Funkytown.

(har inte kollat genom detta så stavfel kan finns.. lr det finns det ju jämnt.)

Hejsanhoppsan!

Ja, då har man sovit über länge idag igen! Underbart ju ffs! Rädda Willy 3 fastnade i Malins tv så nu måste vi laga den också, precis som med min tv som fick slängas! fuck alltså.. Så nu blire väl bara soving innan man riktig somnar. Om den inte funkar för mamma fixade ju det, men om den funkar är fortfarande en bra fråga. Har väl bara slöat idag med min huvudvärk & stela nacke. Blev dusch & sen bara tvn hela dagen ut, från Martin Mystik på Jetix till That's so Raven på Disney Channel. Har ju suttit vid datorn också men långvarigt blev det då inte. Känner liksom ingen ork till det. Är lite för fundersam för att sitta här och bara dränka ner mej i mina deprimerande tankar om mej själv. Vad jag ska göra och hur. Imorn är det tisdag och jag ska försöka hitta på något vettigt. Städa kanske vid 10 snåret för då är det inte så många vettiga inne på msn, sen dusch igen antar ja för jag blir ju svettig för minsta lilla. Sen får vi se vad som händer när jag är klar med mitt älskade rum. Får hoppas på fint väder, det är ju då man blir på bra humör för att göra tråkiga saker. Får se vad som händer nu längre fram fan. Sunne te helgen ? Bra fråga, får jag inget bättre för mej blire sunne tror jag. Om jag får osv. Är så trött så jag orkar fasen ingenting, orkar bara bekymra mej, ha huvudvärk och sova. Skulle plugga men det blev somsagt ingen dator för min del idag.

Gårdagen var däriemot lyckad! Slöa hela dagen som idag fast Ronjano kom med smartaste idén ever. Vi drog en varsin pizza och kollade på handbollsfinalen mellan Sverige & Polen. Polen vann med ett mål, turmål skulle jag vilja kalla det! Sverige hade lätt tagit dom om dom inte slarvat sådär. Sen när den va slut satte vi oss vid datorn för jag skulle visa bilder på en kille som jag har ett sorts intresse av och så pratade vi ju med Rapp, haha! Sen drog hon hem och jag hoppas verkligen att hon kom hem för jag fick inget sms och det velade hon om att jag skulle få. Sen så blev det inte mycket mer än att jag la mej och sov helt enkelt. Slöarn, erre jag de eller?

Om jag inte nämnt det tidgare så har jag räls. Haft i cirkus 2-3 månader och i onsdags fick jag den nedre rälsen. Haft svårt för att äta så mitt inre får för sig att jag ska svälta så ja äter som en gris ist för att äta mat och sen vänta tills nästa matstund är. Det kliar när man precis har spänt dom alltså, jag vill bara bita i något. Vore lite illa om jag fortsatte bita min kära vän Sara Österberg efter all terrorisering jag & Linn gjort genom våra år. Hon är för övrigt i LA, the big city u know! (Har väldigt snygga släktingar där jiao!) Var med henne när hon skulle, jösses! Klänningar, kjolar och ett par shorts om jag inte minns helt fel alltså, haha! Jaja, hon lär ju komma hem snart hoppas ja! Nisse är ju i Grekland också han, undrar vad han gör i detta moment. Bada vore rätt underbart, länge sedan jag badade. Ida & jag ska ju starta ett träningsschema där vi simmar & är ute och springer, men eftersom vi har handbollen så tror jag inte att vi kommer göra någon större succé på det området att kunna skapa ett eget träningsprogram tillsammans. Tänk vad mycket jag har att skriva.. Egentligen liksom..

Lyssnat på dina låtar nu baby. Bra låtar, me like. Bra att jag fick saker och ting bekräftat förut. Nu slipper jag gå runt och oroa mej för att.. Ja, du vet. Många av mina kompisar säger att du är en babe jag borde satsa på, men, jag vill veta vem du är. Innan jag själv vet om jag borde eller ej. Vill veta om jag verkligen ska satsa liksom. Visst internetkär, klart jag är det, vem skulle inte vara det i dej? Du är ju liksom, drömprinsen och det säger väl det mesta? HAHA, internetkär, mesanna. Eller ja, kär och kär vafan, de kan de inte va heller. Eller jag vet faktist inte. Alla tar väl det ordet/orden olika. Jag vet fan itne hur jag ska ta det haha.

Lyssnar på en jätte gammal låt som jag lyssna på när jag va ledsen, den handlar ju i mina ögon om att vara speciell. Utpekar att en kille är speciell. Lyssnar även på en låt där man utpekar en tjej. Att vara speciell alltså, måste man vara det för att fånga någons hjärta? Jag menar, tänk om alla va helt ointressanta och inte hade något unikt, hur skulle världen se ut då? Jaja, nu är det ju inte så i självaverket. Men om man skulle kolla på endel personer så har dom ju faktist något som gör att dom blir speciella. Dom har något som ingen annan har, och jag vill veta vad som gör mej speciell om jag nu är det. Jag vill vara speciell, sådär speciell att någon vill hålla min hand, vill krama mej varje gång han ser mej och vill vara mej nära om nätterna. Det är som om att man inte duger, inte tillräckligt speciell och attraktiv för att få din uppmärksamhet. Önska jag var tillräckligt speciell för att du skulle falla för mej. Men, det är ju bara att fortsätta att drömma va? Fortsätta drömma den underbaraste drömmen som bryter ner en i slutet..

Gjort mitt längsta blogginlägg EVER!
Ska nog ge mej här och börja lägga in bilder på bdg.
Annars.. GOD NATT!

Anna Molander


I close my eyes and think of you my baby..

hejsanhoppsan!

Ja, kvällen blev som jag förutspådde. Den sög apsnopp och jag ville bara hem från halv 11 tiden tills jag kom hem vid 4 tiden imorse. Först på rud, där de sögapa. Så vare en massa veling om att vi skulle va kvar, tur att vi drog för jag ville inte vara kvar. Vi gick in till stan för att komma med nattbussen. Stannade vid en mack och köpte lite mat för att ha med på resan. Kom in till torget och där möter vi micke & C/o. Efter de bar de av mot McDonalds för lite mat och sen mot bussen hem. Vi mötte Johanna på bussen också som jag senare följde med efter att ha pratat med syrran i telefon om att Johanna är bra. Var där en timme sen drog jag hem för det var inge vidare där heller. Den enda ja kunde umgås med var ju Teffsan och hon drog ju kanske 15-20 min före mej. När jag anlände hem så var mamma fortfarande vaken och mimman skälde som hon brukar göra. Så sätte jag mej här och snattra lite med folk. Sen tog jag beslutet vid halv 5 att lägga mej och sova.
Nu vaknade jag för cirkus en halvtimme sen och funderar på att lägga mej igen faktist. Borde ju städa och det ska jag göra nu så jag får det gjort men jag vill ändå se en bra film och sova, haha! Va jag annars hittar på idag vet jag inte. Vi får se vad ödet har lagt på schemat denna dystra regniga dag. Vill träffa dej, kanske inte idag men snart iaf. Ska prata mer med dej om det. Kanske borde träna också när jag ändå är lite äcklig idag. Menar, skadar ju inte att man blir lite äckligare än vad man redan är när man redan är äcklig liksom smutsig och svettig? Smutsig, FEL ORD! Smink, hårspray och lotion räknas ju som några fresha redskap till ett snyggare utseende. Vad är det annars för något? Anyways..

Nu lyssnar jag på bra musik som jag alltid brukar lyssna på när jag lyssnar på musik. Det är kul mycket roligt för att vara musik som är melodier tillsammans med någon som sjunger. Just nu är det tarzan. Kanske ska se en film snart? Vore lite mysigt med täcke & något varmt att dricka. Myspys. MEn nu när jag va in till min lilla systers rum en sväng så upptäcke jag mammas gitarr som jag tog ner från vinden för nårga veckor sen. Den hade nya strängar så nu kan ja ju prova lite att spela medans lilla syster är i stockholm.

Menmen, skriver nog senare!

GITAR IS CALLING!

Anna Molander




Jag dansar aldrig nyckter - Magnus Uggla

Hejsanhoppsan!

Idag ska man ut dåra. Första gången på länge vill jag lova. Vet inte om det kommer bli världsröj, men duger. Sitter hellre uttråkad på en fest än att sitta ensam hemma och tycka synd om sig själv att man inte får ngt sällskap. Menmen, ska nog dra mej och göra ngt annat innan bussen går!


You're the only in my mind.

BUS IS CALLING, hörs senare!

Anna Molander

Jag ville tro de slitna orden..

hejsansvejsan!

Nu är det äntligen lov, underbart! Vi hade typ bara mys i skolan idag. Walkert körde musiklek och han hade med sig fika + att mitt musiklag kom 2:a, ELIT! Så nu får man kanske inte se någon av classmatesen på en vecka. Nisse ska bli neger btw. Grekland en vecka, vadå skönt? Får hoppas att hans operation gick som den skulle också och att det inte gjorde allt för ont. Även idag så skulle vi ljuga för varandra i skolan på engelska. Då berättade jag hur brutal Morfars mamma var när hon skulle avliva kattungar som de inte kunde behålla. Jag tror jag ALDRIG sett Alex skratta så mycket som han gjorde då, han tyckte det var rent av roligt! HAHA! Han har ju iofs kasta sten på en kråka så den gjorde bakåtvolter. Fan vad den led alltså.. så när han nu hade kastat sten på kråkan så tog han ett hastigt beslut och stampa ihjäl den. Ujuj, tur att han var lite snäll mot den. Så den slapp lida menar jag! Sen ljög jag lite om att min mamma kastat ut mej när jag var kissnödig så jag kissade i grannen rabbet och dödade deras växter. Fast nu förtiden så bajsar jag bara sa jag också. Sen hade jag en katt som skulle vara med i IDOL 1008, haha! Vi hade allt roligt. Lissie var glad för sina pengar, och de va ju bra. Efter skolan så shoppade jag och väntade även på Kevin som aldrig kom. Eller ja, hans lur gick inte att nå? HMM. Han la sig säkert och somna om. Yeye. Shoppade 2 par shoes today and some stuff. Good shit. Drog hem med kvart över 4 bussen och sen la jag mej och vila. Dunkade huvudvärk. Sen gnissla jag nog tänderna på bussen för jag hade APONT när jag kom hem. Stackers mej. Menmen, nu blire att strippa sen blire sängen helt enketl tror jag..

Nu tar jag snart ett seriöst snack med dej för nu går du för långt med detta. Undanflyckterna och nu, nu uppträder du som ett svin? Du sa ju att du inte var ett svin så hur kommer de sig att du plöstligt uppträder som en? Fattar inte alltså, du var något i mina ögon men det suddas sakta ut & jag vill veta varför!? När du gör såhär så förstår jag inte vad jag ska göra. Eller ja, jag kanske inte ska säga för mycket. Jag vet ju inte om du är seriös eller ej. Men det blir snart att jag tar det seriöst med tanke på en annan situation inträffade för inte så länge sen. Att du inte har mage och säga nej. Bättre att säga nej och jag blir ledsen för stunden än att du säger ja och vilket gör att jag fortsätter hoppas på allt. Menmen, Inte så lätt alla gånger. Men jag har tagit smällar förr så denna smällen ska nog inte bli så farlig inte. Man kan ju alltid drömma, right?

SÄNGEN CALLING!

Anna Molander

MY only wish..

hallelåja!

Nu sitter jag här, nyduschad och lyssnar på Julmusik. Heltänd på det nu alltså. Precis 60 DAGAR KVAR IDAG! Funderar redan på julklapp till mina små liv. Har ju cash så ja tkr ju själv att jag borde passa på innan man stressas ihjäl. Sen kanske man är så tät i plånboken så man köper en julklapp till sig sj, bara för att få lite mer julklappar. Idag vare en kort dag som blev längre än vad jag trodde. OMPROV. det säger väl allt? 3 frågor, muntligt kanske? Nejda, vänta i 2 timmar SEN får jag göra de skriftligt. haha illa. Jaja, 3 lektioner imorn, Kravanalys,matte & svenska GÖTT! Undrar vad nästa uppgift på svenskan är, längtar redan! Kul med mitt livs första MVG- och kul att den va så bra så Annie började gråta. The inspiration baby! Idag hade vi även PERSON BESKRIVNING, misslyckat! HAHA! Jag skulle berätta om min morfar, glömde byxorna så ja fick måla honom istället. Sa en massa grejjer som egentligen verkade helt ovettigt, men roligt blev det iaf av det! Datakunskapsprovet? MVG? Hoppas vi..
JUL, my only wish is my baby..


När alla andra säger att du är bäst och något att ha, då blir jag så förvirrad när du avvisar mej hela tiden..

BED IS CALLING!
Anna Molander

Varför ska hela sidan haka upp sig när jag skrivit mer än ett A4 papper?

TJA!

Skrev APMKT men sidan e cpig. Fick ut mej en hel del och de kanske var bäst att det bara var jag som ffick läs det!





61 DAGAR KVAR TILL JULAFTON! <3


Faller igen, tacke vare mej själv..

hejsansvejsan!

Då var arbetssätt & lärande-provet avklarat. Gick bättre än förväntat med tanke på att jag är sämst när de gäller att plugga. Sjukdomen börjar ju bli en sorts förkylning nu ist. Tät i näsan och när de väl blir hosta av skiten så spyr jag nästan. Men jaja, så kan de vara! Skickade nyligen ett påhittat kedjebrev som alla andra skickar. Inte för att jag är vidskeplig eller vad det heter men så här löd det..

Känn dig träffad, gullunge Du är nåns älskling av alla älsklingar: Nåt gott kommer att hända dig i kväll kl 22 22 Det här är Inget skämt Nån kommer att ringaa dig eller snacka med dig online och säger Jag älskar dig Bryt inte kedjan sänd det till 13 personer inom 15 min

Och nu när klockan varit 22.22 så har det inte hänt något speciellt. Skräll att jag ska ha sån otur med allt jämnt. Eller ja, det känns så iaf. Tänk.. tänk om detta vi pratat om med Walkert kan funka i samma situation som denna?

_____________________________________________________________________________

" Jag ska klara det, jag ska ha henne/honom! "

Att man riktar mer på sitt mål än på sin målvakt. Ser du målvakten så blir den stor, ser du målet blir målvakten liten. Kanske ska ha en bestämd tanke hela tiden, att gå mer på mål än på det som är utanför det. Hmm.. bra idé?

_____________________________________________________________________________

Min planet är helt bortom galaxen alltså. Tror jag förstör mej själv när jag tänker såhär hela tiden. Att det blir alltid som jag tänkar fram. Den här gången får det fasen inte bli så. Nu ska ja skärpa mej! Precis som skorpan..

" Jag är ingen en liten lort "

Cheese, känslor shit fan ojoj, ROnny & Ragge fan!
Sängen blir, pallar inte min hjärna längre. byta?

Anna Molander


Ditt eko klingar inom mej..

hej igen då.

Då ska jag snart locka håret så man inte ser ut som ett mongo imorn i skolan. Har väl inte vart som mycket i helgen som vanligt. Flick/Pojk SM i hallen, innan de va man hos mormor och åt mat. Kvällen blev väl att dra te fif och röjja lite. Kunde kanske varit bättre om vi varit inomhus men allt kan man inte begära i världen. Ska plugga senare på provet som vi har imorgon i Arbetssätt & lärande. En vecka till, sen är det ett underbart lov som väntar. Hoppas jag får se dej då. Har åkt på sjukdom också, snorig & halsont. AJAJ! Men det är på bättringsvägen. Såg även en ny film i fredags, " min frus förste älskare ". Den va la bra. Finns bättre men den funka faktist. Haha.. nu har jag sett Achmed the dead terrorist, ROLIG! Aprolig haha. Daddy har åkt också. Hoppas du kan komma hem till Jul. Ingen jul utan alla man håller nära hjärtat. Måste fundera på julklappar också, vem ska man köpa till och vad ska man köpa? Egentligen borde man bara vara glad över det man har och inte sträva efter saker som man vill ha.


"Na, na, na, na..
Na, na, na, na, naa.. Du är musiken i mig..

Du vet hur orden var en gång. För du tystnar om du lyssnar. 
För en dröm går oändligt långt och allt kan hända. Och alla vindar vända. 
Du gör mitt liv till melodi, dess eko klingar inom mig.
Jag ser ditt ljus och världens brus. Det tystnar bakom dig.. Mm, du möter mig.
Jag känner det med en gång, vi sjunger samma sång. Oh, du är musiken i mig.
Ja, det finns i oss båda två,  följer oss där vi går.
Vet att du är musiken i mig! Du är musiken i mig!
Jag känner dig fast vi aldrig mötts, aldrig mötts. Kan det vara en dröm?
Att nya ord och tankar föds? Här i din närhet, din närhet.. Och du ger och lär mig.
Du kan se mig som jag är, det har aldrig hänt förut.
Nej, nu hör jag dig, här inom mig. Vi hör varann till slut! Åh, du sjunger för mig!
Jag känner det med en gång, vi sjunger samma sång.
Du är musiken i mig! Den finns i oss båda två, följer oss där vi går.
Du är musiken i mig! En sång för dig och för mig. Där vi kan uttrycka allt vad vi vill!
Vad finns till? Allt finns till.. Tillsammans finns vi till!
Du är musiken i mig! Du är musiken i mig! Jag känner det med en gång.. Åh, med en gång!
Vi sjunger samma sång! Du är musiken.. Ja, den finns i oss båda två, följer oss där vi går.
Du är musiken i mig! Du är musiken i mig!"
                        
                                                                                                 - Molly Sandén & Ola Svensson - Du är musiken i mej



Förlåt baby. Förlåt. Vill bara se dej i ögonen. Snälla, kom intill.
Du är så speciell att jag är rädd för att förlora chansen att få se dej.
Är rädd att jag tappar bort dej eller snarare du som tappar bort mej.
Jag vet, allt cirkulerar inte runt mej. Du har ditt liv & det kan jag inte ta ifrån dej.
Men min orolighet verkar bli allt för stor nu, darling. Förlåt.
Vill bara.. ja.. jag vill..
Men snälla, bli inte rädd för mej. Bli inte det.
Detta kanske är något jag måste ta tag i själv.
Förlåt baby, förlåt.. <3




PROV IS CALLING
ANNA MOLANDER


Otroligt bra film.

hejsanhoppsan,
Ja, då var vi lediga idag pga brist på lärare. Rätt gött, sov till 2 och sen började folk rulla in efter halv 4 tiden typ. Städade lite idag och såg även 2 filmer med syrran. Below & Den oändliga historien. Below handlade om en ubåt under 2:a världskriget. Där de bombas och shit, sen kommer de fram till att båten är hemsökt av Kaptenen ( som dog innan filmen började ). Sen.. Den Oändliga Historien.. ffs, vilken bra film. Väldigt gammal men äckligt bra. Känsla it is ffs. Tvåan blir att fixa fram på gnt vänster. ujuj.. yeye, sen tärnade jag och fick ont i bröstet, halsen krånglar & jag har träningvärk. I hård diet pågår även nu för fulla muggar, nu ska vikten rasa!


"Uh-oh, there you go again talking cinematic,
Yeah, you!  You're charming, got everybody starstruck.
I know, how you always seem to go
For the obvious instead of me, but get a ticket and you'll see.
If we were a movie, you'd be the right guy,
And I'd be the best friend that you'd fall in love with in the end.
We'd be laughing, watching the sunset,
Fade to black, show the names, play that happy song.
Yeah-yeah, when you call me, I can hear it in your voice,
Oh, sure, wanna see me and tell me all about her.
La-la, I'll be acting through my tears,
Guess you'll never know that I should win an Oscar for the scene I'm in.
If we were a movie, you'd be the right guy,
And I'd be the best friend that you'd fall in love with in the end.
We'd be laughing, watching the sunset,
Fade to black, show the names, play that happy song.
Wish I could tell you there's a twist, some kind of hero in disguise,
And we're together, it's for real, now playing.
Wish I could tell you there's a kiss, like something more than in my mind, I see it,
Could be amazing, could be amazing! If we were a movie!
If we were a movie, you'd be the right guy,
And I'd be the best friend that you'd fall in love with in the end.
We'd be laughing, watching the sunset,
Fade to black, show the names, play that happy song.
If we were a movie, you'd be the right guy,
And I'd be the best friend that you'd fall in love with in the end.
We'd be laughing, watching the sunset,
Fade to black, show the names, play that happy song.
If we were a movie, you'd be the right guy,
And I'd be the best friend that you'd fall in love with in the end.
We'd be laughing, watching the sunset,
Fade to black. "                                                                    -
Hannah Montana


Sängen is calling my name, god night :)

Anna Molander

Landet ingenstans.

Ja hallå!

Då sitter jag här i min ensamhet igen. Funderar på om man ska ta en liten lur och vakna skaplig tid i morgon för att plugga, men det finns ett hinder. SKOLTRÖTT! Jag är inte sovtrött utan mer att jag bara inte ORKAR med skolan, det är så mycket nu och jag behöver ett djupt andetag för att klara av det här. Trött är jag väl också iofs, men de har nog sin anledning till att bussarna ska vara så tidiga. 07.05, 07.12 och nu 07.27. Det är så svårt att klara av det med tanke på att jag gått upp 07.55 varje morgon i 3 år. Eftersom skolan ligger 200 M ifrån mitt hus och vi börjar 08.20. Jaja, på tal om skola. Next week. Fritidskunskapsprov måndag, Kravanalysen ett måste till torsdagen och sen erre ju walkerts frågor också, satan!

Snart blir det sängen. är så trött, vill bara somna in i 100 år.. Tänk om man var sådär jätte, jätte speciell.. ?


" Och om jag var fri att gå, så var jag där han är.

Men jag ändå att vi ska få ett liv. Derek, du och jag i harmoni.

För längre än föralltid, har du min kärlek kvar.

Det känns som du var här hos mej i drömmarna jag har.

För längre än föralltid, som stjärnan lyser klart.

Så håller du mitt hjärta i förvar.
Säkert som solen ska stiga, sant som om stjärnorna tänds.
Lever vår kärlek för evigt utan gräns.
För längre än föralltid. För längre än föralltid.
Jag svär dej evig tro. Jag svär dej evig tro.
Jag vet att över alla hav kärleken en bro.
För längre än för alltid, så länge hjärtat slår.

Så känner jag din kärlek var jag går.
För längre än föralltid, i all oändlig framtid.

Så känner jag din kärlek var jag går. "     - Svanprinsessan



God Natt!


Anna molander

What about trust?

Hallå..

Idag var de ingen idrott utan bara teori i idrottslära för fotbollsnissarna skulle vara med. Upptäckte idag att en av fotbollsnissarna är Rolfs barn. Haha. Sen berätta bjällran att "klingan" är hans syster vilket chockade mej för jag kände då inte igen henne. Men kul hade vi på den lektionen iaf. Ja, också har vi haft första matteprovet. Inte så svårt som väntat men krångligt var de allt. UllaCarin har vart hemma i två dagar nu så vi slutade tidigt även idag. Lämna in på mejlen till henne igår om miljöbeskrivningen. Såhär blev den..

" Du och jag i livets vackra stund

  

Det räcker med att säga " Ska vi gå ut, mimmi? " så står du där framför dörren, viftandes med svansen och dansandes runt i en ring. Du vet vart vi ska, det vet du alltid. Vi ska till våran favorit plats.

  

Vi tar våra skogspromenader längs älven och när vi går där känner jag alltid doften av ren natur. Jag kan slappna av, släppa alla tankar och bara tänka på vad som är viktigt för dig och mig. Skogen, vattnet och den friska luften, det är kicken för att vi ska må bra. Stigen är fylld av barr, bark och någon enstaka kotte som gör det mjukt och vårdande åt fötterna. Stigen har en Ronja Rövardotterkänsla över sig och man kan se bilder i sitt minne från övernattningen Ronja och Birk gjorde i en björngrotta och när Mattis vandrar med sitt rövargäng mot sin borg. De bilderna finns alltid med när vi går på den stigen.

  

Vattnet speglas av den klar blåa himlen. Det är en djup blå färg som inte finns på många ställen, en sällsynt sort. Det osar friska vindar och fräscht vatten när vi andas in nytt syre. Man får nästan en känsla av lättnad och renhet. Fiskarna ligger stilla i det kalla och snart väntar vinterdvala för de små liven. Du har lekt med dom hela sommaren så nu ska dom få ro. Snart stelnar vattnet och blir till is.

  

Träden susar och man kan höra hur löven klappar takt tillsammans med vindens melodi. Höstlöven, gula, röda och oranga vaggar sakta ner i vattnet för att landa på den stilla ytan. Det blir ett mönster och ytterligare mönster som... Som konstnärer gör genom att bara vifta kraftigt med penseln mot duken. När det sista lövet faller finns ingen höst mer.

  

Du flåsar efter dina glädjerus och kraftiga simtag du tog i det kalla vattnet. Du är så fin, min skatt. Även om du luktar fisk och är blöt så är du det finaste jag har. Du är det bästa som någonsin har hänt mig. Ända sedan du var liten har du alltid varit en unik liten pärla för mig.

  

Tänk att vi sitter här igen, du och jag. Årstid efter årstid så är det alltid du och jag som sitter här och beundrar våran plats. Det är bara vi och det är så det ska vara. "


Så fick den bli och jag blev nöjd till slut. Tack Nisse för du rättade och Tack mamma för att du kom med dina förslag. Tack baby för du gav mej inspiration och ett bra namn till beskrivningen. wellwell, imorn är det fredag. Engelska & arbetssätt & lärande sen erre helg, underbart. Fredagar är nog bäst iaf..

Vet hur du känner hjärtat, men du behöver inte vara rädd. Jag hjälper dej, vi tar dina steg och den enda skillnaden är att jag hjälper dej hålla balansen. Det ska inte gå fort, detta ska ta sin tid den behöver. Blir det förändringar så får vi bara ta smällen och gå. Du ska inte vara rädd för mej, jag bits inte. Tvärtom. Skulle kunna vara en extra mamma för dej, krama dej och säga godnatt. För mej skulle det bara vara helt fucking underbart. För du tar mej som jag är och det har nog aldrig hänt förut. Speciellt. Det sätter sig liksom.. som när man fiskar så fastnar kroken i fiskens mun, det går inte att rycka utan man måste pilla i timmar för att få ut den. Du.. det finns inga ord längre.. Du..


SÄNGEN CALLING!
GODNIGHT!
Anna Molander


I don't wanna be the one to cry..

Tjena,tjena..

Idag hade vi en bra och en dålig dag idag denna skoldag. Dagen var rolig men tråkigheterna var när Jenny stuka foten & Oskar ramla och skrapa sig. Stackarna! Hoppas dom mår bättre imorn! Bussen från hammarö var rolig iaf! HAHA! Vi pratade och skojjade med varandra! Alla var glada, till och med busschauffören var en liten kul filur. Vi hoppade med bussen också, tror alla blev glada av den lilla kicken!

Lyssnar på Anton & Affe nu, kungar. Synd att dom ska mytta om varandra in och ut. Spelar ingen roll som vem som började, vem som skrev eller vem som gjorde de mesta av låtarna. Ni var & kan fortfarande förbli kungar. Era texter, underbara..

Miljöbeskrivning. Svenska. Dags att börja! Men vad ska jag skriva om? Detta är min grej men inte när jag ska hitta på själv. Behöver inspiration..

Vill du bli min inspiration? Du är ju en bra detalj som får mej att skriva så som jag gör om dej. Du kanske kan hjälpa mej med detta. Ge mej något du inte gett någon annan, då ger jag dej allt du vill ha. Känsla inom ämnet är en bra inspriation, baby. Den känslan jag får av dej, är unik och sällsynt. Väldigt speciell och behövs just nu. Sweetheart. Kom här, håll mej nära ffs..

UPPSATS CALLING!
BYE!
Anna Molander

Som en vind..

Hallu,
Huvudvärk sen gympan och den är fortfarande kvar. Sovit endel men den är då inte borta. Nisses ögon är ingen lek.. tittar man i dom så ser han rätt in i en. Det är som att han kan läsa en innifrån och ut. Scary. Jaja.. Provade övningsköra bil utan AUTOMAT! Stolt. Det gick som de gick men ja klarade det. Bullar & Krovgryta fick jag med päronsoda till. Kom hem, la mej, smsa, somnade och nu har jag vaknat. Ska snart sova igen för huvudvärken var fasen inget att leka med. Well, well..

Jag saknar dej. Har inte hört av dej på en dag eller något och det känns som en evighet. Känns som jag har förlorat mitt fotfäste och kan nu ramla hejdlöst ner i backen. Kom tillbaka snälla? I want to see you sweetheart. You're special baby, i want you by my side.. <3


THE BED CALLING!
GOD NIGHT
Anna Molander

Kan det bara vara en dröm? Lurar jag mej själv kanske..

Hallu..

Helgen har varit lugn och mestadels dryg. Sov halva dan igår och sen bardet av till Linn på en liten tjejmiddag. Mysigt! Vi prata om allt nästan, allt från förr till idag. Det var skönt! Sedan såg vi på 'One missed call Final', den va rätt läskig men man måste nog se 1:an + 2:an för att fatta Final. Sen körde Linn hem oss och så var ju lille Arvid med hela tiden. Prinsen. Gick runt och grymta som en liten gris pga problem med den tillplattade nosen. För dej som vill se bilder så kommer det så småningom upp bilder fårn tjejmiddagen. Dock inte så många men det är alltid något!

Idag ska jag plugga, gör ett starkt försök att städa rummet, duscha och innan det, ett starkt försök att träna bort lite gélé som finns på magen. Ska försöka ta mej ut en sväng i skogen och ta en bild som jag kan miljöbeskriva om. Detta ska vi försöka få MVG på nu Anna, kom igen! Måste fixa word också, det behövs.

Jag har nästan nämnt dej ialla mina blogginlägg och det är en sak jag inte förstår. Varför gör jag det? Varför tänker jag så konstant på dej av alla andra jag egentligen borde tänka på? Jag vet inte vem du är, inte sett dina ögon än. Vad är det som händer nu när jag blivit sånhär? Har känsla av att du ljugit för mej och gjort andra saker istället för att träffa mej. Du kanske inte ljög för mej, men andra saker gjorde du. Och med vem vet ju inte jag. Sån svartsjuka & avund av att andra får vara med dej men inte jag är oförstålig, jag vet inte ens själv varför jag känner såhär. Detta är ju inte ditt fel. Jag överreagerar ju en hel del. Jag har aldrig sett dej förut. Aldrig mött eller varit i närheten av. Borde inte va ledsen eller besviken när du gör annat framför mej. Du har ju ditt egna liv. Jag ska inte komma och tro att jag kan styra över dej bara för jag har någon sorts känsla att vilja se dej le. Får sluta lura mej själv hela tiden, jag tjänar inget på det iallafall. Det enda som händer är att jag gör mej själv ledsen i slutändan. Ska försöka sluta.. Sluta tro att det är något speciellt hela tiden..

Nu blire plugg!
Får se om jag skriver av mej lite mer senare.
Anna Molander

Du är musiken i mej..

Hejsan.

Då var det fredag och jag har sett en film istället för att åka på Sunnemarten. High School Musical 2. Böla som vanligt. Fått erbjudande hela dagen om att åka till Sunne, gratis skjuts och sovplats osv. Men tackade nej, känner för att vara hemma och känna att jag har dej kvar. Känna att du är kontakt bar genom internet och mobil när jag vill höra/läsa dina vackra ord.

Sjunga, sjunga, sjunga, sjunga! Finns det något härligare? Att sjunga ut allt man känner i ballader och skrikmusik. Ojoj! Drömmer mej bort nu lite känner jag. Drömmer mej bort om att det kunde varit mej istället för henne i filmerna, tänk om det var så? Då var det jag som var berömd, då var det jag som fick sjunga vackra låtar tillsammans med en super bra kille. Och jag kanske fick beundrare.. Dreams it is.

Har fått endel uppgifter som jag tänkt göra under helgen. Svenska, favoritämnet. Miljöbeskrivning. Underbart.
Sen ska jag även läsa 5 timmar och skriva imellan åt. Arbetssätt & lärande, Kravanalys och Fritidskunskap är väl det andra som jag ska plugga på. Imorn ska jag kanske till Linn på tjejkväll, äta lite mat med några tjejer och sedan se en bra film. Annars ska jag ju som sagt plugga, annars blire städning av högsta drag.

Den dagen vi sågs kom aldrig. Den dagen då datum var bestämd och tider var korrekta så fick jag ett sms.  Jag kunde inte komma till dej på grund av att du fått en sjukdom. Visste inte vad jag skulle göra mer än att bara åka hem. Jag visste ingenting. Jag tänkte på allt negativa som gick att tänka på. Den saknad till dagen då jag skulle få träffa dej fick som en knytnäve rätt mot ansiktet, snurrig och helt borta. Vill vara med dej. Spelar ingen roll om du är sjuk, har opererat dej, slagit dej eller ser rent för jävlig ut. DU ÄR FORTFARANDE SAMMA PERSON I MINA ÖGON. Jag känner dej fast vi aldrig mötts, kan det bara vara en dröm? Förälskad är ett för starkt ord, kär med.. Men något är det i dej som jag dras till. Något som jag inte fått från kort på din utsida. Något som min själ tycker är intressant. Något inom dej, hjärtat. Det är som att jag saknar dej hela tiden, samma saknad som jag brukar få till den jag älskar. Det är något med dej, mitt hjärta. Skräms inte av mina ord är du snäll, utan ge mej en chans att få visa vad jag menar. I Mina ord är jag mer framfusig och jag förstorar orden mer än vad jag är annars. Någonting säger ditt namn inom mej, jag vet inte vad det är eller hur det kom dit. Men det är en sorts viskning där ditt namn bokstaveras noga och uttalas med ljuv ton. Det är bara du, bara du där inne någonstans i mej..

Finns så många ord, men sparar på dom till andra inlägg. Det skulle kunna bli en bok nästan om jag skulle skriva allt som försigår inne i kroppen på mig. Allt som handlar om dej. Nej, nu börjas det igen! Får dej inte ur mej, vad blir det? Borde ju kanske börja med svenskan när jag ändå håller på och skriver så intensivt.

Du är musiken i mej hjärtat, du har allt jag behöver.

Plugg/Säng/Movie
God Night
Anna Molander

Låt mej se dej le en sista gång..

Ja, då har man tränat idag. En fet boll i Karins mage var inte så rockigt kanske. Känner att jag behöver leka lite mer med klister och boll innan jag drar seriöst in i damlaget. Svett, fys och en förbannad muskelknut i högra axeln gjorde väl det till det jobbiga. Ryggen tar stryk nu när den inte rör på sig nå mer, känns som satan. Mer styrka imorn, skönt.

Hänt mycket sedan jag skrev faktist.

Vissa som inte kan hålla i styr får man rabarber på. Det tar liksom droppen så man får spader när man ska framföra orden, lägger inte fram det så snyggt. Och nu går skitsnacket om mej. Förstår inte vart orken finns i människor som bara pratar om sig själva. Allt ska kretsa kring dom. Blev deprimerad idag för jag orkade inte lyssna på det. Förstår inte vad det är att skryta om att man dricker, röker, snusar, har svårt hemma? Är det någon sorts trend eller? Är så trött på allt så ja vill bara stänga av TV:n ett tag och sedan sätta på igen när jag känner mej redo för smällen..

Längtar till den dagen då jag får se dej. Det är inte kärlek än.. Men det är det där pirret som man bara får av speciella personer. När man känner på sig att detta kommer att gå bra men fortfarande osäker på vad ödet tar sin långa väg. Snart, ses vi. Vet inte om jag ska gömma mitt rosiga ansikte då eller om jag bara ska hoppa på dej av lycka för jag längtat så efter detta ögonblicket. Du har det där som inte många killar har, det där med omtänksamhet och tanken på att göra andra ledsna gör dej ledsen fast du inte menar något ont. JAg saknar en sådan pojk i min närhet, de finns så få av dej och om dom finns så är dom redan upptagna. Här där jag bor finns de ingen som är som dej. Snart, ses vi babe. Jag längtar så och den dagen vi ses, den dagen kommer jag nog aldrig att glömma. För det är du, min dröm.

Sängen kallar!
NATTINATTI!
Anna Molander