It's like the flowers and the bees.

Hallåja, då är jag här igen. Ska nog bli dag för dag detta, känns bra. Idag har vi tagit något som kallas skolfoto. Där vi tar kort tillsammans med klasskamrater och sedan tar ett enskild kort för att sedan byta med andra. Mysmys. Glömde dock min golfklubba hemma, 1:an. Så Johanna som va rätt smart och tog med lite utklädessaker lånade ut saker som pippikläder och så vidare. Jag lånade ett litet barnparaply & en jokermössa. Men mössan syns inte så bra i svartvitt dock.

Idag blir det ingen lång blogg för jag måste ta ur en massa saker ut min säng. Upp imorn tidigit igen då. Lite jobbigt men sängen blir snart iaf, saknar den så.

Nu försvann några tusen hjärnceller, guess why? JAG NÖS! Fett nice.. alla döda hjärnceller tas upp bl a mjälten.




Nej nu är jag för oseriös. Lägger mej och sover.
GOD NATT!

Anna MOlander

Solnedgången speglas i dina ögon min älskade..

Hallå!
Idag hade vi Miljöbeskrivning på svenskan. Det kändes precis som min grej. Att skriva detaljerat och djupt, skriva ner det jag känner fast i en annan person. Det finns ju nästan inget bättre än att få göra det man gillar bäst.. att skriva. Blir nästan överlycklig bara på tanken att få skriva ner känsliga rader. Tror nästan det är för att jag ständigt letar efter bra ungdoms romaner om känslor, en novell i min situation och sits. Men, men.. fick skriva om flera gånger för att de skulle bli något vettigt utav det. Hade inte så mycket tid och så men här är den iaf..

" Solen var på väg ner för dagen. Skenet glittrade i det stilla vattnet och vassen vaggades endast av de små vågor efter svanarna som simmade förbi. Allt är så tyst. Det enda som hörs är susningar i trädtopparna och dina andetag. Du är så vacker i solens sken och i mina ögon. Att få vara såhär nära dej är ett under. Ett mirakel. Vad avr det du hittade i mej som du sökte? Du kna få vem du vill, bara att välja. Och du tar mej. Alla dessa frågor kommer jag aldrig få svar på. Det kanske blir bäst så. "

Det låter lite krångligt men jag kunde inte finslipa det på ett snabbare sätt. Skulle jag få fördjupa mej nu så skulle den bli så mycket bättre. En sak har jag bestämdt mej för, att en dag ska jag skriva en novell som handlar om mig och mina känslor. Förklara, beskriva det som händer eller har hänt. Kanske det lättar mina axlar för stunden. Jag brukar ju annars gå tillbaka i gamla dagböcker och läsa lite. Gråter, skrattar och bara förvånas hur det kunde vara på den tiden. Gud vad jag saknar den, när man väl tar upp ämnet..

Anyways, Idag skulle jag även med Lily hem för att fixa bilder till hans mor & morföräldrar. Men ja, vi såg ju hur det gick med det. Jag somnade! Ingen nyhet, men sen vaknade jag när Liljan spelade något bilspel på playstation 3. Sen vaknade jag ytterligare en gång av Tekkenspel på playstation 3 och sen vaknade jag ännu en gång av att Daniel spelade mot Lily i Tekken och sen vaknad ejag sista gången av att dom såg på en norskparodi av Kill Bill. Nu gjorde jag ett fel som vi inte får göra. Att skriva samma sak flera gånger, att inte göra "och" för mycket, att göra flera meningar istället för en lååång mening. Anyways, nu kom jag hem för cirkus en timme sen. Ska snart till sängs pga att det är skolfoto imorn och jag vill inte se ut som en nerknarkad hora på bilden.

Blir svårt att sova nu när jag sovit så länge hos Lily. Nisse håller mej sällskap får jag hoppas. Om inte 3:e världskriget bryter ut på msn så. Fått några låtar nu och värmde inom mej när han sa dom där orden till mej. En känsla där jag är både ledsen & lycklig, gråter & skrattar.

Killen är speciell på alla sätt, alla kanter och hörn. Konstigt nog även på insidan, något lite extra som saknas hos andra killar. Han skulle man inte släppa i första taget måste jag säga. Detta är en kille jag vill träffa, lära känna och veta mer om. Kan inte förklara riktigt hur jag ska kunna beskriva vad jag tycker & känner för han på ett bra sätt. För att visa vad som är så bra och speciellt med honom. Cheese grabben, du är min dröm.

Nu blire nog sängen. Måste sova annars blir det som jag sa tidigare.
God natt & sov gott!

Anna Molander


Tänk om jag var en som alla killar ville ha..

tjenatjena.
Ja, då sitter jag här nu da igen. Dag ut och dag in sitter jag här och skriver ca 1000 ord till varje person. Blev ju ett undantag idag iaf. Var ju på kalas innan jag hamna här. Kusinen fyller 11 år så han fick en massa hockeyprylar han önskat sig. Josefin va sjuk hon, stackarn! Hoppas hon frisknar till snart för nu har hon varit sjuk väldigt länge.

Nåväl, gårdagen var inte den bästa. Att inse går ju inte alltså, kan inte fatta. Orsaken förstår jag, men inte resten. Varför då? Varför där? Allt förblir frågor som man aldrig kan få svar på. Tittar i tidningar, deras hemsidor på nätet efter en nyhet om det som hänt. Tänkte det, sport kan dom sätta in redan dagen efter. Men inte när det gäller detta. Blir så jag vet inte vad.. Nisse kan nog ordet jag vill få fram. Vill veta vart det var, vad som hände och hur. Vill förstå varför jag måste inse. Kan se en bild bara framför mej men det räcker inte. Det är bara en likvitkropp med blåa läppar. Mer än så ser jag inte..

Om gud fanns så skulle jag vilja att han hjälpte mej att förstå allt. Allt mellan himmel & jord.
Varför har vi känslor? Man mår ju bara dåligt av dom i slutändan. Spelar ingen roll vilken känsla det är. Det är i slutet allt skiter sig. Fattar inte ens hur man kan falla så fort som jag. Det är ju onormalt snabbt, nästan som om jag vore ett freak. Eller.. Är det min stress av att skaffa kille som det är som det är? Vill så gärna ha någon tätt intill någon gång då och då. Bara få hålla om och känna kärlek. Skulle kunna göra mycket för att få det, men just nu har jag gjort tillräckligt många försök för att få det. Nu ska jag ta de lugnt och får vara depirmerad i mina djupaste stunder, har mej själv att skylla men det blir bäst så. Som en kille sa till mej en gång: " Du ska inte efter killarna, det är killarna som ska efter dej! ". Försöker följa det rådet och de sket sig till en början men nu är jag på rätt väg igen. På den väg jag måste våga gå ensam på.
Varför har vi en hjärna som bara får för sig dumma saker? Som tillexempel. att leka med någon annans känslor? Vad tjänar man på det? Mer än en stämpel + några tusen tårar? Fattar ibland inte hur folk tänker när dom gör så. Tror dom att dom är tuffa eller vad är det? Eller vill dom som tidigare bara få en hög status bland tjejerna/killarna? Tjänar INGET på det, INGET! Fattar dom inte att dom förstör andras liv när dom gör så? satans själviska människor.. ursäkta språket men det är ju vad dom är när dom bara tänker på vad dom får, vilken njutning de får, vilket sken dom kommer in i. Satan..
Tänk om jag var en som alla killar ville ha.. Hur skulle det då se ut? Skulle det vara jobbigt för mej eller skulle jag va glad för att jag kommit i den sits jag fått? Jag undrar ja, försöker komma till en högre "level" när det gäller utsidan men det verkar inte göra någon större hit. Vad krävs för att fånga ett ögonkast eller två? Jag får aldrig visa vad jag går för, vad jag egentligen gör för att fånga en killes hjärta. Men det är sak samma, detta ser många som att jag tycker synd om mej själv. Men då får de där "många" tycka det. Jag säger bara vad jag tycker och känner. Men tänk om jag var en som alla killar ville ha.. från utsidan och in..

Skulle kunna sitta och rada upp fråga efter fråga efter fråga som jag vill ha svar på. Men vem kommer ge mej dom svaren när det inte finns någon som vet? Det är bara teorier alla har. Jag själv tycker jag är jätte smart när jag ger mina kompisar råd, men i självaverket är jag nog inte så smart. För när dom lyssnar på vad jag har att säga så lyckas dom eller så löser sig saker och ting, men när jag själv sitter i skiten. Då jag är i precis samma situation som dom, då är jag mållös. Ingenting bra kommer jag på att säga, inte saken jag borde sagt heller för den delen.

Men ja, detta med att kunna skriva flera sidor om dagen skulle aldrig sitta fel. Skulle göra vad som helst om jag.. ja, det vet jag inte. Känns lättare att skriva ner allt men ändå så vill jag kunna formulera mej på annat sätt. Musik har alltid varit ett stort intresse men, jag kan inte sjunga, skriva låtar eller spela ngt instrument så hur f*n ska de gå? Det enda jag känner mej bra på är att ta bilder och komma på bra texter när det gäller känslor som jag själv har. Men det kommer man inte långt med..

Någonstans måste detta blogg inlägg ta sitt slut, så därför lägger jag mej nu.
GODNATT!
Anna Molander

Vem skulle förstå?

hallaien!
Ja, då har man varit i karlstaden för att köpa ett par bagyjeans. Hittade dock inga så det fick bli ett par Fornarina jeans, känner mej rätt stolt. Och när man skulle vänta på bussen så såg man Therese & Lisa sitta och vänta på samma buss. Det blev att umgås med dom från Karlstaden till Deje. Sen var Lilla Anna tvungen att gå av.

Ja, och nu sitter jag här. Funderar på hur datorer, virus och sådana där Hackers funkar. Hur kommer dom in i datorn, msn och allt annat man gör på internet? Det är ju lite tråkigt att folk ska tro att jag blivit våldtagen, utnyttjad osv när det verkligen inte är så. Det har hänt mina kompisar och för inte så länge sen hände det även mej. Någon visste detlajerat om killar jag varit med och vad vi gjort tillsammans, vilket jag tycker är lite äckligt. Det kan ju vara vem som helst, kanske grannen.. Aja, ifall det kommer något från min msn om att jag blivit utnyttjad och jag vet inte allt vad " hackern", "viruset" (eller vad det nu kan vara för något) kan hitta på så är det inte jag. 

Sen funderar jag också på hur många människor det är som ljuger varje dag. Tänk dom som inte kan det? Varför ljuga egentligen och neka till saker? Det leder ju inte till något bättre. Tänk alla dom som startar ryckten då? CHEESE! Att dom inte blir tagna av polisen egentligen. Att ljuga ens.. ojoj, varför bryr jag mej?

Just i denna stund äter jag en bränd varmmacka. Malin tyckte hon va bra och nu käkar jag sotbröd. Det är faktist inte så dålig iaf, det smakar rätt bra. Knaprigt för den som gillar det. Så det blir till att göra två nya. på rätt sätt!

Liljan kommer snart och då ska vi fixa bilder till hans mormor & mamma. Ramarna vi köpte va ju elit iaf, satt skti bra coh jag vet inte allt ;P älska IKEA. Ojoj, ska fixa mitt rum nu när jag ahr IKEA tillfällen. ujuj.

Går nu, har bättre saker för mej. puss!