FÅ GRATIS PRESENTKORT GENOM ATT SAMLA POÄNG!

Hello!

Ja, jag är medlem på Gratisklader.se där jag samlar ihop poäng för att kunna få presentkort på H&M, JC, Nelly, Twilfit, Jysk och Stadium. De har nog utökat lite för när jag började var det bara H&M, JC och Nelly men nu är det fler valmöjligheter, härligt! Dock har jag inte fått ihop så mycket än så länge men det är bara att kämpa! Du samlar poäng genom att göra olika tester, besöka olika sidor, värva andra som vill bli medlem och genom att svara på dagens fråga. Detta är ett bra tidsfördriv för dom som har för lite att göra vid datorn. Nu ska jag iväg och shoppa, vi hörs senare och glöm inte att bli medlem!

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=175267

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

The biggest update!

Hello!

Ja, nu har jag kollat igenom alla gånger jag skjutit upp detta med bloggen och det var ju redan förra helgen det var som jag förkortade allting. Efter att ha sommarjobbat nu i 2 veckor så har jag varit som bortbåst. Folk har försökt få tag på mig, Michael Jackson dör, krig mellan bekanta, raggfix på krogen och diverse ting. Ida har fyllt år, grattis på dig! Dock hade jag ju förstås glömt det. Veckan har nog varit mycket av impuls tror jag. Semestern har verkligen tagit tag nu för jag är helt lost. Snacka va tjatigt det kommer bli om detta att jag blivit knäpp.

Kan börja med starten på Kilenelägret. Det startade upp bra med lite sol men vind, mycket härligt! Sedan vart det regn när vi väl var på äventyrsdagarna ute på Kilene, tråkigt! Underbara barn var det iaf! Sedan var det barnpassning och midsommar! Partyt höll på till kvart i 6 för min del då jag avslutade kvällen med kläderna på inne i husbilen! Bilder kommer senare på min fina baluppsättning jag hade då! Dagen efter var alla slöa och drygt så jag & Linnéa styrde bio med hela Bergen Maffian, totalt lyckat! Tänk om man kunde dra ihop 12 pers från Deje på en bio liksom? Det är ju gudigt! Innan vi drog dit fixade vi en Vargåna special ockås, mums!

Sedan var det back to work på måndagen. Hoppar över en del händelser för att jag är stressad just nu. Nya barn, gamla barn, respektlösa barn. Fick sol hela veckan vilket gjorde min bränna, mumma! Avslutade med deg och kladdkaka! Igår vart det utgång och Ronja försökte styra ragg åt mig på Arena men icke, killen var för full! Älskade mig gjorde han också, kul att någon gör det!

Vaknade idag och har inte varit ute i solen förens nu då jag hämtade en bil. Mår nästan dåligt för att jag inte varit ute men nu ska jag göra mig iordning och köra farmors kompisar och hämta diverse ting! Vi hörs senare, nås på luren!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

UPDATE!

Hello!

Ja, jag tänkte bara säga att vi hörs imorn! To tired to write. Hörs! Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

UPDATE!

Hello!

Ja, nu är det sista veckan på Kilenelägret och mycket sol är det också vilket betyder STEK! Tänkte bara nämna lite kort om saker som skett under helgen eller inget alls och ta det senare. Måste nämligen åka snart mot Skoghall och jag vill veta om jag har någon mat att äta eller om jag ska svälta fram till halv 12 då vi har lunch på Mörmoskolan. Vi gör som så att jag går och gräver i kylskåp/frys och kollar efter mat så hörs vi senare ikväll då jag troligen är hemkommen. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Midsommarafton!

Hello!

Ja, nu sitter jag hos monstren på Herrhagen och hoppas på att få åka hem snarast. Har varit utan internet sedan inatt typ innan jag gick och la mig. Har inte velat pilla på internet ifall det blir fel, men som ni nu ser så klarade jag det finfint! Det har varit fullt upp hela veckan, är helt slut när jag kommer hem så de blir knappast några blogginlägg för min del. Bilddagboken får inte heller den uppmärksamhet den behöver. Har säkert en 700 bilder som ska in där och det är lite drygt att göra det när man är som tröttast.

Idag är det ju Midsommarafton så man ska ju göra sig lite sommarfin när det ändå är festligheter bakom hörnet. Jag ska göra mer slingor. Det är ljust bara att jag ser det inte. Antagligen för att jag har uppsatt hår hela tiden. Och det antagligen för jag måste klippa rätt håret efter min Lady Gaga look. Får se hur det ser ut i slutändan. Pratade igår med Linnea om denna dag. Grillning och håruppsättning blir! Linnea är allt en ängel som inte tar betalt för det. Känner lite ångest för att hon inte ska få något betalt för det, får se de som träning. Får jag över någon penning sen så får hon den minsann! Hon satt och kollade runt på Nelly.com där hon hittat världens finaste bikini som vi båda ska kanske köpa. Frågan är bara färgen. Det fanns i massa olika färger, hel färgade i korall, lila, svart och vit. Sedan fanns de randiga i samma modell, mums för ögat måste jag säga! Ikväll eller då Linnéa kommer så ska vi beställa tillsammans, YEY!

Just nu ser jag & lilla monster på Xena Krigarprinsessan. Hon är för söt iaf. Ligger på golvet på en filt och vilar. Innan jag åker hem ska jag köpa hårspännen, kanske jordgubbar med så man har något att sukta efter. Jaja, den som lever får se. Hoppas håret blir bra och att kvällen går vägen. Pirrar i magen nu, vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Helt slut, vart ska jag ta vägen?

Hello!

Ja, första dagen på sommarlovet och första dagen på jobbet. Jag är trött och vet inte vart jag ska ta vägen. Imorn är det upp tidigt igen. Det där med att sova i bilen vore ju något. Såg en snubbe på väg till stan idag som sov i bilen, en smart gubbe! Aja, eftersom min hjärna har tagit semester så vet jag inte vart jag ska. Tur att Sex and the city går på tvn så man får roliga saker i skallen iaf. SHIT! Nu slutar jag skriva, hörs imorn om jag orkar! Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Nej, jag orkar inte. HAHA!

Hello!

Ja, jag orkar faktiskt inte. Jag ska sova nu tror jag. Om jag orkar så ska jag lägga in bilderna på bloggen imorn, la in dom på datorn förut. Orkar inte ens se filmen som började nu. The Royal Tenenbaums. Verkar bra, så jag ska nog försöka fixa den på något sätt istället. Ni får ha de bra så ses vi imorn, godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

UPDATE!

hello!

Ja, jag tänkte bara uppdatera en sväng. Ska lägga in lite bilder senare och så ska jag duscha. Ser på Queen sized, riktigt bra hittills! Ska på toaletten nu sen får vi se om filmen är på väg mot sitt slut efter reklamen! vi hörs snart igen!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Sjung om studentens lyckliga dag!

Hello!

Ja, nu är den fulle rullen på väg mot sitt slut! Balen i måndags, Ronjano var vacker som en sommardag. Under veckan har det bara varit full rulla med sommarjobbet, fixa saker hit och dit. Nu är iaf allt klart inför nästa vecka. We're in action! Igår (torsdag för mig eftersom jag inte hälsat på John blund än) var det studenten för alla godingar! jag med några andra tjejer i klassen plus några ifrån polisklassen serverade, dukade, blåste upp ballonger och ja, hjälpte till under hela studenten helt enkelt. Alla sprang runt fulla och var ruskigt glada, pirret satt i för mig. Ett år kvar, kan man tänka sig! Idag då, fredag för mig, började vi klockan 9 med att fixa iordning det sista inför lägret. Sedan avslutade vi i Aulan tillsammans med en massa andra, det blev sång ,dans och allsång med chips och annat gott! Efter det var det bara att gå till A05 där vi hade klassavslutning, mycket mysigt och mycket gottigott! Fick ett biokort för jag hjälpte till på studenten, tackar!

Ja, ikväll då eller kvällen som var. Fett natt nu alltså, haha! Var det Annie som stod för kvällen. Hon bjöd på sallad och vi underhöll varandra med det ena och det andra. Vi drog in mot stan och hamnade på torget vissa av oss. Där var vi ett tag tills vi hamnade i en 1:a vid busstationen. För litet ställe, med för mycket folk för min del så jag drog mig tillbaka mot skogen. I väntan på bussen så kör polisen förbi mig och 2 andra tjejer som väntade på bussen och tro det eller ej, polisjäkeln bara kör rätt genom vattenpölen framför oss så jag får vatten på mig, GÖTT! NOT! Plus att jag gått någon kilometer i regnet, så mina kläder är rätt gött blöta nu. Blev stoppad av polisen som trodde jag var en fyllekaja som gick där på vägen men icke! Blev bara 2 cider ikväll som inte ens killade i benen på mig. De åkte vidare efter att ha frågat vart jag skulle. Schysst att dom frågar om jag vill åka med när det öser ner regn? Jag fortsätter vandra, gick lite av en omväg sedan hamnade jag rätt. Nu ligger jag i en varm säng och bara mår gött. Ser på Camp Lazlo och ska snart slockna. Ska bara se Scooby Doo först. Får se när jag slocknar föresten. Allting beror på hur mycket jag orkar.

Imorn är det nya tag som gäller, nu laddar man för go fylla minsann! Först på listan står grillmiddag hos Linnéa, mysigt värre! När vi känner oss goa och klara i huvudet bär det av mot party i Sunne! När uppdraget är slutfört blir det Kolsnäs! Enligt Linnéa blir det fint väder framåt kvällen men vem vågar lita på det när det bara öser regn hela tiden? Inte ett enda uppehåll har jag varit med om idag. Jag laddar nu iaf, funderar på vad jag ska ha på mig. Sedan funderar jag på om någon vill dansa med mig. Kan ju försöka internet-ragga någon som vill dansa. HAHA! Det spörs!

Hoppas detta duger som uppdatering MLi, tur att hon peppar mig! Men det blir nog fler inlägg nu när allt har lagt sig. Planet landar på söndag morgon då jag troligen är bakis. Men nu ska jag dra mig under täcket och bara må gött och njuta av mitt livs sista sommarlov! Bilder och annat kommer senare. Ha det så bra så länge så hörs vi! Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Tandkräm, den nya inte-riva-på-möbler-knepet!

Hello!

Ja, efter mycket sömn och vända dygn är jag nu hemma. Har nyligen dragit i mig en pizza vid namn Krogen. Min mor fick äran att överraska mig eftersom hon bjöd! Nu känner jag att jag inte behöver äta pizza förens nästa månad. Ska hämta Ida ikväll i Öster Deje. Får se om man kanske deckar efter det. Ska försöka få tag på stora monstret herrhagen om morgondagen då jag ska vara barnvakt igen. Vi får se, vi får se!

Var uppe i Sunne idag och höll Linnéa + Stina sällskap under tiden dom laddade för balen. Stina blev superfin och bilder blev det. Ska försöka göra klart allt nu i helgen om jag kan. Är grymt osugen på att plugga för jag är så trött men det måste göras! Ser nu på en film som heter Penelope. Handlar om en tjej som föds med ett grisansikte. Hon har en förbannelse över sin släkt. Så alla flickor som föds ska se ut som grisar och då denna förbannelse kom i verk så lyckades alla få pojkar utom en. Ni kan ju läsa vidare på nätet om den här filmen rätt nice just for you!

Lilla kissekatten Missy som vi nu bestämdt att hon ska heta har rivit sönder mammas möbler så vi provar med tandkräm. Har inte lyckats så bra för hon trampar i tandkrämen och bryr sig inte speciellt mycket. Får köpa fyspray på måndag!

Efter filmen blir det lir av SONIC X med lillsyrran, fett nice! Nu blir det lite plugg under filmens gång, vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Är det efterfest på eran balkong?

Hello!

Ja, nu har jag sovit precis HELA dagen och jag kan bara tacka gudarna för det. Har käkat en kebabpizza som knullade gött i mun, mums!  Skola imorn, KANSKE, men tror det blir iaf. Ska nämligen till Sunne och se på bal, mysigt värre! Linnéa ska även kolla ut lite frisör grejer från skolan som jag ska köpa, härligt! Finns inget bättre än nyfriserat hår! Ska nog fråga Linnéa om hon kan klippa mig någon dag också, ska även slinga mer. Men nu är jag grymt trött ändå, ska försöka kolla in svullo nu som går på tv 4 komedi, vi hörs!



 GE MIG MIDSOMMAR & GALNA NÄTTER!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

John Blund, min vän!

Hello!

Ja, nu är det snart NAVY CIS. Ska se det sedan blir det sängen för hjärnan tar semester här känner jag. Har mycket kvar att göra så torsdag blir ju fetplugg. Gött dä! Duschade nyss och använde min nya hårinpackning vilket känns lovely med tanke på att mitt hår inte mår bra. Ska våffla håret imorn när jag vaknar, mums! Får se vad det blir för väder.

Nu blir det skriva lite på uppgifterna och sedan sängen när NAVY CIS är klart, godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

SCHOOOL SUCKS!

Hello!

Ja, nu sitter man i skolan och jobbar ikapp med olika skitsaker. ULS med Gunnel is over, thank god! Nu är jag snart klar med Lenas fördjupningsfrågor också. Blir nog att skriva ut det imorn. Walkerts har jag ju kvar men det behövs internet för att kunna göra något med de uppgifterna. Håkans är kvar också, shit! Måste skriva om min lapp där jag skrivit upp allt jag har efter mig. MY GOD!

Har varit i skolan sedan 7 imorse så jag lär ju ha hög närvaro, höhö. Ska snart käka mat också, sedan får vi se vart vägen leder mig. Måste borsta tänderna också, inte för att man måste göra det regelbundet utan för att tandskyddet luktar ju som röven på en åsna. Lägger den i munskölj jämt när jag äter hemma, bara för att slippa det äckliga. Lite ovant är det att vara utan min tandställning, saknar den. Vad ska man nu ha för anledning att peta med fingrarna i munnen?

Imorse vaknade av åskan som dundrade utanför mitt fönster. 05.26 var klockan och det ösregnade hela morgonen. I Karlstad och på Hammarö har de inte varit en droppe, för ens nu då. Nu regnar det, det är mysigt. Vi kollar på Patrik 1,5, faktiskt rätt bra. Dock är det lite värdelöst med tanke på att jag fram och tillbaka tittar i datorn och sedan på filmen. Man missar ju viktiga delar i filmen liksom.

Aja, mat snart. Ska skriva det sista på uppgift 28, vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Smaka på livet!

Hello!

Ja, nu är det fullrulla again! Försöker styra upp dagarna här nu vilket inte är min grej för det blir ju faktiskt aldrig som man tänkt sig. Har smällt i mig en smörgåstårtbit, jordgubbar och nu dricker jag oboy, mage svullnar känner jag haha. Imorn är det slappt som idag då vi såg på rockmusikalen RENT och var ute i det fina. Imorn ska jag försöka göra klart så mycket som möjligt. Flera arbeten på en och samma gång. Grymt trött är jag aif, snart sängen!

Förut åkte jag och Linnéa till pappsen och snackade. Vi skulle egentligen bada men sommarvärmen hade lagt sig så vi struntade i det och snackade om helgen som varit i stället, typ helt galen har den varit. Har upptäckt bilder och filmer jag inte ens minns hur dom kom till och då snackar vi lite snefylla. Men vi hade skoj vilket var huvudsaken!

Imorn blir det film och plugg dag så MLi min stjärna i det mörka ska plugga järnet med mig. Har jag tur hjälper hon mig också. Sedan får vi se vad som händer efter skolan eller när vi slutar. Nu ska jag sova så jag inte somnar framför ratten imorn. Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Oj, oj, oj, oj!

Hello!

Ja, såhär stort uppehåll har jag inte haft på bloggen på månader! Jisses alltså! Men nu blir det ändring på det. Ska blogga järnet minsann och jag hoppas att ni alla läser på och är lika flitiga som jag. Ni som läser kan väl vara lite goa och slänga in några tips i kommentargrejen? Jag vet inte vad jag ska göra med min blogg. Vill göra något helt nytt, men vad? Ge mig inspiration ffs! Please, help the helpless!

Jag har haft full rulle hela helgen vilket var väldigt oplanerat, alltid lika kul med spontana äventyr! Det bästa av allt är att det har varit problemfritt vilket är ett stort plus i kanten! Brukar oftast bli något jocks när man ska göra saker osv. Kul att man slapp de iaf. Har haft så fullt upp att jag glömt bort att jag har prov imorn i samhäll, ska se om jag kan göra det på onsdag istället.

I fredags var det inget spec. Jag & Mli hade planer på krogen men vi strunta i det för vi hade inga pengar. Sedan kändes det inte så bra just då när vi snackade om det, kändes som att man inte skulle ha tid till det. Därefter skriver Spanky till mig och frågar om vi kan hitta på något bus. SJÄLVKLART! Hon hade snackade ihop sig med Linda och planen blev uteservering i goda vännersslag, njuta av livet & sällskapet! Billigt och bra att inte ladda för fylla! Det slutade med hejdundrande partykväll på Arena istället! Jag har fortfarande träningsvärk i benen. Liljan kom med hela Bergen Maffian så man behövde ju inte dansa ensam, haha! Det blev bardisken och massa annat. Har skavsår så det står härliga till, jisses! Och en blåsa x2 på stortån så den ser missbildad ut, haha! Träffade Lars också, haha vilket goding! Det blev Sibylla för grabbarna skulle ha mat, sedan bar det av hemåt. Tack Doff för skjutsen! Kvällen blev bättre än förväntat. Arena var inte så tråkigt/dåligt som alla säger. Många är ju där ofta så det är väl därför, man ska gå dit med måtta! Jag var hemma vid 3-4 tiden.

På lördagen var det upp med tuppen, här ska det shoppas och handlas! Malin behövde ny outfit till konfirmationen så Anna is the stylista! Först for vi till pappa där han skrev ett intyg åt mig och på väg därifrån så ringer en kille från stan och säger att han hittat en lur, vems? Det var frågan! Så fort till stan för att hämta upp den och sedan utfärda alla ärenden! Mobilen visade sig vara Daniels, askalas killen hade tappat den vid någon fontän, haha! Vidare till S.A.T.S och fixa frysningen, nu är det klart! UNDERBART! Iväg mot Bergvik där de skulle handlas mat och kläder! Jag, vuxen som jag blivit, handlar all mat alldeles själv. Kan stolt säga att jag köpte öl och behövde inte visa legg, DOCK får jag skylla mig själv när jag självscannar, haha! Iväg med maten och mötte upp Malin. Nu är det kläder som gäller! Vi fastnade vid Lindex där de fått in underbart fina kläder nu för tiden! Där köpte vi ett par svarta shorts till Malin och en längre tunika till mig själv(Se bild nedan). Med racerfart hem så hann vi med allt vi skulle.



Den sitter jättefint på!

Kalas på Dömle med underbart goda smörgåsar. Som Ronjano säger, De knullade gött i mun! Visade upp vad vi köpt och sedan när vi rullade tillräckligt så for vi till Pappsen där vi snackade lite och stekte i solen. När vi kände att det luktade bacon for vi vidare. Nästa hållplats, Folkets hus där vi lämnade Daniels mobil och snackade lite. Jag lämnade av Malin hemma och drog till en bakfull Anki. Vi snackade om en massa saker om kvällen och vad vi ska göra härnäst. Vi skjutsar Sara till stan sedan åkte vi hem, dunkade all the way! Hämtade upp Hastö och vidare mot Lindquist. Där det bara var 3 pers, inget drag men trevligt sällskap. Dejeby & Simon kom över en sväng. Prat, prat, prat. Sedan skjutsade jag hem Spanky och åkte mot Folkets hus där jag skulle hämta små gutter. Tog sin lilla tid. Sedan blev det Simons place, Dejeby drog sedan drog vi också vår kos mot Folkan. Hämtade upp fler små barn och for hem till Liljan. Fick åka två vändor med full bil för det var efterräka.

Började dricka lite granna, umgicks och hade super trevligt. Tänk midsommar då? Kommer vara klappkanon tjugofyrasju. Jag, Linnéa, Doff, Daniel och Alek var uppe all night long och dansa och drack och spelade kubb och jag vet inte allt vad vi gjorde. Crazy ass motherfuckers, haha! GALNA! Drog hem vid 9 tiden där jag inte minns alls så mycket. For till kyrkan, lillasyster konfirmeras! Dock var ju inte mitt hjärnkontor på en normal level så ja, att vara lite små full och ruskigt trött är ingen god kombination. Somnade i kyrkan, så kul var det! Åkte hem och åt en massa sedan somnade jag vid 2 tiden någon gång och vaknade vid 5. Då var man till Liljan en sväng och sedan är man hemma nu. Har städat iordning det mesta i rummet. Det är kläderna som svämmar över, vilket resulterar att det ser stökigare ut än vad det egentligen är. Så nu ska jag ta det sista sedan ska jag sova, somnar nästan i fåtöljen här, haha!

Vi har ju fått en ny familjemedlem. En liten tjej på 8 veckor, vi är lite veliga om vad hon ska heta fortfarande. Så har ni något bra tips så dela gärna med er, det kan vara ni som får äran att döpa, höhö. Själv gav jag mitt förslag, Sassy(amerikanskt uttal) från Den otroliga vandringen. Men det dög tydligen inte! Hon är jätte söt och hon har varit hos mig hela kvällen när jag hållt på med alla kläder. Hon hade sovit bland kläderna och lekt, busunge. Bild kommer nedan.

                             


MUSIC IS LIFE
Anna Molander