En hund, en bästa vän och en ängel.

Hejsan!

Ja, så som jag alltid börjar så har jag nu kommit hem. Hem till ett mörker. Kom jämnt innan för dörren och hör min älsklings vackra skall. Vackra stumpan min. Hon hade inte sitt gröna bandage på så jag fick mig några frågor. Så säger mamma att det inte är någon idé. Hon är sjuk. Skelettcancer. Fanns inte så mycket mer än att gråta, och det gör jag fortfarande. Ont i huvudet, snorig och helt snurrig sitter jag här i min säng med min älskling brevid. Allt bara snurrar för mig, börjar bli illamående nu.

Mimmi, du är mitt allt. Det är du verkligen. Du har varit med enda sedan jag började skolan. Otroligt att du finns egentligen. 12 år i Mars ska du bli. Jisses vad tiden går! Haha, kommer ihåg alla gånger du har försökt rädda oss när vi har badat. Du har alltid varit överbeskyddande älskling. Ska alltid ha koll på vart vi tar vägen. Finns mycket jag vill säga men mina tårar tar över nu. Skriver när jag vaknar igen..

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Hemfärd till min älskling.

Hello!

Ja, efter att ha varit inne i Jessheim Centret från 2 till 6 och druckit Da Vinchi Latte så kom vi hem. Pratade lite med mamma om vad som skett med Mimmi och hade lättnaden att hon är kvar när jag kommer hem. Hon hade fått en spricka i benet som hon inte kunnat röra på. Och imorn får pappa veta om det är något mer än bara en spricka. Troligen är det en tumör mellan musklerna, eller så trodde dom bara det. Hoppas på det bästa igen. Men jag är så glad att hon är hemma när jag kommer hem, min skruttis. Fick en bild av mamma, hon har ett bandage på sig och en plastpåse så hon kan vara ute i snön och leka. Här kommer den!



Syns ju på bilden att hon gillar inte det som sitter på benet. Men det är det enda sättet honey! Du ska bli bra hjärtat mitt, för vi har inte åkt tåg än och det är något vi ska göra, minns du det? Du har ju redan åkt buss och det var ju också en upplevelse. Just nu vill jag bara hem till min baby och krama om henne. Ikväll ska hon få sova i min säng, min älskling.

Kändes bättre igår när Anki & Emelie frågade hur det är med mig. Ni som läser tycker säkert jag är en otrolig fjant som gråter över att mind hund kanske ska tas bort, det är ju bara en hund i era ögon. Men denna hunden har gjort varenda dag värt att leva i 12 förbannade år och det är inget man kastar i papperskorgen. Hon är mer än en hund, hon är en livskamrat och en mycket bra vän. Det är ju hon som ALLTID är där när man inte mår bra och inte orkar prata om saker. För hon förstår att saker inte är rätt. Att tala är silver, att lyssna är guld. Många nätter har hon kommit till mig och sovit i min säng. Tröstat mig, gosat och bara varit där.

Många som inte är hundägare förstår sig nog inte på detta med vänskapsband mellan människa och hund. De tänker nog att det bara är en hund, skillnad om det var en människa. Men liksom det finns ingen skillnad. Alla är vi lika värda vi som finns här på jorden. Spelar ingen roll vilken varelse, så är vi alla lika mycket värda. Vi blev inte skapade utan anledning om jag säger så. Det finns nog en bra anledning till varför det finns giftiga djur, varför det finns köttätare och varför det bara är fåglarna som ska kunna flyga. Det är ju ett par frågor man kanske aldrig kommer få svar på. Men det finns säkert en baktanke till varför de ska finnas. Alla ser vi inte på det sättet jag gör, men tänk till en extra gång och se om det finns något som jag skrivit, som ni tagit in. Alla ser vi på saker på olika sätt och alla har rätt till sin åsikt. Jag vill dla med mig av min!

Nu babblar jag iväg, jag antar att jag vill bevisa ordentligt att en hund inte bara är en hund. Det kan diskuteras. Men för mig är alla varelser som har lika värde. Ingen förtjänar att dö, trots att den varelsen har gjort något otroligt dumt. Well, ska ge mig nu så ni inte får ont i ögonen. Duschen väntar! Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Ju mer tiden går, desto räddare blir jag..

Hello again!

Ja, nu står jag vid ett vägskäl. Ett vägskäl som kommer avgöra mina kommande framtidssteg. För några månader sedan så upptäckte vi att Mimmi inte gick på sitt högra bakben. Den kvällen bar jag upp henne i min säng och lät henne få vila där. När hon hoppade ner var allt som vanligt igen. Nu för ungefär en vecka sedan så började hon hlata igen, hon ville inte gå på samma ben! När det pågått i ungefär 3-4 dagar så ringer mamma djursjukhuset, dom säger att det kan vara en sträckning och att vi skulle vänta några dar så vi fick ge chansen för att det skulle gå över. Mimmi blev aldrig bra i benet. Igår ringde vi igen och då fick hon en tid idag. Om det inte finns något att göra åt det så tar vi bort henne.



Jag kände att jag fick ångest och inte kunde åka till Norge. Men nu när allt var bestämdt så fanns det ingen återvändo. Sedan kan jag inte lämna syrran ensam här nu när vi inte vet hur det gått. Mamma frågade om de va bäst att det bara blev gjort utan att vi skulle vara där. Men jag sa "Jag är hellre där och är med till slutet än att inte vara där och inte närvara, säga hejdå.". Men nu när tiden blev ändrad så kunde jag ju inte göra något. igår när jag skulle åka så hann jag nästan inte säga hejdå till henne. Hon var trött och orkade inte med allt som surrade runt henne. Malin tog en massa bilder så hon blev trött på blixten. Hon kunde inte gå på sitt ben. Hon orkade inte resa sig varje gång man ville henne något. Sedan när jag åkte iväg med André och Sofie så kände jag bara smärta. Tårarna ville ut men jag fick hålla mig. Kan ju inte börja gråta nu tänkte jag. Men det släppte sedan när jag fick sitta fram med André och prata, få lite andra saker på tankarna. När vi kom till Norge, då André, Sofie och Malin åkt kände jag att syrran och jag hade saker osagda. Kände att jag ville prata med henne om detta som händer, men vet inte hur det ska gå till. Det kommer ju sluta med att båda sitter och gråter pga att vi inte vet vad som ska hända.



Kvart i 10 idag ska hon till doktorn. Sitter bara och väntar på att Malin ska logga in och berätta hur det gått. Detta är nog bland det jobbigaste jag varit med om. Mimmi är ingen hund, hon är en familjemedlem som alltid funnits där. Hon har varit min bästa vän, och det är sanning! I 12 år har hon funnits och jag önskar bara att hon ska finnas hela livet ut. Som pappa sa en gång "En hund vet så väl när något är fel.". Under hela tiden Mimmi haft problem med foten, har jag låtsas som att allt varit som vanligt. Att hon är bra i benet osv. Det känns så falskt av mig just nu, man såg på henne att hon liksom sa "Jag har problem med benet, jag kan inte göra allt vi gjort tidigare Anna!". Mimmi har sett mig ledsen, glad och arg. Så hon såg väl vad som fanns bakom masken.



Mimmi har alltid fällt mycket hår, men det är inget jag skämts över att ha på mina kläder. Hon är min hund och jag skäms inte för henne! Hon har alltid varit en stor del av mitt hjärta, hon har alltid funnits där för mig. ALLTID! Spelar ingen roll vart jag har varit så har hon varit där. Hon är min bästa vän. Vet inte vad jag ska skriva för att få ur mig allt. Men en sådan hund får man aldrig igen. Om hon försvinner, så försvinner en del av mig. Hehe, fick en massa bilder från minnen vi haft ihop igår. Det får mig att le. Hon har alltid grävt runt våran hus av någon busig anledning. Perfekt bild på det.



Minnen från dom gånger vi myst tillsammans med en bra film och massa gott att äta. Dom gångerna vi gått till vårat ställe och bara njutit av utsikten och naturen. Glömmer aldrig att du är min allra bästa vän. Jag skrev ju en novell om dig min kära. Tack vare dig fick jag MVG. Min älskling, du är mitt allt. Jag älskar dig.



Nu känns de bara som att jag säger saker om och om igen som ett eko. Men jag är liksom mållös. Jag blir knäpp av att vara helt ovetande om vad som händer där hemma. Detta är otroligt jobbigt. Min bästa vän kanske inte finns när jag kommer hem..

Väntar fortfarande på svar. Ju mer tiden går, desto räddare blir jag..

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Städ och tvättmanin is over!

Hello!

Ja, då är jag klart med det, det blev en kasse med kläder som jag ska ta och sälja så jag får in lite pengar. Jag är lite för snäll annars. Finns kläder som jag liksom aldrig har användt. Typ en blus från Norge som är dösnygg, köpte den för 400 norska. Den har jag användt en gång och det känns som att den inte kommer bli använd igen. Får bli lite Anki nu för jag måste ha pengar känner jag. Måste ha sådana där jeansleggings, MÅSTE! Har alltid varit behov av jeans men har aldrig orakt prova för dom är troligen försmå. Jag la även in en massa tvätt i mitt rum så nu får vi hoppas att det håller sig så. Har t.o.m placerat vart allt ska ligga. Sommarkläder där och allsäsong här och fin kläder hängs upp. Jisses vad kläder jag har!



Dom här skulle verkligen inte sitta fel! Finns många fina på VILA, skulle lätta handla alla om cashen fanns!

Igår så körde jag även bil, känns bra nu för tiden. Önska att jag fick lite mer beröm när jag kör annars känns de värdelöst. Kanske därför jag inte kör så ofta? Hoppas jag får körkortet iaf. När vi ändå är inne på negativet saker så har mitt nytagna hål svullnat upp som bara den! Mor och mormor gnäller på att jag nu kommer få blomkålsöra. Jag själv vill vänta med att ta ur örhänget med tanke på att detta bara kan vara tillfälligt. Ska göra rent och försöka hålla det kallt så mkt som möjligt. Så svullnaden iaf lägger sig. Då kan jag avgöra mer hur jag vill göra med örhänget.

Blomkåls öra btw!


Inte så jäkla nice kanske, men ingen ska ta ut saker i förskott!


Nu blir det dusch sedan mat, hinner nog skriva en rad innan jag åker om jag nu åker. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Städ- och tvätt-manin fortsätter!

Hello!

Ja, gårdagen gick som vanligt inte som den skulle. Jag skötte mig mycket bra tills min mormor ringde och ville bjuda på mat. Satt där i ungefär en timme och mitt arbete kom efter för varje minut som gick. När jag kom hem drog jag på hög musik och städningen for igång. Var ute en sväng med Mimman, synd om min baby som inte orkar gå ordentligt. När jag kom hem försvann all musik jag att på, och när jag kom ner till syrrans rum där jag spelade musiken. Så ser jag att datorn "ligger" ner med skärmen mot golvet. Tänker "vad har hänt?!".. Så kommer jag fram till datorn och ser världens bombmärken. " WTF HAPPEND?!" och batteriet till datorn hade åkt ur på något jäkla vänster? Tittar upp mot stereon som är tyst och ser att något fattas, dock kan jag inte komma på vad det var tills jag kollar på syrran dörr. Där ligger en av högtalarna, dom väger inge lite heller! Så nu sitter man och är depp för det!

Då gav jag verkligen upp min motivation, det fanns inget to fight for så att säga. Ringde syrran för jag visste inte vad jag skulle göra, ville få lite tröst efter misshandeln, haha. Först var datorn helt knäpp och sedan fick jag dola lite innan den blev som den skulle. När det krånglat tog jag mig pannkaka som jag fått av mor och morföräldrarna. Såg på Beck sedan mitt i natten började jag färga håret, tror ni inte jag får problem då också? Vårat badrum är nästintill bara vitt och nu har det runnit "vatten+färg" ner för en av luckorna. Dock såg jag inte detta förens jag kom upp och skulle plocka ihop färgen, så min moder lär ju döda mig när hon kommer hem ikväll. AJAJ!

Otursdag måste jag säga! Denna dagen startade inte bättre den heller. Försov mig, till råga på allt! Gick upp och kollade mig runt sedan kom pappa. Dags att övningsköra! Gick bra i början men sedan tog nog min morgontrötta sida över. Slutade med att jag kände att jag inte ville något. Vi stannade till utanför Linn, men hon ville inte med nu. Nu sitter jag hemma och har precis slängt in en tvätt och hängt en tvätt. Ska ta mig något att äta nu sedan blir det bannemig Braveheart! Får se om jag hittar något gott att tugga på till filmen.

När vi ändå är inne på dåligt humör så har mitt nytagna hål börjar verka av någon anledning. Det pulserar verkligen så jag ska väl doppa den i typ rengörningsmedel eller så. Det och min förkylning börjar gå mig på nerverna, längtar till filmen! Ska försöka hitta lim också så jag kan sätta fast tumnaglarna, hihi! Skulle inte sitta fel om naglarna kunde vara ofarliga och kunde vara lätta att ha. Återgå till arbetet! Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Städ- och tvätt-mani!

Hello!

Ja, nu har jag gjort det mesta som jag skrev igår. Jag har satt på tvätten, rensat badrummet, tagit in alla torr tvätt, så nu är det bara maten som gäller, men ärligt så känner jag mig inte hungrig. Jag tänkte jag skulle städa och tvätta vidare till magen säger ifrån. Ska börja med alla OKEJ tidningar som har ramlat ut den pärmen jag har dom i. Sedan blir det alla kläder, det är ju faktiskt det som tar upp mitt rum mest. Sedan ska jag ta bort all annan skit på golvet. Sedan så får vi se vad klockan är! Under tiden så ska jag ju hänga och lägga in tvätt så det lär ta sin lilla tid.

Fick ett samtal inatt av Bo, han fick mig på bra humör. Nu försvann lite av det negativa som varit de senaste dagarna. Han vet hur man får en tjej glad, synd att han inte visar det när han är nykter bara. Sedan ringde klockan inte när den skulle. Så jag gick ju upp senare än tänkt, illa! Men jag är iaf full rulle och har hunnit med det mesta på bara cirkus 2 timmar. Nu måste jag städa vidare och bilder kommer på för och efter makeover. Vi hörs!

Bäst musik just nu: Block44 - Ängel

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Blå tankar.

Hello!

Ja, nu är jag finally at home. Gårdagen var lyckad trots att det där partysuget var borta hela dagen. Kvällen blev otroligt bra, bättre än väntat faktiskt. Tackar alla för gårdagskvällen! Kommer troligen fler gånger det blir såhär, haha! Idag har jag bara gått runt i morgonrocken och slöat. Lagt in lite filmer från kameran som jag tog/gjorde på lektionen vi hade i torsdags. Sedan la jag in en film på youtube också, Karl 18 år! Bubblan jag satte in var rätt nice, haha! Men nu kanske vi kan nämna att nu är det fuckin lov och jag måste säga att det är otroligt underbart! Har planerat lite idag hur allt kommer bli..

Min kära mor och min kära lillasyster ska på "hemligresa" imorn så jag blir ensam hemma med min älsklings skrutt Mimmi. Ska ta hand om henne nu när hon inte kan gå ordentligt. Hon behöver lite extra kärlek, min baby! Dom kommer hem på måndagen igen men vad gör det? En natt hit och dit, jag får vara lite ensam för en gångs skull. Den tanken flög faktist genom mitt huvud några timmar innan mamma berättade att dom skulle åka bort, komiskt! Så nu har jag ställt in mig på städ-tvätt-och-vara-duktig-dag! Halv 10 imorn ringer klockan då ska första tvätten igång.

Sedan ska jag börja rensa kläderna i badrummet så allt blir mycket enklare när jag ska slänga in en tvätt. När det är klart ska jag se om det finns någon frukost, maybe baby! När jag ätit ska jag dra på mig "lortklär", som vi säger här i värmlands skogarna, för att gräva upp allt jag har i mitt rum. Det ska rensas och bli topptrimmat minsann! Det lär behövas.. VERKLIGEN! När det är klart får vi väl se vilket område som blir mitt nästa byte! MOHAHA!

När jag känner att jag gjort mitt för dagen så ska jag se över skolböckerna och få klart allt där. Eller iaf det mesta. När jag gjort det så lär jag ju undra vad klockan är. Är den vid kvällning så ska jag tända alla ljus vi har i hela badrummet, så ska jag ta ett välförtjänat bad med lugn och härlig musik. Där ska jag ligga tills hela jag är ett stort russin. När det är klart, ska jag sätta på Braveheart och mysa framför tvn med Mimmi. Vi lär inte få något annat sällskap än Måns och han är ju en katt! Jag ska tända alla ljus, kanske brasa och så ska jag försöka ge mig på några doftljus eller så också. Man kan unna sig det faktiskt! Bra mot stressen förövrigt!

Sedan kanske det är värt att nämna att det blir Norge. Tror syrran behöver mig där borta lika mycket som jag behöver henne här hemma. Som jag sagt till en del andra är jag i stort behov av Da Vinchi Latte, gaaaash! Bl a därför jag åker dit också. Ska då köpa med en flaska hem med något så jag kan göra Da Vinchi Latten hemma, fett nice! Då blir det att bjussa om någon kommer hem på en "kaffe", haha!

Just nu är jag otroligt trött trots att jag sovit länge idag. Men det är skönt att sova, underbart! Men ska upp imorn så kanske borde sova nu så ska jag ta för och efter bilder då jag varit en duktig städmaja! Vi hörs imorn, godnatt!

Bäst musik just nu: Zycore - Tappat hoppet

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Jag gav upp för länge sedan.

Hello!

Ja, nu är jag sådär förbannat trött igen! Alltid är jag trött! Hoppas det blir ändring på det nu under lovet, verkligen. Skulle behöva lite tid för mig själv snart tror jag. Full rulle hela helgerna långa så jag vet inte ens om jag har skolarbete som måste göras! En sak är iaf säker, jag är en livsnjutare. Jag försöker njuta av livet så gott det går, trots att det kommer motgångar. Dom kommer ju dagligen men wtf, man lever bara en gång och ta vara på det är det enda man kan göra!

Idag har det varit skola för fulla muggar. Hade idrottslektionen ihop med Mli och Erica, gick väl bra? Vet inte ja, filmade och tog mest kort bara för att det är kul med Youtube. Efter en stunds filmande blev jag totalt insatt så nu känner jag för att göra en film som kan locka fram fina skratt! Får se hur det blir, behöver ju ljud och sånt för att det ska gå vägen. Karl fyller 18 år idag också, grattis! Filmade när alla sjöng för honom, youtube nästa? Har bara lagt in en film där än så länge och det är ett klipp som vi ska ha till Comenius projketet som man typ inte deltar i mer än att skriva om vår skola och fixar en massa bilder för att sedan lägga in det på en sida som alla kan kolla på? Frågan är ju om man ens kommer få se en italienare eller vad det nu är för något. Vi får väl se vad framtiden bjuder oss på!

Efter skolan for jag och Anki till våra babiesar på Torp. Måste säga att det blir bara roligare och allt mysigare ju mer man är där. Synd bara att det är mycket tid man måste ha för att kunna rida. Bigaro är ett riktigt lyckorus, iaf när man själv är det, haha! Denna gången har varit den roligaste på länge. Förut har det bara varit "det vanliga", men det är bra att man har Anki. Hon pushar på en så man vågar göra saker. Synd att hon inte kan få mig att göra något impuls aktigt som att lämna numret till en snygg kille? Det hade ju inte suttit fel! Men det är tur att jag får träffa Bigaro, han får bli min man tills jag får en riktig. Haha, ska nämna allt vi gör varje gång vi ses. Idag t ex så myste vi, han var dunder go mot mig. HAHA, nejdå.

Men idag iaf så blev det lite nyare grejor. Snabb galopp, lugn galopp, skritt i skog och på is. Riktigt mycket har hänt idag och jag har verkligen blivit pigg av det. Galoppen gick verkligen bra trots att det var första gången, antar att jag har lätt för att förstå när folk förklarar (iaf vissa). Första gången blev det chock och jag fatta ingenting, skratt var det enda som kom ur mig just då. Ett gott skratt förlänger livet! Andra gången gick bättre och hej vad härligt det var! Efter att Bigaro lugnat ner sig lite drog vi ut på isen. Där skrittade vi i lugnet och pratade. Vi längtade mest till sommaren då vi ska rida utan alla tjocka kläder och bara känna solskenet mot huden. Till sommaren är jag nog en riktig ryttare, eller ja.. Kan ju alltid hoppas?

När jag kom hem tog jag mat och så har jag försökt röja undan lite på rummet. Behöver rena kläder så något behövde göras! Sedan så kom syrran hem en sväng, skönt att se henne. Trots att hon kanske bara varit borta i en vecka? Har även bäddat om lite bara för att kunna få lite mer tvätt gjord. Skulle hitta nya i mammas rum så vi fulade ju oss där en sväng. Trots att denna dagen kännts som alla andra dagar, tråkiga och gråa, så måste jag säga att detta är första dagen jag skrattat så mycket på länge. Måste bara säga att ibland älskar jag livet, även om det är lite skit då och då.

Imorn blir det troligen stan. Får se hur jag tar mig hem, känner för att komma hem nu. Vara i min sköna säng och bara gräva ner mig i mina djupaste fantasier. En bra film vore något också, typ Braveheart var länge sedan. Så kan jag ligga där och böla i min ensamhet. Well, Norge vet jag inte om det blir heller. Känner mig så trött just nu, trött och depp. Men det kanske bara är ikväll det är så? Ska nog försöka sova på saken så får vi se vad syrran säger. Känns som att jag har asmycket för mig på lovet? Hmm..

Nu ska jag hänga tvätten och duscha lite. Sedan är sängen som står högst upp. Min underbara säng. Världens bästa säng, trots att den är trasig överallt.. Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Mimmi, my love.

Hello!

Ja, nu är jag i skolan. Mimmi var lite bättre i benet idag. Kan inte släppa tanken på att det kan hände när som helst. Vad gör jag när Mimmi är borta? Ingen som är glad att gå ut och gå då inte. Ingen som är superglad när man kommer hem. Ingen som springer bort som man måste hämta. Hoppas jag hinner ta med henne på en tåg tur iaf. Hon har ju åkt buss nu är det bara tåg kvar och det kan man ju ta och typ åka från Kil till Karlstad eller om man åker till Torsby och är i hovfjället en helg. Min baby, du är allt. Nu när hon inte kan gå ordentligt så måste jag fundera på hur jag ska kunna få henne att göra saker. Vill inte att hon ska försvinna sysslolös. Hon ska vara lycklig till slutet.

Nu hinner jag inte skriva mer, skriver nog när jag kommit hem från kusinerna. Kalas för Frida idag, grattis! Kort blir förövrigt! Hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Himlen är oskyldigt blå.

Hello!

Ja, denna dagen har väl inte varit den bästa precis. Skolan var dryg och när jag kom hem så är Mimmi dålig i benet. Hon kan inte gå på det och jag känner mig så maktlös när jag inte kan hjälpa henne. Tanken på att hon är gammal och att tiden kanske är inne för henne gör att jag bryter nästintill ihop. Tårarna kan inte hålla sig inne iaf. Hon går runt här hemma och haltar min älskling. Önska allt bara var som vanligt med henne. Vet inte om jag skulle klara av att hon dog. Hon är verkligen min bästa vän och har varit med så jäkla länge. Varför måste man en vacker dag dö?

Himlen är oskyldigt blå, hon är lika så.

Ska kolla till henne sedan sova, godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Singel & Sökande!

Hello!

JA, jag måste bara säga att det finns ingen bättre låt för tillfället. Är så partysugen nu så det finns inte. Skulle inte sitta dåligt med lite ass shake till helgen minsann. Blir det inte party får jag nog ta en myskväll eller åka till Norge. Är ju grymt sugen på att åka dit så man får träffa syrran och bara må. Da Vinci Latte skulle inte heller sitta så illa!

Blev sent inatt men ikväll blir det tidigt minsann. När man är med Linn så blir det oftast sent pga besök från alla håll och kanter. Men ikväll blir det bara jag och min säng, UNDERBART! Sitter i skolan nu så längtar ännu mer hem. Nästa vecka är det ju lov också, ännu bättre! Ska läsa Emelie Berghs blogg nu sen ska vi nog stänga ner datafabriken. Vi hörs när jag kommit hem till sängen min!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Pearl Harbor

Hello!

Ja, nu har jag försovit mig igen. Fast jag har kommit till skolan trotsallt! Känner mig ltie stolt. Håller på med samhällskunskap nu och spelmodellen. Skarpt insatt på Attacken mot Pearl Harbor, känns som man har lite kläm på de faktiskt. Igår såg vi ltie film, åt glass så halsen är lite bättre. Nu slutar lektionen. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Hot'n'Cold baby!

Hello!

Ja, nu har djuren vaknat. Pratade med Linn aslänge inatt, sköt att ha någon som lyssnar på gammalt grol ibland. Du är guldvärd baby. Dock har vi vuxit ihop, jag känner mig ensam om jag inte är med någon och detsamma är nog med henne. Vi är så vana vid varandras sällskap så nu blir det nog svårt att ta förväl på tisdag. Igår fick hon fnatt när jag var borta så Manne erbjöd sig att hämta mig, go! Men jag kidnappade ju min kära kusin för att slippa vara ensam på Alla hjärtans dag. Den dagen känns rätt ovärd när man inte har kärlekssällskap.

Vi såg en film sedan slockna hon, mycket till sällskap! HAHA! Men hon är en riktig ängel. Nu spelar hon tvspel med Malin och jag ska nog ta mig en dusch och klä på mig snart. Ska tillbaka till Linn senare idag, men först ska jag försöka få med mig saker vi kan tänkas behöva. Typ mat vore ju något, och kanske saft för den är slut. Men vi får se vad det blir för något.

Nu ska jag försöka styra upp de närmaste dagarna som t ex Sport Academy och BodyJam. Bodyjamen börjar föressten med en ny koreografi på tisdag, ska bli spännande att få prova på något nytt! Well, får se vart jag hamnar till veckan. Ska försöka blogga från Linn. Lite svårt när hon är praktiskt taget är ihopsydd med datorn. Skriv gärna sms till mig, det är alltid kul att få lite bekräftelse.

Lyssnar lite på Avril Lavigne och känner verkligen lite nostalgi över hennes låtar. Får mig att tänka på när vi var på hennes konsert förra året, det var kul! Förstod ju inte att jag har sett Jonas Brothers heller så känner lite ångest att jag inte vetat om dom tidigare, fy skäms Anna! Så en konsert till sommar skulle inte sitta så illa faktist! Men jag antar att jag bara kommer till Kolsnäs och Fryksdalsdansen, längre än så har jag nog inte råd med. Illa, men lite fylla på en konsert är ju inte så illa pinkat det heller!

Men nu ska ag nog göra annat, inte så många som pratar med mig så vi hör senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Alla hjärtans dag!

Hello folket!

Ja, nu är jag hemma i mitt lilla näste på älvkroken. Mysigt om jag får säga det själv, hade inte suttit fel att vara hos Linn heller men vad gör man när man är så dum som jag? Glömde ju halva kassen hos henne också så jag funderar på om jag ska åka till henne imorn och åka hem på onsdag. Typ sova hos Stoffe eller hos farmor på tisdagen, det vore! Bodyjam är ju the life just nu så att säga. Det spörs!

Party igår, gick väl som det gick! Blev lite argsint i slutet, men det finns ju förklaring bakom det. Imorse var jag och Linn allmänt cp. Spelade in film och goda skratt fick vi allt, härligt! Sedan tog jag bussen in till stan och får ett sms att jag inte ska vara barnvakt? Inte så kul när man är så inställd. Så jag tog bussen hem och kidnappade min kära lilla kusin Emilia. hon och jag leker alltför sällan. Vi har sett på katten Gustav och Som hund och katt, tillsammans med annat mumsig som chips och dip. Nu ligger Emilia och sover i min säng, ska snart lägga mig själv för jag är otroligt trött efter nattens bravader.

Glad alla hjärtans dag!

Nu ska jag styra annat, typ sängen eller så. Sedan blir det upp med tuppen, godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Party tonight!

Hello!

JA, inte ofta man får tillgång till dator här inte! Linn är som fast klistrad i datorn. HAHA! Nu är hon ute med Milton i alla fulla fall och jag ska slänga mig in i duschen efter detta inlägg. Idag vart det härliga stunder. Museét visade världens häftigaste tavlor, GIVE ME! Sedan vart det bowling och alla var väl inte kingar, höhö. Syftar mycket på mig själv i den meningen. Antar att jag inte var så pepp på att bowla. Sedan åkte jag hem till Linn & vi tog bussen in till stan med Markus, gick på arbetsmässan. Hitta lite sommarjobb kanske. Sedan såg man Stoffe en sväng och så drog vi hem och nu har vi fetat oss med fetaste pommesfritten och sett på Björn Bröder 2. Nu som sagt ska jag ta och duscha, sedan är det big party i hope! Godnatt!


MUSIC IS LIFE
Anna Molander

We will rise!

Hello!

Ja, då har man vaknat till liv då. Är inte så ruskigt trött men skulle inte sitta fel att sova längre, haha! Idag blir det full rulle och jag måste lägga i det sista i kassen innan jag sticker till bussen. Gäspar lite oskyldigt här borta. Skulle ju som sagt inte sitta fel med lite extra sömn men sova kan man göra i graven som dom säger. Nu ska jag klä mig, se till så jag har med mig allt, sedan bär det av. Då kan det blir blogguppehåll, har jag tur så får jag chansen. Linn sitter som ett klistermärke på datorn hon har hos bror sin, haha! Annars blir det blogg inlägg i skolan eller när jag kommit till Ida på Lördag. Well, nu gittar jag. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

African queen.

Hello!

Ja, nu är det verkligen sängen för mig. Tänkte dra kort & gott om morgon dagen. Först blir det skolan, efter skolan åker jag till Linn och lämnar grejer för att nästan direkt åka till Ida och klippa henne i håret. Får hoppas det går vägen, det är hennes dyrbaraste i hela världen efter Nova. I'm dead, haha! När vi gjort det ska vi gå en sväng till Bianco och kolla in ett par stövlar åt mig som jag kan använda. Sedan tar vi samma buss till Wåxnäs och min dag slutar hos Linn.

Kommer inte hem förens på söndag. Saknar min säng lite faktist. Men jag får ta vara på den tiden ihop med sängen nu. Ska ju sova några timmar så vi hörs senare, kanske imorn. Godnatt!

Bäst musik just nu: Fonky Fresh ft. Daloz - Ibland

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Alvin & Gänget är mina idoler!

Hello!

JA, skola vare ja! Skulle inte sitta skit med lov nu iaf. Allt klumpar sig känns det som. Mycket att göra denna veckan. Skulle ridit idag men ska jag vara ärlig så känns det skönt att inte behöva stressa hem. Anki mådde inge vidare idag så hon behöver nog lite lov hon också.

Hela dagen har väl inte varit hundra. La oss vid 2-3 tiden, IGEN! Haha, blir så när man får besök. Sedan upp klockan 7 för att dra till skolan vid halv liksom. DRYGT DETTA! Men nu slutar vi denna lektionen, äntligen närmare dagens slut! Vi hörs när jag kommit hem!


MUSIC IS LIFE
Anna Molander

I'm not alone!

Hello!

Ja, då var man hemma i sin lilla bur. Ska snart packa lite grejer inför vecka. Stan nästa nämligen! Linn snöppan är ensam i sin brors lägenhet så jag ska dit och ta hand om henne. Blir där ikväll och imorn kväll och kvällen efter så åker jag hem på onsdag. Sön - ons helt enkelt! Det jobbiga nu är ju att jag ska packa för 3 träningspass, nattkläder, dayoutfits x 2 + smink och hygienartiklar. Allt vad övernattning innebär liksom. Ska börja i tid nu så jag kan träna på provet som vi ska ha imorn. Inte så mycket att hänga i julgranen kanske, men vill helst bli skötsamt snarast!

Får se hur det blir med BodyJamen i veckan, beror på om man orkar. Att få se Robert vore ju inge fel. Charmtroll om jag får säga det själv! Skulle inte sitta fel att träffa honom annars. HAHA, lite komiskt med tanke på att situationen är så att jag är en anka i ett stort hav och inte en anka i en liten pöl. Jag är ju så att säga en i mängden och jag sticker nog inte ut så mycket. Jaja, jäklar vad det blev töl om honom! Sorry!

Gårdagen var ju inget att hänga i julgranen så att säga. Jag & Liljott kom fram till att Midsommar är typ julstjärnan som sitter längst upp på granen. Årets höjdpunkt liksom. Sedan kommer väl typ Fryksdalsdansen och detta, men det kan fortsätta diskuteras! Redan vid förfesten gick dagen utåt. Drack 1 liter vin och blev inte ens lullig, besviken! Själva partyt spårade ju inte bara ur, utan hela Andreas kväll försvann ju snabbare än en grisblink. Han slockna i sängen och där förblev han tills idag. Festen hoppades över och vi gick direkt på efterfest hos Johannes. Det sög ju ännu mer än innan och jag tänkte bara på en skön varm säng. Som nyckter på en fest där alla är nästintill askalas så kan man inte säga att man har kul precis. Sista personen drog halv 5 och då var det ju bara att typ fixa lampan och sådana där saker. Hade slängt ett par äppelskruttar tidigare på kvällen och märkte när jag skulle slänga papper att dom var borta. Troligen hamnade dom i Johannes supergoda äppeljuice. Efter det var det ju bara att trimma nötterna och lägga sig, klockan kanske var 5 då.

Jag vaknade runt halv 1 tiden idag och jag måste säga att jag har sovit väldigt gott. Johannes hade glömt att han somnat i far sins rum och sedan glömde han bort mig också. HAHA, SCHYSST! "Ajuste, jag glömde att Anna sov här inatt också!". Det är kompis det, haha! Hans pappa hade redan börjat med maten så jag ville inte besvära honom med att göra något. Jag kan ju trots allt inte tugga än heller. Tandläkaren spände ashell i fredags. Så det blev lite tv när man vaknade och lite snack om kissekatter + människor med körkort som inte kan köra. Tarzan som är väldigt attraherad av mig gosade som abra den, love. Efter det smsade jag min moderjord så hon kom och hämtade mig.

Nu sitter jag här och pratar med Forslund om gårdagen och även förmiddagen. Tänk vad livet är fullt av överraskningar! Nu ska jag typ ringa syrran, packa och försöka se över dom närmaste dagarna. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Let's get this party started!

Hello!

Ja, då är det party igen då! Ingen lugn stund här inte, haha! Fick ju brev igår från Sunne Trafikskola, vecka 15 & 16 nästa! Otroligt sugen man är på körkort och bil. Men det skulle vara soft med en ny säng också. Ska försöka få med mamma på att jag betalar ett boende där uppe så jag slipper åka fram och tillbaka var eviga dag. Lite drygt faktiskt. Tro mig, jag vet! Men ialla fulla fall så ska jag på utgång ikväll, hoppas det blir kul. Det spörs väl. Ska sminka klart mig sedan blir det fif! Ha en bra kväll!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Nyfriserad och "piercad"

Hello!

JA, då har man genomgått en liten makeover för att inleda lite av det nya livet. Det "nyttiga" som vi så fint kallar det. Kan ju säga att jag totalt skiter i att bli nyttig för man lever bara en gång i livet. Går med på nyttig mat och sånt, men chips och Rocky Roads är något man inte kan dissa här i livet. Jag vet att chips skulle jag kunna leva utan, men Rocky Roads måste finnas till hands när man har lite socker sug! Dom är otroligt goda och super enkla att göra!

Rocky Road
600 g Mörk choklad (70%)
2 påsar Dumle kola orginal
1 näve mini marshmallows
3 dl saltade jordnötter
1 dl pistagenötter

1. Smält chokladen i en skål med kokande vatten under. Vet inte vad det kallas men antar att ni förstår iaf. Kastrull med vatten, skål över den så choklad kan smältas i den.

2. När chokladen är smält kan ni ha i dumlen, nötterna och marshmallowsen och gegga ihop allt till en stor klumpig geggamojja.

3. När ni gjort det lägger ni ut geggan på en bricka med smörpapper på. Kleta ut den så den blir cirka 3 cm tjock och ställ den i kylskåpet föratt stelna.

4. När den stelnat delar ni den i bitar som ni vill och voíla! Ni har Rocky Road kakor färdiga att trycka i sig!

Underbart gott! För att få allt mer detaljerat kan ni gå in på
http://www.recept.nu och söka på Leilas Rocky Road. Receptet jag skrivit är ska bli cirka 20 bitar, beror ju på storleken ni gör den.

Well, back to the subject. For ju till tandläkaren där man fick ett svar man inte längtar till precis. "Ser det bra ut nästa gång så tar vi bort den gången där på", snacka om att gudarna har syndat! Här går man och är överlycklig för man slipper en skoldag coh så kommer den tiden snart ta slut!? Känns inte bra, men nu får man finna en annan anledning att vara hemma en sväng i månaden. Jaja, man ska ju klara av ett arbetsliv också.

Efter tandläkaren bar det av hem mot storslagna Deje där frissan stod på listan. Jag kan säga nu att jag ser ut som en Mulan när jag har boll på huvudet. Men för att vara positiv så säger jag det Zalle sa, att det är Lady Gaga looken. Inte ens likt men vi kan ju leka att jag är hennes kusin Lady Dada! Det är iaf jag när jag har rätt glajor på mig! Sedan vart det ju ett till hål i örat. Blev otroligt nöjd trots att jag varit nojig om vart hålet ska sitta. Nu är det på plats och jag är nöjd!

Sedan blev det inget stallet pga för mycket snö. Synd! Ser mer och mer framemot stallbesöken. Mycket kärlek till hästarna. Känner mer kontakt nu än innan och det är otroligt härlig känsla. Fick fråga om jag är hästtjej, det är jag inte men jag är på väg att bli. Snart kan jag säkert allt själv när Anki är så bra lärare. Bigaro is my baby, we're lazy and we're slow. Perfect match! HAHA!

Istället för stallet blev det badhuset med Sara & Nova. Filmade och tog kort, supermysigt hade vi! Sedan har vi sett film och bara myst ikväll. Det har varit lugnt minsann men imorn drar man till Forshaga. Fyllahelahelgen haha! Ska fundera på vad man kan göra med nya frisyren och vad för kläder man ska ha. Ska ta kort så ni får se my transformation? Nu blir det iaf sängen, vem tror ni ska få ta Nova halv 7 till morgonen när hon vaknar? Jo jag! Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Långa nätter..

Hello!

JA, idag är det full rulle minsann. Fått lite sov morgon och snart bär det av mot bussen. Ska till tandläkaren nämligen och efter tandläkaren blir det direkt till Deje där frissan ska fixa håret och skjuta mig med sin pistol. Ska hänga tvätten först också. Kommer bli stressigt detta men det är något jag får ta. Måste skynda mig nu, ska till Stallet med Anki sen också, skoj! Vi hörs senare..

Bäst musik just nu: Melissa Horn - Lång Nätter

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Let me hold you, for the last time!

Hello!

Ja, nu sitter jag i skolan och dolar. Vi har typ svenskaprojekt, tidsepok om minnet inte är helt galet? Det har gått segt för mig, Emelie & Erica men nu sprutar idéerna ut över skolan här. Vi får se hur resultatet blir. Slutar om 25 minuter och då ska jag handla inför Rocky Road kakor sedan ska jag till S.A.T.S och köra BodyJam, bussen hem och leta efter mitt kuvert med presentkort i.

Imorn ska jag klippa av lite hår vilket ska bli skönt. Ska även sticka en pistol genom örat vilket ska bli nice. Får se hur jag ser ut när jag är klar. När Anki har anländigt på hemmaplan ska vi och rida. Får se om det blir galopp för mig, känner mig lite mesig än så länge men ja, någon gång måste ju vara den första. Bigaro är super go, baby.

Men nu ska jag försöka hjälpa Erica & Emelie, inte för att dom behöver min hjälp med iaf! Sedan är det bara att ladda för att komma först till bussen. Vi hörs senare, imorn är jag ledig också.. GÖTT!

Bäst musik just nu: James Morrison feat Nelly Frutado - Broken Strings

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

riding a horse

Hello!

Ja, nu är jag tillbaka i mitt lilla näste på Kroken. Känns som att jag har 1000 saker att göra innan jag lägger mig och klockan är redan förbi 9 slaget, sängen snart ju. Jaja, klaga kan vi göra i graven. Det är ett tag innan man hamnar där om man säger så! Det har varit bra hos farmor, varit trött men att ta en middagslur med Lennart var en höjdare! Sov 2 timmar då minsann, underbart! Sport Academy har dragit igång igen, mina älsklingar känner igen mig! HAHA! Sedan vart det skridskor, eller ska jag säga BAMBI PÅ HAL IS?! Red med Anki idag också, alltid kul med äventyr! Kan ta det när jag har mer tid att skriva..

Tiden har verkligen gått förbi och engelska prov imorn, INTE KUL.. så nu ska jag träna tills jag somnar. GODNATT!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

It hurts to much..

Hello!

Ja, nu uppdaterar jag igen typ en timme efter jag uppdaterade sist, kuljul! Vi har samhällskunskap och håller på med "Spelmodellen", skoj! Skulle nog hellre ligga i sängen där hemma och bara mysa järnet om jag själv fick bestämma. Men, nu är jag i skolan för att jag en vacker dag kan få jobb och jobba. Ha egen lägenhet och må allmänt gött i ensamheten. Bara ta hand om sig själv, vilket jag är mycket dålig på. Efter denna lektionen blir det lunch sedan idrott, gött! Bäst att dra, luren gäller!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Stan hela dagen!

Hello!

JA, nu sitter jag i skolan. Glömde dock nämna igår att jag kommer inte skriva något här förens onsdag kväll pga träning och idrottskola. Hinner inte med en bra buss hem och så, så jag blir kvar i storstaden. Ska bli skönt att kunna lägga sig tidigt ikväll iaf. Sov inte bra inatt vill jag lova! Var vaken till 12 sedan ringde Robin vid 1 igen, han var lite seg med att ringa upp. Så pratade vi kanske i 10 minuter sedan så försökte jag sova. Banne mig, vad jag hade svårt för att få en fling med John Blund. Ikväll hoppas vi på ändring för det.

Jag nås på telefonen minsann, tråkigt utan kontakt och dator på annat sätt. Well, well jag får försöka överleva ändå i staden. Men nu ska jag dra och så hörs vi när vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Broken Strings

Hello!

JA, Anki saved my day igår! Hon ringde och frågade om man skulle komma på lite party. Vi hade trevligt minsann, trots att jag inte blev full. Men endorfinerna var uppe i högvarv minsann! Det blev gympa och mycket girltalk, thank you ladies! Vi hade lite party för Anki ska bli faster, grattis! Otroligt kul att anki ska få bli barnvakt och sånt. Hon som inte är en hejare bland barn på det sättet. Kanske blir en ändring på det nu!

Nu blir det sängen! Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander