Ge mig, ge mig, ge mig något mer att äta!

Hello!

JA, nu sitter jag i skolan. Efter att inte hittat plånbok och busskort så hann jag inte packa för idrott, glömde sturmppengarna och kom lite sent till skolan. Kändes väldigt illa. Hittade dom tillslut, när det var en minut kvar för bussen att gå.

Nu väntar jag och MLi på lunch för vi är hungriga, och jag säger bara: GE MIG, GE MIG, GE MIG NÅGOT MER ATT ÄTA! Glömde frukosten pga att jag letade efter det jag letade efter. Idag är det fiskgratäng med mos, blä på det när man vet vad skolmaten består av. Hoppas soppan är äkta iaf!

Orkar inte skriva mer. Skriver mer senare isf!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Känslor, tårar och Holiday!

Hello!

Ja, då var denna fartfyllda helg över efter diverse partyn och körningar! Känns skönt men ändå tråkigt för den gick fort bort, vilket jag tycker är synd för helgen var så bra!

Började ju med att Mikael fick gästa i skolan. Undra vad han tyckte om det? Han som så gärna ville hälsa på. Sedan blev det party hos Spanks och det var det trevligaste på länge när det bara var runt 6-7 pers. Igår vaknade vi och såg på film hela dagen, ända tills vi skulle hämta Ronja och Sandra. Fick en annan snubbe med som härmed är skyldig mig cash. Får se om man får skymten av dom kronorna. Efter det åkte vi hem och såg lite på PS I Love You för att sedan slocka vid halv 7. Idag, söndag, har det bara varit film och massa bråk. Uppfatta inte bråk som bråk för det är på skoj. Tror inte jag har skrattat så mycket på länge som jag gjorde för några timmar sedan! Jag åkte till Peter för han fyllde år igår. 50 år, gammel nu! Sedan åkte vi direkt till Kil så Mikael skulle hinna med tåget hem.

Det var helgen kort och gott! Just nu sitter jag i tvsoffan och ser på filmen Holiday. Det är ruskigt mysig film såhär innan jul! I helgen har det varit mycket skojbråk, tårar och känslor ifrån olika filmer. Så mysigt måste jag säga!

Imorn är det måndag. Sista skolveckan nu innan jul. Sedan är det bara en termin och då förblir jag arbetslös. Ska försöka styra upp det sista sedan får vi se. Nu ska jag se klart filmen och kanske äta något litet! Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Lite sleten, snart åker man kanske in mot stan?

Hello!

Ja, man kanske ska göra lite skolarbete eller vänta tills man kommer hem? Vi får se. Nu orkar jag inte uppdatera mera. Vi hörs senare ist. Hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Försovning i sin vanliga ordning och lussetåg!

Hello!

Ja, nu sitter jag i skolan. Drygt, är trött minsann. Försov mig rätt gött måste jag säga! Men så är det ju när folk ger förslag på att ta bussen istället för att åka med snälla mor så man har bil. Så i panik fick jag ta bilen, skjutsa syrran och ta med ongen som hänger som ett bihang.

Snart åker jag härifrån och då väntar lite walking on the stad och för att få den förbaskade stämpeln. Ska nog ta en liten fika om Mikael känner att han har cash till det. Får se om det blir så. Erica och jag ska iaf kolla på julklappar. Vi får se hur det går! Är lite mätt efter fikan från lussetåget!

Nu ska jag byta dator, hörs snart igen!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Sova på parkeringen och ha de bra!

Hello!

Ja, nu är jag i skolan då. Kom hit tjugo över 7 imorse och tänkte jag ska ta min tid och sova lite. Så vaknade jag tjugo över 8 igen, haha! Vi har nyss haft Naturkunskap, eller vi har det fortfarande men jag läste den sidan när vi hade lab. Efter detta har vi svenska, sedan lunch, efter det är det idrott och tillsist har vi Hälsopedagogik. När vi slutat skolan bär det av mot Idrottsskolan där barna väntar! Hoppas dom inte är så många idag. Orkar inte det.

Ska snabbt in på S.A.T.S för jag och mamma ska handla när hon slutat jobba! Imorn är det fredag, skönt som bara den! Dock måste jag plugga som bara den i helgen. Kostuppgiften måste göras, sedan får vi se vad jag hinner med också. Historian började jag med igår och har endel kvar men jag är glad att jag börjat.

Nu ska jag se vad vi ska göra på svenskan. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Trött, men jag kan vara vaken ändå!

Hello!

Ja, nu sitter jag vid köksbordet igen! Maten förut idag var helt okej. För mycket citron, för lite smak på huvudrätten och för mycket apelsinskal i moussen.  Ska jag vara ärlig så var moussen inte det godaste. Jag är ingen lover of romerska bågar, chokladen ni vet. Kände att det inte var min grej riktigt. Föredrar vanlig mousse isf! Slutade med att vi kom försent till Historian och det blev pasta al forno och chokladmousse över.

Efter skolan följde jag med Erica hem för att invänta Linnea för hon ska klippa hår. Då fick jag lite glass som var från helgen, MUMS! Det satt lite bättre. Hon blev jätte fin i håret, lite inskuret och lite lugg, nice. När Erica var klippt och nöjd, så åkte jag och Linnea för att hämta upp min mor sedan bar det hemåt!

När vi kom hem så väntade jag på att Ronjano skulle svara på mitt sms. Inget svar, så jag tänkte jag skulle lägga mig en stund och vila för jag var så farligt trött. Slutade med att jag somnade runt 6 och vaknade runt 9-10 tiden. Nice going! Så nu sitter jag här och ska plugga lite tänkte jag. Historian ska skrivas in i datorn och vi fick en slutinlämning av Håkan idag också. Får se hur det pusslas ihop detta!

Imorn är det Torsdag och då ska afrikanos vara med på Ingrids lektion om inte minnet är galet. Efter det är det idrott, sedan Lenas hälsopedagogik och efter det svenska. Sedan väntar idrottsskolan och efter det ska jag träna. Men det blir bara en kortis för mamma vill nog att jag hämtar henne när hon slutat jobba. När jag kommit hem ska jag förbereda fredagen då vi ska skriva projektarbete osv. Hoppas jag klarar allt nu, jag vet att jag ska det!

Ska försöka ta tag i det jag vill göra mest. Måla. Jag vill kunna måla fint så folk vill ha det jag målar. när jag får egen lägenhet ska mitt rum vara helt i min smak. Ska ha en målarhörna har jag bestämdt nu. Vad kul är inte det?

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Matlagning ala BF3aid!

Hello!

Ja, nu sitter jag i skolan och idag är det ingen vanlig dag sörrni. Våran klass ska ENBART laga mat hela dagen tills vi ska ha historia vid 1 tiden. Det blir Toast Skagen, Pasta ala Forno och Choklad Mousse, how lovely is that?!

Sedan när skolan är över väntar hemfärd mot Erica där hon ska klippas av Linnea. Försöker få tag på Linnea för hon ska vara på körskolan innan och samtidigt ska jag hämta min mor vid jobbet vid 5 tiden. Får se hur vi löser detta!

Men nu ska vi dra vidare, mina vännor tycker nog jag rä dryg. Ha de!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Duktig men trött, helt okej!

Hello!

Ja, nu skriver jag ifrån skolan. Eller från min datorn men sitter i skolan. Har varit här sedan 07.10 och läst lite David Lega. Har bestämdt mig att vara klar med den idag. Om jag inte hinner innan svenskan så tar jag den direkt efter jag tränat.

Idag har vi ju klädsim och jag har laddat med mjukisoverallen vi fixade i 9an. Så nu kommer alla få se vad fina namn alla hade i min förra klass! Har även laddat för att vara osminkad med tanke på att kloret fastnar vilket gör att man blir mer smutsig än vad man var innan och för att badpersonalen ska få en bättre miljö! "Använt klor" kan leda till astma gott folk så tvätta er ordentligt!

Efter vi haft svenska och klädsim så ska jag iväg och träna på S.A.T.S. Sedan får vi se om jag följer med mamma och hennes jobbarkompisar ut på en promenad. Det tar typ en timme. Ska inte gå upp dom kilo som jag nu gott ner för jag vill vara fit and slim till balen vill jag lova!

Jag är ju rätt duktig som tar tag i mig själv och sitter i skolan nu. Så jag ska skriva lite i projektbloggen sedan ska jag läsa lite Lega och efter det får man hoppas att något bekant ansikte spatserar förbi mig så man slipper känna sig så liten bland alla lärare.

Förövrigt lyssnar jag på julmusik på Spotify nu. Sjukt sugen jag är på snö och bara en massa mys atm! Julstämning i skolan är det också. Såg på Lottas jul på Liseberg igår också, lite drygt var det eftersom det mestadels var hennes nya jullåtar och inte gamla godingar som mössens julsång! Men ändå lite julkänsla eftersom det var konståkare med! Till helgen ska jag och syrran göra ostfyllda köttfärsbiffar till julbordet. Hon älskar dom skarpt. Kanske ska hälsa på henne såhär innan jul.

Julstämningen på Jessheimsentre är otrolig gott folk! Det är värt en vistelse såhär innan jul. Julljus överallt, kaffe från syrran jobb är underbart gott och alla söta, mysiga människor som går runt där. Det finns alla dess sorter. Tjocka, smala, knubbbubbiga, välbyggda, ja allt! Går du inne i sentret så kan du se en brud som är stor som ett hus men har snyggare kläder än dig själv, hon visar sina former i tights och visar boobs genom urringat. Snacka självkänsla där! När jag sommarjobbade i Norge så kändes det så bra för jag behövde aldrig tänka på hur jag såg ut. Här i Sverige är det så stort ideal på att vara snygg, smal, vältränad, fast kropp, ja ni vet ju hur det är med det där. Det kanske är bara här, vad vet jag? Flyttar jag kanske denna känsla förändras.

Nu ska jag läsa lite Lega sedan får vi se vad jag gör! Kolla gärna in projektbloggen där vi skriver in i det sista. Ska skriva projektarbete också. Känns bra att ha motivation in i det sista. Matten ska jag försöka göra imorgon. Men vi hörs säkert senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Jakten på lycka, tummen upp!

Hello!

Ja, nu blev det ingen skola. Samtidigt som jag känner ångest över att inte ha närvaro så känns det bra. En till helgdag behövde nog jag. Så konstig jag kände mig igår. Ont i kroppen, deppig och samtidigt glad, det blev så konstigt allt. När jag börjar tänka så går det lätt överstyr.

Jakten på lycka var en bra film måste jag säga. Sorry för att jag inte skrev när jag skulle. Men ögonen gick mot stängning så sängen väntade! Will Smith är en så bra skådespelare. Sitter nu och tittar på Return to the Secret Garden. Värker bra hittills och ska fortsätta se den nu, ska även käka ägg och bacon. GI metoden ska få ner min vikt!

Vi hörs senare säkert!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Jakten på lycka

Hello!

Ja, nu sitter jag fortfarande kvar här gott folk. Jag har precis lagt in en hel klädkasse på Tradera och hoppas många handlar för jag är en brutta som need some cash. Så nu har jag tagit en lussebulle och ett glas med multivitamin brus så jag mår lite bättre än vad jag gjorde förut.

Har ett litet ljus tänt för att få lite stämning. Sedan ser jag på en film som går på trean, tror den är super. Det är bara början nu så vi får se vad som händer. Men huvudrollen har den snygg Will Smith. Dock har han musch och det var kanske inte det sexigaste på den karln!

Nu ska jag fortsätta se filmen, skriver när jag sett klart!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Mysfika med lillsyrran!

Hello!

Ja, nu skriver jag här direkt från matbordet och mysfikan med lillsyrran. Varm oboy, lussebulle och Transformers 2, kan det blir bättre? SKa se på filmen nu!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Fika, powernap och julmys!

Hello!

JA, nu skriver jag direkt från matbordet igen. Fast Ericas matbord. Sitter här och fördriver tid pga att jag inte orkar träna, för Ida inte har tid att fika och Mikael kommer till Kil vid halv 4. Ska dra och handla innan jag hämtar upp mamma.

Imorse sov jag på Ericas parkering sedan somnade jag i henne soffa när jag kom in. Snacka om trött, blir tidigt för Anna ikväll. Mikael tjötar om att handla en massa och det fixar sig OKEJ!

Nu ska jag dra mig, vi hörs ikväll!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Laddad?

Hello!

Ja, direkt från matbordet sitter jag nu här och försöka hålla mig vaken. La mig precis som vanligt igår enda skillnaden var att det avr så vanligt att jag inte ställde om klockan till en tidigare tid! Så mamma kom i full fart coh sa att vi försovit oss. Dock har vi inte åkt än och vi hinner trots att vi "försov" oss.

Det är ju tingvalla som står först på listan idag, fyfan! Är inte så jäkla pepp alltså. Totalt OLADDAD! Men att julen är på väg kan få mig på bättre tankar. Snön som snöade ner inatt är borta nu tror jag? Det är rätt mörkt ute så jag ser inte så mycket men man får hoppas på det bästa att det ligger kvar!

Har fixat varmt vatten och tepåsar, MLi får klara sig utan socker säger jag! Orkar inte dra på allt socker vi har här hemma. Har laddad med långfillingar och extra linne plus en tjock hoodtröja. Sedan ska jag ta på mig mössa och efter det kan jag känna mig redo. Nu fick jag en känsla av att jag missat något i träningskassen. Ska kolla det sedan åka!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Kan det bli bättre?

Hello!

Ja, jag ville bara skriva en sista rad innan jag blundar med John. Det kommer stora vackra kristall flingor från himlen. Det snöar, kan det bli bättre?

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Bra helg väntar, jag längtar!

Hello!

Ja, direkt från matbordet igen då! Det är mitt nya hangout så att säga, det är här jag skapade världens konstigaste novell och det är här jag jobbar till 110! Har börjat skriva lite på projektarbetet men måste nog fråga MLi lite om hur jag ska gå till väga så jag inte skriver fel. Vore illa om projektet gick åt pipsvängen för en dålig mening liksom!

Imorn är det fredag och det betyder skridskodag på Tingvalla, barnvakt, helg, snart andra advent, party med nya och gamla peeps och en massa fullrulle som det brukar vara nu för tiden! Eftersom jag är som Bambi på hal is när det gäller skridskor så ska jag denna gång så bredvid och fika med MLi. Det blir Te med lussebulle, myspys! Vet inte vad MLi gillar så jag får ta med en av varje. Jordgubb, Hallon & Svarta vinbär. Efter det ska jag bege mig mot S.A.T.S, dels för att få den förbaskade stämpeln och dels för att nu när projektet är över så kan det lätt spåra ur! Ge mig mera siffor under 75!

När jag är tränad och klar ska jag bege mig mot stora glada Bergvik. Där väntar handling på Maxi för hela kommun och denna gången ska jag inte somna ifrån det, förklarar mer om det sen. När det är handlat får vi hoppas min mor har slutat, blir dock övertid för det var två stora op imorn. Så då kanske jag hamnar hos Erica och göra lite armband, vilket är lite petit men det går ändå!

När jag gjort allt detta så ska jag och mor till Monica, kvinnan som är besatt av tomtar. Hon bor i ett litet hus utanför Deje och jag skojar inte när jag säger att hon har över 1500 tomtar i sitt lilla hus. Kanske får ta ett litet kort imorn så ska ni få se vilket kalas av tomtar hon har! Eftersom hon ofta bjuder min mamma på fika på fredagar och för hon jämt är så förbaskat trevlig att man inte kan eller vill sluta prata med henne, så ska hon få 4 små, små tomtar av mig. Då har hon 1504 plus att hon måste komma på namn åt dom små. Det är nämligen så att hon sätter namn på tomtarna så hon har koll på hur många hon har, fiffigt va?

Sedan får vi se när Mikael kommer, ska hem och packa sedan väntar monstren på herrhagen. Där får man hoppas på en mysig kväll och kanske kollar in på konsum en sväng just to see the Lang one, haha! Annars är Buktien i hörnet en trogen vän!

Förut idag så hamnade jag hemma hos Erica. Vi gjorde armband, eller jag gjorde två sedan somnade jag i soffan. Jag som skulle hjälpa Erica och handla. Så det var fetförsent när jag vaknade. Mamma var på julbord med jobbet så jag skulle invänta henne. Det var trevlig pratstund på vägen hem. Synd att vi inte har det oftare bara. Iallafullafall så somnade jag från kl 6 till 9 och nu är det bara ett under som kan få mig att somna. Sitter och dricker lite hallonte här medans Dansar med Vargar går på tvn. JAG ÄR MYS!

Jag är helt besatt av att ha mysigt. Levande ljus, söta dofter, sockor, flanellpyjamas, filtar, öppen eld, något varmt att dricka, något gott att äta, en bra film, ett gott sällskap etc. etc. etc. Jag kan hålla på i evigheter att hitta anledningar till att mysa och det som tillhör. Längtar tills jag flyttar hemifrån då man får göra precis vad man vill, hur man vill, när man vill! Fick se Kims lägenhet förut och den skulle jag pronto vilja flytta in i. Men man ska ha cash, sedan måste jag kanske fråga honom om det är OK?

Nu ska jag bege mig mot sängen och jag kan ju bara tacka gudarna om jag somnar. Jag är trött nu så vi får väl hoppas på det bästa. Imorn ska jag upp tidigt och käka gröt tror jag. Det är typsikt juligt och jag älskar julen verkligen. Det är varmt och mysigt och kyligt. Godnatt på er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Lugnet är framme!

Hello!

Ja, nu sitter jag här i köket och uppdaterar direkt från matbordet. Köpte sista julklappen för iår nu och det känns UNDERBART GOTT FOLK! Nu är det bara mina pengar som cirkulerar runt mig. Bara mina pengar, till bara lilla mig.

Imorn blir det en lång dag. Ska försöka träna, gå på modevisning och ja, kanske till och med kolla lite i affärer eller kanske göra något armband? Erica ska hjälpa mig med min design, vilken ängel hon är! LOVE THE GIRL! Undrar hur den kommer bli, jag är nyfiken! Vid tio tiden ska jag hämta mamma, finally home typ!

Idag vart det fika igen på espresso house, med mli, hennes klonade syrra och Erica kom efter en stund. Det var mysigt och det behövs måste jag säga. Att vi, 3 vänner, sitter på ett café och umgås betyder mycket. Iaf för mig. Vill inte tappa kontakten med de här tjejerna måste jag säga, dom är underbara!

Nu orkar jag inte blogga mer, hejs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Julen kommer sakta men säkert!

Hello!

Ja, nu sitter jag här och uppdaterar direkt från HUC. Idag ska jag fika lite med MLi och hennes sis efter det ska jag handla julklapp. Det blev ingen julklapp igår, bara saker till mig. Vet dock inte hur jag ska gå till väga men har gjort en lapp så får hoppas det blir något.

Snart har vi klassråd och då kommer garanterat klassresagruppen fixa strumporna för dom har kommit in. Sedan är det massa afrikaner här och besöker vår fina nord. Idag åt jag även först måltiden utan att det var riktig GI mat. Kändes lite wierd och jag känner hur magen vrider sig. Gi ska nog fortsättas med tror jag...

Kände imorse såg jag en massa frost ute och jag känner julkänsla nu, underbart! Dock trodde jag att det var snö men jag ahde fel. Jag är glad ändå för lite kristaller!

Just nu är jag trött. Men ska dra mig nu och kolla frisyrer med MLi. puss!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

JULHANDEL!

Hello!

Ja, nu ska jag och Erica rusa till bussen. Vi ska först på studiebesök hos en naprapat sedan sak vi julhandla. Får se vad jag hittar annars får jag fortsätta på fredag med Ida. Nu ska vi dra oss, ciao!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander