Nostalgi i natten!

Hello!

Ja, jag ville bara bjuda på några fina kortisar från en av de första månaderna ur min blogg. Så sjukt roligt att gå tillbaka och läsa, precis som en dagbok! Enjoy!

" Solen var på väg ner för dagen. Skenet glittrade i det stilla vattnet och vassen vaggades endast av de små vågor efter svanarna som simmade förbi. Allt är så tyst. Det enda som hörs är susningar i trädtopparna och dina andetag. Du är så vacker i solens sken och i mina ögon. Att få vara såhär nära dej är ett under. Ett mirakel. Vad avr det du hittade i mej som du sökte? Du kna få vem du vill, bara att välja. Och du tar mej. Alla dessa frågor kommer jag aldrig få svar på. Det kanske blir bäst så. "

"
Killen är speciell på alla sätt, alla kanter och hörn. Konstigt nog även på insidan, något lite extra som saknas hos andra killar. Han skulle man inte släppa i första taget måste jag säga. Detta är en kille jag vill träffa, lära känna och veta mer om. Kan inte förklara riktigt hur jag ska kunna beskriva vad jag tycker & känner för han på ett bra sätt. För att visa vad som är så bra och speciellt med honom. Cheese grabben, du är min dröm."

"
Lyssnat på dina låtar nu baby. Bra låtar, me like. Bra att jag fick saker och ting bekräftat förut. Nu slipper jag gå runt och oroa mej för att.. Ja, du vet. Många av mina kompisar säger att du är en babe jag borde satsa på, men, jag vill veta vem du är. Innan jag själv vet om jag borde eller ej. Vill veta om jag verkligen ska satsa liksom. Visst internetkär, klart jag är det, vem skulle inte vara det i dej? Du är ju liksom, drömprinsen och det säger väl det mesta? HAHA, internetkär, mesanna. Eller ja, kär och kär vafan, de kan de inte va heller. Eller jag vet faktist inte. Alla tar väl det ordet/orden olika. Jag vet fan itne hur jag ska ta det haha."

"
Nu tar jag snart ett seriöst snack med dej för nu går du för långt med detta. Undanflyckterna och nu, nu uppträder du som ett svin? Du sa ju att du inte var ett svin så hur kommer de sig att du plöstligt uppträder som en? Fattar inte alltså, du var något i mina ögon men det suddas sakta ut & jag vill veta varför!? När du gör såhär så förstår jag inte vad jag ska göra. Eller ja, jag kanske inte ska säga för mycket. Jag vet ju inte om du är seriös eller ej. Men det blir snart att jag tar det seriöst med tanke på en annan situation inträffade för inte så länge sen. Att du inte har mage och säga nej. Bättre att säga nej och jag blir ledsen för stunden än att du säger ja och vilket gör att jag fortsätter hoppas på allt. Menmen, Inte så lätt alla gånger. Men jag har tagit smällar förr så denna smällen ska nog inte bli så farlig inte. Man kan ju alltid drömma, right?"

"
När alla andra säger att du är bäst och något att ha, då blir jag så förvirrad när du avvisar mej hela tiden.."

"
Förlåt baby. Förlåt. Vill bara se dej i ögonen. Snälla, kom intill.
Du är så speciell att jag är rädd för att förlora chansen att få se dej.
Är rädd att jag tappar bort dej eller snarare du som tappar bort mej.
Jag vet, allt cirkulerar inte runt mej. Du har ditt liv & det kan jag inte ta ifrån dej.
Men min orolighet verkar bli allt för stor nu, darling. Förlåt.
Vill bara.. ja.. jag vill..
Men snälla, bli inte rädd för mej. Bli inte det.
Detta kanske är något jag måste ta tag i själv.
Förlåt baby, förlåt.. <3"

Ni får läsa mer imorgon, hoppas ni ler lika mycket som jag! HAHA! SMILE!

Fireflies!

Hello!

Ja, you would not believe your eyes If ten million fireflies leed up the world as i fell asleep. Hur bra var den engelskan? Good or not so good? Let the englishmen bestämma! HAHA! Herregud, varför försöker jag ens? Storflinar åt mig själv i detta nu gott folk! HAHA!

I allas fulla fall så sitter jag uppe på en tid då jag skulle kunna sova som en prinsessa. Okej, jag har inte sovit som en prinsessa for a long time, förutom när jag hade alla kuddar och 2 täcken. Mardrömmar och vaknat vid konstiga tider. So wierd. Sängen nalkas snart, don't worry! Ögonlocken är tunga ska ni veta!

Sitter och lyssnar på best song ever.. FIREFLIES med OWL CITY. Shit, I'm in love! Har hittat en massa olika versioner på just den låten och det är bara just den låten som spelas, spelar ingen roll på vilket sätt den låter bara det är den alltså! MOHAHA!

Nu ska jag försöka stänga ner dumburken och bege mig mot sängen. ORKAAA? Haha.

 

Jag bara älskar den så mycket att den ska spelas en gång om dagen!
(Okej, kanske inte. Men jag älskar den!)


Sun in my pocket!

Hello!

Ja, nog blev det en resa utan dess like igår! Jisses, ingen camping med jisses! Kan förklara hela den resan när jag känner att jag får tid till det alltså. HAHA!

Just nu sitter jag med hårfärg i hårbotten. Dags att fresha till sig lite. Det behövdes kan jag säga. Eller ja, det beror väl på vad man tycker om utseendefixering och sånt va? Jag bryr mig inte så mycket om jag inte har smink eller om jag har utväxt. Jag har för de första inte världens ork eller ekonomi att lägga cash på hela mitt utseende. Hade jag haft det, hade jag inte sett ut som jag gör! För det andra så ser jag smink, hårfärg osv kanske på ett annat sätt än vad många andra tjejer gör?

En tjej som mig vid namn Anna ser sminkning, hårfärgning, utseendefix som lite av en unning här i livet. Inte bara för att man ska se bra ut 24/7 utan för att få känna känlsan av att man känner sig snygg och fresh. Skulle man ständigt sminka sig, färga håret osv så skulle man nog känna att man måste ha mer. Man känner sig inte nöjd eller tillfredsställd med de "påfyllningar" man gjort så måste man göra ännu mer för att se förändring. Mer naturligt är finare än fakemake och sillisar, tycker inte ni det? Någon som tänker liknande tankar som mig?

Nu ska jag duscha och lyssna på Sun in my pocket! Enjoy!


 

Bara jag som tycker dessa nissar har riktigt fina ögon?




Varje gång är som den första gång vi sågs..

Hello!

Ja, nu sitter man i sin egen säng. Iofs har jag sovit i den de senaste dagarna som gått om man säger så, men den är väl bara för bra för att vara sant. Eller hur? Idag ska jag städa, hur nice är det att vara på städhumör när man annars hatar det till tusen? Hoho! Men först ska jag och syrran åka till mormor och morfar. Vi ska få rester, GODA rester, om man skulle jämföra med skolan. HOHO!

See you later!

Laddar?

Hello!

Ja, nu tittar jag på Sex and the City. Kan det bli bättre? Don't think so. Börjar bli riktigt sliten så sängen kallar på mig ska ni veta. Men först ska jag se klart på Sex and the City. Det är ett måste. Imorn är det Liseberg som gäller, sen ska vi campa ute på gata. HAHA! Får se hur denna resa blir. Intressant men kanske riktigt rolig på samma gång?

Idag har jag passat Lukas igen. Kan säga att filmen jag såg rätt nyligen fick mig att inse att jag saknade honom direkt jag såg. Såg hunden som dom avlivade. Ville ha Lukas här. En hund i huset. Efter jag flyttat ifrån Sunne ska jag skaffa en hund på direkten. Vilken ras vet jag inte än, men golden retriver är rätt given för min del.

Lukas igår när vi doppade fötterna lite.

 

Såhär fint var det när jag och Ronja doppade fötterna runt 20 tiden vid stugan idag.
Blev sugen på mer bad så jag fick med mig Micke på ett dopp. Det behövdes!



Nu ska jag sova lite. Vi hörs imorn! Good night peeps!


Kass update, sorry!

Hello!

Ja, jag kan ju be om ursäkt för att jag är kass på att uppdatera som folk och kan redan nu be om ursäkt för de kommande dagarna då jag ska vara feting osocial mot er läsare. Eftersom den 9e kommer med stormsteg så är jag redan i fullgång med att packa ner mitt liv i lådor. Kläderna är på väg ner i lådor dom också.

Imorn ska jag hämta upp kläderna hos Linn, då ska de rensas och läggas i lådor. Får gå naken tills jag får nyckel. HAHA! Skulle ju varit där efter jag lämnat lukas men Linnea for förbi som en kula så hon skulle ju självklart umgås. Alltid lika kul stumpan! Det ena till det andra, framme hos Linnea blev de kanske 8 bullar och en massa coca cola. MÖMS!

Nu ska jag och syrran käka helt fel på dygnet, men de blir gött för det. Imorn är jag laddad för inget? Hmm.. får se vad jag tänkt mig då. Vi hörs imorgon, godnatt på er!

Everybody wants you. Player, who can really blame you?

Hello!

Ja, hela dagen har jag packat, tvättat, diskat, varit hundvakt och städat undan. Ska alldeles strax dra mig mot Linns lya för att hämta alla mina kläder som ska ner i lådor. Eller ja, inte alla då och kanske inte strax. Det blir när jag får ork i kroppen och när jag vet hur morgondagen ser ut. Orkar inte krångel av någon form atm. Surmus-Anna är i farten!

Okej, jag är inte sur. Jag är bara lite trött och orkar inte mycket. Funderar på hur allting ska bli. Om det ska bli Liseberg, Fryksdalsdansen eller om man kanske ska punga ihop pengapåsen och bara lägga det på new stuff till lägenheten? Jag tror jag tänker äckligt negativt atm för jag är trött och behöver sova. MEN PUNISCH MYSELF WILL BE! Jag ska sova ikväll och inte inatt vid 1. Jag vill kunna somna..

Nej, nu vet jag att kussarna vill ha tillbaka sin hund. Så jag ska ta mig en promenad och gå med honom hem till dem. Sedan får vi se om jag orkar lägga upp bilder. Det är bland annat på moi! hoho! hardcore!

Ansvarsfull hundvakt!

Hello!

Ja, nu är man vaken. Känns lite wacky eftersom jag sover till 12-13 tiden varje dag annars. Nu är jag hundvakt och snart ska jag dra mot mormor och morfar. Syrran ska ha hjälp med en liten surprise, jag ska skriva ut en bild på mig i balklänningen och sedan ska vi våldgästa deras kylskåp. Falukorvssmörgås med varm oboy, kan det bli bättre?

Satte precis på disken och när vi kommer hem ska jag sätta i en tvätt. Tvätten måste bort och MALIN måste ha tvättade kläder. FYFAN! Blir så ilsken. Men det varar bara när jag tänker på det. Men sen måste jag städa. Blir nog en väldigt ansvarsfull dag detta! Nu ska vi dra oss, I HOPE!

Den här bilden ska jag skriva ut, är den nice eller vad?



Ha de så bra idag! Vi hörs senare!

I could get used to this..

Hello!

Ja, slumrade till hos Linn och ska snart slumra till här. Om jag kan. Tankarna gick lite på spinn när jag åkte hem förut. No good. Hoppas jag kan somna iaf. För imorn ska jag vara hundvakt och jag längtar. Var så länge sedan jag såg Lukas och då ska jag bara umgås med honom. Vi ska till Linn och hämta kläder. Sedan ska vi ut och gå, efter de ska jag duscha och så ska vi mysa. Vill verkligen att det ska regna! Då är mysfaktor på hög nivå!

Eftersom det har segat med lite bilder och sånt så kan jag bjuda på mina ringar som jag köpte i Torsdags. Sjukt nöjd ni vet! Vill tillbaka och köpa liiiite mera smycken men får se om man får med sig sällskap då! Enjoy!

18 karat och förlovad med sig själv, miiijjaaaooooo!

Silver, hoho! Ling-Ling you forgot your blingbling!



Varje natt då jag har dig bredvid mig testar jag dig, jag vänder ryggen till för att se om du vill hålla om mig.

Good night peeps!

According to Jim!

Hello!

Ja, nu har man kommit hem och magen skriker INTE efter mat och det känns niiice! Nu är det Jims Värld aka According to Jim. Tänk vad mysigt att vakna vid den här tiden, sitta i soffan med täcke och kudde, lite frukost framför på bordet och så regnar det ute? Sounds nice va?

Dock ska jag inte göra det nu utan jag ska bege mig mot sängen igen. Efter nattens dåliga sömn så ska jag ta och sova lite till. Vi får se om jag somnar och somnar jag om jag sover länge. Det spörs väl! Idag ska jag ta kort på mina skor så ni ska få se. FINALLY THE CAMERA IS BACK!

Good morning people!

Det är inte rumba!

Hello!

Ja, jag säger bara fyfan för dålig sömn! Jag låg säkert i 1,5-2 timmar och vred mig i sängen igår. Ikväll blir det tidigt ska ni veta. Nu blire äggsmörgås sedan kommer pappsen och kör mig mot Lusasken. Vi hörs när jag kommit hem!

Sängen kallar!

Hello!

Ja, alien var lite läskig. Vill inte få mardrömmar. Så nu fixas det med bilder. Ska nog fortsätta imorn. Har faktiskt en på beställning som skulle gjorts för kanske 2 veckor sen. Men nu ska den bli av. Jag ska dra mig tillbaka mot sängläget som Linn skrev i sin blogg. Imorn är det upp tidigt in i duschen och mot Kristinehamn.

Sov gott peeps and sweet dreams!

Easy on the ice!

Hello!

Ja, det satt underbart gott med musslor, räkor, kött och potäter måste jag säga! Lennarto is the king in the kitchen and beats Gordon Ramsey totally! Eller? Har aldrig käkat Gordons mat, men de måste ju vara ruskigt god om man blir så känd så man får skälla på folk i tv, right?

Idag har det regnat hela dagen och det måste jag säga är underbart. Det betyder tv, täcke och bara en massa mys hela kvällen. Kan tänka mig själv i Sunne sitta i min vita soffa och smutta på något gott framför tvn. Jag längtar lite, fast ändå inte eftersom jag kommer få vara själv rätt mycket. Tur att Linnea, Lizandra och Ronja ska gå i samma klass, då kan dem sova över hos mig någon gång. MYS!

Ikväll blir det 2 and a half men, sedan ska jag och syrran se Alien 3. Efter det ska jag sova. Ska nämligen till Kristinehamn imorn med pappsen. Får se om någon vänlig själ har lust att umgås kl 08.05, haha! Det spörs väl. Annars ska jag kolla om Sanna är vaken i stan. Är hon inte det bär det av hem mot sängen igen. TOTALLY NICE!

Nu ska jag styra vidare, kanske skriver ett inlägg sen. Ha en bra kväll!

Life is a highway!

Hello!

Ja, jag har vaknat till liv efter en efterlängtad skön nattsömn. Med 4 kuddar och 2 täcken sov jag som en prinsessa utan ärta! LOVELY! Det tog en jäkla tid att somna men jag lyckades  tillslut och jag har sovit så otroligt skönt. SWWT JESUS!

Måste säga att det känns som jag bor ute på stora bilvägen alltså. Åker ständigt bil, my gad! När är det min tur att typ bli skjutsad och hämtad? Det blir väl den dagen jag får kille som har bil, haha eller? Det spörs väl antar jag.

Igår var det ju att fara till stan för lite potäter och flinta i burnout sås. Kunde inte smakat bättre! Sedan klädde man upp sig och så bar det av till mammsens lya på Kvarnberget. Där satt vi 3 små kråkor och tjatade på. Uteserveringen på Score väntade! Mycket trevligt, trots att man var nykter. Runt halv 2 tiden så gick jag ensam mot bilen och åkte hem. La mig runt 3 tiden och somnade runt 4 kanske.

Idag så ska jag först duscha, klä mig, dra till pappsen och efter det ska jag till stan IGEN! Nu är det Sannas far Lennarto som ska bjuda på skaldjur, mums för magen! Så ja, denna helgen har man väl typ bott på vägen kanske man kan säga. Tors - Karlstad, Fre - Sunne, Lör - Karlstad och Sön - Karlstad. Inte en lugn stund, eller?

Dusch nalkas och sedan får vi se om vi hörs något innan. Tror vi hörs när jag kommit hem. Puss på er!

I see, it's all a dream.

Hello!

Ja, nu sitter man här nyvaken. Eftersom min kropp inte ville att jag skulle sova inatt så fick jag sova nu på morgonen istället. Vaknade hela tiden. I KNEW IT! Jag skulle inte få någon bra sömn och det fick jag inte. Svart, kallt och ensamt var det. Jag funderade starkt på att hämta den lilla tigern som jag köpte på Kolmården, bara för att få en liten känsla av sällskap. Men han fick ligga kvar i godis skålen.

Idag ska vi troligtvis hjälpa pappa flytta lite grejer i stugan. Göra i ordning så alla får plats som kommer på besök osv. Här i huset finns det ju bara två sängar kvar. Tänk er att ni måste dela på 2 sängar på 4 pers. NOT NICE! Men detta blir nog bra tillslut.

Jag ska börja städa nu efter detta inlägget. Det märks att ingen vill göra något så NÅGON måste ju ta tag i det. Igår fanns de till exempel inga bestick. Både jag och Malin VET att hon är den som fattar sig på diskmaskinen och jag tar tvättmaskinen. Men likförbannat så tar hon inte hand om disken. Hmm, får ta tag i saken i egna händer helt enkelt! I Sunne blir det att diska för hand, totally no hardcore. That's life!

Ska nog äta först innan jag städar.. Det spörs! Sanna kommer kanske idag också, det är nice. Vi hörs senare!

Vuxenpoäng, kasching!

Hello!

Ja, bilder blir det inget med atm. Stora syster ville låna den för att ta fina bilder imorn. Ska nämligen hjälpa henne med en grej så hon får väl stå för bilderna. Men jag har sparat mina slitna gympapjucks så ni ska få underhållning undan dess like!

Igår var det Rix FM Festivalen i Karlstad. Ingen big deal om ni frågar mig. Jag var inte ens där. Jag tog den skruttiga audin som pappsen blivit lite arg på och for till Karlstad runt 14 tiden. Här ska det inhandlas lite sparkling rings! HOHO! Sounds spännande eller? Efter att ha traskat runt inne på Mitticity cirka 1-2 timmar så kommer jag ut med en 18karats ring, en silverring och 2 ballong vinglas. Kunde vuxenpoängen bli en fullpott denna dag? Jojomen, Anna kände sig som en fabulous woman!

Efter shopping for jag till Sanna där det nalkades roliga och trevliga peeps från alla håll i Sverige. Göteborg, Norrland, Sunne, Karlstad, Hagfors, Molkom och Deje. Kanske något mer place, men vilka vet jag inte! Stanna till kl 23 sedan for jag hem med lilla syster till Deje. Varför så tidigt? Det kommer i nästa stycke..

Idag har jag gått upp kl halv 6 för att väcka en vän. Som skulle upp i tid men var inte i form, haha. Inte lätt minsann, men jag lyckades. Efter väckning ringer vännen upp och vi har en liten konversation. Halv 9 skulle min vän ringa och väcka mig. Fick ett sms. Tur var väl det att jag vaknade, drog på mig mina kläder och drog. Vart skulle jag?

Vägen tog min norr ut, hade en tid att passa. 09.50 i en större ort norr om min ort. Eller kan man kanske kalla det stad? Vet inte jag. Men när jag väl var framme möttes jag upp av min mammas jobbarkompis, hennes gubbe, en gubbe i träningsoverallsjacka och en fritidsklädd nisse. Shake some hands there! Trevlig är något man borde vara mot alla, eller?

Genom 3 dörrar och upp för 2 trappor, där var det. Det jag ska kalla hem från den 9 augusti och två år framåt. Helt perfekt för lilla mig. Inga grannar, perfekt space, eget kök, kaklat badrum och härlig utsikt. Okej, att se ICA BBB är väl inte så nice. Men tittar man lite till höger så kan man faktiskt se cykelvägen längst vattnet där Freja brukar stå. Andra sidan ser man vägen där alla raggarbilar åker om nätterna och någon butik. Skiter i namnen, för ni vet vilka det är när ni ser det.

Jojomen, med detta kan man väl säga att jag har fyllt på vuxenpoängen rejält på bara två dagar. Jag köper en ring så jag ser förlovad ut, nu behöver man inte FÖRSÖKA få undan någon som raggar utan visa sig själv som upptagen. Fast jag är hur singel som helst. Jag har två stora vinglas, som jag kan använda när en kär vän är på besök och vi pratar om allt som finns att prata om. Jag har skrivit på ett papper där jag står som hyresgäst. Vilket innebär att jag snart ska bo helt själv, köpa mat själv, tvätta själv, bo själv, städa själv, duscha själv, spela kort själv, sova själv, allting själv.. ? Firade iallafall min lilla hyreslapp med en kycklingbaguette från Saffran&Vitlök samt en bon aqua. Det kunde inte bli bättre.

När jag kom hem så sov jag. Eller ja, hade världens mardröm kanske man kan säga. För första gången i mitt liv, har jag vaknat med gråten i halsen. Det var hemskt och det gjorde så himla ont i mig. Drömmen var hemsk och innehöll små bitar av dagen som varit. när jag vaknade bröt jag ut i tårar. Har aldrig kännt mig så rädd, äcklad av mig själv och kall. Jag vill aldrig mer sova ensam. Känns det som just nu iaf. Jag vill ha någon som ligger bredvid. Behöver inte vara någon speciell, bara det finns någon. Usch, jag vet inte om jag vågar somna. Känner nästan att jag borde byta lakan..

Hittade vårt hus på Hemnet.se också. Känns lite wierd faktiskt. Se sitt eget rum på nätet. Tror jag kommit över den värsta biten. Flytten till norr blir a new fresh start. Blir nog bäst att försöka glömma det mesta men minnas det bästa. Det fina vi haft. Minns igår, lev idag och dröm om i morgon. Något man kanske ska ta till sig när det blir tufft för en.

Nu har jag sett Tolken, ska se Bedtimestories och sen hänga tvätt. Efter det blir det att slänga in pizzan i kylen och efter de nalkas nog sängen. Får se om syrran kommer hem imorn med kameran, annars får jag den på söndag. Det spörs, men bilder blir det. Har redan tagit kort på mina ringar så ni ska få se. Vi hörs imorn, sorry for the bad update mates! Goodnight and have a fun party!

Perfekt.. NOT!

Hello!

Ja, nu ligger jag i min säng. Sov hos Linn inatt i värmen! Där blev de inte många sovtimmar ska ni veta. Varmt, ljust och bläää. Men somnade gjorde vi båda iaf, efter någon/några timmar. Fick telefonsamtal mitt i natta och jag kan säga att jag inte var i tipptopp form för att ens trycka på ljudlös. Jag behövde min sömn minsann!

Ligger och funderar på om jag ska somna om en stund eller om jag ska gå upp för en dusch osv. Det regnar idag. Mysigt med regn. Hade jag inte haft saker att göra idag så skulle jag bara ligga i sängen och myst med mig själv. Sett någon film då och då sen sova länge. Nu är syrran påväg till Norge med Therese. DAMN! Det känns så väl att jag är ensam för nu saknar jag en massa. Inte kul.

Det är ju helt perfekt att det ska regna nu så jag inte kan ta vara på mystiden idag... NOT! Jag vill ju vara hemma i min säng. Inte åka bil och kolla lägenhet, det är inte hardcore mina vänner! Skulle vilja ha en jumpsuit också. Fysatan för pengar alltså. Det är väl bland det värsta som finns ändå.

Nej, nu ska jag bestämma mig. Sängen en stund eller göra sig iordning. Vi hörs innan jag drar, ciao!

Sorry to svika you!

Hello!

JA, tyvärr måste jag nog meddela att bilder på mina nya dojjor får vänta tills imorn! Sorry to svika you! Imorn är det inget speciellt så då kan jag gött unna lite fix om mig själv. Ska se vad syrran har i sin lilla Mary Kay kollektion. Hon är ju konsulent för Mary Kay nu så för er som är sugna på bra hudvårdsprodukter hör av er till henne på Facebook!

Ska troligen handla utav henne när jag börjar skolan eftersom jag är fattigare än den som bor på gatan atm. Satt och tittade på Bella&Tyra show tidigare idag och jag fick mina funderingar. Eftersom man är downtown rätt ofta nu för tiden, så kanske man skulle bli lite gladare om fixade med sig själv? Sminka sig, locka håret osv. Känner man sig fin så mår man oftast bättre. Sen måste jag ju bli bättre på att ta bort smink och sånt innan sängdags, så varför inte give it a try?

Det är ju alltid roligt att sminka sig och göra sig fin, alltid! Dock finns ingen ork men man kanske ska lägga ner sig lite extra. Bli bättre på nya sätt att sminka osv. Det kan nog göra lite gott iaf. Att göra sig fin även om det inte är något speciellt. Jag är inte den bruden som brukar bry mig om hur jag ser ut, folk får helt enkelt ta mig som jag är. Men känner att jag ska försöka få en vana att använda enkel sminkning varje dag och ta bort den varje dag. Ta hand om mig själv liksom. Alltså, att ta hand om mig själv menar jag mer att jag ska tänka PÅ mig själv. Tänka på att ta hand om hud, hår, naglar osv.

Imorn blir det fixar dag gott folk! Jag ska städa undan lite grejer i rummet, byta lakan vilket jag borde gjort direkt efter helgen, fixa mig själv och känna mig otroligt fin. Saker och ting måste bli perfa för mig nu känner jag. Sköna period atm!

Nu ska jag se Avatar och somna till den, hur mysigt är inte det? Ska somna in i en värld jag vill leva i för något år. Godnatt!

Haha, nog är man mätt alltid!

Hello!

Ja, nu sitter man hos mormor och morfar. Väntar på att Sara ska bli klar med datorn så man kan dra hem någon gång. Är riktigt sugen på min säng. Min säng och en bra film skulle sitta fint såhär på förmiddagen eller eftermiddagen eller vad ni nu vill att det ska vara. För mig är det förmiddag iaf.

Sitter och kollar lite roliga parodier på Pirates of the Carribean. Någon som typ gjort musik av replikerna i filmerna. Det finns även sådana från Sagan om ringen filmerna. Tänkte ni skulle få ta en liten titt på vad jag menar, haha! Enjoy!


I won't pick up the phone..

Hello!

Ja, nu har man ju typ nyligen gått upp ur den underbara sängen jag har. Skulle ju kunna stanna där i hundra år minst. Just me, my pillows and my bed. Bättre än så kan det inte bli ska ni veta. Provat att ha fler än 2 kuddar någon gång? I börjar kan man känna att det är lite trångt, men efter ett tag får man en känsla av närhet. Att man har någon där när det i självaverket är kuddar. Det är mysigt och jag tror det är så jag överlevt i min ensamhet, haha.

Den liggpositition jag har när jag sover måste jag ändra på. Kan inte förklara för er hur det ser ut men dem som sovit bredvid mig någon gång vet hur. Det har iaf orsakat smärta i mina axlar. Behöver massage för dem är så äckligt hårda alltså. Tur att man börjar i Sunne till hösten, massage över högt och lågt!

Sitter just nu och inväntar pappsen. Han ville ju ha hjälp på tippen. Efter det ska vi till mormor och morfar för att käka fläsk. MÖMMA! Efter det får vi se vad som händer. Ska försöka styra upp torsdagen eftersom det är Rix FM då. Sanna frågade mig om jag ville joina och då skulle jag kunna köpa en ring till mig själv när jag ändå var i stan. Men vi får se. Ska kanske ut och äta med La familia då också, inget stämplat men man kan ju hoppas och passa på medans jag är i stan menar jag. Kan ju inte åka hur som helst pga brist på bil och brist på busspengar.

Nu ska jag kolla ut genom fönstret och checka vädret. Ser ut som det är lite moln med lite sol. Sounds nice? Vore nice med stekväder så kunde man ligga i solen hela dagarna. När jag varit på tippen, ätit mat och kollat upp lite inför torsdag så ska jag visa er mina shoes som jag köpte igår! Hur nice är inte det? HELT SJUK BRA!

See ya all later!

Tell me what you're waiting for!

Hello!

Ja, nu borde inte lilla Anna vara uppe men det är hon. Har körde diverse sällskapsspel på BLIP. Jisses, spänning into the end skulle man kunna säga. Det var riktigt kul men peeps skulle nanna så jag loggade ur och nu sitter jag här. Lyssnar på The Veronicas och sjunger lite smått med. Syrran kan ju vakna, gör hon det flyger väl taket av här hemma. HAHA!

Imorn eller ja, när jag vaknar så ska jag hjälpa pappa på tippen. Har ju en full kärra där ute på garageuppfarten så det kanske är bäst att lägga lite energi i flytten? Även om jag är en av dem som lagt mest. Eller ja, det har tagit mycket på mig med tanke på de här känslorna som ständigt ska rubba allt. Sedan får vi se vad som händer!

Köpte 3 par skor idag. Ett par jag redan har, ett par leopard mönstrade pumps och ett par svarta gladiatorsandaler med högt skaft. NICE! Då behöver man inte köpa mer skor den är sommaren. Håller förhoppningsvis nästa också så man slipper köpa då! Ska ta kort och lägga in. Ni måste se skillnaden på mina gamla dojjor med dem nya, HELT SJUKT ANVÄNDA SKA NI VETA!

Eftersom det inte är något vidare socialtumgänge på msn så ska jag nog bege mig mot sängen. Kroppen har sagt ifrån ett tag nu. Speciellt axlarna. Dem som är hårda som sten. Så ni får ha en mysig natt och sova så sött. För det ska jag! Godnatt på er!

Have a heart..

Hello!

Ja, jag och syrran tog en kväll för oss själva. Pizza, sallad och Billy Madison, kunde inte blivit bättre gott folk! Nu ser vi på The Vanishing om jag inte stavat fel nu. Rätt bra än så länge men för mig kallar nog sängen. Måste sova som folk alltså, skärpning gäller!

Var nyss vid sängen för att lägga in ett täcke Malin lånat. Måste byta lakan kände jag igår. Inte för att hålla det fresht med tanke på att jag bytte nyligen utan för att det är en viss doft i det nu. Det är inte någon äcklig doft men måste ta bort den för att slippa tänka. Tänka för mycket på allt som egentligen inte betyder någonting. Men ni vet, jag är ju en sån person som tänker på ALLT som inte borde tänkas på.

Jag är för omtänksam, till och med när jag bara får skit tillbaka. Det är inte något jag kommer förändra. Personer som behandlar mig illa kommer i framtiden bara ångra att dem gjort som dem gjort. Visst, det är väldigt många som verkligen inte förtjänar min uppmärksamhet. But hey, that's me. Behandlar du mig som trash behandlar jag dig som trash. Lite velig förklaring där men jag tror ni fattar min point. Eller så får jag vela tillbaka på ämnet en annan dag när jag kan förklara som fôlk!

Nu ska jag dra mig mot sängen och ta en sweeeeeet nap. Godnatt på er gullbarna!

När ska snestegen ta slut?

Hello!

Ja, nu ville ju självklart gräsklipparen gå i pension. Skaftet var helt fuckat så ja, byebye gräsklipparen! Tänkte jag skulle ge mig på trimmern. Den är enkel, smidig och jag behöver inte ta hela gräsmattan. Det är ju trotsallt alla kanter, runt buskar och sånt som är jobbiga att klippa. Men nej, han ville vara ovän med mig och inte starta. Den funka men bara ville inte, schysst! Så när ska alla snesteg och allt krångel ta slut om jag får fråga? Vart är fingerknäppet när man behöver det?!

Kvällen ser lugn ut just nu. Syrran och jag är ensamma, konstigt? Så vi ska ta och styra lite mys tror jag. Annars gör jag det själv om hon skulle få äventyr på g. Jag är rätt gött orkeslös som ni läst tidigare men jag sitter här i träningskläder, beredd för att svettas! Eftersom det är svårt att komma igång utan rätt sällskap så får det bli situps, armböj och strech.

HAHA! Kommer ihåg i första ring på gymnasiet. Jag sa till mig själv och några andra i klassen att innan jag tar studenten så ska jag kunna gå ner i spagat. Ett väldigt bra bevis på att jag inte lyckats är ju videon jag och Ronja gjorde hemma hos Ida. KAN ANNA KAN ANNA KAN ANNA GÅ NER I SPAGAT?! HAHA! GOOD TIMES! Hoppas det styrs vinkväll snart, i miss it! Vin, musik, good old friends ända in på natta. Kanske får bli här hemma i soffan med några good friends from old times. Grejerna som är överallt kan vi låtsas är dekorationer för flytta ut party eller något.

Nu ska jag spela något, vad vet jag inte med det brukar sluta med bubble pop, bricks breaking eller bouldermania. För er som är sugna på att utmana mig i sällskapsspel kan mer än gärna bli medlem på BLIP. UTMANA MIG, ANNA MOLANDER, I KALAHA! MOHAHA! Jag är rätt kung på Yatzy också! Ha de gött!

Säg det igen.

Hello!

Ja, idag är man ruskigt slö minsann! Skulle kunna sova hela dagen lång men då blir det ingen nattsömn vilket jag måste ha. Eller ja, måste och måste. Det är ju bättre att sova på nätterna och vara vaken på dagarna.

Systrarna är och åker båt medans jag sitter här och mögglar. Har ingen ork i kroppen. Håller på att vänta på en tvättmaskin och när ipoden är laddad blir det att klippa gräset. Mamma och pappa kollar igenom vinden nu och hittar massa bilder samt kläder från deras tid. SWEET JESUS! Tänk att 1985 kan komma tillbaka 2010?! HAHA, tog mig två tröjor och en tshirt. Helt okej nice!

Funderar på vad som ska ske resten av dagen. Vill åka och bada men får se om någon hänkar på. Sedan funderar jag på CSN, hur jag ska söka osv. Måste väl veta hur mycket jag ska låna för att kunna söka, right? Det är lite i tankarna just nu. Har kollat upp lite grejer inför planerna om Göteborg. Vi får se om det blir av, jag hänger på oavsett hur det blir. Men tråkigt om ALLA nu skulle banga.

Funderar på om jag ska ta och laga någon mat? Det är ju ibland rätt överskattat att äta ibland, men bättre att äta nu så slipper man göra det sen right? Jag vill hitta på något, jag vill ha en cykel och jag vill mycket jag! Mycket man vill, lite man får! Så sant som det är sagt.

Vet inte om ni missat det eller om ni faktiskt har sett reklamen om Lisa Nilsson på tvn som går nu för tiden? Något samlingsalbum som dom pusslat ihop. Hon är ruskigt bra skådespelerska och riktigt bra sångerska. Sån musikfantast jag är så sökte jag självklart på Spotify och fann mer än vad jag sökte efter! Har fastnat otroligt för en låt som heter Säg det igen och jag tänkte att jag skulle bjuda på den. Spotify & youtube! Enjoy!


Lisa Nilsson - Säg det igen (Lisa Nilsson – Säg Det Igen)
Ett klipp ifrån Skansen 2009.



Nu ska jag fixa lite, gräva i gamla 80-talet. Puss på er!

It's all in my head, thinkin about it over and over again.

Hello!

Ja, nu är man hemma och sängen väntar gott folk! Sängen väntar. Tänker otroligt mycket nu. På allt och inget. Tror som sagt att sängen får snart bli av alltså. Den skriker efter mig. My gad. Cause it's all in my head, I think about it over and over again!

Goodnight!

Hey listen!

Hello!

ja, jag glömde lägga in tre av mina listor från Spotify. Linn ville ha en lista och jag tänka ni kanske också ville det? Jag har en som heter only bathmusic som ni hör på namnet, är bara för bad. Men lyssnat även på den när jag är downtown. Det är mestadels bara musik och ingen sjunger.

Sedan har jag feel the love. som ständigt uppdateras! Det kommer nya lovesongs everyday och det är så nice. Oftast när man gör sådana här listor så är det oftast depp låtar som hamnar på listorna. Men jag har brytit mitt mönster lite och lagt in ALLT som har med kärlek att göra. Glad som ledsen!

Och den sista heter easymusic , den har jag bara lagt sadsongs. Så för er som inte vill vara ledsna så rekommenderar jag att ni skippar denna playlist! Mestadels depp som jag sa.

Jag hoppas ni älskar musik lika mycket som jag, enjoy!

Ge mig en tv, en dvd och en säng!

Hello!

Ja, jag kan säga att jag är helt slut efter natten som var. Först for vi typ Värmland runt känns det som. Sedan vart det så varmt i sängen i natt att jag vaknade flera gånger. Låg obekvämt, svett och när täcket togs bort blev men kall som is. Sömnlös natt kan man lugnt säga!

Idag åkte jag till Peter och lämnade tillbaka hans bil. Vi satt och snackade lite. Kan säga att det är sjukt vad dåligt det är att man inte träffar sina nära oftare. Jag skulle kunna bo hos Peter för jag trivs så sjukt bra i hans sällskap. Synd bara att man är så dumt efterklok när det gäller just att umgås med släkten. När klockan var runt tio i 2 drog vi till mormor och morfar för ugnstekt falukorv med riktigt potatismos! Det var myms!

Kom nyligen hem därifrån. La mig i mormor och morfars säng för lite vila. Tänk vad tankarna flyger alltså. Jag vet inte direkt om jag ska vara glad för det jag nu fått eller om jag gråta för att det alltid ska bli så snett. Det blir inte fel men ändå blir det de. Känner mig bara tom liksom. Förstår ingenting. Tänk om man kunde hitta en bok med alla svar? Då skulle jag läsa den 100 gånger om alltså..

Jag och mamma röjjde runt lite på vinden. Tänk om man hade det som rum? Jag hade ju mina häftiga fantasier om att göra en trappa från min garderob och upp på vinden så jag skulle kunna ha två rum. Ett sällskapsrum med massa mysiga kuddar och ett sovrum på undervåningen där man bara sov. Hittade en massa saker. Speciellt barnkläder som är hur fina som helst! Tänk att vi har varit SÅ SMÅ! På bilder så ser vi stora ut. Typ 1 år eller något men det är jätte små kläder vi hittat.

Ikväll vill jag bara ha en tv, en dvd och min säng med täcke och kudde. Jag är SJUKT sugen på att bara vara hemma och lata mig och tycka synd om mig själv. Varför vara ute och fara när man egentligen inte har någon speciell anledning? Den frågan ska jag ställa mig nästa gång jag vill ut och åka bil över hela Värmland. Det är de enda jag behöver ikväll, en säng. Det är ju min bästa vän forever and ever!

Nu ska jag sticka till Linn en sväng. Vi hörs senare!

Vi är på väg!

Hello!

Ja, nu ska vi dra ut på äventyr igen. Ska hälsa på Sanna en sväng sen får vi se vart vägen bär men nu är vi på väg iaf! Luren gäller folket!

Have a nice night!

Home sweet home!

Hello!

Ja, nu kom vi hem. 01.30... det ska ta 3 timmar från Norrköping till Karlstad och vi kanske drog vid halv 8 tiden? SWEEET JESUS ALLTSÅ! Detta är den bästa one day trip jag någonsin haft. De där med pengar har inget med saken att göra utan självaste äventyret med min syster har varit helt underbart. Nu snackar vi kvalitetstid!

Först försover vi oss ofc, något som ligget i släkten de där. Sedan hade ju syrran självklart inte koll på plånboken, den som ska betala hela baletten! Väl funnen och väl iväg så lyssnar vi på den kära GPS:en som ska ta oss till Kolmården. Vi hamnar mitt ute i skogen, ingenstans kan man säga. Hjortkvarna, Svennevad och jag vet itne allt vad alla orter hette som låg där ute i skogen. Då säger det pling! Syrran typ WHAT THE F?! Då var det slut på olja i bilen. Illfart mot nästa P-plats. Telefon i högsta hugg, pappsen is the man to call! Efter some search for some oil så hittar vi det. TUR!

Sedan satte syrran upp en tid, som hon upprepade flera gånger på vägen. Blir klockan efter 1 så drar vi direkt mot Stockholm och tar in på hotell så tar vi Kolmården imorn. Vi var där på pricken och syrran sa "Eftersom vi fick stanna pga oljan så är det helt okej att dra in nu!". Vi har tagit kort, svettats som aporna och haft riktigt kul tillsammans. FLER GÅNGER TACK!

Delfinshowen är som alltid hardcore. I år hade Markoolio regisserat showen och lagt in sin musik. Det var helt fantastiskt! Jag rös genom hela kroppen. Alltid. Hela tiden. Filmade hela showen och syrran var helt stum alltså. Flera år sedan hon var där och nu fick hon se allt hon missat dom gångerna jag, Malin och mamma varit där. Skulle lätt kunna gå runt där i en vecka bara för att känna att man hann se ALLA djuren. Har även fått färg på kroppen, dock fick jag ränder från dojjorna jag hade, haha!

Ska alldeles strax kolla upp vad det kostar att få bada och sånt med delfinerna. Dem berättade att man kunde ringa och boka nämligen, ett självklart val att lägga cashen på! Syrran uppfattade aldrig att de sa det, hon var helt insatt i delfinerna. så det ska kollas upp, ska se om någon trevlig pys vill prata i telefon annars blir det sängen.

Så godnatt på er alla apor och giraffer där ute!

KOLMÅRDEN NÄSTA!

Hello!

Ja, doppet var asnice. Varmt som bara den, hade kunnat stannat länge om jag inte hade behövt packa. Men efter en liten diskussion tidigare så blir det only Kolmården imorn! Helnice med en heldag med only animals! OOHYEAH! LOVE IT!

Jag är redo för sängen, ska bara fixa med några bilder och sedan blir det plurr i sängen. Skriver nog innan vi drar och när vi kommit hem. Eller kanske innan. Får se, jag är taggad iaf! Älskar ju djur så denna dagen ska jag ta vara på ska ni veta!

Vi hörs om några timmar, godnatt!

Stan hela dan!

Hello!

Ja, nu sitter vi hos farmor. Vi ska snart dra och käka mat någonstans sedan ska vi handla och sedan ska vi bombadera mors lägenhet. Vincent är med, får se om han ska med hem också. Kan bli mysigt det!

Nu ska vi fara, vi hörs senare!

Scorpions - No one lik you


Empty..

Hello!

Ja, nu har man varit hos Linn och tölat. Spelade in i 1 timme också för vi fick ett så roligt samtalsämne, haha! Får ta upp de ämnet lite oftare tycker jag. Fick även lukta på kaninskit, det är inte varje dag man får det. Hur ofta brukar ni få lukta på det?

Tittar på Sex and the City och inväntar stora syster. Nu anländer hon snart utanför huset och det kommer inte kännas så ensamt som det gjort tidigare. Det känns bra. Det där med att vara ensam är inte direkt hardcore ska ni veta. I could get use to this. The way I want to Live. Långt dit minsann, men vad gör det om 100 år?

Imorn ska vi röjja lite på vinden, huset ska bli så tomt som möjligt till visningen som är om cirka 2-3 veckor. Kommer nog kännas lite wierd att ALLT ska bort. Nu är det ju iallafall en massa möbler, det är bara tomt annars liksom. Det är som det är über städat här. Det är mycket space liksom. Hmm.. wierd feeling.

Måns är återfunnen förövrigt och Missi har sovit i stugan. De verkar ha funnit sig själva där och det är ju bra. Det värsta är ju om dem ska med till Sunne nu. Vet inte om man får ha djur i elevbostäderna och om jag inte får den lägenheten jag nappar på nu så får vi ju hoppas att det går vägen iaf. Börjar bli lite frustrerad med tanke på att ALL MY STUFF ska 5 mil norr om min kära lilla ort och jag börjar skolan om 2 månader... Får väl hoppas på det bästa.

Nu ska jag styra en bild, vi hörs senare! Tror syrran kom nu, hihi!

Sorry babes!

Hello!

Ja, sorry babes för kassaste updaten EVER! Men efter mitt bad blev det annat planerat! Kan säga att det var underbart och massor av skum! I söndags städades det här hemma och det var helt cool lugnt. Behövde det kände jag. Igår vart det nog också lugnt vad jag kan minnas. Tidsuppfattningen är inte som det ska nu för tiden. Var med Linn och skjutsade henne till Karlstad.

Det blev sent inatt, är grymt trött kan jag säga. Med gangstah turer och hetta i luften, haha. Vart kommer all denna värmen ifrån? Måste säga att det känns underbart med regn och åska atm. Har längtat efter det kan jag säga. Även om värmen av solen är bland det bästa som finns. När det regnar och åskar är det så hög mysfaktor att jag inte ens skulle vilja lämna sängen. En varm säng med rätt sällskap, det kan inte bli bättre! Det är heller inga fel alls att sitta i en mysig soffa med en mysig filt, en massa gottigott och rätt sällskap. Spela kort eller yatzy! HAHA! Kanske dags att skaffa en pojkvän? En tofflig sådan! Då hade man bara med puppy eyes bett snällt att han skulle komma hit och mysa med en massa spel. Det är inte heller fel!

Vad har jag gjort idag då? Jag har åkt bil, handlat med Linn, smsat, kollat på Shrek den tredje, handlat frukt och blommor, snackat skit med Liljan, varit hos mormor och morfar och ätit lite.. Nu sitter jag här. Ska snart åka till Linn, ska bara vänta tills hon duschat klart. Ska ta med mig lite frukt så hon har att tugga på i sockersötabehov. Får se vad som händer ikväll, syrran kanske kommer hem så man ska umgås med henne? Sånt där spörs med tiden!

Nu är det NAVY CIS, Ladda lite cptelefon och sedan blir det Linn! Vi hörs senare!

Badkar, myspys och film!

Hello!

Ja, nu har man faktiskt nyligen vaknat till lite. La mig i sängen för att vila lite. Eftersom sömnen inte varit den bästa på senare så vart det vila en timme och sova en timme, helt okej för lilla mig. Känns som att jag fått 70 sms under tiden men det var bara 2. Har tänkt på dig hela dagen, för du får mig glad. Det är nice!

Eftersom papi kommer/har kommit hem idag så bestämdes att det skulle få sin privacy. Snarare min hjärna som fatta det from the begining utan att någon behövde säga till. Så de där "planerna" kan fara åt pipsvängen. Eftersom jag fick fritt val när det gällde min kväll så har jag valt att ta ett långt bad, ta på mig myspyskläder, sätta mig i sängen och ha en movienight by my own. Kanske behöver lite kvalitets tid med mig själv? Fixa mig, måla naglarna och sådana där tjejgrejer som jag aldrig annars hinner? Sounds nice, it's gonna be nice!

Filmerna jag tog med mig från Linn är Alvin & Gänget ettan och tvåan, Avatar, Sherlock Holmes och Bernard och Bianca i Australien. Helt okej bra filmer! Jag kommer bli underhålld till fullo och jag kommer kunna gråta i fred om jag känner för det. Skulle ju vara mysigt med någon form av sällskap. Tänkte röva kussarnas hund men min hjärna snabbt kom på att hundhår är inte rock'n'roll i detta hus innan mäklaren kommer. De blir mer att dammsuga vilket INTE är min grej.

Nu kom jag på att jag inte har toalettpapper. Ska iväg och råna Linn på det tror jag.

This feeling inside..

Hello!

Ja, efter en trevlig natt med en trevlig pys så har jag nu vaknat. Klockan 7 slutade vi snacka imorse på grund av spelning och kass sömn. Behövde verkligen snacka med denna personen. Den har fått mig glad när jag liksom typ varit längst ner. It's special.

Linn har ringt två gånger idag så nu ska jag dra mig mot henne. Vi ska käka frulle ute i solen och snacka lite. Idag kommer papi hem! Jag är skitglad! Har faktiskt saknat honom även om han har haft en vink om honom varje dag då han snackat med mami. Vi får se vad som händer sen. Om "planerna" blir som det blir.

Nej, nu ska kläderna på och sen blir det Linn som sagt. Vi hörs later!

I could really use a wish right now.

Hello!

Ja, då har man kört lite bil. Huvudet är som en tickande bomb ska ni veta. Huvudvärken is killin me. Funderar lite gör jag. Men det inte därför jag har ont. Hade ont tidigare i kväll. Tog två tabletter innan jag drog mot Linn. Sömn kan det inte vara eftersom jag sover 10 timmar varje natt nu för tiden. What can it be? Hmm..

Hoppas verkligen att den där lägenheten blir min alltså. Behöver den där ensamheten. Behöver komma bort. Vill släppa allt bara för en stund. Det är så mycket att tänka på att jag glömmer. Jag glömmer vissa saker jag ska göra och jag glömmer viktiga personer i mitt liv. Tycker det är äckligt synd, ska ju inte ens tänka på det som händer. Det är inte ens värt min energi eller tid. Ibland kan man gött hata hjärnan som ens får in sådana saker, egentligen.

Bjuder på en låt. Äckligt bra. Tipsade om den för någon dag sedan men nu blir de video och låt texten kommer under. Jag håller på att spela sönder den. Det är den enda låten som spelas atm. Känner inte för att byta heller. Sorry Linn för att jag klagar när du spelar sönder! Nu är det min tur to take the blame, haha. Here it comes, enjoy!

B.o.B feat. Hayley Williams (from Paramore) - Airplanes

 

(Hayley Williams)
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now
(wish right now) (wish right now)
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now
(wish right now) (wish right now)

(B.o.B)
Yeah
I could use a dream or a genie or a wish
To go back to a place much simpler than this
Cause after all the partyin and smashin and crashin
And all the glitz and the glam and the fashion
And all the pandemonium and all the madness
There comes a time where you fade to the blackness
And when youre staring at that phone in your lap
And you hoping but them people never call you back
But thats just how the story unfolds
You get another hand soon after you fold
And when your plans unravel
And they sayin what would you wish for
If you had one chance
So airplane airplane sorry I’m late
I’m on my way so dont close that gate
If I dont make that then Ill switch my flight
And I’ll be right back at it by the end of the night

(Hayley Williams)
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now
(wish right now) (wish right now)
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now
(wish right now) (wish right now)

(B.o.B)
Somebody take me back to the days
Before this was a job, before I got paid
Before it ever mattered what I had in my bank
Yeah back when I was tryin to get into the subway
And back when I was rappin for the hell of it
But now a days we rappin to stay relevant
Im guessin that if we can make some wishes outta airplanes
Then maybe yo maybe I’ll go back to the days
Before the politics that we call the rap game
And back when aint nobody listened to my mix tape
And back before I tried to cover up my slang
But this is for the Cada, whats up Bobby Ray
So can I get a wish to end the politics
And get back to the music that started this s***
So here I stand and then again I say
I’m hopin we can make some wishes outta airplanes?

(Hayley Williams)
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now
(wish right now) (wish right now)
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now
(wish right now) (wish right now)

(B.o.B.)
I could really use a wish right now
I could really use a wish right now
Are like shooting stars
I could really use a wish right now
A wish right now
A wish right now

Blev något cp med texten. Hoppas ni gillar den lika mycket som jag. Jag är förälskad i den. Ska avsluta inlägget nu. Vet inte direkt vad jag ska göra. Men orkar inte skriva mer för idag. Det tar på hjärnan...

Vi hörs imorn, godnatt på er!

WAKA WAKA TAGGAD!

Hello!

Ja, nu har man kollat det ena och det andra runt om i Deje. Linn, min trogne följeslagare, drar jag med mig överallt trots att hon skulle behöva ta en och en annan dusch. Ni ska höra hennes needs alltså, haha! Jag ska själv slänga mig i duschen för att bli lite fresh för kvällen, kan behövas kan jag säga. HAHA!

Lovade ju er alla godingar där ute en lite movie som Linda Blom tidigare visat upp på sin blogg. Det är så att jag är så taggad på att vara med på något liknande, ni får snart se vad och varför. Trycket, känslan, power.. GIVE IT TO MED! Ja, ni kan ju tänka er typ hela Karlstad hänge vid Stora torget och diggar loss till musik? FAST ÄÄÄÄÄÄNNNU STÖRRE! Detta utspelar sig i Stockholm den 4 Juli 2010. Power it is, enjoy!


Fattar ni vilken power eller? Alla dansar tillsammans och bara har riktigt kul. Det bästa av allt är ju att de bjuder på sig själva. Här behöver vi ingen alkohol för att visa vad vi går för, GILLA KNAPPEN FRÅN FACEBOOK! Eller vad säger ni? Skulle ni vilja vara med och dra ihop något liknande eller?

Ska inte använda syrrans skrutt längre heller. Tror den börjar brinna snart, haha. Vart lite nervös faktiskt. Så nu blir det mammas trogna gamla merca. Den finns det musik i också, mömma! Jag är taggad för ingenting? Kanske för lägenheten Zalle hittat blir min? Jag är taggad för allting nu ska ni veta! Inte att vara chaufför då kanske, men party är aldrig fel. Det ska ni veta!

Nu nalkas dusch och sedan Linn kanske, hon har ju alla mina kläder ni vet! Vi hörs senare!

1, 2, 3, FANTA & ROSÈ!

Hello!

Ja, nu är man typ nyvaken. Måste säga att idag så känner jag mig för en gångs skull pigg. Kan det vara för att det inte har varit kokhett i mitt rum utan normal till kyligt så jag har sovit extra gott? Tror det. Iofs är jag en rätt kallhudad typ. När det är varmt så kan jag fortfarande vara kall. Wierd det där.

Som ni kanske märker på titeln så kan jag säga.. JAG ÄR FAST GAAAAAH! Jag är totalt såld på denna b-låt som Dj Mangoo och Deadline har gjort. Den är ruskigt enformig men det är ju så lattjo! Den har liksom inga direkta verser och ingen speciell handling mer än om fanta och rosé. Men videon är hel kul! Påminner lite om gamla tvspel vi brukade spela när vi var yngre. På det gamla, gamla, gamla gråa nintendo spelet ni vet? Här bjuder jag på lattjo sången!

Dj Manggo ft Deadline - 1, 2, 3, Fanta och Rosé!



Nu ska jag försöka göra något vettigt. Typ dammsuga? Inte för att jag tjänar några större stålar på det men det är alltid något. Sedan ska jag röva med Linn och så drar vi till stugan för att kolla läget lite. Köpa kattmat och sånt. Sedan får vi väl hoppas att vi pallar med skivan. Inte världens stek väder. Men vore gött om man slapp bli slapp idag! Vi hörs när jag har en till video att bjuda på, nämligen en som Linda Blom bjöd på för någon dag sedan! Ha deee!


Nu e de natta!

Hello!

Ja, jag tänkte bara säga godnatt nu. Huvudvärken är på väg. Good night friends!

California Girls!

Hello!

Ja, nu är jag hemma. Blev ingen dammsugning och ingen träning. Orkar inget. Är så sjukt trött hela tiden och kroppen pallar inte mycket den heller. Allt som händer har verkligen sugit musten ur mig. Får se vad som sker den här helgen. Inte så mycket action atm.

Lyssnar på Katy Perry feat Snoop Dogg - California Girls. Finns det någon bättre kom igång låt eller? Tror inte det. Nu kallar tvn på mig. Eftersom jag städar bort min laddare byter jag nu från min gamla sony ericsson till min nya samsung, så skriver ni och jag inte vet vem jag snackar med så har ni nu fått anledning till min förvirring.

Hörs innan jag somnar!

Det är så logiskt.

Hello!

Ja, nu sitter jag här i ett STÄDAT rum. Nu skulle hela kommun få hjärtsnörp om de såg hur det ser ut här inne. Det är så rent så man kan tro att det är någon som redan köpt vårt hus. Linn hjälpte mig idag, tack hjärtat. Hade inte blivit så bra om hon inte hjälpt mig kan jag säga. Tack, tack, tack! Du är bäst. Kan inte sluta smöra, illa. Men hon ska ju läsa och hon ska veta om att hon är bäst så det är lika bra att bre på så mycket som möjligt.

Ska dammsuga nere i källaren nu snart. Sedan är det soft hela dagen och hela kvällen. Det känns skönt. Äntligen har pappa fått in vinken lite om hur läget är när det gäller detta. Så han tog vardagsrummet förut när jag och Linn drog hem till henne för en liten nap. Tack pappa! Blev en timmes sömn hos Linn. Sedan har vi fixat med min stationära dator så den är på plats och i funktion. Nu är det bara att jag ska rensa så den kan funka som en normal dator och inte ta 50 år innan det händer något.

Just nu så regnar det ute. Grymt mysigt måste jag säga! Funderar på om jag ska ut och springa sen när jag dammsugit. Behöver lite action i kroppen känner jag. Latat alldeles för mycket nu på sista tiden. Ikväll hoppas jag på en mysig film med Linnsan. Får se vad som händer. Nästan så man hoppas på att vissa saker blir inställda till helgen. Men det spörs väl då I guess!

Nu börjar jag bli lite trött här, ska försöka piggna till. Dagens låt kan jag lugnt säga är B.o.B feat Hayley Williams (från Paramore) - Airplanes. Sjukt bra. I could really use a wish right now..

Vi hörs senare!

Vissa saker..

Hello!

Ja, nu sitter man här. Pratade nyligen med Linn i telefonen och för ALLAS parter så ska jag tygla allting nu. Det är ju det enda. Ska se Jims värld nu sedan sova tror jag. Ska upp tidigt imorn och städa det sista.

Hela den här resan efter något som förr varit glömt är snart vid mållinjen. Mållinjen är att allt blir som förr. Hatar att säga orden, eftersom jag kämpat som en dåre för att pussla ihop de bitar som saknats. Men det kanske är bäst såhär? Jag menar, vem av oss kommer orka leva med den här fartfyllda resan? Ingen av oss mår bra av det, så kanske bäst att avsluta den här och nu. Den här resan har jag nog aldrig förstått mig på riktigt. Inte förstått någon och framförallt inte mig själv.

Jag tycker synd om alla de som följt mig i strömmen. Förlåt för att ni blev meddragna. Tycker det är synd att det sandslott jag bygger upp förstörs av vågorna från vattnet. But there's nothing I can do. Ever. Förlåt för att jag drog med er i något ni inte borde varit inblandade i och förlåt för att det gått som det gått. Detta är ett kapitel jag får fortsätta skriva på imorn för jag ska upp om några timmar och avsluta det sista med huset.

Vill bara dela med mig av en mening jag skrev förut på Facebook: "Vissa saker kan man inte förstå sig på och vissa saker måste man bara släppa även om man inte kan hitta någon bra anledning till det." Det är så det är just nu. Jag förstår inget och jag måste släppa utan någon särskild bra anledning. För ALLAS parter. Som jag skrev, jag fortsätter detta kapitel imorn.

Sängen kallar! Godnatt!

Vart kommer orken ifrån att fortsätta?

Hello!

Ja, det är en riktig bra fråga. Jag vet inte vart jag får orken ifrån och jag vet inte hur länge jag kommer orka. Det som inte förgör en gör en starkare, men det känns som ett värdelöst motto att leva på just nu. Jag har hunnit med 2 fighter idag, kommer garanterat bli en 3e och en 4e. Får se vart den här dagen slutar.

Har fått syrran skruttbil som dör på de mest opassande ställena, får se hur länge den lever nu tills den dör igen. Ska städa ur den. Sen ska jag duscha sedan ska jag ta mitt rum. När jag tagit mitt rum. Plockat undan allt som är mitt. Så får vi se om jag drar mig mot Linn. Jag sover inte hemma inatt iaf. Orkar inte detta. Linn tar hand om mig. Tack hjärtat för det, du är bäst och det vet du.

Har fått någon knöl i armhålan också. Ont som satan gör den. Försvinner det inte så ska jag kolla upp det. Eftersom det går cancer i släkten så har jag ju mina aningar. Kan ju bara vara något virus på gång också. Vi får se. Det kanske går över om jag har tur. Vore feting onice att operera bort ena tutten precis innan man ska börja skolan också. Då blir det ingen skola för lilla mig och jag behöver skola.

Nu ska jag stoppa i lurarna i öronen och försöker tänka på annat så jag inte grinar. Vi hörs senare!

Desperate need!

Hello!

Ja, nu kom man precis hem från Linn. Känns rätt gött att vara fri från jobb faktiskt. Får se när jag får pengarna för målningen. Inte för att det är desperat behov av det men vore gött att ha lite cash på kontot. Blir hårt nu in i det sista. Vi hade iallafall kul. Det har vi mestadels tillsammans, då vi inte snackar om problem. Då är det rätt downtown. Avslutade kvällen rätt tidigt, känns gött. Mer säng åt oss, mums!

Ansökte om elevboende idag, får hoppas på ett bra place måste jag säga. Är i stort behov av att bara fly orten. Bo ensam. Bara vara med mig själv. Vill nu, nu, nu, nu! Då kanske jag slipper det mesta av skiten som bara härjar nu. Blir arg bara på tanken alltså. I'm done with this, känner jag..

Jag börjar starkt fundera på vad framtiden har att erbjuda. Jag menar, den skatt jag nu grävt upp måste jag gräva ner i jorden igen. Ingen idé att se något av den i framtiden. Jag bröt ihop hos Linn tidigare idag. Jag vet inte om jag orkar mer. Jag hade planer. Planer på att vara ärlig och uppriktig, visa vad som finns i mig. Bara för att det ska finnas någon form av förståelse. Får se om det blir av överhuvudtaget. Atm, vill jag bara gräva mig ner långt i min säng och sova tills det kommer en prins och väcker mig. I don't know if I can take it anymore. I angry, mad.. sad.

Såg precis klart på Jims värld. BRA, BRA, BRA PROGRAM! Mumma för ögat! Nu är det Alla älskar Raymond, ingen höjdare för mig. Men jag diggar hans bror! Haha, han är hilarious! Skulle vilja se Knight and day med Tom Cruise och Cameron Diaz. Den verkar bra. På tal om Tom, skulle vara nice om man fick träffa honom snart. Kanske till helgen? Det spörs.. Det beror på när Papi kommer hem. Han har flugit klart tror jag.

Nu nalkas lite mer tv, sen sängen. My best friend. Good night!

Ladies night!

Hello!

Ja, nu drar jag till Linn för en Ladies Night. Detta ska filmas men jag delar inte med mig av det till världen tyvärr. Sorry to disipoint you eller hur det stavas. Men nu ska jag cykla. Så ska Linn få se mina student presenter också! Vi hörs inatt eller imorn!

Give me a good movie!

Hello!

Ja, nog är jag uppe alltid och nog har jag en tvätt att hänga. Äter lite bacon här nu.. med vatten till. Finns typ skit lite saft att dricka men de vill jag spara när jag har sådär akutsockerfall, haha. Klarar mig fint på vatten, det är ju grymt mycket nyttigare än saft också så. NICE!

Är sugen på en bra film, MEN nu är det så att mor har tagit med sin dvd till stan och då är det ju som så att jag måste ta min dvd, försöka sätta in den bakom hela tvrubbet och sen se på typ Sherlock Holmes eller Avatar. My gad! Sånt avancerat shit orkar vi inte med.

Nu väntar tvätten. Vi hörs senare!

done for today!

Hello!

Ja, nu ska jag se klart på Jims värld, hänga tvätten och sedan ska jag nog ta och sova.  Behöver sova, känns som jag aldrig sover nu förtiden fast jag sover bort dagarna. My god. Skärpning gäller! Tur att Linn ringer imorn. Vi får ta en powernap efter lunch om vi ska sova mer isf. Vi hörs imorn peeps, good night!

The cleaning continues!

Hello!

Ja, nu har man kommit hem från Linn. Mami ska jobba imorn så jag tar vara på att ta tag i allt i huset nu. Nu ska jag starta tvättmaskinen jag glömde sätta på förut och se på Sex and the City. Får se när man lägger sig inatt. Linn ska iaf ringa och väcka mig när hon jobbat klart imorn så jag kommer upp i en måttlig tid för en gångs skull. Jag har ju en makalös förmåga att vakna och sedan somna om nu för tiden. Är det den långdragna värmen kanske? Maybe..

Vi hörs senare!

Annas sommarsoppa!

Hello!

Ja, nu trodde väl ni att jag skulle tipsa er om ett recept. MEN ICKE! För det uppfanns jämt nyss! Med lite idéer från Linn om att steka grönsaker med baconet så blev allting en enda SOPPA istället. Kan säga att jag är en himmelsk kock när jag hittar på själv. Orkar inte skriva ner receptet här för jag är så uppspelt av hur gott det var! Skulle vilja ha mer men är mätt som bara den! Ska ha med mig till Linn så hon får smaka lite, hon behöver lite mat i magen också!

Blev lite sliten efter den goda maten minsann. Ska hänga tvätt nu också, jobbigt! Men det blir bra. Ska försöka göra mig klar för att åka till Linn så man kan åka hem hem tidigare. Måste ju tvätta klart någon gång. Börjar tidigt imorn tror jag. Om jag kan sova. Kan inte somna nu förtiden.. vad blir det egentligen?

Vi hörs senare!

Jalla! Jalla!

Hello!

Ja, wierd dreams last night I must say! Dock minns jag bara en grej men blev ändå sådär "WHAT THE F?!". Get out of my head typ. Alla barn i Bullerbyn ska börja kl 15 så jag plockar och står i nu eftersom det är idag och imorn jag har på mig att fixa innan Mäklaren kommer för att ta kort.

Har en tvätt i nu och fortsätter jag hela dagen så är jag nog klar innan kvällen iaf. Spanky frågade om jag ville med och rida. Tror jag ska ta mig en break och följa med. Blir inte så mycket till hösten eftersom jag inte kommer bo kvar i Deje. Men jag fick tankar om att åka hem någon helg och ta en tur med henne. Kvalitetstid är viktigt tycker jag. Idag är det skapligt väder, inte för varmt och inte för kallt, så det blir nog skönt!

Jag är sliten i kroppen men ska lägga manken till iaf! Med allt som cirkulerar, då menar jag ALLT! Mamma ska hjälpa mig ringa om boende efter som jag inte kan ringa mobilt härifrån. Ska städa runt i huset här så vi blir klara någon gång. Pappa åker till tippen fram och tillbaka idag. Vet inte om det blir några större laster men en sväng har det blivit av iaf. Han kanske ska fixa med garaget, det är ju där det är mest grejer.

Fick just en sån där hopplös känsla där kroppen bara säger "Ja, det kanske blir bra". Det blir alltid bra i slutet, på ett eller annat sätt. Synd bara att det ska ta sådan tid. Jag är redan redo att flytta till Sunne och det är 2 månader kvar tills jag börjar skolan. Jag är redo att placera mig ensam med två katter på ett ställe där jag faktiskt inte vill bo atm. Men jag tror jag behöver det. Skulle helst vilja bo i stugan men då blir det en helvetes pendling och då finns ingen tid till annat. Därför är det bäst att flytta och ha allt för sig själv. Att få ett ansvar känns skönt. Ett ansvar som handlar om att ta hand om sig själv och ingen annan.

Det slog mig förut att jag kan ju som ni många vet laga mat. Men inte vanlig mat. Det är ju inte svårt alls, men den matlagningen jag kan utan recept är ju GI. Så om jag nu skulle flytta så skulle jag nog gå ner i vikt på det också. Det finner jag positivt för att jag vill må bra med mig själv. Då kanske jag får den där fitnesskroppen jag vill ha, eftersom träningen är med i skolschemat. Och eftersom jag inte har någon där uppe som jag liksom kan umgås med 24/7 så blir det nog en del promenader och joggingturer vilket jag gillar. Jag är positivt inställd på detta. Jag längtar.

Nu ska jag plocka undan i rummet lite innan filmen börjar. Jalla! Jalla! Ju fortare jag blir klar desto fortare kanske jag kan flytta. Eller iaf till Linn tills vi hittat något i Sunne. Vi hörs senare gott folk, Anna has alot to do to day!

Sängen blir nu gott folk!

Hello!

Ja, nu nalkas sängen. Är trött och filmen avslutade med att eeh.. Ja, det kan ni ju kolla själva! Vi hörs imorn peeps, we will need some sleep. Eftersom ni måste orka läsa och jag måste orka skriva. Godnatt på er!

When I need you, you're almost here..

Hello!

Ja, sliten som ett djur sitter jag här nu med smygande huvudvärk. Dricker nog för dåligt. Eller sover för sover för dåligt. Tänkte jag skulle ta mig en springtur men tror sömnen får gå före. Får se när jag vaknar imorn. Blir det tidigt och jag har orken i kroppen så beger jag mig ut då.

Känns wierd att man inte har något "måste" längre när det gäller katterna. Nu måste jag inte gå till ytterdörren och kolla om dem ska in. Se så dem har mat och vatten i den röda, rosa och den vita skålen. Känns konstigt att vara helt själv. Men det blir nog bra när jag kommit till Sunne. Då har jag dem igen. Jag hade tankar om att dem inte skulle med mig, men det ska dem. Det känns bra.

Tänk er i november-december när det är så mysigt kyligt och vi sitter där i lägenheten i en soffa framför tvn med filt, en kopp te och levande ljus. Jag kan verkligen se myset framför mig och jag nästan längtar! Jag längtar efter att få bo själv med två katter någonstans där jag bara har mig själv. Jag tror det blir bra. Tillslut.

Ser just nu på The Hills Run Red, en rysare från 2009 med Sophie Monk och Tad Hilgenbrink. Riktigt nasty måste jag säga. Dockor, skog, ladugård, bonnställen, blod och moviemakin? Shit, denna vill jag inte se ensam så mestadels tittar jag in i skärmen och tittar då det är easy on the screen. Börjar bli läskigt så ska nog byta kanal snart.

Men det var en snubbe i filmen som sa "Det som inte förgör mig gör mig starkare". Det är ju inte mer än sant egentligen eftersom det är en massa som hänt genom livet, så blir man ju starkare ju fler hinder man klarar av. Mamma la svarsblanketten till Hälsoterapeutlinjen idag. Feels good to be back in school I must say. Kändes riktigt skönt att inte behöva åka till Norge och söka jobb. Trängas i en liten lägenhet med syrran och hennes boy känns inte så rockigt. Han diggar inte min sångröst tyvärr!

Nu har ju denna mördarskräckismannen kommit fram med ett dollface nu vet, och jag känner mig faktiskt modig nog att se klart på den. Men nu kallar toaletten! Skriver nog en snutt innan jag somnar. Vi hörs senare!

Tough Love!

Hello!

Ja, är inte direkt på ett super humör känner jag. Det är väl de negativa i de positiva med att inte ha ailens i magen, haha. Sitter här lite tårögd också. Eftersom det är rätt tomt i huset och jag är ensam. Tittar på Tough Love, ett program där en snubbe vid namn Steve Ward tar in singeltjejer till ett "bootcamp" där han hjälper dem hitta alla fel de gör när de försöker få sin en kille och han ska finna deras drömprins. Han är en av USAs största äktenskapsmäklare tillsammans med sin mor.

Lite intressant att se på eftersom att om jag skulle möta honom skulle han se vilken person jag är genom mitt sätt, mitt kroppsspråk och min klädstil. För jag menar, varenda kotte säger liksom att jag inte gör något fel. Alla snubbar jag har frågat. Jag vet inte vad jag gör för fel det gör ingen av mina kompisar heller. Men det är ju inte någon direkt som stannar? Jag kan klara mig själv, inget snack om den saken. Men visst saknar man någon ibland. I'm not desperate som dem i serien, men jag är ruskigt nyfiken på vad det är som gör att jag inte haft någon på 4 år.. Hmm. Steve Ward skulle se alla mina fel och jag har ju själv mina teorier, men dem räcker nog inte till för att jag själv ska ha en lösning.

Jag har inget problem, jag ser det inte som ett problem att vara ensam. En dag kommer det ju någon. Men det är intressant att tänka runt den frågan, what the f did I do wrong the last 4 years? Det är en tjej som är med i serien som jag relaterade till mig själv. En som jag passade bäst in på. Lite skrämmande att jag inte är ensam om det. För jag tycker det är ledsamt att ha det så. Hon är ju i ett djupare hav efter de större fiskarna och liksom gråter för att hon är ensam. Hon vågar inte vara sig själv inför killar, hon gör om sig för att killarna ska tycka om henne och när hon väl visar sitt riktiga jag så försvinner killarna.

Det var jag för något år sen bara. En kille jag ville ha ville jag visa mig som en annan tjej än mig själv, bara för att jag skulle "passa" honom. Jag är glad att jag har skärpt mig när det gäller den biten. Jag är inte samma skygga person som jag var för några år sedan, men jag har garanterat gått ner i mig själv. Ett exempel är väl att när vi är ute på krogen så kan jag vara social till vem som helst, sedan när det kommer till vissa personer så är jag tyst som en mus. Det är en nackdel hos mig. Jag ser det som en nackdel. För jag är en väldigt social och rolig person egentligen. Det är synd att det ska vara så. Men jag ska försöka jobba på det.

To find someone you must find yourself. Nya ord som jag måste ta till mig. Hitta vem jag är och vem jag vill vara. Det är viktigt. Jag lär mig att vara ensam, men det är grymt svårt när någon är där och river upp det. Jag vet att när jag väl har någon så kommer jag uppskatta det riktigt mycket och jag vet att jag har mycket kärlek att ge. Se bara på alla mina vänner hur mycket jag bryr mig om dem! Jag sätter mig så djupt in i deras situationer att jag själv mår dåligt. Det är synd att man inte kan tömma sin kärlek någonstans så man kan lätta på trycket.

Det har bara gått en kvart av programmet. Jisses, hänt mycket! Ska fortsätta se på det, sedan ska vi se om jag orkar ta mitt fatass mot Linn. Hon ville bjuda mig på mat. Mami tänker på att Anna inte äter så mycket mat när hon är själv. Älskar dig Linn, jag hoppas du fattar och känner det. Du är bland det bästa jag har just nu.

Hörs later aligator!

Fukt is the shit.. NOT!

Hello!

Ja, nu har man kommit tillbaka till 12an. Fukt i HELA DETTA LANDSKAP! Jag är typ svettig fast jag inte är svettig utan det är fukt överallt! Katterna är ute på vift i det fria nu, får se vem som kommer hem först. Hoppas faktiskt dom stannar där nu. Om jag skulle få en lägenhet eller boende överhuvudtaget fort i Sunne så skulle det gå lätt att få dom att stanna. Isolera sig med två katter i 3 dagar för att de ska känna sig hemma. Det är nice. Blir mycket kel från deras sida då! "Please I love you, let me out for a run!" HAHA!

Fukten är det som irriterar mig mest idag. Dels för att jag känner mig som en svettapa och dels för att det är myggens favorit väder. Har säkert fått ett 20-tal myggbett i år men jag har varit duktig och låtit bli att klia på dem. Skulle vara skönt om man slapp fukten just idag eftersom man ska packa och dola, det tar liksom musten ur en sedan är det troligen är åska i luften. Börjar få huvudvärk vilket bara kommer på kvällen nu för tiden, så det måste ju vara åska.. eller?

Handlade lite saker innan jag hämtade mor och syster. Det blev tvål, två smultron handdukar (igen), silonsalva och en ansiktscreme som kommer komma till användning till hösten. Atm så har jag inget törrface om man säger så, förebyggandesyfte så att säga när jag köpte det. Då slipper jag göra det då, Anna har allt när det är dags typ! Har tänkt på ALLA mina nagellack som är typ överallt. Lila, rosa, mörk lila, rött, vitt, metallneonrosa, mörk blå, baby blå metallic, genomskinligt, manikyr kit.. YOU NAME IT! Tänk vilken samling jag kommer ha när jag fått allt på plats i Sunne? Shitmajbritt!

Nu ska jag lägga i en tvätt, sedan ska folk få se vad fint rum jag har. Orka ju som sagt inte fixa med mitt rum då det ser ut som en grottmänniska bor där. Mörkt, mycket grejer och en stökig säng. Men jag antar att det är väl så det ska se ut tills jag är mogen för att bli vuxen for real. Bädda är överskattat ibland, sedan gillar ju kvalster en bäddad säng mer än en obäddad. Det är mitt säkra kort, hoho!

Vi hörs senare ladies and gentlemens, have a nice day!

Sista röjet, sen kommer määäklaaarn!

Hello!

Ja, nu är jag ju som vanligt typ nyvaken. Kan säga att idag regnar det och då ska det vara sängen hela dagen tycker jag. Med många bra och mysiga filmer. PERFEKT FÖR TWILIGHT SERIEN, HOHO! I wanna move to Forks maybe? Det spörs, regn är ju inte min grej under en längre period. Får prova först att bo i Bergen i Norge. Där regnar det ju jämt tydligen.

Nu äter jag lite, när jag är färdig med det ska jag åka och hämta mamma samt lilla syster för det sista röjjet innan mäklaren. Totalt opepp men Linn kanske skulle hjälpa till så det blir väl lite roligare. Ska få örhängen av Malin också som hon köpte åt mig när vi var och handlade, dock glömde om dem i sin påse så jag har inte fått ha på mig dom än, men det blir ändring på det idag!

Jaja, nu drar jag. Idag gav gud mig tecken på att barn blir det inte än på några år. Alltid nojjig fast jag inte gjort något på flera veckor och månader. Snacka om Aliens! Vi hörs senare!

Det blir allt större eko i huset...

Hello!

Ja, hej på er allesammans och välkommna! Bra början eller? Visste inte hur jag skulle inleda detta inlägget så de fina välkommnandet får duga! Kom nyss hem från Mami Linn. Hände inte värst mycket action där eftersom vi båda är gött utslitna efter denna varma härliga dag.

Idag var vi till Skivan för lite stek. Vad hände med luften? Känns som jag har svårt att andas nästan. Shitmajbritt! När tiden var inne för annat så skjutsade jag hem Linn för hennes La Familia kom hem. Själv var jag hemma och röjjde lite. Rummet hände det inte mycket på dock. Men fick iaf i en tvätt och plockade undan en hel del. Känner mig nöjd med tanke på dagens hetta!

När vi var klara med Dejetown så drog vi till the thing after the smelly Väse. Där var det inte heller världens action men jisses vilket humör jag var då, Linn var illamående och jag bara gapflabbade heeeeeeela tiden. Stackars kvinna alltså! Efter lite jordgubbar med grädde i magen drog vi hem.

Där var det ACTION FOLK! Måns var inne och Missi väntade vid dörren. Vilket betyder att det är 2 katter i huset. Vilket betyder LET THE ACTION BEGIN! Måns och Missi är det stora skilnader på. Den ena är gammal, lat, klumpig och tjock. Den andra är ung, alert, smidig och smal. Så ni kan ju tänka er hur detta såg ut när jag tryckte in (med hjälp av Linn) båda dessa skönheter i en kattbur för 1 kisse. Katten med mest bilångest, alltså Måns, skulle ha världens övertag att rädda dem! Vilket resulterade att Missi hamnade som mos på botten. Stackars missar!

Nu har dem iaf flyttat ifrån 12an. Kan säga att när jag körde upp för garageuppfarten kändes det helt tomt i mig. Nu är det bara jag i detta stora hus. I'm the last one who can feel the way to live in this house. Sara kommer nog inte få uppleva det nästa gång hon är hemma. Det känns så iaf. Nu när dem ska bo hos pappa så vet jag ju att dem får det bäst där och jag vet att jag kan träffa dem varje dag om jag vill. Där har de allt en katt kan drömma om. Men det känns som att det blev precis som när Mimmi togs bort. Det är helt tomt. Linn sa förut att det skulle kännas konstigt att somna ensam inatt eftersom Fredrik varit hos henne. Förstår precis vad hon menar nu. Hon har varit helt ensam, jag har alltid haft Missi och Måns även om de varit utanför dörren. Förstår den där ensamheten nu. Wierd. Blev tårögd innan jag stannade bilen. Det är snart helt tomt nu.

Nu väntar jag på en tvätt. Sedan ska jag duscha, tror inte jag orkar bada. Sedan är det sängen, TOTALLY! Försöker hitta en låt jag har på en skiva i bilen. Sjukt bra, sjukt depp. But I need it right now. Det blir allt större eko i huset...

Godnatt på er!

Är det varmt?

Hello!

Ja, nog är det varmt alltid. Gött som bara den, men man blir ju rätt sliten. Måste nog dricka mycket mer vatten än vad jag redan gör. Får hålla mig till närmaste toalett tror jag, för det kan komma en kissnödig Anna rusande! HAHA!

Igår var jag med Malin till stan för hon behövde nya badkläder. Sedan behövde ju jag lite mat eftersom det var TOMT i kylskåpet. Köpte även mat åt Linn för hon hade det knapert hon med. Fast sedan är ju hennes kylskåp alltid smockat med grejer men vad det är för grejer kan jag inte svara på! Fick se mammas nya bord också som hon fått i vardagsrummet. Det börjar arta sig kan jag säga!

Förutom mat så köpte jag även twilight 2 also called New Moon, den såg jag och Linn igår kväll. Sjukt bra! Eller ja, det var jag som tittade och hon hade papi i telefon. Det gjorde mig ingenting, det är bra att mami och papi har kontakt. Sedan var jag grymt insatt i filmen. Nu är jag inte kär i bara Edward utan Jakob är också i mitt hjärta. Jisses, vilka babes! BÄR MIG LIKSOM!

Sedan köpte jag världens sötaste badlakan. Jag är helt kär i dem. Lite små, men det gör mig inget! De är vita med små smultron/jordgubbar på. OTROLIGT CHARMIGA! Kommer sitta fint i nya placet i Sunne. Inte för stora för träningsbagen at all. Sedan kan ni tänka er detta: Ett vitt badrum med dessa två handdukar på en handduksstång. Med små rosa/röda detaljer till. Snacka om sommar! I'M IN LOVE! Ska ta kort på dem så ska ni få se dem när jag har hittat min kamerasladd!

Nu ska jag ringa pappsen, hänga tvätten, börja packa ihop. Sedan bär det av till Skärgården för lite stek, bad och gräddgubbar med jord! MUMS! Det blir nog riktigt mysigt! Jag längtar! Sedan får vi hoppas att Missi och Måns kommer hem snart. De ska nämligen flytta till stugan idag. Önska mig lycka till att fånga in de små liven. Vi hörs senare!

Stek, badstrand.. kanske båt?

Hello!

Ja, nu är man nästintill nyvaken. Linn ringde och väckte mig. Hon tycker det var nog med sovning för min del. Så nu har vi en plan. Dra till Skivtjärn, steka, snacka, bada, bara vara med peeps och efter det ska vi se om vi kan ta en båttur med pappsens båt. Hoppas på det, vore mysigt! Då ska jag visa henne alla fina delar av visten. Kanske kan åka ring då också? HOHO! Ha en super bra dag där ute alla brunsökande peeps, hoppas på good bränna for you!

Gaaaaah!

Hello!

Ja, jag är trött och ska sova. Chaffis är inte något man ska vara om man har en tickande bomb i skallen. Godnatt på er alla godingar där ute, Johnny B hälsar er alla söta drömmar!

Lite brunare, lite slitnare..

Hello!

Ja, utflykten was great! Kunde faktiskt inte blivit bättre. Dock kändes de som att vi var där i 5 min men jag känner mig sjukt nöjd. Därför ska jag röva med Linn någon annan helg så ska vi ta en heldag vid Picasso skulpturen. Vi hade det riktigt mysigt och jag kan säga att det är det bästa jag gjort på väldigt länge. Tack Linn och Fredrik för att ni förgyllde min dag!

Jag sjukt trött och färg fick vi idag. Tog ett dopp i skivtjärn eftersom Picasso glömde alla stenar han lagt på botten. Inte trevligt. Jag är riktigt mes när det gäller bottnar på olika sjöar. Det ska vara SAND. Lite kornigt men lent för foten. Sten har jag varit RÄDD för sedan vi var med fotbollslaget på teambuildinggrejs. Sten skriker BLODIGLAR! Usch. Nog är det nyttigt att ha en blodigel på sig någon, men icke redo minsann. Får ta en igel när jag fått förgiftning i ett sår så suger den ut det, nice!

Var till Munkfors en sväng förut och på hemvägen gick det prat på lägenhet, studiemedel, studielån, uthyrning privat osv. It's starting to get serious about this school and it feels fuckin awesome! Ska ringa lite samtal imorn till privatpersoner, skolan och CSN. Det lär bli hett i örat! Men det löser sig.

Nu är det 2½ men, sedan ska jag sova minsann. Imorn är det freeedagsmyyyyyys, vem ska man mysa med? Eller framförallt SKEDA med? Måste städa också, damn! Yeye, vi hörs imorn folket. Godnatt på er gullhjärtan.

SOLEN HERE WE COME!

Hello!

Ja, nu ska jag bara packa sedan drar vi till Skärgården (Kristinehamn). Vi hörs när vi har kommit hem, WONDERFUL DAY!

Vilken härlig dag!

Hello!

Ja, Linn ringde och väckte mig för cirkus en timme sedan. Bra det, så man kan få lite bullar i ugnen! Sitter och tittar på Ronja Rövardotter, underbart! Nu är det reklam för Sunes Sommar, en underbar klassiker! Men såhär på morgonkvisten så är jag riktigt sugen på Alla barn i bullerbyn. Det är verkligen så jag skulle vilja leva. 3 gårdar, 3 familjer, bästa vänner livet ut.. Ni måste se för att förstå. Emil i Lönneberga är rätt skön också, Pippi Longstocking med och Rasmus på luffen. KALLE BLOMQUIST ÄR EN STJÄRNA SOM JAG TYP ÄR KÄR I! OMFG! Bjuder på en låt från honom nu för det. HAHA!



Har fått mig en tankeställare i huvudet. Jag förstår vad jag ska ta åt mig och inte. Men frågan är om du vet det. Om du vet att de saker du säger hamnar på fel ställe? Jag vet så väl vad jag borde göra och inte, jag låter mig inte luras fler gånger av dina ord. Jag vet att du inte menar något illa, men de saker du säger blir lätt fel. Det gör svårt för folk att tolka och de saker du säger blir så mycket starkare än om du skulle användt ett annat ord för det. I en känslig situation så antar jag att de saker man säger kan komma ur fel och det är lätthänt. Men jag hoppas du förstår att du måste sluta säga saker till mig som du vet jag tycker om att höra. Vägen fortsätter inte om du inte har asfalt att lägga, hajjar du min poäng? Ju fortare du slutar säga saker som du vet sårar i slutändan, ju fortare kanske det släpper och du slipper känna dig ledsen för mig. Don't worry, i can handle it. I have been in worse situations before :)

Till frukost blir det jordgubbar som jag tyvärr måste slänga, möggelsöggel! Uschibuschi. Får se om jag hittar något mer annars äter jag när vi åker till stan sen. Idag blir det skärgården så det står härliga till kan jag säga! Ska bli skönt att ligga i solen och steka ordentligt för första gången sen Magaluf! Nu ska jag duscha lite och klä mig lite så jag är klar när Fredrik och Linn känner sig redo för Skärgården. Jag skriver lite senare, enjoy the song!