My day!

Hello!
 
Ja, nu sitter jag här. Sliten och go. Jobbat 8-14 och därefter traskade jag hem för en go powernap. Då ringer Morbror Peter och står utanför dörren. Med sig har han min kära mormor och morfar. Stackars mormor som ska se hur bedrövligt det ser ut hemm hos mig när jag rensar. Spelar ingen roll vad jag rensar så blir det stökigare än vad det var innan och det värsta är att rensingprocessen kommer när jag ska städa. Får för mig att göra allt till 100%. Det går liksom inte att plocka undan litegrann och sen rensa en anna gång utan det ska gå fördjupningsvis. Annars blir det ju inte riktigt städat.
 
Efter att dom åkt gick jag till coop för att hämta min plupp och osten samt skinkan jag skulle köpa innan jag gick hem(Lämnade plånboken hemma för att jag inte skulle handla något, men det hade jag ju glömt när jag plockade på mig detta självklart!). Gick hem igen, plockade in muffinsen i frysen coh sedan sov jag i 1½ timme. Mycket skönt. Vaknade av att telefonen ringde men tryckte av ljudet, man ska inte väcka den björn som sover. Vaknade upp lite mer strax efter det. tog mig smörågs och bara segade. Jag fick ingen energi till att göra det jag måste göra.
 
Sen tog jag tummen ur röven och bara gjorde saker jag behövde göra. Jag började diska, jag började laga matlådor(som inte är klara än), jag slängde soporna, jag gjorde färdigt tvbänken(dammsugit, dammtorkat, tagit dit blommor), vattnade alla mina blommor och nu sitter jag här. Väntar på att få färdig kålpuddingen. Blev lite osäker på fläskfärsen jag har. Den är inte gammal men hade tappat färgen. Så blir jag nu sjuk så får ni köra mig till doktorn, någon av er där ute som läser detta!
 
I morgon jobbar jag 10-17, kassan för första gången i år. Känns helt insane och jag är lite nervös. Nästan så jag ska ta och plugga lite PLU-koder när jag ändå väntar på att kålpuddingen ska bli klar. Orkar inte städa något mer iaf. Diska kan jag tänka mig att göra, the flow is on! Meeeen vi hörs innan jag lägger mig. Skriver ett litet inlägg då! Ciao!

Slö med effektiv ändå!

Hello!
 
Ja, nu är min effektiva dag över. Min goda frukost gjorde bakslag så jag tog mig en timmes extra lur. Mycket nice. Tvättade två gånger så nu är arbetskläder med mera rent, wunderbaurt. Jag gjorde en lista över mina idéer och fick två saker gjorda. Det var sängen bäddad (orört under den dock, tas när nästa tillfälle finns) och fixade med alla dvder i min tvbänk. Har totalt 279 dvder i min lilla lägenhet och har typ tagit bort 15 stycken för att sälja och för att jag inte äger dom. Så när jag gjorde det, fixade jag både databordet och tvbänken samtidigt. Invändigt.
 
Nu när jag duschat har jag rensat lite kläder också. Sånt som jag inte använder så ofta och sånt jag inte har någon kärlek till längre. Hoppas på att få allt sålt också för cashen behövs. Fick förövrigt upp min tavla jag fick av Sanna i födelsedagspresent. Sitter mycket fint på min vägg nu.
 
Det enda jag väntar på är att få klar matlådorna så jag kan sova sen. Börjar jobba klockan 8 så borde ha mina timmar med sömn så det räcker fram till klockan 14. Tror jag kan hålla ut om jag ligger under minus 8 timmar med sömn. I morgon när jag kommer hem ska jag göra färdigt tvbänken och databordet. No more sofa sitting. Detta tror jag kommer bli bra, bara jag får energi att göra det jag ska och den där jädra anamma känslan. Kändes iaf bra att kolla igenom alla mina dvder och rensa igenom alla. Mer ordning och reda, bonus på fredag.
 
Nu ska jag kolla min konstiga soppgryta som jag slängde ihop. Sedan hoppas jag att jag är redo för sängen. Men vi hörs till morgonen, då är det nya tag som gäller!
 
 

Uppe med tuppen, varför inte? Pensionärsvarning!

Hello!
 
Ja, nu bestämde jag mig för att klockan var waaaay to much för att fortsätta sova. Planerna i mitt huvud måste skrivas ner för nu känner jag hur det börjar koka över där inne med idéer. En hel dag ledighet. den ska då inte kastas bort!
 
Har tagit fram frukost i form av a-fil, med jordgubbar, banan och kiwi i, polarbröd med lönneberga skinka (som jag skurit upp själv, jag är en kung), vitamin tabletter och en ny bravo Juice: Päron & hallon som har gjort succé för mina smaklökar. Bild kommer senare och jag är så laddad för den här dagen! Inte för jag ska göra något speciellt mer än att käka, städa och kolla på tv. Men jag är laddad och lycklig!
 
Nu ska jag låta varorna ligga fint på bordet här och så ska jag bege mig ner till tvättstugan där tvätt nummer 1 ska kommas till. Lite pensionärsvarning är de att gå upp så tidigt när man är ledig och ungdom. Men eftersom jag börjar kl 8 i morgon ville jag inte rubba rutinen allt för mycket. Nu börjar min dag, vi hörs senare!

Trött men kör på!

Hello!

Ja, nu är jag hemma och har parkerat mig i soffan. Där datorn inte ska stå. Jag ska nu styra ihop iaf vardagsrum/sovrum så det ser nice ut när jag nu intar ledighet fram till kl 8 på lördags morgon. Nu ska jag fixa rummet, ta en dsuch, fixa ansiktet, dra fram käk och mys, därefter styra en film. Har valt mellan 3 nya färskingar som jag köpte för någon dag sen, eller var det idag? Don't know. Men nu kallar plikterna innan jag får koma och somnar, vi hörs när jag är klar!

Ready for work!

Hello!
 
Ja, nu har jag gjort lite ärenden. Posten, check! Handla, check! Frukost, check! Med en ledig morgon måste jag säga att jag känner mig redo för jobbet. Börjar man så tidigt som jag har gjort så känner man sig inte lika laddad alltså. Men det känns bra, jag trivs i charken! Dock har inte diskandet smittat av sig, hoppas det ger resultat ikväll när jag kommer hem. Är ledig i morgon och jag känner hur jag bara att energin som jag har nu är total. Awesome.
 
Fick med mig 2 garderobsblommor hem också, dom får ta mina palmblommors plats i mitt liv. Ska försöka att köra igenom min lista och utöver det kanske möblera om lite saker här hemma. Ska styra en form av databord tänkte jag, så jag slipper sitta i soffan. Soffan är till för mys, tvtittande och möjligtvis att äta fina middagar i, men itne för databruk.
 
Nu ska jag göra i ordning innan jag ska till jobbet. Vi hörs senare!

Trött tjej tog lite sovmorgon, helt okej!

Hello!
 
Ja, idag tog jag ut lite sovmorgon. Gör mig ingenting eftersom jag jobbat rejält de senaste två dagarna, så då kan jag lika gärna skjuta lite på de sysslor som aldrig försvinner och som jag får ta tag i när det krisar, t ex tvätt. Ett ständigt problem i mitt hushåll nu när jag jobbar så mycket. Men tur äro väl det att jag inte har mina egna kläder när jag jobbar. Då hade jag haft ett i-landsproblem alltså.
 
Jag ska nu åka till Posten och kolla läget, när man har tid så får man passa på liksom. Sedan ska jag till Pekås och kolla läget, därefter ska jag handla garderobsblommor på Coop. Två stycken. Varför just två är för att jag råkade döda mina "palmblommor" så dom bara står och torkar ut in i det sista as we speak. Tråkigt? Mja, men dom dog för länge sedan. Jag ska väl styra en begravning kanske.
 
Börjar jobba vid halv 12 så det är bäst att jag börjar röra på mig. Tänkte jag göra mina ärenden först och sedan frukost eftersom jag kommer ha lunch senare idag, Ska kolla igenom lite Vänner innan min dag drar igång, vi hörs senare ladies and gentlemens!
 
 
 

Fullrulle kanelbulle, vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram?

Hello!
 
Ja, nu är det inget som kan stoppa farten. Finns ingen broms ens. Nästintill bara långa dagar med någon dags ledighet emellan. Men jag gillar det. Tiden rullar på nu och jag planerar mer, hittar tillbaka till mig själv liksom. Så planerna inför i morgon är en lååång lista men sedan är dagen lång och sedan är jag ledig på fredag, så jag hinner med alla mina sysslor!
 
Nu kallar faktiskt min säng för jag behöver sova plus att jag vill se lite vänner innan ögonen stänger ner för kvällen. sov gott allesammans!
Amy Macdonald - Slow it down.
 
 
Fronda - Rullar Fram
 
 

Good morning beautiful day!

Hello!
 
Ja, nu är jag vaken och skulle mer än gärna gå i ide. Men icke, här ska jobbas och nu nalkas det att checka av listan. Först ut: dusch! Ha en bra dag allesammans! Vi hörs senare idag!
 
Måste säga att en lite musik truddilutt såhär på morgonen gör så man vaknar till, det kan verkligen göra en hel dag hur bra som helst. Idag vaknar jag till den här fina biten. En gammal goding från förr när man kunde gråta floder för att ingen kille sjöng så till en. Long time ago, men enjoy the song!
 
 
 
Steve Holy - Good Morning Beautiful

Melissa Horn - Långa nätter.

Hello!
 
Ja, jag vill bara dela med mig med kvällens låt!
 
 
Melissa Horn - Långa nätter
 
 

Redo att inta sängen och invänta midsommaraftonsdag!

Hello!
 
Ja, nu är alla bulldegar knådade och nu nalkas sänggång. Bestämde mig för att gör allting till morgonen vilket innebär att jag kommer sova lite men kan ta en powernap när det behövs. Tänker inte göra något mer ansträngt med min blockerade näsa alltså. Två ipren tills kvällsmat blev det typ. Fast annat också som inte är så nice att äta när det är kväll och inte helg. Men vad gör det om hundra år?

Idag gick det som bäst på jobbet alltså. Allt bara rullade på och det var mer positiv stress idag i förhållande till de andra dagarna. Mycket disk dock och det känns som jag bara lämnar det där med flit, fast det är ju kunderna som kommer och dom har ju prio ett liksom. Jag tyckte inte att det var värst rush genom hela dagen utan det kommer i små svärmar skulle jag mer vilja säga. Dock blir jag stressad av att vissa kunder ska ha många saker men stannar upp mellan varje sak och det tar ju tid. Men det är något jag lär mig att leva med!
 
Nu ska jag upp om 5 timmar igen. Ska se om jag får igång en tvätt maskin när jag vaknar och om den hinner hängas innan jag sticker till jobbet. Det återstår att se, annars är det bara att hänga när man kommer hem. Nu ska jag bara styra morgon dagens checklista, sedan ska jag skeda med John Blund. Vi hörs när vi hörs! För jag vet inte om jag återkommer när jag vaknat utan hörs kanske vid lunch när jag kommit hem!

Massage!

Hello!
 
Ja, idag gick det bättre. tiden gick fortare men det kan bero på att det fanns ju tusen saker att göra. Jag gick frivilligt på 15 min övertid bara för att dom andra inte skulle få så mycket disk. Kollade även igenom schemat och jag har fått några extra dagar, nöjd tjej! Tackar inte nej till mera cash och överlevnad. Måste bli aktiv med sökande efter jobb nu alltså. Kan inte ta för givet att jag får extra på Coop. Även om jag mer än gärna stannar där!
 
Men det gick bra idag, många som är positiva och det känns nice. I morgon så är det 7-13 som gäller. Så jävla galet tidigt och jag borde egentligen sova. Men jag ska ta en massage nu och sen göra det som måste göras. I värsta fall får jag gå upp tidigare för att göra saker och få sömn. Aja, får se hur det blir med sängdags. Måste styra lista efter vad som finns att göra.
 
Nu kom knådmaterialet, vi hörs sen när jag är färdig! ;)

frukost.

Hello!

Underbart att vakna halvsjuk. Får hoppas min frukost och mina vitaminer gör susen!


Trött tjej går till sängs!

Hello!
 
Ja, nu är Anna Molander som två stockar med en stor géléklump på toppen. Jobbat 10-20.15 tiden, som blev 20.30 tiden eftersom jag är ny och Vonka is my gud and everyone wants her. Kände att min halvtimmes rast jag hade inte var nödvändig när jag väl tog den. Den behövdes nog senare än när jag tog den. Tog den bara för att ta den typ. Cp Anna.
 
Jag är alltså nu redo för sängen och jag kan säga att sen jag började i måndags, har jag gått in i pensionärsperiod. Sova tidigt och upp tidigt. Detta ser jag inte som vuxenpoäng precis, vuxenpoäng räknas som vuxenpoäng när man gör något vuxet och vill ha poäng för det. Att gå upp i tid och lägga sig i tid, är vuxenfasoner och man vinner inga poäng på detta!
 
I morgon är det upp med tuppen och mot jobbet, börjar klockan 8 och sedan bär det av genom arbetsdagen fram till klockan 18. Då nalkas de styrning om jag inte mår som idag. Ska styra en masage i morgon iaf. Känns bra! Men vi hörs i morgon och sov gott alla där ute!
 
 

Hard work, work!

Hello!
 
Ja, då är man vaken igen. Helt insane. Ikväll blir det tidigare i säng, Det kan jag lova på min högra hand. Slutar kvart över 8 ikväll och börjar 8 i morgon bitti så att lägga mig tidigare, är bara en tjänst till mig själv.  Får nog skippa fotmassagen ikväll också. Tror inte det kommer att hinnas med när det blir så tight med sömnen.
 
Har några nya tillskott i min tv-films-familj. Men den man fastnat riktigt för är ju självklart Sherlock Holmes, film nummer 2. Riktigt bra faktiskt. jag mer eller mindre älskar ju Robert. Mums, mums, mums för ögat!
 
Nu ska jag jobba låååång dag och det innebär att jag kanske uppdaterar från telefonen på lunch. Det återstår att se, har inte så bra täckning på jobbet. Nu ska jag klä på mig för jag fryser litegranna, sen ska jag traska mot hajen. Vi hörs senare!

natti natti ifrån lyan!

Hello!
 
ja, nu säger jag godnatt!
 
 

What a day!

Hello!
 
Charken dag 2 idag! Det går bättre och bättre, bara att acceptera att jag faktiskt inte kan allt. Skulle jag kunna allt i charken efter två dagar så skulle jag nog inte jobba där utan kanske typ i rymden som en raketforskare. Inte för att dom skär ost och kött, utan för att jag hade lärt mig de i tidigare år.
 
Gick 11-19 idag, var drygt de första timmarna. Men efter lunch gick det fortare. Dock förstår jag inte varför eftersom jag tog min lunch tidigt, men gött att det gick fort ändå. Fick träffa Jon, i mitt huvud och när jag pratar för mig själv så kallar jag honom Joni. Tycker det låter sötare. Snäll dude som lärde mig lite nya grejer i charken. Tror vi kommer trivar som kollegor i hajen. Höhö, hajen. Fattar ni?
 
Kom hem och körde min effektiva sida idag. Jisses vad man blir som ett rullande ånglok när man jobbar, man vill ju bara göra allt! Kom hem, styra recept med mor, la i en tvätt, pantade vid Ica, gick in på Ica. Köpte frukost för resten av veckan, samt saker till kvällsmaten/matlådorna, glömde det jag skulle ha: ett måste som nu får vänta till nästa månad, kom upp, började diska, började med maten, väntade på en del av maten, vattnade blommorna, diskade lite till, lät hela kombinationen i min gryta sjuda, hämtade tvätten, hängde tvätten, åt jävligt god gryta och nu sitter jag här.
 
Jag känner redan för att diska och fylla på matlådorna. Styra upp är min nya grej. För övrigt är ju numera king på att diska och torka ytor. Det är en stor del av charkjobbet. Galet. Jag som hatar att diska och jag som inte orkar hålla det rent. När jag skämtade med Sanna om att jag borde ta ett städjobb så jag blir städgalen så insåg jag inte förens idag att jag står mitt i ett städotorium. Eftersom allt ska vara hygieniskt så måste det alltid göras rent. Hoppas det smittar av sig hemma!
 
Eftersom jag fortfarande have the spirit, så ska jag fortsätta med städmanin och hålla ordning manin. Nyttigt för mig märker jag. I morgon blir det nog rensning av kläder tyvärr. Det värsta är att jag tror jag tar bort saker jag behöver. Tex har inga långa tröjor, ändå ger jag bort dom? Fattar ni? Aja, nu ska det säljas denna gången. Ska prova att skriva ifrån mobilen sen. Vet inte än om det finns en app men det går att gå in via internet.
 
Vi hörs senare!

Ny blogg.se och laddad for the work?

Hello!

Ja, idag har jag upptäckt att blogg.se ville förnya sig litegrann. Mycket intressant faktiskt. Dock vet jag inte än om dom har fixat en app för detta? Jag menar, jag vill kunna blogga 24/7 men finns det grejer för det? Har nu en bra mobil, med bra kamera och nu är det bara blogg.se så ska sno på sig lite! It's on!

Sitter och väntar på att tiden ska gå. Börjar om en timme så ska kanske bara göra mig i ordning och sedan gå dit. Läsa tidningen eller något. Skit bra.

drömde förövrigt en konstig dröm igen. Barnkär som jag är så tog jag hand om en unge som bajsat på sig. Aleksandar var med, Niklas P var med och några till som jag har ett svagt minne utav. Det var insane och ungen var så trött så den mer eller mindre hängde på mina armar. Dagisfröken i framtiden då.. eller?

Nu ska jag utforska mer på blogg.se och hoppas jag finner en app-funktion! Vi hörs senare!

Ont i ryggen, men jag är på G igen!

Hello!

Ja, nu är jag faktiskt pigg idag. I förhållande till igår när jag kunde gå och sova hur som helst, men det känns bra idag. Igår blev det inte så mycket mer action efter att jag skrev. Har haft ont i svanken sen vi var i Lanzarote, då mina rutiner gick åt pipsvängen och jag tog verkligen inte hand om mig själv. Så mina "kulor" som jag kallar dom har blivit riktigt stora. Behöver någon som trycker ut dom och trycker på rätt ställe. Dom ligger precis ovanför skelettet så de blir lätt att andra trycket på benet än på kulorna. anyway, dom är kvar och dom växer ju längre jag väntar med att fråga om hjälp.

Så igår sa kroppen och svanken ifrån. Jag kunde inte böja ryggen hur som helst utan att de gjorde ont, kunde inte vända mig i sängen. Det kändes ut i vänstra benet. Första gången jag har så ont i ryggen att jag inte kan röra mig utan att det känns. Så jag la mig i sängen och försökte massera bort lite av den vänstra kulan, det gjorde så det värsta av smärtan försvann. Behöver nog göra mig regelbunden massage där så detta försvinner! Blir inte nice att sitta i kassan och känna vad det kryper innanför huden.

Jag såg på Mulan, Basil mus och Supernatural igår. Sov 2 ggr om jag inte minns fel. gick till Ica och köpte midsommarsill, den enda sillen jag kan äta utan att känna blä. Sedan satt jag mest i soffan. Drog till torsby vid kvällningen och hälsade på Mia som jag inte träffat på 6 år, kom vi fram till. Mycket roligt! Pratade engelska till slut också, haha! Men det var kul att träffa henne igen! Sedan körde jag Rickard and his two partners in crime till faktoriet. Var nära att åka på 1000 kr i böter men fabror blå var så snäll och gav mig inte det. Tack kära farbror blå för att jag inte behövde bli fattigare ä vad jag redan är!

Sedan åkte jag hem med en hemsk huvudvärk. Kom hem, tryckte i mig två tabletter och la mig i sängen. Tvn kunde inte ens vara på för det blev jobbigt i huvudet. Efter 1½ timme så sov jag. Sov faktiskt bra inatt. Drömde konstigt igen fast det enda jag kan minnas nu är mitt hår. Jag drömde att jag hade mörka slingor i håret med ränder i. Precis som jag hade när jag var mörk. Tänk om jag hade långt hår redan och kunde färga hur som helst, då skulle jag ju go crazy med hårfärg!

Nu ska jag försöka göra allt jag inte gjorde igår. Promenad får det bli när jag har mer energi. Idag ska jag bjuda på fisksoppa med färsk sparris i. Mums! Effektiv dag nalkas, vi hörs senare!

En bra start på dagen!

Hello!

Ja, rutinerna ska börjas i tid minsann! Vaknade för kanske en timme sen och drog mig i sängen ett tag och nu har jag precis tryckt i mig lite frukost. 2 skivor hönökaka, 6 skivor tunna skinkskivor, potatissallad och 2 kokta ägg, till detta 1 glas juice och 1 glas vatten. Så himla nice att vara mätt måste jag säga. Eftersom jag aldrig äter frukost annars så är det på tiden att man börjar med det, någon gång måste jag bli vuxen och få in rutiner!

Sitter och tittar på Supernatural nu. Känner vilken matkoma jag fick, haha! Skulle lätt kunna gå och somna om igen! Drömde faktiskt sist jag var hemma att Sam Winchester och jag var tillsammans. Han älskade mig verkligen och dissade demonen Ruby för min skull. Hela serien blev omställd efter att vi blev tillsammans och jag medverkade i avsnitten. Om det ändå vore verklighet, skulle inte tacka nej till någon av bröderna!

Eftersom jag ändå nämnde en dröm nu kan jag lika gärna berätta den konstiga jag hade i natt. Det var någon form av utklädnad och vi satt i ett klassrum. Precis som om jag vore tillbaka på HUC igen, fast det var fler personer utifrån, typ Jokki. Ullman var där, Soffan var där och några till. Jokki skulle egentligen vara "ledig" den dagen ifrån typ lunch och sedan iväg någonstans. Men han hade bara ringt och sagt det för att skolka typ. Så när han kom till skolan och läraren frågade så hade jokki glömt sin vita lögn och typ bara "Aah juste!", haha! Typ fan vad nice att jag kan dra sen. So old school att dra fishistorier om att man mår dåligt och grejer bara för att slippa skolan, haha! Wierd men så var det! Vi hade även musiklek, och jag kunde första låten. Avatar. MÖMS! Insnöad tjej, 21!

Nu ska jag börja med min effektiva dag. Vart jag börjar spörs senare men allt ska vara klart idag! Vi hörs senare när jag betat av hälften!

Saker som tar mig tillbaka till den jag en gång var här på bloggen!

Hello!

Ja, nu är jag hemmai lyan. Har hänt en del sedan sist och det har varit väldigt mycket action den senaste veckan. Började med Top Cats i torsdag, drog till Stockholm på fredagen och kollade in Amy Macdonald, lördagen följdes av att slappa och sedan hänga med Liljan, körde honom till Karlstad och sedan hälsade jag på Johannes, hämta Liljan klockan 5 på söndag morgon, var hemma klockan 7, somnade. Vaknade tio i 11 och får akut ringa folk och dra mot Karlstad. Gladiatorerna nalkades! Mums!

Under hela denna veckan har jag mer eller mindre umgåtts med min kära mormor och morfar. Vi har ätit, sovit, druckit kaffe,  umgåtts med Peter, fixat med bilen, umgåtts med Pajen och Philip samt kollat in mitt nya favorit program: En stark Resa med Morgan & Ola-Conny. VILKA STJÄRNOR ALLTSÅ! Kommer den på DVD ska jag köpa den! De kan ni ge er på!

Igår var jag på restaurang och uteservering med några brudar, otroligt mysigt! Dock blir det bara den gången denna sommaren, för Anna ska tjäna MASSA CASH! Börjar redan på måndag med att gå en upplärningsdag i charken, känns hur bra som helst. Ska även höra med den ena och den andra om tips, kan vara bra för framtida bruk! Idag var jag i Kil och hälsade på en del av Molander klanen. Mycket mysigt med både barn och bebisar! Blev lite snack om släkten som jag aldrig har koll på och även ansiktsbehandling. Mycket mysigt!

Efter det åkte jag och mormor hem för lite korv och uppstekta mjölkmakaroner. Därefter åkte jag till huset, packade mina saker och for hem till lyan efter en vecka på borta plan! Känns otroligt skönt att vara hemma, speciellt när jag känner hur min rutin börjar killa under huden. Snart är jag back on track med mitt liv och det känns oslagbart!

När jag kom hem sov jag några timmar och sedan gick jag en shopping runda så jag har lite mat i kylskåpet. Måste börja styra matlådor nu också när jobbet drar igång, jag älskar livet! Tog även en tur till gamla klasskompisars postlådor och kollade läget, reklam alabama! Så i morgon ska jag rensa det och se om det är något som är viktigt i högen.

Plan nummer 1 i morgon: SOVA! Plan nummer 2: PROMENAD! Plan nummer 3: STÄDA! Plan nummer 4: RENSA! Plan nummer 5: TVÄTTA! Plan nummer 6: STYRA PAPPER! Och där avslutar jag min planering, bättre att jag får mina 6 punkter färdiga än att jag har 100 stycken och bara gör några av dom. Jag är awesome. Oslagbar. Jag är grym.

Upptäckte även en kommentar när jag loggade in idag. Från någon Ole som troligen är från något land med engelskt tal. Han skrev "Det är första gången jag besöker den här webbplatsen och jag fann det mycket informativt som en helhet. Jag är så glad att hitta din hemsida!" fast på engelska då. Inlägget han kommenterade skrev jag förra sommaren när jag jobbade på Coop. Läste igenom det och tack vare kommentaren samt det inlägget väckte min känsla för bloggandet igen. Fick mig att tänka tillbaka på när jag inte ens tänkte mi gör vad jag skrev till hur jag skriver nu. Jag är cool, bäst och oslagbar. And that's insane!

Nu kallar mina plikter och rutiner! Vi hörs i morgon med update albama!

Soooo loaded.

Hello!

Ja, nu är det fullrulle kanelbulle! Idag sticker jag till Karlstad för diverse saker, imrogon sticker jag till Stockholm över dagen, lördag blir soft och på söndag blir det Gladiatorerna. Helt insane!

Sitter här hemma i lyan nu och försöker göra allt så klart som möjligt så jag kommer i väg. Kan ju börja med att stänga av datorn och låta folk höra av sig på telefon istället, haha! Vi hörs senare när jag har dator igen! Ha en bra dag!

Grattis världens bästa pappa på din dag!

Hello!

Ja, idag är den världens bästa pappas födelsedag! Grattis på dig där nere i värmen! Pratade med honom förut och då skulle han tatuera in 49 i huden, hoppas han är så oseriös som han låter. Vore illa om han kom med rosa 49 på armen, haha! Nej men skämt och sido alltså. Skönt att prata lite med farsgubben, ska hälsa till honom att Lundells har fixat gräsmattan också!



GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA PÅ DIN 49 ÅRSDAG!
Nu är det bara ett år kvar, sen är du halvvägs till hundra!

See things in black and white.

Hello!

Ja, då är jag hos mammsen i La solstada! Har varit fullrulle som vanligt sen jag åkt hemifrån men that's the way I want it. Blir det stillastående så får jag spader, bokstavligt talat. Då blir jag tyvärr en riktig miljöbov och åker bil, get me arrested liksom. Men kom faktiskt hem tidigt idag om man jämför med andra gånger jag är här, då är det mitt i natta och sängen på en gång. Men nu har jag drabbats av dygnsförvridning, ajaj!

Är upp över öronen kär i Malins hamster Pajen aka Big Balls, han är så otroligt söt och underbart mjuk! När han är nyvaken så har han bara ett öga öppet, precis som att han tjuvkikar och kollar läget: ska jag gå upp eller kan jag somna om? Hamster helt i min smak alltså!

 

Väntar på att jag ska bli trött och sedan ska jag försöka sova på mammas obehagliga soffa. Sedan är det så att både Philip och Pajen is alive at night, så om jag får någon sömn återstår att se till morgonen! Nu ska ajg se om jag kan smörja philips hjul med lite olja, sedan ska jag dregla lite över Vin Diesel, sen kan vi börja fundera på sömn tror jag. Natti natti!