Ångest?

Hello!

Ja, man la sig runt 5 tiden imorse kanske och drömmarna kom ju trots det. Drömde om att jag tittade i brevlådan inatt när det var folk här och det visade sig bara vara ett enda brev där i. Jag öppnade direkt vid postlådan och det visade sig vara elräkningen.... som gick på 5200 kr!!!!! Vad fasen har jag gjort tänkte jag?! Så mycket el har det väl inte gått åt? Vad vet jag. Så imorse vaknade man ju med ångest för man är en fattig student. HAHA!

Not like a princess.

Hello!

Ja, nu mår man ju inte som en prinsessa direkt. Kanske som prinsessan på ärten men inget annat. Sitter och väntar på att jag ska bli tillräckligt nykter för att kunna köra hem och förbereda för kvällens party. Får se om det blir mycket ikväll, känns som att man ska ta det lugnt.

Nu ska jag ut och leta skor, hörs!

Massage och plugga ikapp!

Hello!

Ja, nu sitter jag i skolan och hjälper Johanna med taktilmassagen. När hon är klar blir det att styra kosan hem till henne och laga mat, sen ska jag köra järnet. Innan jag ens tar mitt lillfinger mot Deje så ska allt vara klart. Känner redan stressen, men jag tror Linn tål att vänta på mig. Ska bli skönt att komma bort och sen komma tillbaka igen. Iofs har de hänt rätt ofta men jag tror jag behöver lite äventyr.

Imorn ska de inhandlas massage redskap. Tråkigt att spendera på något som inte har med kläder eller med mig att göra, men vad gör man inte för att få allt klart? Vet inte om det blir Jysk eller IKEA än men det spörs. Lika billigt på båda ställen. Typ iaf. Har precis beställt massage plus frågat om LIA plats. Hoppas jag får det nu. Ska kolla runt på fler ställen, men nu! Hemåt!

Jumanji!

Hello!

Ja, såg precis klart på filmen. Internet krånglade förut så det är därför inläggen är titt som tätt på varandra. Nu ska jag ladda för sängen för imorn ska man vara effektiv. Det blåser utomhus precis som i spökhus. Alltså blåser de hejdundrande mycket! Smsar med mysnissen, sen ska jag sova som en stock fram till halv 8 då jag ska börja min dag. VI hörs ladies and gentlemens, good night and sleep well!

Hook eller Jumanji?

Hello!

Ja, nu sitter jag här när jag borde gör något vettigt. Men eftersom jag inte är så pigg trots att jag sov förut så får de bli en film sen sova. Ska upp imorn och få massage av Johanna, tack darling! Behöver verkligen massage, kände nu efter all denna träning. Jag är så spänd att jag orkar inte hålla upp huvudet ordentligt. Trapezius har ju alltid varit i smärta för mig beroende på vad jag gjort. Fick ont när jag sprang på handbollsplanen, får ont när jag är vaken för länge. Antagligen så tar dem mycket stryk är jag rädd.

Efter massagen ska vi åka hem till Johanna och göra lite soppa, om mina rotfrukter är tillräckligt fresha. Får se vad Johanna säger, hon är kocken imorn! Sen ska jag hem och röjja järnet här. Känner jag Sanna HB och mig själv rätt så kommer vi förkröka här på lördag. Då måste de ju vara snyggt och fint här.

När jag känner mig nöjd blir det Deje. Ska sova hos Linn och se hur hon har de i nya lyan. Ska bli mysigt. Det som är synd med att ha flyttat är att man träffar typ ingen längre. Har inte träffat Ida och Nova sen jag var barnvakt sist och det var ju i somras. Helt sjukt vad tiden går alltså..

Men det är morgondagen de! Nu kommer vi till nattens dilemma. Ska jag se Hook eller ska jag se på Jumanji? Gamla filmer som gick när man var hur liten som helst. Det är ju så mysigt! Just nu leder Jumanji på Facebook. Så det lutar mot den kan jag säga. Vi hörs imorn darlings, me like you.

My first kiss.

Hello!

Ja, nu har man sovit en stund sedan man gick upp halv 8 imorse. Kanske ska börja med intensiv träning? Kanske inte så himla effektivt i längden men det känns ju otroligt bra såhär efter 3 dagars träning. Frågan är ju bara om man ska skaffa helårskort på Selma nu, eller om man ska göra det efter nyår? Eller en månad nu, sen ett halvår och ta ett summerbreak? Ja, jag får nog fundera vidare på det. Kan höra med pappsen vad han tycker är mest ekonomiskt för min del.

Sitter just nu och funderar på om jag ska äta något eller ej. Vore ju nice med någon form av kött. Ja, vi får se hur jag gör. Jag ska nog göra något annat just nu. Bloggsuget försvann när jag började prata om mitt testosteronsug. Where are you my prince? Save me from lonelyness!

God morgon Fysiska Träningsmetoder!

Hello!

Ja, helt slut var man igår efter en omgång av Andreas och en timme i badet. Som jag skrev i tidigare inlägg så skulle jag kunna flytta in på Selma Spa och bosätta mig där. Någon som vill joina? Vi kan ha mysiga kvällar i polen och sitta i ångbastun där ljuset skiftar i olika vackra färger. Låter det lockande?

Var med Ronja en sväng efter våran otroliga omgång av motion, efter vi gluttat på Simpson skjutsade jag hem henne och drog till Caroline där vi satt och snackade och hade allmänt trevligt. Hon har ju haft problem med hennes mors bil så jag hörde av mig till Emil så han och hans polare kom och kollade på den lilla polon. Inget fel, just nu iaf. Får väl se om Caroline sätter sig och kör i den, haha.

Blev bjuden på kvällsfika och hon bjöd på ett riktigt gott te som ska inhandlas. Grönt te med smak av citron, ASGOD! Låter ju inte lika god som en hallontårta kanske, men den var över förväntan! Men vi får se när vi ska inhandla det, igår gick jag från 8000  till 3000 på bara några timmar. Men då är det ju mycket som är inräknat. Hyran, skolböcker, tog undan till elräkningen, food, you name it.

Just nu försöker jag vakna till med partymusik. Sov askonstigt inatt också men jag hade iallafall inga mardrömmar som jag minns, det var skönt. Önskade bara att jag kunde få sova lite till eftersom det tar stryk på kroppen. Den får inte vila ut som den ska. Jag och Caroline diskuterade det igår eftersom hon också sovit dåligt. Funderade på om det kunde vara fullmånen? Kan man få känningar av fullmånen fast man aldrig haft det i hela sitt liv tidigare?

Nu ska jag duscha, ja innan jag ska träna, käka och packa. Vi hörs mysisar!

Fysiska träningsmetoder, jojomen!

Hello!

Ja, nu har jag precis skickat efter lite böcker som jag ska ha i alla ämnen vi snackar om i skolan. Har haft Fysiska träningsmetoder för första gången idag. Kan säga att sängen kallade för länge sen! Kommer nog ha en otrolig träningsvärk i morgon. Längtar ändå, eftersom det blir mer träning och mera bad! Skulle minsann kunna bosätta mig på Selma Spa.

Nu ska jag sova, imorn är det heldag på Spa. HUR NICE ÄR DE INTE PÅ EN SKALA!? Krama mig, godnatt!

Everything is time!

Hello!

Ja, om det endå fanns mer tid. Vid vissa tillfällen önskar man oftast att det fanns mer tid när det faktiskt är viktig med planering. Många gånger är jag otroligt efterklok och tur är väl det! Annars lär vi ju oss aldrig av våra misstag. Allting handlar om tid, hur du prioriterar den och vad du gör med din tid. Du äger din egen tid har jag hört!

Nu är det ett ägg och en äcklig kopp kaffe som gäller. Haft mardrömmar hela natten, det lilla jag sov, vaknat och varit för rädd för att somna om. Undrar verkligen vad det är som gör att jag drömmer mardrömmar om nätterna. Vad är jag stressad och orolig över? Är det något som jag inte riktigt vet vad som ska hända? Eller är det något som hänt som gör att jag är rädd för konsekvenserna som kanske kommer? Eller är det bar vanliga mardrömmar utan någon anledning alls? Det är ju en diskussion som kan bli hur lång som helst.

Minns ifrån när jag gick till kuratorn och han berättade att alla gånger jag vaknade på nätterna, var mardrömmar som fick mig att vakna, även fast jag inte ens minns dem. Just då satt jag i en stressad situation där jag varken visste ut eller in om vad framtiden hade i sikte. Att vara oviss är bland det värsta jag vet och jag undrar vad det är som får mig att drömma mardrömmar. I natt minns jag lite av drömmarna och vart ungefär i drömmen jag vaknade. Fick för mig att det var någon i lägenheten. Usch.

Det är sådana tillfällen, när man vaknat av mardrömmar, som man vill att en prins ska ligga tätt in till så man känner sig trygg och säker. Han skyddar mig från allt ont som finns, till och med mardrömmar. Vet inte om min säng är LITE för liten för att någon pojk ska få plats men då får man ligga trångt i värsta fall och det gör inte mig någonting. Om inte killen tar upp hela sängen och jag ligger på vippen att ramla ur!

Nu ska jag styra kosan, pusshej!

Kärleksfull famn? Någon?

Hello!

Ja, nu sitter jag här och dricker pulver kaffe. Jag hör och häpna gott folk, inte varje dag Anna Molander dricker kaffe! Fan det smakar riktigt bajamaja! Jag vet nu vad som väntar när någon trevligt frågar "Vill du ha kaffe?". Brukar alltid svara att jag dricker bara min systers kaffe och det är så TRUE STORY TOLD! Det ska vara Da Vinci Latte eller en Vanilla Latte från Espresso House.

Fast det skulle ju vara mysigt om man tyckte om kaffe.
Så kunde man njuta tillsammans över en koppkaffe. Det är ju precis som att mysa framför tvn med en kopp te bara att man använder kaffe. Är det verkligen mysigt? Det verkar vara mysigt. Hmm, kaffe blir nog inte min grej förens gamla tycker det är oförskämt att inte dricka kaffe. HAHA! Längtar inte tills den dagen kommer! Då blir det kaffepress i strupen på mig, haha.

Varför är du dum och dricker kaffe nu Anna? Klockan är way to much! Jo, det är så att jag kämpar med plugget. Det är lätt men drygt vilket gör att min motivation är noll. Men jag kämpar på att få upp min glöd och kunna skriva det lätt som en pannkaksplätt! Det ska gå, och de ska hända!

Just nu i min kämparglöd så känner jag att jag behöver en liten kram. En stöttande pelare som nästan skulle kunna bära mig. Det skulle vara nice. Det är på helgerna, när man är ensam, som det är som kämpigast när det gäller att få känna kärlek eller iaf känna att någon är i närheten. I skolan sprutar kärleken och man får minst 2 kramar per dag vilket gör väldigt mycket! Så där är mitt kärleksbehov uppfyllt och jag är glad varje dag! Men hemma en hel helg utan någon form av socialisation. Det tar på en, tänk vad beröring kan göra!

Men det skulle vara nice om någon ville sova bredvid ibland. Saknar missarna och mimmsan! Det är tomt utan er mina älsklingar! Önskade att vår framtid hade varit ljusare än såhär. Hoppas ni har det bra, det har jag för det mesta nu. Saknar er!

Testdrive.

Hello!

Yes, I'm just going for a very long testdrive!

Jag kommer på mig själv att jag ler.

Hello!

Ja, många gånger när jag sitter i klassrummet så kommer jag på mig själv att jag sitter med ett leende. Är inte det rätt så fantastiskt att man kan le i skolan utan att känna "damn.. mattetalsjävel!" eller "Oooh my goood no way, idrottslära i allra högsta grad!" med alla dessa sura miner. Man var inte positiv i skolan "förr". Men nu är det en helt annan miljö.

Det är som att flytta från en planet till en annan. Planeterna har samma byggd. Man läser, pluggar, kör praktiska saker och man lär sig saker. Man har typ likadana rutiner på båda planeterna och alla huvudroller finns också med.

På den första planeten är man missnöjd med det vardagliga, alltid samma sak, alltid samma visa. Ingenting känns kul för man förstår inte ett smack. Man är trött för man "orkar" inte gå till skolan så man är uppe lite längre för att smart nog försova sig. Man skiter fullständigt i vad resten av klassen dolar med, och bryr man sig är man bara nyfiken.

Men när man flyttar till den andra planeten så blir allt nytt. Man blir nyfiken och man hittar så mycket nya saker att göra, tänka och skriva om. Nu lägger man sig i tid för att orka med skolan, inte för att försova sig och känna "YES! Ingen skola idag! Jag missade bussen!" för den känslan existerar inte längre, nu vill man nästan vara först i klassrummet. Nu åker jag dit för det är sån kärlek i luften och alla gillar varandra. Mestadels iaf.

Jag kommer på mig själv att jag ler, för jag älskar att gå den utbildningen jag går nu. Känns hemskt att det nästan är 1½ år kvar tills vi är klara. Ledsen blir jag på tanken eftersom de här människorna är de bästa som hänt mig någonsin!

Just nu älskar jag livet!

Gillar funktionen "tidsinställt inlägg"!

Hello!

Ja, nu tänkte jag bara lyfta upp funktionen "tidsinställt inlägg". Varför? För det är en så otroligt bra funktion. Har du fullt upp en dag så kan du skriva allt du vill få ner och sen sätta in det olika tider. Den gör så stressen och pressen man kan få när man bloggar minskar och vi stressar alldeles för mycket i dagens samhälle ska ni veta gott folk!

Jag känner igen mig när man känner hela tiden att detta måste jag skriva om och detta måste skrivas ner. Måste blogga när jag kommer hem osv. Jag har till och med skrivit ner i min kalender när det är viktiga punkter jag kommer på som jag vill skriva om. Det är en sån underlättnad för nu kan du sitta kanske en timme per dag med bloggen och ha resten av dagen till annat!

Hjälp, nu kom jag lite bort från ämnet va?..

LYCKAT!

Det fixar sig med taktilmassage!

Stereo Love.

Hello!

Ja, nu sitter jag och lyssnar på Stereo Love och käkar en blåbärs bärry. Passar fina fisken när man inte pallar värma/laga mat och mycket disk. Det enda som blir skitit är en fjuttig sked som kan ligga hur länge som helst utan att bli äcklig och mögglig. Hoho, nyfiken på vad ni tänker nu. HAHA!

Tänkte jag skulle ta och lägga mig i sängen en sväng för att kolla vad tvn erbjuder idag. Har varit rätt kassa program på 6an idag. Vart är mina loveprograms? Family Guy? Smallville? Simpsons? Scrubs? How I met your mother? GE mig mera! Aja, ska byta lakan i sängen också. Känns som jag vill ha mina svarta lena lakan ikväll, sen ska jag duscha också men det gör vi efter vi har sett på tv, ok? JAJA! ALLT HINNS MED! TA DE EN SAK I TAGET! Hörs senare hejda!

Dagens guldkorn!

Hello!

Ja, vi har börjat med att leta efter Dagens guldkorn i skolan. Dock är det väldigt svårt att veta hur man ska värdera vad som är ett guldkorn. Det kan vara något så litet som att någon klappar dig på axel och något så stort som att någon kanske friar till en. Allt handlar om vad man själv anser är ett guldkorn.

Jag har inte hittat Dagens guldkorn än men jag kan nämna en kommentar/komplimang som jag fick av en kalsskompis för några veckor sen, som inte försvunnit ur min hjärna än. Man kan säga att jag lever på den kommentaren varje dag!

Jag stod och käkade någon eller liknande, krämbulle som jag är. Rätt var det är så har Henrik bärt upp mig, ni vet greppet som amerikanska fotbollsspelar brukar göra. De styr mot magen och lyfter? Alla som känner mig på djupet vet att jag blir som ett barn på julafton om någon bär mig. Jag tror ju jag väger mer än en blåval och att ingen orkar mig, så när någon väl gör det så få jag världens lyckorus. Jag tyckte ju självklart detta var någon form av ett under att Henrik orkade bära upp mig.

Så började han och Jimmy konversera om vikt och träning. Så jag frågade Henrik vad han vägde och han vägde runt 73 om inte minnet svikit mig. "Det var ju ett under att du orkade de. Jag väger 75 och lite till för jag har gått upp i vikt.", då säger han något som gjort mig så himla glad de senaste veckorna. "Fan va nice, då har man ju något mjukt att hålla om när åskan går". Nu är inte detta kanske på pricken men de är viktig poäng i det!

Han framförde alltså något positivt med min kropp. Något som jag själv inte kan förstå när andra intalar det. Vad är det vackra med en mullig kropp? Stora kärlekshandtag och kycklingvingar som jag brukar säga? Han har verkligen förändrat mitt tänkade om själv. Jag kanske inte trivs med min kropp, men det är ju för att jag tänker på vad alla andra tycker. När han sa det, så fick jag ett litet hopp om att alla är inte så ytliga. Vissa tycker faktiskt om former!

Tack Henrik för den kommentaren! Jag kommer leva på den länge till!

What a day!

Hello!

Ja, oftast är det ju så att saker blir ju inte som jag tänkt mig. Men sen har jag inte planerat allt in i minsta detalj heller. Det var lättare att bestämma tid osv när man åkte buss eller tåg faktiskt. Då ska man rätta sig efter dem och ingen kan komma och klaga efteråt att man är sen osv.

Fick mig ett par sjukt snygga träningsdojjor, nu ska jag fixa kort på Selma! Det ska tränas till tusen minsann!
På tal om pengar så längtar jag inte till elräkningen kommer. HJÄLP! Aja, efter den turen drog vi till mamma där hon bjöd pappsen på kaffe och sedan skjutsade jag henne till Hammarö. Vilken nostalgi! Så länge sen man tog bilen ut dit. Närmare 1 år och några månader sen om man tänker tillbaka på när jag var hos Nisse.

All the way to Deje med sommardäck och en ostadig bil. Pappsen och jag bytte bil vid tjärnheden, sedan åkte jag till mormor och morfar och fick lite kvällsmat. Tack mormor och morfar! Sedan bar det av till Forshaga där det var firande av Andreas! Grattis gubben! Otroligt roligt, men de hade väl sina downs också. Drog hem och hämtade nycklar med Johannes, tack för att du följde med! Sedan var jag i Forshaga tills klockan blev ungefär 10.

Då skulle man köra folk, hur kul var det på en skala när man inte var tiptop fresh osv? Aja, fulla personer bryr sig inte så mycket får jag hoppas. Drog upp mot Torsby, där det blev lite drama. Nu till min fråga, är Torsby drama town eller? Jag har varit chaufför upp dit 2 gånger och det har BÅDA GÅNGERNA varit någon form av bråk/tjaffs/tears you name it. Jag är glad att jag inte är där så ofta, haha!

Dock när jag väl var i Forshaga så ville jag vara kvar natten lång, sen ringde Jennie då var det klassfest så jag ville ju parta ännu mer men de blev inget av de. Var en sväng till Jessica, men vi drog efter en stund. Runt en sväng i Sunne sen körde jag hem alla nissar som satt i bilen. Var hemma runt 3 tiden.

Så såg min gårdag ut minsann! Helt galen och helt otroligt sur var jag många gånger. MER TAKTIL ÅT ANNA! Hon behöver avstressa sig som fan. Kanske borde ge mer massage? Eller kanske mer träning istället, jag längtar! Vi hörs senare!

Not afraid!

Hello!

Ja, nu har jag gjort en helkroppsmassage och en rygg/nacke massage. Känner verkligen att jag är påverkad av oxytocinet alltså. Känns som jag behöver sova lite men istället drar jag på partymusik för att bli pigg och hoppas på en superbra kväll utan party! Börjar mjukt med Spotifys toplist. Mjuk start!

Sitter just nu och väntar på att pappsen ska komma och hämta mig. Vi ska inhandla nya inomhusdojjor åt mig eftersom vi ska köra två dagars hård träning måndag-tisdag. Kommer nog få otrolig träningsvärk eftersom promenader och powerwalk har varit min enda motion de senaste månaderna. Men det ska allt gå! Jag känner mig positiv!

Är man självgo om man skickar kort på sig själv till sig själv? Det är ju en sak var och en kan ha en åsikt om. Eftersom I have my reasons så tycker jag inte man är självgo. Kan finnas tusen olika anledningar till att man tar kort på sig själv. Jag tog kort för jag har ingen cam, sen blev dem så bra att jag ville skicka dem till mig själv. Jag tror det kan vara bra photoshopmaterial. Eftersom jag inte har några bilder på mig själv att avnända så får jag ta chansen när jag har den. Sen kan man ju ta kort och skicka till sig själv för att man ska använda det till någon form av presentationsbild. Bjuder här på en jag blev nöjd med!


Såhär ser jag inte ut längre, nu har jag lugg! HOHO!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad tycks?



Nu ska jag fråga vart pappsen håller hus, jag vill hem. Vi ses på kalla gatorna i Sunne!

Can someone make me feel, like I'm the only girl in the world?

Hello!

Ja, nu sitter jag hos mamsen i Solstaden Karlstad. Otroligt mysigt och första gången jag är hemifrån utan att känna att jag vill hem så fort som möjligt. Självklart vill jag hem för att slippa dagen "jag måste", men det är när jag är hemma som jag känner att nu är jag klar. Antagligen därför jag stressar iväg så.

Fick massage igår av Kicki eftersom hon hade missat dagen vi körde ansikte. Otroligt behövligt och nu ska jag ragga folk som kan massera mig regelbundet. Hon satte nämligen igång magen på mig så jag åkte sönderut med en fruktansvärd magont. Ska försöka lägga upp ett massageschema där jag får det regelbundet. För jag märkte i torsdags efter jag masserade Ida att jag kände mig inte trött eller sliten, vilket brukar vara vanligt för mig efter en dag med bara prat och diskussioner, utan jag var pigg och kände mig väldigt effektiv. Det blir ju en liten powernap med beröring, nice!

Blev stress i slutet, antagligen därför magen sa ifrån på vägen hem. Men väl i Deje blev de makeovertime! Jojomen, jag har numera en liten lugg och det slitna är borta. Får se hur det blir när jag tvättat det. Därefter drog vi mot skogen för att hämta min massagebänk, lite tung men de blir muskler! Väl i Karlstad snackade vi snoppar och andra saker som tjejer brukar prata om. Släppte av bruden på Marieberg och jag drog mot Rud.

Andra offer ut för mina "älghänder" var Sanna. Hon fick känna på Oxytocinet - kroppets lugn och ro hormon. Märktes på henne efteråt att hon var inte riktigt vaken när hon var vaken. Tredje offer är hennes mor Martiha och fjärde är Christian om jag hinner. Men det tror jag allt!

Jag och Linnea pratade igår om vår utbildning att de som inte vet vad utbildningen innehåller tror säkert att vi är pårökta när vi pratar om vissa delar. Det låter ju helt sjukt att om jag bara smeker på magen med hela min hand så sätter de igång tusen saker, utan att vi tänker på det eller kanske vet om det. Det är väldigt intressant och att jag började denna utbildningen är det bästa jag har gjort i hela mitt liv!

Nu ska jag packa iordning litegrann och dra mig mot Rud. Hörs senare!

Lektion!

Hello!

Ja, nu sitter jag i skolan och lyssnar olika gamla godingar som vi gillar. Beteendevetenskap tar allt på en. Det blir någon form av utslitning minsann. Snart lunch typ, kan vi leka iaf. Vet inte vad jag ska skriva men vi hörs när jag har tid igen, typ när jag är hemma! Ha en bra dag!

dusch, frukost eller ta en lur?

Hello!

Ja, jag tänkte duscha idag men neee. Gör det när jag varit ute i regnet på promenad efter skolan istället. Varför? Jo, det vore ju asskönt med en varm dusch i flera timmar. Men ack finns inte tiden till! Så jag slår till med en stor frukost istället och ligger i sängen tills jag ska till skolan. Låter inte det som en bättre idé? Många gånger sover jag istället för att äta t.o.m så jag känner mig duktig som äter just nu. Börjar bli mätt och jag har en kopp te kvar.

Känner att det är lite förlust på bra barnprogram nu för tiden. Minns en diskussion med Sanna där hon nästan blev förbannad för allt vi såg när vi var små var mer sevärt än det som finns på barnprogrammen idag. Idag saknade jag Landet för länge sedan med Lillefot och hans vänner. Har iofs en dvd om den kalla vintern eller vad den heter. Får nog sätta på den om jag ska få se något från förr.

Nu ska jag ta mitt te och sitta i sängen tills jag ska till skolan. Ha en bra dag godbitar!

Only girl.

Hello!

Ja, nu har måndag gått. Nästan lite skönt, eftersom jag är närmare halloween, jul, nyår och framför allt min säng eftersom sängen nalkas inom kort. Sett sista Erik & Mackan Gumball 3000 programmet, sjukt sköna snubbar minsann! Sen har jag försökt ge mig på Taktiltentan. Damn, förstod inte hälften. Men Jennie hjälpte mig nyss så imorn efter jag varit på försäkringskassan så ska jag försöka göra klart den. En börda borta då!

Imorn är det beteendevetenskap igen, sen försäkringskassan sen inget annat än plugg. Om jag nu orkar. Sängen är otroligt lockande, så jag tror jag ska dra mig ditåt. Ska bara snacka klart på msn, stänga ner, dra en lite stripptease sen är det sängen som fan. Godnatt alla mina hjärtan!

Bjuder på en klassiker innan sängen bjuder in mig!


You would not believe your eyes..

Hello!

Ja, nu är man vaken tro det eller ej! Sitter väl här för att död tiden fortare än att sitta i soffan och se Tvshop reklam om Zumba Fitness, Proactiv och någon träningsmaskin. Försöker fixa mitt vackra hår men det vill inte samarbeta så jag får se ut som ett kråkbo idag. Tur att min klass älskar mig ändå för den jag är!

Startade upp denna höstmåndag med A kind of magic med Queen, so nice! Nu lyssnar jag på en Fireflies remix med Jason Nevin (orginal Owl city u know). Otrolig "kom igång" låt minsann. Jag blir pigg och vill börja röra på mig! Hihi! Älska min kärlek till musik, i mina öron kommer all form av musik in och stannar. So nice!

Har skrivit upp några punkter i min kalender som jag ska ta upp så småningom tänkte jag. Dagens guldkorn, "jag kom in", "något mjukt att hålla om när åskan går" och "jag kommer på mig själv att jag ler". Det är några saker som alltid kommer upp för mig och får mig otroligt glad. Förstår inte riktigt vart det kommer ifrån men vissa saker kan jag fortfarande inte greppa och jag går runt och ältar. Ältar av en bra anledning för det är bra saker jag ältar.. logiskt där. Möms.

Nu ska jag försöka styra skolväskan. Det gjorde jag inte igår för jag är ju som jag är. När det kommer till småsaker som städning och packning så är det mycket snack och liten verkstad. Men ni får ha en bra dag så hörs vi senare! Kram på er alla mysisar!


Nöjes oohyeah!

Hello!

Ja, jag uppdaterade ju er om en crazy night. Kan berätta kortfattat vad min lördag gick ut på.

1. Vaknade 06.30 av en mardröm, som handlade om att jag har piercing i tuttarna och den ena "stöttes" ut av kroppen och det kom blod. Sen var hela tuten uppskuren och de kom ur massa grejer, typ något silikonkudde liknande och efter de kom alla mina organ sakta men säkert ut. Fick inte mycket hjälp av mina medmänniskor i drömmen! Äckligt, läskigt och mardröm som fan!
2. Gick upp kvart i 10, mögglade väl runt lite här inne sen var det promenad som gällde.
3. Gick förbi Sparbankshallen och checkade om det var några matcher på lager, jojomen! Hem, in i duschen, käka, överföra cash och till matchen.
4. Efter matchen drog jag dirren till macken för lite gasolina så vi skulle ta oss någonstans.
5. Hemkomst där det stod "fixa ditt face och ditt schletna hår kvinna! Hur fan ser du ut egentligen?!" Sagt och gjort! Sista minuten in på Ica, här börjar äventyret!
6. Efter att ha hämtat upp Caroline så kommer dagen I-landsproblem, Anders har ingen skjuts. Vi försöker trycka in alla men icke, min bil må vara bigassbitch men de får inte plats mer än 3 bigasses i baksätet.
7. På väg och in en sväng till mormor och morfar. Oljecheck och måtlådegåvor. MÖMS! Tack mormor och morfar!
8. På väg till Karlstad och fram kom vi. Vart finns parkeringsjävlarna en lördag tror ni? Ingenstans, bilar allover the city. Sen hittar vi en sketen plats där halva röven på bilen står utanför. Hur fan såg det ut? Wierd, si.
9. Lizzie ringer, hämtar henne och Jessica sen är förfesten igång med "meningsleken", vilken höjdare! Min lapp "Jag gillar bajssex" och "Dansa som en apa och låt som en ambulans" var klockrena this evening!
10. Mot Nöjes, mot Bara på låtsas och Sonic Syndicate. Sjukt bra båda på. Alla hade kul och skakade rumporna ordentligt, WE LIKE!
11. Något måste ju gå snett på en fylla, de kan bli snefylla och de kan bli en sak som är lite mindre kul. Denna gången åkte en polare ut för hans plånbok hamnade på golvet? Fattade inte riktigt det där. Det betyder att jag får veta allting imorn, kommer vara hönsgård!
12. Fick mitt bekräftelsebehov överfyllt thanks to 5 guys. Blev uppbjuden till dans, fick inte åka hem till Sunne, jag var väldigt fin bland annat och jag fick en liten blink(Från en av sångarna i Sonic Syndicate, han fick följa med hem om han vill så snygg var han!). Dem killarna har gjort veckans guldklimp ska ni veta!
13. BK nästa! Med magont och kyla i bagaget så slutade det med att bilen åkte senare än vad chauffören tänkte(alltså jag).
14. Kl kvart över 4 är jag hemma, så trött att jag inte är trött och så trött att jag fattar inte att jag är trött efter att flera liter svett har runnit. Klockan 5 slocknar jag allt och somnar.

SING HALLELUJA! Vilket inlägg om en utkväll som bara var helt galen. Kan säga idag att jag är lycklig över att jag inte använde klackar. Känner mig gladare idag, brukar oftast finnas nackdelar med klackar. Nu blir det lågskor i kylan! Jag är ju redan lång och behöver inte bli längre för att någon ska se mig, kolla rumpan bara! Den är ju bred som landsvägen, eller som min morbror sa "Du har ju en röv bre som en laggårsvägg!", den är också rätt fin. Så är det någon som ska "se" mig så lär dem se röven. HOHO!

Nu är ju jag vaken för jag tog en powernap på 1½ timme. Otroligt osmart men ack så behövligt. Ska plocka ihop skolsakerna sedan ska jag försöka styra säng. 6an har ju så bra programs for Anna Molander. Eller ja, oftast iaf. Nu är de Spartacus, typ som Gladiator fast en serie. Orka. Har räknat ut kommande månadsekonomi. Dutti Anna! Får se hur jag styr ihop det. Blir dyrt.

Vi hörs imorn, då ska jag styra plugg! Sov gott och dröm sött my angels!

Myspys, anna loves!

Hello!

Ja, nu ska jag käka två skagenmackor med ost, dricka en kopp te (eller fler), käka en bärry sen är jag nog redo för natten energibehov.. eller? Det ska bli mys eftersom LA INK pågår just nu, sen hoppas jag på Family Guy eller Smallville. Så ska krypa ner i soffan och tycka synd o mig själv. Ska slava Henrik imorn tänkte jag, mohaha. Hör senare!

SNAAAAAAP!

Hello!

Ja, nu har partyprinsessan vaknat till liv. SWEETJESUS VAD JAG KAN DANSA NYKTER EVERYWHERE! Man känner ju sig sjukt mycket sexigare med alkohol i kroppen men jag hade askul iallafall. Två band, so nice! Ge mig mer! Fick även en liten ögonkontakt med en av sångarna i Sonic Syndicate innan jag skulle gå ut. Han kunde fått följa med hem om han ville. Hade inte suttit fel alls så snygg som han var!

Nu ska jag försöka styra upp livet. Jag får liksom ingen ordning på mitt liv. Så det är alltid bra att försöka om och om igen, tills man lyckas. Ska inte sätta något mål för då stressar jag in i det sista bara. Ska försöka ta en promenad, känner att jag vill ut. Får se om Caroline är sugen på lite sällskap efter gårdagen? Ska skriva upp vad som behöver göras, sen får jag ta en sak i taget. När jag orkar och känner för det. No pressure. Eller?

Städa-i-ordning kallar, vi hörs later!

Crazy Night.

Hello!

Ja, jag kom typ hem för en kvart sen. Dansat som ett as alltså, imorn lär jag ligga under vattenkranen och klunka H2O. SHIT! Crazy night.. Crazy Night. Ska gå raka vägen till min säng nu. My love. Men är det någon vacker själ där ute som vill joina så WILLKOMMEN! Vill inte sova ensam inatt, jag har lite ont. Godnatt.

Harry Potter Maraton, to be continued.

Hello!

Ja, jag vet inte om min engelska var med mig där man jag tror ni fattar galoppen iaf. Kom nyligen hem ifrån vårat lilla Harry Potter Maraton. Dock har vi ju ingen biosalong att softa i utan vi fick ta Anders lilla place och försöka ligga bekvämt i hans säng. 5 pers, two dicks and three muffs. Det gick väl sisådär med att få plats och ligga skönt samtidigt. Iaf för min del nrä ryggen är otroligt ovän med mig.

Vi skulle dra igång kl 18.00. Vi var inte igång förens vid 19.00-19.30 med mat och film. Mellan allt så blev det ju byta ifrån del 1 till del 2, så vi var ju typ klara med film 1 vid typ 23.00? John Blund var ju och hälsade på innaför ögonlocken på några av oss så vi tog en promenad vilket gjorde susen. Då började vi med glassen när vi kom in i värmen. Det tog ju sin lilla tid det också. Sedan började vi se på film nr 2. Såg bara början och vi bestämde att vi fortsätter on sunday.

Jag tog med mig Henrik i bilen, körde honom hem och sedan tog jag en tur så bilen inte skulle frysa ihjäl hela natten. Hoho, love swedish. Åkte förbi Ronjas gamla place en sväng och förbi ishallen sen hem. Nu sitter jag här och laddar för en underbar natt i min säng. Den är ju så mycket kärlek alltså. Iallafall när jag ligger där. Den som ligger bredvid får minsann känna på kärlek om den ska sova bredvid mig alltså. Myssjukmonster är jag.

Nu kallar min säng, dåligt på tv. Imorn blir det Deje, Karlstad och sedan hemma igen på natten. ME LIKE! Good night!

Harry Potter Maraton!

Hello!

Ja, sitter och ser på Simpson men borde bege mig mot En annan del av Sunne. Där nalkas det Harry Potter Maraton. Ska käkas gott och ätas onyttigt och vi ska ha så myspysmyspys som bara den. Jag är kär i mina klasskompisar. Dem är så himla mysiga och man känner sig fasen aldrig ensam även om man sitter här i lägenheten. Okej, ibland kan jag känna mig äckligt ensam men jag antar att jag känner så nu pga att vi ska mysa efter jag duschat. MYS MED MIG NÅGON!!!!!

Nu kallar duschen, sen packa i bilen och tuta iväg. Får hoppas det blir lite bus ikväll också, kanske blir att palla äpplen idag? Mohaha. Det får vi se ikväll. Blir kanske en update när jag kommit men det märks då. Ni får ha en bra kväll, ta de lugnt med alkoladan och tryck inte sönder era tvspelsdosor eller kör på någon snefylla. Myspys på er gosingar!

Grattis i efterskott mormor! Jag skrev grattis till dig på Facebook! <3

Ååh vilken härlig dag!

Hello!

Ja, jag gick upp för cirkus en timme sedan. Eftersom solen stack fram på sidorna av min ljusisolerade gardin så tänkte jag att jag kan ju INTE ligga kvar bara för att. Hur skulle det sluta? Brukar sluta med huvudvärk eller en mycket seg dag. Iofs är jag rätt seg nu men jag tar tag i mig själv hela tiden, sjukt nöjd!

Jag ska alldeles snart dra mig ut i det fina vädret. Ska ta mig en sväng förbi skolan för att hämta yoghurt och något papper sedan fortsätter min tur, men vart vet jag inte än. Får se om Jennie, Elisabeth eller Henrik har vaknat lite till liv så kan dem kasnke joina. Myspys!

Nu ska jag läsa klart en grupp på bloglovin så det försvinner allt mer, sedan ska jag klä på mig och dra mig ut i det vackra vädret. Ååh vilken härlig dag detta kommer bli känner jag. När jag kommit hem får vi se om jag tar en powernap eller om mina skolpappers kommer upp på bordet. Me like, me like! Ha en bra dag!

Honung?!

Hello!

Ja, efter avslappningen körde vi lite mer anatomi. Sedan ville Elisabeth köra lite massage på mig och det fick hon. När jag kom hem var jag sliten och satt bara vid tvn. Datorn gick på men jag stängde av den igen. Varför ska jag sitta vid datorn? Såg på tv, kände att jag var ute efter lite air innan Simpson filmen. Slutade med att jag käkade, gick ut kom till Jennie och fortsatte därifrån.

Det blev ingen Simpson the Movie utan en aslång promenad med Jennie, Elisabeth och morfar Henrik. Otroligt mysigt och härligt! Avlsutade vår tur hemma hos Henrik där han bjöd på te och honung. Första gången jag smakade på honung direkt från skeden så nu ska det inhandlas honung. MÖMS! Kan ju även tillägga att vi har varit ute på bus plus att jag har varit som en jäkla energispridare. Vet inte vart jag fann den energin men jäklar, jag var som en raket på nyår!

Nu ska jag sova, trots vår lediga dag imorn. Ska dola lite, får se om jag orkar. Vid 5-6 tiden blir det Harry Potter Maraton, någon som vill joina eller? Telefonslussen stänger 16.55 imorgon, fredag. Ska firra baguetter så vi ska käka osv. Men nu blir det min sköna säng, så lycklig jag blev nu när jag tänkte på den. Det är kärlek de!

Avslappning!

Hello!

Ja, nu ska vi ha avslappning. Vi hörs sen, myspys på er!

time for some sleep.

Hello!

Ja, de blev en promenad och illamåendet gick över. On my way home my cellphone started to sounds like a teztmassge was coming, and it was! IT was my friend S which asked me if I had some oil but I didnt så I went to the OKQ8 and the shopping went wild! S came home, I hope?

När den engelska karusellen var över så dolade jag lite här inne, käkade lite och sen var det Bonde söker fru. Finns det något mysigare program? Tänk om det fanns Singel söker sällskap, undrar hur många som skulle medverka i den serien? Jag skulle nog anmäla mig om jag satt i min desperationssits vilket kommer i perioder eller KOM i perioder.

Nu är det respris på Paradise Hotel. Gillar det inte, men nu är det drama och det är alltid kul att titta på. Imorn är det Torsdag och då återstår fler vuxenpoäng. Försäkringskassan, here I come! Fattiglappen har väntat allt för länge på detta, now the time has come!

Vid kvällningen nalkas Deje för en liten hudvårdsträff men back in town runt midnatten, om inte tidigare. På fredag nalkas Harry Potter Maraton med brudarna i klassen, så ni som är sugna på att joina kan ju anmäla er om ni vill. Vi ska mysa med frukost och sånt om de inte blir senare. Eller så sitter vi bara i våra pjamaser och myser tillsammans!

Lördag nalkas Nöjesfabriken för hela HT10', WÖÖÖÖÖW! Hoppas på en toppen kvällen men in mot natten tar vi min skrutt bil upp mot Sunne igen för att tillbringa natten i våra egna sängar, how nice? OOH YEAH! Ibland gillar jag mig själv när jag hela tiden vill vara här hemma i min lilla vindsvåning. Ska även röva med en hammare ifrån någon stackars sate och börja spika upp saker på väggarna. MYSPYS!

Nu ska jag lägga mig i sängen och invänta samtal från fulla pers som partar ikväll. Eller så skedar jag med mina 7 nybeklädda kuddar och mina 2 täcken? Har jag tur så får jag skeda med mina dear beloved och någon full perosn ringer mig. Kan ju inte bli bättre än så, more update tomorrow! Good night!

Illamående, hoppas promenad är medicin!

Hello!

Ja, nu har man kommit hem. Har kämpat undan lite disk alltså det som låg på botten av diskhon. Så nu är min besticktorkarhållare full i mina bestick. Nu är det bara en kamp mot glasen som står. Men man ska ta allt med en nypa salt!

Tog mig en break för att käka lite och jag tror jag måste ta efter lite av Ronjanos erfarenhet när det kommer till mat. Blir det lite över lägger hon de i matlåda (Logiskt!), men hon lägger bara i de som får plats i hennes mage. Jag lägger i allt och dum som jag är äter jag även upp allt. Hon lägger i de som gör henne mätt, resten SLÄNGER HON! Jag är världssämst på att slänga. Däremot har jag nog lärt mig en läxa, helt okej att slänga mat framöver.

Hur har jag nu lärt mig denna läxa då? Jo, mina kära vänner, när jag stod i min disk så hade jag tanken på mer disk och mer att diska. "AHAAAA Matlådan som stått full i mat för länge". Eftersom det var mycket tänkte jag att jag kan äta det istället för min goda kålpudding. Det fick jag minsann äta upp sen, hoho fyndigt där! Jag har nämligen blivit helknepig i magen och de känns som att de snart ska komma upp en korv och några riskorn för att ta ett last goodbye och försvinna i toaletten. Maten kan varit FÖR gammal eller så är jag FÖR full i magen. Har ju faktiskt druckit mycket te i skolan. Just in case, så slänger jag resten av maten jag åt och hoppas det inte var något farligt.

Därför ska jag nu bege mig ut på en promenad i kylan och hoppas att det går över. När jag kommit hem får vi se om jag ska plugga eller om klockan är "Bonde söker fru". Allting spörs, vi hörs later!

Anatomi, Bonde söker fru, Anders K!

Hello!

Ja, nu är jag redo för mer anatomi på Broby Grafiska. So nice, so nice! Fick mig någon funderare igår om att köpe en bok för barn, för att kunna färglägga. Ni vet väl att börjar man med något smått så kan det en dag bli stort. Precis som ett frö som blir en blomma eller ett träd. Nu tänker väl ni att jag kanske ska bli världsmästare i att färglägga barnböcker, men icke. Jag vill bara börja smått och försöka hitta inspiration, så jag en dag kan göra en riktigt fin tavla. Det är inspirationen som gör allt!

Jag väntar på Karlstadfolket, deras tåg är 10 min försenat. Så ska väl börja packa ihop, smsa någon som är i skolan och se vart kdborna håller hus. Idag är det skola, kanske massage, promenad, plugg och Bonde söker fru. Blev ingen hockey eftersom det är borta match. Typiskt när jag äntligen har tid och ingen press från allt annat. Får se om det händer något i Sparbankshallen kanske.

Pappsen har firrat Facebook också. Gud sö dukti! Snart får vi hoppas att han fixar Skype också så han kan ha bättre kontakt med Malin och Sara. Ska se om han kan hjälpa mig med en grej. Men det spörs, no need to hurry! Vi hörs senare, eller när jag känner för det, HOHO!

Ha en superduper bra dag!

En kvinna som tar tag i livet!

Hello!

Ja, idag kan jag känna att jag är en kvinna som tar tag i livet. Varje dag i min ensamhet så har jag ständigt satt mig vid datorn. Ända sedan jag flyttade hit. För att ha koll, må dåligt, "ha något att göra", döda tid you name it. Men nu, varje dag denna veckan, har jag satt mig direkt i soffan och tagit det lugnt framför tvn eller gjort något annat som inte har med datorn att göra.

Datorn har liksom försvunnit lite ur min vardag vilket jag tycker är otroligt skönt. När jag ska skriva i bloggen eller sitter på Facebook så brukar de ofta komma upp deprimerande känslor, kanske lite därför jag undvikit det. Det är ju fantastiskt att jag faktiskt kan vara utan datorn och inte ha detta behovet att JAG MÅSTE IN PÅ FACEBOOK OCH MSN. Dock blir ju bloggen drabbad av detta eftersom jag älskar det. Älskar att skriva om allt möjligt, ja ni vet, ni som följer mig.

Jag har betalat hyra gånger 2, gjort kålpudding, fixat mattan, dammsugit, tvättat, fixat papper på hyreskontraktet. När jag kom hem förut drog jag ur alla Anatomipapper ur min mapp och började måla lite. Kollade hemtentan i Taktil som ska göras. Försöker ha koll och nu ska jag börja pricka av. Med start imorn. Imorn startar en väg mot mitt liv, jag ska skapa kartan till mig själv och till det liv som jag vill ha!

Nu ska kvinnan som tagit tag i sitt liv dra sig mot sängen och kolla på Scrubs (Måste dock vänta tills Paradise hotel är slut!). Längtar tills Family Guy börjar, it's like my heaven! Good Night people!

Jag har precis tagit mig ett härligt bad med han från grann kommun!

Hello!

Ja, denna dagen har varit väldigt bra för min del. Ny dag, ny kurs, ny (förhoppningsvis kommande) rutin and so an and so an.. Har bara gjort bra saker idag enligt mig själv. Otroligt nice. Känns som att de kommer bli bättre och bättre nu. Men det är bara om jag kanske lägger mig nu istället.

Trött som bara den och imorn är de mer anatomi. Mömma sa gömma. Nu är det sängen för Gumball 3000 har varit. Time for all small girls to go to bed and take some beauty sleep. Good night people!

Kass update, I know!

Hello!

Ja, denna helgen har det varit otroligt kass update men det finns läskigt bra anledningar till varför detta nu har inträffat. Helgen har varit härlig, bra, deprimerande, hjärtekrossande, sjukt kul, dålig och helt okej för att vara en freakyfree(Galet party med tequila) weekend. Mer än så kan jag inte säga. Kan bara säga att jag hoppas allting släpper nu, gör de inte det. Får vi använda oss av tungare vapen.

Idag har man slappat, hängt lite med Miss L och varit i Karlstad. Skulle hämta Jessica så jag passade på att hänga lite hos mammsen. Snackat, käkat, fått matlådor och lekt lite med hennes cam. Märkte på mamma att hon tyckte de var lite kul att ge bort mat till en behövande. Hon fann någon form av lycka att ge bort mat till sin dotter som bor 7 mil bort och bor själv. SÖTNÖT!

Nu ska jag bege mig mot sängen. Fick veta av Jessica att det inte var någon massage denna veckan som kommer utan bara muskler. Usch. Anatomi är inte så himla kul. Men jag är positiv, vi ska ju få måla med olika färger, hoho!

Godnatt alla rara!

Promenad, mums!

Hello!

Ja, jag har sovit ut och vaknade några gånger innan jag gick upp. Tjugo i 10 fick jag nog och tvn gick på. Barnkanalen, kan det bli bättre? Sett diverse program på 6an idag också. Fattar inte vad som händer i Smallville. Men nu ska jag ut och gå. Fresh air is a verrryyyyyy need right now. Får se vad jag styr efter det. Ta de lugnt dag är det idag.

Vi hörs efter pormenixen!

Tibetansk munk Pema Dorjee.

Hello!

Ja, nu ska jag försöka avrunda min dag. Är ledig imorn men är sjukt trött. Vet inte vad det blivit med mig men antagligen har de med alla intryck, tankar och känslor som vi har i skolan. Kan grina för ingenting när det i själva verket kanske är känslor som inte fått komma ut förr som kommer nu. Känsligt detta, men de ska nog gå bra. Bara jag får sova lite extra.

Idag var det föreläsning av en tibetansk munk vid namn Pema Dorjee. Mycket intressant, om jag hade varit mer vaken och koncentrerad. Förstod inte mycket men hans söta ansikte fick mig iallafall att le. Underbart. Satt och klämde Alex på armen hela tiden, sen hängde jag lite med huvudet. Otroligt myssjuk har jag varit idag, troligen för att jag varit trött. Sängen och alla kuddar räddar mig nu hoppas jag!

Efter skolan följde jag och Caroline med Henrik för att se på hans place. Hur mysigt som helst. Party där blir, mysigt. Efter de körde vi hem till Caroline där jag fick se hennes lya. Liten men underbar! Perfekt för den som gillar blommor! Ska allt få något skott ifrån henne, haha! Pratade fram och tillbaka tills klockan blev halv 9 då jag begav mig hem. Tack för en underbar dag hjärtat! Så mycket som jag pratat idag har jag inte gjort på länge, fick ont i halsen.. HOHO!

Imorn är vi lediga minsann och jag ska då skriva lite om några saker jag skrivit ner i kalendern som slagit mig när jag suttit in i mina djupste stunder i klassrummet. Skriver mer då.

Godnatt änglar!

Ronja Rövardotter - Varsången (hiphop)

Hello!

Ja, idag har jag varit hos tandläkaren. Lagat hål på 25 min med bedövning, förstod inte ett ord av vad Palmira sa eller vad hon hette. Drog till Juvelen och lämnade kläder, diskade, tvättade två tvättar, missade hockeyn, spelade tvspel med Ronja och så blev de Bonde söker fru premiär hemma hos Elisabeth. Vi käkade apelsin och drack te, efter en stund joina även Linda.

Jag har precis gjort världens matlåda. Äckligt. Nu kunde man lätt strunta i att äta eftersom jag alltid blir mätt innan maten är klar. Nu är jag totally ready for the bed! Älskar min säng, my best friend. Har även haft lite deeptalk med Tarzan såhär innna läggdags. Han undrar hur jag hamnade i all soppa, den som de visste! MOHAHA! Detta ska tas upp djupare någon dag!

Vill dela med mig av en skön remix av Ronja Rövardotter. Det är någon pys som gjort om Vargsången till en hiphop version och den är riktigt bra. Spelar sönder den minsann. Nu blir det sängen, enjoy and goodnight!


Efterlyst angående 7999 kr av Åhléns?!

Hello!

Ja, med är rätt slö dag pga hostattacker runt 6 tiden imorse. Har ju haft någon konstig halsont som gör att jag hostar ibland för det kliar så. Det är liksom rethosta kan vi säga. Och imorse fick Miss D känna på det då jag "var inne i dimman" under tiden jag hostade. När det var riktig smärthost så det rev i halsen så vaknade jag men valde att stanna i sängen bredvid Miss D. Myspys, stackars kvinna!

Vart trött i slutet av skoldagen eller innan lunch, you choose! Men jag ryckte till några gånger och insåg att sömn var en helt okej grej. Så jag la huvudet på bänken, vilade i någon minut i dimman och vaknade till. Efter vi fotades tog jag följe med Jennie till övergångsstället och de bar av hem. Kom in, bytte om och något vettigt hände. Dock minns jag inte. Jag la mig i soffan, lyssnade på gamla skivor och läste lite Kay Pollack. Hann inte långt förens John Blund knackade på. Tänkte en powernap innan powerwalk med Miss D. Sov gott och det behövdes!

Det blev en skön promenad. Friskt och solen sken så man kände sig glad hela vägen. Ingenting kändes jobbigt. Vi gick en bra bit och det tog bara ca 25 min. Jag drog mot vindsvåningen för plånbok och bilnyckel, sedan drog jag till Pekås för att handla niceprice! Mammsen ringde och vi pratade lite, tack för att du hjälper mig leta reda på allt jag ska ha! Kom hem med 48 toalettrullar, shampoo, balsam och diskmedel. NICE! Back to Miss Ds new crib där de bjöds på hemlagade köttbullar med skruvar, mömma!

Tog min Coca Cola Vanilj som efterrätt och den var inte lite god som jag tyckte tidigare idag. Vi drog till Frasse och träffade en väninna på besök, trevligt värre! Kom hem för kanske en timme sen efter att släppt av Miss D. Nu har jag fixat lite inför imorn. Känns helt okej bra, så man slipper tänka på allt imorn. Vad ska jag börja med och MÅSTE jag verkligen göra det? Att välja glädje... Hjälp mig!

Kollade igenom min mail förut eftersom de stod 99+ på mailikonen på msn. Runt 300 mail låg och väntade på mig och typ 250 av alla mail var facebook, drygt. Det stod på ett mail att jag "Efterlystes angående 7999kr av Åhléns"... SAY WHAT?! Fetaste skulden efter eller? Som en vis vän sa "man kan ju få hjärtattack av mindre". Raderade alla mail som var oviktiga och kollade igenom de jag sparade. Jag fasade de mailet som hade siffrorna 7999. Började fundera på de där medlemskortet jag fixade där på fågra år sen och tänkte "nu har de börjat ta betalt för att ha kortet i plånboken, precis som H&M som tar en årsavift på 50kr för ett plastkort som bara sitter där och samlar damm". Det visade sig att jag kunde få delta i en tävling och vinna 7999 att handla för på Åhléns. Magklumpen försvann och nu kan jag sova gott utan att tänka på pengar. NICE!

Imorn är det Stressfysiologi och Tandläkarjävel som gäller. Laga tänder är inte min grej och jag hoppas det blir den sista. Vet inte ens om jag ska ta bedövning eller ej? Snacka om beslutsångest. Imorn ska jag även försöka gå till Juvelen och lämna kläder så jag får lite cash. Nu kallar sängen på mig, jag saknar den!

Ni får sova gott och drömma sött änglar små, godnatt!

COCA COLA VANILJ! KOM TILL MIG!

Hello!

Ja, nu är det sista minuterna tills vi ska fotas ohc sedan dra hem. Jag är grymt redo för lite coca cola vanilj som finns hemma hos Ronja, JALLA! JALLA! Nu ska jag dra, hörs sen!

Vilken lycka.. eller?

Hello!

Ja, nu sitter man i Ronjas 2 månaders crib. Rövardotter kom precis ur duschen och det luktar vårskrik. Vi ska väl snart krypa in i björngrottan, dock kunde inte Birk närvara med tanke på CSN. Stackars Birk! Det blir sked ashell tonigt and we like it!

Shoppade förut, lindex sen vart det coop där Ronja utbrister "Titta de har börjat me de här igen!". Tror ni inte det är min favorit Cocacola Vanilj som är back in town? JOMAAAAAAAN! Köpte två stycken och smuttar just nu på en av dom. Vilken lycka mina vänner!

Nej, nu ska jag joina Ronjano i grottan. Good night everyone"

Bumby ride!

Hello!

Ja, nu är man i skolan. Elisabeth hälsar att hon är bäst i världen. Snart slutar vi och jag ska lyssna på bumpy ride när jag kommer hem, tjoho! See yaa all laterrrrrrrrrrrrrr!


Struktur och rutin!

Hello!

Ja, sitter väl här som jag brukar göra. Bortsett från att mina ögon ser ut som en sengångares och ögonbrynen behöver sig en trim för att ina ha någon form av liknelse med en varulv. Ska strax dra på lite mascara på fransen så man känner sig lite fresh. Parfym på det också då, lite mer fresh.

Tror det spökar i hjärnan på mig nu för tiden då jag alltid vaknade vid 5 tiden på morgon. I morse vaknade jag 04.33 och mina alarm står på 06.15, 06.25 och 06.30. Mest för att jag ska komma upp och hela tiden bli påminnd om att vakna. Kör ju min lilla vakna-mitt-i-natten/tidig-morgon-rutin att vaknar jag, går jag upp och dricker vatten sen plums i säng igen. Här spiller vi inte bort någon sömn minsann! Att sova är bland de bästa som finns!

Med min vuxenpoäng till titel så ska jag försöka bygga upp lite rutiner och få lite struktur på livet. Idag så ska jag först till skolan där vi ska ha basmedicin. Sen ska jag hem och diska som en dåre(vilket vi lärt oss av helgen att ta vara på disken medans den finns). Därefter ska jag handla sånt som saknas, typ skitpapper. Om inte klockan är allt för mycket och jag inga läxor har så blir det en promenad. Sen vet vi ju alla att detta kommer ju inte ske med tanke på att jag gör de ena efter de andra eftersom dagarna förändras allt eftersom. Men ska iaf göra de viktigaste bitarna.

Nu ska jag fixa skolväska, kolla matlåda, ta lite mascara, hitta en tröja och sen försöka dra mig mot skolan. Vi hörs troligtvis senare!

Nostalgikväll!

Hello!

Ja, då är man igång igen! Gårdagen var rolig tills man kom till PP där de mesta spårade. Men det kan lätt vända när man har så roliga och underbara vänner. Det ena samtalet efter de andra så somnade jag med ett leende på läpparna. Myspys, de gillar vi!

Ikväll tog rastlösheten över mig och Sanna. Nu är vi redo för ännu ett party. Party for two! Tvspelet ska glöda, minnen ska komma tillbaka och vi ska ha kul! Musiken som spelas kommer ifrån 2004 och framåt, alltså på den tiden mens var en del av livet och att hänga med innegängen gällde! Me like, miss that time. Sometimes.

Nu fortsätter våran lyckade kväll, ha det bra!

Det kommer tillbaks såklart!

Hello!

Ja, idag gick jag faktiskt upp i den tiden jag skulle. Snosade kanske bara 2-3 gånger, men då ska vi tänka på också att jag har 3 alarm tätt inpå varandra. Kände ju mig som ett vandrande skelett igår när jag kom hem. Kände mig helt förstörd och INGET var bra. Jag kände mig så misslyckad på några plan och kände att det var mest synd om mig här i världen. Positiva dagen hade minsann tagit sitt slut när klockan var runt 21.45. Då försvann nästan all positivenergi jag hade. Sängen var de enda som kunde hjälpa! Som tur är så är jag superpositiv idag, jätte pigg!

Sitter och lyssnar på Medina - Sagoland. Förra hösten lyssnade jag också på den här låten. Så många minnen med den. Men det är så ju de blir när man har mycket omkring sig och man lyssnar på en favoritlåt. Man får minnen och de kommer tillbaka när man påminns genom en låt, doft, bild osv. Ser mig själv framför mig, hur hösten förra året såg ut. Det kändes bra, det kändes dåligt. Typiskt mig att "göra vad som helst" ibland alltså. Typiskt, typiskt!

Idag har vi basmedicin, maj gad. Får se hur det går. Efter skolan ska jag gå runt lite på marten med Sanna. Sedan ska vi röjja undan inför kvällen. Det nalkas lite partaj även denna afton. Får se vilka classmates som skulle komma, tror de blir "fullsatt". Det spörs, nu ska jag packa väskan och göra något vettigt. Hörs kanske senare!