Föralltid förälsad i VÄNNER!

Hello!
 
Ja, nu är jag hemma igen. I grottan eftersom pappabjörn har kommit tillbaka till idet. Skönt att få ha honom hemma litegrann. Även om jag är van vid att ha pappan som jobbar utomlands (nästan skryter lite om det) så är det alltid skönt att ha honom hemma. Man blir liksom stadig och känner sig inte lika vilsen som annars.
 
Idag har jag varit i Charlottenberg och kollat läget litegrann. Fick med mig en julklapp, så nu kan man även checka av den! Kollade även på kläder men kände att garderoben ska nog få sig en till rejäl omgång innan jag börjar inhandla en ny look. Åt även på Joe's Diner som är en restaurang med lite 50-60tals känsla. Riktigt mysigt fakiskt! Ska suga lite på shoppingkaramellen, vad är det jag behöver osv. Prioritera köpen liksom. Men det var iallafall mysigt och sällskapet kunde man inte klaga på heller!
 
Sist jag var i Charlottenberg då jag mötte upp syrran och Andreas för att överlämna Maddox så var jag i shopping tagen också. Siktar ALLTID på att komma hem med något klädesplagg eftersom jag bara går runt i mjukiskläder till jobbet, från jobbet och hemma gör jag ju inget "outstanding" så jag måste ha snygga kläder utan även där blir det blir det oftast mjukiskläder.. eller träningskläder. Sååå.. den gången kom jag inte hem med någon snygg jacka eller ett par häftiga brallor. Inte idag heller. Men då iallafall så kom jag hem med the love of my life. Livet jag vill leva med mina vänner fast det är en helt annan värld och jag är FULLT medveten om att man ska leva i REALITY. Men jag kom iallafall hem med hela VÄNNER BOXEN. Den är så vacker så jag tror jag fäller en tår i mitt öga nästan. Svart med vit text, kärlek på låda. Gladare tjej får man leta efter!
 
 
Imorgon ska jag städa ur min gamla goding The green mile för den ska iväg på andra äventyr medans jag fortsätter min resa tillsammans med Fierco green diamond istället. Sedan ska jag iväg och färga håret och umgås lite på annat håll. Det ska bli trevligt. Eftersom jag känner mig mer stadig med pappabjörn på hemmaplan så känner jag mig lite i planeringsfas så imorgon kanske det blir att planera framtiden. Nu blir det mera VÄNNEr och sedan ska jag stänga mina blå.
 
Godnatt allesammans!

Papi (:

Hello!
 
Ja, idag har det varit en lång dag för fröken M. Tidigt i säng idag ska det bli också, men det får vi se om det händer. Kanske, kanske inte. Blir ju lätt att jag säger att jag ska lägga mig tidigt och sova, men sen om jag gör det när jag väl lagt mig är ju en annan sak.
 
Imorgon är det iallafall söndag och jag hade good news idag om att min papi har kommit hem. Sjuk, men hemma iaf! Var länge sen man såg honom nu och jag kan tänka mig hur det varit för syrran som inte träffat honom på 1½ år. Helt sjukt egentligen, synd att hon är rädd för att bli sjuk och att han blev sjuk. HAHA!
 
Nej, nu orkar jag inte med datorn längre. Ska nog ta och stänga ner och komma i säng. Bara vara, det kan vara något för fröken M. Ha en god kväll allesammans, godnatt!

Just another day!

Hello!
 
Ja, då börjar man ladda för en ny dag med kyla och nästan frost på bilrutan. Kommer ha fullt idag vilket är otroligt kul men känner redan av hur trött jag kommer vara ikväll. Sängen var otroligt skön imorse, speciellt när jag precis bäddat om och duschat för att vara fresh. Yummie, yummie, yummie!
 
Imorgon är det redan söndag. Vet inte om jag längtar eller ej, det känns lite både och liksom. Tackar inte nej till hemmaplan men man vill ju fortfarande tjäna pengar och stanna ett tag till. Beror kanske på hur det ser ut med saker att göra imorgon, i don't know.
 
Blev ingen film igår utan jag bloggade ju istället, skrev av mig lite känslor och det känns mycket bättre idag. Känns som att jag har fått något iordning men förstår inte varför det är just att blogga som känns som en CHECK på listan. Konstigt, men positivt att det känns bra iallafall.
 
Jag hoppas på en grym dag, för mig själv och till alla andra!
Ha de gott så hörs vi ikväll!

Vad hände med det som var viktigt?

Hello!
 
Ja, då sitter jag här i personalhusets vardagsrumsoffa och ska sätta på en film. Vet inte vad jag fick för dipp när jag skulle hem riktigt. Det blev lite snurrigt och det blev lite illamående och lite bajjamajja och lite konstigt i hela mig liksom. En liten kort stund efter toalettbesöket så kom världens törst i min strupe. Jag tror aldrig jag känt sånt begär efter något drickbart förut. Det var liksom inget sött jag ville ha, utan riktigt törstsläckande. Fick bli citronvatten, otroligt nice. Nu känner jag mig helt slut och jag kan inte förstå varför. Har inte haft en tuff dag på jobbet precis.
 
Ibland hamnar jag i mina djupaste tankebanor där inne längst in i hjärnan och kommer på en massa saker som för mig är viktigt. Jag tänker varje gång "Det där måste jag göra! Det vore grymt" eller "Jag behöver detta för att må bra, det är ingen big deal. Skriver upp det sen!", men jag kommer aldrig till att skriva ner det. Och jag kommer heller aldrig till att göra det. Listan jag skulle skriva om saker jag vill ha som tar sin tid att spara pengar till. Dator, jacka, skor, mobilskal, plattång etc. Jag har inte ens en plattång, hallå? Hur ska jag klara av partylivet när jag ännu är ung utan en sådan? Man kan ju göra tusen frisyrer liksom. Kan inte gå all natural varje gång.
 
Jag kom på att tänka på det förut. Det jag döpt detta inlägg till. Vad hände med det som var viktigt? Är det för mig inte tillräckligt viktigt för att minnas eller är det så att jag är i en sits i livet där jag kanske är omedvetet stressad och inte riktigt vet vad jag vill med mitt liv? Sitter jag kanske i en gryta och åker runt och runt och runt och kommer liksom ingen vart i mina tankar eller i mitt liv? Allt är ju bara funderingar och i alla funderingar kan jag finna alla svar. Gäller bara att fundera lite mer, fast i en postitiv bana. Jag vet att när det blir negativt så kan jag säga att tredje världskriget bryter ut i min hjärna och jag vill bara lägga mig under täcket resten av mitt liv. Alla har vi bra och dåliga dagar, och just idag har jag turen att vara positiv i mina tankar. Även om jag är trött.
 
Ibland tänker jag tillbaka på när jag gick i skolan uppe i Sunne. Jag tror det var en av mina bästa år inom skolvärlden. Än så länge. Allt gick ut på att må bra, finna ro och hälsa i sin vardag. Allt handlade om vad jag kände i mig själv, om jag kände mig själv och hur jag vill att jag ska vara. Om att göra rätt val för att jag skulle må bra och inte göra någon annan till lags. Våga säga nej. Våga visa att jag också kan vara bäst på saker. Våga var sårbar och fråga om hjälp.
 
De senaste veckorna har jag upptäckt mig själv som jag var för ca ett år sen. Fast i en annan människa. Lite med i matchen och lite vilsen på planen. Allt är så identiskt att jag vet känslan den andra personen känner när man t ex plockar undan saker från bordet och den personen inte ser det. Känslan av att ha otrolig koll på läget vart saker är och sedan har någon varit där och rört om ordningen som man själv hade i hjärnan. Penga frågan är något som alltid kommer att krampa i min mage så länge jag lever på de timmar jag gör. Kommer det räcka till det, kommer jag kunna spara något till det. Ska man behöva leva på nudlar för att kunna unna sig annars? All denna oro som ständigt finns i kroppen, den hade jag för ca ett år sen då jag bara sov om dagarna. Ju mer jag har sett mig själv i en annan människa, desto mer ser jag vad jag behöver göra för mig själv. Och påminna mig själv om känslan av att ha saker gjorda så känns allt lättare. Men just nu man sitter i djävulens båt i tanksjön så blir man blind och energin försvinner fortare än vinden vänder.
 
Jag är glad att jag ger mig själv chansen att "försvinna" ifrån allt och alla. Det får mig att koppla bort och koppla av. Bäst av allt är att varken dator eller mobilen är i närheten av mig då. När jag försvinner. Det är inget farligt med att försvinna, det är bara att finna ro i sig själv och inte behöva tänka på något annat än sig själv. Alla behöver det ibland. Det kanske låter väldigt egoistiskt att ge sig själv en dag att inte vara kontaktbar, men det är mer än guld värt. Iallafall för mig, eftersom jag är en person som alltid ska vara tillgänglig för alla enligt mig själv. Kom fram till att jag ska släppa lite Facebook och ta tag i bloggen istället. Här kan jag uttrycka mig utan att någon ska behöva tänka "Aaah facebookstatus yeah", haha! Sedan mer instagram. Det är ju blogg och bild som är något jag älskar. Det är en sak att skriva upp på min viktigt lista. Och vet ni vad? Jag skriver upp det direkt som en påminnelse i min telefon, för jag ska påminna mig själv varje dag att skriva av och släppa ut mig själv. Steg ett! Sen gör vi listor, haha!
 
Jag hade egentligen tänkt att se på en film nu och dricka min OTROLIGT goda blåbärsmjölk. Men det får nog vänta tills imorgon eller till typ när jag känner att jag har tid. Ta sig tid till att blogga ur sig känslor vs en film? Kanske blir en film när jag känner att jag inte har något jag vill bara spy ut. Hade tänkt se en ny film jag köpt som jag & Sanna såg hemma hos henne för kanske ett år sen om inte mer? New year's eve heter den och handlar om olika människor i olika situationer där dom finner kärlek, får nya chanser och finner nya vänskaper. Jag minns att den var bra och att den var så bra att jag började gråta. Sevärd film helt enkelt!
 
 
 
Nu ska jag nog ta och stänga av datorn, som får sova i vardagsrummet i natt, medans jag går in till min madrass på golvet och skriver lite på telefonen. Jag provar att skriva imorgon igen. Det här var skönt. Att få skriva av sig och inte behöva skriva det på Facebook för att folk ska se. Här kan jag smyga lite grann och den som är nyfiken kan ju läsa själv. Hihi, det blir en tidig dag imorgon så vi hörs när jag kommit hem igen! Godnatt på er folket!

Ut och leta hundbajs!

Hello!
 
Ja, nu är det andra dagen i rad som jag vaknar låååångt före alarmet. Fattar inte vad det beror på. Den enda boven jag kan sätta dig är min snoriga näsa som varken rinner, åker tillbaka, släpper och släpper ibland. Snoret står liksom stilla och gå inte att blåsa varken in eller ut liksom. Det bara sitter där och är. Inte så särskilt tät heller liksom, wierdest snor ever!
 
Maddox vakna och ligger nu bredvid mig här i soffan. Gossen är inte redo att gå upp än. Det måste han inte heller. Men jag hade hoppats att han skulle förstå att han får ligga kvar och behöver inte följa efter mig så fort jag lyfter på min rumpa. Så jag hoppas han somnar om och somnar djupt så han får sin sömn. Om inget annat så får vi ta och sova senare idag.
 
 
Igår när jag släppte ut honom innan vi skulle sova så bajsade han självklart, vem gör inte det när dom är bajsnödiga? Problemet var bara att jag kunde känna lukten av bajset men inte fan kunde jag se det. Så man kan ju säga att jag startar upp min dag med att plocka bajs, haha!
 
Började även på ett av mina möbelprojekt igår kväll. Så himla typiskt att när ma gjort en sak så ska man göra ALLT. Tur att färgen har torktid för annars hade möbeln varit klar nu, haha! Ska fortsätta idag och sen ska jag göra alla andra dagens sysslor. Eller ja, jag ska göra sysslor tills jag känner mig nöjd, sen ska jag släppa det!
 
Nu ska jag stoppa något i magen, vi hörs senare folket!

Kidnappad hund och Frukost på Mooon!

Hello!
Ja, nu är jag på hemmaplan igen. Lämnade ju min dator hemma den jobbveckan som var hemma och gissa om det klia i fingrarna på kvällarna efter jobbet. Men nu är jag hemma igen och innan jag lämnade Norge så tog jag en omväg och kidnappade en hund. Så nu har vi haft två nätter tillsammans, jag & Maddox!

Känns som saker går min väg nu när jag blir av med saker jag inte ska ha och allt runt omkring mig blir liksom positivt. Positiv energi överallt! Ska ta med mig min positiva energi till Mon nu för det nalkas frukost & kaffe där borta!

Återkommer när jag kommer hem, ha en bra morgon peeps!

Up, up and away!

Hello!
 
Ja, då är jag tillbaka hemma in tha crib again. Ska börja göra en lista på vad jag ska göra idag. Ta lite allt möjligt idag och klockan är inte mycket. Men funderar starkt på att ta en tidigt lunch eftersom att en sittning med mat kan RUBBA hela mitt städflow jag brukar få. Så bäst är att slappa nu och rocka loss sen!
 
Vi hörs senare!

God morgon, god morgon!

Hello!
 
Ja, nu är man vaken igen. Det värsta är att de dagar jag har varit hemma så har klockan ringt vid halv 8. Vafan Anna, när du är ledig så ska klockan inte stå på någonting. Den ska inte ens vara insatt på alarm. Men, men nu är det så och solen skiner! Så dagen kunde ju inte har varit bättre vädermässigt! Har förövrigt haft en hel dansklubb på altantaket (kråkor, skator) nu på morgonen, vet inte om dom går crazy bananas på något ätbart som dom tagit med för att se soluppgången men det lät bra mycket från dom!
 
Skall strax åka till Forshaga och massera litegrann. Efter det är ju tanken att åka hem men får se om man passar på att handla något som saknas hemma. Kan ju faktiskt äta upp de där färdiga pizzorna jag köpte i Kil för någon dag sen.. HAHA! Jag gör ju allt för att äta så onyttigt som möjligt nu, väntar nämligen på att få ett kostprogram som ska följas! Oohyes, Anna Molander ska loose some weight. Jag är redo och behövde en liten push, otroligt bra när man är vilse! Man kommer liksom in på en bana där man vet vad som gäller!
 
Nu ska jag på med lite mer kläder än linne och shorts, det är kylig höstmorgon people! Då trengs det mere klär! Ni får ha en underbar start på dagen och jag hoppas er dag fortsätter som ni tänkt er när ni öppna ögonen idag! Woop, woop!

Time for bed!

Hello!
 
Ja, nu har jag kollat lite i kalendern och hängt tvätt. Även fixat lite med elementen. Tror jag får fortsätta med det imorgon eftersom det blir mycket spring i källartrappen. Börjar ju gå mot höst nu och kylan gör sig påmind när man vaknar på morgonen. Känner att det enda man borde göra är att stanna under täcket. Underbar känsla egentligen eftersom det är så mysigt varmt under täcket då. Höstmys, det är grejer det!
 
Imorgon ringer klockan tidigt för att åka iväg och massera en sväng. Ska kolla över eventuell gymkort på Forshaga Hälsan och simkort på badhuset. Två helt olika orter men jag tror att det ger mer i FHs gym när det är en del folk där. Då går man inte runt och drölar som man säger i värmland. Sedan ska jag packa norgeväskan så det är klart. Kolla hur helgen blir eftersom det är bio på rutan och även kanske något glas vin efteråt med jobbarkompis. Får se hur jag känner mig, om det behövs lugna puckar eller om man vill go crazy.
 
Ni får sova gott där ute, själv ska jag somna som en prinsessa i pappsens stora säng!

Saknar dig pappsen, även om vi inte vet när du är hemma igen så kan det behövas lite papi energi här hemma. Vi saknar dig alla tre kottar!

Harden my heart!

Hello!
 
Ja, nu har nerverna gått och lagt sig. Inte kul när det blir så men nu är det bra igen. Allt är borta och nu är jag oslagbar igen. Min lediga vecka har hittills bara dragit med sig positiva saker. Även när jag körde sönder mitt däck så var det liksom ingen panik bara, "Jaja, det är bara att byta och försöka fixa det. Inget mer med det!". Älskar mig själv när jag får den inställningen, för det håller mig lugn i en situation som en annan människa skulle finna som PANIK. Mörkt ute, alla man känner sover och man är ca 2 mil hemifrån. Det var ingen big deal, jag fick hjälp och kom hem. Däcket är fixat och jag är liksom, nöjd.
 
Har för övrigt inte kollat i min kalender på två veckor. INTE NORMALT för att vara Anna Molander. Kontrollfreaket i mig har väl tagit semester och jag har tagit saker lite som dom kommer mer eller mindre. Det har varit skönt men eftersom jag har märkt på mig själv att jag är vilsen så är det nog bäst att ta upp kalendern och kolla läget igen. Måste göra listor så jag inte glömmer något. Som jag nämnt tidigare så glömmer jag när jag är på jobbet, allt som behövs hemma och när jag är hemma så skiter jag i jobbet och glömmer allt där. Så listor är på sin plats och ska göra nytta nu. Uppdatera de gamla jag har, rensa och bara rocka loss. Behöver ha saker gjorda här hemma och det kommer inte hända något om jag inte kollar över allt!
 
Mår för övrigt fantastiskt över att få vara hemma. Även om jag snart åker på jobb så har jag fått varit okontaktbar och jag har slappnat av på alla sätt! Jag säger bara tack till Dig som som har fått mig att koppla bort allt som har med verkligheten att göra. Ibland behöver man stänga av verkligheten för att kunna samla energi och orka tackla tillbaka när batterierna är laddade!
 
Nu ska jag hänga tvätt och kolla igenom min kalender, skriver nog ett sista inlägg innan sängen kallar! ;)

Lugna ner dig Anna!

Hello!
 
Japp, då har typ halva min ledighet gått åt. Har haft mycket för mig och har varit avslappnad fram tills nu. Hoppas det släpper snart, oroar mig för mycket för saker som inte behöver oroas så mycket för. Det löser sig, men ja, det är svårt att släppa raget lite grann.
 
Sitter iallafall hemma i soffan och ska strax slänga i en tvätt. Förbereda mig för Norge så det är klart när man ska iväg. Vill helst inte tänka på jobbet såhär tidigt och borde ju egentligen ha allt klart DAG ETT jag är hemma. Men aah, det är bara att bita ihop och andas djupa andetag. En vecka går snabbt och jag är strax hemma igen. Har inte ens hunnit till Norge haha, men det är ju så. Tiden går fort, ibland för fort.
 
Imorgon ska jag massera litegrann och sen ska jag slappa. En dag hemma av de dagar jag har haft ledigt. Sedan känns det som att jag varit värmland runt, haha! Lyckats köra in i en trottoarkant så däcket sprack, hann dagen efter fixa det. UNDERBART EFFEKTIV! På lördag blir det Snabba Cash troligtvis och efter det får vi se vad som händer. Andas djupt innan norge haha!
 
Nej, nu ska jag försöka släppa de bekymmer som finns och börja ta tag i dom istället. Få dom undanstökade :)
 
Ha en bra kväll allesammans!