MAGALUF!

Hello!

Ja, nu har man packat väskan och ska snart åka iväg till skolan för de sista proven på väldigt länge! Ska skriver klart några uppgifter och efter det har jag tagit studenten. Som belöning väntar en vecka i Magaluf med klassen. Vet inte om det ska bli gött, men har ju aldrig flygit så antar att det är det som gör det lite mer intressant. Nu ska jag klä mig och åka. Vi hörs om en vecka om jag inte uppdaterar senare! Ha de bra!

Älska försovning och bra bussar!

Hello!

Ja, nu kan man säga att jag bara sitter här och pillar naveln. Har försovit mig 2 gånger idag. Förstår inte varför det ska vara så skönt att försova sig men nu försöker jag komma iväg till skolan i rask takt. Har ju 3 prov som jag ska göra, sedan ska jag göra en massa inlämningar. Dock måste jag dra mig tidigt eftersom jag ska färga håret och hämta balklänning. Mycket nu.

I sin vanliga ordning när jag försover sig så finns det ju inte bussar till allt. Jag kommer troligtvis får gå några hundra meter när jag hoppar av någonstans på Hammarö/Skoghall. Så nu är det bara att hitta kläder och försöka komma på en bra buss. Känns lite illa atm att försova sig, SISTA DAGEN I SKOLA!

Jaja, kläder och ipod ska fixas. Sedan spinga till bussen. Vi hörs senare!

Jag vet vem jag är när jag är hos dig.

Hello!

Ja, man kan säga att jag har givit upp för idag. Ingen ork. Känner mig typ negaitv. Deppig? Ledsen? Besviken? Jag vet inte. Känner ingen lycklig känsla iaf. Trots att jag snart ska åka till partyland och ha skit kul med mina klasskompisar. Tror det är för mycket nu, tror det är därför jag inte kan njuta av tiden just nu. Jag ska kolla igenom Kemiprovet och Historiaprovet en gång till innan ögonen stängs. Jag orkar snart inget mer. TO MUCH!

Är så trött på allt nu. Idioter som smsar och skolan som man bara vill spy på, klockan som aldrig kan stanna upp hela världen för en gångs skull! Jag hatar allt samtidigt som jag bara lever med det. Bryr mig liksom men ändå inte. Orkar inte. Sängen kallar. Sovgott hjärtan!

Braindead!

Hello!

Ja, inte mycket blogg nu som ni kanske märkt. Mycket nu vill jag lova. Skolan, Magaluf, Känslor, Saknad, Packning, Mat och Sömn. Hur ska man hinna med allt egentligen? Har precis duschat och nu håller jag på att packa ner syrrans kläder i lådor. Samtidigt som jag försöker bestämma mig för vad jag ska ha med till Magaluf. Någon som reser mycket som vet vad man ska packa ner?

Hörs senare!

Realese me!

Hello!

Ja, då sitter man i skolan. Har nästan gjort klart en uppgift nu, känner mig helt okej bra. Blir att ligga i ordentligt det sista nu eftersom vi bara har 1 dag kvar i skolan. Tiden går FÖR fort! Vad ska man göra? Det är svårt att ta vara på tiden när saker är så långt borta, som studenten var när vi började här på HUC.

Efter skolan ska jag och Erica till bergvik, ska kolla bal/student smycken. Sedan ska Erica kolla kläder och när vi är färdiga ska jag hämta mamma. Då blir det FIF och hämta paket. Wonder what it can be? Sedan är det hem och sedan Linnsan.

Vi hörs senare!

Jordgubbar och smält choklad, I'M IN LOVE!

Hello!

Ja, nu är jag hemma. Har duschat, tagit på mig pillen och lite gegg i håret. Är fett med sliten nu så sängen nalkas men först en bild på årets första jordgubbe, plus lite mörkt choklad. En extra grej är att ni får se hur mina naglar blev. HOHO! Like, like!

 

TLC - Unpretty


Godnatt alla hjärtan små!


Unpretty..

Hello!

Ja, nu sitter man hos Linn. Har varit här sedan jag hämtade mamma i stan, vilken var vid 6 tiden. Vi har ätit mat, snackat om allt och bara varit. Det är skönt! Ska snart åka hem för hjärnan går på fettreserverna nu känner jag. Blev bara 3 timmars sömn inatt, kanske ska slockna dirren jag kommer hem? Mr Rabbit och Fröken Grävling hälsade ju på.

Har ju lösnaglarna på nu. Lite ovan men jag vänjer mig väl antar jag. Känns lite wierd att vara "fin" om händerna. Jag menar, vem kollar in dom? Yeye, en dusch blir när jag kommer hem. Nu ska jag bege mig alltså. Skriver när jag kommit hem. Ska bjuda på en bra låt då!

It's the Final countdown!

Hello!

Ja, som jag sa igår var ju inte helgen över och äventyren fortsatte. As spontanius as I am så drog jag ju med Linn ut på busigheter. Mycket bra sådana, dock kan det ju fuck'up the brain rätt gött. Ibland önskade jag att min hjärna bara kunde lägga ner vissa saker. Yeye, Linn knows what I'm talking about and her ears is falling off anytime now! Poor thing, i'm sorry darling!

Fredag for vi med bilen fram och tillbaka. Bilnyckel fick jag tillbaka efter några timmars förlust. Kul att saker hittar tillbaka sådär! På lördagen for jag hem, fixade iordning my face, kläder and so an. Åkte utan smink och utan fix i håret, only party kläder på. Hur skulle detta gå? Skjutsade Ida upp till Sunne där det regnade något sjukt! På väg hem tillbaka kom det hagel som det var ögonglob storlek på. Snacka om att Selma kunde ha spökat för mig där en sväng!

Drog ju självklart mot Linns place. Där är ju där saker och ting brukar hända va? Efter lite chaffisuppdrag så for vi vidare och funderade starkt på vad vi egentligen höll på med? Pretty crazy, ohyeah. Det blev lite cheeseburgare på Donken Wåxnäs. Något var vi tvugna att fylla ut magen med. Sedan vart det hem till lägenheten igen. Sängen nalkades runt 6-7 tiden på morgon kanske? No one can party like us. Då kan ni tänka er att jag började laga mat vid 4 och Linn drack lite kaffe runt 5.

Igår så provade jag ju balklänningen, för SISTA gången. Nästa gång är den färdig, i'm so excited! Sedan käkade jag lite mat hos mormor och morfar. Kan säga att efter den måltiden så vill jag inte ens se kassler och potatis. Det är skit gott men i liten mängd! Efter det drog jag till linn och myste i soffan. Somnade till lite en sväng där, GÖTT! Sedan kom Belinda och sedan tog jag mig en natt tur runt Skivtjärn och sommarstugan.

Har varit rätt gött sugen på att bada i helgen, i lördags var det ju så bra väder att jag ser ut som en kokt kräfta nu. Och med tanke på sol så är det ju verkligen inte länge kvar tills vi åker till Magaluf med klassen. På fredag kommer jag springa runt som en yr höna och hoppas på att jag har allt med mig. Idag ska man förfina sig lite med lösnaglar, hoho! I'm so excited!


Nu ska jag plugga, sedan vattenpolo, sedan skolan, sedan naglar, sedan stan, sedan hem och göra en redovisning. Vi hörs senare! Kanske när jag kommit till skolan, får se om vi har den turen med oss?

Utantill

Hello!

Ja, det har varit äventyr hela helgen lång och den är inte över än! Tänkte jag ska skriva mer ingående på vad jag gjort sen för nu ska jag check out my pramdress. Ska höra om Sara vill med, hon har ju faktiskt kommit hem. Känns bra! Lyssnar på GES - Utantill, sååååååååå bra! Det är skoj att sjunga också, för man kan ju alla texter typ. Vi hörs senare!

Wasaabiiii

Hello! Ja, nu har man haft en otroligt dålig update. Bättre kommer imorn när man är ensam, right? Yeye, leeeeva live, nu ska jag leva livet! Vi hörs om några timmar!

Du är inte klok Madicken!

Hello!

Ja, jag är gött sliten kan jag säga! Nu ska jag och Nova se på "Du är inte klok Madicken!". Älskade, älskade film! Love it! Vi hörs senare!

Handen på hjärtat.

Hello!

Ja, idag har jag varit bra duktig. Idrotten körde jag mig sjösvett och jag känner mig nöjd för första gången att lukta svett, oohyeah! Sedan vart det ju 5 km på Vårruset, pga trafikstopp i springledet så gick det hela på drygt en timme. Känner att jag gjort något bra iaf. Även om det var drygt med lite mjöksyra här och var. Vi kämpade iaf på bra och fikat var mycket bättre förra året!

Har suttit i nästan en timme här nu och funderat så mycket att jag börjar få spykänsla. Det enda som går ner är drickbart atm. Vad hände? Vad händer? Vad kommer hända? Haha, berätta för Ida förut och hon liksom förstod precis vad jag menade. Inte det där att hon fattar grejen, hon förstod med känslor. Har kommit fram till att det är fel ord som sägs vilket leder till att det blir fel som det nu blivit. Vet inte riktigt hur jag ska göra, eftersom jag så gärna VILL hela tiden så borde jag egentligen bara ta det som det kommer. Hoppas att känslorna dör fort iaf. Känner att det blir bara problem om jag har dom.

Började lyssna på GES för en stund sedan. Vilken guld musik! Därför delar jag med mig av en låttext från en av deras låtar, Handen på hjärtat. Riktigt fin låt. Först när jag bara lyssnade så trodde jag det hade med kärlek att göra. Det lät så fint. Men nu när jag läst texten som handlar det om äkta vänskap. Att finnas där oavsett vad som händer. So this song is dedicated to all of my friends, I'll be here for you no matter what! Lots of love to you!

Glenmark, Eriksson & Strömstedt - Handen på hjärtat.

Ingen ringer dig
Frågar hur du mår
Månen lyser över taken
Det känns som bara du är vaken
Ingen saknar dig
Ingen frågar dig
Vad du tror och vad du önskar och vill ha
Jag har gett dig mitt nummer
Och du kan tro på mitt ord

Handen på hjärtat
Jag lovar och svär
Om världen går under ska jag vara där
Går du i bitar och faller isär
Så med handen på hjärtat
Jag följer dej dit det bär

Dom förlovar sig
Och dom gifter sig
Alla vännerna försvinner
Det är bara dom som vinner
Det du önskar dig
Men om du fanns hos dig
Skulle du ha samma möjlighet som dom
Jag har sett dig besviken
Och jag har väntat på dig

Handen på hjärtat
Jag lovar och svär
Om världen går under ska jag vara där
Går du i bitar och faller isär
Så med handen på hjärtat
Jag följer dej dit det bär

Jag är där när du faller
Jag är där när du vill
Och när du än kallar ska jag finnas intill
Jag vet vad jag vill

Handen på hjärtat
Jag lovar och svär
Om världen går under ska jag vara där
Går du i bitar och faller isär
Så med handen på hjärtat
Jag följer dej dit det bär

Handen på hjärtat
Jag lovar och svär
Om världen går under ska jag vara där
Går du i bitar och faller isär
Så med handen på hjärtat
Jag ger dig vad du begär


Hoppas ni gillade den lika mycket som mig! Godnatt sweethearts!

Leona Lewis - I See You

Avatar-älskare som jag är! Torka bort min tår när jag hör denna låten!


Push, push baby!

Hello!

Ja, ännu en jätte tidigt dag i skolan. Drygade lite i bilen innan jag gick in. Är sådär måttligt sliten känner jag. Hade garanterat kunna sova fram till 11-12 tiden. Men nu ska vi inte sova, utan vi ska plugga! Hittade mitt häfte efter en liten fundering förut. Den låg i bagaget i bilen. Troligen efter att Erica har grävt efter min plånbok igår.

Så nu är det bara att titta över grejerna som ska bli klart. Ska först göra krönika nu så slipper jag göra den senare, den är så lätt och ändå gör jag den inte på en gång. Jag ska allt spara så jag har minsann. Här vill man inte gå sysslolös för fem spänn in i det sista, nu ligger jag i stenhårt. HÄRLIGT!

Efter skolan så blir det ju Vårruset, hoho! Ska bli gött att få röra lite på sig, samtidigt som man får lite mat och kanske vinner någonting. Tycker Vårruset är jätte mysigt. Man kör ihop ett tjejgäng, motionerar tillsammans och sedan har en underbart god liten fika. Kan det bli bättre? Nu snackar vi kvalitetstid med nära och kära minsann!

Hämtade ut ett paket också med massa gott-gott i! Ska bli kul och se vad brudarna säger om deras beställning. Jag kan säga att hittills är jag nöjd och jag har då bara kikat i mitt lilla pekat. HOHO!

Back to work, skriver nog senare!

POWHAAA!

Hello!

Ja, anna är duktig. Idag har hon simmat, solat, pluggat, skickat in 4 uppgifter, tagit ut pengar och bara varit bra. Nu ska hon sova för hon måste ha power imorn på Vårruset. Anna ska få bättre flås, hoho! godnatt på er!

I gotta a feeling.

Hello!

Ja, nu sitter jag i skolan. Ska plugga på prov som vi har i eftermiddag. Historia. Inte min starkaste sida när de gäller prov. Synd att man har så mycket prov egentligen, jag har verkligen gått back på betyg för jag inte är en sitta-och-plugga-brud. Försöker göra en stark förändring på den biten. Little by little, right?

Igår efter skolan gick jag och Erica på stan en sväng. Det fick bli en bikiniunderdel och något tunikaaktig klänning. Sjukt nöjd, men hata att spendera pengar! Nu har jag ju försökt ta hem grejer på nätet som ni kanske läst tidigare. Det är ju ingen vidare succe men jisses, där hittar jag allt jag vill ha typ? Vad är detta? I affärerna hittar man typ inget men på nätet hittar man allt! Jag tror min kasse på bubbelroom har börjat sträcka sig mot 2000 kr hållet, dags att rensa kassen minsann! Mötte kusinvitamin också så vi satt tillsammans på bussen hem.

När jag väl var hemma så tänkte jag att jag sover en stund. 1 timme, ingen big deal. Jag ställer klockan och jag smsar peeps som kan ringa och väcka mig. Ni kan ju tänka er själva hur det gick med den saken, haha! Jag vaknar 2 timmar efter klockan ringt och ingen hade fört något väsen på telefonen. Snacka om att vara omtyckt iaf, haha! Careface om Anna söver lite extra, det är bara gott för kroppen! Hörde ju tvättmaskinen och mamma på övervåningen. När jag kommer upp kläcker hon ur sig "Är du hemma? Du är så tyst". HAHA! Bra att jag inte snarkar då tänkte jag. Gjorde mig inte så mycket att jag sov längre mer än att jag skulle pluggat under de där 2 timmarna istället. Så man började väl blunda vid halv 3 snåret skulle jag tro. Only because of the big history-test.

Har en dålig magkänsla om en massa grejer just nu. Det börjar ta emot och jag vet inte om det är för att jag gör motstånd. Ska man kan go with the flow? Ni vet, i många filmer har jag hört när dem säger "kämpar du emot blir det bara värre". Det kanske är där skon klämmer? ATM, försöker jag döda uppgift efter uppgift, oacceptabla känslor och min huvudvärk. Det går inget vidare men uppgifterna, känslorna är pretty wierd och huvudvärken hänger med i ett. Skulle jag ge med mig så kanske de ger sig?

Så fundersam som jag är så leker ju tankarna fruktsallad med mig där inne i huvudet. Det känns inte bra. Jag försöker keep up the work samtidigt som jag har den där bakkänslan av att "Don't do this, it will only hurt you in the end". Jag vill, vill, vill and I will succeed, men samtidigt så känner jag mig rätt säker på att this is not going my way. Nu dricker jag energi ifrån andra. Positivt tänkade pratade Håkan om igår. Att vända misstag till möjlighet istället, antar att jag får försöka med det.

Nu ska det pluggas som bara den. MLi kommer snart, då ska projektrapporten bli klar! Vi hörs senare!

Bäng i fläng!

Hello!

Ja, nu har man bara 2 lektioner kvar. Jag är helt bäng i kolan atm. Skrattar åt ALLT. Jisses, ta mig hem och ta mig i säng! Jag behöver nog kuckelimuckmedicin. Snart klar, snart klar! Nu ska jag svara på kommentarer, vi hörs när jag kommit hem!

Totalt opepp, sedan helgen. USCH!

Hello!

Ja, jag tror inte jag är den enda som tagit lite semester. Helgen som var räcker inte till eller så var den för lång. Igår innan jag somnade höll jag på att gråta för att det är skola idag. Totalt opepp på att dra till skolan. Det känns som att det är för mycket nu.

Idag är det precis 10 dagar innan vi åker. Känns lustigt. Om 10 dagar så ska jag flyga flygplan, åka till ett varmt land och umgås med nästan hela klassen för första gången. Har så mycket att göra. Usch. Får ångest jag bara tänker på det. Vill starkt stanna hemma idag. Önska just nu att jag fick migrän eller något så jag kunde fortsätta sova.

Men antar att jag måste till skolan och kämpa. Usch. Blä. Vi hörs senare!

GE MIG MER SVENSKA HOLLYWOODFRUAR!

Hello!

Ja, nu är det sista programmet på tvn. Jag är glad att jag inte missat det. Kommer sakna dem på riktigt! Hoppas det kommer mer. Dock kommer ju norska och är självklart wannabe oss svenskar. Får se hur de norskarna är då. Hmm, nu ska jag se detta, hörs!

Hur betalar man via nätet?

Hello!

Ja, nu har försökt samla på sig vuxenpoäng genom att handla på nätet. Hittade ju studentklänning och 2 bikinis som jag ska ha till Magaluf. När jag väl ska klicka hem, vad händer? Studentklänningen försvinner?! Jävla bubbelroom atm alltså. Jag är inte glad. Har jag fastnat för en sak så är det den saken som gäller. Nu måste jag leta efter en ny som är sådär typiskt Anna perfekt. Fan.

Annars då? Mätt efter dagens första måltid. Ska snart duscha och hoppas på äventyr. Det vore atm. Annars blir det att fixa in frågor i religions arbetet. Det är snart klart. Ska bara höra med någon mer snubbe så de inte bara är brudar som svarar. Vi hörs senare!

Åååh kärleken!

Hello!

Ja, nu kan man säga att jag typ är nyvaken. Vaknade vid 5 tiden imorse efter en hemsk mardröm. Iofs så tänker man ju att det inte är så farlig när man väl tänker efter så. Men ni vet när en dröm är så verklig så det skulle kunna varit precis där du är, då är det inte roligt längre om det är en mardröm. Drömde nämligen om dinosaurier. Drömde om Raptorer som sprang efter mig och någon mer. Minns inte riktigt personerna jag var med, bara Raptorerna.

Sedan drömde jag att inte långt från vårt hus så var det som ett camping hus med flera rum i som det var någon form av folksamling som var lite knäppa hade sitt område i? Tyckte jag iaf. Man fick inte göra vad man ville, man var tvungen att fråga om lov när det gällde allt. Rädslan att något hemskt skulle hända om man inte bad om lov till något det fanns där. Jag var ju självklart med i den där lilla pakten där vi skulle döda alla störda människor där och göra oss fria. Som tur var vaknade jag efter att jag tagit med matknivar till mitt gäng och varit hemma på ett besök. Dem kom med en stor pickup, så körde mormor. HAHA! Sten cool var hon!

Har hört en massa bangbang utanför eftersom taket troligen är färdigt. Ska kolla sen när jag går upp. Möttes precis av en kommentar angående filmen How to loose a guy in 10 days? och nu är jag positivt kär i kärleken. Det där går som en berg och dal bana. I slutet av denna dag så kommer den garanterat vara downtown. Men nu är jag bara glad. Glad över att vara kär i kärleken. Då slipper jag fundera på om att bli lurad osv. Love in the air can't hurt you. Igår var det att hänga med Johnny Depp, idag är det att hänga med Snurre Sprätt. Ikväll kommer Johnny tillbaka men vad gör det? He's my friend to!

Ska bjuda på en låt som heter Lips of an angel med bandet Hinder. Vet inte hur många gånger jag sagt att jag kommer böla Niagara fallet om en kille sjunger såhär för mig. Till mig. OMFG. Jag kanske har ett hårt skal, men egentligen är jag ju faktiskt en mjukis. Enjoy!


Feels like home to me.

Hello!

Ja, någon film blev det inte förut. Det fick bli favoriten Svenska Hollywoodfruar. Jag skulle lätt som en fetingplätt vilja flytta in hos familjen Montazami i en vecka, only för att få se hur de lever och att få träffa familjen. Det är verkligen helt otrolig. Kärlek all over the place! I love it! Kär i kärleken brukar man säga.. Om möjligheten fanns, så skulle jag flytta in där på heltid. NICE!

Atm, sitter jag och smsar med Robin. Vi deppar lite. Han påstår att han är positiv men vet inte om man kan kalla sitsen positiv. Känns det skit så påverkas man rätt gött av det. Atm så försöker jag döda känslor. Det kommer bli en utmaning! Ska försöka få in nya känslor, typ en känsla där jag kan säga nej och känna att jag äger världen ändå. Vi får väl se när den dagen kommer då jag känner att jag kan skita i nästan allt och alla, känna att jag klarar mig själv utan någon. En hund ska man ju ha förstås, så man inte är helt ensam. Men jag tror ni förstår min poäng.

Imorn är man ledig. Ska man se någon bölfilm och böla lite kanske? Just nu känns det som en väldigt god idé. Skulle vara skönt tt få ut allt så man släpp den tunga och smärtsamma känslan som ligger som tyngst på axlarna. Det spörs väl. Det beror på om min huvudvärk skulle vilja ge sig men det ser vi då också.

Ska se klart på Svenska Hollywoodfruar, har typ tittat ikapp hela dagen så jag tänkte avrunda inlägget med en låt. Det är så jag känner just nu, som titel lyder Feels like home to me. Ni som sett how to lose a guy in 10 days vet precis vad jag menar. Sov gott alla små hjärtan, godnatt!

Buhu, hittade ett klipp med små scener från filmen.
Dra mig baklänges, jag är kär i kärleken!


Chantal Kreviazuk - Feels like home
(Finns på Spotify. Dock är klippet inte med engelskt tal när de pratar, låter helt stört men det får gå ändå, right?)


Love is life but life sucks!

Hello!

Ja, nu ligger jag här i sängen. Uttråkad, fundersam och helt jävla slö i kroppen. Jag har fortfarande pyjamas på mig. Ingen vill leka och jag orkar inte fråga någon. Eller jag vågar typ inte. Nu skulle jag kunna göra vad som helst känner jag, men måste backa den känslan. Det kan bli farligt!

Som titeln lyder "Love is life but life sucks!", jag säger som the annoying orange "True, true..". Men måste säga att mina monsterkänslor faktiskt lugnat sig på sista tiden. Förvånas icke om dom kommer upp snart igen. Igår var jag lite hyper när jag pratade med Linn. Dock blev inte bilfärd åt det hållet.

Anna hamnade snett emot norr. Det var skoj att se ett gammalt ansikte. Men kan säga att det inte var värt cashen att åka dit, haha! Shysst att säga så, men det är true true! Jag låg iaf inte hemma i sängen och tyckte synd om mig själv, som jag gör nu. Det känns helt ok!

På de senaste dygnen har jag tänkt och tänkt och tänkt. Det är inte bra att tänka för mycket, men det är bättre att tänka negativt än positivt i detta läget. Då kommer jag inte bli så ledsen i slutändan. Döda liksom det jag känner. Det kan ju bara vara någon form av fortkörningskänslor som åker på böter i slutändan liksom. Kill it, kill it!

Nu ska jag sätta på en film och äta lite mums mamma kom med. Någon som vill smaka?


erru trött saru? VAKEN DUDE!

Hello!

Ja, nu har jag sovit 2 GÅNGER sedan jag skrev förra inlägget! HAHA, John Blund gjorde ett schysst intryck när han raggade på mig förut. Kom världens värmebomb förut också, så man stod ju ute i kortshorts och bh only. Det var nice! Atm sitter jag ute på altanen för det är så varmt. Nu har solen gått ner och det börjar komma lite kyla. Gött som fan!

Nu snart tänkte jag duscha, trots att jag badade igår. Men det är pga håret. Det är inte riktigt polare med mig nu för tiden. När jag väl undviker att tvätta de så blir de fett dirren och när jag kanske duschat för ofta så är det fett. Kan detta ha något med stress att göra? Yeye, det böjar bli kallt nu så jag ska bjuda på lite bilder och gå in i duschen. Enjoy!



Safariyoghurt. MÖMS.





Bjuder på en flötbild. Gilla krämbullebenen! HAHA!




Fin sunset, yeah?



Någon som vill joina? Ska dit om några minuter.
Finns gott om tid att anmäla sig så att säga. Bastu ingår!




Crazy annapalaa, right?
Says "See yaa all to night!" HAHA!

Är du trött saru?

Hello!

Ja, nog blev det äventyr minsann. Var hemma vid 4-5 tiden imorse. Var typ värmland runt och det var som en Safaritur kan jag säga er! Självmordsgrodor, vitrumpade rådjur och en jäkla massa maskar. Jag ställde en fråga i mitt huvud då jag körde i torsdagsmorse: "Vart tar alla överkörda grodor vägen? Regnar dom bort eller efter att de har blivit överkörda tillräckligt många gånger?". Svaret var då inte långt bort när jag passerat Sisu. Precis efter Halla-korset ser jag en skata i svart och vitt, den hackar på en stor geggbulle på backen. När jag kommer i 70 km/h så flyger den sin kos och det visar sig vara någon form av groddjur. ÄCKEL! Den åkte direkt tillbaka när jag kommit förbi 90-skylten.

Så där fick jag ju svar på varför grodorna är självmordsbenägna och när dom ligger där platta som pannkakor, vart dom tar vägen då. Dom kan ju inte direkt gå liksom, haha! Det är nämligen Modernatur som fixat detta. Grodor går på vägen, blir överkörda och platta pannkakor, kråka eller annan föggöl får god frukost. The road is cleaaaaaan from frogshit! Nästan delikatess! Mömma!

Eftersom hemkomsten var rätt sen imorse och sömnen inte varit den bästa då väl ögonen var stängda, så ska jag nu lägga mig en sväng. Är lite sliten faktiskt och Alvin & gänget 2 ska hålla mig sällskap. Även Missi som vill att jag sk inskaffa ett buskage i näsan av hennes päls. BLÄ ELLER?! Vi hörs senare, då kommer bilden för nu orkar jag inte lägga in den. Hoho!

ÄVENTYR BLIR!

Hello!

Ja, underbart bad. Visar bild imorn! Nu ska jag ut på äventyr och jag bjuder på en scen ur alvin och gänget 2. Så himla roligt! Vi hörs när vi hörs! BYE!


Äventyr?

Hello!

Ja, nu har mamma och lillsyrran kommit hem. Fullrulle här i huset nu i förhållande till lugnet jag haft idag. Är gött sliten fortfarande och funderar starkt på en dusch. Ett bad kanske, eftersom jag bara ska blöta ner mig lite. Kan vara gött att koka kroppen lite. Lite levande ljus och mysbelysning från lamporna? Jiao, det låter ruskigt lockande!

Funderar på om man ska fara ut på äventyr. Behöver kvickna till lite och gör något crazy. Det lutar sig emot norr men det får vi se hur det blir. Kanske somnar om jag har fetaste oturen. Men ska dricka coca cola så jag håller mig vaken. Men det spörs. Nu blir det badkaret. Skriver senare om jag åker eller ej. Vi hörs!

Neej okej, lazyface!

Hello!

Ja, nu hittar jag inte min ipod så det känns lite värdelöst att dra ut. Klarar mig inte utan musik i öronen. Sedan gick jag in och hälsade på Måns i mammas rum. Katter kan smitta av sig av sömn! Passa er! Jag är redo för en nap kan jag säga! Så jag tror jag köra lite situps, armböj, upphopp med m.m sen när jag fått upp orken. Vi hörs senare! Hoho!

Trevligt sällskap & en kommande rutin?

Hello!

Ja, jag fick minsann äta igår. Men som tur var så fick jag ett underbart sällskap. Länge sedan man såg personen och det var första gången på flera år som vi snackade. Jag ångrar inte att jag tackade ja. Many memorise and many precious ones to. Det blev lite misslyckade köttfärsbollar och jordgubbar. Även nya filmen jag köpte igår som ni får se sen! HOHO!

Klockan kvart över 4 var det dags för hemgång och jag var hemma runt 5. Men somnade inte förens halv 6 på grund av att Missi aldrig fattade att hon var tvungen att gå upp till altandörren, eftersom syrrans dörr har blivit knas. Sedan var det avslappning för barn. Somnade rätt gött fort minsann, haha! Men det är bra.

Igår var jag ute och sprang. Eller ja, sprang, jogga, gick och hoppade. Ska försöka göra det oftare för man känner säg rätt go i kroppen efteråt. Det kanske blir en kommande rutin? Det blir det förmodligen efter studenten. Då har jag all tid i världen att steka bort allt fett, haha!

Fick även ett brev för någon dag sedan. Det var en inbjudan till muntligt prov! Hoppas jag gör ett bra intryck, för jag vill verkligen detta! Mer än något annat. Får se hur det löser sig med tak över huvudet. Just nu är jag bara sugen på att springa. Sedan får vi se vad jag göra, om det blir lite film eller om man ska försöka ragga hit något. Det spörs, vi hörs senare!

Finally alone!

Hello!

Ja, nu har man handlat. EN MASSA GOTT, dock ska bara jag äta. Illa, men det kanske behövs. Alltså att vara ensam. Jag ska byta om lite, sedan bär det av till stugan för lite natur och ska hämta ett kuvert. Sedan ska jag nog göra köttfärsbollar. Mömma. Orkar inte skriva så mycket mer, ska styra mig utåt. Vi hörs senare!

Saker kan vända, även humöret!

Hello!

Ja, nu har jag ändrat planerna. Jag somnar inte om för då kommer jag GARANTERAT få huvudvärk och det vill vi inte! Så jag gick upp, klädde på mig lite sportiga kläder för att ta en tur i naturen. Gick upp och hälsade på mor och lilla syster som var mycket morgontrötta. Sedan frågade jag om lite kort som jag ska handla med. Handla? What the F?! Jojomen, Anna ska till Karlstad och inhandlade göttismums till ikväll. Det blir nog lite bär, grädde och annat onyttigt. HOHO! Älska att vara ensam, då får man allt för sig själv! Så nu sticker jag med ett bättre humör, vi hörs senare!

Sömn is the shit...

Hello!

Ja, sömnen är ju rubbad för mig sen länge nu. Dock har den varit så att jag vaknat och sedan somnat om. Men nu har jag vaknat och orkar inte somna om. 5 timmars sömn, wie! Ska försöka somna om det sista innan klockan ringer 10.50, då förstår ni att jag ställde klockan på den tiden för JAG ville gå upp i tid. Nu vaknade jag ju typ 2 timmar tidigare.

Han frågade om jag sover bra. Det kan jag ju inte säga att jag gör när jag vaknar varje natt. "Då är det nog något du drömmer som väcker dig". Något som har hänt tidigare som kommer tillbaka igen.

Blev ju som ni märkte riktigt upprörd inatt. Har inte varit så förbannad under tiden som gått utan har varit mer "Buhu, men jag då?", ledsen och tyckt synd om mig själv. Nu är jag bara förbannad! På alla svek, hur folk tänker, att jag ens tagit ansvar för något jag inte ens ska bry mig om. Jag är nästan förbannad på allt! När jag blir ensam sedan ska jag nog skrika. Ronja sa ju en gång att det hjälpte eller att det var typ skönt? Kanske behövs nu.

Men eftersom jag är uppe med tuppen så ska jag se om jag kan somna om. Annars blir det att gå ut och gå. Behöver verkligen rensa tankarna lite. Ska ringa syrran sen också. Hon har det bra som slipper se hela världen här hemma försvinna sakta men säkert. Ha de bra så länge, vi hörs senare!

Hur kommer resten av 2010 se ut?

Hello!

Ja, nu är jag äntligen klar och har tjänat en liten slant. Fick veta lite delar på vägen som jag kände var lite år 2000. De månader som har gått hittills på året har varit ett rent helvete, rent ut sagt. Det är snart ett halv år. hur fan kommer resten av 2010 se ut? Kommer denna jävla cirkusen fortsätta som den gör? Jag blir så förbannat ledsen på allt! Jag är trött på hur jag alltid ska beskydda alla. Vad tjänar jag på det med än lite lugn och ro för stunden? Den där jävla samlingen av hemligheter jag bär på, min kropp klarar inte av det länge till nu alltså.

Som han sa "Det är dig du ska tänka på. Det är dina känslor, ingen annans!". Han menade då att jag bär runt på andras känslor som jag inte ens upplevt på samma sätt som personerna har. Jag har bara en jävligt bra inlevelse när det gäller sånt. Det har sina fördelar, man förstår sig på mångas problem. Men att nackdelarna var så här, kunde jag inte ens tänka mig. Jag går runt och bär på känslor som suttit i mig sedan 10 år tillbaka, snart spricker det. Snart får jag ett utbrott och säger allt jag tycker samt tänker. Orkar inte gå runt i den här bubblan och låtsas som om jag inte har något att säga om saken. Jag är också en människa!

Frågan är bara nu hur jag ska gå tillväga med detta. Jag försöker lösa problem, skolan och hur jag ska få pengar till klassresa samt studenten. Det står väl först på listan. Sedan får jag se om jag får jobb, annars ska jag söka tills det rinner blod ur ögonen och öronen på mig. Kommer jag in i Sunne så flyttar jag. Då behöver jag bara bry mig om mig själv och katterna. Sedan när jag är utbildad kan jag flytta dit det finns jobb eller till GBG där sjukgymnast ska vänta på mig. Kommer jag inte in på skola, ska jag söka jobb både här och i Norge. Mesta dels här. Eftersom jag kanske inte har tak över huvudet augusti - november är det nog bäst att fixa någon form av lägenhet så fort jag vet hur saker och ting blir.

Detta är pusselbitar jag får ta bit för bit alltså. Här kan jag inte planera så långt som jag vill och så att det blir som jag vill. Här måste jag ta hinder för hinder för att klara mig säkert på vägen. Mestadels tror jag att jag kommer få göra detta själv. Enligt svensk lag så är jag ju vuxen nu och jag ska ta hand om mig själv. Men med tanke på de löften man får, så har man ju levt lite som på räkmacka i den här mardrömmen. Tyvärr, så håller många inte vad dom lovat. Har liksom trott att allting kommer att lösa sig, jag behöver inte göra något. Men har insett att om jag ska ha en syl i vädret är det dags att jag fixar saker själv! Jag ska vakna upp ur den här mardrömmen och börja leva på riktigt. It's all about me från och med nu!

Ska bli skönt att vara ensam hemma imorn. Behöver tänka lite känner jag. Den som vill får gärna hälsa på, vill bara slippa lite family så man slipper tänka på allting som händer nu. Dem påminner ju om hela soppan eftersom dem också är inblandade. Den som kommer får mig alltså på andra tankar än de som cirkulerar 24/7. Den som ger huvudvärk osv. Usch, nu ska jag ta tag i mitt liv. PÅ ALLVAR!

Tror sängen väntar nu, ska sätta på Avatar. Jag kan fortsätta drömma, fast nu ska jag bara göra det på natten. Ni får sova gott och jag hoppas ni sover gott ni som redan sover. Hoppas ni kommer sova eller sover sött. Jag ska försöka göra mitt bästa nu iaf. Godnatt på er alla gullsnärtor där ute. Hoppas inte min ordspya blev för mycket för er.

Medina - Sagoland
En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm.
Jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund.
Men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum.
Vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm.


Va blire för mat?

Hello!

Ja, nu börjar en ledighet ända tills på måndag. SKÖNT! Nu ska jag försöka ta igen allt jag kan. För nästa vecka är det sista riktiga skolveckan. Just nu sitter jag och Malin i vardagsrummet. Vi ser på Otämjd & Oklippt. Det är så hemskt. Vi ser hur en isbjörns unge skriker efter sin mamma och den sitter fast i en rävsax. Usch, jag blir så ledsen. Mamman kan inte göra något eftersom ungen bara sitter fast i en järngrej. De brukar aldrig visa något som slutar olyckligt, men just nu är det så hemskt att höra skrien från ungen.

Har sovit en stund nu på kanske 2 timmar. Det behövdes. Ska ju som sagt köra lite inatt. Först ska jag hämta mor om några timmar, sedan vid 2 tiden blir det några från andra sidan släkten som ska hämtas. Blir inget Sunne som på ett sätt är bra. Det är ju som sagt en bra bit dit. Tänk vad många gånger jag åkt upp dit och rent av kastat pengarna i sjön? Tur att det blivit lite ändring på det.

Nu ska jag undersöka vårt kylskåp. Köpte bara saker till mor och syster, jag själv har inte fått något gott. Tänkte jag skulle köpa innan Maxi stänger men det är ju frågan om jag hinner. Dom stänger kl 22 och jag ska duscha. Får nog tanka bilen när vi är i stan. Får se om jag hinner så att säga. Skriver kanske en rad när jag kommit hem inatt. Puss på er så länge!

Sängen innan 00.00, en hiss!

Hello!

Ja, nu är jag redo för sängen. Känner mig helt utslagen. En hiss till mig som kommer somna innan 00.00. Det är feting för att vara mig. Blir ju tidigt imorn. Kvart över 6 åker vi mot Karlstad. Sedan skolan och möggla lite. Efter det handla och hem för lite hushållssysslor. Sedan hämtar jag folk fram och tillbaka. Det blir Karlstad-Sunne-Deje-Karlstad-Deje. Kanske annan destination om jag får som jag vill! Men nu, SÄNGEN!

Sov gott och dröm sött gulliga geléhjärtan där ute. Godnatt!

GI mat alltså!

Hello!

Ja, nu har jag gjort klar bollarna. Frågan är hur jag lyckas göra det så himla gott hela tiden? Det är ätbart liksom, man kan inte tro det när jag står där och trollar med mina fingrar! Det är sjukt gott! Min framtida pojkvän kommer nog älska maten mer än sin tjej, haha! Funderar på om jag kanske ska ge mig in i GI igen? Då vet jag att det blir mat innan jag somnar och jag slipper fundera på vad det blir för mat, eftersom jag själv måste göra den. Nu ska jag äta upp en boll sedan ska jag ut och röra på mig. Vi hörs senare!

Ostfyllda köttfärsbollar och veligt väder!

Hello!

Ja, nu har man kommit hem efter en pratdag i skolan. Munnen gick i 110 och inget satte stopp för mig, förutom MLi som hade mycket bra ord som behövde bli sagda också. Lämnar space till varandra så båda får en syl i vädret. Det är ju viktigt för en kvinna, att hon kan få prata ut sig lite! Vi gjorde ett bra jobb och är riktigt nöjda!

Nu är det väldigt veligt väder ut, det ser ut att bli mörkt och lite grått. En gnutta regn kanske kommer? Just vad jag itne ville ha, men funderar starkt på att dra ut i regnet ändå. Jag ska röra på mig idag! Ska till fotbollsplanen vid 5-6 tiden och se en match med Emma, hon ville ha sällskap. Då får det kvittna om det regnar, lite vatten från himlen dör jag inte av. Men eftersom vädret jävlas med mig, åker fram och tillbaka med sol och regn utanför fönstret, så ska jag göra ostfyllda köttfärsbollar nu. Möms för magen!

Vi hörs senare!

Bröst som dödar & katter visar vägen!

Hello!

Ja, jag var hemma runt halv 7-7 tiden förut så det lbev inte så mycket träning idag. Det känns illa. Märkte att jag måste börja köra riktigt med armböj så jag får upp lite bröstmuskler. Inte kul att ha miniboobs på balen minsann! Så nu ska man bli lite seriös efter de konstiga nojjigheterna jag har haft för mig den senaste veckan. Ska tygla mig själv som bara den nu och hoppas det blir resultat av det!

På tal om bröst var jag in på Gaymasens blogg och tittade. Han hade lagt upp en länk till Aftonbladet där en kvinna efter 4e barnet fått problem med sina boobs! Ja, nu tänkte ni säkert att hon fått sugsår från ammningen eller kanske otrevliga bristningar men ICKE! Kvinnan fick otrolig växt av sina bröst och dem slutade inte växa. Hon orkade gå med dessa meloner (som man skulle mer kalla bomber) i 7 år. Sedan blev hon sängliggande, helt sjukt! Check it out: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7073253.ab !

Jag måste säga att jag tyckte Gaymasens blogg var urgullig! Han och hans pojkvän var så fina tillsammans! Man har ju växt upp med bilden att det ska vara man och kvinna, så man kände ju av den där känslan att något kändes annorlunda i förhållandet till det som brukar vara. Precis som när du har ordning i garderoben, så märkte du att du la trosorna i tröjlådan. Det var rätt att dom var i garderoben, bara att dom låg på ett annat ställe. Något var annorlunda i förhållande till den ordning du brukar ha. Jag är glad att jag inte är sådär fängslad av att det ska vara man-kvinna överallt. Jag tycker att man ska få vara med den man tycker om och älskar, avsett kön. Det är viktigt! Om en man älskar en man och en kvinna älskar en kvinna så låt dom göra det! Dom har rätt till kärlek, precis som alla andra männsikor!

Nu ska jag inte köra predikan om att homosexuella är som vilka människor som helst. Jag ska avrunda med att varje kväll Missi kommer ner och börjar trampa på mig, så känner jag att det är som att man tittar på klockan. Hon kommer ner, trampar.. Så är det precis som att hon säger "Det är dags att lägga sig nu Anna!". Jag känner det i kroppen själv att jag måste sova när hon kommit. Förövrigt duschade jag förut och tog hand om mitt hår. Missi kom ner med leriga minitassar och nu är jag dirty ashell. Dusch imorn igen! Gör inget, behöver torkas ut lite!

Nu ska jag sova, trött som ett as och imorn ska jag köpa studentbiljett! YES! Sov gott och dröm sött med er godingar där ute. Godnatt på er!

1 månad kvar, sedan är det slut på detta!

Hello!

Ja, nu sitter jag i skolan. Håller på med projektmontern vi ska ha i aulan. Tror jag får ta med papper hem och skriva det, så det är bara att sätta upp det imorn. Den blir inte den snyggaste men den duger iaf som monter!

Sitter och diggar ABBA här. Nu känner jag att jag ska avrunda. Ska snart dra ifrån skolan och kan ni tänka er, det är en månad idag! Sedan är jag feting färdig me detta snart. Nu väntar stan! Hörs senare!

Älska månades magvärk och att man slutar tidigare än tänkt!

Hello!

Ja, nu sitter man i skolan. Grymt drygt. Religion, eget arbete. Det är nice! Det är extra nice att Anna tyckte mina frågor till intervjuerna var bra. Då slipper jag ändra och dola. Så nu är det bara att hitta en massa info om ordet kärlek och hur det defineras i olika uppslagsverk, t ex nationalencyklopedin. Får se om Jokki skulle göra det. Eftersom han inte använder sig av dator numera blir det kanske lite svårt. Får se hur det löser sig!

Det är ju idag jag egentligen borde sjunga halleluja för att gud skapade denna safetynature, men icke! Det borrar igenom magen ut i svanken där jag har scoliosen. Lite drygt, men jag överlever. Jag är överlycklig att jag inte har huvudvärk idag iaf! Om det går som jag planerat idag, så blir det en del träning. En liten löp tur bara för att få igång endorfinerna. Måste bli positiv igen!

Idag slutar vi ju också tidigare, vilket jag inte hade räknat med. Så nu måste jag ju vänta tills mamma slutar. Men funderar på att skriva till mamma att jag lämnar bilen och åker hem när jag lämnat lådor vid lägenheten. Jag skriver så får vi se vad mamma säger. Annars kan jag sitta kvar i skolan och plugga. Det behövs ju faktiskt!

Nu ska jag bjuda på lite bilder som ska föreställa mig och en rolig movie. Sedan ska jag ta mig en liten matbit. Vi hörs när jag kommit hem!

mörtögat, haha.



Lite serious.




The annoying orange Wasaaaaaaabii. TUMMEN UPP!


Babylon A.D & Svenska Hollywoodfruar.

Hello!

Ja, tyvärr måste jag svika er ikväll. Jag har inte haft ork till någonting idag förutom att ligga i sängen, äta och ta kort. Jag tar den där talken about the ladies night imorn när jag kommit hem. Då har jag troligtvis lite mer krafter än vad jag har nu. Trots att jag har varit slö och mestadels varit i sängen av den här dagen så skulle jag kunna somna dirren. Fick en tanke förut,  ni vet när jag var vaken till 4-halv 5 bara för den förbannade rapporten? Jag tror jag ska köra så tills jag verkligen inte pallar, ge mer än 150%. Jag ska klara detta FÖRFAN! PEPP SOM BARA DEN! GO ANNA!

Förut vid 19 tiden började Babylon A.D, BRA FILM! Självklart såg jag ju 1/3 eftersom jag tittar på datorn den resterande delen. Vin Diesel var ju med, snubben som garanterat kan bära mig som om jag vore en fjäder! VILKA ARMAR ALLTSÅ! Sweet jesus! Faller nog i gråt den dagen någon bär mig som om jag inte vore någonting. HAHA! Som om det skulle hända, nej tänkte väl de..

Har även kollat på Svenska Hollywoodfruar på nätet efter som lilla syster skulle se Ballar av stål. Senaste avsnittet hade inte kommit in på TV3play så jag tänkte att jag kollar från början så jag hänger med lite i svängarna! Favoriten är ju såklart Maria Montazami! Hon är ju hur go som helst alltså. Följer hennes blogg på amelias hemsida. Man märker verkligen att det är hon som skriver. En vacker dag får man ju hoppas man får träffa henne. Otroligt söt personlighet måste jag säga!

Maria Montazami






Vin Diesel (möms.)


Nu väntar sömnen, till morgonen åker jag till Kristinehamn sedan är det skolan all day long och efter det en massa träning i trappor med lådor. Sedan ska vi lämna muskelvibratorn någonstans. Sedan hem och köra stenhårt. Nu ska jag sova som sagt så hörs vi imorn babes! Sov gott och dröm sött, godnatt sötonger!

El Dorado och baconinlindad köttfärslimpa!

Hello!

Ja, nu är filmen igång. Det har den varit sedan kl halv 6 imorse. Den är bra. Atm så ligger jag och två slitna katter i sängen och bara tar tiden som den kommer. Har legat i sängen hela dagen och inte ens rört ett litet finger. Har tagit lite kort på möbler vi ska sälja och mitt städade rum för den som vill hyra det någon vecka nu framöver!

Väntar på att maten ska bli klar där uppe, är så sjukt sugen så jag vet inte vart jag ska göra av mina galna smaklökar. Det blir baconinlindad köttfärslimpa med ris och grönsaker samt en goding till sås. Möms, möms! Ska ta kort så ni ska få se vilken drottning min mor är i köket. Dock förlorar hon i kampen om fisk i ugn och ostfyllda köttfärsbollar. MÖMMA!

Uppdaterar senare om kvällen/natten!

My brain is bombed!

Hello!

Ja, uppe med tuppen var man idag. Huvudvärk hade man också men de hindrar mig inte från att åka till maggan och fixa balklänningen. Den börjar bli så fin, längtar verkligen till den är klar! Var ju lockig i håret sen igår så jag släppte ut det för att få lite känsla. Det blir inte perfekt men det blir lite bra iaf. Klänningen kommer nog bli skit fin! HOHO!

Måste nog ta mer alvedonliknande tabletter tror jag. Usch, vill inte ha huvudvärk. Jag som hade tänkt åka inlines idag. Iofs skulle det inte gått även om jag varit hel och klar i kolan, mamma har nämligen lämnat dom i stan i sin nya lägenhet. Orka.

Nu har jag så ont i huvudet att det börjar bli illamående. Skriver senare.

Sunne hela dagen!

Hello!

Ja, det blev tidigt imorse. Mitt rum är städat, hör och häpna! Värt att se bild kanske? Får se om orken finns, svetten rann kan jag säga! Men gick ju inte upp tidigt för det, Anna skulle ju till Sunne. Men först göra sig iordning. Krullig som ett afro blev jag, hoppas det drar sig ur lite, jag kan klassas som gulllock fast utan gull. På med senaste kapet och en massa armband. Nu väntar Sunne.

Kom till Västra Ämtervik där jag fick en guidad tur av familjen Berghs hus. Det var riktigt fint måste jag säga. Hur mysigt som helst. Sedan drog vi oss in mot Sunne. Det var rena stormen där och Anna gick i klänning. Men är glad att jag frös istället för att svettas som en kalkon i en bastu! Det blev bara ätliga saker som fick följa med hem. Inte ens piercingar tilltalade mig iår. Får hoppas att Oxhälja har lite mer att bjuda på!

På tåget, både upp och ner, så fixade jag internet i min lilla ipod touch. Dock försökte jag uppdatera här men kunde bara skriva rubrik? Jaja, teknik alltså. Var in på facebook en sväng och lyssnade även på Miley Cyrus - When I look at you. Den är ju så bra och jag är så kär i hennes pojkvän alltså. Tänk att få vara med den hingsten i sänghalmen? Jojomen!

Imorn nalkas kalas, fyllde ju år i tisdags. Suck! Kalas är lite drygt ibland. Men det blir mer kalas! På kvällen nalkas det ÄNNU MER kalas! Många brudar och många skratt! Men nu, väntar nog sängen. Jag är helt slut. Sov gott suckers and good night!

POSITIV ÖVERRASKNING!

Hello!

Ja, ibland är det äckligt bra att vara upptagen med allt. Imorn ska jag köpa lösboobs.. hur då? Vilka cash? Jag tittade nyss vad jag hade på mitt lilla kort och det visade sig att jag har 1000 spänn kvar av studiebidraget. Hur nice är inte det? Så det blir lite godis och kanske någon karusell imorn! Ja, det blir Sunne marten. Emelie B ska vara min trogne följeslagare på marknadens gator. Det ska nog bli kul, har aldrig varit hemma hos Emelie heller. Vår 2dagars får nog bli efter studenten känns det som nu. Eller kanske till sommaren eller hösten..

Nu ska jag duscha, sedan ska jag lägga mig. Imorn är det ingen vanlig dag för i morgon är jag ledig, hoho! Vi hörs imorn när jag vaknat, godnatt på er gullhjärtan!

Bjuder på den här underbart vackra låten från nya filmen The Last song. Miley Cyrus är en lyckans ost som får en så snygg man i filmen! Sägs att dom är tillsammans nu.. AVIS? Ooyeah..

Miley Cyrus - When I look at you.


Högt över ängarna!

Hello!

Ja, dagen gick väl åt pipsvängen kan man säga. Det gör dom ju mestadels nu för tiden. Ledig imorn iaf, GÖTT! Behöver verkligen det. Imorn kommer det en mäklare som ska kolla på vårt hus. Orka städa och packa. Det går ju ännu segare när man inte ens vill flytta. Usch fyfan...

Ska se om jag orkar skriva Krönika sen, blev ju som sagt väldigt sent inatt. Halv 5 tror jag att mina ögon slog igen pga ett utkast. Usch! Tur att man är ledig imorn så man kan göra något mer vettigare då. Kanske man slipper tänka en himla massa på allt som händer just nu. Är så förbannad, ledsen och förvirrad hela tiden. Jag vet inte om jag orkar mer. Det värsta av allt är att det stöd jag söker känns det inte som jag får. Vill helst åka och gömma mig någonstans, men frågan är bara vart...

Kanske ska dra till Sunne imorn. Det är marten. Enbart ute efter cola remmarna, mumma! Sedan är det väl folkmassan. Alltid kul med marknad. Även om man inte känner dom så är det kul med massa folk omkring sig. Men vi får väl se. Annars ska jag försöka ragga mig iväg till Filipstad. Länge sedan man hälsade på gossarna där borta. För länge sedan man såg dom också, kanske dags för bio snart?

Nu ska jag göra något annat.

Timotej - Högt över ängarna.


SJUNG HALLELUJA!

Hello!

Ja, då var den där rapporten borta då. Synd bara att det tog typ halva natten att göra den. Men så är det, man får skylla sig själv när man är latmask! Tänkte nu när jag ändå är igång att jag kör och gör klart en krönika, ICKE! Efter ett besök på toaletten och filosoferat lite om livets stora gåtor beslöt jag mig för att jag får bara 3 timmar sömn om jag lägger mig nu. Kanske bäst att lägga sig, bättre att få något än inget!

Har ju idrott sista imorn så kläder behöver man inte gå på jakt efter när man vaknar vilket betyder att man bara drar på sig idrottskläderna och drar mot bussen. Hur soft är inte det att vakna 10 minuter innan bussen går? Joda, stress för vissa, sommarlov för andra!

Nu ska jag bara duktig och sova en stund. Ska smsa mamma att henne nyblivna 19åring inte är redo för att ha egen väckarklocka. Den kommer nämligen svika henne grymt om några timmar. Så, nu ska jag se till att mamma bombar mig. Annars blir jag feting sen imorn. Ska till Linn då också och snacka om allt. Tim ringde förut, goding! Behövde verkligen prata med honom så jag kom bortom mina vardagliga tankar. Godnatt på er, jag börjar höra fåglarna kvittra. Det är tecken på att man varit vaken för länge ska jag säga er!

Projektrapport..

Hello!

Ja, detta med projektrapporter är nog inte min starka sida. Jag får helt enkelt gå på magkänsla när det gäller detta. Vet ju inte om jag gör något fel. Bara jag får G så är jag nöjd alltså. Hade man kunnat få lite mer undervisning i hur man skriver en rapport så skulle detta nog gå mycket smidigare, men nu får jag luska mig fram i det MLi skrivit och som sagt gå på min magkänsla. Jag hoppas detta är värt besväret!

Det värsta med att plugga mitt i natten är att man kan inte fråga någon om hjälp eller fråga om man fattat rätt. Det känns lite illa. Har fått in 2 intervjuer på Religionsarbetet också. Rätt kul att se vad folk tycker om området kärlek. 3 frågor är rätt lika men det verkar som att det finns riktigt bra svar på dom iaf. Riktigt kul att se hur olika människor ser på saker! Hoho!

Projektrapporten väntar, den gör ju sig inte av sig själv direkt. Skriver nog snart igen, men jag börjar få flyt nu så det kanske tar någon timme iaf. Vi hörs snart!

Blir nog en lång natt detta..

Hello!

Ja, eftersom jag inte hinner med något så får jag nu börja ta nattjobb när det gäller skolarbete. Hinner inte med något annars. Det är så sjukt mycket att jag skulle vilja gå ner i graven nu. Att vi håller på att packa ihop och MÅSTE ha klart saker och ting i en viss tid sätter en förbannad press på mig. Vi får se hur länge jag orkar med detta..

Nu ska jag börja med projektrapporten så den är färdig innan den ska lämnas in. MLi skulle skicka sitt utkast men det glömde hon märkte jag. Så jag får hoppas jag gör rätt helt enkelt. Vet itne hur hon skrivit på diskussions delen men tror hon hade den klar? Vi får se när jag börjat. Hon har nämligen skickat sin rapport så vi inte skriver olika på de delar vi gemensamt har beslut eller vad man ska säga. Åt helvete med skolarbete atm. Inte kul.

Ja, jag kan säga som så att det skulle INTE sitta fel med en Klary vid sin sida atm. Bruden som bara sprutar lycka och smittar av sig allt sjukt på en! Man kan även föra en seriös diskussion med henne. Hon lyssnar. Saknar henne rejält alltså. Hoppas jag får tillräckligt med pengar på studenten eller något, då ska jag åka och hälsa på henne. Singel & Sökande, haha. Klary diggarn!

Nu ska jag börja så jag kan hålla mig vaken hela natten. Nu skulle man typ ha något som kunde hålla en vaken. Sällskap menar jag inte då, för då blir man så ofokuserad så jag skulle bara bli irriterad. Får se hur det blir med allt nu. Ska försöka ta något så jag orkar. Vi hörs senare, when i'm pretty bored.

Nelly feat Tim McGraw - Over and over again.


Sallad blir bra mot mitt humör.. tror jag..

Hello!

Ja, idag vart dagen helt sysslolös känns det som. Drog hem med kvart i 2 bussen och jag har styrt mat osv osv. Tills jag fick sms och pratat i telefon så har det bara varit pissigt. Nu blir det kanske inte norge, men vad ska jag göra? Jag har inte pengar att handla i stan så jag försöker vara ekonomisk och låna istället, men nej det blir för dyrt de tydligen. Jag önskar att jag var helt ekonoiskt oberoende så jag kunde ta mig till norge utan problem. Usch, hata pengar..

När jag ätit ska jag försöka samla kraft att orka med resten av den här dagen. Tim får nog ringa mig sen. Han får min glad med sina knasiga ärligheter. Måste prata med Linn också. Orkar liksom inte mer. Jag måste nog be om hjälp och nu när Linn fått jobb så kan hon få hjälpa mig. Hon kan få jobbet som assistent av klädrensning. Jag är ju ofc bossen när det gäller de arbetet. Sedan kan ju folk hojta om dom är sugna på lite nya grejer i garderoben.

Här är salladen som jag ska trycka i mig.
Måste bli nyttigare så jag slipper tänka på hur jag ser ut var eviga dag.

Vi hörs senare, när jag landat.


Vakna med The Voice!

Hello!

JA, man missade bussen förut. Men vad gör det? Har fått konstig magknip också som inte vill försvinna. Får se om det försvunnit till helgen. Imorn är det planer på att fara mot Norge. Ska köpa studentklänning och hämta lösboobs till balklänningen. Ska bli intressant och se hur dem sitter på, haha! Ska bli skönt att få det mesta fixat nu!

Atm är det Vakna med The Voice! Bra program, men inget jag brukar kika på. När det är slut ska jag gå till bussen. Sedan är det filmning på G, totalt opepp. Men det är jag på det mesta nu för tiden. Kan det bero på huvudvärken kanske? Yeye, det spörs väl hur det går. Ska skriva Projektrapport till kl 4 idag hade jag tänkt. Så är den borta sen!

Kolla in Linda Bloms blogg igår och hennes hund Tyra är ju för söt! Tror ni jag saknar att ha hund eller?! När Tyra har kissat så ställer hon sig på frambenen och börjar gå, haha! Så charmig! Jaja, får se när man skaffar en vovvsing. Skulle vara nice att ha en till sommaren, så himla mysigt! Frågan är bara vilken ras man skulle skaffa sig när det väl kommer till kritan? Hmm..

Nu ska jag börja göra mig iordning och sen gå mot bussen. Vi hörs senare!

TACK ALLA FÖR GRATULATIONERNA!

Hello!

Ja, nu är min tid över. Jag har ju typ varit 19 i tre 3 timmar nu typ. Föddes 23.02 när Carola vann eurovision och Sverige vann hockey VM. HAHA, stackars mamma. Hon missade hela kalaset! Minnesvärd stund ändå, jag kom ju till världen. Orka om jag har räknat rätt på tiden där, men ändå.

Jag skrattar tydligen som Marge Simpson enligt Tim. Han snackar lite om henne nu och hennes blåa hår. Hon borde ju har blåa hår på benen tycker han, jaja. Han är en rolig prick. Kanske träffar honom på midsommar om man har tur. Vet ju inte direkt vart jag kommer vara då.

Hittade en sida med hur fina smycken som helst, dock sved det i mitt öga när jag såg priserna. Hade jag haft stålar i plånboken till detta så hade jag lätt inskaffat mig en ring. Ska bli ring människa nu. Ska skaffa ringar som INTE tappar färg och blir bronsiga. Det ska vara good shit. Som jag kan duscha med utan att tänka att den ska bli ful. MÖMMA! Check it out: http://shop.carnosa.se/uttryckdig/ !!

Nu kallar sängen. Mamma väckte mig inte imorse för hon tyckte jag blivit stor tjej nu och behöver inte mamma som väcker mig. Kommer sakna då mamma står vid dörren och skriker att bussen går snart. HAHA!

TACK alla som sagt grattis till mig idag! Har inte svarat så många men tack!

CNS - Centrala Nervsystemet.

Hello!

Ja, nu har man haft redovisning. Done and gone men damn, vad dåligt det gick! Blev helt borta fast jag typ kunde. Blandade ihop Parasympatiska och Sympatiska nervsystemet. Yeye, det är väl bara att glömma det nu. Eller minnas lite då, men kanske glömma för idag.

Fyller ju som sagt 19 värdelösa år idag. Sa igår att jag skulle sova innan 00.00 slaget, men tror ni jag gick och la mig vid 3? Farligt att ha roligt sällskap minsann. Får se om man får samma sällskap ikväll eller om man slocknar dirren man hamnar i sängen. Yeye. Johannes var först att säga grattis på facebook, msn och sms. Tack vännen! Pappsen var först med att ringa. Sen mamma. Nu väntar man bara på att farmor ska ringa och sjunga för mig, haha!

Vill hem nu. Hoppas det inte är något viktigt senare. Då ska jag försöka ta mig hem så slipper jag bara sitta här och pilla naveln, när jag har de mesta arbeten hemma. Ska försöka styra upp det där. Ska höra med Ingrid och kolla med Håkan så får vi se. Inte så sugen att stanna.

Men vi hörs senare!

Skeden väntar! Hoho!

Hello!

Ja, nu är jag totally ready for some spoonisch. Dock by myself. Dåliga sömnen har nu slagit tillbaka och sängen kallar på mig. Det ska bli underbart, ensamt men underbart. Stor plats i en stor sänge under ett stort, varmt täcke och kuddar som omfamnar en natten lång. Underbart.

Eftersom jag lovade lite sked bilder så ska ni nu få se två. En bild där Missi har komandot och en bild där jag visar vart skåpet ska stå. Det blir lite av en catfight dom gånger vi inte kan kompromissa. Inte lätt, men det är underbart då vi ger med oss!

Missi Boss.




Anna Queen.





Nu ser ni hur mysigt vi kan ha det. Men nu ska jag sova för om typ 7-8 minuter så fyller jag 19 år och jag vill helst att den dagen ska försvinna fortare än fortast! Har ni läst? En brud som inte vill fylla år! OMG. Godnatt på er peeps. Hope your day was a good day!

B & T Show!

Hello!

Ja, eftersom jag är hemma nu ska jag unna mig ett avsnit av Bella & Tyra Show. Hann inget när jag skulle pga diverse ting men nu ska jag kolla på det. Under tiden ska jag käka någon spaghettiröra med ostsås och kornärtskocka. Hoho, wierd stuff. Men vi hörs efter avsnittet!

If I didn't have you!

Hello!

Ja, jag får ursäkta för den kassa uppdateringen. Men det blev lite mycket igår på kort tid. Bilderna angående skedningen får hoppa in när jag kommit hem. Just nu är jag nämligen i skolan och pluggar bort lite uppgifter jag måste göra. Sedan måste jag skicka uppgifter för det är något jag blivit dålig på. Har en massa som redan är klart, måste ju stryka dom från listan och minska stressen!

Blev tidigt imorse och dålig sömn inatt. Drack vatten varje gång jag vaknade. Har man en liten känsla av mättnad så blir man faktiskt lite trött. Nova sov som en stock hela natten och bilturen till stan gick bra.

Lyssnar på Monsters Inc - If I didn't have you. Lite skön låt faktiskt. Dock hör jag på en dålig version. Nu är det I'm still here, sjukt bra! Från filmen Skattkammarplaneten är den för er som vill chéck it out. Uppdaterar lite för att den var så kass igår. Det känns i hjärtat hur ledsna ni blir när ni inte vet vad jag håller på med. Det är viktigt ni vet! Att hålla uppdatering!

Men nu ska jag plugga några uppgifter så ska tiden gå sedan ska pappa hämta mig. Skriver kanske en rad innan jag stänger av, annars hörs vi senare när jag kommit hem!

Napoleon.

Hello!

Ja, nu har man hamnat till rätta.. nästan. Ska bara på toaletten sedan ska jag och Nova se på Napoleon. Hon pratar på nu så det är dags för sängen känner jag. HAHA! Pratkvarnen. Go som bara den är hon också. Nu ska jag trimma nötterna sedan ska vi lägga oss och mysa. Sov gott allesammans och dröm sött! Godnatt!

Lådor, lådor, lådor..

Hello!

Ja, nu är det fullrulle IGEN! Och då kan jag säga att jag är helt slutkörd i hjärnan. Men nu ska det varvas ner! Ska åka till Linn med lite köksgrejer och så ska jag hämta Nova. Hon ska nämligen sova hos mig inatt. Men jag skriver senare för jag jag vill komma i säng innan 9 idag. Eftersom Nova måste sova bredvid mig. Vi hörs senare!

I burn for me?

Hello!

Ja, jag tog ut lite extra sömn. Tänkte om huvudvärken berodde på det. Men nu sov jag förlänge och har nu ont i huvudet pga det. Har ätit lite och ska snart dra mig upp på övervåningen.

Hade världens sjukaste dröm inatt så jag ville bara krama Aleksander. Ena hans ben var amputerat så han hade något stödhjul istället. Precis som djur får ha fast bara på ena sidan. Eftersom han är kort så satt han liksom med det där stödhjulet, han stod inte upprät och han satt inte ordentligt. Sedan visade de sig att han som inte vill ha barn än på flera år hade en onge i hemlighet sen några år tillbaka. Så man kände ju ännu mer att man vill krama om och hjälpa till.

Sedan visade de sig att min mamma och hennes bröder hade en till bror? Men det var mormor rätt tyst om, haha! Sedan drömde jag om sommarstugan. Det hade pappa byggt så mycket på så det såg ut som ett vattenland nästan. Det var jätte många där men jag simmade ju självklart ensam eftersom det är en känsla jag har nu för tiden. Sedan var Ullmans syrra Lina där och vi snackade, så berättade hon hennes pappa som var i någon tunna som han åkt ned i fast han märkte in det själv så dom andra fick hjälpa honom eftersom han fastnade? Så himla konstigt. Och under tiden hon pratade så så hittade jag typ 100 kr i tjugolappar, ville ha alla men fick aldrig. Sedan vaknade jag.

Nu ska jag åka upp till konsum och köpa bullar. Pappsen är nämligen här. Vi håller på och rensar ur huset. Så jag måste börja packa ner mitt liv i lådor. Sedan ska jag ta och fixa med kläder eftersom det är det som tar störst plats i mitt rum. Får se vart jag kommer. Men vi hörs senare iaf! Då ska jag vissa Anna vs Missi in sked!

Waterworld.

Hello!

Ja, sängen kallar kan jag säga. Ögonen vill inte samarbeta med att hålla koll på vad jag ska göra. Dom vill stänga för denna gång. Precis när jag skrivit förra inlägget fick jag sms av Linn som ville ha med mig hem. Sagt och gjort! Saker jag skulle gjort eller planerat fick läggas på hyllan.

Där bjöds det på godis, dricka samt lite köttfärsås med spagetthi. Linn kan när det gäller mat, antar det är för att hon liksom typ är kock va? Ja, man kan ju säga att jag aldrig varit så rullande som jag var efter den måltiden. Efter maten var det Körslaget. Hejade inte på någon speciell men självaste omgången av finalen så var det rätt att M vann, congratz! Sedan får alla flipp, vi åker till Sunne!

Där gled man på som på smör i solsken. Så ska vi dra oss ut mot Östra ämtervik, jojomen! Tror ni vi kom dit vi skulle? ALDRIG! Det blev samma väg som jag och Linn tog hem dagen efter en kväll på PP med Freddie Fisk. Med dålig sikt, spökhistorier och lite bilkrångel så kan jag säga att jag är glad att jag kom hem hel. Har ingen lust att sova i en bil mitt ute i ingenstans, utan täckning och utan en NORMAL säng. Hoho, I'm happy I'm home. Thanks Linn!

Tänkte jag skulle visa hur jag och Missi kompromissar när det gäller skedningen. Hon brukar ju styra och ställa hur det ska vara, men ibland får jag nog, då tar jag över! Men det visar jag imorn för nu är jag för trött för att dola alltså. Visar imorn när jag vaknat. Såg nyss Waterworld, riktigt bra film. Nu vill man bo i havet istället där fiskarna bor. Nice att vara nära kusin med Ariel också. Jag och hon vet hur man kastar håret bakåt i en solnedgång! BILDBEVIS FINNS!

Nu ska jag sova, vi hörs imorn hjärtan små. Godnatt!

Bella & Tyra Show!

Hello!

Ja, denna dagen har varit ruskigt sysslolös. Totally boring, men säkerligen behövlig. Min huvudvärk har sänks några grader och det känns inte som om det är ett havskrig i hjärnan längre. Jag har varit så bitter för jag har velat göra något HELA dagen. Jag såg halvt på Avatar, ätit.. det är de enda jag har gjort idag! Fick ett ryck förut att jag skulle ut och springa i regnet. Men då kom ju mor och Anna hem, då kan man ju inte vara osocial och dra ut i regnet. Så det blev att vara kvar hemma och käka istället.

Så nu när jag käkat som om jag vore en björn så orkar jag inte springa. Hållen kommer på en gång skulle jag tro. Så Anna väntar med det tills magen har lagt sig lite. Det är trotsallt bara lördag. Jag får springa 01.43 om jag vill liksom. Det känns skönt att vara 18 ändå, då får jag göra vad jag vill enligt lagen. Men det är lite ONICE att man klassas som vuxen, alltså du ska ta hand om dig själv och ha jobb nu. Inte lätt när man måste läsa, usch!

Jag tänkte att under tiden magen får ner svullnaden lite så ska jag kolla på Bella & Tyra Show. Riktigt bra det första programmet. Tänkte jag ska kolla vidare. Sedan får vi se vad som händer ikväll. Blir nog lite fyllesms med MLi och lite snack med Linn. Jag ska nog försöka få upp Saras lådor också så det inte blir så stökigt här nere. Byta lakan, duscha och sedan blir det kanske sängen. Vi får se. Nu ska jag bege mig mot showen, hoho! Vi hörs senare!

Allt kan hända och alla vindar kan vända.

Hello!

Ja, nu är man som en god segråtta i källaren. Jag mår inte som jag förtjänar idag, inte bakfull för 21 kr. Däremot så är det den där konstiga huvudvärken som irriterar mig om något ska vara dåligt idag. Den kommer och krampar om en del av hjärnan när jag reser mig eller när jag sträcker på mig. Fick en kommentar på bloggen och jag är inte ensam om den där knepiga huvudvärk. Sedan sa mamma att det är något som går nu. Hoppas det inte är något allvarligt! Har tagit 2 alvedon in case of emergency. Alltså, ifall det skulle slå till. Hoho!

Just nu funderar jag på om jag ska gå i sängläge fullt ut och kanske knappa på Avatar. Det är ju en så bra film så man vet ju inte riktigt vart man ska bo. Om man skulle ta och flytta till amerikas djungler och hoppas på 2,5 meters smurfar i höftskynke ska vara där. Eller man kanske skulle hoppas mer på en djungelman som George? Det känns mer som man skulle lyckas med det. Men vi får se.

Mums.. Raawr..


Nu ska jag styra filmen och hoppas på att mamma & Anna kommer hem. Då blir det tomat/lökgegg fylld fläskfilé som är inlindad i bacon. MÖMS! Hörs senare!

Valborg och 1:a maj!

Hello!

Ja, jag har haft en riktigt bra kväll. Nu sitter jag i sängen och tar detr sista innan sängen. Min konstiga huvudvärk försvann lite efter 2 alvedon, men kom ju självklart tillbaka med kramper. Nu är det inte så farligt. Men tror det kommer slå till om jag är vaken länge till. Ska snart sova de blir nog inga problem.

Ja, eftersom det överstigit till 1a maj, så är det ju kortaste nedräkningen jag någonsin haft inför min födelsedag. Fyller ju värdelösa 19 år på tisdag den 4e. Det känns totalt ocoolt. Känner mig inte direkt pirrig inför att fylla år och har inte ens tid att tänka på att jag åldras. Att fira födelsedag är en vansklig sak atm.

Ska se om jag kan få tag på syrran imorn behövs. Sedan kommer mammas jobbarkompis på besök. Ska bli trevligt. Får se om Jokki ringer angående intervjun jag håller på med. Ska försöka få undan en del nu. Det vore nice.

Jag har haft en bra kväll tills jag fick ett telefonsamtal från en viss person. Jisses! Kan denna karusellen aldrig stanna någon gång? Sluta fucka upp min hjärna ffs! Som plåster på såret så ska jag lägga mig snart. Eftersom alla snubbar lämnar mig med sår i hjärtat så får jag plåstra om mig själv. Det har funkat hitills! Tur de.

Men nu ska jag bege mig mot bloggvärlden, sängen och Missimusa. Godnatt!