No good day today.

Hello!

Ja, vad ska man berätta för er nyfikna idag då? Frågan är väl snarare vart jag ska börja. Igår innan jag fick sällskap så köpte jag en julkula och en slinga med söta snögubbar i som jag flitit använder nu. Lite mysigt. Idag känner jag mig otroligt grinig och nere. Vet inte vad det är, men blir lite frustrerad över det. Vart gjorde jag av min energi? Brukar vara duktig att ge den till andra men vad jag vet så har jag inte gjort det nu.

Dagen började tidigt men en extra sovtimme i soffan. Därefter lite plugg och sen skulle jag bege mig mot skolan. Fick först skrapa rutorna som var helt igen frysta. Sedan började jag köra iväg. När jag kommit halvvägs så börjar bilen gå sjukt wierd. Värre än den brukar. Stannar lite innan skolan för att se det jag hade in my mind. JOTACK BILJÄVEL! Tror ni inte jag har fått fetaste punkan på däcket ever? Jojomen, fick köra på mot skolan och parkera biljävel där. Däcket är ju typ förstört och lämnar lite krutliknande grejs efter sig när jag körde. Jag är så trött på den alltså. Får se hur jag gör vid julafton. Om jag tar tåg ner eller om pappa hämtar mig. Fan alltså. Önskar mig en ny bil i julklapp.

Min dag har inte varit en bra dag, något är fel men jag vet inte vad. Kan det vara sjukdom på väg kanske? Känner mig så grinig, ledsen, nere.. och det värsta är att jag vet inte varför. Kanske ska ta det som en dålig dag bara och leave it behind. Imorn börjar klassisk massage så jag hoppas mina klasskompisar kan få mig på bättre humör. Har garanterat annat i tankarna imorn, men man vet ju aldrig om den här wierdfeeling sitter kvar. Det spörs.

Nu ska jag ta mig en dusch och hoppas att jag blir piggare samt gladare. Kanske ska städa lite också. Lite små rörigt här inne, men ingen big deal. Ha en bra kväll!

Jag vill känna dig, tätt intill mig..

Hello!

Ja, fullspäckad helg minsann! Daniel A-R var en söt liten aladdin/mowgli pojke. Trångt på Tempel med över 1000 pers där inne. Såg ett och ett annat face som skulle behöva ett ingrepp, hår som skulle behöva friseras och en garderob som behövde bytas (enligt Sanna, hoho). Men sånt lägger man inte energin på alltså. Däremot kan man lägga energin på att springa ifrån äckliga snubbar som går efter en. MAJ GÅD! Tur att jag är lite hurtig och kunde dra iväg med Sanna genom folkmängden. HAHA!

På lördagen masserade jag syrran, mamma, Sannas mamma, Jenny och Janina. Hetsigt schema måste jag säga, jag tror ju inte jag har tid till något när jag har all tid i världen egentligen. Ska nog läsa lite extra i Träna mentalt-boken. Den kan nog göra gott. När jag kom till Janina så snackade vi lite och därefter kom Jenny. då dukade vi fram ost, kex och julmust och myste spettet! Gilla! Sen masserade jag dom och sen drog mot Karlstad.

I Karlstad hittade jag 3 vilsna pojkar som ville följa med mig. Wierd huh? Jag drog iaf mot Grums där jag sedan hämta upp Emelie. Kan ju inte åka runt i bilen med 3 främmande människor. Så släppte vi av den ena i Slottsbron och dem andra två fick följa med hem. Den ena sov på överåvningen och den andra drog hem till sig. Emelie och jag tog med glögg ut och myste spettet där! Kan aldrig få nog av mys minsann!

I morse vaknade jag tidigt, iofs har jag gjort de hela helgen konstigt nog. Vi såg klart på Jul i Kapernaum, så bra kalender! Önskar bannemig alla julkalendrar på DVD! Sen var jag in på datorn en sväng också, men hennes dator ville inte samarbeta när det gällde blogg.se så jag fick skippa att skriva ett inlägg till er nyfikna pysar. Drog ifrån Emelie vid 1 tiden någon gång. Till Ida och hämta min lockistångis, hem till mamsen för lite ostbollar och hämta upp saker. Sedan bar det av hemåt.

Snöstrom as hell my friends! När halva vägen gått så försvann de och jag kände när jag kom fram och gick ur bilen, gud vad skönt att det inte blåser! MAJ GÅD! Tände typ alla ljuslyktor i hela lägenheten när jag kom in och det var så mysigt. Nästan så mysigt att jag inte ens ville dra hemifrån. Drog iaf till Jennie där peepsen hängde och såg på Gremlins samt Tomten är far till alla barnen. GILLA!

Imorn ska jag massera och bli masserad, styra lunch för 4 och gilla läget. Kommer nämligen finbesök från söder vid kvällningen imorn så man ska väl kanske pynta till det lite? Även packa in klappar till alla som ska få. Myspys! Sen ska jag massera igen. Sen ska jag sova spettet, jag är så trött efter denna helg alltså.

Jag saknar dig ibland. Trots att jag är "on my own" nu, så saknar jag dig faktiskt. Man släpper aldrig taget, man kan lätta på tyglarna men aldrig släppa taget. Inte helt och hållet. Känns konstigt att inte kunna vara vänner och umgås som vilka människor som helst. "Ni är vänner men ni kan inte umgås?!", några ord jag aldrig kan få ur skallen. Blir frustrerad över de. Jag väljer att bli frustrerad för jag kan itne förstå vad problemet är eller vad det är som gör att vår "vänskap" ska vara så omtumlad? Känns också konstigt att det alltid är jag som ska höra av mig för jag VILL ses och träffa dig, personen som väckt något i mig jag aldrig kännt. Jag känner mig ledsen ibland när jag tänker på det, men ändå så är jag tacksam för jag fått känna den känslan. Önskade bara jag fick leva den fullt ut. Känns och veta just då att det är såhär det känns. Kan vi vrida tillbaka tiden 4 år? Jag skulle gjort allting så annorlunda då..

Nu beger jag mig mot John Blund och hoppas på att sömnen blir fullt ut! Godnatt alla hjärtan små!

Allting börjar om..

Hello!

Ja, nu är jag nyligen hemkommen ifrån Daniel Adams-Ray som var på Tempel idag. Kan säga att jag hade hellre sett han på en konsert än på en krog. WAY TO MUCH PEOPLE! Men nu är man iaf utpumpad och redo för en omgång sömn. Men först bjuder jag på låten som fångade mig mest ikväll. Förlåt att jag aldrig sagt förlåt.

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå. Så djupa sår
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

Allting börjar om. Jag kan börja om
Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag i vita blad
Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
Hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt

Allting börjar om. Jag kan börja om
Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om


På rymmen, vart tog de vägen?

Hello!

Ja, nu är jag och systeryster redo för lite Dejetown. Ska hämta Ronja innan också. Men nu bjuder jag på en gammal låt som kommer ifrån programmet På rymmen. Varför tog dem bort det programmet? Det var ju så bra! Hoppas dom kan ta upp det igen!


LET THE WEEKEND BEGIN!

Hello!

Ja, nu kan man ju minsann ladda inför helg. Pappsen var här för cirkus en timme sen och pumpade däcket. Sedan fyllade han på den lilla rackaren till bil med bensin också, tack så mycket pappsen! Jag har betalat de viktigaste sakerna med cashen som trillade in på kortet. Känns som jag skött mig skapligt.

Nu är de faktiskt lite rörigt här i lyan. Men syrran måste ju få något att göra när hon kommer också, haha! Sist hon var här blev jag trött bara av att se henne härja runt här bland alla grejer och skrattet kom även det, OMG! Vem orkar städa åt någon annan alltså? Syrran behöver min hjälp minsann!

Okej, nu ska vi inte klanka ner på henne här. Hon bryr sig bara sen är hon riktigt rumsren och städar bara hon får chansen. Stackars kvinna egentligen, hon börjar ju faktiskt bli som mormor! Men ska hämta henne i Munkfors senare, någon som vill joina vägen dit?

Ikväll börjar min helg och jag ska se till att den kommer vara planerad in i minsta detalj. Den kommer bli så otroligt bra och bäst på länge. Ska kanske beställa tågbiljett så man tar sig till Uddevalla på juldagen. Men det spörs. Nu ska jag försöka styra kosan åt annat håll. Ha en bra kväll!

Gubben i lådan!

Hello!

Ja, nu är biljetten till fredagen fixad. GAAH! I CAN'T WAIT! Vill bara att helgen ska vara här och bildäcket pumpat så det bara är att tuta och köra! Först börjar vi med härligt umgänge på Rud och beger oss ned mot stan där Daniel Adams-Ray spelar sina låtar på Tempel. Dansa hela natten lång!

Lördag ska gå åt till att massera några i Karlstad, sedan drar jag mig mot Kristinehamn där mer massage väntar! På kvällen ska vi mysa till det litegrann och därefter drar jag till Grums och The Mattsson Family. Där nalkas det mera mys med glögg, pepparkakor och Jul i Kapernaum.

Söndag blir det nog mer massage och sen ska jag hem på julbak med några i klassen. På måndag blir det också julbak hur mysigt som helst! Sen kommer det även finbesök som stannar hela vardagsveckan. Sen är det Lia. Tiden går så sjukt fort alltså. Vi började precis skolan, jag började precis lära känna dessa människor jag nu "lever" med, snart ska vi skiljas åt. Som tur är nalkas det troligtvis Uddevalla på juldagen och Nyår. Men det spörs med den saken!

Är så sjukt taggad inför helgen, trots för lite duft i däcket. Allt ska lösas minsann! Men nu ska jag styra typ, kassen eller så. Vi hörs senare och ha en bra dag!



TO NIGHT WE ARE GOING HARD!


Time to go to bed.

Hello!

Ja, nu har man tränat från 08.30 till 15.30 idag plus lite simning och bad efter det. Man är grymt slut ska ni veta efter en sådan omgång! Imorn är de lite till plus teoriprov. Det spörs hur det går. Nu kan jag bara tänka på min underbara säng. Godnatt lovers!


What you got boy, is hard to find!

Hello!

Ja, nu är man vaken, käkat frukost och är typ redo för en hel dag med hård träning. Vattenflaska är kirrad, lunchlådan är ingen höjdare men duger att fylla magen med, badkläder ska i väskan sen är jag redo för en dag på Selma.

Jag har ju fått "punka" på bilen. Det är driveable men det behövs lite mer luft i en av däckena. Snäll pappa som Ronja har så hjälpte han mig fylla på det lite. Får be pappa kolla upp det när han är hemma igen. Ska ju åka Sunne-Deje-Munkfors-Sunne-Karlstad-Kristinehamn och förhoppningsvis Grums. Allround weekend. Ska bli mysigt och kul att komma bort lite!

Nu börjar jag bli klar. Ha en bra dag!

Glee - Don't stop Believin'


Your love is my drug.

Hello!

Ja, nu är man totalt slutkörd. Time for bed minsann. Har bara fastnat för en låt som spelats länge men liksom blivit uppfunnen av mig under denna helg. Är helt såld på den och jag kommer spela sönder den om jag inte hittar a new drug.

Your Love Is My Drug med Ke$ha. Väldigt bra håll i gång låt och bra låt innan man ska dra på förfesten då man gör sig iordning. Otroligt härlig energi i den! Men texten är inte så dum den heller. Jag önskar att jag en vacker dag kan få sjunga ut denna låt till någon pojke som håller mitt hjärta kärt. Då är det kärlek mina vänner. Den dagen jag sjunger Your love is my drug så vet ni att jag har blivit kär!


Butterfly fly away..

Hello!

Ja, nu sitter man här i en kylig lägenhet. Fattar inte varför det är så kallt när jag inte ens har ändrat något på elementet. Det bubblar inte heller. Ja, mysterium, mysterium!

Av någon anledning så har jag, när jag velat se på film, alltid velat se Hannah Montana the Movie den senaste tiden. Istället för att välja någon jag inte sett på länge. Finns inget sug efter någon annan liksom. Kan det vara så att jag måste se den tills jag tröttnar som med musik? Sitter och spelar en låt tills jag känner för en ny? Brukar vara så med filmer också ibland. Kan se på en film som jag sätter på varje kväll, varje film håller på i kanske en vecka eller två. Jisses, vilka bra filmer eller nej, jag har inget bättre att se på?

Fundera, fundera, fundera lite mera. Nu ska jag nog snart dra till Jennie. Sen ska jag vara barnvakt efter det käka lite och sen bär det av hem. Om det inte blir en promenad då men det märks. Nu ska jag fixa lite här inne, sen ska jag styra något roligare än datorn. Ha en bra eftermiddag!



Alla minnen höll mig uppe varje natt..

Hello!

Ja, nu har man varit på Öppet Hus, Klassfest och Dogge Doggelito.

Öppet Hus var jätte mysigt. vi masserade händer, pratade lite, kollade runt på andras uppställningar osv. Otroligt mysigt. Efter Öppet Hus drog jag hem hit för att duscha och göra mig i ordning inför kvällen. Då kommer Sanna en sväng förbi, trevligare än trevligast ever! Behövdes verkligen!

Hon drog, jag styrde kosan för att fixa mig. Det gick väl bra. Drog till Pizzerian med några brudar från klassen plus Anders. Där delade jag och Caroline på en Metzopotania tror jag den hette, mums! När alla var mätta och glada var det bara Jimmy som inte ätit upp så vi väntade självklart på honom. När han var mätt och glad traskade vi förbi affären, min ingång och mot Henriks lya som han flyttar ut ur snart.

Där var det party som en bergochdalbana. Först röj, sen lugnt sen röj igen. Trots nyktert tillstånd höll jag igång typ hela tiden. Dans är bland det bästa som finns! När en del dragit och vi bara var 6 pers i Henriks rum så bestämde vi oss tjejer för att dra mot krogen. Vart ska man? Vart är de mest peeps? PP it was. Eller nej, de dög så att säga. Vi fick dansa som aldrig förr och se Dogge Doggelito så vi ska väl inte vara mer än nöjda!

Nu sitter jag här och filosoferar litegrann. Sängen är ju det enda alternativet för mig nu egentligen. Men tankarna vill ju inte ta vila utan måste tänkas först. Ge mig en stoooooooooor nallebjörn som jag kan sova med. Inatt vill jag inte sova själv. Vet inte varför, men känner att jag vill somna i en varm famn, tryggt och bortom det som är utanför fönstret. Ska fundera vidare, godnatt!

Allting har förändrats men du finns kvar..

Hello!

Ja, det var ingen big deal att gå upp idag. Det är nog mycket pga att jag valde att gå upp istället för att somna om. Precis käkat ett ägg, 4 delikatess och en kopp te med svartvinbärssmak och blåbärshonung. Sitter fortfarande och smuttar på den minsann. Mums!

Sen jag satte på datorn idag så är det bara en enda låt som spelats och det är Petter feat. Veronica Maggio - Längesen. Den spelas om och om igen och mina tankar seglar iväg. Det ena efter de andra tänks igenom. Den väcker minnen ifrån i somras. Tanken på att den påminner om allt som var då, gör att jag känner mig stark. Jag har tacklat ett stort hinder som nu inte behöver ses som ett ledsamt minne längre, utan som ett minne där jag blev starkare än vad jag varit förr. Ska tänka vidare på detta senare. Remind me!



Nu ska jag till Öppet Hus på min skola. Vi erbjuder handmassage och info om vår utbildning. Känns bra att ha en skaplig utbildning om 1½ år. Känns skönt att slippa tänka på vad jag ska bli. För jag vet vad jag vill! Ha en bra dag allihopa! Tänk på vad som är viktigast för dig idag!

Veronica Maggio - 17 år.

Veronica Maggio - 17 år.


 

De går, varsegod!
Hej jag heter Veronica och jag är 17 år och välkommen till Uppsala.
Det här funkar inte. Jag kan inte säga att jag är 17 år.

Snoriga armar och en randig kind
glömmer aldrig bort min tonårssynd
hemmafester och en stulen bil
jag satt vid fyrisån och döda tid

Snurra flaskan
jag har aldrig
sanning eller konsekvens
vad vill du veta om mig?

fråga bara
jag berättar vad som helst

Det var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går?

och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar

Jag har slitit ut så många skor
i en stad där ingen längre bor

hjälpte till på min brorsas restaurang
mina vänner ville va som han

Valborgskaos på stora torget
rackarberget '95
vi bodde högst upp
vad mer vill du veta
jag berättar vad som helst

Det var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går?

och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar

Jag minns det än idag
en vattenfestival
minns att ingen ville åka hem
jag skulle utomlands
jag bytte efternamn
och jag blev en av dom som aldrig kommit hem

Sen jag var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går?

och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar.

Jag ville inte va den, jag ville inte va den..
Jag ville inte va den som blev kvar.
Jag ville inte va den som blev kvar.

Snook - Såpbubbler.

Snook - Såpbubbler.

 

Ligger där med kullen på kudden med bubblor i munnen
Och frissar jag springer och kissar och kommer tillbaka
Vi somnar och vaknar och glömmer att vi är osams. Tokfrans!
Fast allt e fel, de e alltid spel, de e aldrig kvalité
Så hon sticker, "vad kallt det blev"
Min i ett år, kinden är röd
Himlen är svart, nu är det svårt, nu blev du våt. Min egen takt.
Vi har båda två svårt skilda föräldrar, vilken flicka
Det var den man ville förändra.

Ha ha!
Bedårande bränns!
Men kommer du kommer flickan aldrig kunna komma igen
Jag bara sitter här och bara, bara ser såpbubblan
Fara mot sin undergång, när du sjunger sång
En, två, tre
Bara vara du och jag nu för idag

Låt mig bara bara älska dig
Låt mig bara bara spöa dig
Vi kan bara bara dricka varm choklad
Bara bara fånga såpbubbler

Bara bara säga helt fel sak
Vi kan bara bara ta en promenad

Kom med på en promenad ner på the Boulevard
Lämna mig, svik mig, älska mig, sån e jag
Vem är du vem är jag, så ställ krav, lägg av
Är du sur eller glad eller av idag
Lockigt hår, boxershorts, det är vad jag vill ha
Rocky 2, 82, Leva dag för dag
Hon är liten och gullig men aldrig i periferin med röda kinder
Som Ally McBeal

Glödande förhållanden, vad är det för skit?
Love you, fuck you, vi häller bensin
Bak o fram kan man väl kalla det bra ibland
Kan du kanske snälla kan du ta min hand?

Jag bara sitter här och bara bara ser såpbubblan
Fara mot sin undergång, när du sjunger sång
En, två, tre
Bara vara du och jag nu för idag

Låt mig bara bara älska dig
Låt mig bara bara spöa dig
Vi kan bara bara dricka varm choklad
Bara bara fånga såpbubbler
Bara bara säga helt fel sak
Vi kan bara bara ta en promenad

Fuck it, eller hur?
Fuck it!


Låt mig bara bara älska dig
Låt mig bara bara spöa dig
Vi kan bara bara dricka varm choklad
Bara bara fånga såpbubbler

Bara bara säga helt fel sak
Vi kan bara bara ta en promenad

Lia plats minsann!

Hello!

Ja, nu sitter jag i min soffa med en städad lägenhet. Hände en liten olycka i mitt badrum för någon dag sedan. Fick handduksvärmaren rätt in i ögat, fick känslan av att det var byebye ögat! Men det sitter kvar och jag har bra lite ont varstans. Fick en mini blåtira så jag kan ju vara mallig för min första blåtira, haha!

Vart hemma igår pga en grej så jag mådde inge vidare. Pluggade Basmedicin och innan jag la mig igår kväll lite Stressfysiologi. Ronja kom en sväng och umgicks, hon fick mig på bättre humör. Tack hjärtat! Det är bra att man kan få ventilera med sina kompisar lite om olika händelser. Tänk om man skulle hålla allt för sig själv och bolla med sig själv hela tiden? Man vill ju ha andras åsikter och andra tankesätt!

Jag är en person som bollar med mig själv oftast. Men då är det hur jag förändrats genom åren och mitt tankesätt hur det är nu i förhållande till förr. Det är fränt att se hur man som person förändras på kort tid. För fyra år sedan började jag på HUC och skrev grova saker här på bloggen. Jag var vågad då och släppte loss på riktigt. Nu är jag inte den personen längre som är fräck i bloggen. Har jag vuxit upp? Vill jag bara bli seriös med bloggen? Vet inte varför det försvann bit för bit. Kände jag mig avslöjande? Jag vet inte.

En sak jag kan komma att tänka på var att jag har använt mig mycket av bloggen för att bli bättre i skrift i svenska. Att skriva ut hela orden och inte skriva som det låter. T ex Ja gör int så mkt. = Jag gör inte så mycket. Men tror knappast det var det som förändrade mitt sätt att skriva. Det måste varit något annat..

Idag blir det plugg, ringa till lia-platser som har behandlingar när jag ringer och fundera på prioriteringen hos mig. Vad är viktigast idag? Vad känns bäst för mig? Vart ska jag börja och hur? Det är ett detektiv arbete att undersöka sitt liv på det är sättet. Man lär känna sig själv mycket bättre än vad man gjort tidigare, häftigt!

Nu ska jag styra post-it lappar som de ska stå vettiga saker på. Puss & Kram!

to much, so little time..

Hello!

Ja, nu är det mycket för mig. Vi hörs, godnatt!

Bless the broken road.

Hello!

Ja, nu är Mrs mouse down. Ska skriva till min hyresvärd innan jag går att det finns en till fångst under diskbänken. Hörde att det knäppte till och nog var det en liten mus minsann. Usch, stackarn som måste dö för min skull. Ledsamt men det är väl så man får göra för att bli av med dom. Eftersom dom förökar sig 10 gånger 40.000 så går dem inte back på musproduktionen precis.

Idag ska vi styra upp denna dag, en början på en förändring. Känns bra. Har suttit och räknat lite vad jag har för  förlust på mitt konto när nästa cash kommer. Ska troligen åker som bara den i slutet av månaden. Det blir Daniel Adams-Ray, IKEA, massage troligtvis, umgås med syrran, hälsa på mor, hälsa på släkten i Deje och mycket annat. Ska bli intressant och se vad jag får för slutsats på detta.

Nu ska jag skicka mitt arbete och dra mig mot skolan. En ny dag, nya tag! Ha en bra dag!

BTW! Jag älskar att Rascal Flatts medverkar i Hannah Montana The Movie med sin låt Bless The Broken Road. Så himla vacker röst! Ge mig en man med sångröst som får mig att smälta som smör, snälla! Billy Ray Cyrus har en jäkligt bra röst också. Får sluta kära ner mig i kändisar nu och komma tillbaka till verkligen. Men tänk att få sitta på en veranda med sina nära och kära, bara vara och sjunga tillsammans? UNDERBARA TANKE!


Time to take care.

Hello!

Ja, dagen har varit otroligt seg. Inte haft lust till något. Jennie, Caroline och Anna kom förbi för vi skulle plugga men det gick inge vidare. Ingen var nog riktigt motiverad heller. Vi bestämde att lägga ner det, Jennie och Anna dorg hem medans jag följde Caroline till Coop.

När jag kom hem fanns det lite kraft i mig så jag la i en tvätt maskin. Efter det började jag göra lappar om vad jag ska prioritera denna vecka. Jag skrev upp allt med städning, tvätt, disk, bokläsning, inlämningar osv, sedan satte jag upp dem på min garderobsspegel i prioriterings ordning. Nu har jag snart avverkat en av lapparna. NICE!

Tanken med lapparna är att jag ska börja få ordning på mitt liv. Att jag ska försöka se vad som är bäst för mig just nu och inte rådfråga andra om det. Prioritera mitt liv. Hoppas min stress lägger sig då också. Känner mig helknepig nu för tiden, känns ju allt för bra iaf.

Nu har jag lagt ner pluggprojektet för idag, godnatt!

Time to make a change.

Hello!

Ja, time to make a change. Cyaa later!

There always gonna be another mountain.

Hello!

Ja, nu är operation Ninja Mouse over. Min hyresvärd kom förbi igår under våran movieday och laddade musfällan. Nu ligger musen död sedan ca 22tiden igår kväll, under min diskbänk. USCH! Robban, snäll som han är, ska komma förbi sen och ta bort den. Tycker det är så hemskt med döda djur. Börjar ju fasen gråta bara jag pratar om den döda musen. Stackarn.

Har precis sett klart på Hannah Montana The Movie, RYSNINGAR! Är man musikmänniska är denna filmen så himla underbar. Tänk om jag skulle bli en sångerska och sjunga för glatta livet hela dagarna? Det skulle vara något för mig minsann. En sjungande hälsoterapeut, haha!

Nu ska jag hämta Jennie för en trevlig kväll, i samma veva ska jag slänga 4 månaders post. Det är nice att rensa ur lägenheten! Ha en bra kväll and enjoy the song!


Teenage Dream..

Hello!

Ja, nu är jag uppe tidigt minsann. Har försökt fixa lite här innan Jennie kommer. Tvbänken är på plats och stereon är flyttad så nu blir det mycket space minsann. Trots att tvn kom långt ner så börjat de arta sig och se snyggt ut. Får se om man får ett godkänt ifrån Jennie när hon kommer.

Jag är lite grinig just nu för jag är trött på allt som en gång var. Man ska inte dra på gammalt groll, men när det har med att göra att en "vän" ständigt drar upp det igen så kan man gött så sitta och tjura tills man känner att nu ska jag tända ett ljus i mörkret. Jag vet inte vad jag har gjort för att få detta. Gett så mycket och fått så lite. Det pratade vi om när vi hade processhandledning sist, jag ger mer till andra än vad jag ger mig själv. Finns väl både för- och nackdelar när det gäller den saken.

Som Linn sa för några veckor sen när jag hälsade på "Jag fattar inte vad han håller på med, han vill vara din vän men kan inte umgås med dig!", just den meningen har jag tänkt på många gånger och den kan diskuteras länge. Det är ju inte mer än sant och det kan man säga blev bekräftat för någon timme sedan. Vi sitter i ett litet mellanrum där vi är vänner, inte vänner, vi är kärlek, vi är på G, vi har varandra, vi är ingenting. Det mellanrummet kommer nog aldrig upplösas och jag vet inte om jag vill ha det så. Kanske dags att sätta stopp för förvirringen för gott? Göra det klart för sig att vi har ingen väg tillsammans längre och kommer troligen inte ha det heller..

Vissa saker kommer jag nog aldrig förstå eller få veta. Så från och med idag ska jag försöka gå vidare och tänka på vad jag vill. Världens är för wierd för att man ska anpassa sig ibland, iaf när det kommer till det man kallar vänner/kärlek men vet inte vad det är. Det gör ont i mig, jag blir ledsen, arg, frustrerad, skulle mer än gärna butta in dig i en vägg, känner förlust, känner mig förbannad varje gång jag ser dig, varje gång saker upprepas, varje gång du är full, varje gång jag viker mig för dig, varje gång jag åker flera mil för att se så du har det bra.. Varför ska just jag bli utvald av dig att ta hand om dig och ge dig allt de du vill ha? Vad är våran ouppklarade grej? Har jag starka känslor för dig som helt enkelt inte vill försvinna? I hope not. Mitt hjärta är snart som en liten äppelskrutt.

Jag vet inte varför jag vill ge så mycket. Antagligen för jag vill känna mig på ett sätt bekräftad att jag är en bra människa och jag skulle göra världens så himla bra om det var du och jag. Då menar jag inte att jag tycker jag är en dålig människa utan jag vill lyfta fram de positiva med mig själv. Jag vill att alla ska få se mina fina och vackra sidor hela tiden. Dock kanske jag lyfter fram dem på fel sätt och ibland kanske bara en sida kommer upp som inte borde komma upp.

Men jag tror jag måste lägga ner den känslan. Säga nej fast jag vill. Tänka på vad jag behöver istället för vad du behöver. Time to make a change! En helt ny Anna ska börja ta form från och med idag. Inte tänka på det som var utan på det som komma skall!

Ta hand om er där ute!



Lägg i bromsen och ta hand om dig själv!

Hello!

Ja, denna dagen har inte varit den bästa kan jag ju säga. Sämsta, mest nedstämda dagen om man bara tänker på skolan och inte fritid, helger osv. Det var inte min dag i skolan idag. Kunde lika gärna stannat hemma egentligen. Har kännt några mornar i rad nu att något har varit fel men jag har inte kunnat sätta fingret på det. Inatt låg jag antagligen konstigt med tanke på att jag har ont i sternocelidomastoideus och någon muskel ovanför höften. Det spörs om jag har en bra kropp imorn.

När jag kom hem, fick göra det jag ville och ta det lugnt. Det var det enda jag behövde. Det var min medicin och mitt guldkorn idag. Att ta hand om mig själv, uppfylla mina behov och inte känna av alla andras. Bara tänka på mig och min kropp. Känner att det är de bästa jag gjort på länge nu! Att lägga i bromsen och sätt mig själv först och främst!

Det är något ni borde prova ni som har en fartfylld vardag. Det finns inte tid till något och man är så stressad att man glömmer eller helt enkelt struntar i saker som står på schemat. Ta och lägg i bromsen, ta hand om dig själv och gör det du känner är rätt för dig. Det kan vara en powernap, en mysig film med levande ljus eller en promenad i den härliga vinter världen utan alla måsten. Ta hand om dig och din kropp, lyssna på ditt inre!

Imorn ska vi plugga, plugga, plugga, plugga All day long! Jag ska ge Jennie massage på morgonen om inte kroppen kolappsar inatt. Sen ska vi ut och käka en sväng efter det mer plugg, promenad och en film som paus. Det blir nog bra. Nu ska jag käka upp min delikatessmacka sen lägga mig. Lång dag imorgon, godnatt!



En bild ifrån igår när vi doppade våra ansikten i snön! :)


Jag älskar snö!

Hello!

Ja, idag har man gjort årets första bendover och snöängel. Ronja och jag kände oss lite lekfulla påväg hem efter att varit barnvakt, så innan den röda träbron tryckte vi ner våra rumpor och nyllen i snön. Kände verkligen lyckan i kroppen alltså. Synd att man blir äldre och äldre, ingen vill ju med och leka i snön efter 20. Eller hur är det med det ni som är äldre än mig? Är man vuxen efter 20 och inte kan leka i snön?

Nu har jag precis diskat, tvättat och ska faktiskt lägga mig tänkte jag. Är så trött och somnar i skolan så sängen blir tidigt. Jag är glad att jag tar och bryter mina uppesittarmönster som blir av varje dag för att få sömn istället. NICE! Imorn i min matlåda får det bli toastsmörgås igen, sen ska jag bara vara själv imorn känner jag. Men det märks väl då.

Sov gott alla änglar små!

En mus i mitt lilla vindsvåningshus.

Hello!

Ja, nu har det varit en riktigt kass update lately. Men det har väl funnits bra anledning till det skulle jag tro. Barnpassning, umgåts med polare och pluggat järnet. Okej, jag kan bara alla muskler i anatomin men det är mycket för att vara lilla mig. Idag körde vi lite och jag försökte få klart det jag hade. Dock lite svårt att komma igång med saker.

Vad har hänt sen sist? Jo, det är ju förstås det som står ovanför här. Men sen har det ju varit lite party on the way. Klädde ut oss till hemmafruar efter snack om pyjamaspartytema. Once in a lifetime säger jag bara. Gick hem i pyjamasbyxor och skor istället för högklackat och stayups, me like! Eller är det lite tantvarning?

Som ni tidigare kanske läst så har jag ju fått för mig att det bor en mus i min köksfläkt. Det låter ju precis som att det är något som gnager där inne. Sen i samma veva som detta ljudet kom så försvann ju mina tvkanaler, fick leva på DVD. Jag skyllde ju givetvis på Mr mouse. Hittade spån ifrån isoleringen i hörnet vid kylskåpet, sen fanns det även spån i kryddskåpet där fläktens rör också befinner sig. Mina aningar har ju varit en mus eller flera möss. Men ljudet försvann, tvkanalerna funkar som dem ska.. Men för någon dag sedan började ljudet igen.

Imorse var jag riktigt seg. Jag var så trött att jag mådde illa, men jag gav skolan en chans och det gick bra. Hade ingen matlåda så jag tänkte köra på varma rostbröd med skinka, ost och ananas. MÖMS! Jag satte på ugnen, drog ur plåten och tog fram alla saker. När jag skulle slänga det gamla smörpaketet i min sophink så ser jag något jag anat sen jag flyttade in men aldrig sett förens dagen då snön föll.

EN MUS! Jag tycker inte möss är äckliga eller så. Dem är söta och hade jag inte varit så kittlig i handen hade jag kanske haft en som husdjur, men jag känner något sorts obehag just nu. Sommarstugan var full i möss och jag kände att den som kom fram var min lilla kompis. Den störde inte mig alls och jag tyckte den var så söt när den kom springandes på golvet. Men nu, nu vill jag inte ha en söt mus under min diskbänk.

Jag tror det beror lite på att jag betalar en rätt stor summa för lägenheten och sen får jag ett musbo på köpet liksom. NICE, två boendeplan i ett! Men det var inte riktigt det jag var ute efter. Sen kan det nog bero på att jag är själv och jag kan inte döda musen själv. Jag är en otrolig djurvän men jag vill inte att den bor hos mig och muslortar ner här.

Pga denna händelse har jag fått städabstinens och skulle kunna stanna uppe hela natten. Men nu ska jag lägga mig och gå upp vid halv 6 istället för att fixa och trixa. Idag kom årets första snö och vilken lycka! Jag är som ett barn på julafton, iaf när jag inte tänker på musen...

Nu vet ni lite om vad som händer mig just nu. Sov gott och dröm sött änglar små!

Plugg, plugg, plugg!

Hello!

Ja, nu har jag gett mig fan på att jag ska bli klar med det mesta. Håll tummerna för mig, det är kämpigt!

Sängen tidigt? Jag tror de..

Hello!

Ja, jag och Josefin gav oss ut på jakt förut efter lunchaktig föda. Saffran&Vitlök var smockad så vi begav oss mot Kinesrestaurangen. Det blev 4 små rätter. MUMS! Ge mig en dejt någon med god mat? Efter det drog jag på PH och Josefin fick sitta är och se på Peter Pan. När jag kom tillbaka hade hon somnat till lite och vi såg på "Allt för min syster". Hade jag suttit själv så hade jag grinat ihjäl mig.

Sen när hon dragit hem skulle Jennie ha skjuts hem och så tack för hjälpen bjöd hon på en god bit pizza. Det var kvalitetstid minsann. Nice bajs! Efter ha släppt av henne placerade jag mig i soffan och nu börjar jag bli trött. Ska ta och bädda sängen nu, få tummen ur liksom och prova nya lakanen jag köpte på IKEA.

Sov gott små hjärtan!

KUSSELUR!

Hello!

Ja, nu sitter jag och väntar på Kusin Vitamin. Eftersom jag har stolar över hela placet så ser det faktiskt förbannat stökigt ut. Vart lite piggare idag men känner mig ändå seg. Kanske blir bra när Josefin kommit hit. Lite action i lyan. Får se vad vi hittar på, vi har iaf bestämdt att vi ska gå ut och käka någonstans. Men vart vet jag inte än. Det spörs väl. Kanske blir en film om jag har tur, haha. Lätt tidsfördriv. Nu ska jag plocka undan lite mer, vi hörs senare!

Josefin, kusin vitamin!

Hello!

Ja, nu har man varit hos Johanna på lite mys också. Tänk vilken seg men ändå mysig dag jag har haft. Mackorna var asgoda. Funderar på att ta en till, men jag får se vad majoriteten säger. Imorn kommer kusselur hit och hälsar på i min stökiga lya men vad gör det? Hon växte ju fasen upp i mitt stökiga rum. Får se vad vi hittar på för något. Nu ska jag styra soffläge. Godnatt!

Myspys med ägg & räkmackor.

Hello!

Ja, här blev de inga barn gjorda kan man säga. Har varit så otroligt seg idag så jag känner inte igen mig själv. Antar att min motivation och min ork kommer mot kvällen då jag blir antagligen pigg. Solen skiner ute men jag har ingen större lust att bege mig ut. Tog mig nyss en dusch och kände mig lite piggare än vad jag gjort tidigare idag faktiskt. Tänk att vatten är så uppfriskande!

Eftersom jag känner mig som en mjukis idag så blir det ägg och räkmackor med en kopp te. Tror inte jag vågar mig på äckelkaffe när jag inte har någon mjölk hemma. Ska kolla vad som finns på tvn. Finns det inget vettigt sätter jag på Hook. Idag är det pyssla om Anna dag! ME LIKE!



Me last saturday :)


aaaaaaaaaaand ACTION!

Hello!

Ja, nu ligger man på golvet här för att snart plocka undan allt som finns. Tvbänken ska ju få plats och jag måste försöka flytta på resten av alla saker. Har fått en liten möbelmani för att få ordning på alla mina saker. Jag letar efter en liten EXPEDIT hylla ifrån IKEA i vitt eller ljusträfärg. Har ju inte ens fixat med flyttkartongerna än. Snacka om att vara seg som snigeln!

När jag är klar får vi se om jag styr lite mat av någon form eller om jag ska kolla lite i skolböckerna kanske. Jag vet i alla fall att denna dagen ska avrundas med Hook. Mysig film! All mat dem äter som ser ut som yoghurt med massor av karamellfärg i. Det ser mömsigt ut alltså! Vill ni blanda er egen yoghurt kan ni ta KVARG och blanda ut på Fun Light (Valfri smak) så får ni hemmagjord yoghurt. Typ iaf. HAHA! För ni som vill veta mer kan gå in på metrobloggen.se och söka på Birk Bodin Wigler, hoho!

Nu ska jag styra rummet, ska bli skönt. Hörs ladies and gentlemens!

Tvbänk, jag kan själv! Eller?..

Hello!

Ja, nu är denna vecka slut. Är trött som en jag vet inte vad ni vet. Köpte min en tvbänk för några timmar sen, sjukt nöjd! Nu är det bara att röjja undan alla grejer så man får in den och ut me de andra. Försökte ragga hjälp till att hitta dit och att bära in i bilen, men inte någon alls kunde/ville/orkade. Sen behövdes de anledningen och beroende på vad för hjälp. Men som en stor tjej jag nu blivit så tog jag min bil, chansade starkt på min magkänsla och jag hittade rätt. WAY TO GO ANNA!

Tvbänken är nu stämplad som Anna Molanders ägo och kommer inom kort få hamna framför bordet. Får väl tacka du som sålde denne vackra möbel med diverse små grejs på för en enkel liten lapp. Kan tacka i förtid till Robban som ska hjälpa mig bära upp den. Att få hjälp i denna stad är fasen svårt. Därför tycker jag mina klasskompisar kan hänga lite oftare på borta/hemmaplan, alltså Sunne. Eftersom man inte har så värst många vänner här så blir det fasen svårt att göra något när man behöver hjälp. Jag har förövrigt inga lampor i taket för jag behöver hjälp. Tänkte ragga Henrik att göra det faktiskt, han hade ju en söt liten verktygslåda.

Detta med att kunna själv nu för tiden är ju inte så rockigt. Önskade ibland att jag kunde vara rik och anlita en snygg hantverkare som kunde fixa allt åt mig medans jag ser på hur hans armmuskler jobbar. Jojomen, det där är önsketänk minsann! Men det är tur att jag har LITE självdiciplin och försöker göra min vardag bättre hela tiden. Time to make a plan!

Imorn kommer det nog en liten bild på mig ifrån helgen då jag klädde ut mig. Har gömt kameran när jag dolat runt och städat här så jag hittar den nog imorn. Men nu ska jag styra kosan mot min lycka, soffan! Godnatt på er!