Allting kommer bli bra tillslut!

Hello!
 
JA, nu sitter man i Norge. Illa luktar man också, usch. Men jag ska duscha till morgonen så det är lugnt. Just nu är jag inne i en period där jag är väldigt apatisk i mig själv. Jag känner inget, jag bryr mig inget, jag har ingen energi. Jag känner mig inte ledsen, inte heller glad. Man skulle kunna sätta NEUTRAL i pannan på mig därimot. För jag är i allt och inget. Men nu när jag känner såhär, så känner jag att jag vill helst vila dygnet runt. Samtidigt som jag inte vill bli som jag var hemma sist: sängliggande framför bra naturdokumentärer måndag-fredag. Men jag har en plan på detta, så jag hoppas att jag får ta med mig Maddox hem när jag åker på söndag. Om jag ska gå tillbaka till hur jag känner så vill jag helst bli matad med något riktigt positivt och inget negativt. Kommer det negativt till mig, ger jag negativt tillbaka. För jag har inte energin till att vara positiv. Nu är inte detta så illa att det drabbar mitt jobb bland kunderna utan det är när jag är ledig. Allting kommer bli bra tillslut, bara jag kan få samla mig själv i lugn och ro.
 
Men nu pratar vi inte om det, för nu matade jag mig själv med negativt så de ska vi ändra på. Just nu sitter jag här och skriver, Vickan duschar och mina fötter är illaluktande. Känns som det är något som dött här inne. Inte aktuellt minsann. Joooo men hörrni, jag ska på arbetsintervju på tisdag när jag kommer hem. Vet inte om jobbet är något för mig egentligen, men det kommer vara min första arbetsöjuv EVER. "Ja, vi har inte tagit in så många på intervju men när jag läste ditt CV så fick jag bra magkänsla" sa mannen på andra sidan av telefonen. DÄR snackar vi positiv matning!! Jag är glad, för ssom Malin på jobbet sa "Det är ett steg åt rätt riktning". JO JAG TACKAR!
 
Blev så boostad att jag sökte även ett inredning och foto jobb, hur kul kan det bli liksom? Jag älskar inredning (därav massa möbler och annan skit jag försöker sälja bort) och foto är alltid roligt att fixa iordning och dola med. Skulle jag få det så skulle jag nog vara i tårar. Hur underbart?
 
Nej, nu ska jag försöka fixa fötterna och sen ska jag se en film. Imorgon nalkas jobb igen! Ha de gott folket och ta hand om er!
 
Glöm aldrig att ta dig själv först, oavsett vad! Det är du som ska leva tillsammans med dig själv tills den dagen du säger hejdå jordelivet. Vad är viktigast för dig när det kommer till dig? Vad behöver du för att du ska må fenomenalt? Glöm inte bort dig själv!