Ska sängen nalkas eller hålla ut ett litet tag till?

Hello!

Ja, planerna ändras in och ut hela tiden. Jag fick äta jordgubbar med grädde själv. Gör mig inget, jag slapp köra bil dit och sen hem. Är sjukt trött. Konstigt nog. Vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag vet ju sen att det kommer hoppa upp något i huvudet på och jag kommer skriva rekord långt.

Ska se Mumien 3 nu, drakkejsarens grav. Eller vad den heter. Den kan nog ta riktigt död på mig så jag somnar direkt sen. Fick nyss ett mms av Linn. Det är en bild på henne och hennes brorson Fredrik. Så underbart söta! Ska spara den på mobilen och lägga in på datorn så den sparas helt och fullt. Skulle vilja vara med er nu ska ni veta. Inte så kul att vara ensam längre..

Sliten med nöjd ändå!

Hello!

Ja, planerna blev aldrig som planerat. Typiskt mig och Linn faktiskt. Men nu var det ju vädret som var lite pissigt, haha pissigt regn skit kul. Så hon drog till Sundsta med skocken och badade medans jag blev meddragen till stan av Risberg.

Det inhandlades hudkräm, grädde, socker, 2 par shorts, en tshirt och en tröja. Jag är sjukt nöjd! Nu kommer jag vara lite sommarfin framöver och det känns bra. Fick ju sista studiebidraget för gymnasiet idag så jag kände att det var helt okej att inhandla nya saker i garderoben. DOCK kommer Linn bli som höppötössa själv när hon får veta. Lite glad blir hon nog, då har hon mer att prova!

Nu ska jag plocka undan på bordet, sedan ska jag försöka fixa något att äta. Sedan får vi se om Linn & Fredrik är redo för lite jordgubbar med grädde och socker! Vi hörs senare!

Jag tror jag blivit kär i tandläkaren!

Hello!

Ja, nu har man varit och rengjort hela jävla munnen. Den som vill vara fin får lida pin, synd bara att jag inte tänkte på det när jag väl låg där med tårögda ögon och smärta utan dess like! Tandsköterskan jag hade var störthärlig så hon är varmt välkommen in i min mun flera gånger om med sina fingrar och rengöra mina små tänder.

Efter en rejäl rengöring så kom tandläkaren. Nu snackar vi inte gubbe 56 bast, den här snubben är garanterat runt 24 års åldern skulle jag gissa på och jag vågade inte titta ordentligt, så bra såg han ut! Så när han undersökta mina små nötter så vågade man ju inte titta honom i ögonen. HAHA! Kände nästan att det var pinsamt på något sätt. Kanske för att jag hade annat i tankarna än att jag hade metallgrejer i munnen. Så snygg, så handsome och så "han-kan-bära-mig-om-han-vill-!". Han hade ju verkligen tänkt till om sitt yrkesval, han är ju NÄSTAN en riktig läkare liksom, hoho!

Nu ska jag sova lite granna. Sedan får vi hoppas att regnet försvinner. Ska kolla vädret på nätet och se hur det ser ut längre ner. Vi hörs senare!

Avsluta ett kapitel, starta upp ett nytt!

Hello!

Ja, idag var det verkligen sista med målningen. Kan säga att det tog i ryggen men det är bara bra. Då slipper jag träna den och kan fokusera skarpt på magen. Det är ju den som framhäver min maskulina sida av mig själv, haha! Jag och farmor drog till Maxi innan vi for mot hometown och det nalkades 2 liter jordgubbar! Väl hemma hade jag ett efterlängtat brev på bordet.

Till hösten börjar jag skolan igen. Skolan är pain in the ass I know men detta är något jag verkligen vill! Känns som en jävla lättnad att jag kom in av någon anledning? Så inom snar framtid så kommer jag inte bo i Deje utan Sunne om det inte blir något problem på vägen, där jag ska gå utbildningen Hälsoterapeut. Kan säga att jag började gråta när jag läste pappret. Jag är inte sådan person som gråter för sådana saker, men nu gjorde jag det. MY GAD!

Imorn ska jag till tandläkaren. Ser inte fram emot det kan jag säga. Atm, är jag RÄDD för tandläkaren. Tänk att gå från regelbundna tandläkartider till att inte gå till tandläkaren alls? Usch. Sedan ska jag till tandreguleringen och få smisk den 17 augusti. Då ska jag ha med mig plastskenan som försvann för ett halvår sedan? Jisses, mina tänder lever farligt nu! Fasar borren om den kommer fram imorn...

Imorn efter tandläkaren ska jag sova lite sedan ska jag och Linn på utflykt. Vi ska ha med oss badkläder, jordgubbar, grädde, socker och ett superglatt humör. Vi ska bege oss nedåt i värmland, närmare bestämdt Skärgården i Kristinehamn. Bara stek, snacka skit och lyssna på bra musik. Time for us. Like it. Det kommer nästan bli som en liten semester med äventyr på vägen. Först Forshaga, sedan Karlstad för lite mer gotterier, sedan Kristinehamn för skärgården. MÖMS!

Idag blev jag som ett lyckorus och jag känner mig hur glad som helst. Men som alltid är det en liten törn som trycker och ger smärta. Det är funderingen på om vi ens kommer ses igen? Vad har hänt? Har jag gjort något? Hmm.. får fundera på det där. Får väl hoppas på det bästa antar jag. Ont gör det iaf.

Nu nalkas sängen folket, godnatt på er och önska mig lycka till imorn!

LAST DAY IS A NICE DAY!

Hello!

Ja, nu sitter man och väntar in appsen för en sista runda på Orrholmen. Ska bli skönt att kunna få sova ut imorn! Om det inte var då jag skulle skjutsa pappsen till Munkfors? Hmm.. Jag och Linn skulle ju ta en miniutflykt i Skärgården om det var så att hon inte jobba med pappsen gjorde. Det spörs väl. Får se om man kan fiska med sig något sällskap, annars känns det helt underbart att bara vara vi två också.

Nu kom han vi hörs!

Att få måla, känslor och mysiga Missi.

Hello!

Ja, jag känner mig totally ready for the bed kan jag säga. Idag har jag målat mer än vad jag någonsin gjort tidigare. Jag känner mig nöjd, för imorn är det klart och jag tar arbetslösheten på allvar. Jag ska bara ta det lugnt, ligga på stranden, bada och bara försöka känna på det vi kallar livet här i världen. Jag behöver det. Jag behöver det för att kunna orka lite till. Ska röva bort Linn och slänga henne i sjön, strax efter de kastar jag mig själv i sjön. Vi behöver ha lite skoj i dessa mörka tider.

Jag är nog klar runt 10 tiden imorn skulle jag chansa på. Då kanske man tar sig en liten nap om inte Lennart har fler jobb i säcken åt mig. Får se när farmor ringer in för frukost. Känns skönt att ha ett soft sommarjobb ändå. Bara sitta i solen, låta huden bli bränd och bara veva med penseln. Har ju alltid velat måla men känner ju att jag aldrig får tid till det. Kanske får lite mer tid nu om jag finner fantasin? Vore nice att måla tavlor som man själv målat, istället för att köpa menar jag.

Jag gjorde en när jag gick i högstadiet. Det är en avbild av en tatuering som en tjej vid namn Caroline har. Den föreställer en svart tribal med en turkos fjäril över. Sjukt snygg, ville själv ha den på precis samma ställe. Men för att inte vara en härmispermis så har jag andra planer. Först blir det ett stjärntecken på foten. Sedan får vi se om det är värt smärtan!

Jag vet inte hur jag mår där inne. Många intryck idag och de var inte positiva. Startade dagen med en massa skit bara. Jag som person är oftast väldigt uppriktig och ärlig. Men många gånger när jag inte vet vad jag ska göra så stänger jag in det och säger ingenting. Det gör mig på ett sätt rätt oärlig. Många gånger kör man en viting för att inte säga den riktiga sanningen. Det brukar ju kännas rätt. Jag tror jag ska ta och ändra på det. Försöka säga saker på en gång och inte dra på det. A new me.

Nu är det Sex and the city på tv. Tyvärr måste jag skippa nästa avsnitt för sängen ska nalkas. Måns är ute och Missi är inne. Kommer bli en tuff morgon imorn om hon ska hålla på som hon gjorde imorse. Vet inte hur många gånger jag vaknade. Men hon väckte mig iaf, tack hjärtat. Nu ska jag gå till sängs, Missi ska med och ta hand om mig så jag inte får mardrömmar, tänkar på tankar jag inte borde och vara närheten jag inte får. Misstolka inte mina vänner! Jag menar självklart att jag inte vill vara ensam, bara någon är där liksom.

Godnatt på er suckers, hörs imorn!

Last day at the work?

Hello!

Ja, förhoppningsvis är det sista dagen idag för att måla staketet på Orrholmen. Pappsen kommer när som helst så jag ska väl bara ta tummen ur röven och vakna till. Tog sin lilla tid igår att somna, men lyckades gjorde jag. Tackar gudarna för det. Får hoppas på att man får stek på fredag, vore nice med en liten miniutflykt med Linn. Bara vi 2. Nobody else. Nej, nu kommer nog pappsen vilken sekund som helst. Vi hörs senare!

Min vitaste ros.

Hello!

Ja, nu sitter man här med popcorn och ser på lite film. Borde sova rätt gött nu eftersom jag åker halv 7 till morgonen för att jobba och försöka bli klar. Men känner jag mig själv rätt atm så borde jag avra vaken lite till för att ens kunna somna. Jag är trött och imorn kommer jag vara trött.

Jag är ledsen. Innerst inne är jag det. Säg ifrån istället. Jag ska själv säga ifrån, när tiden är inne. Jag sitter med en tung smärta i mitt bröst och det vill inte försvinna. Det är en klump med allting i. Inte bara en sak utan flera saker. Jag orkar inte detta snart. Jag är väldigt stark som orkar hålla på så länge, förstår inte vart jag fått orken ifrån. Jag är ju trött jämt. Bjuder på Kalle Blomqvist och Rasmus nu.



Puss & godnatt på er!


Jag tror jag är kär, KÄR?!

Hello!

Ja, nu har man röjt en del i syrrans rum. Det mesta är ALLA plastpåsar hon samlat på sig genom åren då hon shoppat på glitter, kicks, H&M, Gina Tricot, Lindex, carlings.. you name it! Sedan är det väl massa små plock som man skulle kunna fylla en enda kasse om jag tänker klart nog i skallen. Men snart är det klart. Då ska man börja med mitt rum där datorn osv ska flyttas!

Försökte sova en sväng förut men det gick inte. Då fick jag fast besluta att börja packa. Kan inte sitta här hela dagen och tycka synd om mig själv hela tiden. Om jag fixar detta fort så kanske smärtan blir lindrigare. Har ont i hela kroppen, haft hela helgen. Vet inte vad det är. Hoppas det försvinner. Ska börja röra på mig och få upp flåset också. Kan ju inte andas som folk! Det fixar jag när vi har slutat packa för idag.

Imorn är det att måla staket igen. Det blir troligtvis klart, kanske bara 4 plankor som blir kvar. Sedan är jag troligtvis finito och har lite cash i plånboken! Pratade med mamma igår om Danmark och just nu så är jag inte sugen på det. Kommer inte känna någon ro så kära, kära moder kom med KOLMÅRDEN SOM FÖRSLAG! Jag är grymt glad måste jag säga! Kanske träffar min djungelman om jag har tur. Sedan att få se delfinerna! Jag är förälskad i djur!

Det var några år sen då vi var där varje sommar. Mamma är ju bara med för att se delfinshowen. Jag och Malin hade ju stenkoll på vilka delfinerna var, deras föräldrar och hur deras personligheter är osv. Deras äldsta delfin dog ju för något år sedan. Det kändes faktiskt i hjärtat. Ska bli skönt att komma bort men ändå vara hemma. Det känns bra. Ska höra om Linn ska hänka på också. Vore så himla härligt! Vara där med sin bästa vän och bara njuta av omgivningen. Hoppas det blir av på riktigt!

En bra låt kommer här, riktad till många personer i mitt liv. Me love you. Den finns även spotify: Lena Endre – Du Finns Inom Mig och texten finns nedanför videoklippet. Enjoy folks!

 

Tarzan (Lena Endre feat Pelle Ankarberg) - Du finns inom mig.

Så gråt ej mera,
det ska bli så bra

Kom ta min hand,
här finns jag

Jag ger dig skydd nu för
allt omkring dig

Och jag finns här,
gråt ej mer

Ett litet liv,
men ändå stark

Här i min famn så är du
trygg och varm

Det finns ett band som
aldrig brister

Jag finns hos dig,
gråt ej mer

För du finns inom mig
Ja, du finns inom mig

Från denna stund,
nu och för evig tid

Du finns inom mig
Mitt hjärtas hemliget
Du finns här inom mig

Alltid




5 timmars sömn, halleluja!

Hello!

Ja, blev inte värst så mycket sömn inatt, eller kanske ska säga imorse? Skrev sms till Linn som var 11 sms långt totalt. Överreagerar jag? Eller är det som jag tror? Ibland önska jag att jag inte var snäll eller så omtänksam som jag är. Halv 5 skrev jag smset och efter det tog det nog en halvtimme innan jag verkligen sov. Vaknat flera gånger och vid halv 10 kunde jag inte sova mer. Varför jag?

Idag ska allt i mitt rum samt syrrans ut och jag ska väl helt och hållet flytta in hos Linn idag. Bara sängen som inte följer med. Får se vart den ska stå eftersom pappa sedan har en massa sängar redan? Det blir nog bra till slut. Får se om det håller. Mamma tror ju att vi kommer bli ovänner. Jag tror inte vi kommer bli ovänner men mestadels kanske vi tröttnar lite på varandra. Vi får ju se hur det blir med pappas stuga.

Allvarligt talat, jag är rätt förbannad atm. Totalt rasande. Tur att Snövit är på Disney Channel så man kan drömma lite. Synd att norskarna åker idag. Har ju så kul ihop med dem. Synd att det inte blev partydagar så hade ju Linn fått uppleva det på riktigt. Denna dagen kommer vara mycket negativ vill jag lova. Förbannad och ledsen! Nu blir det mer film! Vi hörs senare!

Inte mycket myskväll här inte..

Hello!

Ja, jag kom till Linn. Snackade lite. Behöver snacka mer känner jag. Börjar komma magvärk nu? Vad blir det? Hoppas det ger sig. Antar det är så min kropp agerar för att visa att det är dags att somna snart. Ingen lätt match ska ni veta! Har tittat på en dokumentär om Michael Jackson. Saknar honom.

Har suttit här sedan jag kom en runt halv 1 tiden och bara varit orolig. Ibland önskade jag att jag kunde göra allt i hela denna världen. Och jag känner mig så hjälplös när jag inte kan få göra som jag vill. Alla säger att det fixar sig av sig själv, men tänk om det går snett? Jag vågar inte se från den ljusa sidan. Jag är ingen optimist every day. Jag ser från alla håll, på gott och på ont. Får inget svar, inget svar när jag ringer. Vad ska jag tro? Jag börjar bli rädd på riktigt och jag kan inte ta mig någonstans för jag har ingen bil. Tänk om man Wonder Woman, då hade jag kunnat flyga dit jag ville. Hade kunnat rädda världen..

Jag ska lägga mig nu och FÖRSÖKA sova. Klockan är snart halv 5. Pappa kommer och röjer när klockan kanske är 9. Måste sova lite för att kunna orka packa imorn. Då ska allting ut. Allt ska till Linn. Hoppas det blir bättre med tiden detta. It's fuckin killing me. Sov gott med er!

Myskväll blir!

Hello!

Ja, nu ska jag egentligen vara hos Linn. Skulle varit där för typ 3 timmar sen men behövde lite sömn, sedan fick jag världens magont så jag fick för mig en massa wallabaja. Tur att det släppte annars hade jag blivit orolig. Vaknade av att syrran var lite irriterad när hon snackade i telefon. Nu är hon garanterat i Norge och myser med sin Andreas. Bra för henne tycker jag.

Jag tittar lite på Wimbledon, käkar chips och dricker cola. OOOPS! Kom på mig själv igår att jag skulle skärpa mig. Men vem fan orkar tänka så mycket på vad man äter? Det kan jag göra när jag vet vart jag har allt och alla, eller typ i graven haha. Ikväll sover jag hemma. Ensam. Behöver vara ensam. Ska se på några filmer, så jag blir lite underhålld. Kommer garanterat tänka en del på vad som händer. En sak är säker.. jag måste sluta här och nu. Mest för min egen del. Treated like trash. Det är det som är tacken I guess..

Nu ska jag fara till Linn, vi hörs senare!

Fråga stjärnorna om när..

Hello!

Ja, blev Sunne i sena timmen igår. På väg hem får man samtal och det skulle nalkas lite norrbagger. Efter en liten visit drog vi till stan och käkade, sen hem igen. Lite norrbagger igen och sen slocknade vi hemma hos Linn. Drömde inget speciellt inatt och jag vaknade heller inte. Förutom när jag fick stänga av tvn då. Tror nog jag måste inskaffa fler kuddar i framtiden.

Hur mår man idag då? Ja, va ska man säga? Är inte direkt positiv så man får hoppas att kvällen bjuder på roligheter. Är inte sugen på något just nu. En säng skulle sitta fint iofs. Men annars så är det inget som lockar. Eller jo, en dusch. Men annars så, nej. Jag vill inte äta, suget är helt borta. Supa? Ja, det kommer med tiden får jag hoppas. Annars har man kastat ut mycket pengar i onödan. Vill ju inte ha snefylla heller så jag hoppas norskarna köra några charader eller något så man får sig ett skratt.

Jag är så trött på detta nu. Snart orkar jag inte ens tänka allt jag tänker. Finns det någon stäng-av knapp så snälla, berätta vart den sitter. Det som händer i tankarna nu börjar ta kål på mig känner jag. Måste sluta tänka. Tänka på detta. Det äter mig innifrån och ut. Det har ju gått att stänga av förut, varför går det inte att göra det nu? Snälla, hjälp mig hitta min stäng-av knapp. Så jag kan bli glad igen, iallafall för en kväll.

Hörs senare, annars får ni ha en bra midsommar!

Nog har det varit en dålig dag alltid..

Hello!

Ja, dagen var som väntat. Inte bra. Har kommit underfund med att jag är extra känslig atm. Fråga mig inte varför, för jag vet inte ens själv ärligt talat. Det var många gånger jag bara ville sätta mig ner i gräset och bara gråta tills jag visste vad jag själv höll på med. Vissa bitar var jobbigare än andra i tankarna. Men fan alltså, vad är det som händer egentligen? Spöket som funnits i mig i 10 år kanske? Det var iallafall vad han trodde.

Nu bär det av till Sunne, kanske ska sitta vid kolsnäs en sväng? Vore feting mysigt och varva ner på en strand någonstans. Vi får se hur dagen slutar, kanske blir bra eftersom jag får träffa Linn. Vi hörs senare!

Varför känslan av en dålig dag?

Hello!

Ja, jag sov inte bra inatt. Skräll på det kanske man ska säga. Missi sov hos mig inatt. Det var skönt, slippa sova ensam och ha alla tankar i huvudet. Fick sms precis när jag nästan somnat. Efter det så tog det sin lilla tid. Har vaknat några gånger i morse och det känns som om jag bara har vilat ögonen lite. Somnade om efter att klockan ringt och jag kan säga att det behövdes försovas idag. Hjärnan behöver mer vila, men det får vi ta efter jobbet!

Fick något samtal förut som jag inte svarade på. Någon som ringt fel tror jag. För jag känner ingen som bor i Sundsvall, hoho! Har en dålig magkänsla om att denna dagen kommer inte bli så lyckad. Vet inte varför men så känns det. Illa, illa!

Nu drar jag innan jag tänker för mycket igen, ha en bra dag i solen och stek gött för det ska jag göra!

När Romeo mötte Julia.

Hello!

Ja, maten satt asnice i magen ska ni veta. Nu behöver vi inte äta förens lunch imorn. Om det ens blir lunch. Får se om farmor är hemma eller ej, annars kanske Lennart är en kung i köket? Minns inte så mycket av hans mat.

Nu beger jag mig mot sängen alltså. Tankar kommer krypande och jag vill helst somna innan jag tänker för mycket och inte kan sova alls. Vi hörs imorn gullbarn!

Du finns inom mig.

When i'm with you.

Hello!

Ja, nu har den arbetsdagen gått och jag har steeeekt spettet kan jag säga! Red like a rose sa jag till Eric, kanske är lite mer åt tomat hållet men vad gör de? Värsta med detta förbannade staket som jag målar är ju att det är för KORT! Hör ni, FÖR KORT! Har redan gjort halva idag liksom. Nästan så man hoppas på fler staket trots att jag har ont och bränner mig. Nu ska man ju inte gnälla allt för mycket eftersom det handlar om otränade muskler och jag ville ju faktiskt få färg. Tack solguden för denna härliga dag! Rygg och axel, shit! Skärpning nu Anna! Du har satt din sista potatis och åt ditt sista chips på läääääänge. Cola är helt okej om du är spysjuk!

Är faktiskt helt slut efter dagen som gått. Tänk om alla dagar kunde vara såhär? Vara trött runt 8 tiden och totalt redo för sängen? Önska att det var så nästan varje dag. De dagar man vill och behöver iaf. Sover ju helt stört nu för tiden, school is back känns det som. Sov ju as dåligt på den tiden, de gick väl över till att jag sov när jag inte kunde ha ögonen öppna längre typ. Så efter lite mat i magen, nalkas sängen. Tror för mitt eget bästa också att det blir tidigt ikväll. Psyket liksom.

Ja, eftersom man jobbar så mycket och med ipoden i högsta volym så leker tankarna tafatt där inne i hjärnan. Tänkte på alla möjliga saker. Blev ledsen. Glad. Fundersam. Orolig. Splittrad. Mycket som försegick där inne. Får hoppas det lägger sig när man väl får chansen att sluta tänka överhuvudtaget. Det är ju en lång väg dit kan jag säga. Det enda jag vet som är nästan stämplat är i November. Det är långt dit. Många tankar som kommer flyga in och ut tills dess kan jag lova.

Idag fick jag ett tecken. Ett tecken från en stark person. Känner mig glad för tecknet. Ler när jag tänker på det. Känner mig stolt. Det är stora steg du gör min vän. Du har lyckats bra hitills och du kommer klara det hela vägen, det ska du veta. Jag känner mig lycklig på insidan när jag skriver detta. Den där tåren är inte långt borta känner jag. Kan man vara mer blödig än "normalt" eller? Glad och stolt. De enda orden jag kan komma på nu. Finns säkert tusen andra ord jag vill skriva också men jag finner dem inte. Positiva känslor är det iaf. Happiness, joy, faith.. Vet inte varför jag ska skriva på engelska ibland men what the hell?! Jag är glad på insidan för din skull min vän.

Träffade Hanna förut när Elin och Linn handlat färdigt. Vet inte när jag såg henne sist. Saknar henne och Frida.  Även om vi inte längre relateras som släkt så är dem släkt för mig ändå. De tillhör mitt Ohana. De är viktiga. Ska försöka åka hem till dem nästa vecka när Nils och Helga är där. Får se om Malin ska med då. Annars går jag dit själv. De har ju flyttat så det ska bli intressant och se hur de bor. Det var skönt att få träffa henne. Känner att jag kan prata med henne om vad som helst. Hon förstår. Fäller nästan en tår nu, så mycket saknar jag dem eller så är jag bara grymt känslig idag. Trots att dem bara är någon kilometer ifrån så känns det som dem är flera ljusår bort.

Nu ska jag försöka lugna mig, äta litegrann och försöka sova. Ska uppdatera om syrran har gjort ett bra arbete med maten. Mohaha, kôrv med klyftpotäter! Vi hörs senare!

Redo för arbete?

Hello!

Ja, maten smakade mumma för magen. Sov två timmar också så nu får vi se hur detta går när väl sängen nalkas! Kom precis hem från Linn faktiskt. Hon sov som en stock medans jag och Elin diskuterade olika alkoholdrycker. Sedan pratade vi hår, sedan undrade vi om Linn fortfarande pratade i telefon elelr om hon sov. Elin smsar, Linn är vaken. Innan jag åkte så lyssnade jag till Linns sovrum. Och där låg prinsessan på ärten! Helt svart var det och inget ljud hördes. Hon feting missar Jims värld som jag ser på nu. MOHAHAHA!

Imorn är det första arbetsdagen. Den startar 08.30 med frukost hos farmor och runt 9 tiden börjar jag putsa orrholmens långa staket. Ujuj, hade lite ångest förut. Tills jag ringde mamma och frågade om jag kunde ha bilen, WIE! Så det blir ingen övernattning imorn, men det känns bara bra. Så från när jag vaknade tills jag pratade med mamma ville jag VERKLIGEN INTE jobba något. Önskade faktiskt regn, kan ni tro det själva eller? Men ja, är jag redo för arbete? Jag är redo för lite incash faktiskt och då måste man slita för att få dom. Blev totalt peppad när mamma sa att jag fick ta bilen hem, hur underbart är det inte att sova i sin egna säng?

Intervjun gick väl bra idag. Efter det blev det gå/powerwalk/jogg/spring runt i Sunne i cirkus 40 min. Svetten rann minsann. Träffade Sanna vid Kolsnäs och snackade om allt som surrar runt i skallen på mig. Kanske ska träffa henne imorn. Sedan drog jag hem, hämta Linn & Elin. Vi drog mot Forshaga för Linn skulle fixa grejer och jag tänkte skriva in mig på arbetsförmedlingen, tror ni det var öppet? ICKE! Bara att vända hem. Sedan vet ni vad som hände mellan de och korvstoganoffen som gett mig gas in the as.

Hela dagen har jag gått runt och varit orolig. Det går inte en dag alltså utan att en tanke läggs där. Ljudet, rörelserna, miljön, bilderna.. Dem påminns för varje dag som går, de blir allt starkare och jag känner mig bara mer orolig. Känns som det gått tusen veckor fast det bara handlar om några dygn. Jag undrar hur jag kommer känna när allt är som det ska igen. Om jag kommer känna att det är bra eller om jag kommer känna något annat. Fick en bild framför mig tidigare idag där jag gråter av glädje och bara känner en famn i min. En stolt bild.

Nu kallar sängen, godnatt på er måpps!

Kôrvstoganôff & rääjs!

Hello!

Ja, nu sitter man hos Linnea av allt folk i Deje. Hon leker frisör, vilket hon är då. Olsen som ska få sig en ny look och Risberg är med som stöd. Då lockarna bara faller till golvet. Linn & Elin har fixat korvstoganoff med ris så de ska bli gött att få i magen eftersom jag bara ätit lite fisk och ägg idag. Känner hur magsäcken bara rkymper innanför hullet. Ska snart dit. Sen måste jag hem och duscha.

Gick runt typ halva Sunne förut så jag kan säga att jag luktar inte sommaräng med en touch av midsommar. Imorn är det jobb och på torsdag kommer syrran hem mittinatta. På fredag nalkas midsommar, ojojoj! behöver jag säga mer? Nu ska jag dra mig en sväng. Linnea blev precis klar. Vi hörs senare!

Ibland kanske man kan tacka kass sömn?

Hello!

Ja, la mig runt halv 2-2 tiden inatt. Hoppades att somna fort eftersom klockan var en del och jag var feting trött, men icke! Självklart ska hjärnan mess up everything inside my head. Så tankarna rullade ju en långfilm på 8 timmar innan jag äntligen somnade. Vaknade flertal gånger, sista gången var 06.57. Då tänkte jag att jag blundar lite, det var trotsallt 2 timmar kvar tills klockan var 9 och sömn var de enda som behövdes. Skicka iväg ett sms till Linn så hon väckte mig och hon ringde då kvart i 8. DÅRE! Jaja, jag ska väl inte klaga egentligen. Jag har kommit upp i tid nu tack vare att ho ringde och jag slipper stressa!

Nu gäller det bara att försöka hitta något skoj uppe i Sunne. Funderar starkt på en härlig promenad runt Kolsnäs eller barkbanan uppe på Hea. Det är ju rätt drygt att åka upp dit för en timme och sen dra hem. Nu har jag ätit en proteinbomb utan dess like! 3 ägg och en fiskbit. Åt inte upp allt efter att det kom fiskben i fisken. då försvann matlusten. Osynliga benjävler hade Erica sagt, haha!

Nu ska jag försöka förbereda mig in i det sista. Typ att vara såhär mätt innan jag åker så jag inte handlar något onödigt när jag är där uppe. Ska försöka styra en liten flaska med vatten, behöver ju det om jag ska ta mig en promenad. Nej, snart drar jag tidigare bara för jag har dåligt att göra. HAHA!

Önska mig lycka till! Vi hörs när jag kommit hem!

It aint me babe!

Hello!

Ja, dagen gick fort som tur är. Kan säga att från och med nu ska jag sluta unna mig. Har unnats för mycket nu på sista och cashen räcker inte till så nu är det bara att leva snålt. Det ska ta låååång tid att äta det jag köpte idag.

Sängen kallar på mig. Imorn bär det av till Sunne. 09.45 SENAST åker jag för ett muntligt prov som jag hoppas tar mig till jag vill. Jag ska försöka göra mitt bästa men det värsta utav allt är att jag vet inte vad det är dem vill höra så jag gör som jag gjort alla andra gånger jag inte förberett mig, improvisera och köra mitt eget race! Det brukar oftast gå och det är många gånger jag bjudit på mig själv som fått mig till bättre höjder. Kommer bli nervigt, men det är bra för magen!

Lyssnar på Joaquin Phonix och Reese Witherspoon nu. Är dem inte tillsammans gudar? Jag är kär i dem båda. I deras kärlek i Walk the Line. Jisses, jag kan bara inte ge mig! Dem är så bra! Kommer nog ta ett tag innan jag lägger deras musik på hyllan minsann. Tänkte jag bjuder på en låt!

Joaquin Phoenix & Reese Witherspoon - It aint me babe!



Du vet vart jag finns och du vet att jag är vid din sida hjärtat. Hela vägen. Du är på semester nu men snart är du tillbaka. Det känns skönt även om bara något dygn känns som flera veckor. Du är stark och jag är stolt över dig min vän. Saknar dig, vi hörs när din semester är över!

Godnatt på er shitbreakers!


Snälla, ge mig styrka..

Hello!

Ja, denna dagen vaknade man ju inte på rätt sida kan jag säga. Jag är gryyyyyyyymt på dåligt humör alltså. Fattar inte ens vad jag gör hemma när jag egentligen inte orkar. Första gången på länge fällde jag tårar för jag inte har någon ork och har den känslan att jag verkligen inte vill detta. Vart i helvete ska man ta vägen? Ni vet, när man verkligen inte vill något så blir man mest frustrerad och förbannad för man är tvungen? Så är jag just nu. Önska jag kunde få ett häftigt jobb just nu, och skaffa eget. Känslan av att behöva fråga andra om saker är hemsk alltså.

Ska till stan sen och kolla hur mycket pengar jag har på kortet. Ska se till så jag kan följa med till Danmark. Vill bort. Det enda man hör när folk är här hemma är gnäll. Gnäll för att allt inte är flyttat än, gnäll för att det är saker överallt, gnäll för att vi inte gör så mycket som vi borde. Men jag menar, det är två av oss som inte vill detta och det värsta är att jag är ensam här hemma om det just nu. Verkar inte som om resten av hela skocken har förståelse för vad vi känner. Det är viktigast för dom som vill detta liksom. Vart tog våran vilja och våra röster vägen? Får vi inte säga något om den här saken? Varför ska allt vara som hemligheter? Varför kan inte vi vara som många andra och öppna inom oss och berätta för varandra hur allting blir och hur allt är tänkt?

Someday my prince will come, please come and take me now? Kom på en vit hingst och ta mig iväg till mitt sagoland. Ta hand om mig tills mitt sista andetag andas. Va med mig tills det allra sista lövet faller. Jag vill bli omhändertagen just nu. För jag känner mig bara övergiven. En vanlig känsla efter studenten sa kuratorn. Men vet inte om den är så vanlig för allmänheten. Jag har aldrig hört det förut och jag tror inte de som känt det tidigare har suttit i samma sits som mig. Jag ska till arbetsförmedlingen imorn efter provet. Ska försöka pussla upp mitt liv själv. Slippa allt tjat.

Nu ger jag mig för stunden. Längtar till Midsommar, det kan förhoppningsvis få bort mina tillfälliga tankar om livet. Ska bli skönt att få träffa Daniel också. Han ser man ju inte allt för ofta. Det känns skönt att Linn och Elin ska vara med också. Jag tror det blir bra. Nu ska jag snart se på Chihuahuan från Beverly Hills. Vi hörs senare!

Lite tankar på nattkvisten..

Hello!

Ja, idag har man packat och dolat. Inte mycket kvar att ta bort eftersom mitt rum består av kläder, högt som lågt. Var hos Linn och Elin en sväng förut. Snackade om allt mellan himmel och jord as always. Sjöng lite och såg lite av världens dåligaste Tarzan film. VARFÖR kallar Jane Tarzen för John? Har hon slagit i sitt huvud eller? Ska nog ringa efter doktorn ja.

Just nu har jag käka lite, fast jag inte borde men iaf. Sedan har jag läst 49 blogginlägg och käka kräftstjärtar, gott för magen det! Ska snart lägga mig, behöver sova känner jag. Även om jag la mig halv 6 och vaknade halv 3 idag. Är trött. Inte mycket ork i min jätte kropp inte. Såg en bild från Magaluf, Jenny ser ut som en dvärg nästan och jag är som i reklamen för majs... GREEN JIANT! HAHA!

Har funderat hela dagen och jag vet inte vad jag ska göra. Lite splittrad är jag i skallen men jag håller mig kvar på jorden. Lite orolig är jag och den kommer ju troligen alltid vara där. Jag är ju så jävla bra på att höra av mig och det är grymt svårt att låta bli. Men du kan väl höra av dig om du läser detta. Vill att du ska veta att jag tänker på dig. Tänk, det har bara gått en dag och jag kan inte låta bli. Kan inte låta bli att sluta tänka för jag vill så gärna veta läget. Måste nog ta ett chillpill.

Nu nalkas en säng med 4 kuddar, 2 täcken och sedan får man hoppas på att någon misse vill skeda lite. Det kan bli mysigt. Annars får kuddarna stå för skeden. Vi hörs när jag vaknar, godnatt suckers!

Du vet vart jag finns..

Hello!

Ja, nattens utbrott gjorde sitt verk i historien. Jag kände att jag fick ut det mesta för stunden och ändring är på väg att ske. Samtidigt som jag är orolig för vad som kan hända så är jag stolt och känner tillit. Jag känner att jag behöver inte vara orolig, för du är stark och klarar det själv. Du behöver nog göra det själv, för att kunna växa som person och bli starkare i dig själv. Jag litar på dig och jag vet att du kommer klara det. Jag vet det. Jag kommer stå vid mållinjen med vinnarkransen hjärtat. Keep on fighting!


Packar en massa idag. Jobbigt eftersom jag inte ens vill göra det men ska man ha tak över huvudet så, ja.. då måste man. Ska snart åka med typ hela min garderob till Linn. Hon kommer nog tro att H&M har fått slag och bara invaderat hennes hem. Ska prata pengar också. Dessa mother fuckin pengar alltså. Hatar dem, de gör jag starkt. Jag önskade jag kunde leva på annat, t ex som Nisses mamma sa "Man kan inte bara leva på kärlek och luft". Det var ju det enda jag gjorde under tiden typ.

Nu ska jag packa vidare. Vi hörs senare!

Natten har tusen ögon..

Hello!

Ja, då har man varit ute en sväng. Fick samtal så fick dra hem tidigare pga brist på batteri. Blir längre imorgon om det blir något promenad då. Kan säga att jag skulle behöva göra det EN GÅNG till innan jag somnar. Men antar att det får vänta. Är så ilsken nu att kommer någon nära så får dom brännskador alltså. NU RÄCKER DET!

Jag bryr mig bara om dig. Jag sitter orolig över vad du gör för jag vill att du ska vara hel tills du kommit hem. Jag lyssnar. Jag hjälper. Jag finns där. Du vet att jag åker mitt i natten om det skulle vara så. Du vet så väl vart du har mig och jag vet inte om du kanske utnyttjar det? Roligaste utav hela denna grejen är att allt ska handla om dig. Det är du som ska vara värst. Men sen kom jag på.. SHIT, det finns fler människor här i världen.

Jag är en av dom. Jag är en människa världen som är precis som alla andra, bara att jag har ett extra öga på dig. För du är en viktig del i livet för mig. Vet inte hur det kommer sig och jag fattar inte att jag fortfarande försöker hålla koll när jag blir behandlad som en disktrasa. Ända sedan du började med ditt nya jag så har allting bara spårat känns det som. Vart är min vän? Vem har jag träffat nu? Allt du säger nu finner jag inte som sanning. Allt du säger är falsk. Vissa bitar som inte du sagt, de tror jag på men inte resten. Vem tror på en person som inte är den ska vara? Enda sedan kontakten kom upp så har jag velat hjälpa dig. Sedan om jag vinner något på de eller ej, skiter jag fullständigt i.

Men det är just det när en vän vill ha hjälp och råd, sedan inte lyssnar, så känner man sig mest besviken. Man har lagt ner energi, känt medkänsla och stöttat, sedan blir det det motsatta. Vad är det för mening med råd om man inte lyssnar på dem? Annan grej är ju att det säger POFF så får man inte lyssna mer? Nehe, jaha. Visst, jag behöver inte lyssna på hela boken men vart fan tog uppdateringen vägen? Ska man gå runt ovetande och låtsas som att du är på samma stadie hela tiden? Förstår ingenting jag. Kanske jag som missuppfattar dig, men du snackar ju inte med mig heller så hur ska jag göra då? Hmm..

Det värsta är nog att jag vill visa att här är jag, du vet vart du ska leta. Men du otroligt nog stöter bort det. SORRY om mitt stöd inte duger längre. SORRY om jag inte håller alla måtten i världen. SORRY för att jag inte kan ta dig bort från allt ont. Jag är bara mig, sorry för att det inte duger.

Jag kommer ihåg runt nyår, någon månad efter. Hände en grej som gjorde att jag jämförde mig med en annan brud tills jag verkligen hittade fel. Linn sa till mig att ALDRIG jämföra mig med någon annan. Den bubblan feting förstördes när du jämförde mig med en annan. Är det så stora fel på mig så varför? Säg nej om du inte vill ses, säg nej jag vill inte snacka med dig. Jag lämnar dig i fred. Tro mig, jag har varit utan denna kontakt förut.

Jag är så förbannad, frustrerad och snart tror jag att jag gråter alltså. Jag är så jävla trött så som du beter dig, vad är det du vill ha sagt med det? Är du förvirrad och inte riktigt vet vad du vill göra? Vill du bara ha lite mys för ens kväll? VAD?! VAD VILL DU?! VARFÖR agerar du som du gör? Har jag gjort dig något som gör att du håller på som du gör eller vad i helvete är det? Jag är så jävla less på att hela tiden bara purehearted. Att jag alltid ska vara snäll. Jag önskade att jag ahde skinn på näsan och kunde fräsa ifrån på riktigt. Som syrran. Linn är också duktig om hon är arg.

Glömmer aldrig vad han sa: Hoppas han fattar vilken bra tjej hon är. Något åt det hållet var det. Inser kan det varit men careface nu, eftersom vi alla vet att de kommer inte komma förens tåget har gått. Det är iallafall vad jag tror. Att när han upptäcker det jag har gjort och riktigt fattar det själv, så kommer jag kanske inte vara kvar på perrongen när tåget gått. Jag är trött på den är karusellen, det snurrar och nu vill jag hoppa av. Jag måste försöka bli stark och försöka stänga av vissa grejer.

En kompis sa förut idag att jag måste få ut alla känslor jag har i mig. Ja, det är ju skit lätt menar jag? Det är så mycket mer som jag vill skriva här men känner att jag börjar spåra. Det räcker nu. Måste nog ta och sova lite så jag inte blir riktigt stöllig. Efter lite Anne-lie!

Eftersom det kokar i mig så ska jag bjuda på ett album som jag lyssnade på när jag var liten. Anne-Lie Rydé – Prima Donna! Kan det blir bättre tror ni? NEJ! Det kan det inte. Albumet har inget med det jag skrivit nu. Den är bara så jävla bra så jag måste höra alla och sjunga alla innan jag somnar. Om några timmar kommer mor och syster för att röjja mer. ORKA! Ska försöka göra mycket på tisdag efter provet. Då ska jag ta hela mitt rum. Längtar till stugan!

Nu går Anna och sover, sovgott bloddyfuckers!

Walking in the moonlight.

Hello!

Ja, av de delar jag såg bröllopet så var det fint. Vickan hade en enkel vacker klänning, dock tyckte jag att Daniel ser ut som han alltid gör så uppmärksamheten dras till prinsessan. Nu försöker jag hitta något på tv och jag kan säga att det är dåligt med bra program och filmer ikväll. Så därför tänkte jag bege mig ut i mörkret för att kunna kanske få fram tankar om livet. Hur det funkar osv.

Sedan vill jag ju bli trött också så det kan nog vara gött att ta en promenad innan sängen. Men först borde jag nog bädda eftersom jag tvättat de lakan som var där innan. Vill att det bara ska lukta Anna i sängen och inget annat. Luktar det annat blir Anna knäpp. HAHA! Skriver kanske innan jag somnar, annars godnatt på er!

You shot me down.. BANG! BANG!

Hello!

Ja, då har man hängt och ska snart hämta en tvätt. Har varit hos Linn en sväng och snackat med henne och Elin. Jag blir riktigt knas på det som händer nu alltså. Varför göra som man gör? Varför jag av alla personer? Vad är det som händer? Ja, frågorna tar aldrig slut och jag kan inte sluta tänka på det heller. Jag kommer bli knäpp, men det får mina vänner ta!

Lite senare när jag känner mig mätt på kungligt bröllop ska jag bege mig ut i regnet och gå. Jag ska gå och gå och gå tills benen inte orkar stå mer. Måste bli skärpt när det gäller mitt inre alltså. Måste få blodet att åka fort i kroppen nu. Måste bli piggare. Sedan måste jag tänka över mitt liv. Hur jag ska prioritera och hur jag ska agera.

Nu blir det lite med kungligt bröllop, pöss på er!

Drottning Viktoria och Prins Daniel!

Hello!

Ja, eftersom jag legat i sängen hela dagen och funderat på hur mitt jävla liv kommer se ut i framtiden så har vi ju fått en till drottning och en till prins! Hur härligt som helst. Viktoria var så himla vacker, tänk om man en vacker dag gifter sig? Nej, det får man ta när snubben faller på knä med en ring i handen minsann.

Nu ska jag käka lite och se mer på bröllopsdagen på tvn. Det regnar ute så det är ju perfekt mysväder måste jag säga! Nu skulle man ha haft mysigt sällskap för Måns bara hårar. Jag uppdaterar lite senare! Tjoflöjt!

Heaven is a place nearby..

Hello!

Ja, jag har inte kommit på varför jag gör som jag gör än. Kommer nog luska på det hela dagen. Eller tills jag kommer på det. Dock får man ju leva efter teorierna så länge. Vilket suger åsneballe. Hm. Men vad gör det om hundra år? Varför vara normal i en galen värld?

Behövde den där nattpromenaden jag tog kan jag säga. Skulle kunnat gå mycket längre. Idag regnar det också lite, det går i perioder. Funderar på om jag ska gå till stugan och bada eller något. Det vore feting det. Behöver slänga mig i sjön en sväng. Har ju inte gjort årets dopp än och vi är inne på mitten av Juni. En del börjar ju redan i början på April liksom. Det får man jobba ikapp. Men det ska ju finnas tid också.

Idag är mamma hemma och röjjer. Jag ska röjja när stormen lagt sig. Blir ensam i huset inatt vilket är FETING nice. Länge sedan man var ensam och kunde göra allt i egen takt. Blir ju mer motiverad när jag är ensam. Tror jag är kung över ängarna och gör tusen saker samtidigt. Lagar mat, ser på tv, bloggar, tvättar, städar, pratar i telefon, dansar, ute och springer.. Ja, ALLT tror jag att jag kan göra. Men många gånger så borde jag avstå många saker. I alla fall när det fanns något som hette skola i mitt liv. Hoppas att jag kommer in i Sunne. Behöver byta miljö.

Jag och Linn har planer på att dra oss söder ut. Bara för att försvinna för en stund. Det blir troligen efter hon varit i Danmark och när syrrans bil är tillbaka i Sverige. Behöver träffa min Klary. Se hur hon bor, jobbar och hennes man såklart! Han har redan ett godkännande från mig kan jag säga. Dom har ju varit tillsammans minst ett halvår iallafall och det är king! Annars har vi planer på att cykla någonstans och övernatta. Våldgästa någon stackare. Det blir nog nice!

Lyssnar på lite musik som jag lyssnade mycket på förra hösten då jag var i stugan. Det kändes underbart att få bo ensam. Gick runt där och bara fixade med mitt. Då var det bara jag. Sedan några kompisar som bestod av möss men dom är trevliga. Har ju en kompis i frysen också då, men hon ska snart ner under jorden. Hon ska sluta frysa nu. Mimmis aska ska vi sprida i Visten också. Det är ju hennes favorit place.

Gårdagen vet jag inte riktigt vart jag ska placera. Hade roligt men självklart ska det spåra någonstans och självklart är jag den som fyllebölar. Det är little bit to much känner jag. Vet inte om det är omgivningen som får mig att gråta eller om det är jag själv så är grymt blödig atm. Är ju trött på det mesta nu så jag har satt mina gränser när det gäller den saken. Det jag fick höra igår satte verkligen hammaren på spiken. Fyfan, vet inte vad jag ska säga.

Nu ska jag försöka ta upp gamla kontakter, vi hörs senare!

I walk the line.

Hello!

Ja, ibland så förstår jag inte riktigt vad jag håller på med. Ska försöka sova på saken. Good night zoooombies!

Vår sista dans.

Hello!

Ja, här sitter man i Linns soffa och är grymt i behov av en nice dusch. Är helt ensam också. Mammi Linn jobbar och dolar i Delpa och det känns faktiskt tomt. Det är ju egentligen hon som ska sitta vid datorn nu, inte jag. Mitt jobb är ju att ligga i hennes säng och försöka sova så länga jag kan. Men nu är det jag som sitter här och jag lär ju sitta här tills hon kommer hem iaf.

Somnade runt halv 6 imorse. Efter att ha nattat mamy och papy samt alla andra som inte kunde sova så fick jag tvinga fram tårarna. Vet inte om det behövdes, men eftersom jag ständigt känner att jag vill gråta så får vi väl se om den stenen faller från axlarna nu. Läste alla fina saker Linn har sagt till mig och om mig. Hon är en av mina bästa vänner och det kommer hon förbli tills vi båda ligger under gräset och petar med stenar mellan tänderna. Oavsett vad som händer. Även om vi bråkar tills vi blir blodiga.

Sedan kom jag att tänka på min baby. I år hade hon blivit 13. Siffran jag hade när jag spelade fotboll och siffran min farbror Per använde när han väl hade spring i benen. Läste alla inläggen jag skrivit om hennes sista tid vi hade tillsammans. Kom att tänka på hela dagen då vi sa hejdå till henne. Hur syrran hysteriskt vill att vi vänder, hur jag inte kunde gråta till en början, då jag skrev mitt i natten. Hur vi fick se när hon tog sina sista andetag. Jag ångrar inget när det gäller henne. Man ska ju inte ångra saker här i livet, men just när det gäller henne finns ingen ånger. Jag ångrar inte att jag tog med henne ut, jag ångrar inte att jag följde med henne till hennes sista andetag. Hon är och kommer alltid vara min bästa vän, hon är bara på semester och jag ska åka till henne en vacker dag och se om hon trivs. Annars åker vi tillnästa semesterort! Jag kan säga att jag saknar henne otroligt mycket. Hade hon levt nu hade hon fått bo på den plats hon älskar mest och det är lite ledsamt att hon inte fick leva sin sista tid där. Hon fick inte träffa Missi heller, tänk vad dom hade busat med varandra. Hemma i huset känns det faktiskt tomt utan henne. Vi har två katter men dom kan inte fylla ut hennes plats. Det ska vara en golden som är lite mindre än normalt som sover i mammas säng fast hon inte får. Det ska vara en golden som är lite mindre än normalt som tar upp hela sängen så man nästan ramlar ur. Det ska vara en golden som är lite mindre än normalt som skäller av lycka varje gång man kommer hem.

Undrar hur det hade sett ut idag om hon hade levt. Om hon aldrig hade fått cancer. Hon hade nog varit som vanligt. Hon var väldigt pigg för sin ålder. Hon kanske bara hade varit lite seg, men det skulle bara påminna om henne när hon är nyvaken. Hjärtat. Du var så mycket för mig. Det är svårt att ta sig en tur ute i skogen eller en promenad. Finns ingen där som bara springer med och leker. Jag minns midsommar för några år sen, gick upp tidigt för att kunna vara ute och springa med dig. Vi gick och sprang runt hela Skivtjärn. Det var ett under att vi orkade när vi inte hade vatten med oss. Iofs så hade du ju naturvatten från sjön och vattenpölar längst vägen. Det duggade ju den morgonen. Imorse var jag rädd för att jag en dag glömmer allt med dig. Tanken på att jag inte minns hur det låter när du skäller gjorde mig ledsen, brukar minnas men nu gjorde jag inte det. Jag minns din lena päls, din mysiga mage, dina vackra ögon. Det är något jag får försöka ta glädje av att jag minns. Hur du busade i snön fast benet inte var som det skulle. Den sista tiden innan du somnade in. Hur du fortfarande viftade på svansen trots att du visste att de var dina sista timmar. Hundar känner ju av när något är fel, när något inte känns rätt i rummet.

Jag kommer ihåg hur hårig min svarta kappa blev. Tror inte allt hår är borta ens. Minns att mamma sa åt mig att dammsuga bort allt hår. Men icke. Jag har aldrig skämts för att jag är hårig om mina kläder. Aldrig. Minns att folk kommenterat de, men har man hund så är man faktiskt hårig oavsett om man vill det eller ej. Om man inte har en pudel då. Saknar mitt hjärta. När jag väl fått en egen ekonomi, eget boende och bara är med mig själv ska jag skaffa mig en hund. Golden ska det bli, ingen tvekan om den saken. Bättre ras finns inte. Att sedan få upp en massa minnen från när Mimmi var liten genom de nya pyret så gör det mig inget alls. She's a important part of my life. She made my life worth to live. Nu ska jag leva för hennes skull. Önska att jag kunde ha henne här i soffan och krama om henne just nu.

Vi fick aldrig får sista dans. Men du var glad ändå hjärtat. Som jag sa till en vän för någon dag sedan "Man ska inte sätta gränser på saker utan bara låta det hända." Så sant om det är sagt så Ska jag inte sätta upp mål på saker jag och nästa pyre ska göra. Vi ska bara leva livet, inget annat. Saknar dig hjärtat. Du finns inom mig, forever and ever.



Du finns inom mig, Beauty Brenda.


Jag har vaknat mitt i natten utav tystnaden.

Hello!

Ja, nu har man typ åkt värmland runt idag. Samtidigt som man varit i Norge och hälsat på systeryster. Hon bodde jätte fint hos pöjken sin kan jag säga. Skulle lätt kunna bo så själv. Hon har fixat där minsann. Ätit KORV hela dagen. Ork. No more hotdogs this week.

Lyssnar på disney musik. Hur nice är inte det? Finns ju typ inget bättre egentligen. Jag tror jag ser och lyssnar mycket på barngrejer för att fly lite från det verkliga livet. Jag menar, det som händer där händer ju ALDRIG i verkligheten. Det är ju bara drömmar liksom.

Nej, detta går segt. Nu lägger jag ner bloggandet för ikväll. Godnatt partypeeps!

Mardröm..

Hello!

Ja, nu har man drömt första mardrömmen på länge. Vaknade med anledning för första gången på länge. Jisses, stoppa karusellen! Ska dra till Norge nu. Hoppas syrran bjuder på ett leende och en kaffe eller två. Hennes kaffe är det bästa! När jag kommit hem blir det ju självklart Linn, måste träffa henne. Orkar inte med dagen om jag inte får se henne och prata med henne. Nu måste jag kila! Hoppas jag får mig en rolig tripp! Kram på bullbarna!

Jag längtar bort ifrån..

Hello!

Ja, nu är jag hemma. Walk the line är en klockren film. Vill gråta flera gånger om.. eller det kanske bara en period jag är inne i atm? Började ju nästan grina av Linns blogginlägg med som jag är på bild i. Vad är det som händer? Har jag kommit in i en bubbla som är långdragen som en korv? Förstår inte så mycket.

Jag är irriterad, arg, ledsen, besviken, förstörd, trött.. allt på samma gång. Samtidigt har jag ju den där masken som alltid ler och är "den vanliga Anna". Många har en sådan mask. Gömma det man egentligen känner där inne. I några dagar nu har jag bara velat gråta. Men vet inte riktigt anledningen? Är det bara en svacka eller?

Jag längtar bort ifrån allt. Tänkte förut på att jag skulle vilja bli kidnappad någon gång. Av mina närmaste vänner, på en hemlig resa. Direkt i pyjamasen. Kan inte någon snälla kidnappa mig över en helg? Bara roligheter, skratt, leenden, musik, fest och bara ha kul! Fyfan, det skulle vara något. Men nu måste man ju typ smussla in det i någons hjärna så det blir gjort, haha.

Géléhallon sa förut "Blir det någon Smögen eller?", blev typ "WHAT?!". Vet jag inte om det blir något med. Men om det skulle bli något Smögen denna sommaren så ska jag träffa min Klary. Det var det första jag tänkte på när jag hörde namnet Smögen. Smögen = Klary. Gud vad jag saknar den toka. Nästan så man fäller en liten tår nu. Hon kan få mig att glömma allt för någon timme. Det räcker med ett "Jaaajemeen" eller ett "kebaaabpizzaaaaa" så kommer jag gråta glädjetårar. Jisses! Tänk vad folk kan påverka ens liv egentligen?

Hade tänkt att göra ett riktigt deppigt inlägg nu egentligen. Men jag kan inte få ut mig något. Det gör mig frustrerad. Jag har inte haft problem med det tidigare, men nu ska det plötsligt finnas hinder? Vad blir det? Sedan har jag ingen ork längre. Jag börjar på ett inlägg och gömmer undan det. De senaste inläggen jag skrivit har jag försökt skriva fort för att jag ska undvika att putta fram det.

Kan inte sova heller. Inatt somnade jag 4 och jag hoppas för gudarnas skull att dem ger Johnny B kuckelimuck medicin som han kan ge till mig så jag somnar stenhårt inatt. Ska vara klar kl 10, då kommer pappsen och hämtar mig. Han är ju uppe med tuppen och ska till Kristinehamn och kolla grejer på jobbet. Ska nog smsa honom så han kan ringa och väcka mig vid 9 eller något.

Jag hoppas höppötössa och géléhallonet har det mysigt. Själv ska jag sova ensam inatt men det kanske är bäst? Har sovit asdåligt de senaste dagarna, kanske har längtat hem? Vi får väl se vad det blir av med det när jag plockat ur allt ur sängen och lagt mig. Annars får pappsen hämta en zombie imorn. Stackarn.

Nu ska jag försöka avrunda, babblar bara känner jag. Godnatt sockerpullor!

Om jag hade en Johnny Cash(Joaquin Phoenix) skulle jag nog vara en lyckligt lottad kvinna!

Walk the line.

Hello!

Ja, kom på några ord jag vill slänga in här så jag inte glömmer.

Ibland önskar jag att någon var så besatt av mig som Johnny Cash är av June Carter.

Tack för mig, have a nice evening folks!

Remember when..

Hello!

Ja, nu skriver jag ifrån Linns konstiga tangentbord. Ikväll blir det lite Tacos, efter det ska jag cykla hem. Imorn blir det Norge kl 10. Ska bli skönt att se syrran igen. Troligen lite sjuk nu också. De har jag väl varit jämt, men nu är jag varm om pannan. Varit trött hela dagen. Får se vart det leder.

Allting är som vanligt, men inget är som förr. True, true! Jävla karusell livet är egentligen alltså. Ups and downs, all the time. What am I suppose to do? Go with the flow is the only thing right now. Ska se Walk the line nu medans de lagas mat i Linns kök. Kram på er ballebajs!

Lips of an angel.

Hello!

Jo, tiden går minsann. Idag har jag blivit fotad så jag tror att jag blivit lite osynlig. HAHA. Har typ fått bloggtorka som bara den. Får inte ut känslorna som är i mig. När jag väl kan hälla ut de i bloggen så är jag hos Linn och hennes dator orkar man inte skriva på. Ovant med det tangentbordet hon har.

Ikväll ska vi iaf se Mumien på TV6. Blir mysigt det. Efter de ska vi mysa som fan. Jag är trött hela tiden. När ska stressen lägga sig så man kan få sova lite? Imorn blir det stan och kolla lite målarjobb, torsdag blir det norge med pappsen för att hämta en skruttig AUDI och på fredag får man hoppas på mys med Linn troligen. Det spörs antar jag. Inget är stämplat pga flytten. Ska duscha hos Linn har jag bestämdt. Nu ska jag ringa farmor och sedan cykla iväg. Ha de bra gullbarn!

Arbetslös inom några timmar..

Hello!

Ja, fullrulle kanelbulle.. vad mer kan jag säga? Om bara några timmar sitter jag hos Thorell och dricker mig go i kolan inför sista dagen i min gymnasieskola Hammarö Utbildningscenter. ATM, känns ingtt mer än att jag är sjuk och trött. Laddar upp med Sean Banans låt Skaka rompa. Den är skön!

Ska till Linn och fixa hennes hår precis innen vi ska dra så sängen kanske är bäst. Jag ska bomba bloggen när jag väl har landat i arbetslösheten och all hets runt flytten. Ha de bra så länge folks! Godnatt gullbarn och grattis på studenten alla 2010s studenter.

Sean Banan - Skaka rumpa (Lite kasst ljud, check it out on Spotify!)


Linneynight!

Hello!

JA, nu ska jag gå till Linn i regnet. Imorn ska vi städa studentflak och tvätta. Vi hörs imorn gullbarn, inatt blir det deeptalk på midnattslistan.

Godnatt!

Tiden går..

Hello!

Ja, i skrivande stund kan jag säga att sängen är de enda bästa för mig. Inget och ingen kan ta hand om mig bäst så som min säng gör. I Magaluf kom lilla virusnisse och hälsade på min arma kropp. Har nämligen en rinnande näsa, hes röst, slemmig hals, rivande hosta och häftiga nysningar. Jojomen! Anna kommer inte vara frisk till 100% på sin student, men vad gör det alltså? Jag tycker det bara är roligt ja, dock lite illa med hostan då jag kan hålla på tills jag gråter eller spyr.

Har värk i fötterna också. Det beror på att jag har dansat runt i ett par snygga nitpumps. Studentbalen är avklarad! Dock glömdes kameraladdare så där stod man med en kamera utan batteri. ONICE! Alla var fina och jag blev bättre än vad jag trodde, THANK GOD! Så nu i min snoriga och gnälliga stund så ska jag sova. Imorn nalkas klassdag med aktiviteter och god kvällsmat!

Godnatt på er små söta hjärtan!

Hello Sweden!

Hello!

Ja, nu är man tillbaka på hemmaplan efter en schtekvecka i Magaluf. Jag har haft kul, tråkigt, äcklig roligt, varmt, svalkande, hett.. ja ni vet. Up and downs. Jag har agerat kamerakvinna, producent, doktor, drinkminglare, gratishottarn och sneschtekare. Orkar inte skriva så värst mycket känner jag. MYCKET att göra!

Kan säga att flyga flygplan var kul och jobbigt. Kul att liksom vara i luften, kände liksom att det var en aning overkligt. Jobbigt var de för fötterna svullande så och man satt hur trångt som helst. Det var som personen satt i knät på mig. Not Okay!

Idag har det varit stan hela dan, handlat presenter. Imorn ska jag dit igen och handla inför balen. Lutar mot att jag måste göra håret själv. Jaja, det blir lite eget och vad gör det om 100 år? Nu snart ska jag bege mig ut på äventyr. Linn är på väg hem så ska dit och härja lite. Orkar inte sitta hemma, det känns skönt att jag inte suttit vid datorn på en vecka. Nu orkar jag inte det ens, haha! Ska äka upp olivburken som jag har saknat. Sedan hoppas vi på någpt vettigt på tvn. Vi hörs senare ikväll, inatt eller imorgon! Ha det bra!