Ronjano after 3 weeks.

Hello!

Ja, nu sitter jag här i sängen. Väntar på att Ronjano ska ta sig söta lilla bakdel över bron och hit. Var väl ca 3 veckor sedan man såg henne. Väntar på att tiden ska gå också så jag kan få mormor och morfars goda mat. Sedan bar det av till Kil. Som jag längtat den här veckan! ÅÅH! Nej, nu stänger vi av dumburken och hörs senare! Bye, bye!

Svensson Svensson

Hello!

Ja, nu sitter jag hemma hos pappsen. Komma hit oftare blir!!! Det är något sorts lugn i vårt gamla hus. Kanske den gamla tryggheten som sitter kvar efter 1 år och snart 3 månader i egen lya? Jag gillar det iaf, att vara tillbaka i det som en gång kallades vårt hem.

Mitt gamla hem känns som en tillflyktsort. Dit jag kan åka när allt känns skit och jag skulle mer än gärna vilja försvinna för en stund. Eller när jag känner för en kort semester i lugn, ro, gamla goda vänner och släkts sällskap. Det låter som ljuv musik i mina öron när jag tänker på det. Ååh, tänk om man kunde ha det såhär överallt och föralltid? Då hade iaf min värld varit i fred och inga problem. Underbart mina vänner, underbart!

Ja, vad har jag gjort sen sist? Jag har övervunnit min huvudvärk och nackvärk. Jag har köpt HELA serien av Svensson Svensson, hur cool är jag inte nu? Hela smurfserien och hela svensson svensson, detta kan inte bli bättre! Eller kan det de? Idag har spenderat pengar som om jag vore kungen själv. Kläder, bensin, mat, andra tillbehör. GAAAH MITT KORT BRINNER! Men nu är jag mätt på shopping, mycket mätt. Tack för handeln!

Efter många om och men när det kommer till maskerad utstyrsel till denna helg så har det varit: Hiphopbrud, vem vill inte ha attityd på dansgolvet? Men då var det detta med keps.. Jag har världens minsta huvud eller så är dagens kepsar för Paul och hans vänner i rymden. Alien storlek? Jo, jag tackar! Då slog mina nya skor till mig. Klackar med lite päls. Kan jag vara en varulv? Eller kanske katt? På min jakt efter delar till min kommande halloween-outfit så såg katten ut att vara i sikte. Pälsjackor överallt, men ingen väst. Det var doomdmoment! Vad ska jag ha på mig nu?

När stressen var som värst och svetten rann som mest så såg jag den, den underbara vita saken som bara hängde där! Den bara skrek: "TA MED MIG HEM! DU KAN HA MIG TILL ALLT!". Jag blev så kär i den och bilden jag har framför mig är ju hur bra som helst. Detta kommer bli bra tillslut. Sedan att syrran står för sminket gör väl hela sagan till ett lyckligt slut, eller vad säger ni?

Nu ska jag lägga mig och kolla på Svensson Svensson. Sen ska jag sova. Vi hörs i morgon! Natti, natti!

God morgon!

Hello!

Ja, den där nattsömnen behövde jag VERKLIGEN! Känner mig inte så äckligt trött utan sådär, morgonmystrött ni vet. Otroligt skönt! Ingen huvudvärk heller. Ska bli skärpning på sömnrutinerna minsann. Kan inte fortsätta ha de såhär. Inte kunna sova förens klockan är 4-5 på morgonen dagen efter och vandra runt med huvudvärk runt eftermiddagen. Känns underbart atm, att få sova så bra som jag gjorde inatt.

Snart ska jag käka och dra mig iväg på praktik där det kommer kunder, WIIIEE! Ska bli jätte roligt. Finns det tid över ska jag väl försöka fixa firstclass och lialoggen som krånglar ALABAMA. Men jag skriver ju upp mina dagar ändå. Så jag inte glömmer bort något. Nu blir det frukost, sedan hörs vi senare. BYE!

Tiiiiime toooo saaayyyy goooodniiiight!

Hello!

Ja, en bra dag, dålig natt med mycket lite sömn. Därav kort inlägg och bedtime tidigt. Goodnight!

Rotfruktsgratäng med beefs!

Hello!

Ja, halleluja vad jag börjar känna mig sliten. Har lagt ner kropp och själ på denna måltid minsann. Dock är den inte ens färdig än vilket måste fixas snarast. Det blir rotfruksgratäng med biffar och milda matilda, det tar tid! Att göra mat ifrån grunden tar grymt mycket längre tid än färdig köpt. Känner mig lite stolt att jag gjort allt själv ifrån grunden, speciellt när det är liksom lite lyxmat. GAAH JAG ÄR TRÖTT! Okej, sliten..

Idag har jag varit seg men effektiv i det sista. Började dagen med att läsa om Dödsmisshandeln i Stockholm som inträffade år 2007, verkligen hemskt att folk kan slå ihjäl varandra. Kanske därför jag grinade sist jag såg en fajt? Vilket var för typ 2 år sen i Mars om jag inte minns helt fel, kan varit en känslig period som gör att jag bara minns den fajten, yeye! Den kvällen minns jag så väl. Minns inte vem som sa det men någon sa "Ser du inte att Anna är ledsen?". Kommer jag fundera på det hela kvällen vem det var som sa det. GAD! Aja, sen läste jag litegrann om en fotbollssnubbe som blev misshandlad till döds året därpå vid E4:an i Kista. Också obehagligt. Detta tog mig ungefär 1 timme och 45 minuter. Sen började jag göra något.

Vet inte riktigt vad jag gjorde i ordning men ska försöka fresha upp mitt minne. Jag tog gröna milen till Pekås där jag köpte ingredienserna som saknades till kvällsmaten. Fick med mig någon tidning hem, alltid läsbart right? Innan det slängde jag in en tvättmaskin. Sedan kom jag hem och typ softade alabama? Diskade gjorde jag litegrann, måste börja någonstans. Sedan sökte jag upp recept på gratängen. Började med gratängen och allt, nu sitter jag här. Hann ju med att hänga tvätten och sen slänga i en ny och hänga den innan jag kom på att jag glömt ost. ICA ALABAMA!

Där köptes en till julklapp(älskar att vara ute i godtid iår), blev 2 smurfar och ost. How great? Väl hemma så var det ju bara att nöta igenom receptet och börja jobba. GALET, GALET, GALET! Nu väntar vi bara på att den ska bli färdig så kan vi hugga in sen. Luktar palsternacka och rotselleri om händerna, inte världens godaste parfym direkt. Fyfabian! Därför ska jag slänga mig in i duschen när maten är klar, komma ut, äta och under tiden jag äter ska YES MAN rulla på klosstvskärmen. Inte sett den men ser fram emot att kika, vi hörs senare!

Efterlängtat äventyr, lyckat!

Hello!

Ja, nu har min dag gått mot sitt slut och jag ligger i min säng i det blåa huset mitt i Sunne. Har fått ut lite av min dag efter några dagar i sängen/soffan/golvet med någon form av sjukisdomis. Började allt med en härlig dusch, sedan bar det av till praktiken där jag fick sitta med på behandling och även få se hur man tacklar ett ryggskott och lärt mig mer om det, VERY NICE!

Efter praktiken drog jag med den där Mary till Saffran & Vitlök där det nalkades mat. Såg ett igenkänt(?) ansikte där. Trodde inte pôjken växt så mycket. Nu vet jag iaf hur min kusselur kommer sluta som när han spelar så himla mycket hockey, hoppas du blir stor inom hockeyn Vickan! Efter det gick vi in på Lindex där den där Mary köpte sig ett stycke vantar med mössa, how nice? Vi gick in på Coop. Hälsade på en gammal Ica-worker ifrån Deje som stod och gjorde lite smakprov. Kul att hon kände igen mig så mycket! Så många barn som gått in på Ica alla år hon jobbat där. Köpte mig en liten orkidé och sedan traskade jag hem.

Drog på en av ALLA filmer jag lånat av den där Mary. Det blev Bedtime Stories. Bara sett reklamen innan men nu har jag sett den helt. Otroligt mysig film. Bara fantasin sätter gränserna liksom. Behövde varva ner lite eftersom jag var trött. Bättre att se en film och vila än att sova bort dagen, ny grej! När filmen var slut så gjorde jag mig i ordning och packade ihop lite småsaker. Sen tog jag mig ut på äventyr, efterlängtat äventyr!

Tog gröna milen söder ut mot härliga människor. Först ut var Sanna och Maritha. Där nalkades det tvtittande, mat och myspys. Även lite goda skratt som alltid! Efter någon timmes mysande så bar mitt äventyr på väg mot något som är kännt för sin lukt. Jojomen, det är Grums jag pratar om. Tänkte på det när jag närmade mig, att lukten kommer endast dit vinden bär den, logiskt alabama. Så det luktade inte hallontårta, men det kanske ni redan visste? Tog mig fram till The Mattsson Familys house. Där nalkades det goda skratt, ett störande moment genom filmen (jag förstörde filmen för dom) och en otroligt härlig stämning. Var så länge sedan jag var hos dom så det var på tiden! Tack allesammans för att ni gjorde min fredagskväll!

På väg hem fick jag lite sällskap, men sällskapet somnade så typ ifrån Kil till Sunne körde jag all by myself. Nu ligger jag i min säng och funderar på om jag ska sätta på någon film som jag kan somna till eller om jag ska försöka sova utan det ikväll. Ska fortsätta klura på det. Men vi hörs i morgon då jag ska försöka få en så effektiv dag som möjligt. Sov gott och dröm sött alla prinsar och prinsessor där ute! Godnatt!

Lost in in the hollow.

Hello!

Ja, det är någon form av bloggtorka nu och jag tycker det är otroligt synd. Jag tycker det är synd för att när jag kommer gå tillbaka om några år så kommer jag har missat 5-6 dagar av mitt liv. Bloggen är ett sätt för mig att minnas saker som varit och se tillbaka på vem jag en gång var. Se vem jag är nu, hur jag blev den jag är idag. Det är både intressant, ledsamt, roligt, tråkigt och helt underbart. Det är som att se foton på sig själv i yngre dagar fast i text form. Känslan man hade när man skrev väcks till liv igen, trots att det gått så lång tid.

Jag har iaf haft lia. Det är underbar plats jag är på och jag styr halva tiden själv. Eller ja, jag kollar mig för vad jag måste göra, när jag måste vara på plats osv. Annars är det att sitta hemma och läsa spahistorik. Jag har försökt marknadsföra mig genom facebook och satt upp lappar. Det funkade litegrann, kan man säga. 3 av lapparna jag satt upp har någon tagit ner. Tråkigt. Men Facebook gav en liten knuff och jag nådde folk. Vilka som ville, vilka som kanske vill och sådana som inte är intresserade. Tycker det är intressant att se hur man når ut till folk bäst. Learning, ohyes!

Har i veckan, städat som om jag vore en orkan själv, läst, varit en soffpotatis och jag har börjat få ont i kroppen. Detta beror nog mest på att jag varit en olydig brud och skött mig. När jag säger soffpotatis så menar jag SOFFPOTATIS. Sängen eller soffan, golvet när jag får ont. Trodde det skulle bli mer ordning på mig under lian men det har blivit det motsatta, iaf när det kommer till att ta hand om sig själv. Igår somnade jag aldrig, utan somnade halv 5 på morgon. Vaknade vid 3 tiden i eftermiddags. Hade ont i kroppen, huvudet, nacken. Ligger jag så konstigt på nätterna?

Igår gick jag ut och köpte skor, tröjor samt ögonbrynspenna. Kommer känna mig otroligt snygg i detta. Det mesta under veckan har gått åt till Ghost Whisperer. Och Smurfarna. Ghost Whisperer på dagen, Smurfarna på natten. Skulle nästan vilja ha hennes liv, bortsett ifrån alla spöken. All the spirits. Har letat i evigheter efter en låt som spelats i disneyfilms-reklamer och självklart hittar jag den när jag söker på Jennifer Love Hewitts sångkarriär. GALET GLAD TJEJ!

Nu kallar sängen, i morgon ska jag försöka komma back on track. Blogg, praktik, äventyr, livet.. BACK ON TRACK!

Uppe med tuppen? Kan man lugnt säga..

Hello!

Ja, då har man varit vaken sen 5 imorse. Varför? För jag är galen. Eller så har pappas gener blommat upp tidigare än tänkt. Han har nämligen svårt att sova ibland. Lägger sig tidigt och kan vakna mitt i natten, sen inte somna om. Typ så hade jag det inatt. Skillnaden var att jag la mig vid 1 tiden i sängen och kollade igenom en tidning, somnade halv 2. Vaknar somnar om, vaknar igen fast denna gången av hosta och kollar på klockan.. Den är 4. Somna om igen Anna! Vaknar 5 och kan inte somna om. Sedan dess har jag varit vaken. Hur mycket sömn har man fått? Halv 2 + halv 3 + halv 4 + 4 = 2½ timme. Somnar om igen och plussar på en timme = 3½ TIMME?!?!?!?!?!!?!?!?!!!

Det enda som var positivt med att vara vaken så tidigt var väl att jag kunde diska och äta frukost. Vilket jag inte orkar/gör annars. Blev fil med banan i, en stor kopp te och 2 tortillarullar med ägg i. De där med rullarna är någon ny grej mamma och hennes kompis kör med. Så jag antar att det är nyttigt. Smakade bra gjorde det iaf. Fick med mig en hel skivdosa av den där Mary med massor av serier och filmer i. HOW AWESOME!? Tur att hon gav mig detta, nu lär det inte bli film köp på LÄNGE! Såg ett avsnitt av Ghostwhisperer, som jag längtat efter dig Melinda Gordon!

Efter det avsnittet tog jag på mig kläderna och tog en promenad. Jag tog två tshirtar och en underställströja över, men ack så jag underskattade kylan idag. Kallt var det iaf och mössa är ett alternativ för promenader nu kan jag säga. Fick några fina bilder ifrån promenaden också. Fick även se solen gå upp ifrån Munkfors/Ransäter/Mårbacka/Olsäter/Deje hållet också, otroligt vackert! Längtar tills jag har någon att dela ett sånt tillfälle med!

Idag står det veterinär först på schemat. Lille Melker pöjken ska förlora sina bollar. No manhood left for the little guy. Men det kommer nog gå bra för han, hoppas han blir lugnare också. Eller vad säger den där Mary? Efter det ska jag försöka styra kosan åt olika håll. Men först hem och fixa iordning allt som ska med på min lilla endagsresa genom Värmland. Deje-Karlstad-Torsby-Sunne, sounds like a trip, huh?

Har precis duschat och nu snart kommer Melker och Mary. Så kanske ska sätta på mig lite kläder så jag inte går naken till veterinären. Vi hörs kanske när jag kommit hem från the wett annars så hörs vi när jag landat nästa gång. Annars får ni ha en underbar dag allesammans!

I rymden finns inga känslor.. eller?

Hello!

Ja, nu har man gjort dag nummer två på lian. Började dagen med massage i en timme. Sedan var jag med på en massage och diskuterade elevbehandlingar. I morgon ska jag till skolan först och styra ihop lappar som jag ska sätta upp och som jag ska föra vidare. Sedan kan jag bara hoppas på kunder minsann!

Måste skriva listor Alabama! Funderar på om jag ska passa på att skriva ut i morgon när jag ändå är i skolan. Styra upp livet.. Styra upp livet.. Det var det jag tänkte på också. Jag måste försöka hitta motivation till att göra saker igen. Ha ett rullande band. Den rubbas lätt när någon sover över här och det är något jag måste jobba med att det undviks. Keep my flow and dont be to social, that the thing!

Har fått tillbaka min underbara gröna mil igen! Han har varit på sjukhuset för han har haft problem uppsugningsförmågan av vätska men nu är han back on track igen. Firade hans tillfriskning med att handla lite på Pekås. Är typ överlycklig att han är frisk igen, min lilla gubbe! Ska åka till Karlstad på Fredag och kolla läget, sen ska jag även till Deje för att hämta massagebänk och hälsa på alla godingar till släktingar! Ska bli underbart! Glida runt med min gröna mil. Kan ju inte bli bättre! Adventure, here I come!

Diskuterade lite med en kompis tidigare ikväll. Om saker som glider isär. Eller snarare vänner som glider isär. Väldigt bra vänner. Det började som 4 härliga människor i ett gäng. Som i slutändan blev 3. 3 som höll ihop. 3 som var väldigt bra vänner. Någonting hände. Irritation. Oförståelse. De 3 blev delade men satt samtidigt ihop. Bara små trådar som höll 2 av dom ihop, den 3e av dom var den starkaste individen och har starka rep till de två andra. Men efter en ceremoni där betyg delades ut och vägen till vuxenlivet började, så förändrades något. De små trådar mellan 2 av individerna klipptes av tiden. Den starka individen har fått trådar istället för rep till den ena individen och den andra individen finns det fortfarande ett rep. Individen som fått tråden avklippt och bara har en tråd kvar. Börjar få ont om tid, eller är det den starka individen som har ont om tid? Den lilla tråden som är kvar börjar bli trasig. Den börjar bli skör. Denna individ som snart är borta för kanske evigt, har valt en annan väg än vad de två andra har. Frågan är om det ska vara nytt och nya umgängen, det gamla är tråkigt eller saker och ting har förändrats i personen?

Tycker det är synd. Ledsamt. Att 3 så bra vänner som en gång var 3 slutar med 2 på grund av irritation och oförståelse, andra vägar som inte har med gamla vänner att göra. Det är just dessa val, dessa vägar, som jag inte förstår mig på någonstans. Jag vet vart vägen tog en annan riktigning när en tråd gick av, men vad hände sen? Den starka individen håller sig kvar medans den sköra tråden bara blir tunnare och tunnare. Vad är det som händer? När försvann ordet "vänner" ur denna trio? När blev vägen ett tom intet? Jag bara undrar, funderar och försöker förstå.

Life countinues. Hear you off later. Goodnight!

Time to get awesome..

Hello!

Ja, nu har jag varit sjuk i typ en vecka. Är nästintill frisk bortsett ifrån nätter och vissa trappuppgångar då hostan slår till som ett slagträ slår till basebollen. Usch, det är riktigt obehagligt att ha den här sorts hostan faktiskt. Hostar jag inte så jag slutligen spyr så hostar jag fram ett eget kiropraktorgrepp så det rycker till i bröstryggen. Awesome. Men nu ska det försvinna har jag bestämt och vara frisk när det blir LIA!

Har en underbar praktik plats, var där igår och fick se hur det såg ut. GALET MYSIGT MINA VÄNNER! 3 veckor ska jag vara där och sedan får vi se vad som händer. Har inte fått en andra praktikplats än men det ska nog gå bra. Ska kolla vidare när jag orka och se om jag hittar någon lämplig. Funderar även på om jag ska skaffa det där kortet nu, time to get fit eller vad säger ni? Kanske blir praktik där också? Tredje gången gillt på Hälsokällan?

Igår var det räkfrossa at my place med Sanna, det var mumsigt värre. Dock kändes det som att vår förra räkfrossa mätta mer, men det kan bero på att jag inte tog någon ost eller så. Bara vitlöksbröd och räkor + vatten på det. Blev en lugn och mysig kväll med en sexig film som avslut. The Boondock Saints, GIVE ME! Längtar ännu mer till Irland, kul om man skulle flytta dit efter skolan för att man hitta the irish men of my life på en weekend på Irland? Coolt.

Idag drog hon hem efter räkochäggsmörgåsarna och jag satt här och funderade på vad jag skulle göra. Städa är inte ett alternativ för att låta kreativiteten flöda, så jag tog tummen ut och köpa vit färg till mina trämöbler. Ska bli kul att se resultatet av det i slutändan. Jag vill bara måla mer och mer och mer hela tiden. Stora ytor, mumma för kreativa handen!

Har snart målat hela köksbordet ska bara göra små finslip under och på kanterna, sen är den redo för symfoni lackfärg eller vad det hette. Vardagsrumsbordet har bara fått färg på den stora ytan och det ser faktiskt helt okej ut om jag inte skulle orka måla mer. Måste hitta en mejsel så jag kan skruva av järngrejerna som sitter mellan alla benen. Det ordnar sig! Kunde faktiskt använda det till min pizza jag nyss ätit upp, AWESOME!

Imorn är det inget speciellt mer än att måla och plocka undan samt dola med annat. Kolla tvätten kanske? Förbereda inför Lian? Sen så kommer faktiskt mina kära vän Johannes hit och nattar över. Länge sen vi sågs och länge sen vi natta över hos varann. Vi ska kolla på smurfarna och om jag kan få Johannes till att spela Kingdom Hearts så ska vi, eller MÅSTE vi spela det också. Det blir awesome!

Nu ska jag fortsätta måla köksbordet så det blir färdigt. Om jag orkar, kan, vill så ska jag börja att måla vardagsrumsbordet i den vita symfoni färgen. Det blir nice. Ska nog ta en promenad och kolla stjärnfallen också, min syrra nämnde något om det. Men vi hörs senare eller kanske imorn. Have a nice night!

To much right now..

Hello!

Ja, det har hänt endel sen sist. Bilen har dött och ingen vet varför. Jag har firat Hanna som fyller år till veckan. Masserat. Åkt på lite sjukdom. Handlat för mycket för min lilla budget. Bra köp, mer pengar till jul. Sovit för dåligt och åkt på snor. Ja, herregud. Vet inte vad jag mer ska säga egentligen?

I morgon ska jag i alla fall till Telia och fixa mobilerna. Nu dör snart den med mitt riktiga nummer så time to fix! Efter det ska jag dra till Sanna för nu ska det bokas lite Irland!!!! ÄNTLIGEN! Efter det ska jag till Njoy och kollade läget om praktik. Därefter ska jag tillbaka till moderns näste för att hänga lite med syrran och det nya tillskottet i deras lägenhet. Jajemen, it's a little baby puppy! Ska hjälpa henne bestämma namn imorn till den lilla rackarn.

Nu är jag trött och plikten i morgon kallar, så sömn är viktigt. Vi hörs senare! Ska försöka fixa bild på jycken, bebisen. Sov gott och dröm sött allesammans. Godnatt!