Fenixordern.

tja!

Ja, då är snart även denna dag över! Har nog gått igenom hela Göteborg idag tror jag, satan vad jag är sliten! Luktar svett men det är något de får ta helt enkelt. Värmlandsbo, alltid go! Hittade ett par baggy trekvarts shorts, fett nice! Dom ska jag köpa imorgon sen kan jag känna mig lycklig. Snart ska Sebastian & Sally ut och festa. Dom är i full gång med förfest tillsammans med disney musik, äntligen har jag hittat några liksinnade när det gäller disney. Just nu tjuter det ut Baloo när han kliar sig mot ett träd. Var nöjd med allt som livet ger. Antar att man ska ta och lyssna på de värda orden. Eftersom dom ska ut och festa så ska jag till Jonas, dock är han rätt okontaktbar så vi får väl se om jag sitter och glor här en kväll till. Annars ringer jag Modig som Räkan sa! Ne, nu ska jag göra något mer vettigt medans jag väntar som typ sjunga! Emelie Bergh är rätt kung på att sjunga coh visa att hon gillar det, det diggar jag! Men nu ska jag draga mig, hörs på luren för msn är cp. Sayonara!

image18

Nordstan är europas största shoppingcentrum stod det på internet.
 Intresse klubben.. VARSEGODA!



MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Kejsarens Nya Stil.

hejsan!

Dagen starade med en klocka, ring, ring! Jag började min dag med att vakna 08.30. Sally & Sebastian sov som aldrig förr så det var nog tur att jag var här och hållde ställningarna. Jag har bara städat, sett på film och drygat idag. Skönt men ingen mer sömn efter halv 9. Sebastian kom hem för ett tag sen så nu gör han sig klar för vi ska till Nordstan och kolla läget. Sen ska jag väl till Jonas men när "sen" är vet jag inte. Men det kanske blir ikväll någon gång. Men nu ska jag da mig härifrån, här kommer Sebastian med en rad.

"Oj glömde säga att GAIS är bäst =)" - Sebastian, 21 år

Sayonara!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Chico

hejsan!

Ja, nu sitter jag i Göteborg. Sebastian är fortfarande ute men nu kom Sally hem med några tjejkompisar från gamla klassen. Lite tidigt måste jag säga. Men, men alla festar vi olika. Pratat med en massa på msn ikväll iaf, mamma var väl den man pratade mest med. Tro det eller ej, men min mor har msn! Ska gå in på msn imorn så hon vet att jag lever, haha! Har kollat på tv och snackat lite i luren.

Dagen har varit dryg måste jag säga. Tog tåget vid 13.48 och har dokumenterat med kamera hela tiden. Sebastian hämtade upp mig vid stationen så drog vi hem till Sally och Sebastians lägehet. Den är super liten men supermysig och de har en super mysig norsk skogskatt som sällskapsdjur, Chico. Sally drog efter några minuter då vi kommit hit, sedan gjorde Sebastian mat till mig och gjorde sig iordning. Sedan drog även han på partaj någonstans. Var ensam här och kollade på tv, snackade även med annat folk genom kommunikations tekniker. Nu som sagt kom Sally hem med polare och nu se vi på Lilla Sjöjungfun, kanske bäst att lämna dataskrället för idag! Sayonara!


MUSIC IS LIFE
Anna Molander

GÖTEBORG

Tja!

Ja, då sitter jag här nu. Halv 6 och ögonen ser ut som russin på mig. Packar och ska snart duscha för jag luktar verkligen apa. Kommer nog somna tidigt ikväll, är jätte trött. Sally & Sebastian kommer inte vara hemma men jag tror nog jag kan sysselsätta mig rätt bra, sova! Känner att jag inte har tid att skriva här nu så om jag skriver så skriver jag när jag är klar helt. Liljan ska ha med mina pengar också.. Hoppas han inte glömmer. Sayonara..

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Nisse är cool.

Hejsan!

JA, om cirkus några timmar så är jag på buss på väg till skolan, då är jag även på väg mot helgen och då är jag på väg till GÖTEBORG! Sagt och gjort må jag säga! Sebastian ska prata med mamma imorn hur helgen kommer se ut osv. Ska packa nu sedan blire nog sängen! Tom har klippt sig, nice! Skriver när jag vaknat.. Sayonara


MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Örjan Lax

hejsan!

Idag har jag försökt göra mycket men mycket har det inte blivit. Har sovit sen jag kom hem och snart ska jag lägga mig igen. Prov imorn, usch! Tränat sen 7 och fattar zero. Imorn är det prov som sagt efter det blire typ muséum med Ulla-Carin. Har inget mer att säga idag, det är bara 11/35 dagar kvar! Sayonara..

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Att bli 1 med gittarren!

hejsan!

Ja, det verkar som att jag är tillbaks här hemma igen då! Vid en segdator som inte gör som jag vill och ett stökigt rum som behöver röjjas omedelbart! Jaja, I guess it's life?

Tiden hos farmor har varit bra. Lite gnäll har det vart men, det är min farmor! God mat stod kanske inte på listan den här gången men den dög. Sängen, som alltid, var underbar skön!
Kan en säng vara så skön att man sover dåligt? Jag funderar på det jag. Vaknade flera gånger av ingen anledning alls. Vaknade vid halv 2, halv 3, innan klockan ringa, kvart i 4, halv 5. Ja, ni kan tänka er själva hur det är när ni ska sova och vaknar av ingenting och vaknar cirkus en timma efter de. Något var kanske fel, men vad vet jag inte.
Promenaderna till och från skolan har vart frihet hela vägen. Jag och farmor tog igår en promenad till Mariebergskogen. Trevligt må jag säga! Söta djur som man bara vill gosa sönder men ändå inte öppna näsborrarna för. Jag tror jag sett min livs största gris, det var ett svin, men gris såg den ut som iaf för mig. Den har en knorr på säkert 14-20 cm alltså, den tog man självklart kort på! Jag har även varit hos Sanna och hälsat på, solarium blev! Nu är jag röd som en tomat, gött de! Vi har käkat glass och fikat järnet under denna tiden.

Kameran, min käraste vän, var även med och dokumenterade dessa dagar! Att bo i lägenhet i Karlstad, ser jag som underbart, frihet och mognad i ett och samma paket!

Kanske yttrar mig mer om dessa dagar imorn eller så. För idag har nog allt varit utför typ. Var på badhuset, var inte med pga brist på badkläder hemma hos farmor. Började blöda näsblod av någon anledning, efter det så har jag varit hängig och förkyld. Trött hela tiden trots att jag kännde mig utsövd. Sedan har dagen bara verkat lång och det enda som verkade rockigt under skoldagen var nog när vi drog och kikade på Nisses konsert tillsammans med sitt band Rostbrun Chili Concarne. Fråga mig inte hur namnen sitter men det är något liknande. Rockade järnet gjorde dom. Kom hem, åt fläskpannkaka, drog till torget för att vänta på Sanna. Hon kom vi drog hem till henne och dolade. Sedan ringde mamma och sa att kursen redan var klar! Bar dirr av hem till Deje där mormor ville ge oss en väska. Vart hem, här har jag nu sett på Linas kvällsbok och gjort annat!

Just nu pratar jag med saknade Tom. Han har man varit nästintill knasig i de senaste dagarna. Tur att han lyser upp vardagen lite, annars skulle jag leva på en kyrkogård. Längtar tills han är hemma i Sweden igen. Då blir det kul!

Titeln handlar mycket om när Tom lärde mig spela på en sträng iaf. Många tror säkert det handlade om hur andra ska göra för att kunna spela, men så var det inte. Har några sidor om hur man lär sig att spela gittarr och så, men det är inte något jag lagt större energi på. När Tom lärde mig spela Blinka Lilla Stjärna, då blev jag 1 med gittarren!

Men nu ska jag nog sova, hela hjärnan kollappsar snart, godnatt & Sayonara!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Stan hela dan!

Tjena, tjena!

Nu snart drar jag till stan och det blir inget blogginlägg förens tisdag kväll. Ska tillbringa tiden hos min farmor för vi börjar sent måndag. Just nu packar jag och undrar vad Tom ska göra nu när jag är borta. Han har ju sitt Nairuto iofs. Men nu ska jag packa för famor kommer om 5 min, hörs! Sayonara!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Se upp för dårarna, dårarna stängs!

Hejsan!

Idag har man väl varit lite i farten. Startade dagen med ont i mitt skavsår. Vaknade stängdigt från halv 9 tiden av att jag stötte i skavsåret mot något så det gjorde ont. Vid tio halv elva tiden så smög pappa in i huset och kollade om vi var vakna. Han frågade lite om när Sara kom hem igår osv. Sedan åkte han, jag försökte då att somna om efter dålig nattsömn. La mig ju trots allt halv 5 så lite sliten är jag.

Slet mig upp vid 11 för att dola lite med rummet. Har fixat alla kläder typ och undertiden jag fixade med det såg jag på Se upp för dårarna, så jäkla goding film de! När klockan slog halv 2 duschade jag gjorde mig iordning och någon gång innan halv 3 skulle Liljan komma och hämta mig. 

Vi skulle iväg till buss 603 för att transportera oss till Forshaga Centrum, därifrån skulle vi gå till Skived där Johannes bor. Jag lånade lilla systers flipflop för skavsåret jag har på högerfoten, tack vare flipfloppsen så har jag en blåsa mellan storatån och pektån som bara sitter och irriterar mig just nu. Det var pain att gå idag kan jag lova!
 
Johannes hade bjudit oss på lite kalas för han fyllt år, hans pappa bjöd på fruktsallad med glass & grädde. MUMMA! Bjöd dom in return på mitt kalas. Det är ju ett tag kvar men iaf. We went to lanet som Johannes varit på dagen/natten innan. Rätt coolt vare där inne men ändå, va drygt att inte få sova i sin egna säng. Att få lukta svett och må illa av stanken. JA, det var tur att jag inte stannade kvar iaf. Träffade ju Amanda där så ja umgicks bara med henne där. Vi gick till Lusten för hon skulle käka pizza. Pratade om lite allt möjligt sedan gick vi tillbaka. Jisses vad lilla damen växt! 1 cm gjorde verkligen sitt för hon såg längre ut alltså. Vi drog oss tillbaka och då skulle jag & Liljan typ dra till bussen. Amanda skulle till Ica och köpa något så hon slog följe med oss. Bussen kom och vi blev upphämtade av syrran när vi var framme.

Jag åt när jag kom hem sedan vart det datorn för Tom är för go! Har spelat Kingdom Hearts också och kommit en bit på vägen. Slutade för ett tag sedan, är på en boss i Travers Town. Den står för next keyhole. Kommer ta tid men det får man väl ha tålamod till. Har så förbannat ont i ben och fötter så ujuj! Skavsåret är värst, fysatan!

Imorn blir det mormor sedan farmor! Satsar på frukost hos mormor klockan 11, imorn vill jag sova länge. Sedan ska jag hem för att packa så får vi se om farmor hör av sig runt 1 snåret och frågar om jag vill med vid halv 2. När jag väl är inne i staden så ska jag nog till Sanna och steka lite. Vi har bestämt att vi ska sola, frågan är bara när de ska ske. Annars fåre väl bli någon av de andra 2 dagarna jag kommer vara i Karlstad. Jaja, skriver nog sista inlägget imorn. Skriver nog på Tisdag kväll kanske när jag kommit hem. Jaja, nu ska jag iaf sova. Trött som ett utmattat virus. Sayonara!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

MTV, Voice, ZTV.

Tjenare!

JA, nu har jag vart med Linnéa. Har inte haft det såhär bra på jätte länge. Vi gick och solade sedan gick vi hem hit och såg på TV. Under hela tiden vi var så var det bara prat, prat, prat. Denna dagen behövde jag, allt bara släppte. Vi pratade om allt mellan himmel och ner på jorden och guuud vad bra det kändes! För första gången på länge så känns det sdom att jag blivit lättare, tack vare Linnéa. Tack för en underbar dag trots att den inte varade länge.

MTV, The Voice och ZTV är bra kanaler, de kanalerna skriker ut min livsenergi!

Imorn kanske man ska ta tag i ständingen? Började lite idag med att lägga ihop lite kläder. In i garderoben och fortsätta med det. Ska nog byta lakan imorn också. Rummet måste vara klart innan den här helgen, MÅSTE! Vaknar kanske vid 11 någon gång och då erre städningen dirr! Sedan kanske det blir ut och gå en sväng bara eftersom jag har fetaste skavsåret ever! Ska kanske styra lite med Malins födelsedagspresent om jag får dit, men vi får se! Nu ska jag spela Kingdom Hearts, sedan ska jag prata med TOM tills jag deckar och då är jag förmodligen inte här! Sayonara..


MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Karlssons Klister & Skavsår!

Hejsan!

Idag har jag vart hurtig, som en brud kommenterade för någon dag sedan. Jag har åkt inlines i cirkus 45 min så nu har jag fetaste skavsåret, riktigt illa! Har nog fått lite färg från solen med eftersom jag kände att linne var det bästa jag kunde åka i. Åkte till Edeby korset och sedan hem igen. Väl hemma började jag med att ta banan och dricka lite vatten, Gott! Sedan började jag att göra lite situps och armböj. Efter lite slit blev det bus med bollen & Mimmsan som var helt crazy as always. Sedan vart det lite TV och försöka få tag på Linnéa.

Nu sitter jag här och tölar lite med folk. Ringde mamma coh bad henne get some Karlssons Klister at mormor&morfars place till mitt skavsår. Grazy, har du klister på skavsåret?! JA, det har jag. En assistent vi hade i 8:an sa att om man använder karlssons klister så blir det som nytt skin och det funkade! Det svider verkligen i början men det blir en skön smärta i slutändan.

Jag ringde nyligen hem till Linnéa och hennes moderjord sa att jag skulle ringa mobilen eller hem till hennes Farmor. Så nu ska jag ringa henne efter att jag har röjjt upp lite på rummet. Måste ha de där 250 kronorna. Förut när jag låg ute på gräset tänkte jag, varför inte klippa gräset redan nu? Ska fråga mamma om det är acceptabelt att göra det nu och få 50 kr för det. Jaja, nu ska jag börja städa och sedan blir det nog inget mer dator! Hörs senare, Sayonara!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Geväret mot sitt huvud.

Hejsan!

Ja, idag tog jag alltså helgen! Vi har studiedag imorgon pga något med gymnasie/linjer i karlstad kommun. Ja, jag kan ju säga att jag inte lider iaf, snarare njuter av det. Ledighet har jag behövt hela veckan. Inget har gått rätt någon dag. Bara Tom har fått mig upp i humöret när jag kommit hem från skolan och fått min hjärna på andra tankar. Jag har tänkt på hur det ska bli med Göteborg med tanke på att jag är pank för tillfället. Men 375 av Liljan ska jag ha sedan om jag städar blir det ju 250 kr där också. Då är vi ju uppe i 615 spänn. Det räcker iaf dit & hem, tur! Ska ju bara umgås med folk så jag lider väl inte direkt.

Märker dock att jag borde tänka mer på min ekonomi. Försvinner så fort jag vet något jag vill ha. De binner upp lika fort som de blir mina. Något jag måste ändra på. Ska börja lägga undan en hundring i veckan så får vi se hur mycket jag har sedan.

Idag vart det sluta tidigare och dryga på stan. Gick med Emelie x3. Träffade även Sandra tillsammans med hennes morfar, söt gubbe trots sin hörsel! Vi gick från mitticity till Mc Donalds. Hon väntade på sin vän Ankan. När hon kom så gick jag mot S.A.T.S för att vänta på mamma, blev att kolla in lite och sedan kanske 15 min i en tyst trappuppgång. När hon kom upp för trappen gick vi in och jisses sicken mysig "avdelning" som jag vill kalla det. God Light Saft hade de också som jag drack. Efter kanske en halvtimme där inne så åkte vi och köpte mat.

Jag styrde Maxi & mor styrde OBS för vi skulle ha mer saker där. Frukt, druvor, Bacon skivad som tärnad, tuggummi, brie ost, dricka fick jag med mig i en sprillans ny ICA kasse. Stack dirr till SUBWAY där jag fick en god dagens, Italian B.M.T. Glömde dock att jag skulle köpa en dricka på ICA så jag blev utan, skit samma tänkte jag. Sanna ringde en sväng och tölade, skulle ringa när jag kom hem. Reste mig upp och dolade med mina saker sedan såg jag mamma och sa att hon skulle köpa med en dricka. Hon kom ut med mycket godsaker och vi begärde oss av hemåt!

Väl hemma hjälptes det till att packas upp och jag blev helt kocko efter Malins Nintendo. Det var inte hemma så jag snodde Josefins och spelade Shrek 2. Såg även en film innan jag drog igång med spelandet. Du och Jag, hette den, underbar film för att vara svensk alltså! Började stört grina. Väcktes mycket i mig när jag såg den.

Såg lite på Efterlyst sedan tog jag seriöst tag i spelandet med Shrek 2. Spelade tills jag kände att det var nog och då var datorn nästa nöje. Där var Tom och självklart ser man framemot att samtala med honom. Han hade haft dumma tankar som jag brukar ha. Så nu var han dum och tänkte och jag var bra och sa till honom vad han en gång sa till mig. " Tänker man så, så blir det så ". Sedan stack han på fotboll och nu sitter jag här och drygar. Ska prata med Kim innan sängen för annars kan jag nog inte somna.

Har lite problem med sängen, kalla mig psykiskt sjuk. Men imorn om jag vaknar väldigt tidigt så ska jag ta ett röj och städa. INGEN, ska få komma i vägen! Men nu ska jag iaf försöka att göra annat än att sitta här. Typ påbörja morgondagens städning? Vi får se, imorn blir det iaf jag, linnéa och kameran hela dagen. Sayonara!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Många som känner igen sig nu..

hejsan!

Igår spårade det mesta ur för mig. Trött som ett svin slet jag med arbeten om trafikolyckor. Pratade med Tom och tyckte bara synd om mig själv. Nisse försökte hjälpa mig med 60 virus jag tydligen hade så där började allt spåra ut. När jag är trött, inte fattar någonting och måste göra som andra säger, då är jag som en stönig unge på dagis! Då finns de inget som hjälper, bara sängen och kanske behöver hållas om av någon också da. Men INGET ANNAT HJÄLPER! Jag skulle seriöst kunna börja grina igår, så illa var det! Men tack Tom för att du stod ut och tack Nisse för att du hjälpte mig med all virusattack trots mitt behavior.

Tur att Tom iaf pratade med mig genom micken så jag inte spårade ur helt och hållet. Han är söt den killen. Snart kommer han hem också, 41 dagar. Han hjälper mig med skolsaker och så, snällt det! Längtar tills han kommer hem. Då får jag uppleva honom på riktigt och då känns det inte bara som en fantasi jag har annars hela dagarna. Då känns det mer äkta, mer verkligt. Hoppas tiden går fort nu..

Dagen vart dryg, dissade som sagt min redovisning om trafikolyckor som ska bli så storartad. Dissade även ett omprov i ULS som får göras den 30:e April ist. Engelskan läste vi, Harry Potter för min del (tummis på den), svenskan pratade vi, kommunikationen lyssnade vi och datakunskapen skrev vi av. Jag ligger redan på det vi ska gå igenom nästa vecka så det känns bra. Enda ämnet jag inte ligger efter i, haha! Har inte ens Excel på datorn vad jag vet.

Imorn blir det Nationellt i Engelska, wish me luck! Hoppas det går vägen! Sedan är det matte och jag hoppas att nästa tisdag blir skolfri för jag vill se på Nisse när han spelar. Kommer sakna han så mycket när han inte är tillbaka till hösten. Hoppas vi kan ses på fritiden iaf, någon gång. Vi kanske inte är nära vänner, men för mig är han en underbart bra vän. Tillbaks till morgondagens shcema. Efter matte blir det som sagt svenska, maybe film? Nice, nice. Sedan slutar vi 14.00. Då ska jag stanna kvar i stan tills mamma slutat 16.45 om hon inte får övertid på operation. När hon hämtat mig utanför McDonalds så bär det av mot Maxi & Bergvik, där vi ska handla mat och liknande behov. Brum, brum hem och sedan luren med Sanna. Sedan blir det lång talk med Tom och sedan får vi väl se när jag är redo för sängen.

Har studiedag på fredag och då ska jag hitta på saker med Linnéa. Vi ska sola(kanske bada innan) & käka pizza/sallad har vi bestämdt än så länge. Någon film och mys blir nog också skulle jag kunna tro. Kameran ska vara med och dokumentera denna dag/kväll. Känns bra att jag och Linnéa fick kontakt igen. Nu känner jag mig inte ensam längre..

Sängen och diverse samtal kallar på mig så nu ska detta inlägg gå mot sitt slut! Jag vill tacka min mor & far för att dom ville att jag skulle bli en levande varelse. Jag vill tacka alla idiostiska killar som fått mig att insett saker och ting. Jag vill tacka alla som läser, kommenterar och tar kontakt med mig på alla sätt och vis. Jag vill tacka, blogg & Bilddagboken för att ni är de communitys som uppfyller mina favorit ämnen, bild & text! Tack er alla!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Dansar inte lika bra som jag!

Hejsan!

JA, idag har det inte skett mycket. Vart segt och drygt hela dagen. Badat med klassen också, det var skoj! Drog hem och sega ashell, så sleten alltså! Nudlar, två hårda bröd och makrill med jucie till blev min komma-hem-helt-slut-mat. Fastnade vid Tvn för jag skulle se senaste favoriten The Hills och sedan såg jag även på Hannah Montana och Scooby Doo. Följde med mor och syster till morföräldrarana för att kolla in bilder till systers studentskylt. Blev ju en bild till slut fast vi höll på i nästan 2 timmar. Trött är jag verkligen nu, folk på msn typ "för du är piggast i kommun", REAL.

Idag fick jag även ett sms från någon okänd person. Det stod i smset att jag skulle tända ett ljus för Engla 21.00 denna kväll. Jag tände 4 ljus, 2 doft och 2 vanliga stearinljus. Sedan fick jag ett kedjebrev av en klasskompis om att ha en tyst minut 22.22 utomhus för Engla, hon hade gjort samma sak för oss, stod det. Jag tror nog hon skulle göra samma sak men jag menar. Detta händer varje dag, spelar ingen roll vart man än är så händer det varje dag. Så vad gör det att det är så speciellt med Engla? Är det hennes namn som gör det? Eller vad gör denna händelse så speciell? Jag menar inget illa mot Engla eller hennes familj, men detta händer ju dagligen så varför inte tända ljus varje dag för varje barn och ha tysta minuter för allihopa? Vet inte vad jag ska skriva för jag tycker jag fått det mesta sagt nu om detta med Engla, jag har haft en tyst minut ute och tänt 4 ljus för henne. Mer än så kan väl varken jag eller ni göra, nu är det bara att mannen, Anders Eklund, sitter inne tills han mår dåligt och vill dö, eller ja kanske inte dö men typ gå i celibat så han aldrig syns. Tycker det är hemskt när folk tar livet av sig och dör. Sedan får vi försöka ta oss vidare tillbaka till våra liv. Vet inte om jag har något mer att säga..

Imorn är det som vanligt, drygt? Borde nog handla som jag sa förut till mor. Pappret till toaletten är slut osv. Sedan måste jag göra klart mitt arbete om Trafikolyckor.... Men nu ska jag prata klart med Tom, sedan blir det sängen! Sayonara..

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


BUCKY!

Hejsan!

IDag vart det en sliten dag. Många vann och jag vart inne i några matcher för en gångs skull! Idag vart det även jag & Linnéa hela dagen, pratat om allt mellan himmel och jord. Sedan i slutet när finalerna hade sin tid satt vid med Jocke och små snattrade. Ställde mig på vägen i morse och tänk att en runda på 20 min kan ta 1,5 kg TYP. Har väl typ bara ätit frukt när jag vart hungrig eller iaf sugen på ngt att äta. Orkar inte skriva så mycket ikväll.

Imorn är det bad med skolan och vad kul det ska bli! Ska u hem efetr det som tur är och nu är jag så trött att jag drar mig. Ska kolla lite mer på Buck & Tom sedan sover jag nog! Sayonara..

Tack för att ni läser, ni som läser!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Jag är en fattig bonddräng men jag lever ändå!

Hejsanhoppsan!

JA, jag skulle sova längre hade jag beräknat innan sängen igår. Men vaknade först vid halv 9 och sedan nu en timme efter. Linnéa ringde en sväng också hon var redan i khamn, lyckost! Just nu så ska jag käka furkost och se på film, sedan kommer nog Josefajn med halva släkten & hämtar mig så bär det av mot Khamn! Skriver när jag kommit hem eller när jag gjort mig iornding och väntar på släkten, hörs! Sayonara..

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

SLUT!

Hejsan!

Imorse vart jag ut och sprang en bit. Det var refreshing som satan. Efter det blev det dusch och skynda, skynda att göra mig iordning. Hann inte skriva något imorse med tanke på att jag var stressad och inte hittade någon tid till att göra det. 

Vi hämtade upp Elina och sedan snackades det om allt mellan himmel och jord typ. Handboll på hög nivå alltså! Sedan när vi var framme så mötte vi ju de flesta från vårat HKB. Toan för att fixa håret blev! Sedan vart det att vela runt i hallen och se matcher. Träffade Linnéa där också, trevlans! Blev att typ spendera typhalva tiden med henne för Elina sprang iväg med Moa. Vi pratade om lite allt möjligt vi också och jag kände det att jag vill va med henne någon dag. Ta en kväll med god mat och sånt. Men, men, får se när den dagen kommer!

Vart en lång dag för mig och nu är jag helt SLUT! Såg Vava och annat handbollsfolk med. Oscar var duktig idag och jag hoppas det gick bra för Mli, såg att hon hade tejpat typ halva benet? Försöker hon hitta ett nytt sätt att vaxa på eller? Den som lever får väl se. Nu ska jag typ sova eller något, skriver nog till morgonen igen, hörs! Sayonara..


MUSIC IS LIFE
Anna Molander

SLETEN!

Hejsan!

Jag powerwalkade till bussen och satt på torget en stund, så kom Sara & hennes vän Sandra lunkandes från fontänerna. Vink, vink! Så Började dom traska mot mitt håll. Vi små snackade lite sedan kom äntligen Sanna efter att ha väntat en halvtimme eller kanske 20 min. Vi traskade runt på olika affärer och hitta lite smått and gott. Vid kvart i 2 ringer min mor för att säga att hon hämtar mig snart, jag har slutat typ. Så jag powerwalkar till Mcdonken och sedan bär det av till Maxi, EBgames och subway, eliten!

Vart hem och beställa sol tid, kl 18 OK! Drog till mormor och drack lite citronvatten. Peter drog ett liten kul grej som någon Lennart sagt; Varför ska jag sola för? Föddes jag till vit ska jag väl inte bli neger heller! Det var en snubbe som sa det och han verkar ju ha lite rätt i det han säger. Varför ska endel sola när de föddes till att vara vita? Det finns många frågetecken i världen och alla kan man inte få svar på. Jag tyckte bara det lät roligt när Peter sa det. Jag accepterar och respekterar allt levande på jorden så ni behöver inte säga att jag inte gillar neger för det är verkligen tvärtom.

Skynda hem, byta om och sola. Vände på mig en gång där och min näsa fick lite styrk men vad gör man inte för den läckra brännan? Vart hem och sedan ut för an work-out. Cykeln var låst så jag tappa totalt intresse för att dra ut ens.

TV blev kvällens bästa vän. Såg på Livvakterna på Bondi Bech och Så ska det Låta. Det var bra må jag säga! Mamma kom hem sent och vi har diskuterat morgon dagen, VI ÅKER TILL KRISTINEHAMN! Elina ska åka med och vi ska väl glida runt där antar jag. Well, well, Anna ska sova nu. Ska ut och springa till morgonen och hoppa lite hopprep. Så jag uppdaterar när jag vaknar, hörs! Sayonara..


MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Försovning!

Tjena!

JA, jag stannade då hemma istället. Sov ist en timme så somnade jag om när klockan ringde och nu går bussen om cirkus 20 min så nu är goda råd dyra. Men jag skriver nrä jag kommit hem för jag får nog dra nu, hörs! Sayonara

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Dead ringer for love

Tjenna!

JA, nu sitter jag här och fundersam. Ska jag dra nu och se om jag hittar eller ska jag strunta i det och sjukanmäla mig ist? Kom på att redovisningen ligger lite risigt till så det vore bra om jag började någon gång med den. Kommer ju inte kunna göra så mycket nu under helgen med tanke på att jag ska till Kristinehamn och kolla på Lilla VM. Det går starkt åt inte-åka-till-wåxnäs-för-att-hitta-hallen. Det var nog för jag hittade en anledning. Ska väcka syrran nu, sedan får vi se om jag kommer iväg mot Karlstad eller ej vid denna tidpunkt. Jaja, skriver nog någon gång efter halv 8 för då vet jag om jag är här heller inte, HAHA! Hörs senare annars, sayonara..


MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Good Night Sweetheart

HEJ!

Har styrt upp det mesta nu, nu är det bara morgon dagen kvar. Om jag ska vara sjuk eller om ja ska hitta till den där hallen. Jaja, det får vi se imorn tror jag. Nu ska jag fixa sängen och lägga mig, annars missar jag hela dagen imorn, hörs! Sayonara..

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Tillbaks till Landet Ingenstans

HEJ!

Just nu är jag inte på bra humör! Sandra i min klass har tydligen virus på sin dator och det dummaste jag gjort idag var att öppna en länk hon skickade, hur dum får man vara? Jag har alltid varit upmärksam på vad jag klickar osv för att undvika VIRUS. Datorn krånglade som fan och jag fick starta om. JISSES!

Vart inte så mycket städning men det kommer väl? Har typ dammat av fällen & en filt som jag brukar ha. Sedan vart det iväg för att hämta Oriflame sakerna, en sak var resterad eller va satan det heter. Så den får jag senare, tungskrapan ska man prova senare,  och hopprepet är redan provat. Den funka fett bra alltså!

Imorn ska vi till Wåxnäs/Våxnäs Hallen, alla stavar vi det olika, för att ha idrott med 3orna. Jag är mer intresserad av vad de som inte ska vara med på 5 kampen ska göra. Sportfrågesport kanske? Jaja, i alla filuriga fall så ska jag på IKEA med Sanna senare och sedan ska jag hem med mor och sedan blire väl att försöka fixa denna förbaskade skjuts till Kristinehamn. För jag vill SÅÅÅ SE PÅ DET! Det är minnenas handbollscentrum eller något. ÄLSKA HANDBOLL!

Nu ska jag försöka styra upp saker och ting så jag hinner med allt imorn. JAG ÄR RASANDE PGA VIRUS I MIN DATOR, hörs imorn. Sayonara..

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

WtF?

Sry blev lite fel nu, råkade ta allt i fel ordning..
Motion först sedan Städa, städa, städa!

Motion.

Hejsan!


Jag kom nyligen hem från en powerwalk, kände det när jag satt på bussen ' jag ska fasen träna som ett djur när jag kommer hem '. Jag ska snart ta mitt mellanmål sedan ska jag och mimmi ta en riktig tur. Eller ja, den turen tar ca 20 min att springa men det är en riktig träning om man powerwalkar. Så nu ska jag käka mina delkatesssmörgåsar, mitt päron och dricka min jucie, sedan bär det av ut i det fria. Dock är det mulet, men vem lider av en skvätt regn när man är hetast på walk? Hörs senare, sayonara..


MUSIC IF LIFE
Anna Molander


Städa, städa, städa!

Tjenare!

Nu har jag vart ute med mimmi i cirkus 40-50 min. Det vart skönt att få svettas lite och lukta illa. Det var soligt ute då vi kom ut vid ängar osv vilket var superhärligt! Mimmi badade som alltid och sedan var hon ju även i en lortpöl. Så när vi vart hemma så blev det till att tvätta ren henne och nu ligger hon under bordet i köket. Jag tog lite banan efter vårat trip och nu ska det STÄDAS gott folk! Tro det eller EJ men JAG, ANNA MOLANDER, SKA STÄDA MITT RUM! Har bilddagbokn så det blir nog att hitta kameran någonstans här inne snart, ta lite kort på hur fint det kan vara i mitt rum. Men det är nog bäst att jag drar igång innan någon kommer och förstör mitt städar humör! Hörs senare, Sayonara..

Tom =)

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

God morgon, God morgon!

Morn, morn!

Vaknade av klockan för cirkus tjugo mintuer sedan och snart ska man fixa allt och dra till bussen. Dagen ser rätt slö ut och vi hoppas väl på att kunna få sluta tidigare, right? Piercingen har fått stryk och gör ont så man funderar på att sätt över ett plåster för att inget ska stöta på det. Det är redan varigt om man ska använda det äckliga ordet och det gör dritt ont och försöka ta bort det. Fast man ska inte ta bort det säger Josefin? Vill veta varför men hon kanske inte vet. Hon kanske vet att man inte ska peta för en anledningen men anledningen kanske hon inte känner till. Kanske blir mer plugg när jag kommer hem, får se om jag hittar Gunnel. Annars så ska jag nog se på film, har inget bättre för mig känner jag. Jaja, ska inte vara för långvarig här nu, ska faktiskt fixa dagens väska. Så vi hörs när jag kommer hem, sayonara..


MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Lalalalidadidada

Hejsan!

Kom hem förut vid 4 tiden men systeryster spelade TVspel så det vart mat & TVn för min del. När jag väl kom fram till min kära dator så hann jag bara kolla igenom Lunar och efterfesten, sedan dog mitt internet så jag har inte kunnat skriva något mer idga än detta. Undertiden jag satt vid min dator och pratade med Tom så såg jag på American Pie, tänker på honom när jag ser den och han vet ju varför.

Seann William Scott, sicken babe! Han skulle man allt vilja dela liv med alltså. Eller Matthew McConaughey, han är underbar! Dock liknar han en person på min skola allt för mycket. Jisses, synd att dom inte har kloner av sig själva. Jaja, allt kan man inte önska här i världen! Egentligen är jag inte den personen som går på SUPER HOT först, jag vet vart gränsen för mig går när det gäller killar och insidan är viktigare än utsidan för mig.

Morgonen dagen blir nog soft, only matte & svenska. Sedan ska jag försöka göra något vettigt om jag får tag på Gunnel så. Sedan får vi väl se vad jag hittar på. Tvspel verkar aktuellt nu eller typ se på Film. Ska se Shrek den tredje snart. Sedan får vi väl se om Jonas ringer.. Han är rätt dålig på det.

Nu ska jag lämna min dator och sova eller se Shrek kanske, hörs! Sayonara..

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Wanna be my lover.

Hejsan!

Just nu sitter jag i datasalen och har datakunskap. Det är easy som fasen, eller ja det är lätt med tanke på att jag sitter vid en dator varje dag. Hade engelska, svenska och kommunikation tidigare, gick så bra så bra! på engelskan ska vi läsa en engelsk bok, tog en lätt en.. HARRY POTTER! Fick en potter-rus förut så jag ska ta och se filmen och läsa den svenska versionen jag har hemma. Svenskan var ju till att se klart på Jalla Jalla, BRA FILM! Kommunikationen förut gick ju åt pipsvängen iaf! HAha, ingen ville redovisa och datorn krångla så vi satt där kanske i 45 min utan något att göra. När datan väl funkade så tog Walkert fram ett powerpoint arbete. Det handlade om chocker osv. Självklart kände man igen sig, på ett eller annat sätt så satt det något i en liksom. Inte visste jag att man kunde vara i ett chocktillstånd när man kasnke kände sig sviken och ensam? Jag har redan slutat men missade bussen så jag ska ta den som går om en kvart. Hoppas Tom blivit frisk nu, tycker så synd om sötnosen. Hoppas han är inne när jag kommer hem, ska dra nu, Hörs! Sayonara..


MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Jonas Brothers

hejsan!

JA, då har man pluggat lite veligt idag aif. BRA ANNA! Har gjort klart lite på Uppgift 4 i ULS nu, hade ju även prov i ämnet idag. Det gick bättre än väntat, men stressen satt i huvudet så jag vart helt slut i huvudet efter det provet och stressen att komma med bussen. Nu börjar allting iaf falla på plats, jag börjar få ornding på skolan och tar tag i saker och ting! Täntke inte skriva världens rad här nu för jag är så trött! Imorn är det engelska, får hoppas att provet gick bra! Svenska har vi även och då ser vi på film, Jalla Jalla, kulig film det! Sedan är det ju kommunikation och Data vilket inte är så svårt. Sedan är det hem och ladda pluggandet och sedan måste jag prata med Gunnel om att min bok är på väg mot sitt slut. Måste ha en ny om jag ska kunna göra uppgift 5. Jaja, nu ska jag iaf ta min sista blick på datorn för idag. Ska sova nämligen och prata lite med Tom förstås. Vi hörs imorn efter skolan för jag kommer stänga av datorn nu och kommer inte in till morgonen. Hörs! Sayonara..


MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Crucify my love..

Hejsan!

Uppe med tuppen verkligen! Vaknade imorse av att syrran skulle in, reason att komma hem halv 5 på morgon? Så min sömn har velat fram och tillbaka tills jag gick upp vid 6 tiden. Idag är det ju PROV and me don't like. Men ska träna på bussen och under dagen så får vi se hur det går. Igår gjorde jag rent databordet och mublerade om lite. Skärmen är nu på min dator och tar därför inte så mycket plats. Nu finns det rum för både smink och skolarbete på bordet. Fett nice! Annars idag så ska jag väl fortsätta med pluggandet, får se när Håkan vill att jag gör muskelprovet trots min försening med den. Men nu ska jag fortsätta att packa till idrotten, hörs senare! Sayonara..


MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Say the word..

Hejsan!

JA, då ahr detta sketet sig totalt IGEN!  ORKA DENNA SKOLA ALLTSÅ! Plugg hela tiden seriöst. Jag som vill bli av med allt bara. Kommer mer och mer, har mig själv att skylla jag vet redan det, men vi ska ha " så lite som möjligt" för att vi ska hinna med träningar osv. Jisses! Får se hur det ser ut imorn, har ju huvudvärk hela tiden. JAja, ska försöka läsa igenom skiten iaf! Lite dåligt med besökare, va uppe i 23 för någon dag sedan nu är vi tillbaka på 3-4 st, jaja that's life! Tack ni som läser iaf, ni är guld! Saker kallar! Hörs! Sayonara..


MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Står nu ensam kvar..

Hejsan!


Ja, idag har dagen varit lång och allt ska gå åt till ULS. Ska vara seriös nu alltså, imorn tänkte jag göra prov också. Men det blir nog på torsdag tror jag. Allt kan inte mosas ihop på samma dag. Då hänger verkligen inte hjärnkontoret med alltså. Dagen vart lång och brist på något i kroppen, satans huvudvärk. Men, men, trots min huvudvärk ska jag slita som ett djur nu alltså. Ingen kan stoppa mig tills jag själv stuper! Nu ska de börjas, hörs senare. Sayonara..


MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Ska vi våga tro på vår fantasi?

Godermorgon!

Idag är det skola, illa! Ska packa snart och dra sedan. Pratar med Tom som har varit borta från msn ett tag nu. Pratade lite med Kim innan jag slocknade igår, skönt! Skolan blir väl inget speciellt idag antar jag. Längtar tills ikväll! Nu ska jag göra vettigt för mig och vara klar innan klockan 7! Sayonara..


MUSIC IF LIFE
Anna Molander


Ny granne är aktuellt.

Hejsan!

JA, då har man varit över och hälsat på nya grannen. Trevlig pys som sagt. Vi såg på Dukes of Hazzard tror jag den hette, rockig alltså! The jackass Johnny & Stiffmeister gör filmen total! Jisses alltså, skrev förut att jag skulle göra klar ULS. DET TYP TOTAL SKET SIG! Palla detta skolarbete alltså, men ska försöka få de mesta gjort nu till veckan så är det borta sen. Jaja, skola imorn med! Orka. Men det måste göras iaf. Snart blire sängen, sen får vi även se om Jonas ringer. Annars får jag meta efter en annan telefonist. Är det fint väder imorn då kan ni räkna med att jag kommer gnälla om träningsvärk senare! Hörs imorn! Sayonara..


MUSIC IS LIFE
Anna Molander


The sun will rise..

hejsan!

JA, då har man bara ägnat sig åt Aladdin idag då! Det vart mysigt faktist. Har käkat mycket nyttigt idag också, päron, druva, gurka och druckit Loka. Har även pratat med våran nya granne, trevlig pys det! Pluggandet blir snart när syrran är klar med tvspelet, vilket kanske blir imorgon? Jaja, vi får se! Ska försöka komma ut en sväng i regnet, pallar inte att sitta inne hela dgarna och få svamp i musen och mögel i röven. Nejda, men ja, ut sedan blir. Sedan får man se om man har turen att kanske få komma över på en film till granne, (ÖNSKETÄNKADE). Skriver senare.. Sayonara..


MUSIC IF LIFE
Anna Molander

En helt ny värld..

hejsan!

Nu har jag äntligen vaknat upp ur min 8-11 timmars dvala. Vaknade tidigare av en myssjuk lillasyster som inte vart så aktuell på morgontippen. Nu sitter hon bakom mig och spelar Kingdom Hearts, kan ju säga att jag ligger fett efter där som med allt skolarbete. Ska försöka bli klar med ULS idag täntke jag för det är bara att skriva och jämnföra hela tiden. Sedan får vi se när jag är klar med det. Men nu ska jag se på Aladdin med muppen och lillsyrran, hörs senare! Sayonara..

MUSIC IS LIFE
Anna Molader

Time to say goodbye..

hejsan!

Klockan drar sig mot 4 på morgon och jag har muppen i knät. Kom hem för cirkus 15 minuter sedan. Följde trötta Johannes upp till centrum. Vi skulle dygna men jag tror ingen skulle palla det. Eller ja, Johannes skulle iaf inte gjort det men, haha! Vi såg ju som sagt Kill Buljo, sedan vart de lite veling och vi satte på Man of Fire, riktigt bra film.. Rörande tycker ajg. Jaja, nu ska jag lägga mig och till morgonen ska jag se på Aladdin som jag lånade av liljan! Godnatt Sayonara..

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Kill Buljo

hejsan!

Nu sitter man hos Lilly the brotha, nyligen sett på Kill Buljo. Det är en parodi film på Kill Bill. Har käkat päron medan de andra käkade chips och Johannes sov. Snarkningar var han rätt rockig på iaf, någon som vill slå snarkrekord eller? Tom är ju inte hemma idag tror jag, han vart ju inte inne när jag var hemma iaf. Hoppas han har det bra pojken. Vi har funderat på att dygna här, gött man kommer sova imorn isf. Svårt att plugga till morgonen kanske, men det får gå iaf! Ska försöka bli klar med trafikolycksredovisningen. Nu ska jag vara social! skriver när jag kommer hem, sayonara..


MUSIC IS LIFE
Anna Molander

I was born to tell you I Love You.

hallaien!

Sökt lite på bilder om mitt ämne trafikolyckor till redovisningen! Det blir nog bra detta, fick en låt av Liljan förut men den försvann när jag skulle hitta den, wierd. Annars har jag inte gjort något pluggande. STYGG ANNA! Får jobba som ett freak imorn tror jag. Jag har ätit nu och det svider i ögonen av löken mamma gjorde förut. Jisses! Så nu sitter jag & väntar på att Johannes und mah brotha Lilly kommer. Sedan blire väl att göra något annorlunda med dom som t ex spela dator. Ska leka med barbie sen jag! Skriver senare, Sayonara.

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

I wanna run with the wild horses..

hejsan!

Nu har det handlats i både Deje & Fif. Det gick finfint, nu har jag nästintill kvällsmys till kvällsmat. Haha! Druvor, päron, doppdipp, gurka och banan. MUMS! Plugg har ju inte skett än, FAN! Har börjat lite med filmen iaf, det är bra! Försöker hitta en bra låt till den. Mamma ska snart göra Lövbiff med tillbehör och VITLÖKSSMÖR, gött som fan! Skiter i om ni tycker det är ofresh och äckligt! Jag gillart och det är så de ska va!

Nu är pappsen här så ja ska nog umgås lite med honom innan han åker, hörs seanre sayonara..


MUSIC IF LIFE
Anna Molander

Secondhand Serenade.

Tja!

Hemma från mormor nu, fett med woofels. Det blir att undvika de ett tag nu. Nu får vi se vad som sker idag, plugg måste ske iaf. Ingen barnvakt idag pga att Frida var sjuk och kunde passa de små istället. Liljan ska ju leka med Johannes så vi får väl se om jag får vara med nu när jag har en egen barbie. Just nu är Secondhand Serenade mina favoriter, fett bra!

Ska försöka fixa redovisningen när jag ändå är igång med skrivande osv. Power Point & Moviemaker, fettnice! Ska hitta rätt låt till filmen nu. Hörs senare, sayonara..

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Japan Mix

hejsan!

Vaknade 6 imorse, pratade lite med Tom, sedan somnade jag om. Gick upp vid 10 tiden, pigg som en mört! Har beställdt klart nu för katalog nr 5 av Oriflame. Köpte hopprepsmätare, tungskrapa, concealer, pennögonskugga, kajalpenna med två färger och cerat som får läpparna att se ljusrosa ut. Allt gick på 280 kr men jag kände att det var värt det. Ut med det gamla och in med det nya!

Igår var jag på barnkalas, det vart trevligt i slutändan. Kändes dock som vi var tillbaka i 8an/9an, då allt var fett tråkigt. Vi körde några lekar och senare in mot kvällen så satt vi ute på terassen med Talang 2008 och snackade om allt mellan himmel och jord. Vi körde även " Jag har aldrig.. " leken, jag var inte med men jag ställde frågor. Sedan vid halv 11 så började alla dra sig hemåt så i slutändan vart det bara jag, Linnéa, Sara Ö och Lina kvar. Först åkte Sara och jisses alltså, vad skönt det var att ha henne där! Länge sedan vi pratade jag & hon. Sedan drog Linnéa hem och vi pratade en hel del också. Det var trevligt att få prata av sig lite när man aldrig gör det annars. Sedan frågade jag de båda hur det var på frisör och om de kunde klippa osv. Alla typ bara "När ska du klippa mig da Lina ?", som om det var en självklarhet att hon skulle göra det. Själv vill jag inte fråga de att klippa mig, visst Rebecca sa att det är bra om dom har någon att träna på men jag känner ändå att jag utnyttjar dom bara för att få mitt hår klippt. Det känns inte som vänskap att träffas för att klippa håret och sedan dra. Jaja, alla ser vi olika på detta iaf! Sedan vart det bara jag, Ida, Lina & Joline kvar i huset med de tre hundarna. Linas papi kom och hämtade henne med alla hennes presenter. Hon hade så långt fint hår alltså. Kul att få se henne och hennes leende. Sedan vart de ju bara jag kvar av de som skulle hem. Syrran kom och hämtade mig så stannade vi till vid puben pga att Tiffsan kanske skulle vara där inne. Undertiden jag väntade i bilen så åkte en STOR PICKUP epa förbi, blå.. och tidigare på kvällen så hade vi snackat om epagänget vi har här i Deje. Nämnde en STOR BLÅ PICKUP EPA, just den vare jag såg. Så jag sa till syrran att vi drar förbi vårat hus för det är säkert min kära vän David. Ofc vare han och vi raceade genom Deje, kul! Sedan vart det hem och prata med Tom som var lite ledsen.

Jag pratade med han till cirkus halv 3 imorse, så sa han att han skulle vara vaken till 12.00 svensk tid men han pallade det inte så han la sig och sov istället. Just nu så står skolarbete på listan, sedan ska jag gå ut och gå förbi bror Liljan. Ska låna Alladinfilmen av honom. Har ju typ en hel konsum kasse att kolla igen, men men barnfilm existerade inte i kassen dock. Har börjat snacka lite med grannen genom Efterfesten faktist, han verkat trevlig. Men det är ju typ alla norskar så varför förvånad? Om cirkus en halvtimme ska jag till mormor & morfar för att äta woffels! Gottigott, och just nu sitter jag och kollar in en kille vid namn John Vesely, underbart vacker pga en magiskt röst som förhäxar mig. Han sjunger låten It's not over med Secondhand Serenade. Jag skulle falla pladask för han tror jag. En kille med gitarr är jag svag för. JAja, nu bytte jag till en brud som är fett bra på gitarr! Min nya idol! Ska ta seriöst tag i mammas gitarr nu, jag ska lära mig en låt innan året är slut.

Japan Mix är ett bra tips när det gäller snacks ätande. 6 % fett från Japan och man kan inte jämnföra smaken med något. Det är nästan nyttigt om man jämnför med vanliga enkla potatis räfflade friterade chips. Fett nice! Prova det Mli, det är gott, starkt och man kan inte sluta äta det som med alla andra godsaker. Har godis löfte nu i 2 månader, får 200 kr av mamma för det. Fett nice!

Nu skriver jag en massa blajja här känner jag så jag ska göra mig iordning istället och dra till mromor, skriver senare! Sayonara!


MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Sancuarty..

hejsan!

JA, den 4:e april har jag inte varit så aktuell med bloggen. För att: 1. Försov mig en halvtimme, hann precis med bussen. 2. Vart på stan, vart på cafét vid centrum mem Lily. 3. Kom hem, åt och såg på TV. 4. Blev trött och duschade inte förens vid 5 pga trötthet. 5. Skulle på kalas. 6. kom hem typ vid 12 slaget!

Så nu sitter jag här, pratar med Tom och Lukas. Ska nog sova snart för mitt huvud är inte på samma sida som mig idag! Men kalaset vart väl trevligt iaf! Behöver ignen mat nu om ja itne tar lite innan sängdags! FATTIE! Imorn eller ja, idag, så ska jag ta hand om mina änglar Nils & Helga. KULKUL! Ska plugga också, behövs så badly!

Nu blire iaf sängen skulle jag tro. Ska nog snacka lite mer på msn men vi får se när jag vaknar imorn, sayonara!

BED IS CALLING!
Anna Molander


Is there anyone out there who can help me?

hallaien!

JA, då är jag dödens död! Jag har inte rört engelskan och funderar starkt på att inte röra den under hela den tid jag sitter här. Alltså, vi har inte haft Lena på någon månad nu och hon förväntar sig att vi ska veta vad vi ska träna på osv. Det var inte direkt så att hon gick igenom precis allt innan vi försvann på praktik, lov och hennes vintersjukdom. Jag hittade ett papper där vi ska ha ett par ord som hon själv valt ut, de orden är inte ens klara att pluggas in.. DE MÅSTE ÖVERSÄTTAS! Detta diggas ej vill jag lova! Jag är förvirrad och med min huvudvärk så pallade jag då inte att träna in en massa språkformer.

Åkte inlines idag med syrran för att få bort huvudvärken men icke! Jag måste ha en brist i kroppen, något saknas! Efter idrotten imorse har inte hela mitt hjärnkontor varit på rätt plats i huvudet. Åkte med till Kil för att hämta en bur och köpa mat. Hjälpte inte det heller, men när jag fick lite mat i mig så gick det en stund sedan var jag på samma nivå igen. Har ju druckit så vad är det som saknas? Har typ sura uppstötningar ofta nu. Varför? STARKT ATT STÅ FÖR SUR MAGE, eller vad är det hon säger i reklamen?

Imorn är det ju som sagt prov dåra. Efter provet är det BKFlektion med Walkert. Efter den lektionen är det lunch sedan är det bara att sätta sig på en buss in till stan där det blir shopping! Ska köpa present till Ida & Lina som ska ha (barn)kalas imorgonkväll! Efter tårta och serpentiner så ska jag hem och prata med Tom! Tror jag iaf. Lördagen blir till att passa kusiner små, älsklingarna! Men ja, vi får se vad som sker annars. Skriver mer imorn! Sayonara!

JAG SÖKER EN ERFARENBLOGGARE SOM KAN HJÄLPA MIG MED EN PERSONLIG DESIGN!
DEN SOM VET & KAN, KOMMENTERA DIN MSNADRESS SÅ TAR VI LITE CHAT PÅ MSN!


BED IS CALLING!
Anna Molander

Flera besökare? NO WAY!

hej igen!

Kollade nyligen upp unika besökare och vi är uppe i 12 st. Vad underbart är inte det då?! Trodde aldrig att de skulle gå att få några som läser dessa sketna rader, men iaf. Tack för kommentarerna de senaste dagarna och tack för att ni ser att jag exsiterar här! Ska nu gå tillbaka till engelskan för jag känner att jag måste läsa lite, iaf innan Tom kommer! hörs sweeties!

SCHOOLWORK IS CALLING!
Anna Molander

Plugg, plugg, plugg!

hejsanhoppsan!

JA, då sitter jag här med kravanalys som väldigt gärna vill bli klar! Engelskan sket det sig med, ska försöka få in lite senare. För alla velar om vi har prov eller inte men jag vet inte. Blir det inget plugg idag så får jag skylla på vad alla andra säger. Jaja, men kravanalysen går mot sitt slut iaf, skönt!

Muppen kom nu och skulle sitta i knä. Sötnosen! Längtar till den 28e maj, så mysigt! men nu ska jag försätta med vettigheterna! någon erfaren bloggare ännu?


SCHOOLWORK IS CALLING!
Anna Molander

Piano solo & notfot!

hejsanhoppsan!

Kom nyligen hem från bussen efter en rätt kort dag i skolan. Vi hade efterlängtade idrotten. Underbart, ska nog rör mer på mig! Sedan vart det idrottslära, då skulle vi skriva en utvärdering och den får jag nog göra här hemma för jag fatta nästan inte ens hälften. Till lunch blev det pannkakor och snack med Pekka. Trevlans as always! Vi saknar våra barn på dagis, vi ska nog hälsa på någon dag skulle jag tro! Efter lunch blev de att skriva ut mina 4 klara uppgifter jag gjorde igår och efter det hade vi Walkert i redovisningen. Fick dra mycket tidigare och nu sitter jag här. Ulla-Carin skulle på något möte så det blev ju ingen svenska. Om vi haft svenska skulle den vara slut om cirkus 10 min.

Bussresan från stan va trevlig som fasen. Jimmi & Jocke var med så dom snackade man ju lite med. Den resan var första gången på länge som jag skrattade och det var så underbart. Jag kände mig 'hemma'. Jimmi ville även hitta på något med mig någon dag så lätt att det blir av! Ska ringa honom någon dag också tyckte han. Vad gör man inte för gamla polare? Liljan och jag tar följe hem och skrattar länge på vägen. Eller ja, bara jag iofs men iaf! Så nu sitter jag här och ska snart ta ut mimmi ännu en gång för kissing! Sedan ska jag plugga engelska och de andra 'ämnena jag har på min lilla lapp! Skriver mer senare.. Sayonara

Jag har 3 unika besökare och det kan jag bara tacka för! En kommentar fick jag även och jag gillar att någon läser och vill fortsätta med det. Har en fråga till en erfaren bloggare, hur byter man design? Hur gör man en egen? Tröttnat på rosa just nu. HEhe, men vi hörs!

SCHOOLWORK IS CALLING!
Anna Molander

To hear your voice..

goder morgon!

JA, en ny dag är här och jag ska packa för idrott! Bussen går om cirkus en timme så har inte så mycket tid till annat egentligen, busanna! Utvilad, det känns rätt gött! Idag sker de inte så mycket mer precis, ska styra upp lite med Håkan om muskelprov osv. Det var tydligen lätt att få poäng men ja, jag ahr typ hela helgen på mig så växlar jag med de andra ämnena.

Imorn ska vi ju till Ida och jag undrar hur det kommer se ut. Jag tror allt kommer vara som förr dock men det är väl några timmar jag får överleva helt enkelt. Drömde inatt att typ många jag känner läst min blogg, jisses! Det var nästan en mardröm alltså.

Mli åker till Sthlm idag hon den lilla busmusen! Hoppas hon får kul med alla andra th-fans som kommer vara där. Hoppas hon typ hittar en kille som är fett wannabe Bill, då ska jag gifta mig med honom. HAHA!

Nisse byter troligtvis till hösten, tråkigt. Vill inte att han ska försvinna ut klassen för fem spänn. Men som sagt man får vara positiv och vara glad för hans skull. Han får ju det han vill med sitt liv nu. Sedan om jag har tur kanske vi kan ses någon gång på stan eller så. Det måste vi nästan. Kommer sakna honom mycket.

Yeye, jag ska fortsätta göra mig iordning sedan är det nog bara Tom som ska cirkulera där inne i mitt huvud, sayonara!

SCHOOL IS CALLING!
Anna Molander

Långa dagar och korta nätter del 3..

hejsan hoppsan!

NU har jag slutat plugga för idag iaf! Fyfasen nu är jag trött alltså. Imorn börjar stenhård engelska! Oohyes! Sedan ska jag plugga på annat. Gjorde en lista nyligen som jag kommer se varje dag oavsett vad jag gör vid datorn. Fett nice! Så från och med imorgon kommer ordet plugg vara stämplat i facet på mig för jag måste göra det so bad!

Just nu pratar jag med Tom och gäspar stora jordbävningshål. Ska snart sova för imorn är det tidig skola! Plugg, plugg, mer plugg, mera plugg och du får en glugg! men i alla fulla fall så ska jag nu ta och göra mig iordning för sängen typ. Ska jämnt kolla igenom bloggarna jag läser och se om det är något vettigt att läsa, enjoy!


BED IS CALLING!
Anna Molander

Långa dagar och korta nätter del 2..

hejsanhoppsan!

Ja, det var såhär att Tom hade vart klantig nog och somnat på fel timma igår så han har varit hemma hela dagen! Jag tog mig seriöst i örat förut, jag har nu gjort klart APU uppgifterna + en försenad novell. Nu ska jag bara försöka ha kvar den här plugggeggan så jag får allt klart inom snar framtid. Ska kolla om det är något mer jag är efter med som jag kan fixa just nu!

Imorn är det idrott som fan och jag ska vara med! Första gången någon annan sätter press på mig, gött! Morgondagen ser inge mer lustig ut än vanligt. Fredagen är dock lustigast, då slutar man tidigt och kommer hem sent. Jisses! Ska köpa present till Lina & Ida då för senare samma dag ska jag på barnkalas hos dom hemma hos Ida. Vet precis vad jag ska köpa. Sedan blire nog plugg hela helgen och dygna med Tom. För han är ju typ inte bäst på det. Sedan är det ju även prov på Fredag i engelska, illa! Ska nog träna lite på det nu! skriver nog senare..


SCHOOLWORK IS CALLING!
Anna Molander

Långa dagar och korta nätter..

hejsanhoppsan!

Kom nyligen hem från skolan. Tom är ju inte vid datorn vilket kan bero på att han är i skolan och snackar engelska. Så han kan man ju inte prata vid nu, så vad gör man? Jag ska försöka vara lite vettig idag. Kom faktist på någon gång under dagens gång att jag faktist kan göra annat när jag väntar på Tom och sluta sitta vid datorn och vänta i cirkus 5 timmar. SMART ANNA!

men sicken tur jag hade nu da! han är hemma, wonder why? Well, well, ska ta och skriva klart lite arbeten som jag håller på med. Skriver nog senare, hörs!

SCHOOLWORK IS CALLING!
Anna Molander

Magneter, du vet sådana där filurer som brukar sitta på ditt kylskåp?

hallaien!

JA, då har typ min blogg varit urfrunktion de senaste dagarna. Wonder why? Tänkte den här förflyttningen det kommit ett meddelande om kanske var på väg att ske, så jag kollade runt lite men min hjärna fixade inte det så jag gav upp. Idag chansade jag och nu kan jag skriva, gött! Skolan har dragit igång på allvar nu och det är bara att följa strömmen. Dock flera ämnen efter mig men jag ska skärpa mig.

Imorn är det onsdag och inget speciellt antar jag? Det enda som verkar speciellt nu är väl Tom. Han får mig att komma igenom dagen iaf, tur det! Fredag ska jag på kalas hos Ida, vet precis vad hon & Lina ska få i present! Vart en sväng på staden igår, skulle köpa söta shorts men ändrade mig ganska snabbt när jag kollade priset, 999kr. Det var LITE för mycket för min plånbok tyvärr. Så jag velade runt där med Emelie och sa att ja skulle köpa allt, så blev ju inte fallet! När Emelie och hennes kompis Emelie hade åkt så köpte jag 6 magneter (runda & fyrkantiga), leggins, film, klistermärken och en till grej till lillsyrran i födelsedags present. Sedan drog jag till Mc Donalds där Jenny snäällt väntat på mig i någon timme. Så vart vi in på SF och dolade sedan åkte jag typ hem.

Väl hemma så väntade jag på att Tom skulle logga in så vi kunde snacka lite. Vart så trött när han kom in så det blev ingen lång stund. Vi bestämde att vi skulle höras när jag vaknade. Ledig var jag ju idag så vi kunde snattra länge. Men vi började kanske prata runt 3 tiden, så de blev lite ditt och datt. Nu väntar sängen och skoldag imorgon. Palla? Ett måste om man ska göra succé i arbetslivet. Söka sommarjobb ska jag göra också, hörs!

Btw, trevligt att folk kommenterar och vill att jag ska läsa deras blogg in return!


BED IS CALLING!
Anna Molander