I hate this part right here..

Hello!

JA, nu är det helg iaf. ÄNTLIGEN TYP! Eller ja, tiden går så fort nu så är det måndag så är det redan helg liksom dagen efter. Igår satt jag och tyckte synd om mig pga att jag hade inte ett skit att göra. Har varit ute varje helg i 4 veckor, liksom skapat ett mönster att ha kul och komma ur garderoben, tills denna helgen kom. Ingen tillställning så långt ögat kan nå. Skulle inte sitta fel med lite party ikväll alltså. Menmen, vi får se om jag styr en hemma kväll med ljus och en bra film. Det blir nog Bolt och Braveheart isf. Well, well..

Nu, snart ska jag till badhuset med Linn. Ska bli fett nice med tanke på alla ordspyor vi kommer att ha, hah! Sedan ska vi komma tillbaka hit och prata ännu mer, fixa bloggar och kanske se en film om det hinns med. När hon dragit kanske man ska fortsätta på skissen till mitt rum. Vill helst få till en bra möblering innan jag kan total röja upp allt. Fick lite tips av systeryster igår over the phone så att säga. Men vi får se hur det blir!

Nu ska jag klä på mig, packa och kanske röja lite så Linn inte får hjärtsnörp när hon kommer in i mitt rum. Vi hörs säkert senare, måste ju uppdatera hur dagen gick! Hörs!

Bäst musik just nu: Pussycat Dolls - I hate this part

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

hövvövark!

Hello!

Ja, planeringen gick inte som den skulle. Jag fick rusa när jag fick sms av Anki att vi skulle rida. Underbart var det idag, tiden bara rann iväg. Har världens huvudvärk nu alltså, sängen kallar. Det känner jag det! Huvudvärken har ju varit med hela dagen anyhow så, deal with it! Men nu när jag ändå är duktig och pluggar ska jag försöka maila till Maria och höra vart mitt betyg tagit vägen. Walkert är nog sugen på att få kika lite på dom men den som lever får se som man brukar säga!

Imorn blir jag ju kvar i stan. Så då blir det inga blogginlägg, TROR jag. Vi får väl se om den saken också. Nu tar seriöst min huvudvärk över, kan ju inte koncentrera mig på vad jag håller på att skriva om, så jag ska skriva klart sammanställningen och sedan ska jag maila Maria. Vi hörs imorn, godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Samhällskunskap och andra rester!

Hello!

JA, nu är jag hemma. SKÖNT! Längtar redan till ikväll då sängen ska ta hand om mig. Men nu ska de göras mycket. Jag ska först börja med att sammanställa det jag minns från de föreläsningar vi varit på hela hösten. Har bara antecknat 2 av 3 pga att på första så var man inte så insatt och den 4e gick vi aldrig på. Hade gärna velat men tiden räckte inte till. När det är klart så ska jag säkert rida och när jag kommit hem från ridning ska jag göra samhällskunskap och ringa Stoffe för att prata om morgon dagen. Mycket att göra nu minsann!

Under tiden ska jag se, röra och höra på Jurassic Park 1 filmen. Den går nämligen på CANAL+ HITS. Ska försöka finna något litet att äta också. Kan behövas, men vad vet jag inte än. Får gräva och se vad som finns i köket. Ska nog sammanställa först, sedan mat, sedan skriva och skicka, rida och sedan får vi se. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Downs syndrom

Hello!

JA, nu har vi lektion då. Har i uppgift att göra en fördjupning i någon form av funktionshinder. Jag ska jobba med Emelie och hon är sjuk idag så Lena sa att jag ska bestämma. Känns lite fisigt faktist för jag vill veta vad Emelie tycker också. Men det lutar mot Downs syndrom. Så om jag nu måste bestämma ensam så blir det det. Har lite planer på vad man kan ta med. Ska söka lite på det mer ingående också så man vet vad man arbetar med. Hoppas Emelie vaknar innan lektionens slut. Annars får hon veta nu att vi ska fördjupa oss i Downs syndrom. Det värsta är att jag minns inte vad Emelie ville göra, det känns ännu mer fisigare.

"INu ska jag snart till datasalen och fixa min t's learning", ett program som ska hjälpa oss hålla koll på grejer i skolan. Men nu ska jag kolla på Erica när hon uppträdar på stora sidhitten youtube. Kanske ska rida sen ikväll också, kul! Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

KALAS!

Hello!

Ja, då är det en ny vecka med bara plugg! Det känns kanske inte så bra men med tanke på hur veckan som var har varit så skulle jag nog kunna sitta i klassrummet lite nu. Känns som skolan förtjänar det, haha! Veckan som var har varit otroligt underbar. Startade med Branäs som blev några av de bästa dagarna under min gymnasietid hitills, avslutade den med att dygna och vi vet ju hur det gick med den saken, haha! Man kommer hem och får en hel dag ledigt, vilket behövdes! I lördags vart det lite firande för Pekka Bretschneider som fyllt 18 myndiga år! Kalasandet hos henne avslutades vid halv 11 då vi drog till storstaden. Där kommer man iaf in på score, premiär! Lite stort för en liten flicka som jag, haha! Kom en massa folk dit som man kände en sväng, bl a Eric. Killen man saknat de senaste veckorna. I alla fulla fall, så var man kvar där tills klockan slog 1 då nästa station var MCDonalds där folket åt. Sedan kom bussen som jag & Ronja tog hem. Väl hemma möter vi Andreas med en bil full i Kilsbor, fett med nice tycker Ronjano! Ja, väl hemma efter att ha gjort sig iordning osv så somnade vi kanske runt 4 slaget? TOPPEN VECKA I KORT & GOTT!

Veckan som kommer nu ska bli seriös som alla andra seriösa dagar. Kände av lite bloggtorka nu i helgen men hoppas att den inte tar i full effekt. Idag struntar jag i Aerobicen för jag känner att jag måste röja undan lite. Imorn blir det BodyJam och jag blir troligtvis kvar i stan då. Blir lite sent att komma hem vid 9-10 tiden när man har skola. Skillnad om det var lov eller så. Nu ska jag klä på mig, PLATTA håret vilket händer allt för sällan och sedan bär det av mot bussen där min kära puppie Anki väntar på mig. Mycket kärlek till den donnan. Aja, sakerna väntar. Hörs när jag kommit hem!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

BRANÄS'09

HELLO!

JA, nu är jag tillbaka folket! Har haft så jäkla roligt så jag vet inte vart jag ska börja. Korta nätter och långa dagar går inte ihop precis. Men damn, detta har varit det roligaste lägret hitills. Hoppas verkligen att det blir fler om vi hade som vi haft nu. Så mycket som jag skrattade med Rickard och Marcus på Torsdags morgon, har jag inte skrattat på flera månader. UNDERBART! Är grymt på att hyra en stuga och bara dra upp dit med några folk och hänga. Åka skidor och pulka, allt sånt kul!

Bilder finns på bilddagboken och enligt några stycken har jag lagt upp 538 stycken, BARA IDAG! Inte illa pinkat eller vad säger ni? Är ruskigt trött så sängen är ju ett alternativ när som helst. Det lutar mot sängen, får se när jag somnar. Träning imorn blir och sedan party hoppas jag. Vi hörs imorn, godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Skuuulan!

Hello!

JA, nu sitter jag i skolan och känner mig duktig. Startade dagen med att försöka vakna, tog en dusch och tog på mig kläder. Packade Branäsgrejer med mamma och sedan kom far och hjälpte till lite. Tog mig lite frukost, förövrigt så har jag druckit upp mig juice som jag skulle ha idag. Får nog köpa sen när jag slutat. Sedan drog jag och fader mot storstaden. Jag drog till S.A.T.S och körde SatsCore, GÖTT! Otroligt skönt att få träningen överstökad, slipper jag tänka på det HELA dagen. Sedan drog jag in i duschen en sväng och pappsen kom för att hämta mig. Vi drog oss mot Hammarö och kollade läget. Bl a vart Eric bor och sedan kollade vi in hans sexiga Saab. Vi kom till HUC där skidor och annat skulle lämnas. Nu har vi haft bild & naturkunskapsprov även en liten lunch. Börjar med Lägerteori kvart över så det blir väl inte så mycket mer. Svenska sista lektionen med, gött!

Blir ju att skynda hem sen också, hatar stress! Men vad gör man inte för att få leva livet? Får se vart man hamnar inatt också, de som lever får se! Har skaffat en bok som jag skriver ner dagsscheman så jag vet vad jag ska göra. Är så vilsen och stressad så jag t.o.m går en halvtimme innan bussen går ibland. Ska börja plugga under helgen, kan inte fortsätta "tar det när jag kommer hem". För ni vet lika väl som jag att jag inte gör någonting hemma. Well, ska väl göra annat på datorn de sista 20 minutrarna. Får se om jag hinner skriva senare annars hörs vi nog när jag kommit hem! HÖRS!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

GALET ;D

Hello!

Ja, detta är nog en av de gulligaste levande varelser jag sett iaf, haha!

http://www.youtube.com/watch?v=SR9n1F0uOzE&feature=related

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Party, party!

Hello!

Ja, idag blev det ännu en lång dag. Antar att man får räknas med det om man ska ligga i med träningen. Idag blev det ju SatsCore, vilket är favoriten! Efter det drog jag till Sanna och hämtade jackan. Kvinnan har åkt på sjukdom, stackarn! Sedan har hon ju uppkörning redan nästa vecka, kul för henne! Själv får man vänta typ till vecka 15 och 16. Sedan får man nog vänta till 6e maj om man ska få köra upp. Jaja, förr eller senare. Bättre sent än aldrig!

Efter visiten hos Sanna bar det av mot bergvik där det skull inhanldas bl a inför morgondagen. Sedan bar det av hem, eftersom min mor inte visste vad som skulle tillagas köpte vi med pizzamat hem. Skinksallad för min del, mums! Nu är jag så trött så jag ska noga börja bädda ner mig och duscha till morgonen när pappa kommer. Vi hörs! Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Haha, nu snackar vi dyra glajjor!

Hello!

Ja, idag var dagen inte rolig. Det roliga kom typ vid maten för då var jag nog övertrött. Skrattade åt minsta lilla skulle jag tro jag gjorde då också. För första gången gick vi till 4 idag också, Walkert är allt snäll han eller ska jag säga Pantern Bagera? Med tanke på att vi alltid dragit tidigare i ett halvår nu så skadade det inte att vi fick en till timme. Var många som slutade runt 4 där, fasen vad drygt för dom! Fick veta att mina omdömen för praktiken inte kommit till Walkert så jag ska höra med Stina om hon kan prata med Maria. Annars får jag väl ringa i värsta fall men det känns lite pinsamt!

Har fixat nya låten med Agnes, Release me. Riktigt bra tycker jag. Lite Cher drag om jag får säga det själv. Övningskörde från Skåre idag också, det gick sådär. Litar fortfarande inte på mig själv, får jobba med det. Är ju jämnt rädd för att jag ska råka köra av vägen, en vacker dag händer väl det om jag fortsätter tänka på det. När jag kom hem blev det korv och mackisar, dög i nöd! Inget jag hurrar för men man måste ju leva.

Letade efter ett kuvert på mitt guldbord förut, har nämligen lagt 200 kronor där för att kunna lägga undan för varje månad. Hittade det inte någonstans, inte på golvet eller på bordet men under min vante på bordet hittade jag mina snygga glajjor som jag köpte i Grebbestad. Med tanke på att dom där 200 försvann så kom mina snygga glajjor tillbaka, nybetalning. glajjorna har nu totalt kostat en 400 spänn skulle jag tro. Men det är dom värda, vilka snygga brillor. Ser ut som en emo i dom men vad gör det?

Nu kallar sängen, höll ju på att decka i skolan idag. Ska bara trimma nötterna, ladda ipoden och borsta håret så är jag fulländad för skönhetssömn sen. Godnatt på er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

VAD SOM HELST!

Hello!

JA, nu skulle jag seriöst kunna göra vad som helst för att få sova några timmar extra. Men nu går inte det, skolan väntar! Slocknade fort igår också, skrev ett sms och jag var vaken när jag fick det men svarade hann jag aldrig göra. Ska börja lägga mig tidigare på kvällarna tror jag. Skulle nog underlätta att komma upp på morgonen och sånt där. Jaja, kan nog inte skriva så mycket mer för jag har en del att göra innan jag går mot bussen. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Snart skidsemester!

Hello!

JA, nu har jag gjort mitt för idag. Sängen står högt upp på jag-ska-bara listan. Inte så mycket kvar på den men ialla fall. Ska stänga ner datorn, trimma nötterna och försöka ge plats åt mig själv. Mimmi har nämligen tagit min favorit plats i sängen. Antar att hon vill ha lite närhet hon också ibland, älsklingen. Hon är mycket varm i kroppen så det är väl feber i luften igen.

Önska vi var i Hovfjället nu, bara mys! Vakna upp med ett snötäckt vinterland att promenera igenom. Mörka kvällar med mysiga ljus och en bra film. Ska nog försöka få med någon med körkort upp dit, annars blir det dyrt enligt min käre mor. Ska ju snart till Branäs, hoppas inte att den känslan jag har om Hovfjället försvinner när jag kommer dit. Det är det sista jag vill! När min mor ändå blev inblandad vill jag säga grattis till henne! GRATTIS!

Men nu kallar min tandborste på mig, godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

övningsköra, tuttut!

hello!

Ja, idag är jag ruskigt trött. Mycket pga att jag inte somnade förens vid halv 3 inatt och gick upp halv 6. Har ju vart i skolan också, slitsamt! Började prata om människor med funktionshinder osv. Intressant om jag själv får säga så. Efter skolan gick jag, Emelie och Erica till Sjökvistens, mums för deras baguetter! Efter måltiden bar det av till Stadium med Emelie, som skulle invänta sin fader och syster där. Kollade lite på jackor med dom, trevlans! Sedan sprang jag iväg och mötte Eric en sväng. Sara Ö satt och väntade på mig vid busstationen hon, hihi. Mor hämta upp oss och iväg mot Öster Deje!

Väl hos Sara, tar jag över turen och jag leder migoch min moder till min mormor och morfar. Dom har startat nytt liv sa dom, inga sötsaker nu inte! Stackars morfar, han som alltid har en kaka till kaffet. Dom hade iaf precis gjort klart en sallad med kokta ägg, tomater, avokado, sallad, grillatkött, parmesanost och en massa annat gott. Tro det eller ej, men jag gillade avokado för första gången. Det smakade inte sådär spooky som jag tycker att det brukar göra. MUMS säger jag bara! Jag körde även hem och jag börjar få till detta med körningen nu, det var krångligt först men nu går det bra. Ska hämta Malin sedan också, hon går Knutgubbe uppe i Ransäter. KUL MED BIL! Snart körkort!

Snart ska jag ta på mig kläder, fixa en liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiten skål med Special K och sedan ska jag leta upp pappret till provet jag har på torsdag. Mamma och pappa kollar upp lite nya skidor åt mig, mums! Får hoppas att jag glider bäst i backen i Branäs. Men nu drar jag, har inte hela kvällen på mig! Hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Sängen, kudden & täcket!

hello!

Ja, precis om en vecka så ligger jag i en helt annan säng. I Branäs av alla ställen i Värmland, kunde dom inte valt hovfjället så kunde jag ju sovit i husvagnen. Ska dit med skolan på vinterutbildning. Längskidåkning, skicart, sitski och utför ska vi åka, kan bli intressant! En del har ju inte ens stått på skidor i sitt liv så. Denna veckan som kommer nu kommer bara handla om förberedelse inför Branäs. Lägerteori är ju ett annat ord för det. Så bered er på tjat om skidor!

Nu har jag iaf sett klart A lot like love, bra film som sagt! Efter att ungefär halva filmen gått får jag ett oväntat sms. Personen som skickade trodde jag inte skulle höra av sig, men tänk vad man kan överraskas! Trevligt att personen hörde av sig iaf. Efter filmen nu så har jag borstat tänderna och värmt vetekudden som jag ska värma lite på innan jag lägger mig. Ska upp imorn så det är bäst jag gör mig iordning for real! Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

en prinsessas dagbok!

Hello!

Ja, det händer en del. Jag har sett på Förtrollad och nu ser jag på En prinsessas dagbok. Tänk om man poff blev en prinsessa en dag, precis som i filmen? Tanken är ju rolig. Tänk er att gå i höga, fina, rosa prinsess-klackskor och stora klänningar med fantastiska korsetter till. Haha, rolig syn jag fick framför mig ifall det hade varit jag som stod där i ett makeover rum och gjorde en massa skönhetssaker. Skulle vara skönt och väldigt kul om man fick vara med om en super makeover. Okej, bara kul om det blev bra och att jag gillade det. Well, well..

Snart ska jag se A lot like love, bra film! Ska kolla lite saker som jag ska ha med mig imorn också. Har kollat lite på vad S.A.T.S har att erbjuda, ska troligen dit nu under veckan innan vi drar till Branäs. Kanske drar dit med Sandra, vi får väl se. Får se om någon ringer och pratar med mig ikväll. Alltså, just nu känner jag för ingenting med datorn. GOOD THING! Ska försöka förbereda mig inför prov och vinterutbildning nu så vi hörs nästa gång jag skriver! Kanske innan jag somnar, vi får se!

MUSIC IS LIFE
Anna Molaner

A lot like love

hello!

Ja, idag har jag bara slappat järnet som vanligt. Fast med magont då förstås, svårt att njuta av ledigheten då menmen. Har sett Askungen 3, inte så bra som allra första filmen. Nu ser jag & syrran på School of rock, den är bra! Vid 9 senare ikväll på 3an tror jag det var, börjar A lot like love. VÄRLDENS FINASTE FILM! Kärlek vid första ögonkastet verkligen. Datorn håller på att dö här så jagskriver senare när jag är i mitt rum, hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Ensam filmkväll!

Hello!

Ja, som överskriften säger så är jag ensam ikväll. Eric var upptagen med annat som vanligt. Glömde fråga honom om kortspel men får ta det nästa gång jag pratar med honom. Kvällen har iallafall varit lång och härlig. Började med ett varmt bad ofcourse, stört skönt! Sedan tog jag på mig myskläder och gjorde iordning chili cheese nuggets, tog med mig det och en liten skål med flingor in på mitt rum. Filmen som skulle visas var del ett av triologin Sagan om ringen. Har jämt sett klart den nu så ska jag sätta på nummer två när jag är klar med detta inlägg.

Är mycket sliten idag så vi får väl se om jag hinner se klart hela tvåan innan jag somnar. Får hoppas jag hinner det iallafall! Just nu lyssnar jag på Jumper, gamla godingar! Jag kom på en sak förut som kan ha orsakat att gårdagen gick som den gick. Eller ja, det är vilda gissningar. Men med tanke på att jag varit partysugen i ett X antal veckor så kanske jag blev så otroligt upphetsad av att nu är det riktigt kalajs så det blev bara för mycket. Det kokade över kan man säga. Men som sagt, vilda gissningar.

Var så inne i min rutin förut så jag hade glömt att jag var på party igår. Varje helg så ser jag ju nästan alltid en film. Alltid ensam om inte Mimmi kommer in och lägger sig vid mina fötter. Varje helg, alltid se någon form av film. Denna helgen är det triologin Sagan om ringen, nästa helg kanske det är någon annan triologi. Ska försöka klippa mig nästa vecka också och fixa det där hålet i örat. Är mycket fundersam vart hålet ska bli men vi får väl se vilket ställe jag väljer. Nu blir det film nummer 2. Hörs imorgon, godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

ångestfabrik?

Hello!

Ja, gårdagen gick väl inte som planerat. Eller ja, till en början gick det bra sedan försvann jag in i ett stort svart moln. Men det kan även hända dom bästa. Kände mig som en ångestfabrik imorse men nu har det släppt. Antagligen för att jag inte vet vad som hände igår. Kanske bäst att inte veta heller.

Eftersom hela dagen har gått så ska jag inte göra så mycket mer än slöa. Det blir nog film för hela slanten, om jag orkar. Ska nog fråga om Eric vill komma hit och spela kort med mig. Men då ska de finnas pengar och bensin med. Jaja, nu ska jag se om det finns något gott att tugga på, sedan ska jag nog duscha. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Nostalgi sommar'08

hello!

JA, jag känner lite nostalgi över en bild som togs på mig i somras. Otrolig sommar var det minsann. Det hände mycket och mer än vad det brukar. Det var en bra sommar helt enkelt. Detta var nytt för sommarn som gick:

- Första midsommar jag varit så askalas att minnesluckan varat längre än 5 timmar.
- Första sommarn jag inte kalasar med Sanna, tro det eller ej!
- Första solbrännan då jag är brunare än många andra! (Fick brännblåsor på köpet!)
- Första gången jag umgicks med nya människor.
- Första gången jag fick bo ensam i en månad.

Well, listan kan bli lång och jag måste ju sova också. Här kommer den bild jag kände nostalgi för..



Anna Molander, midsommarafton 2008


Ja, det var den bilden de! Imorn är det halvdag i skolan, sedan ska jag på stan med syrran. När jag kommit hem ska jag göra mig iordning sedan ska jag parta i stan. Sängen kallar! Godnatt på er!


MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Startar näst sista vårterminen med..

hello!

JA, nu är jag så trött att jag skulle göra vad som helst för att få sova lite. Har vridit hela natten för min älskade vän har haft feber, så hon skulle få täcke av mig. Hon har skakat, jag har skakat. Måste nog stänga mitt fönster ordentligt så får vi se om jag vaknar i kylan eller inte imorn.

Har iaf tagit mig en efterlängtad dusch nu så jag slipper känner mig ofresh. Ska snart försöka klä på mig och fixa allt innan jag ska gå. Dock blir det ingen frukost hemma. Vi ska handla idag. Då ska det inskaffas Special K som Anki hade hemma hos sig igår. Men blev mätt på en enda tallrik och jag måste säga att det är framsteg för en mindre matsäck. Nu när jag bestämdt att jag ska sluta småäta och äta onyttigt så vill jag ha mat hela tiden. Saknar den tiden då jag knappt åt någonting när jag satt vid datorn. Well, vi får hoppas att det går vägen detta! Trotsade dock mig själv igår med 2 smörgåsar efter 18 slaget, ajjabajja Anna! Haha, och igår när jag skrev på mina små post-it lappar så satte jag även en lapp på pepparkaksburken " NEJ ANNA! AJJA BAJJA! ", man måste ju göra något åt sitt ät-begär.

Nu ska jag klä mig osv. Är så trött så jag mår illa så vi får se om detta går vägen. Det gör det nog. Vill inte till skolan men ska bli seriös nu. Har lånat lilla systers nya dator som mamma fått, så jag har dator nu iaf tills jag får min. Ska försöka vara duktig. Annars får jag väl flytta in hos pappa där ingen kan höra av sig förutom på telefon. Men nu måste jag skynda mig, vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Avslutar lovet med..

Hello!

JA, nu är jag riktigt trött trots att jag inte sover för lite. Vart till Anki, filmen var som bortkastad som vanligt. Talk, talk, talk. Sedan vart det hem. Nu är jag otroligt trött som sagt så jag avslutar mitt lov med ett stooooooort godnatt och en stoooooora gääsp! GODNATT!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Anki mys och lovets sista dag!

Hello!

JA, nu är det sista dagen på lovet och vi firar det med en film jag & Anki. Hon har varit i ridit precis så vi får väl se hur det gått när jag kommit till henne. Jag ska äta, duscha och klä mig sedan bär det av till Anki. Ska ha med mig gullungen Mimmi också, min värld. Hon ska ju få åka tåg någongång också, det har jag lovat mig själv.

Ända sedan pappa frågade mamma vad hon skulle göra med Mimmi om hon hastigt blev sjuk eller dog så har jag varit rädd varje dag att det ska hända henne någonting. Att jag ska se en livlös Mimmi ligga där på golvet. Jag vet inte om jag skulle klara det alltså. Ni kanske tycker jag är lite wierd när jag känner såhär för en hund, men hon har varit med mig sedan jag var 6 år. Det är liksom inget liv utan henne. Hon är en del av livet. Det är ju hon som skäller när man kommer hem, hon bekräftar att hon ser mig. Att jag är inte osynlig. Jag ser dig säger hon. Det är hon som ligger vid fötterna i sängen när hon har feber. Ja, det jag tror jag vill ha sagt är att jag älskar Mimmi. Hon är det trognaste av alla mina vänner.

Nu ska jag ta lite mat sedan ska jag till Anki och filmmysa. Man först blir det ju dusch också, hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Tut, tut! övningsköra.

Hello!

Ja, idag har jag nästintill bara övningskört. Ställde klockan iaf men jag vred och vände tills mamma sa "Nu kommer pappa!". Anna, som ett stolpskott springer runt halva huset för att hitta kläder att ha på sig. Jisses, blev nog klar på en halvtimme ialla fall. Sedan bar det av mot Kil!

Kom hem förut och åt, under tiden kollade jag såg Scooby Doo 2. Han är idolen! Efter att ha sett den bar det av till sängen och se på min andra idol katten Gustaf. Stjärnan de! Sedan nu har jag sett 2 filmer. 13 snart 30 och Saving Sarah Cain, bra filmer!

Speciellt Saving Sarah Cain, handlade om en storstadstjej som får ta hand om 5 syskonbarn efter systerns död. Systern vid namn Ivy, gick in i en kristen grupp kallad amish. Det blir lite problem på vägen mn det slutar gott som alla filmer gör. Jag sökte lite på Amishfolket och det är lite intressant hur de ser ut och lever. Amish är något jag aldrig hört talas om och jag måste säga att det är lite intressant att få veta om det just nu. Ingen nämner det när vi har historia? Eller ja, det kanske är något som kommer senare nu på gymnasiet. Jaja, vi får se!

Nu är läget såhär, min bärbara dator är inlämnad pga ett streck i skärmen och min stationära dator vill inte funka så jag kommer inte kunna uppdatera lika ofta, men ni lider nog inte. Finns fler bloggar där ut! Vi hörs nästa gång jag skriver, Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Kenny s, vilken stjärna!

hello!

Ja, när jag säger att jag ska göra saker så blir det ju oftast inte genomfört på det sätter jag tänkt mig. Jag tänkte att jag skulle fixa sängen och man kan ju säga att jag kom halvvägs när det gäller den grejen. Sedan är det skolarbete som ska göras som också görs till hälften men sedan kommer en intressesmurf fram och man följer med honom och gör något helt ovettigt. Men ja, jag måste seriöst ta tag i mig själv nu! Ajjabajja Anna!

Jag fastnade för våran kultfigur Kenny Starfighter, vilken man! Dock blev jag en aning avtänd när jag fick veta att det var Johan Rheborg. Om han nu stavas så? Har inget emot Johan egentligen för jag tycker han är totalt klockren dom gånger jag ser han på TV. Men trodde verkligen inte han var min barndoms dröm alltså! Han ser ut som en hel annan person alltså. Well, Kenny is the shit alltså! Premären blir, vem vill med den 25:e Mars?

Såg även lite avsnitt av Hål i Väggen, kunde inte sluta se det för ett ögonblick där. Efter sett 2 hela program la jag ner och började surfa runt på nätets vågar. Nu har jag kollat allt och jag avslutar alltid mitt surfande med att blogga en liten snutt. Dagen gick väldigt fort, trots att det inte hänt mycket. Och nu såhär efter tolvslaget, vill jag bara säger Grattis till min förstfödda kvinna Sanna som fyller 18 år! Nu är det på pricken 4 månader kvar tills jag själv blir 18 och då väntas det kalas!

Tiden kommer nog gå otroligt fort nu med tanke på att våran är oftast fullspäckad med saker man sak göra. Branäs med skolan, friluftsdagar, lov, intensivkurs i Sunne, valborg, eventuella lediga dagar från skolan och så vidare va? Så nu är det ju bara att lägga i växelspaken och köra, för nu är år 2009 igång! Nu ska jag sova, vi hörs imorn. Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Kenny starfighter!

Hallå folket!

Ja, nu är jag hemma sörrni! Jag är lika trött som en sengångare efter ett träningspass. Jisses, tårarna rinner när jag gäspar. Det är tecken på att sängen, täcket och kudden är mina bästa vänner i hela världen! Ska nog fixa sängen senare och se någon film.

Startade dagen med solsken, härligt! Dock inte lika trevligt när man vill sova men skönt att se solen i vilket fall. Sedan vid halv 1 kommer Sanna in och frågar om jag ska ha ägg, sedan kom de sig att det fanns inte ägg. Det blev varma smörgåsar och oboy, mums! Efter lite tv och annat så tog vi bussen mot storstaden, hon till sin fader och jag till Bergvik. Där gick jag av och gick igenom hela Bergvik. Kom till IKEA där mina systrar inhandlat saker. Vi drog hem och nyligen åt vi kotlett med ris. Nu ska jag snart fixa sängen som jag sa tidigare sedan ska jag se på avsnitt på youtube med Kenny Starfighter! Vilken babe, va? Jisses!

Nu blir det Kenny darling, sedan skriver jag kanske en liten truddilutt. Hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Späckad dag!

Hello!

Ja, nu ni är jag inte hemma för en gångs skull. Jag är nämligen i storstaden och minglar hos min bästa vän Sanna. Kvinnan fyller myndig på söndag så vi tog en myskväll ikväll med mat och annat och sedan så tar vi kalas en annan kväll med lite mer flytande föda. Här skulle man vara oftare!

Men dagen startade med att jag ville snooza lite granna, underbart. Men det sög verkligen när jag sista biten till bussen var tvungen att springa som en antilop för att hinna. Väl inne i bussen försökte jag lugna ner mig och få bort blodsmaken jag fått av halsen, kyla och halsont är inte bra kombination. Kände på mig att idag var inte rätt dag att träna, men wtf!? Det nya livet måste börjas med hårdhandskar! Väl halvvägs till Karlstad så kommer jag på att mormor & morfar skulle dit, nu snackar vi bortkastade pengar! DAMN! Well, väl i Karlstad på Mitticity där jag lugnt strävade runt bland reorna och liknande möter jag min mormor och morfar. Dom skulle vidare och jag gick till S.A.T.S.

Där satte jag mig på en cykelliknande maskin och kollade på Våra värsta år, syrrans favorit serie om vi bortser från hennes andra favoritserie Våra bästa år. Efter 20 min började jag med lite mage och resten blev bara ben. Moder ringer, ängel! Åker med henne hem till Monica och fikar med hennes man. Monica själv var ute på andra ärenden men kom även efter en stund. Lite prat om kamera, tomtar, sjukhus osv så åkte vi till mormor och morfar. Efter vi vart där en sväng så blev det Korvstroganoff och ris hemma, mums!

Cirkus en timme jag varit hemma så tar jag bussen till stan och nu sitter jag här. Vi har ätit, sett på tv och bara varit oss ikväll känns det som. Snart sängen skulle jag tro. Vi hörs imorn! Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

S.A.T.S

hello folket!

Ja, detta är sista inlägget innan jag lägger mitt huvud på sovkudden. Är grymt laddad inför morgondagen, ska ge järnet alltså! Träna, träna, träna! Blir nog ingen gruppträning imorn skulle jag tro. Ska kolla på hemsidan sen vad det finns att göra. Annars blir det singletrainning! Uppvärmning 10 min och styrketräning, det gäller att ligga i nu när nya året är igång! S.A.T.S, nästa avgång!

Just nu kollar jag på Waterworld, verkar vara en bra film. Dock såg jag inte från början så det blir att fixa den på något sätt så man får se hela. Jag tror jag sett den förut men det måste varit för väldigt länge sedan. Efter filmen kommer det en dokumentär som heter "Jag tänder på amputerade!", låter ju väldigt trevligt men den ska jag också se iaf. Sedan blir det sängen och upp i ottan! Så nu säger jag nattinatti för ikväll så får vi se om jag skriver innan jag går till bussen. Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

E.T

hello!

Ja, nu sitter jag i vardagsrummet och levererar åt er. Senaste nytt! Badet var otroligt värt, tror jag skapade ett eget floating där i badkaret. Haha! Rökelse är så otroligt häftigt, det är precis som man är på en scen där röken bara pass by liksom. Otroligt coolt. Stearinljusen gjorde ju sitt också. Så underbart mysigt!

Efter badet blev det film med syskonen. Harry Potter & Fenixordern minsann! Den har jag sett tidigare men skadar ju aldrig att refresh the memory. Nu när den är slut tittar jag på E.T, otroligt bra gammal film! Finns nog många som håller med mig om den saken. Lillsyrran har nog hamnat i Saras rum och Sara har åkt till Robin för att se resten av filmen där.

Imorn ska jag nog iväg till stan och träna. GÖTT! Ska åka med mamma hem så får vi se vad som händer på en fredagskväll! Ska verkligen ta i imorn känner jag. Beach'09 är det som gäller! Ska inte längre se ut som en krämbulle, nu ska rutorna fram och en ny amazonkvinna ska framträda! För att detta ska ske måste jag bli bättre angående matintag och val av mat. Ska bl a göra något åt mitt ätande av onyttigheter. Ska byta chips till grönsaker och frukt, minska på dricka och öka vatten intaget, vid pizzamat köpa sallad ist för pizza, no fastfood just Sjökvistens. Har för mig att man ska kunna ta en halv baguette och det lär jag tjäna en del på. Får se hur det går!

Nu ska jag se klart på E.T, sedan får vi se vad jag hittar på! Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

big and chunky

hello folket och gott nytt på er!

Ja, gårdagen firades i Forshaga där tattarna bor! Men dagen startade med telefonsamtal från min kära kusselur Emilia. vi skulle ju leka en snabbis hade jag sagt dagen innan så jag fick raskt gå dit och hämta henne. Vi såg på Hitta Nemo, åt nudlar och så målade hon teckningar med post-it lappar och vanligt linjerat papper. Blev några papper på golvet när hon var klar. Sedan gick jag hem med henne och hon ville bjuda på Malins cupcakes till hela familjen, söt.

När jag kom hem blev det att sakta men säkert gör sig iordning inför stor kalaset! Det tog ju några timmar kanske för mig men tillslut fick jag dra med mig det mesta till Anki. Blev klar strax innan bussen skulle gå, åkte även på busskortet.. YES! Sparade dom pengarna.

Väl hemma hos partymaster så blev det lugnt till en början. Sedan vart det att dansa på stolar och annat! Under kvällens gång var det någon som spydde i hallen, ingen visste vem det var men någon hade ju probably gjort det annars skule det ju inte ligga där, right? Jag var inte i hallen förens innan tolv slaget och då hade ingen spytt. Men när vi skulle hem så skulle ju skorna på osv. Tror ni inte att personen som spytt, spydde på mina skor?! En rasande Anna gick ifrån partyt vill jag lova. Men kvällen var ju bra i sig annars!

Väl hemma möts man av en blå Bornstedt bil, what? Gick in och där står syrran och Biddan och dillar om vart dom ska åka. I köket står mamma och pratar med Koffe. Tölade lite med Koffe om min hårfärg. Var väl några år sedan jag var blond och han dillade om att jag hade det väldigt nyligen men icke! Sedan hamnade vi alla framför tvn och kollade på Animal Planet, kul avslut på nyårsafton! Biddan och Koffe drog efter då började familjen sätta på Robert Gustavsson, själv satte jag mig vid datorn, sedan slockande jag så otroligt gött.

Idag har jag vaknat fram och tillbaka, drömt mardrömmar också. Usch! Gick upp vid 1-2 tiden skulle jag tro. Blev årets första och sista pizza, ska skriva upp det någonstans så jag blir nyttig. Sedan följde jag med Anki till Torp och red litegranna. Bigaro var otroligt sur idag alltså, han blev nog extra ledsen när jag kom och skulle sitta på honom också. Kanske var en lättnad också, vad vet jag? Anki kör stenhårt hon men det är så man ska göra. Biagro är väldigt lat av sig, vilket jag också är så någon måste ju peppa till för att vi ska kunna köra mer seriöst.

Nu sitter jag i min säng som en isbit. Ska alldeles snart ta mig ett efterlängtat bad men ljus och stämningsfull musik. Ska nog göra ett eget litet spa där nere. Lilla syster fixade ju med rökelse och grejer åt mamma i julklapp. Kanske ska fråga henne om det jag ska ha till isf. Om cirkus 45 min är det någon bra film på tvn som jag och syrran skulle se. Minns inte den första vi skulle se och den andra var Harry Potter & Fenixordern. Well, ska nog stra min kos mot källaren nu. Hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander