You're voice was the soundtrack of my summer.

hejsan.

Finns inte så mycket att säga.

Min piercing läcker fint, ibland har jag kanske pillat för mkt så det gjort ont. Men va fasen, det är skiten man får ta helt enkelt! Ska man vara fin får man lida pin! Malin kom nyligen hem från sthlm och hon ahde köpt med en piercing till mig så jag kna byta om jag vill, gulligt gumman! DYR var den med så hon förtjänar ju ngt ifrån norge eller örebro när jag drar dit.  Eller ja, om jag drar dit.

Ja, 2 veckor på praktiken har ju gått dåra. Underbart har det varit. Bättre än i skolan och då kan ni förstå vad underbart det är. Barnen är underbara och jag, tillsammans med min handledare Lena, har gått igenom papprena. Skolarbetsfrågorna och sånt där. Jag har även tagit kort på Dagiset för att ha med det i mitt arbete. Längtar tills jag får börja med det, verkligen! Jag har fått 1000tals med teckningar, så söta! Känns underbart att vara en "fröken" faktist. Jag förstår mig bättre på barn nu än innan, hur jag ska behandla dom och hur man ska vara som social människa med dom. Frukost, frukt, lunch, mellan mål får man och äta och hej kom och hjälp mig vad jag älskar mat tiderna. Man får mer balans på maten vilket jag gillar. Utflyckter, pyssel & 6års-papper. ÄLSKA DAGIS! Jag skulle seriöst kunna leva på Dagis, där får man allt! Nu väntar ännu 2 veckor praktik på dagis efter lovet, fuckin beautiful!

Men nu har jag lov, halva lovet har gått och jag är liksom nästintill deprimerad. Har inte gjort någonting typ. Övningskört till Årjäng, Vart hos mormor&morfar, sett på tv, sovit som fasen alltså, Vart med Sara, varit hundvakt och sedan har jag faktist tagit tummen ur arslet och börjat jogga, utomhus! Försåtr ni vad underbart det är eller? Det är fint vårväder´, din torgne vän, mp3n och dig själv. Finns INGET som kan komma imellan det. Nu kan man ju säga att jag är inne på makeover 3. Nu är det bara tiden som ska gå. Något mer jag gjort på lovet är väl köpa årets bästa köp, sommar skor som jag kan ha i flera år! Underbart fina alltså. Sedan har jag även köpt årets halsduk som jag kan ha till alla mina jackor. En halsduk jag längtat länge efter. Detta köpte jag i Karlstad & i Munkfors. Jani, mer än så har jag väl inte att säga precis om lovet alltså.

Idag ska jag försöka göra något vettigt. Lånade några filmer av Liljan igår när jag var där. FICK 2 DVDER AV HONOM! Only för att han hatar hiphop. Den killen har fasen en skruv lös som han sa igår. Men han är min vän iaf, och det är jag glad för. Lånade oseriöst gjorde filmer vilket är helkul att se på. Sedan lånade jag Lady&Lufsen, underbart med disney! Så den ska jag se, sedan när den är klar blire nog joggning och sedan kommer mamma hem så ska vi till mormor&morfar. Härligt, härligt!

Jag vill bara säga att Björn Gustavsson är en supersöt kille. Han skulle man nog inte tacka nej till om man fick chansen, vilken goding! Charmknutte, oohyeah!

I keep wondering, is this really what I want?

LADY&LUFSEN IS CALLING!
Anna Molander

Thunder.

hallihallå!

Ja, då har vi påbörjat make overn. Klipptes i fredags och igår tog jag min eftersnackade piercing i naveln, sagt & gjort! Nu är det bara träningen som ligger på topp! Dock kommer det inte bli så mycket just nu med tanke på min 2 månaders förkylning. När man vill börja ta i som bäst så får man halsont och blodsmak i munnen, illa! Ska fasta på sportlovet med vilket jag längtar efter! No food, only water.

Men nu är det såhär. Jag ska skriva en uppsats i svenska och ämnet för mig skulle vara kärlek från en ungdom. Läser just nu ungdomsböcker vilket jag har mitt störtsta intresse för i litteratur. Har även tankar på att skriva en egen ungdomsbok. Har redan börjat med karaktärerna så detta ska bli spännande, jag menar allvarligt tallat. Så svårt kan det inte vara att skriva en bok. Man blir ju en författare i skolan och sedan om man ahr intresset skriver man väl på fritiden också vilket jag har påstartat. Kanske jag blir en författare i framtiden? Sjukgymnast, personlig tärnare & författare. Kan det bli softare än så?

Ska även ut på APU nu efter helgen nu och 2 veckor framåt. Sen har vi sportlov och sen är det 2 veckor APU efter lovet, så vi kan se detta som 5 veckors lov med tanke på att jag är på kusinens dagis. Känner nästan alla och leka med barn är inte svårt. Det är precis som att vara sig själv fast några år tillbaka i tiden. Ska bli skönt att få slippa skolan ett tag och bara ta igen sig i hjärnan. Softa järnet, kanske se en movie eller två.

Vi har även ett muntligt arbete i kommunikation&svenska ihop. Vi ska redovisa något och väcka andras intresse så de lyssnar. Jag vet precis vad mitt ska handla om. Först var jag en sväng inne på min förfäder Evard Persson, skådespelare och regissör, men förändrade det snabbt när en sak hände ute i världen på vägen. Det är en sak som tar på oss alla. Det händer varje dag, spelar ingen roll vilket landskap eller världsdel i universum. Det händer. Alla dör vi någon gång men någon gång varje dag dör människor. Vad ska vi göra för att förändra allt? Kanske borde sluta med krigen och inse att israel finns? Bush har ju avgått så nu lär väl de dra in amerikanska makterna förhoppningsvis och så kanske alla kan återvända hem till sina länder. Fast de länder som jobbar med fattigdom och sånt kan ju få vara kvar och hjälpa till. Såg ett program igår om soldater, såg bara en liten del då en pojke måste ge sig iväg eller något liknande. Så pratar en soldat med honom om någonting. Så börjar pojken gråta, tycker så synd om honom. Soldaten ger honom en halsduk och kramar om honom. Önskade nästan att det var jag själv som höll om honom.


Har ett nytt omtyckt band också, Boys like Girls. Vilket tonårsband alltså! Hel jävla sjuk bra! Thunder är väl bra låt, lyssnar lite på andra låtar genom youtube. ELITBRA! Här kommer en liten snutt ur låten thunder..


I tried to read between the lines
I tried to look in your eyes
I want a simple explanation; what Im feeling inside
I gotta find a way out
Maybe theres a way out

Your voice was the soundtrack of my summer
Do you know youre unlike any other?
Youll always be my thunder, and I said
Your eyes are the brightest of all the colors
I dont wanna ever love another
Youll always be my thunder
So bring on the rain
And bring on the thunder

Älskad låt. Kom ihåg orden. Lyssna genom låten.

Har varit lite på rean idag, blev lite köp och örhängen bland annat. Behövde lite ny outfit så ja, det blev lite. Någon dag ska jag med Philla och shoppa på Karlstaden. Han ville se sin internetvän, haha! Rolig han är. Vi har setts innan så reason han säger så (vad jag tror) är nog att han frågat förr om jag vill komma till honom. Fast det var typ aplänge sedan.

På tal om att byta samtalsämne iaf, jag vill ha Shayne Ward. NU! Vilken bakelse! Den killen verkar ha allt typ. Om han behandlar en så bara YES GE MIG FÖRFAN! Ska sitta och dregla genom musicvideos nu lite tror jag. Sen blire att fokusera sig på känslorna till uppsatsen in swedish. hörs!


UPPSATS IS CALLING!
Anna Molander