åkte vi vidare mot kussarnas hus där det nalkades god mat, en otroligt insatt liten kusselurtjej och mycket trevligt sällskap i övrigt. Såg på Som hund och katt 2, och det ville Emilia visa alla roliga saker som de sa och gjorde, dock missade jag tydligen alla roliga saker när jag var på toa, hämtade mer mat, fika osv. Nästa gång ser vi hela filmen Millan, dont worry!

När jag fått tag i min bil igen for jag över till pappsen och fixade sätena. Grymt mycket bättre kan jag säga! Satt mycket bättre också kände jag, awesome! Sen fick farsgubben för sig att tvätta biljäkeln och jag fick stå med vattensprutsaken och spola av allt medel. Myggen åt mig, GALEN JAG BLIR! Sen for vi till Munkfors, lämnade hans bil och tillbaka till Deje. Sen var jag äntligen på väg hem igen!

Träffade Sanna och Rickard som såg måttligt möra ut efter en helg i Höljes, galet. Vågar man verkligen att bege sig upp där något år? Det märks, haha! Efter en liten pratstund drog jag vidare och hämtade min extra nyckel, nu sitter jag här. Drog på en tvätt som ska hängas innan jag drar. Ser på National Geographic dvd som först var bara dryg men nu mycket bättre. Det är som att se Animal Planet, awesome!

Nu ska jag ta på mig ett par brallor, sen ska jag dra och se på film. Somnar jag så hoppas jag att jag vaknar av något skrik eller något. Vill inte vända på dygnet, otroligt onice! Men vi kanske hörs senare, annars hörs vi när vi hörs. Ses när vi ses, hemlig ort, hemlig plats. Ha en bra kväll!

Viktors konfa!

Hello!

Ja, nu göra jag mig iordning för dagen. Kusselur ska konfirmeras och då måste man ju självklart närvara. Tänk alla gånger han har fått slava sig hela vägen hem till oss när det varit kalas, student, konfa mm? Klart jag ställer upp och är med. Ska bli kul att se alla igen ändå! Ska ju till Deje på Torsdag igen för lite kalas så då kanske jag får se några väldkända ansikten? Who knows?

Fått lite magont såhär på morgonkvisten. Iofs har jag bara sovit ca 4 timmar, men känner mig pigg ändå. Provade iaf att trycka i mig lite glutenbröd med skinka och det har släppt lite. Får se om det håller i sig. Isf får jag hoppas på stor buffé hos kusinerna efter 12 tiden senare idag. Är redan inställd på det så det blir inte mycket mat här kan jag säga, haha!

Ikväll blir det nog movie förhoppningsvis med kaffe och Dejemuffins. Det ska bli mysigt! Får se hur länge man håller sig i Dejetown denna gången. Pappsen har köpt bilsätenklädsel till mina framsäten, tack så mycket! Behöver verkligen ha det eftersom det var hål i förarstolen när den köptes. Nu har mitt stora ass fastnat i det där hålet några ggr när jag haft shorts. Så det är nice att få det åtgärdat!

Nu ska jag göra mig klar och fara, vi hörs senare! Btw, jag har sett en LYSMASK för första gången i mitt liv som lyste när vi var och fiska. Det var awesome! Bild kommer när jag hittat sladden! See you later alligator!

Have you ever seen the rain?

Hello!

Ja, det blev promenad. När jag kom ut var det mörkt bort mot Mårbacka, tänkte att jag kommer gå mitt i regnet men ack så missade jag det TOTALT. Precis när jag sätte mig här efter att ha satt i gång duschen så började det. Det kommer lite små skurar nu bara vilket jag itne vill, jag vill ha fullt ös medvetslös! Då kommer jag somna gott.

Skönt att det är kallt ikväll iaf. Då slipper jag vakna tidigt och tänka på vatten. Men nu kallar sängen alltså. No more computer för min del. Godnatt!