NU ÄR INTE GUDARNA NÅDIGA!?

Hello!

Ja, denna dagen vaknades verkligen på fel sida. Först försover jag mig. Sedan ser jag en massa sms som det står en massa på bl a att vi har redovisningen på onsdag. LÄTTAD! Sedan står det att jag ska vakna och ett sms undrade vart jag var. Sport Academy idag också vilket jag är otroligt osugen på. Sedan kanske jag blir ensam också så det gör inte saken bättre precis. Nästa sport academy ska jag verkligen inte vara med på. Jag får inte ut något utav detta förutom ledarskap och de känner jag att jag har redan. Trodde ju att jag skulle få pengar till klassen, men icke! Det dumma med mig är ju att jag tar ju inte ut min lediga tid som jag får genom att vara ledare för detta. Men det är bättre att ha praktik, det har jag insett nu! Så nu är inte gudarna nådiga för Anna is out of control.

Längtar redan hem och ändå så är jag ju fortfarande hemma, kan ni tänka er vad jag inte vill åka någonstans idag? Hoppas dagen går fort iaf. Ska träna lite innan jag möter upp Erica tänkte jag. Sedan får vi se om jag tränar lite efter åt också med tanke på att det bara går skitbussar till Deje på kvällen. Ska försöka göra något vettigt nu och lämna datorn. Packa osv kanske vore bra. Ska nog göra det. Sedan ska jag till Linn innan jag åker till stan och checka hennes nya lägenhet. Vi hörs ikväll!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Borta bra men hemma bäst!

Hello!

Ja, nu har jag äntligen hamnat på hemmaplan. Måste säga att det är ruskigt skönt att vara hemma igen. Känner inte att jag MÅSTE göra något, vilket jag kännt den senaste veckan. Måste ha koll på allt, måste göra de och de, liksom grejer hela tiden. Lite jobbigt. Men det är hur underbart som helst att vara med Ida och Nova. Nova är ju bara 2 år men hon har allt ett hjärta av guld trots att hon ibland slänger saker i toaletten. Man känner liksom frid i själen så fint som man säger det. Men nu är jag iaf hemma. Här har jag syrran rum plus mitt egna. Anna tar över hela Deje snart alltså.

Imorn är det full rulle. Nästan så jag mår dåligt nu alltså. Ångest har jag också. Jisses, vart är världen på väg? Jag känner knappt känslor längre och känner jag känslor så går dom som i en berg-och-dal-bana. Ena stunden kan jag nästan vilja gråta och i andra stunden så kan jag skratta åt något som inte ens är kul? Sedan har jag tydligen förändrats och jag vet inte ens själv om det. Vad är det som händer?

Mimmi har fortfarande inte försvunnit ur mina tankar. Det kommer hon ju iofs aldrig att göra heller, men hon finns där ofta. Hon finns där när jag ska öppna dörren, hon finns där när solen skiner. Det är svårt att glömma allt det fina vi haft tillsammans. Det är väl inte glömma jag vill göra, men jag vill inte bli påmind för jag blir bara ledsen av det liksom. Det känns Ok just nu men ändå är det något som stör. Varför blev det såhär älskling? Vart jag än går och var jag än befinner mig så finns jag alltid där för dig. I keep a part fo you with me, and everywhere I am there you'll be.

Bäst musik just nu: LeAnn Rimes - How do I live, Hampus - Mah secret garden, Dead by April - Losing you, Faith Hill - there you'll be.

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Vad får ungar att vakna så tidigt?

Hello!

Ja, nu sitter jag och Nova här framför TVn. Vi sitter och kollar på disney dags! Minns det när vi var små. Introt var bättre förr när alla Disnet figurer hoppade in eller ut ur en bild och blev färglagda. Det var mycket bra! Just nu är Nova en djävul som tagit mina sovtimmar ifrån mig men sanningen ska fram, det är ju inte hennes fel att jag lägger mig så sent när jag vet att hon vaknar tidigt. Frågan är ju varför dom vaknar så tidigt. Jag menar, lägger jag Nova vid halv 8 kanske, då vaknar hon ju liksom tidigt för mig ändå right? Eller är det bara något huxflux jag fått för mig bara för jag inte är morgonmänniska? Jag tror jag svarade på min egen fråga där, haha! Måste bara säga att jag är förbannat trött nu alltså. Det blev sent igår, kanske pågrund av att det blev sommartid och på grund av sökningen efter sällskap? Jag ska nog fråga Nisse sen, hehe!
 
Jag har bara sovit 4 timmar inatt. Men jag ska nog klara mig att vara vaken. Ska försöka bli en morgonmänniska tror jag. Då skulle jag få tid till annat också. Typ börja måla som jag vill, eller kanske plugga? Nej, det får nog vänta tills jag känner att tiden är inne. Just idag känner jag bara för att sova ut i Idas säng. Aja, jag kan glömma och drömma tills Ida har anländt på hemmaplan. Nu ska jag försöka kvickna till och kanske göra lite frukost åt mig och Nova. Fil & flingor! Mumma!



Nova

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Lonely, I'm miss Lonely!

Hello!

Ja, nu sitter jag här.. ENSAM! Ingen skräll det inte. Trodde jag hade nappat ett sällskap men entras blev det förlängning i matchen eller så var det John Blund som kom på oväntat besök. Vände nyligen rätt på Nova som låg och snusade på sängens fotkant, sötunge. Eftersom inget sällskap kommer så blir det nog snart sängen för mig själv igen alltså. Börjar bli drygt att vara ensam hela tiden när man som mest känner att det hade varit kul och mysigt. Hitta på något med en kompis man inte sett på länge kanske? Synd att ingen känner sig manad och vill komma. Eller ja, Nisse min vän, sa att han skulle kommit om han hade haft bil men de känns ju inte så troligt. HAHA!

Har sett på D.E.B.S, någon oseriös film om fiende och hjälte. Den var sådär alltså, inget jag vill rekomendera. Just nu ser jag på The Fast and The Furious, DÄR har vi en superbra film! Filmer som har med bilar att göra fångar oftast mitt hjärta. De är sällsynta och de bilarna som är med är så jäkla stylade att man inte skulle ha råd med en sån kärra. Jisses, desamma med Transformers. Det är något med mekanik som gör att man blir helt till sig av robotar och motorer.

Nu ska jag hälsa John Blund välkommen, godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Fullt hus!

Hello!

Ja, då har jag fått lite energi efter natten och morgonen. Vaknade innan Nova gjorde det och runt halv 8 så började hon ropa efter "MAMMA!". Då fick man ju självklart gå upp och försöka få upp lillongen. Hon var lite vrång och ville inte gå upp när hon såg att det var "hannas" som kom och inte mamma. Sedan gick väl timmarna fort. Jag var lite halvdöd ända tills Ida kom tillbaka hem. Så nu efter att ha sovit i cirkus två timmar så måste jag säga att jag är redo för nya tag minsann. Det har liksom varit Fullt hus hela dagen och den där sömnen behövde jag VERKLIGEN, om jag får säga det själv! Ska snart duscha, eller om man ska ta och sola innan kanske? Iallafall efter duschen ska vi äta någon bacongratäng som Ida är grymt sugen på. Anna som äter allt säger inte emot! När det är klart är det nästan så man ska ta och försöka fixa någon form av sällskap för kvällen. Börjar bli ensamt när Nova sover och Ida pratar i telefon. Känner sig någon manad? Nu ska jag försöka styra lite cash och kanske sola. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Match Maker.

Hello!

Ja, nu sitter jag barnvakt här i storstan ja. Alltid lika kul, alltid lika ensamt. Vart tog allt folk vägen? Är otroligt trött och ingen verkar vilja komma hit så jag förblir nog ensma i sängen ikväll alltså. Ida kommer ju då, men vettifasen när? Aja, nu ska jag städa ihop. Sedan ska jag försöka ett telefonragg så jag inget skrämmer upp mig själv av alla mörka monster som bor under sängen. Vi hörs när jag vaknat! Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

OLYDIG!

Hello!

Ja, jag ska ge mig själv stryk till morgonen. Har verkligen inte gjort som jag sa tidigare. Men jag är ruskigt trött så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Jag gjorde Rocky Road så jag slipper tänka på det iaf. Duschat har jag också så slipper jag det. Nu är det bara sängen som gäller tror jag. Måste vända rätt dygnet. Imorn blir det Nova & Ida, gött! Tidigt i säng!!!!!!!! Ska försöka skärpa mig och försöka sova i tid osv. Jag kan inte ha det såhär längre. Vi hörs imorn, godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Rocky Road & Våfflor!

Hello!

Ja, nu är jag hemma, ska strax göra Rocky Road. Erbjuden lite våfflor såhär på våffeldagskvisten. Men det beror på om jag orkar gå, annars får jag be mor min komma hit så jag kan köra iväg. Det gör hon också, hon ringde nyss. Gött med våfflor och att ha Rocky Road vid min sida så kan väl inget gå fel? Imorn blir det Idisslidis och Stjärnan igen, myspys ska vi ha det. Nu ska jag rensa pistagenötterna och sedan ska jag ha allt förberett så det bara är att göra allt när jag kommit in innanför dörren efter våffelkalaset! Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Losing you.

Hello!

Ja, nu sitter jag i skolan och drygar arslet av mig. Ärligt talat så har jag aldrig längtat hem från skolan som jag gör nu. Helt sjukt vad jag vill hem. Kanske saknar Muppen? Vem vet. Jag ska ju göra Rocky Roads och försöka ta mig ett bad. Sedan ska jag seriös ta tag i skolan. Jag ska till och med läsa detta blogginlägg så jag fattar själv att nu får jag sluta med det jag håller på med. THAT'S IT! Nu är det mat, pannkakor kittlar dödsskönt i kistan! Vi hörs senare!

Bäst musk just nu: Dead by April - Losing you

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Play - I must not chase the boys.

Hello!

Ja, nu är jag hos Ida & Nova. Jag gjorde nog rätt i att skita i BodyJamen, jag är helt slut i huvudet och sängen nu skulle inte sitta fel. Huvudet går i konkurs snart kan jag lova! Dunk, dunk! Det värsta är när jag är här och känner att jag ska vara seriös med skolarbete, så blir det alltid så att jag kämpar mer mot att somna än att med skolarbetet. Haha, då måste jag ju känna mig avslappnad right? Visade Ida vilka Play var, dom är bra minsann!

Nu ska jag göra mat ja, för Ida är för trött för att göra det. Så nu ska jag stå för maten minsann. Sedan får jag hoppas på att det blir en liten film innan man somnar. Kanske ska duscha också när jag ändå är igång? Eller så gör jag det till morgonen. Anna styr medans Ida töler i telefon och tittar på japanska robotar! GODNATT PÅ ER!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Sista lektionen och ljuvlig musik!

Hello!

Ja, idag så är jag ju i skolan. Känns sådär faktiskt. Har märkt på mig själv att det varit jobbigt. Anki har märkt att jag inte är mig själv som jag brukar vilket får mig ännu mer fundersam på vad det är som händer. Vet inte om det är på grund av att min älskade vän är borta. Om det är för att mina tankar och känslor är i en seriekrock eller om det finns någon annan anledning. Ont gör det mest på kvällarna, då vid dagens slut när man sammanställer allt som hänt under dagen. Det är även då jag känner mig som mest ensam. Kanske ska vara ensam ett tag så får vi se om jag mår bättre om en stund? Skolan kommer jag ju aldrig undan men om jag försöker hålla mig ensam på fritiden och försöker verkligen tänka på mig själv, så kanske jag en vacker dag slår ut igen som en solros. Känns som att jag flyr från verkligheten, är det så? Allt bara snurrar nu, det kanske märks?

Idag ska jag kanske på BodyJam, vore verkligen med tanke på att jag har försökt jätte länge att vara med så har det bara kommit saker ivägen. Är väldigt trött så vi får se om det blir med den saken. På torsdag ska jag troligen vara barnvakt, hoppas det iaf! Sover hos Ida & Nova ikväll, mysigt värre. Imorn när jag kommer hem ska jag göra Rocky Roads det första jag gör. Vet inte om jag kommer skriva något ikväll så det är därför jag skriver nu. MLi min gamle trofast checkar min blogg 2 ggr per dag säger hon, ska allt leverera åt henne så hon har något att läsa. Fixa fler läsare vore, men orkar inte bry mig precis. Hoppas även att MLi har det bra där nere i Italien, skulle inte sitta fel att själv vara med henne där. Utomlandsresa vore, någon som vill med? Vi hörs när vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Time goes by, no time to cry.

Hello!

Ja, helgen gick verkligen inte som väntat. Det enda som blev genom fört och som vart tänkt var Kusselurens födelsedag. Resten vart ju så impulsivt så det fanns inte. Det blev efterräka, supermario, sms, hemkomst vid 6 på morgon och annat! Trodde liksom hela helgen skulle bli sådär super bra för jag hade ju en så positiv känsla. Men just nu känner jag att den är långt borta. Vad är det som händer?

Igår fyllde Mimmi 12 år, grattis hjärtat! Idag kommer jag och mamma för att hämta hem dig. Till sommarn ska du få hälsa på alla andra djur som bor uppe hos pappa. Kommer du ihåg undelaterna vi hade? Pontus x2 och Pia? Dom ligger där uppe tror jag. Saras kanin Mimmi också för den delen, som i sällskap med min och malin kaniner. Farmor ringde och berätta att det var många katter som låg uppe hos pappa också. Så du behöver inte känna dig ensam min älskade. Jag kommer och hälsar på dig när jag är hos pappa, det lovar jag dig. Ska lägga blommor runt dig så du kan känna sommaren igen. Jag saknar dig älskling. Varför skulle det bli såhär? Du var ju så pigg, visade inga tecken på att vara gammal. Du ska bara veta vad tomt det är här hemma. Det finns inga hårbollar efter dig. Det finns ingen som skäller lyckligt när man kommer hem. Det finns ingen som sover med mig i min säng, ingen som tar den där stora platsen så jag ligger obekvämt. Det finns bara en tom plats där du en gång var. Varje gång vi ser en ljus hårtuss på golvet blir vi lika förvånade att den ligger där. Mimmi är inte borta än. Hon kommer aldrig försvinna heller för den delen. Hon kommer förbli i mitt hjärta. Har en känning av att det kommer komma svackor då jag bara pratar om Mimmi men hon är min bästa vän. Orkar ni inte läsa så gör inte det då. Det är inte mitt problem. Önskade att döden inte fanns ibland. Eller att man kunde leva längre än vad man kommer göra. Saknar dig Mimmi, du vet vart jag finns. <3

Nu ska jag försöka kvickna till, sedan ska jag till bussen. Vi hörs.

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

En bra helg blev.. ?

Hello!

Ja, helgen startade med Ronjano Night. Vi hade ruskigt trevligt och cheesecake blev det för hela slanten! Girltalk blev och någon dålig film i svartvitt såg vi. Sedan mitt i natten gick jag hem med Bo i mitt öra. Idag var det tänkt att jag skulle besöka familjen Mattsson i Grums. Men icke! Klockan svek oss och gick för fort! Mamma kunde inte träffa sin polare och bussarna hem sög så jag blev kvar i Deje. Vi bestämde oss för att ta det när alla kan. Dessutom fick jag se på bdb att MLi är ruskigt stressad och nervös, det kommer gå bra! Det värsta som kan hända är att du får en italiano på dig som vill gifta sig, haha! Tänk på det när du ser "klassen"!

Ja, så vad har jag gjort istället för detta? Jag har gjort mig iordning bara för att liksom. Lägger aldrig ner sig annars så jag passade på nu. Sedan har jag i desperat försök att få tag på skjuts till karlstad för att se derbymatcher, men ingen hade plats. Anna förblev hemma. Hon stack till BJ, hennes homie, som skulle på just derbymatcherna. Killen behövde platta håret och jag är utkörande frisör. TUT, TUT! När jag var klar stack jag till kusselur som är 15 fyllda 21.57 ikväll, grattis! Blev mycket gojjs där så jag känner ju att mat behöver jag inte mer idag.  Sedan bestämdes de någon gång under dagen att jag skulle ta en myskväll med Tittimusa men icke! Förhinder där! Varför har ingen tid att leka med mig?

Kom nyligen hem, då gjorde min moder en konstig sallad som hade alla smaker som finns. Förutom stark då. Typ salt, surt och sött och sånt där konstigt. You name it! Fick ett sms från min världsbästa dagis kompis Anki, hon undrade om jag skulle ta en liten stänkare med henne linda and the boys, varför inte? Jag måste ju på något form av party, kalas räknas inte in! Så nu snart ska jag ta mig en powerwalk dit efter jag har slöat klart och bytt om. Och eftersom jag är så omtänksam så ska jag stanna en liten stund för Bellustellus, hon verkar ha det som jag, APTRÅKIGT. Skriver kanske ikväll när jag anländer på hemmaplan! Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Laddar inför en bra helg!

Hello!

Ja, nu har jag kommit hem. Har nyligen käkat kycklingpasta, MÖMS! Igår drog jag i min hast till Linn som är ensam i stan. Vi gjorde inte så mycket. Badade, prata lite och åt frukost som kvällsmat. Imorse blev det lite stressigt, sov längre än vad klockan sa till mig om. Men vi kom iaf till skolan.

Idag vart de väl lugnt. Började på bilden med min "tuschteckning". Ska avsluta den här hemma så de bara är att börja nästa fredag med färgläggning av olika nyanser av svart. Ska ju börja måla har jag fått för mig. Men pengarna ska ju räcka till ALLT också. Ska nog önska mig sådant, om jag inte ska kidnappa lilla systers målarfärg.

Vart bra väder idag och klockan är redan förbi 5. GÖTT MED SOL! Endorfinerna bara rusar inom mig. Ska nu till Ronjano och umgås. Cheesecake ska göras och skitsnack ska höras. Nejdå, kanske lite men iaf. Nu ska jag upp och handla lite gott till kvällen. Vispgrädde till the cake och sedan bär det av. En super bra helg väntar! Vi hörs ikväll!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

No limits will give up the fight!

Hello!

Ja, då sitter man i skolan. Har idrott nu egentligen men jag sitter vid sidan och tittar på när mina kära kamrater svettas ihjäl. Det är Box idag också, joooobbbbigt! Det är sparkar som tillägg också så det lär ju knappast bli icka jobbigare om amn säger så. Jag har väl mest fördrivit tiden med datorn men håller på med rapporten Lena ska ha imorgon. Blir mer fundersam över vad jag ska skriva för jag måste omformulera och det är ju inte riktigt min grej vad jag vet. Snart mat också, GÖTT! Sedan bär det av hem och bara vara! Blir ingen BodyJam idag tyvärr. Men måste börja ta tag i det nu! Skolan först! Nu ska jag bli seriös med downies, vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Törnrosa sov i hundra år..

Hello!

Ja, idag har jag då försovit mig. Ska raskt nu klä på mig och packa ihop diverse saker som behöver medtagas till skolan. Startar dagen med ett prov jag bara kan några glosor till men vad gör det? Kapitlets text har jag inte förstått mig på än men vi får se hur det går. Nu måste jag rusa!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Vägen mot ett nytt liv!

Hello!

Ja, idag vart det the university of Karlstad all day long så att säga. Det bjöds på godis, baguette, naturgodis, festis skratt, roliga kort, kändisar, intresse med mera. Måste säga att intresset är stort att starta ett eget företag. Skulle inte sitta fel med ett eget företag så man kan få lite pengar extra i månaden. Frågan är bara vad man ska göra? Mamma med släkten tyckte ju blogg var bra för dom har ju upptäckt Blondinbella nu. Dom tänkte nog att jag skulle göra som henne. Men då måste jag ju ha något att skriva om som alla eller iaf många vill läsa. Jag skriver ju lite om allt möjligt så de företag som jag ska höra av mig till blir svårt att finna. Plus att jag kanske behöver fler som läser min blogg. Så skicka runt den så fler läser. Lite cash vore!

Jag måste säga att dagar som denna borde det bli fler av! Jag tror hela klassen mår bättre av att komma bort från skolbänken och komma ut bland folk ibland. Det blir mer och mer gemenskap då vi kommer tillbaka igen. Det kanske inte var de häftigaste ämnet men nog hade vi roligt alltid. Tror alla håller med mig om det, eller iaf dom jag hängde runt med. Kort blev, skratt blev och vänskap blev bredare än någonsin!

Ja, alltså jag kanske borde ta lite kort och gott om dagen. Vaknade, åkte med Morfar & Peter till karlstad. Där gick jag in på Mitticity toaletten och vände tvärt när det lukta bajs där. Satte mig utanför Telenor och käkade frukosten jag hade med mig. Mötte upp Mli & Ica utanför Fontana di Trevi. Därifrån gick vi mot Stora Tôrget i Kalsta. Tog busslinje 1 mot universitetet. Där möttes vi av Moberg the buggieman. Gick in och mötte hela arbetslag idrott. Fick en ond magkänsla där en sväng. Men den försvann, som tur var! Vi satte oss till rätta i Magna som det heter. Där lyssnade vi på en man vi alla känner till nämligen Stefan Holm! Han invigde hela dagen. Sedan vart det Carl Karlsson, en kille som varit praktikant i vår klass. Fett nice! Harry Standford stod först ut. Snackade om Flygplan, Båtar & Hjärtan, intressant för de som förstår sig på det. Sedan vart det paus och lite food in the stumick. Nästa man ut var komikern Özz Nûjen, störtskön kille som verkligen inspirerar! Han hade sina rader sedan vart det paus igen och då kollade vi igenom alla företag som var där. MÅNGA!!!!!!! Drygt och varmt att gå runt där. Fick även under den rundturen magont, varör måste det vara så jämnt för? Sist ut på föreläsningen var Åsa Sandell, Proffsboxare & författare, hon pratade om sitt liv hur det sett ut och jisses, där har vi en lång kvinna som gjort de ena och det andra! Efter det tog vi bussen till stan!

Min moder hämtade upp mig och vi drog och handlade. Det blir sallad till middag imorgon. Eller ja, kanske ska säga pasta? Kycklingpasta för den som vill ha detalj på det. Efter handling och diverse fördrivelser tog jag över ratten och styrde mot vår hemort. Väl på vägen blir det ändringar och vi hamnar hos mormor! Där diskuteras ungdomsföretag så att säga. Får se vad som sker med det. Nu är vi hemma minsann. Måste säga att dagens körning gick underbart till! Gjorde två fel under resans gång. Körde 10 km/h saktare än vad vägskyltarna visade och jag körde på ettan genom en rondell, haha! Annars gick det galant! Det börjar arta sig nu, övning ger färdighet!

Imorn är det prov i engelska och man börjar ju starkt fundera på om man skulle ta och verkligen lägga ner sig i engelskan för en gångs skull? Jag menar, man tjänar kanske lite kosing på att kunna engelska ändå. Vi svenskar är ju bättre på grammatik än vad engelsmännen själva är. Kanske bäst att bevisa att det verkligen är så? Well, det ska göras nu iaf. Skiter i om klockan är mycket, bättre sent än aldrig right?

Imorn får vi se vad jag ska göra mer. Dagen har varit så bra att jag bara ser ljusa saker förtillfället. Känns som att jag under en tid framöver kommer att rycka upp mig själv, känns jävligt underbart om man kan få uttrycka sig så! Kanske för all oro släppt? Eller ja, vad är det som släppt egentligen? Vad är det som hållt undan all denna happiness så att säga? Idag har jag varit som ett lyckorus och de känns som åskan är långt borta just nu. UNDERBART! Det är nog vägen mot ett nytt liv!

Nu känner jag att jag vilseleder er stackars människor som läser, men det är ju faktiskt erat problem om ni känner att ögonen börjar titta emot varandra. Känner själv att jag bara babblar på för jag gillar det jag gör just, att skriva. Så nu för att vara omtänksam mot er och mot mig själv så ska jag decka på min engelskabok. Vi hörs imorn, godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Som jag hade dig förut.

Hello!

Ja, nu är det snart helg igen känner jag. Syrrans party för ju lite lyckat som sagt. Söndagen spenderade jag för det mesta i min säng. Only me and my bed. Jag såg där på Tarzan, super bra film! Säg någon film jag ser som är dålig? Efter att ha sett den hamnade man i vardagsrummet där Biddan bjöd på resten av hennes kebabtallrik och syrran på hennes Vera. MUMS! Therese var här också. Biddan hade med sig Vincent, sicken goding! Pussgalen är han också, gillert! Efter det såg jag och lillasyster på Fullt hus, även den mycket bra! Skulle gärna vilja ha den hemma. Menmen, de får styras! Sedan vart det väl sängen resten av dagen/kvällen.

Måndagen gick och idag är det ju då tisdag. Det var Box på idrotten, jobbigt! Inget jag vill hålla på med i min sits haha. Behöver träna mer för att kunna klara av något sånt igen. Imorn ska vi på Wettergrensdagen och kolla på UF företag. Kul? ja, jag slipper en skoldag iaf. Är rätt sugen på att starta ett, men vad ska jag göra? Hade tänkt att träna innan men har snabbt ångrat mig nu pga sömn. Vill försöka ta hand om mig själv nu. Känner mig handikappad som inte kan ta tag i mig själv. Nu måste det bli ändring!

Nu ska jag se NAVY CIS, där Ducky alltid tjatar om historia, haha! Sedan ska trimma nötterna, ställa klockan och sova. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


I try to accept that you're gone.

Hello!

Ja, som jag alltid börjar mina inlägg. I fredags var det Mentorns dag som det så fint heter. Karolina & Ingrid hade planerat en dag med korvgrillning & Bodypump. Jag tog bussen in till stan lite tidigare för att ta en fika tillsammans med Emelie och Erica. Vi hamnde på café Royal med en budapest, en negroboll och en semla. Det var väldigt trevligt och allt kändes verkligen bra. Något vi ska göra oftare tycker jag! Så vi får lite tid till varandra och prata av oss lite. Inte så lätt att vara i skolan där man bara tänker på text och massa siffror. En gång i månaden kanske vi kan börja med, med tanke på att våran låga ekonomi. Haha!
Efter fikan gick vi till DNA för jag skulle ha skobalsam. En sväng in på Carlings var vi också. Sedan gick vi till torget och tog busslinje 2 till Scandic där vi sedan fick en promenix till Borgmästarholmen. Efter kanske en kvart i vind och kyla så kommer Tomten Karolina med sin snygga röda bil. Därifrån blev de grillning med klassen och vi tog bussen tillbaka in till stan. Där vart det lite små shoppning för Emelie och sedan bar det av till S.A.T.S.
BodyPumpen var ruskigt effektiv vill jag lova!
Jag har än idag träningsvärk i mina ben och bröstmuskler. Det var inget jag skulle vilja göra allt för ofta. Det var liksom inget röj som det är på BodyJamen. Jag är ju som person att jag vill ha lite mer röj så det händer något liksom. Men det känns gött att få lite träningsvärk för en gångs skull, måste sträva efter att ha smärta dagen efter med tanke på att det ger resultat av en snygg framtids kropp. Det kommer ta tid men jag har inte bråttom?
När BodyPumpen gått mot sitt slut, tog jag bussen till Ida och solade. GÖTT! Var ett tag sedan man gjord det. Sedan tog jag mig till bussstationen där jag skulle lämna nycklar och vänta på bussen. Tog mig en French Hot Dog med franskdressing i, MUMS! Tog med mig den på bussen och så en dricka som jag än inte rört. Kom hem och sedan minns jag inte vad jag gjorde mer. Gjorde nog inget spec skulle jag tro.

Igår skulle ju systeryster styra "årets fest". Blev inte så många som man kanske väntat sig, men det var trevligt! Jag var ju då Vimmelfotograf men det blev inte så mycket bilder som tänkt. Kännde att jag skulle invänta mer folk så det bara var att gå runt och ta, men icke. Fick generat ta kort lite här och var, haha! Men det var kul och syrran fick lite presenter och polisen kom och hej och hå! Jag kan ju tilllägga att syrran började nästan gråta när hon fick min och mormors present. Då snackar vi att något blev lyckat! Dock vid kvällens slut så hade någon förstört ramen, klantar! Jaja, that's life!

Idag ska jag bara ta hand om mig själv. Ska se på Tarzan nu och äta koldolmar med morötter & potatis. MUMS! Sedan får vi se om jag kan skärpa till mig lite. Ska iaf värma upp maten igen för den har blivit kall! Haha! Jag har börjat lyssna på "Reason to cry" med Takida. Den är ruskigt bra vill jag lova. Tänker direkt på Mimmi när jag hör den. Som titeln på mitt inlägg säger "I try to accept that you're gone", är precis det jag försöker. Det känns overkligt fortfarande och jag vet inte om jag någonsin kommer komma över det. Liksom jag kommer väl liksom komma över att vara såhär ledsen hela tiden, men inte att hon har varit min bästa vän. Det är lite svårt att släppa taget om något man alltid vill ha till hands..

Nu ska jag se Tarzan, äta kåldolmisar och bara må, vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Utan dig så faller allting isär..

Hello!

Ja, nu sitter jag i slidisch lägenhet med en onge som sover sött i sin säng. Det var inga problem under hela dagen/kvällen. Förutom att hon la världens bajs i blöjan men det är något man får ta när man är barnvakt. Sedan så är det inte sådär döäckligt att det kommer kvälningar för jag är van efter vistelsen i Norge. Är ruskigt trött så snart bär det väl av mot sängen efter lite prov pluggande.

Imorn är det "dansuppvisning" i skolan också. Får hoppas att det går vägen alltså, haha! Ska kolla igenom Idas garderob efter kläder som jag kan låna tills typ lördag eller vad det blir. Ska iaf börja plugga lite sedan sova för jag lär ju knappast få sovmorgon när man har skruttan där inne. Vi hörs nog imorn när jag kommit hem fårn BodyJamen! Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Something to hold on to..

Hello!

Ja, nu sitter jag och Idisslidis och Novischbråkisch. Meningen var att jag skulle sova här inatt pga att BodyJamen är så sent satt men orkade inte gå förut. Sedan är jag ju så smart att jag har ju klackskor och går i, inte så fresht att gå hem i dom när man har stinkade fötter? Så jag hoppade över träningen ÄNNU EN GÅNG. Jaja, det är lätthänt minsann!

Idag har det varit idrottsskola och jädrar anamma vad arg jag blev tillslut. T.o.m publiken blev trött på ungarna så dom sa till dom. Schysst! Det blev bara en hinderbana, idioten och en anna typ av idioten. Barnen behövde detta gott folk! Så det var ingen tortyr som jag brukar tycka precis. Jaja, efter det drog jag hit och nu har jag suttit här hela tiden.

Imorn är det skola igen då. Efter skola ska jag möta upp Ida och Nova sedan (som det ser ut just nu) är det AnnaandNovasnight! Ska ta hand om lillskruttan tills dagen efter för Ida ska plugga järnet hon. Borde jag också göra, har prov på torsdag. Måste skärpa mig med skolan även om det är jobbigt och man känner ångest. Det är bara att bita ihop!

Nu ska jag duscha, sedan ska jag och Ida se på A walk to remember.. OM vi orkar vill säga. Är ruskigt trött men kan nog klara av en sådan bra film! Hörs imorn, Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

a dream is a wish your heart make.

Hello!

Ja, idag var det då kalas. Det var inte kul, som väntat! Det var enda positiva var att se alla på ett och samma ställe. Det var några år sedan om man bortser från Saras student. Märktes ju att allt var inte som det brukar vara med allt. Eftersom Mimmi är borta så förstår inte våran katt Måns att hon är det för alltid nu. Han fick någon konstig reaktion förut när våran kusins hund Lukas kom. Vanligen brukar Måns fräsa, morra, attackera etc. Men idag gjorde han inte det. Det var som att han inte visste om det var en annan hund eller om det var Mimmi. Han skakade liksom, som om han vore rädd för Lukas. Vilket han aldrig har varit.

Blev ingen bio heller. inte överhuvudtaget. BÖR UNDERSTRUKAS! Tråkigt så in i bomben! Jag är liksom nästintill deprimerad nu bara för jag är så sysslolös. Är det som i sången? Ingen tycker om mig, ingen vill ha mig, bara för jag gillar mask? Saknar Linn också, vi har vuxit ihop är jag rädd. Vi klarar oss inte utan varandra. Inte ens vecka går utan att något blir snett. Nu sitter jag i min säng och är bara ledsen. Vet inte om det har något med Mimmi att göra. Eller om det är något annat som yrar runt i skallen på mig. Men jag känner mig så borta och jag vill inget annat än att stanna i min säng och bli där tills jag känner att jag inte orkar vara där längre.

Nu ska jag sätta på filmen Peter Pan, min eviga man! En man som alltid kommer stå vid min sida när alla andra har gått! Så det blir pyjamas, trimmat nötterna och ta med iskallt vatten. Så om någon vill röva mig härifrån senare inatt så kommer jag i en pillejamas! Kanske bölar en sväng också, men det kan vara bra att göra det ibland! Annars så hörs vi imorn, godnatt!

Förstår inte vad jag gör för fel, men något är det ju. Eftersom det blir något annat än vad man har sagt.

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Att gräva ner sig någonstans vore ju något!

Hello!

Ja, idag vaknade jag totalt på fel sida. Jag är så arg så det gör ont bakom ögonen. Det är något jag inte behöver ta upp här för det är så fjantigt att jag bara vill slå iväg något. Arg är jag iaf, taggarna är utåt nu kan jag lova! USCH!

Igår hade jag så otroligt tråkigt att jag fråga Rebecca om vi skulle hitta på något hyss. Det hade hon inte tid med, men en promenad funkade! Så vi tog oss en tur i Deje och pratade om lite allt möjligt. Det var skönt och jag hoppas att vi hittar på något någon dag. Allt för länge sedan vi hittade på hyss!

Idag ska vi fira syrran. Kuljul. Är totalt oladdad för det. Vill vara kvar i min säng tills någon kommer och räddar mig härifrån. Som tur är kanske det blir bio ikväll. Får hoppas på det bästa! Annars får jag nog fråga Liljott om man får följa med till UKM och kolla på Johannes och hans band när dom spelar. Jag vill iaf inte vara hemma ikväll för då spricker jag. MÅSTE BORT HÄRIFRÅN!

Hade hoppats på pizzamat imorn också, får se om Seb kunde. Han var ju inte säker. Men annars får jag bli hemma IGEN, vilket jag inte vill. Finns ingen och inget som kan hålla mig kvar här och jag kan ju inte gå ut och gå precis hela tiden i min ensamhet. Bra för kroppen kanske men en del skulle nog börja undra vad jag håller på med när jag går i cirklar. GAAAAAAH!

Ge mig tillbaka min baby! Hon är det enda jag behöver för att känna att allt ska vara bra. Resten av världen kan vi stänga ute. Bara jag har min baby så blir jag nöjd. Blir det ingen bio och ingen UKM så ska jag gräva ner mig i min säng med filmer. Bara för att fördriva bort denna tiden som jag inte vill ska existera. ........

Nu ska jag duscha och göra mig iordning. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Är inte hel utan dig min kära..

Hello!

Ja, idag var det första skoldagen jag gick sen det hände. Känns tungt detta när man inte kan förstå och ändå veta vad det är som sker och har skett. Jag kände själv att det behövdes lite ledighet och idag jag var redo. I tisdags brast det bara för mig och det var ju lika bra att åka någonstans där man inte behöver tänkta så mycket. Drog hem till Ida och sov. Sedan bar det åt alla håll och kanter. Kort & gott!

Onsdagen tog jag mig också en ledig dag. Var inte på humör precis. Kom hem och bara släppte taget om allt och la mig i sängen. Brast även där en sväng för det kom upp en massa bilder på min älskade baby. Svårt att släppa henne bara hur som helst när hon varit i mitt liv i 12 år. Hon har ju det bättre nu ialla fall. Inge ont i benet och hon har det säkert bättre där hon är nu. Kanske är lite för gammal för att tro på en himmel men det är det enda jag kan trösta mig med just nu.

Helgen som var, var iaf kul! Det blev inte som tänkt men kul hade vi! Först hem till Manne & Nalle, sedan var Manne så underbart snäll att han skjutsade mig tillbaka till lägenheten så jag fick säga hej till Robin, Brink och Matte som jag typ inte träffat på år! Där började mitt partysug och kvällen slutade med att jag, Linn och gänget var ute och criusade runt i Karlstad och hade döskoj! Blev bilder och även lite videos som ska laddas upp. Kvällen avslutades halv 7 på morgon, lyckat festande!

Imorgon är det fredag vilket känns underbart. Det betyder att du inte behöver tänka på lika mycket som annars. Det är ju en del saker i helgen men iaf. Känns skönt med lite freetime trots att jag tog ut lite egen freetime nu tidigare i veckan. Imorgon ska de inhandlas present till min syster som fyller system. Snart är hon vid sin 40års kris också, haha! Efter det ska jag städa för mamma tjatar så om det. Efter det får vi se vad som händer. På lördag kväll skulle iaf jag och Sanna gå på bio men det spörs ju om det sker. Sedan får vi se om det blir någon pizzamat och I Robot. Allt spörs!

Det var ju första skoldagen för mig idag och i början kändes det väldigt tungt att vara där. Hade huvudvärk hela dagen och det har inte släppt än. Var med på gympan trots inga kläder. Jannicke är ju bäst och har dans, vilket vi ALDRIG har med Håkan. Avslutade dagen och tog bussen hem till mormor och morfar där 3 hundar kom rusande mot mig och ville visa vad glada dom var att se mig. Jag la märkte till att Lukas bara kände saknad. Det var tomt för honom när varken någon i hans familj och ingen att leka med. Figaro & Frasse är ju inte så mycket att leka med när dom är så små i hans ögon. La mig en sväng så kommer Frasse & Figaro upp i sängen och börjar slicka mig i ansikte. Godingar!

Efter en stunds vilande var det mat. Rotmos & Fläsklägg, mumma! Efter maten blev det att återvända till mormors säng där jag somnade och sov tills klockan var halv 7. Då körde dom hem mig. Nu har jag suttit här ett tag och försökt plugga, för att vara Anna så har jag faktiskt varit riktigt duktig och lagt ner mig trots alla hinder som finns. Syrran kom hem förut och nu är Ida här också. Dom har färgat håret och pratat i telefon och grejer. Nu ska jag se NAVY CIS sedan ska jag sova, imorn blir det estetiskverksamhet. YEAH! Vi hörs, godnatt på er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Vem har svaren på frågorna vi stället?

Hello!

Ja, idag sover jag inte hemma. Vet inte om det behövs pga situationen. Men känner att något måste jag göra. Vi hörs när jag kommer hem iaf. Ser på Animal Planet och väntar på pappa. Ska åka med honom till skolan. Måste packa nu sedan bär det väl av. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Mimmi, världens bästa.

hello!

Ja, idag tog hon sina sista andetag. Min baby. Nu är allt bara tomt efter henne. Kan fortfarande inte fatta att jag aldrig mer kommer få se henne. Hon är ju alltid så levande, känner liksom närvaron av henne men en tomhet efter henne. Hon har gjort så intryck på en. Kände av förut att jag fortfarande har henne hos mig. Jag skulle gå ut från toaletten och känner något ta emot. "Oj förlåt Mimmi!" är det enda som flyger i tanken och "oj!" kommer ut ur min mun. Det var ingen Mimmi jag råkade bytte till med toalettdörren, det var innebandybagen. Min baby som alltid får för sig att flytta sig så fort någon ska på toaletten finns inte där längre. Allt är så ofattbart. Men det är bra med henne nu. Nu slipper hon lida.

Känns som att allt jag skriver nu liksom bara är något jag skriver och inget jag känner. Men jag är för förvirrad för att fatta vad det är som händer. Jag kan inte fatta att en vän som funnits för mig i 12 år dog för bara 12 timmar sedan. Det känns så overkligt. Allt bara snurrar..

Baby, du vet att det var det enda bästa. Du var fin ända till slutet älskling. Ord räcker inte till för att förklara allting känner jag. Jag är mållös. Vad mer kan man säga? Allt bara är konstigt nu. Älskar dig iaf min lilla skruttis! Du kommer alltid att vara en del av mig!

22/3 -97 Mimmi 2/3 -09


Sov gott älskling, vi ses snart igen!


MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Snart dags att ta farväl..

Hello!

Ja, nu är hennes dagar räknade. Min älskling. Struntar fortfarande i er som tycker detta är fjantigt. Ingen har tvingat er att läsa mina deprimerade rader om en hund som för er inte betyder något. Anledning till att jag skriver ner det behöver ni inte veta heller.

Just nu är det jämnt bara några timmar kvar tills du somnar älskling. Det känns svårt att gå och lägga sig nu. Vill inte missa de sista timmarna i ditt liv. Trots att du bara sover nu så ser jag dig iaf. Snart det dags att ta farväl älskling. Vi har gjort många saker tillsammans. Jag är glad att du har varit med i en stor del av mitt liv. Du har gjort livet så mycket bättre. Det är ju du som stått där när man varit ledsen och velat vara ensam. Allt är så obeskrivligt. Känner mig så totalt maktlös bara. Varför ska det bli såhär baby? När man visste att något var fel så började man gråta. Men nu gör jag inte det. Jag tror jag förtränger att du om bara några timmar kommer att vara borta från mitt liv älskling. You are a big part of me.

Nu bara åker ordspyorna ut. Jag vet inte vad jag ska skriva, jag vet inte vad som händer innuti mitt huvud, jag vet ingenting! Allt är så huller om buller baby. Vem ska jag nu ut och gå med? Vem ska skälla när jag kommer hem? Vem ska ta upp hela min säng när jag ska sova? Vem ska håra ner mina kläder? Vem ska vara den pigga gamla hunden som alla tror är en valp? Vem ska jag nu ha som sällskap när jag är ensam? Vem ska man nu vissla på? Vem ska man nu busa med i snön? Vem ska nu vara glad för att få gå ut på en promenad? Du är oersättlig älskling. Vad ska jag göra nu?

Egentligen borde jag sova nu. Men jag kan inte. Jag är otroligt trött men jag kan inte sova. Jag vill ta vara på tiden med min älskling.

Det jobbiga är inte att hon kommer få det bättre på andra sidan av våran värld. Det är att se henne lida. Att se henne halta runt här hemma och veta att hon har så illa i sitt ben att det kan gå av vilken sekund som helst om hon halkar eller går för mycket. Innan vi fick veta vad som var felet så var allt som vanligt, förutom hennes ben. Men nu när vi vet så ser vi allt för varje timme som går att det är fler saker som händer med henne. Hon dricker mer vatten, hon har feber, hon sover mer än normalt, hon orkar inte lika mycket som förut. Först var allt så overkligt. I hennes haltade ben har hon en spricka med cancer i. Hon ser helt frisk ut, bara benet som hon inte stödjer på. Att se cancer är inte samma sak som att veta vad det är. Jag ser hennes ben och i hennes ben finns det cancer, men jag ser det inte. Att se men inte se.

Jag vet inte vad jag ska göra. Finns inte så mycket jag kan göra för den delen heller. Jag är så mållös. Detta inlägg har jag skrivit sedan 8-9 tiden och nu är klockan snart halv 4. Min baby. Nu går jag.

MUSIC IS LIFE
Anna Molander