Att invänta det nya året..

Hello!

Ja, detta med hur året har varit.. kan ju säga att just nu har året varit jävldigt drygt och kan skynda på lite. Men jag kanske har för bråttom? För bråttom för att komma vidare med mitt nya liv och nya år? Anna Molander, Hälsoterapeut, 4 maj 2012. Sen är jag ute på arbetsmarknaden. Jisses!

Kan säga att jag har gjort i ordning min systers hår och mitt eget 3 gånger fram tills klockan var typ halv 10. Jag håller på att dö på mitt hår nu, kan inte göra något med det mer än att platta. Vilket jag tycker är bland det tråkigaste som finns när de inte finns produkter att jobba till det med. Så som det ser ut nu får duga, tur att de ska fixas till när jag kommit hem ifrån Lanzarote.

Funderar på om jag ska sätta på en film eller något för att döda tiden. Köpte 4 stycken förut som verkar lovande i min filmsamling. Kan se fina fyrverkerier ifrån mammas köksfönster. Det är fint och mysigt! Dock drygt när man sitter ensam, nu är ju syrran i samma lägenhet men vi alla vet att det är inte de sällskapet jag är ute efter. Men det får duga tills nästa år, eller hur?

Nu ska jag visa hur jag kommer se ut framöver.

Snyggt? ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nej då! Ska inte vara rölätt! Bilden ovanför här som inte är i rödton är bilden på min hårfärg, som camen ser den. Är mer åt det blonda hållet och ska bli blond nu när jag drar till varmare länder! ;)

 

Nu önskar jag er ett gott nytt år och en super bra kväll, själv blir det en film just nu :)




Nytt år, nya möjligheter, nytt liv!

Hello!

Ja, nu är jag tillbaka igen. Efter en häftig förkylningsperiod med diverse slembollar och cocilana så är jag på förfriskningvägen igen. Vaknade imorse och hade ont i halsen men nu är det bara snorigt i min lilla näsa och mitt humör är på topp! Har varit lite feber varning i luften men något som sedan lagt sig när jag kommit in i varma hem!

Just nu sitter jag i Karlstad, nykter på nyårsafton. Förra året var det lite crazy med alkohol och diverse partys över hela stan. Men det var ett bra nyår och vi hade väldigt roligt! I år är de som sagt lite annorlunda, nyktert och slött. 12 slaget vid torget missar man ju inte ofc, de enda som man följer som tradition haha!

Har precis styrt nyårsmiddag till mig, min syster och sedan kom pappsen förbi och fik lite krubb i kistan. Det blev plankstek: fläskfilé, potatismos (med för mycket vitpeppar men funkade i munnen ändå!), smörstekta champinjoner, minitomater och kryddig bea-sås. Passade perfekt som nyårsmiddag och väldigt enkelt att göra. Dock ska man finna sig tid till det och planera efter vad man har i köket. Typ vad har du för ugn? Tog ju aslång tid innan de hände något med planken så den fick förbli obränd och bara uppvärmd. Men jag är nöjd och ingen annan verkade missnöjd heller!

Nu ska jag försöka göra mig fin inför kvällen. Även om det inte är party är det alltid kul att göra sig fin. Bjuder nog på en bild också. Eftersom jag trotsallt tjuvstartat på mitt nya liv så kan jag ju lika gärna avslöja litegrann! Vi hörs när jag är fin och klar! Bye!

Sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk ens.

Hello!

Ja, nu är det mindre kul att vara sjuk. Låg i soffan hela dagen igår, förutom när jag hjälpte Marie med sällskap till Shelter och ta ner hennes diskmaskin i förrådet. Handlade en sväng på morgonen också men efter de blev det bara soffläge. Snorig och hosta så det skriker om det.

Såg på film ända in på natten och sista gången jag kollade på klockan var den 2. Bedtime tänkte jag men ack så fel jag hade. Vaknade av hosta 2 gånger i timmen och när klockan var 7 fick jag nog, det var bara att gå upp för att få hostan att ge sig. Blev riktigt arg eftersom jag är trött och inte kan sova pga hostan väcker mig.

Tog mig en promenad i lugnt tempo för att få ur mig min ilska. Det var kallt men välbehövligt. Väl hemma blev det chokladscrub i hårbotten (får se om det ger resultat för min torra hårbotten), dusch på det, ansiktsbehandling och en efter-dusch-inpackning i håret. Behövs lite extra ibland när man är sjuk, speciellt när man bor ensam och ingen kan ta hand om mig haha!

Fixade frulle som fick bli rostade bröd med brie, ägg och kräftstjärtar på. Nu dricker jag upp honungsvattnet som ska lägga min hals till ro för tillfället. Ska packa iordning och bege mig nedåt idag faktiskt. Ska ge syrran ansiktsbehandling och hon ska ge mgi en omgång med fransar. Sedan får jag träffa Maddox innan hon åker tillbaka med honom. Ge mig en hund, hund = kärlek.

Nu snorar jag för mycket och vill se filmen. Vi hörs senare!

Uppesittarkväll!

Hello!

Ja, nu har jag gjort mycket fast ändå väldigt lite. Får ta igen det på julafton när vi varit i kyrkan och jag ska hem och hämta alla julklappar. Men nu ska jag in i duschen och sen vidare på Uppesittarkväll med Mary hos Emmy på höjda! Ha en underbar kväll allesammans och god jul!

Om jag var en klocka skulle jag stanna en timme eller två!

Hello!

Ja, nu är det mycket att göra. Har varit och handlat i 3 TIMMAR, läser ni rätt? 3 TIMMAR!!?!?!?!?! Det värsta är att allt är nästan bara mat. Inte sista minuten julklapp liksom. Eller okej, en sista minuten då. Men inte så stor julklapp. Nu väntar jag på tvätten jag slängde in innan jag stack ut omgång av handling nummer 2. Ska packa in julklappar, fixa iordning sängen och diska. så får vi se vad jag efter det.

Skulle mer än gärna vilja stanna tiden i en timme eller två för att komma ikapp med mina sysslor. Men nu får det blir att jobba otroligt effektivt istället. vi får höras senare när jag pluggar. Ha de bra så länge!

Oooh happy day!

Hello!

Ja, idag följde jag inte riktigt min disciplin och gick upp när klockan ringde. Why? För jag trivdes bäst i min säng där jag kunde låtsas att någon höll om mig såklart! Nej, men det kändes väldigt bra att få sova lite extra. Sedan när min kära mor ringde så kände jag att jag var tvungen att gå upp. annars blir jag ledsen i ögat om min dag försvinner!

Idag är det ju fullrulle-kanelbulle-förbi-en-kulle igen! Ska handla, städa, tvätta, packa in julklappar, pyssla, packa, duscha, dra på uppesittarkväll, plugga, maila och mycket annat. Så nu är bara frågan hur vi ska gå tillväga för att det ska bli så effektivt som möjligt? Detta ska jag klura fram innan jag far ut på vägarna med gröna milen.

Vi hörs senare när jag är tillbaka i the winter couch. Mys på er, jag är snart tillbaka!




I bilen på väg tillbaka till Kristinehamn från Stockholm. FF!
Mycket vackert!

Sömn, ljuva sömn!

Hello!

Ja, nu är jag hemma igen. Var hos Den där Mary förut när jag skrev. Känns lite tomt här hemma. Nästan så att det ekar. Tråkigt? Ensamt? Det vet jag nog inte riktigt förens jag har gått till sängs. Det är då trygghetsbalansen börjar rubbas alabama. För vilken gång känner man sig som tryggast om inte när man ligger och håller om någon i sängen? Den trygghetskänslan är oslagbar.

I morgon har jag en fullspäckad dag framför mig. Undrar bara när jag ska göra allt. I vilken ordning liksom. Upp tidigt iaf och börja pyssla inför julafton. För från kl 20 i morgon så är jag inte hemmavid igen förens på juldagen dagen efter. Om det inte nu blir så att jag åker hem innan jag far ner till släkten för julfirande! Känner mig helt glad och pirrig i kroppen, snart är det julafton!

Vad kommer jag att få? Kommer jag bli nöjd med det jag gett mina älskade vänner och familj? Alltså, detta är första året jag inte har sett en enda julklapp det står Godjul Anna önska Tomten på. Förutom den jag fått i förväg men det är en annan grej. När man var liten kunde man se ALLA klappar under granen. Leta fram dom man hade sitt namn på, känna lite grann och skaka. Vad kunde det vara i? I år så har det liksom varit mer spännande eftersom jag inte vet vad jag kommer få. Minns knappt vad jag har önskat mig. Allt är så spännande!

Herregud, jag vill skriva så mycket mer men måste hejda mig. Sömn är för mig väldigt viktigt eftersom jag inte är riktigt i funktion om jag sover för dåligt. Så jag får spotta ut lite mer ord i morgon när jag är i full karriär ute på Sunne och handlar in i det sista. MJAAAO! Sov gott allesammans, vi hörs när vi vaknar igen! Godnatt!





Bild ifrån när jag lånade Niklas lägenhet, julkalendern i högsta hugg! MYS!

Jul, jul, strålande jul!

Hello!

Ja, nu har det varit fullrulle kanelbulle förbi en kulle det senaste. Har gått ifrån skola till ledighet och från ledighet till göra-allt-jag-inte-hinner-annars. Möblerat litegrann, städat litegrann, skaffat lite rutin litegrann. Mycket skönt eftersom jag vet att det är bra för mig. Men jag har ju inte bara varit skötsam av mig!

Jag har även haft det mysigt sen i måndags. Började med att städa alabama, drog till frissan och började en transformation (ej klar ännu), masserade litegrann, där efter bytte jag och Marie bord med varandra, sedan måndagskvällen har det bara varit mys i film och sängens tecken. Skulle man ha så varje dag undrar jag hur det skulle vara i slutändan, rastlös kanske?

Nu dör min dator, vi hörs senare! Ha de braa!

Jullov, om det ska njutas!

Hello!

Ja, nu har Anna Molander den coolaste gått på jullov! Känns väldigt bra men när vi skulle säga hejdå i klassen förut kände jag att det inte behövdes? Kände liksom att varför ska vi säga godjul och hej då? Är det min julkänsla som regnat bort? Känns som att det inte är jullov utan det känns som att Januari redan är här. Wierd and sad. Men det känns skönt ändå att få längre sovmornar nu och mer tid för mig själv!

Vi inleder denna ledighet med plugg, vad annars? Ska gå deep on myself och undersöka mig själv efter vad jag är för ledarskapstyp och vad jag har för erfarenheter. Kan bli mycket intressant minsann. Men det får inte bli så djupt att jag börjar grina för det känns lite onödigt alltså. Haha! Vi hörs senare när jag är färdig!

Kreativa Frågor!

Hello!

Ja, nu sitter jag i skolan och jobbar med Kreativa frågor. Det är faktiskt roligt men jag tror det beror mycket på att jag lätt kan bli djup i det när det är väldigt djupa frågor. Lätta men djupa. Frågorna är helt vanliga, inget speciellt med dom. Men dom framkallar djupa och stora svar. Bara man själv vågar gå ut på så djupa vatten.

Det är ett väldigt intressant sätt att lära känna sig själv på detta sättet. Man får en mer uppsyn över hur ens liv ser ut och varför man kanske göra saker som man gör. Svaren bär man hela tiden på bara att man inte riktigt har dom framme. Det är som att höja volymen på en stereo, du hör musiken tydligare och vad personen sjunger. Precis så är de med alla svaren i hjärnan. Höjer du bara volymen så kommer det snart!

Riktigt häftigt för det kommer fram saker som ger svar på flera områden. Man blir typ sann mot sig själv och ärlig: SÅHÄR ÄR DET! Skönt att se även om det tar emot, för vissa saker vill man ju inte ha på det sättet. Man vill ha den "perfekta" bilden av sig själv och när den visar sig vara en annan så gör det ont.

Nu ska jag fortsätta svara in deep på frågorna. Sedan ska jag drömma lite om jul, inte länge kvar nu! Vi hörs senare!

Lia utomlands, inte fy skam de inte!

Hello!

Ja, jag tänkte bara uppdatera lite om att två månader på praktik i Spanien inte är så fy skam! Ville bara säga det just nu. Anna ska sova och se klart på Zack and Miri Make a Porno. Sov gott allesammans!

What a weekend at Göteborg.

Hello!

Ja, då har man varit i glaaada Göteborg! Kom dit cirka en timme senare än tänkt med tanke på den äckliga trafiken och en codriver som borde tränat på kartan än wordfeud. Men fram kom vi och mysigt blev det. Under hela lördagen var jag nere i en riktig svacka, vet inte riktigt varför den utlöste sig på det sättet som den gjorde. Ville bara hem då kände jag. Somnade redan vid 7 tiden på kvällen och kände mig grinig dom gånger jag vaknade. Usch, inge trevligt.

Söndagen kom med både bättre Anna och bättre väder. Sedan att vi skulle på Liseberg var ju helt underbart. Tror det gjorde mycket. Vi var där vid 13 tiden och redan då var det mycket folk. Jag skulle vilja flytta in i Lisebergs parken. Tänk att bo bland alla ljus och när snön är framme, så borde det se underbart ut! GAD! Vi åt på Tyrolen, MÖMS! Dyrt som satan dock. Smakade på renkött, björksaft, korv och senap. SUPERMYSIGT! Jag gick bara där och fantiserade om att gå med min älskade framtida man i snön med alla ljus och allt. Gud!

När klockan var slagen efter diverse kaffekoppar osv så gick vi till Lotta. Där det var inspelning, Chris Medina, Niklas Andersson, Cindy Peters och Solid gospel. Mycket mysigt med allsång! Sen var ju typ hela familjen med i tv också så det var väl inte fy skam? Dock tappade jag takten under tiden jag klappade, kameramannen var nämligen mitt i ansiktet på mig med kameran. Sedan fick ju mina systrar sjunga litegranna. Det var roligt, trots regnet!

Vägen hem gick lättare än vägen dit. Mamma fick köra de mesta av biten denna gången och det gick bra. Sedan fick jag körde hela vägen hem till Sunne själv. Var faktiskt skönt att få se snö ju längre upp jag kom. Julkänslan i Göteborg fanns där men snön saknades. Tänk om vi kunde ha någon allsång julkonsert här i Sunne? Som visades på tvn och det var många med? Hur mysigt som helst..

Nu ska jag försöka styra upp ett arbete som ska vara klart inom kort. Får se om programmen jag tog hem vill funka. Vi hörs senare!

Anna-dagen!

Hello!

Ja, nu har jag hamnat i glada Göteborg! Tänkte bara säga grattis till ALLA Annor där ute.. GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN! Hoppas ni haft en mysig dag! I morgon ska vi gå och shoppa, fast.. jag kommer hem tomhänt. HAHA! Godnatt på er!

Egoboost, woopwoop!

Hello!

Ja, det är en del i luften nu. Släppte loss min känslobomb för någon dag sedan och jag minns inte senast jag grät så mycket. Kändes bra att få loss det eftersom det tynger mig än idag, även om det var ett år sen det kanske hände. Vara i acceptans att känner jag mig ledsen för det som hänt så får jag vara ledsen. Fälla några tårar, lätta på trycket och släppa taget. Släppa lite då och då, det känns bra.

Finns mycket känslor i mig som borde få utlopp egentligen. Men det mesta stängs inne på grund av rädsla. Våga konfrontera, en arbetszon jag än inte vågat ge mig in på. Jag kommer för all framtid ha känslor för vissa killar, för dom har betytt något speciellt för mig. Jag kommer alltid ha någon form av agg till den som har gjort mig ledsen, men jag vill inte vara den som får utbrott utan anledning. Man ska ta saker och ting på plats, precis när det händer. Inte när det är försent.

Efter dagen jag släppte bomben så har det känts lättare i kroppen på något sätt. Jag har känt att jag får vara mig själv och behöver inte "vara den alla vill jag ska vara". Vet många gånger jag vill visa att jag är den bra tjejen snubben egentligen ska falla för, vilket har lett till att det blivit utnyttjande i slutändan. Jag har varit för snäll för mitt eget bästa. Jag ville vara någon som personen/personerna ville ha, inte vara mig själv för det var inte intressant nog. Känns skönt att få känna sig själv, liksom vara accepterad. Kanske har varit det hela tiden, bara att det har aldrig känts av i någons närhet. Ingen har sagt "Jag gillar dig för att du är du, du är cool!" t ex. Känns skönt att jag innerst inne känner den acceptansen istället kommer ifrån mig själv, att jag accepterar mig själv. Det är trots allt mig själv jag ska leva med tillsammans tills den dagen jag tar mitt sista andetag.

Jag är cool. Jag är snygg. Jag är sexig. Jag är vacker. Jag är bra. Jag är fräsig. Jag är störtskön. Jag är bäst. Jag är omtänksam. Jag är snäll. Jag är allt det där positiva och lite till, med andra ord.. JAG ÄR AWESOME! Och det är något ingen kan ta ifrån mig. För jag är awesome.

Plikten kallar! Natti, natti!