Uppdate!

Hello!

Ja, jag tänkte bara uppdatera lite. Ensam hemma, ska snart äta lite ananaspaj och städa. Måns ligger i mitt knä och sover på ett jäkla vänster, haha! Ska hämta lilla syster sedan ska vi åka och hämta en liten tjej som ska flytta in hos oss. Jag ska hitta kameran nu så ska jag lägga in bilder, iaf på henne! Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

You make me feel good!

Hello!

Ja, idag har man gått 8 km och spelat volleyboll. Känns rätt gött faktiskt. Är det skapligt väder imorn ska jag ta mig en tur till älven. Ska se om jag får ta med mig Lukas. Kommer bli för ensamt om jag går ensam dit, till vårt ställe. Men mysigt kommer det nog bli! Måste hitta min kamera..

Nu är jag grymt trött. Även om jag sov förut så är jag trött som ett as nu. Imorn blir det tidigt och på fredag får vi se om det blir Sunne. Vore ju kul faktiskt. På lördag är det studentfest på G och jag laddar som bara den, vad ska jag ha på mig? Om klockan tilllåter så ska jag kolla lite på Gina imorn innan jag åker hem. Ska skjutsa lilla syster på konfirmation fotografering, kul! Kanske ska ta och städa också, börjar faktiskt må lite dåligt över att det blivit lite stökigt sedan valborg. Kanske är bra för mig det. Ställa allt rätt här i livet vore ju!

Nej, nu ska jag fixa lite med designen innan jag somnar. Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Ge mig mer!

Hello!

Ja, nu har jag landat på hemma plan efter några besök hos tandläkaren. Kan ju berätta för er att idag åkte min brace. Lite tråkigt att det inte blev fulkomligt perfekt, men jag är nöjd. Trodde aldrig att jag kunde le genom att visa tänderna. Jag ser nästan lite busig ut. Ska se om jag hittar kameran så sak ni få se. Anledningen till att jag ser busig ut är för att jag har så små tänder så jag ser ut som en skit unge, haha! Mina första måltid utan tandställning blev en Crispy Chicken Meal på BK, alltid lika gott och alltid lika stor ångest. Tur att vi ska göra oss av med det imorn. Åt nyss pizza också, hård promenad imorn!

Har hört Kicks nya hit - Ge mig mer!, bättre än fest hos mig om ni frågar mig. Många kända ansikten som är med i musikvideon också, kul! Ska nog lyssna lite på den snart. Gillar även Discocrews nya, Husvagnslåten. Music is life, så sant.

Imorn är det Majloppet i skolan. Ska gå med MLi & Frodo, trevligt minsann! Sedan är det volleyboll power som gäller! Efter det blir det att glassa tills mor landar i Karlstad. Ska försöka göra något prov imorn om det finns ngt som jag inte gjort. Aja, bara svamlar nu känner jag.

Håller på att byta ut lite saker på bloggen. Än så länge är det färg. Men det ska bli text, färg, bild och annat. Ska bara försöka lära mig det först. Om någon vänlig själ vill hjälpa mig. Men nu blir det sängen, godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Tandisläkisaris!

Hello!

Ja, nu har jag lite ont i halsen. Men vad gör det? Fick veta idag att vi har sovmorgon till klockan 10, känns kul när jag ska vara hos tandläkaren 08.20! Kill me. Men det blir antagligen lite plugg med Emelie B imorn innan klockan slår in. Nu är jag ruskigt trött så sängen väntar väl, godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Långhelg has come to the end!

Hello!

Ja, långhelgen är på väg mot sitt slut och jag har så mycket för mig nu för tiden så det skulle ta en stund att skriva allt. Men nu ska jag ladda inför morgon dagen då det är skola så sängen låter som det bästa alternativet hittills. Jag skriver när jag får tid och bilder kommer upp så småningom. Ska bara hitta kameran först, hihi. Godnatt på er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Mamma är du ledsen, varför ler du ej?

Ronjano gästbloggar!

" vill du jag ska måla någonting åt dig? 
jadu det är en fråga man ställer sig såhär en tisdagkväll när dagen börjar gå mot 9 kvisten. idag är jag med anna och hon är helt okej bra, drog hem till mig och käkade upp hela bäckvägen 18s pannkakor.. // ronja "

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

KAN NÅGON VÄNLIG SJÄL GE MIG INSPIRATION TILL NY DESIGN PÅ BLOGGEN?!

Hello!

Ja, jag eftersöker någon som känner sig villig att ge mig tips, inspiration och allt vad det innebär för att jag ska kunna få en ny design. Mycket freshare och mer somrig. Vet inte vad jag ska ta men vi får se.

Nu fick jag veta att vi har Walkert ist för matte, slutar tidigare alltså? Får se, vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

English please!

Hello!

Ja, nu sitter jag i skolan bibliotek med Erica. Vi har engelska och vi bara tjöter om något med Comenius vilket känns otroligt ovärt. Så vi sitter här och surfar runt och gömmer oss för att slippa onödigt arbete. Känner inte att jag lär mig något av det när man ändå inte är med typ. Man bara gör en massa extra, in my ass på den!

Idag sov jag till tio i 7, gött! Missade första bussen eller ja, jag orkade inte skynda så jag tog den som går halv ist. På bussen när jag och Tiffsan snackade om körkort så kom jag på att jag glömde det hemma. Så nu hoppas jag att Polisen inte tar mig senare när jag tar farmors bil. Bussen åkte igenom en poliskontroll efter sundsta så busschaufför sa att vi skulle sätta på oss bälte, söt! Sådana busschaufförer borde det finnas fler av! Snart har vi något typ matte tror jag, sedan är det idrott och eftersom jag segade så idag så skippar jag den och försöker göra något annat vettigt under tiden ist. Sista är Walkerts lektion, hoppas att det blir kul iaf. Efter det ska jag hämta bilen hos farmor och köra hem en nyopererad lilla syster.

Försöker få Wäse och Erica att starta en blogg, hoppas jag kan vinna deras intresse till det så man har något att läsa. Iofs har jag ju nästintill 20-30 inlägg varje gång jag loggar in, men det gör inte mig något. Tycker det är intressant att läsa om olika saker. Följer många barnbloggar och artisters bloggar, men öven nära och kära. Om dom inte skaffar så ska dom få blogggästa i min blogg och skriva något nice.

Men nu orkar inte jag skriver något mer så vi får la se när jag skriver nästa gång. Troligtvis idag men frågan är vilken tid. Nu ska vi surfa runt här vi och hoppas på att vi slutar tidigare. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Victor, den starkaste stjärnan.

Hello!

Ja, jag skriver på kort varsel här. Men jag kom på att tänka på en sak. Jag följer en blogg som handlar om en liten pojke vid namn Victor, den har jag följt i några veckor nu och jag kan inget mer än att känna sorg. Tänk dig att det finaste du kan få i livet tas bort ifrån dig pga en sjukdom vi människor inte kan bota fullt ut. Visst vi kan botas från cancer, men tänk allting efter operationen eller cellgiftbehandlingen? Måste gå på koll för att se att allt gått som det ska. Det är ju inte direkt så att du kan gå runt och veta om du blivit bättre eller ej. Jag blir nästan mållös när jag skriver detta. Vet inte riktigt vad jag ska skriva och jag vet inte riktigt hur jag känner.

När jag läser på Victors blogg så känner jag många gånger saknaden efter Mimmi. Det är så tomt utan henne och allt hon gjorde när hon levde finns kvar. Jag hör hennes tassar fortfarande mot golvet. Känslan av att hon fortfarande ligger under bordet finns kvar. Finns tillällen då jag kollar på våran duk så jag inte fått hår på benen. Ont gör det att känna denna förbannade saknaden. Jag vet att jag inte är den enda. Men i många fall känns det som att jag är den enda som tagit det hårt. Alla grät, men hur är det nu? Jag gråter fortfarande för Mimmi ibland. Då jag har som ondast i mig så tänker jag på henne, för hon kom när tårarna föll nedför min kind och märkte att inget var rätt. En vän som lyssnar och förstår utan att man ska behöva berätta. Så som Victors mamma Sofie beskriver sin son, att han fortfarande är närvarande, så är det för mig när det gäller Mimmi. Hon är kvar, jag bara vet det..

Victors mamma Sofie är det som driver bloggen. Hon berättar från början om Victor, hans sjukdom och hans avslut på detta jordeliv. Allting känns så förbannat ledsamt! Det gör ont i mig att folk ska få genomlida detta. Victor var med i programmet Sjukhuset på den tiden han levde och genomgick behandling. Har sett alla avsnitt hittills och jag har inte tänkt att missa resten heller.

Hur hittade jag Victor? Jo, jag var inne på bloglovin där jag har alla bloggar jag vill läsa. Till höger på sidan är det en liten pratbubbla eller hur jag ska beskriva det. Där skrev en tjej vid namn Sandra något som fick mig att väcka intresse. Har följt hennes blogg sedan längre tid nu och hon är faktiskt lite rolig att följa. Hon öppnade ögonen för mig när det gäller Victor. Jag började följa Victors blogg när Victor var på sjukhuset så det var inte så mycket uppdatering. Allting jag fick veta om Victor under den tiden gick genom Sandra. Sedan kom det några inlägg från Victors blogg..

http://denstarkastestjarnan.blogg.se/ är sidan till Victors blogg. Läs om deras obehagliga resa genom cancern. Hur Victor var bosatt på sjukhuset och hur hans föräldrar kämpar för honom till slutet.
http://www.barncancerfonden.se/1707 är sidan till Victors fond. Att lägga en tjugo lapp bara kan göra mycket. Pengarna går till forskning av den cancerformen Victor hade, Neuroblastom stadie 4.
http://feie.tkphotography.se/victorfilm.html En film som Victors mamma Sofie har gjort. Se hela filmen den är cirka 7-8 minuter lång och det tycker inte att ni ska klicka bort den efter några minuter. Den är värd att se! Ni får se hur Victor var som levande människa genom bilder och film.
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/barnhalsa/article5067182.ab En artikel om Victor från Aftonbladet. Tror det finns en till artikel men vågar inte lova något.
http://www.tv3.se/play så söker ni på sjukhuset så ser ni några avsnitt med Victor där.
http://readmeto.blogg.se är Sandras blogg som jag följer. Det var här jag fann Victor! Sandra har gjort ett bildspel med Shirley Clamps låt Jag fick låna en ängel till, och det gör inget mer än ont när man ser det.

Alla dessa sidor har anknytningar till Victor och hans kamp mot cancer. Han var en stark liten kille som inte fick dö i sitt hem bland alla gosedjur och tryggheten, utan i ett rum på sjukhuset där nålar, slangar och blodprov bara existerade. I framtiden hoppas jag att man ska få ha hem sitt barn in i det sista om man vet att detta är slutet. Victor blev bara 1,5 år.

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Transformers och en gosig katt!

Hello!

Ja, just nu ligger jag i min säng och ser på Transformers. Bredvid mig ligger min katt Måns och bara är allmänt tjock och gosig. Funderar på om jag ska äta lite men det känns också onödigt med tanke på att jag inte behöver äta något mer idag. Har ju varit skit trött hela dagen i skolan idag så vid halv 7 tiden somnade jag och jag vaknade kanske för någon timme sen bara. Nu är frågan hur jag ska kunna somna om igen. Ska hämta farmors bil imorn också. Men vi får se, vi får se! Sen har vi långledigt minsann, ska bli skönt!

Det är lätt att vara efterklok brukar man säga. Det är ju sant också, men varför måste man behöva vara det? Tänk om man bara kunde vara rak hela tiden, få veta allt istället för att gå runt och grubbla och gräva ner sig i saker som man kanske inte ens behöver gräva ner sig i. Nu efter hand så känner jag att det var synd, för jag fastnade verkligen. Tyckte det var något. Jisses vad jag tänkte en massa! Fantiserade om framtiden, hur det kunde se ut. Hoppades inte för mycket, men fick flaska förhoppningar. Det är inte OK att visa att allt är OK när det sedan säger poff och man inte vill mer. Nu upptäckte jag något nytt och något jag annat innan, det gör ont. Men det måste göra ont för att man ska kunna komma vidare i livet. Om det inte händer kan man inte låta bli och kan man inte låta bli så blir man jobbig och blir man jobbig blir man ignorerad och då undrar man vad man gjort för fel. Jag tror jag svarade på min egen fråga när det gäller vad jag gör för fel. Men om ingen säger vad jag gör för fel, hur ska jag då kunna veta om det är som jag tror att det är? Många gånger blir jag förbannad för ingen är ärlig, ingen säger som det är. "Inget för på dig", nehe men vad är det som gör att ingen vill något då? Allt blir ju bara knasigt om jag fortsätter såhär, det får komma lite då och då. Annars blir det a hell of a inlägg om bara en massa ordspya, inte kul!

Nu ska jag se om korven och spagettin i kylskåpet känns lockande, annars blir det sängen. Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Fixar bloggen, give me some tips!

Hello!

Ja, nu ligger jag ute på balkongen här hemma och bara steker. Dock är klockan förbi stek tid för att bli brun men det skadar aldrig att steka upp lite fläsk. Kanske inte steker bort så mycket fett, men det känns helklart bättre än att sitta inne och veta att här lägger sig kilona. Här har jag luggit sedan jag vaknade vid halv 2. Ruskigt härligt om ni frågar mig!

Helgen har varit späckad för en sysslolös kvinna som mig och jag kan bara tacka för att ni tagit mig ut ur garderoben. Det har jag verkligen behövt efter allt som hänt/händer. Har varit i Sunne, Karlstad och Grava denna helgen. Vi får se vart jag hamnar nästa helg. Sunne garanterat med tanke på att det är första Kolsnäs och jag ska skjutsa Syster dit. Sedan kanske jag skulle köra åt en som jag skjutsade igår, men vi får se hur det blir med den saken!

Försöker byta om lite här på bloggen, tips på färg osv vore så kanske jag lär mig ett och annat!

Veckan som kommer blir sjukt soft! Skola måndag och tisdag sedan är vi lediga, helt sjukt bra! Ska passa på att göra saker jag aldrig annar gör. Typ städa. På onsdag ska jag vara hundvakt hos farmor så på tisdag ska jag hämta hennes bil. MUMS FÖR KÖRKORT! Nu ska jag plugga och packa. Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

La Bouche!

Hello!

Ja, kvällen igår var ju händelserik! Det ena och det andra hände och jag känner att jag inte vill yttra mig om det. Hade iaf ångest när jag varit chaufför, så från typ halv 1 till halv 4 körde jag runt i stan. Var till Mikael en sväng också, trevlig pys! Killen hade haft party så han var rätt slut. När jag väl var hemma var det bara gömma nycklarna och hoppas på att inte min mor hittar dom. Kan gå in lite på det senare iofs, men nu ska jag duscha & dra för att se match i Karlstad, vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Everybody dance now!

Hello!

Ja, då är jag in my verry own home. Gött som fna, som jag och Liljan säger. Har suttit ute i solen sedan jag kom hem vid 6, klippt gräsmattan och nu är det bara solen som ska få steka min kropp. Satsar på en fet solbränna iår igen. Ska nog ta mig en dusch snart och sedan får vi se vad som händer. Jag är grymt trött så vi får se vad som händer. Samtidigt är jag partysugen, men som sagt, vi får se vad som händer! Hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Uppe med tuppen!

Hello!

Ja, eftersom jag är på Herrhagen så blir det tidiga mornar. Nu tittar jag och lilla monstret och tittar på Bolibompa. Ska snart ta och göra lite frukost, medans fröken stönig ser på tv eller leker. Sedan ska jag lämna henne vid dagis sedan bär det av mot bussstationen där MLi väntar. Var så trött igår också så det blev varken plugg eller solning gjort igår. Men nu ska jag försöka fixa allt så jag hinner. Vi får se hur det går, haha! Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Humpa Pumpa dryck!

Hello!

Ja, idag har dagen varit späckad. Skrev ju igår hur den skulle se ut och de som hände var att jag var lat så jag sket i S.A.T.S efter skolan. Drog direkt hem till Ida. Snackade lite och sedan hamnade vi in the city Karlstad the big town of Värmland. Där jag bytte ut Ronjanos tröja mot cash. Sedan gick vi till bussstationen och käkade korv. Träffade Daniel där en sväng, ruskigt trevligt! Söt tjej har han skaffat sig också. Tycker det är kul när två finner varandra som ett. Finns ju nästan inget finare. Vi traskade vidare mot bilen och hem mot Herrhagen. Ida sålde sitt databord och sedan satt vi och snackade tills Nova skulle sova, för då drog Ida ner till solariet. Kom tillbaka, vi snackade och sedan hämtade jag upp min kära mor. På vägen blev jag tillfrågad att köra till Sunne men folket bangade tydligen. Så nu är vi hemma. Jag ska träna på 2 prov jag har imorn. ULS prov som är stort som ett jävla psykhus sedan matte och ett annat litet ulsprov med Gunnel.

Ruskigt trött så vi får se hur det går, haha! Kanske inte bästa tiden på dygnet att plugga med bättre sent än aldrig. Så nu ska jag gå igenom alla frågor inför provet. Sedan får vi bara hoppas på att matten går vägen, det är ju inte direkt något ämne man kan plugga på. Tycker jag iaf. Får bita ihop och hoppas på det bästa! Gunnel och jag skulle bara snacka igenom normer och värderingar. Skulle hjälpa mig med några frågor. Gunnel är allt bra snäll, synd att vi inte fick ha kvar henne. Lena liksom, tar över våran fritid om man säger så. Matten tar jag som den kommer. Ingrid har ett hjärta av guld så henne får man tid på sig att klara sig. Aja, måste nog börja nu iaf!

Efter alla grillar i mina hjärna, efter alla frågor jag ställt mig själv så har ännu inte fått svar. Men jag har fått en slutstation på denna frustrerande bana, äntligen kan jag försöka förtränga och glömma. Man glömmer ju inte men för stunden är aldrig fel! Synd bara att jag fått må så som jag gjort de senaste veckorna. Känns som jag kommit ut ur en bur som varit otroligt trång. I feel FREEDOM!

Nu blir det plugg & Transformers, mums! Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Please, tell me what's going on..

Hello!

Ja, nu har det varit rush hela dagen känns det som. Imorn blir det full rulle också, mycket bra! Så slipper jag tänka så mycket, blir bara ledsen och förbannad när jag gör det. Dagen startar tidigt med att köra min moder till sjukhuset. Därefter ska jag till S.A.T.S och träna bort lite av vinterns hull. När jag är klar med min morgonträning åker jag till skolan där jag ska kolla upp ALLT jag har efter och försöka göra klart allt också. När skolan är över bär det kanske av mot S.A.T.S igen, beror på orken. Om jag nu gör det så åker jag därefter till monstren på Herrhagen där vi ska sola och bara ha det mys. Får se om Sanna hinner ses också, vore kul att få se lilla skröttan igen! Sen när mobilen ringer så är det troligtvis min mor och då åker vi hem. Ska även lämna tillbaka en tröja åt Ronjano som hon var missnöjd med, hoppas det går som planerat! Hoppas även att tankarna inte tar över mig då.

Idag har jag ju försovit mig. Men det gick bra. På engelskan hade vi bara detta med Comenius som typ kan ta sig. Känner mig inte så aktiv i det iaf. Bara en massa extra engelska uppgifter som inte gör någon nytta mer än att vi kanske får lära hos lite mer engelska? Aja, får se om det blir Belgien. Jag kan ju inte spela fotboll så vi får väl se som sagt!

Efter det var det Matte snack, och det jag missade senast ska jag göra på torsdag morgon, känns väl sådär. Ska försöka komma igenom G iaf. Efter det var det idrott, BARA roliga saker idag! Jag är glad att jag var med. När det har något med bollar + händer så känner jag att jag kan ta över världen. Handbollskänslan kommer tillbaka och jag kan inget mer än att leverera mina gamla erfarenheter. Åt lite mat sedan vart det Walkert då vi hade projekt snack och redovisningar. Dock tycker jag inte Bilddagboken är en fjortissida men, det tyckte tydligen dom. Synd bara att dom glömt bort Snuttis, höhö! Men lite kul var det när dom tagit bilder från en del i klassen som är medlemmar. Jag var en av dom, YEAH! Det hurrar vi för! Hurra, hurra, hurra! Eller inte kanske. Vi fick sluta efter att ha gått igenom lite saker.

Jag och Mli med hennes bilsällskap åkte in mot stan så möttes jag coh Mli upp sen och tog en baguette på sjökvistens. Provade deras nya varma baguette Club. Den var god. Kyckling, bacon, majonäs, mozarella, tomat, MUMS! Den satt inte dåligt den! Efter det och lite småsnack drog vi hemåt.

Väl hemma ska jag fixa med syrrans grejer och ingen nyckel hemma och jag vet inte allt vad jag höll på med. Mollymus fick följa med hem, ja det mesta hände! Mollymus hade fått en tand som vuxit inåt och ut ur nosen så hon har inte kunnat äta. Men nu är det borta och om man kunde dra ut den så den var liksom rak istället för att den skulle vara "skruvad" så hade den lätt varit 8mm lång. Läskigt. Synd om lilla Molly som inte alls kunnat göra något. Jag satte mig sedan med datorn som vanligt. Var till Ronja en sväng förut och hämtade tröjan.

Nu sitter jag här och ser på NAVY CIS, vilket är ruskigt bra. Dock har jag dålig magkänsla och bara vill försvinna någonstans för ett tag. Bilen vore ju med tanke på att jag nästintill aldrig tänker när jag sitter i bilen. Fan vad ont det gör. Det gör ont där inne att inte veta. Detta är inte något jag vill eller behöver prata om irl. Detta är bara känslor som spyr ut i bloggen för jag har inget annat i tankarna.

Det värsta är att inte få veta, det är att gå runt och inte förstå. Att inte få svar på det frågor man ställer till sig själv om och om igen. Även när man frågar så får man inget svar. Kommer jag någonsin få veta eller ska jag leva i ovisshet i all evighet? Att inte få veta alltså, jisses. Det som gör ondast är att släppa taget när man är som mest oförberedd. Det värsta med allting är att allting gör så förbannad ont. Smärtan att avvika från något man inte vill avvika ifrån. Det har hänt många gånger och det kommer hända fler, men aldrig kommer jag få veta varför det alltid blir som det blir. Detta klarar jag säkert galant med tanke på mitt förflutna. Alltid lika svårt att förstå varje gång. Fyfan, fuck everything.

Nu måste jag lägga mig, ska upp tidigt och packa iordning för dagen. Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Markoolio, vilken snubbe!

Hello!

Ja, nu sitter jag är nyvaken.. JAJEMEN ANNA HAR FÖRSOVIT SIG MEN HON KAN VARA LUGN FÖR HON HAR NÅGOT SOM HETER KÖRKORT. Fett nice! Så nu packar jag inför idrotten idag, inne troligen. Lyssnar på Markoolio, han är väl för skön iaf? Vilka låtar alltså! Men måste nog dra mig nu. Smsa gärna, dock kör jag oftast då folk skriver men då vet ni iaf varför ni inte får svar! Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Frustrerad, Förbannad och Fruktansvärt trött!

Hello!

Ja, nu är inte alla puckar i målet om jag får säga så. Att vara frustrerad, förbannad och fruktansvärt trött är ingen bra kombination med tanke på vad som cirkulerar runt i mitt huvud. Vilket har varit till och från de senaste månaderna. Är det jag som är dum och bara ska försöka förstå eller är det en annan person som bara beter sig konstigt? Är det bara jag som får för mig saker? Eller är det en annan person som inte är ärlig eller kanske inte vågar säga som det är? Gör jag något fel? Jag kan bara inte sluta fråga mig själv.

Helgen var ju fullspäckad med grejer. Ugglor, Älgar, Harar, Klädinköp, Taxiturer, Sunne, Torsby, ja näst intill allt! Den har varit bra, dock bara slutet nu. Blir så arg så, ja, jag vet inte vad jag ska säga. Irriterad alltså, jisses! Aja, min dag började i Torsby. Kom dit 5 imorse och åkte hem vid halv 2. Snackade lite och hade trevligt, så som vänskap ska vara! Körde in i Sunne där jag tänkte träffa Christoffer som dissar, ovanligt, haha! Så jag förblir ensam med min kattfilt på Sunne vs Örebro. 1-1 för er som känner er intresserade! Alltså, väl när jag satt där så såg ju Fotboll rätt lockande ut. Har ju spelat de en gång i tiden, inget jag skulle vilja börja med, men att köpa en fotboll och leta upp ett par gamla fotbollsskor skulle ju inte sitta fel. Bara leka runt med bollen lite liksom. Såg ju skoj ut faktiskt. Sedan drog jag hem. Hamnade i Forshaga en sväng och nu är jag här igen. ORKA VA HEMMA!

Imorn blir det bil till skolan, GÖTT! Ska även inskaffa ppiller imorn så är det överstökat det också. Fyfan vad jag känner hat just nu. Förbannad, ilsken, snälla får jag skrika? Nu lägger jag mig innan jag spyr av en massa skit. GODNATT!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Chaffis minsann!

Hello!

JA, efter all sukt har jag nu fått mina första kunder. Ronja, Pekka och Moa skulle ut på krogen och jag är ju självklara chauffören för dom. ANNA IS THE SHIT! Score som dom är på stänger 1 så dom hör nog av sig snart om dom inte får ryck och drar in på arena. Jag är under denna väntans tid hos monstren på Herrhagen. Lilla monstret sover ju som ni kanske förstår, jag och stora monstret har käkat en chipspåse och snackat lite om allt som kommer omkring när man minst anar det. Men snart bär det nog av in mot stan så vi hörs senare, eller kanske imorn när jag vaknat!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Svamp Bob

Hello!

Ja, nu har hela dagen gått. Jag hade sådan mensvärk imorse och det kan jag bara tracka gudarna för. Dock var de sån smärta att jag tog en dusch, 2 alvedon och en tupplur på 1½ timme innan smärtan la sig. Vid halv 2 åkte vi till mormor och morfar för att käka lite pannkakor, blev diskussion om hur jag ska parkera. Varför parkerar alla andra så då jag inte får det? Efter detdrog vi till pappa och umgicks lite. Hjälpte till med släpkärran och så. När det var färdigt med det drog vi till Tjärn och hälsade på familjen Lindquist nya familjemedlem Hilda, super goding måste jag säga! Så , Ida, om ni behöver hundvakt eller chaufför så är det bara att ringa. Nu sitter vi hemma och tittar på Svamp Bob plus MTV, sappar mellan kanalerna så fint som det heter. Ska se Da Vinci Koden ikväll så ska hämta Robin för han är bakfull, FINALLY FÅR JAG KÖRA NÅGON! Haha, så under filmens gång ska jag & lillsyrran käka pizza och chips, mums de! Nu ska jag göra annat, typ plocka iordning på rummet. Men innan jag gör det så ska jag se 20 min på Transformers, BRA FILM! Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Pokemon

Hello!

Ja, igår hade man ju inte så mycket sömn i backpacken. Men jisses, när jag kom hem från Sunne och släppt av Linn så drog jag hem och tänkte att jag sover en liten stund ifall någon ringer och vill ha skjuts. Kors i taket somnar jag och vaknar halv 10 imorse med kläderna på. Då snackar vi någon som tagit ikapp sömnlösa timmar. Höll på att somna framför ratten från Sunne, så det var tur att jag höll mig vaken iaf. Just nu sitter jag och tittar på Pokemon, något man aldrig kan sluta titta på. Jag är 18 år men jisses vad gör det? Enligt Holmquist så är jag jag ju Picachu eller hur han stavas, kul!

Jag funderar på om jag ska ta på mig träningsgrejorna och ta mig en tur runt Deje. Kanske ska försöka ta en dunderfrukost? Är ju inte direkt duktig när det gäller morgonmealar.  Vi får se efter Pokemon. Ska iaf byta tshirt och så iaf för jag känner mig inte fresh trots att jag inte luktar. Men jag skriver nog senare, hoppas på chaffis idag!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Sunnemarten.

Hello!

Ja, då ska man upp dit igen då. Ska ha med mig Linn, Ronja vart inte så sugen. Förstår henne när vädret ser ut som det gör. Ska när som helst upp till min morbror, han ska tanka. Snäll han! Men nu ska jag byta om för jag klädde mig somrigt till ett regnigt väder. Vill ni ha chaffis, ring ring ring!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Ready to go!

Hello!

Ja, att få så lite sömn är inte så rockigt måste jag säga. Men jag ska försöka hålla mig pigg. Mamma sa förut att skivorna funkade, great! Nu är det bara själva avfärden från Deje. Liljan hämtas upp kvart i 8, sedan vidare till Dahlmans där Ronja väntar. Efter skolan blir det nog Sunne som planerat. Får se om Ronja ville med. Annars får jag smsa Linn för hon var ju rätt sugen. Men nu ska jag göra mig iordning, behöver ni chaffis ikväll så ring mig på mobilen. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Livet med körkort!

Hello!

Ja, än så länge är livet med körkort, UNDERBART! Har hållt på sedan jag kom hem förut att bränna skivor åt både mig och min moder, så vi har något att lyssna på när vi cruisar runt i alla städer. Det krånglar något så otroligt att jag bara vill strejka for real. Ska köra till skolan imorn så jag behöver ju min sömn också. Får hoppas de här skivorna till min mor vill gå vägen för jag vill sova, vi hörs imorn! Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Märker du hur fort det går?

Hello!

Ja, blev hemma idag. Allt står inte rätt i huvudet så denna lilla mini semstern i mitt egna lilla rum behövs. Så nu sitter jag på sängkanten med täcke runtom mig. Måns ligger under täcket också, det är som ett tält för han. Haha! Både mamma och Malin sa till mig imorse, men kände att jag pallar det inte. Inte bra att fly från verkligheten när den snart kommer ikapp en. Men efter all press jag haft de senaste veckorna, kanske jag behövde vila upp mig lite?

Idag ska jag göra klart novellen, hör & häpna! Se ska jag fixa Walkert arbete som skulle vara klart för 100 år sedan. Har börjat tvätta nu lite så man har något vettiga att göra när man tröttnat på pluggningen och behöver en paus! Hade matteprov idag också, kändes ju inte super bra att strunta i skolan idag pga det. Men jag ska fördjupa mig till helgen så får vi se vad Ingrid säger. Imorn är det engelska nationella så jag ska träna på det med. Sedan ska jag börja titta på Lägerteori som jag inte gjort, Samhällskunskapen också om boken är här hemma någonstans. Får se om jag hittar ULS papprena också. Öppnade ju mig en del på utvecklingssamtalet med Ingrid, fick hjälp och jag hoppas bara att jag fixar detta nu! Jaja, på ett eller annat sätt löser det sig nog.. Ska ju inte hoppas för mycket iofs. Ska försöka vara mycket i skolan nu tills vi slutar, no more ledighet for me! Snart sommarlov!

Igår satt ångesten på sån topp att jag ville börja gråta. Startade dagen med frukost som jag aldrig äter annars. En äggsmörgås, en ostsmörgås och en rosamugg fylld med nyponsoppa, ruskigt gott! Ska be mamma köpa blåbärssoppa så jag kan göra, tror det skulle sitta fint i kistan! Sedan runt halv 8 drog jag & mamma till Sunne. Så nervös och sån ångest jag hade då trodde jag inte jag skulle få uppleva. Jag brukar inte vara så svag annars, brukar vara en rätt stark person, men nu slog det verkligen till. Fick sms från Erica & Ida och jag kände bara att nu vill jag bara försvinna, måste jag göra detta? Att folk säger att de tror på mig fick mig bara mer ångest och pressen blev större, tänk om jag inte klarar det? Då blir ni ju bara besvikna. Under resans gång fick jag så ont i magen att jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Sedan kom jag på att jag inte ens tittat på lappen om säkerhetskontroll, så då försökte jag ju komma på allt vad det innebar. MORE PRESS! Väl vid Vägverket så satt vi och väntade. Sedan kom Annika och snackade lite om sin pojk Stoffe om hans krogpremiär, låter kul! Sedan kom en tant ut som hette Ulrica, hon var min uppkörningsbedömmare? Om det nu kan heta så fint. Vi satte oss i bilen, hon förklarade vad vi skulle göra, jag tappade andan så hon fick ta mig tillbaka till verkligheten sedan började det. Säkerthetskontrollen var belysning, lätt som en pannkaka!(Om jag inte glömde något vill säga) Blink vänster, blink höger, helljus, halvljus (är på 24/7) och bromsljus. Kanske glömde någon enstaka? Har inte kollat på lappen. Sedan satte vi oss i bilen och rullade iväg. Vi åkte mot Frykenstrand där jag fick parkera, sedan mot Kolsnäs och in på en gata där jag skulle backa runt hörn, sedan fick jag åka enkelriktat och sedan kom vi i korsning typ 2-3 ggr. Minns inte allt dock. Under tiden så pratade vi väl om det mesta. Hon var från Grums och jag har spelat mot hennes dotter i handbollen, världen är allt bra liten! Sedan pratade vi om Anki som jobbar på S.A.T.S också. Sedan hamnade vi vid vägverket igen efter en trevlig pratstund. Så fick jag parkera det sista jag gjorde. Hon satt där och pratade en massa, det gick liksom in och sen ut på en gång. Sedan började hon kryssa i massa gröna rutor det står JA i, sedan började hon knappa lite på en mobil, sedan kryssade hon i JA för godkänt förarprov, först då fattade jag att jag har klarat det och fått körkort. Dock har jag inte fattat det än, det har fullit så naturligt att köra så de känns inget spec när man kör ensam nästan. Gött att det är över iaf, nu kan jag äntligen tänka på bara skolan för en gångsskull.

Ja, så när man var klar så satte sig min mor i baksätet och jag fick köra in till Sunne. Så fick jag stanna vid bommen innan man kommer in i Sunne. Tror ni inte jag ser en överkörd kattunge på trottoarkanten när vi står där stilla? Blodig i ansiktet och på tassen, helt livlös. Tänk om det hade varit Måns? Räcker med ett liv som försvunnit för mig. Stannade till vid trafikskolan där Klara var och hon blev ju super lycklig. Sedan gick ju dagen, vi hamnade på Saffran & Vitlök. Bakpotatis med kyckling & curry för min del, mums! Äckligt mätt blev jag. Vi satt där ett tjejgäng och hade störtkul, detta får göras om tycker jag! Sedan hade alla körlektioner och uppkörningar under dagen och alla klarade sig. Under tiden Klara och Annica hade uppkörning så satt jag vid ett träd inärheten av järnvägsstationen i solen. Lyssnade på musik och bara funderade på livet. Vilket resulterade huvudvärk och yrsel. Dagen i Sunne avslutades på Sibylla med Klara & Annica. Raggar Meal med Chili Cheese vid sidan av, man får unna sig när man varit duktig! Äckligt mätt så jag blev illamående. Drog till järnvägsstationen och inväntade tåget sedan kom pappa och hämtade upp mig i Kil. Direkt när jag kom hem så ska jag ju självklart ut och köra. Jag tog med mig Linn till Kil för hon var hungrig, sedan var allt stängt så vi drog genom Forshaga där allt också var stängt. Så vi drog hem, släppte av henne sedan kom jag hem och la mig efter en halvtimme, så trött!

Ja, så idag ska de pluggas då. Lilla syster kom hem nu och jag funderar på om man ska äta något. Har inte ätit än nämligen men det spörs väl. Önskade jag var som jag var i 7an, lite smått databeroende så jag inte åt. På den tiden var man smal. Men man måste ha mat för att överleva, right? Vi får se vad det blir för något. Till råga på allt så har min tandställning gått sönder också, vet inte om jag ska skita i det tills nästa gång eller om jag ska ringa och säga till? Det spörs väl. Nu ska jag iaf städa undan lite & börja plugga, vi hörs senare!

Någon som vill att jag ska ha med något mer i bloggen? Bilder, videos, fakta om något kanske? Vill ha lite uppdrag så jag håller motivationen för bloggandet uppe iaf.

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Ångest.

Hello!

Ja, någon gång har jag allt nämn ångestfabriken för er. Men då snackar vi inte ångest som typ dagen efter en fylla utan ren ångest. Känner mig nästan sjuk, sådan ångest att du vill inget mer. Allting bara blir som ett stort STOPP SÅHÄR KAN DU INTE HÅLLA PÅ! Saker som man inte kan göra ogjorda bara släpar efter en i fötterna och allt blir bara tyngre. Allting bara hopar sig och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Hatar att lägga saker på folk också, t ex Erica & MLi. Dom som mest får stå ut och ställer mest upp för mig när det gäller skolan. Ni är guldvärda tjejer! Önskade bara att jag slutade med detta. Att jag har saker efter mig i skolan, jag har fullt upp med körkort, jag måste städa och möblera om, jag måste sova, jag måste duscha, allt jag inte hinner med hopar ihop sig och trycker på min hjärna så jag blir snart galen. På samma gång vill jag vara glad och kunna känna ro. Vart tog allt vägen? Snart exploderar ångestfabriken av överbelastning. Den kommer inte hålla.

Nu ska jag sova med ännu mer ångest, uppkörning imorn så, kill me berfore I go! godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

18 år.

Hello!

Ja, idag har man vandrat runt på jorden i exakt 18 år. Inte på prick minuten men typ iaf. Är otroligt trött och jag undrar vart dagarna tar vägen. Vill bara vara ledig och ta vara på nära & kära. Speciellt Gerda, henne ser man allt för sällan. And it kills me that i dont have time to do anyting with her. Antar att det handlar om prioritet. Vet inte vad jag ska ta först. Gerda vill jag ju se oftare, men med sena dagar i skolan och massa plugg. Hur blir det då? Antar att det bara är undanflykter.

Ska ha utvecklingssamtal med Ingrid imorn. Ska be henne om hjälp med allt, känner att jag klarar inte av att ta eget ansvar för tillfället. Visst kan jag, men det finns ingen ork till det. Och vart är tiden till det? Dagarna försvinner ju så fort. Känns som det var igår jag var uppe i Sunne med Klara, Nicko & Anton. Vi hade ju så jävla kul! Känner mig nedåt just nu, kanske för att jag är trött, kanske för att jag är förvirrad.. Efter utvecklingssamtalet drar jag till Sunne, hoppas man får frid.

Positiva saker idag då. Fylla 18 bast, krogpremiär till helgen. Teoriprovet gick galant! 54 poäng av 65, gränsen är 52! Bara uppkörning kvar nu. Kill me, please. Sedan fick man ju lite sång i skolan, gå och dö idioter! HAHA, skojade bara! Tyckte bara jag var rolig nu. Förlåt. Hann med 19.05 bussen tack vare Lisa, tackar! Hamnade hemma där min mor gjorde nyttiglax med thaiwok eller va tusan det var. MUMS!

Ska ju banta nu, dock inte på mammas pulver. Vi får handla nyttigt helt enkelt. Eller så skiter vi i det. Jag får börja träna på allvar om jag kommer ur den här konstiga deprissionen någon gång. Kanske svälter ihjäl mig i desperata behov. Orkar inte bry mig om något. Saknar min Mimmi. Visade nyligen en kille min MVG novell jag gjorde i 1an. Nu vet jag varför Annie började böla då hon läste den! Fan, nu gör det ont i mig. Jag ska nog sova nu, tiden går!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Sorry!

Hello!

Ja, klockan blev lite sent nu så jag hinner inte skriva. Men jag skriver när jag kommit hem från skolan. Fyller förövrigt år idag plus att jag har teori om 9 timmar, så wish me all luck! Good night!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

The rest is still unwritten.

Hello!

Ja, idag nalkades det kalas från kvart i 10 imorse. Malin & Mamma kom sjungandes in i mitt rum med ett paket. Anledningen till att dom kom in så tidigt på en söndags morgon var för att Malin skulle till kyrkan sedan hinner vi inte fira imorgon då mamma sticker först till jobbet sedan jag till skolan och Malin går ju någon timme efter mig. Så vi har haft lite kalas hela dagen här, nu ska jag övningsköra för att hämta Malin. Fortsätter skriva senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

SUNNY DAY!

Hello!

Ja, vi tog våran promenad och avslutade med frukost i solskenet. Tog lite färg också. Är hemma och äter en sväng, ska när som helst tillbaka för att se på handboll, nice! Nu ska jag vila, hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Solen gillar vi!

Hello!

Ja, nu snart ska jag ut och gå med Ronjano! Ska käka frulle hos henne efter våran morgonpromis! Men nu ska jag dra på mig kläder och glajjor ska på, vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

VALBORG FFS!

Hello!

Ja, jag kan bara säga att valborg var fett lyckat! Det blev inte för mycket av det goda och inte för lite heller. Kom en massa folk och det hände inga farligheter som slagsmål osv. Totalt lyckat var det! Blev nog lite chockad dock med tanke på att det kom folk jag aldrig sett förut. Sara letade efter sina partypeps hon, haha! Stackarn! Jaja, kan ta dagen från början..

Dagen började med "Är du lediga idag Anna?". Tänk er att den frågan ställs av er fader fast med lite mer evil ton. Typ Mohahah rätt åt dig! Jag hade försovit mig, så jag vaknade 10 min efter att bussen gått. Snäll pappa som jag har så får jag skjuts av honom eftersom han ändå skulle till besiktningen med Saras bil. Väl vid besiktningen runt tio i 8 så får vi veta av den lilla anmälningsmaskinen att vi ska vara där vid halv 9, DAMN! Sådär fick vi sitta och vänta, jag fick komma försent till matten. Jag klagar inte, haha! Så då fick jag ju se hur en besiktning går till, kuljul.

Väl i skolan fick man ett mattehäfte som repetition inför matte provet nästa vecka, kill me! Matte är inte min grej. Efter matten blev det att stå och köa in till Idrottshallen. Föreläsning med Paolo Roberto, king! Han gjorde väl lite av skoldagen han, lilleman. Fick hans autograf på busskortet med. Stolt busskund må jag säga, haha! Tänk om de hade sådana erbjudanden att få autograf på busskortet? Då skulle de tjäna lite kosing! Efter det blev det lite pasta med kyckling, ge mig mera kyckling nästa gång säger jag bara! Skoldagen slutade med lite lek och sen en raggarrunda intill stan med Emelie x2, Moberg & Erica, thank you!

Min moder kom och vi drog till Bergvik där vi skulle köpa det sista inför långhelgen. Chips, hårfärg, nylonstrumpor osv. När vi var klara där så övningskörde vi hem till mormor och morfar för att lämna av lite Vietta tror jag det heter. Typ glass med choklad, mums! Åkte hem för att städa men kort efter drog till mormor igen för att lämna något. Fick smaka på något gott frukostbröd. Drog hem, började panikstäda kanske man kan säga. Många folk som aldrig sett mitt golv har nu fått se vilket trasigt golv jag egentligen har. Är inte ens färdig nu, har mycket kvar att göra innan jag är nöjd! När jag kände att det värsta iaf var ur vägen så började jag slinga håret, ANNA ÄR KING! Håret blev faktiskt helt okej! Linnéa kom tidigare för att hjälpa mig och hålla mig sällskap tills alla gäster kom.

Först kom typ bara 6 pers eller något. Sedan efter 8 - halv 9 så bara välde det in massor av folk som jag knappt kände. Enligt säkra källor var det uppe i 70-80 personer i vårat lilla hus. God damn, går det in så mycket folk i vårat hus ens? Måste säga att trots folkmassan så verkade alla ha rätt kul ändå. Inge bråk och inga konstigheter, det var precis som att gå in i en stor grupp av fulla apor. En del i våran aparmé gick över till Antonio och tölade, även snodde ett shotglas, haha! Kvällen hemma hos mig slutade runt halv 10 då vi alla skulle upp för att se det årliga fyrverkeriet. Stod typ med Eric hela tiden, trevligt! Efter fyrverkerierna följde jag honom till hans bil. Kort efter att han åkt träffade jag en kille jag träffade hemma hos Johannes i vintras. Vi snackade om hans hemort Boden och diverse sakerna. Bara för att lägga in lite fakta här så kommer hiphoparen Daavd ifrån Boden, det är rätt king! Sedan gick han mot puben och jag gick mot Altserbo. Där var det sjukt mycket folk, kännt folk och okänt folk. Satt väl där till 2-halv 3 tiden sedan bar det av hemåt. Träffade BJ en sväng innan sängen väntade. Avslutade min kväll med att somna i telefonen, haha! Det var rätt gött faktiskt!

Kvällen var helt lyckad om ni frågar mig! Drog lite kort och gott för annars hade det blivit lite långt inlägg. Jag vill säga tack till alla som gjorde denna kvällen lyckad, kunde inte haft bättre födelsedagsparty alltså! Tack till syrran och mamma som höll koll på allt. TACK ALLIHOPA FÖR ALLT, PRESENTER, UMGÄNGE & ALLT ANNAT!

Idag har jag då fått dammsuga hela altanen och hela vardagsrumsgolvet. Faktiskt kul för första gången i mitt liv. Efter det segade jag, lämnade efterskottspresent till Pekka och hämtade Ida vid station. Sedan blev det en skinksallad och bara glassande i solen. Somnade till där några gånger, hoppas på färg! Efter att ha luggit där så gick jag in i Malins rum och sov till klockan var halv 9. Så nu är jag rätt pigg och vill hitta på bus! Lina gick runt och tog lite bilder åt mig igår som jag tänkte kolla på senare. Ska även ta tag i allt som ligger i sängen här. Vill sova i min säng ikväll, bädda nytt och bara mysa med mig själv. Kan inte göra så mycket annat, haha! Djävulen bär Prada tänkte jag se, Lina sa att den var bra när jag nämnde att jag skulle se den. Tur att jag köpt den. Sedan har jag ju typ läst ett kapitel ur självaste boken också, men det var jobbig att läsa så den har jag typ lagt ner kan man säga.

 Den som vill hitta på hyss nu när klockan är bara barnet så snälla, HÖR AV ER! Nu ska jag bädda och försöka hitta något att äta kanske, sedan blir det att se film. Bilder kommer in på bilddagboken för er som vill se. Dock kan jag ej garantera så många från kvällen från min egen kamera, så jag hoppas verkligen folk skickar sina bilder till mig. Skriver inget mer ikväll så godnatt på er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander