GRYMT TRÖTT!

Hello!

Ja, jag kan itne mer säga än att jag är grymt trött. Klarade slut testet och en till sedan nu så känner jag mig kanske redo. inte långt kvar heller. JISSES! Aja, ska röja undan det värsta nu, sedan slockna och imorn blir det skolan. Dirr hem och sedan ska jag dammsuga och diverse saker. Nu säger hjärnkontoret hejdå, godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Sagolika Sunne

Hello!

Ja, nu sitter jag i Sagolika Sunnes nya bibliotek. Riktigt mysigt här faktiskt! Har den där biblioteksstuket som finns i en del filmer. Jag och Klary har käkat på Saffran & Vitlök som har flyttat och god damn, det var läckert place nu alltså! Kul att de har höjt en level. Haha! Jag är proppmätt och behöver nog ingen mer mat idag! Farligt med buffé alltså!  Har chillat lite vid körskolan, inte så rockigt kanske. Men trevligt! Träffade Nicke & Anton igen vilket var riktigt kul. Dock har dom fart hem under tiden vi har ätit. Hoppas vi ses snart igen iaf.

Ikväll blir det nog ingen Emelie Bergh som tänkt men jag ska påminna henne om CD skivan hon skulle göra tills imorgon. Måste ju städa klart innan valborg alltså, förbannat lat är jag! Idag ska ALLT vara klart. Hoppas det kommer folk som tänkt nu också, annars känner jag mig riktigt mobbad alltså. Haha! Men städat ska det bli! Fyller ju trots allt år snart så släktningarna måste ju få känna lite på befrielse av Annas stökiga rum. "Äntligen ser jag golvet!  Säg någon som inte klagar liksom?

Om mina krafter tilllåter ska jag se på Tonårsliv ikväll också. Sedan ska jag försöka bestämma mig för vad jag ska ha för kläder på mig imorn. Jäkla beslutsångest alltså! Och håret ska vi inte ens nämna, kommer bli katastrof på Älvkorksvägen imorn! Jisses, allt som måste göras också. Shit! Aja, det löser sig nog. Har ju partyprincess till syster så det finns nog en utväg genom henne.

Förut skrev jag upp vilka som tackat ja och vilka som sagt kanske. Den där kanske listan typ vann över de som stämplat att de kommer. Hoppas det kommer fler än så! Kollade förövrigt in en liten lapp jag hade i plånboken. Dagen jag tog min piercing nr 2, 29 oktober. Alltså är den ett halvår gammalt, grattis på den lilla pärlan! Höhö. Får se om det blir någon nummer 3. Det spörs!

Just nu känner jag att jag bara sitter här för att dryga ut tiden, men vad gör det om 100 år när allting kommer omkring? Klary sitter mittemot mig hon, gullfia! Får se vad vi hittar på härnäst. Hon har körning kl 14 så jag ska väl försöka göra klart slut testet så är det överstökat. Klary har även stuckit genom en kanyl i tungan, gött va? Hon sitter och sörplar sitt eget saliv här, haha. Men så är det när man har ont och inte kan göra så mycket åt det. Den som vill vara fin får lida pin. Jaja, ska nog ge mig att skriva nu. Blir bara drygt att läsa, vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

SUNNE!

Hello!

Ja, idag onsdag drar jag till sunne för att träffa Klary & lite teori när jag ändå är i farten. Vi ska käka en liten middag någonstans och sedan säga farväl eller snarare på återseende! Nu ska jag sova ska duscha till morgonen så vi hörs nästa gång jag skriver! Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

GRATTIS KLARY 18 BAST!

GRATTIS PÅ DIG KLARA ALM FRÅN SMÖGEN!



Magnus Uggla & städning!

Hello!

Ja, nu är jag igång igen. Tro det eller ej folk, nu kommer att få hjärtsnörp nästa gång ni tittar in i mitt vackra rum. Det som alltid varit stökigt ska nu vara skinande rent och ommöblerat. Anna ska känna sig stolt innan hon är klar. Ska ta allt på golvet innan jag somnar. Sedan ska jag fortsätta imorn. Stegvis går detta, bra för psyket! Magnus Uggla peppar mig så jag lär vara igång tills kroppen säger ifrån for real. Vi hörs imorn, godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

HÖR & HÄPNA!

Hello!

Ja, tro det eller ej, hör och häpna, ja eller nej, JAG HAR BÖRJAT STÄDA! En sopkasse och en stor klädkorg har jag lyckats skrapa ihop i mitt efter-tsunamin-rum. Det är stort för en saksamlare som mig. Så jag har varit osocial, inte fixat med några bilder eller något. Jag har lagt in kläder och diverse saker i garderoben också. Imorn fortsätter jag, fast det blir ju typ skit sent då. Så nu ska jag dirr i säng för det förtjänar jag. Godnatt på er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Inte länge kvar nu, ÅNGEST!

Hello!

Ja, nu har man hunnit med lunch och en liten tupplur. Jag & Nova har busat och vart i en "koja" som vi gjorde i sängen. Sedan kom MLi förbi en sväng och hälsade på, hoppas hon känner mer sug att vara med nästa gång nu. Haha! Just nu vill jag bara hem känner jag. Har gjort mitt för helgen, bara städning kvar. Nu är de inte lång tid kvar tills jag blir vuxen, varför måste man bli det? Sedan är det inte långt till körkortsproven och de kan ju bara ta sig så dåligt som jag mår av pressen jag har. Fyfan, vill bara gå och sova i 100 år så jag bara slipper allt just nu. Skolan, körkort och de andra sakerna som jag måste tänka på tar kol på mig alltså. Önska Mimmi var vid liv så vi kunde ta en lång promenad som vi brukade göra på vårkvisten. Fan, just nu hatar jag livet. Tur att jag ska hem om några timmar så jag kan gro igen i mitt rum. Skiter fullständigt i om folk tycker det är stökigt. Dom måste inte komma in till mig! Tvingar dom inte precis. Nu blir det snart en stor ordspya av allt detta så nu ger jag mig och försöker komma hem. VI HÖRS!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Nalle Puh till frukost!

Hello!

Ja, nu är man uppe med tuppen minsann. Nova vaknade för ungefär en timme sedan så har ju varit vaken sedan dess. Vi har bytt blöja, käkat frukost och nu ser vi på Nalle Puh avsnitt på Barnkanalen, BRA PROGRAM! Är inte så farligt trött som jag varit de andra gångerna jag då jag varit barnvakt åt Nova. Visst, jag skulle mer än gärna lägga mig och sova någon timme till, men jag kan allt hålla mig vaken ändå. Inte så farligt att jag skulle somna ifrån det lilla vilddjuret. Idag blir det väl inget speciellt vad jag vet. Ska väl invänta Sara så ska vi åka hem. Nu ska jag leta efter lägenhets nyckel så får vi se om jag och Nova kanske går in till stan. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Veronica Maggio

Hello!

Ja, jag vill bara rekomendera Veronica Maggio. Vilken pärla hon är! Har totalt fastnat i hennes musik. Hennes låt 17 år är jag helt sold på! Den får mig att bli lugn. Det är lite cruising musik man ska lyssna på när man åker långa sträckor. Härligt! Sommar musik verkligen! Får jag körkortet som planerat, då är det jag som kirrar en schysst skiva och cruisar runt bara för musikens skull. Musiken är livet verkligen. Bara bra musik och det är bara jag som bestämmer. HÄRLIGT FOR FAN!

Åkte ju och firade farmor tidigare idag. Hon fyller 65 år IDAG, 25 April, hade lite fel där innan. Vi gick direkt in på Relaxen där det var en stor pool för flera stycken och en bastu. Även bord osv. Bilder kommer upp på bdb tror jag. Sedan blev det mat, någon sallad Camilla gjort med massa godsaker i. Sedan blev det minsta tårtbitarna jag tagit i hela mitt liv. FEEL HAPPY! Sedan dess har jag varit här. Hos Monstren på Herrhagen. Har kollat lite om valborg, umgåts med vilddjuren somd org för några timmar sedan och sedan har jag sett någon film. Har även försökt få hit någon, men vi vet ju hur det slutar! Ska strax lägga mig för jag är otroligt trött och jag har otroligt tråkigt. Så nu bär de av in i drömmarnas land! Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

the big update.

Hello!

Ja, nu kommer det stora Updaten jag pratade om imorse. Var beredd! Här kommer det!

Måndag
Var jämnt lagomt skoltrött och hade ångest så de skrek om det. Varför kan inte skolböckerna bara ta sig någonstans och sedan försvinna? Dagen i sig var väl pest och pina ifrån min sida. Var nog lite grumpy där några gånger men jag hoppas ingen blev skadad på varken ut- eller insidan. MLi köpte musboll och vi kollade på djur, bil över hela staden också. Thanks for the ride baby! Sedan var det ju nästsista Sport Academy för min del tror jag, ska inte säga för mycket! För där ljög jag! På måndag är det nästsista, sista gången är vi alla tre. GÖTT! Så jag blir av med de sena måndagarna. Ungarna är underbara, men jag hinner inte med något känns det som. Jag fick inte ens vara ledig dagen vi tog bort Mimmi heller så ja, jag känner verkligen inte för Sport Academy nästa säsong. Trodde ju att jag skulle få in pengar till klassen ja, men icke! Uselt! Well, dagen slutade hemma hos monstren på herrhagen. Jag & Ida blåste upp ballonger och serpentiner ända tills vi skulle lägga oss. Vem var king om inte jag? Visade även upp Tonårsliv för Ida innan ögonlocken svek oss, hoppas hon gillade serien! Inte många avsnitt kvar, fan!

Tisdag
Startade dagen med en busstur till bussstationen där min älskade MLI hämtade upp mig med som kumpan Katti. Bollarna var ju fet ivägen för mig när jag ska gå på en buss så tur att jag en sådan ängel! Halva dagen var väl rätt så naturell, orginal, unfake, what ever.. Den avslutades med två projekt redovisningar, Drömkalas & Barnhemmet Flöjten. Bra redovisningar om jag får ge min åsikt! Men jag hade hellre sett Ronjanos redovisning om en liten visit i Wales. Dock fick man inte ha en önskan om det, så ja, min dag blev ganska pissed pga en viss lärare. Hoppas inte aggen jag hade på läraren gick utför allt för mycket på mina kära. Ronjano kanske kan köra en privat redovisning only for me? hihi. Efter redovisningarna tog jag bussen in till stan för jag skulle hem till tandläkaren i Deje. Kom hem, kolla lite på datorn och sedan drog iväg på lilla systers cykel. Jag & Tandläkaren kom fram till under 5 minuters konversation och undersökning att vi kan inte göra något hålundersökning ingrepp pga min brace. kändes rätt gött att slippa laga hål this day! Efter det någon gång så drog jag till Ronjano och vi snacka om diverse saker. Sedan fick jag skjuts, thanks darling!

Onsdag
TEMA DAG stod på schemat, temat var Jämställdhet/Jämlikhet. Två tjejer i 3an hade gjort iordning denna dagen och den var otroligt lyckad! Dagen startade för min del med försovning när vi ändå hade lite sovmorgon. Men kom bara en kvart försent så det var inte så illa ändå. Jag började då med en tipspromenad som alla skulle göra, hoppas jag vann! Om det ens var en tävling? Efter promenaden i korridorerna så blev det diskussion i A43. Man tog upp diverse saker om tjejer och killar. Sedan kom en fråga som jag kunde svarat på men ville inte. To personal to dicuss. När diskussionen blev som hetast drog vi till Aulan där vi skulle se 2 filmer, rätt nice! Sedan var det lunch, mums? Minns inte, brukar inte vara så gott. Kvart i 1 var det insläpp i Idrottshallen för dagens Höjdpunkt, vad kan det vara? Jo, men är det inte MAGNUS BETNÈR som ska göra Stand Up för oss eller? Han gjorde min dag kan jag säga! Vad som hände efter Betnér vet jag inte, jag tror jag var med Ronjano? Men minnet är ju som det är nu för tiden, haha!

Torsdag
Vi hade kompledigt ifrån skolan pga föreläsningar vi var på i höstas. Så jag passade på att ta några körlektioner och göra lite teori. Så fick gå upp tidigt och köra bil till Kil. Väl i Sunne gick jag runt lite, gick in på Coop och köpte smörgås, ramlösa blåbär och bananer. Det fick bli mitt dagliga intag. Körlektionen gick ju piss kändes det som. Vill inte köra bil längre nu. Inte sugen på något som har med Körkort att göra. Känner att det räcker med övningskörning för min del. Ångest inför proven har jag också, satan! Aja, när jag haft mina lektioner så satt jag med repetitions del 2 som jag hållt på med ända sedan jag var i Sunne sist. Känner mig otroligt okoncentrad när jag sitter där framför datorn som är 30 cm ifrån facet. Men jag klarade den, och på första försöket klarade jag del 3 också, GÖTT! Nu är det bara Sluttest kvar och de andra frågorna, men vet inte om jag ska göra dom. Ska upp nästa vecka och hälsa på Klara, samtidigt som jag ska göra Teori. Blir nog bra med teorin iaf. Hatar pengar, för det är vad körkorten hänger på. Mitt körkort har säkert gått på 10.000 kr och det känns FÖR MYCKET för ett litet kort många får i Korn Flakes paketet. Efter jag blev klar med Repitition så kände jag att nu har jag gjort min dagliga dos av lycka, så jag gick till Hem Bageriet och köpte 3 bullar för att fira lite och unna mig när körning ändå gick skit. Satte mig vid tågstationen och väntade på tåget, tog vara på solskenet som kom. Tåget kom, jag gick på och mor kom för att hämta mig. Vi drog hem och inte så långt efter det kom pappa. Ronjano ringde, Anna åkte med pappsen till kisosken för att inhandla godis, släppte av henne hos Dahlmans. Där var jag ända in på kvällen och vi hade vårat talk där. Drack lite vin och kände lite på hur livet är. Tack för den underbara Ronjano och tack för en underbar kväll!

Fredag
Startade med 07.12 bussen, för en gångs skull var jag iordning en kvart innan bussen gick. Satt och snackade med Linn om saker som hänt under tiden vi inte setts. Hinner inte ses så ofta pga skolan, känns jobbigt för min del. Nämnde även dissen jag fick av en viss person, haha! Tänk att folk inte kan vara mänskliga vissa dagar. Efter bussturen så vart det ju skolan. Mötte upp MLi i cafeterian. Möttes av Moberg som jag ALDRIG, verkligen ALDRIG sett ett par mjukisbrallor på, även var det så med Ricky. Killar som överraskar gillar vi! Vi hade mysdag med klassen idag så halvadagen bestod av filmen Slumdog millionare, inget jag kände var så bra att jag skulle desperat vilja se den igen. Men koncentrationen var ju som den var också. Skulle spela upp 2 scener tror jag totalt ihop med en grupp på svenskan som var med i filmen. Godis, popcorn och morötter toppade i dipp, kunde det bli bättre? Fick se Erica en sväng också, hoppas det går bra nere i Lund nu! Vid lunch var man inte så sugen kände jag. Sedan vart de Håkan lektion, något nytt och man förstår ju som man förstår när man har Håkan. Skrev även upp mig som sommarjobbare på HUC de 2 första veckorna på sommarlovet. Måste ha något jobb. MLi ställde också upp, även Erica. så jag blir ju knappast ensam, sedan så ska vi cruisa ifrån stan i sommar och glassa med MLis cab. Efter lektionen blev det Ullabulla och eftersom våran klass är den med omotiverade så pratade vi bara om filmen. Teater fick vi ta en annan dag. När det var slut så drog vi mot MLis cab, vilken läckerbit! Jag, Karl, Rickard och MLi cruisade ifrån HUC med stil! Sedan blev vi avsläppta vid McDonalds jag och Karl. Så gick vi och pratade en liten sväng typ från hörnet av Mc Donalds fram till busstavlan med alla tider, sedan sa vi farväl. Smsade min moder som sa att jag skulle ta bussen till Bergvik. Sagt och gjort så är jag där och möter upp min mor. Vi går till bilen och Anna kör hemåt. Väl hemma togs dator ut dirren och jag satt i solen tills ögonen inte klarade av att koncentrera sig mera. Jag hade planer på att städa och vara duktig och precis när jag kommit in med datorn och ska börja så ringer Linn som vill ha sällskap till stan. Generösa Anna hänger på och vi var väl där i någon timme, härligt! När jag kom hem så försöka jag ge mig in i städningen men de gick bara inte. Vid 23 tiden ringer Haglund och vill bjuda på smörgås tårta. Jag och mamma knallade över och vi pratade om massa olika saker med Jenny och Christer, härligt! Sedan vart det en och sova!

Lördag
Idag, lördag, så ska jag och hela pappas släkt till farmor för att fira att hon fyller 65 på valborg. Men tror inte hon skulle sluta jobba för det. Så nu ska jag duscha, sedan kommer pappa och sedan blir det Spa på Bomsta, härligt! Efter det så drar jag och stora syster till Ida där jag ska vara barnvakt och dom ska ut. Så om någon känner sig villig så kan ni ju komma förbi och se en film med lilla mig. Nu väntar duschen, pappa kommer om 25 min. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Update my friends!

Hello!

Ja, tänkte bara säga att jag kommer med fetaste updaten senare idag när jag kommit hem. Ska handla om veckan som nu gått och vad som sker i helgen. Skolan kallar, vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Miley Cyrus - The Climb

Hello!

Ja, nu lyssnar jag på denna underbar låt. Finns seriöst ingen bättre just nu. Skola, tandläkare, Ronjano och lite samtal med Klara. I feel done for today! Får se vart jag hamnar imorn, men ikväll hamnar jag i min säng! Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molader

Deep talk and a swim.

Hello!

JA, inatt sov jag hos liven på Herrhagen. Lilla prinsessan blir 2 år idag, stora tjejen! Så igår blåste vi ballonger innan vi la oss, även serpentiner vilket jag var kung på. Ida tog mina strumpor imrose så jag fick ta hennes med hål i, snacka om att jag saknade mina strumpor alltså. Jaja, skolan blev. Åkte med MLi den galne, sedan var de krångel skola blablabla. Nu väntar Anna på Ronjano, dom ska gå lite i vattnet, vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Alla dessa frågor utan svar..

hello!

Ja, med tanke på vad klockan var igår så borde jag in sett redan då att något sällskap skulle jag inte få. Nice rim där, hehe! Så efter att min kära vän full och go lagt sig så gjorde jag iordning allt och la mig. Bäddade, plockade iordning och sedan var det bara att försöka slockna. Det har varit svårt att sova ensam den senaste veckan, får se när det släpper. Iaf skrev jag ett godnatt sms och sedan efter kanske 20 minuter ringer en full & go Klara Alm från Smögen. Hon gjorde min kväll hon. Spelade in hennes sjuka skratt också, så varje gång jag blir ledsen eller något så ska jag lyssna på det. lär garanterat apflabba åt det i framtiden. En sak undrar jag, varför vill ingen hålla mig sällskap när jag är barnvakt?

Vaknade av att lilla Nova darling ropade på mamma vid halv 8 imorse. När jag kom in så skulle jag inte bära upp henne, utan jag skulle gå sa hon. Jag gick tillbaka till sängen och slocknade. En timme gick och sedan hörde jag henne igen. Lät henne ropa ett tag innan jag gick upp och kollade till henne. Bärde upp henne, sedan blev det lite tårar och jag fick inte vara kvar i hennes rum, schysst! Så jag gick ut, titta till henne en sväng senare då hon lagt sig i sitt tält och somnat, goding! Sedan velade vi runt i lägenheten med frukost och klossar.

Jag tog bussen hem halv 1 med skavsår för hela året. Mor hämtade upp mig och jag fick köra från Peter och hem. Måste verkligen lära mig att köra nu. Vill ha körkort. 6 körlektioner kvar och jag känner bara press alltså. Jag vill verkligen ha körkortet. Kan man inte bara få körkortet i flingorna så är det bra sen? Yeye, fram tills nu så har jag sett på var fan är min revy? med Magnus Uggla, rätt bra faktiskt. Lite små kul. Sedan behöver jag inte mat förens imorn för nu är klockan sent och jag är äckligt mätt. Ska försöka hamna tidigt i kojs ikväll. Hörs later!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Skadar inte att vara borta ibland trotsallt.

Hello!

Ja, nu sitter jag i stan. Härligt! Får se om man får nog sällskap senare annars får man bara se från den ljusa sidan och vaknas av Nova vid halv 9 imorn. Härligt det med! Nu ska jag bädda sedan får vi se om det går någon bra film på TVN. Har nyss sett Phone Booth, sådär alltså. Har sett bättre i mina dagar. Men nu ska jag dra mig. Hörs imorn, godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Detta med att göra sig iordning.

Hello!

Ja, nu ska jag duscha och jobbigt nog göra mig iordning. Sedan så åker jag & Liljan till fif för att fira johannes. När jag varit där en stund så åker jag vidare till stan, saknar mina små liv där borta. Så om någon känner sig manad så kan ni ju slå en pling så kan vi se på film. Ha en bra kväll!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

I need somebody with a humantouch.

Hello!

Ja, nu sitter jag ute i solens sken och bara njuter av våren som bara kommer mer och mer för var dag som går. Sitter hellre ute i solen med datorn är inne i mitt stökiga rum och bara påminns om det vackra ljuset utanför fönstret. Man får passa på att steka nu när det tar som bäst. Jag ska allt bli brun som förra året, då jag för en gångs skull kände mig brun. Dock fick jag ju brännblåsor på köpet! Men den som vill vara fin får lida pin, inte för att jag då siktade mot bränna, det var ju otroligt varmt ute i skogen med packning på ryggen. VANDRINGSLÄGER IS THE SHIT OM MAN SLAPP SOVA I TÄLT TYP VARJE NATT! Min näsa rinner som aldrig förr också. Klara skulle aldrig fått smaka på mitt mos + att jag skulle nog lagt mig när alla andra gjorde det. Sömn kan leda till sjukdom minsann (dåligt inmmunförsvar)! Dålig sömn + Baciller = Maja med Niagarafallet utkommande ifrån näsan.

Idag känner jag för ingenting. Känner inte för att äta men tvingade i mig två mackor, känner inte för att dra på party, känner inte för att ligga i sängen och dra. Känslolös today minsann! Om jag nu känner något så är det blogg. Det känns liksom värt att göra. Finns ju typ inget bättre att göra på internet än att blogga. Sedan att läsa andras bloggar och bli inspirerad. Jag har hittat ett flertal bloggar som jag följer på bloglovin nu bl a från 2 av tjejerna i dokumentären Tonårsliv. Serien som jag nu suttit och nötat på SVT Play pga att tiden inte finns till när det väl går på tv. Grymt bra serie! Man får instikt i hur andras liv ser ut och hur de löser sina problem m m. Rekomenderar verkligen den serien! Jag är ju en person som nästintill ALDRIG kollar på tv, och gör jag det så finns det en jäkla bra anledning till det. Är inte som många andra som följer och t ex tar programmet före skolarbete. Nejnej, Anna sköter sig hon minsann. Trots att hon är dryg i skolan. De program som jag kollar mest på SVT är Mia & Klara och nu på senare tid är det Tonårsliv. Dock är det bara några få avsnitt som kommit ut så man hinner ju se dom rätt fort. Läste i Monica och Joannas bloggar att de fortfarande spelar in, hur underbart är inte det?! Nu ska Anna nöta när hon bloggat klart i solskenet!

Herregud vad underbart det är med solsken och den molnfria himlen! Jag bara sitter och drömmer här märker jag, skriver inget sammanhängde alls här, haha! Lyssnar på en massa låtar, allt från mamma mia till lady marmelad osv. Känner mig riktigt glad liksom. Solen har väl gjort sitt när det gäller mitt humör, haha! Tänkte ju ge mig ut på promenad men eftersom ipoden är urladdad + hörlurar som kan ta sig så blir det svårt. Sedan när Mimmi inte finns kvar i mitt liv så är det ännu svårare att ta sig ut på de stigar vi gott hela hennes liv. I Sunne var det ju en helt annan grej för då visste man ju inte vart stigen gick osv, det blev mer spänning liksom. Saknar mig älskling, det är tomt utan dig här.

Nej, nu skriver jag bara för att skriva och jag skriver bara för att jag inte har något bättre för mig. Vill hitta på något innan jag göra mig iordning inför kvällen. ORKA! Ska fixa mina naglar nu iaf. Får se om jag får sällskap av någon i solens sken. Måns har ju sprungit fram och tillbaka genom dörren, en vilsen man minsann! Måste bara nämna att jag köpte sommarens twentyfourseven shoes, ruskigt läckra om jag får säga det själv! Skriker sommar om dom! Malin köpte ett par i vit version av ett par jag köpte förra året, dom ville jag också ha. Tur att min lilla syster har likadan storlek som en själv! SNYGGA SHOES! Look for yourselfs!

Lite bilder som tillhör detta inlägg så att säga!

      

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

FINALLY HOME!

Hello!

Ja, finally home! Fullt upp hela veckan med Klara och dom 2 andra grabbarna som flyttade in, Nicko & Anton. Måste säga att jag kommer verkligen sakna alla er små pysar. Trots vårat liv som lata sambos! Men nu när jag äntligen har landat på hemmaplan, så ska jag bara ta det lugnt i helgen. Johannes ska ha kalajs han, så jag ska väl dit och säga grattis. Synd att jag inte hade körkort nu alltså. Hade jag haft det så hade jag ju lätt kunna åka hem när jag väl kände för det. Annars blir det plugg av teoriboken, Klara skulle ringa för vi ska skriva lite rader tillsammans. Det blir att ta tag i skolarbetet jag inte hunnit med annars också. Har mycket för mig nu. Imorn ska jag läsa nästan ALLA 100 BLOGGINLÄGG som jag har på bloglovin.com, KUL! Men nu ska jag sova för den är kvart över läggdags för min del! Godnatt på er!



MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Sunne hela veckan!

Hello!

Ja, nu drar jag till Sunne kommer hem på Fredagkväll. Får se vad som sker denna veckan. Men nu ska jag iaf packa och sedan drar vi. Hörs på fredag, ha de bra!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Påskaftons afton väntas!

Hello!

Ja, nu ska jag fixa iordning mig sedan ska jag dra mot Liljott. Men tänkte bara skriva någon rad som utfyllnad. Efter den goda maten satte jag mig ute i solen och jag fick mig lite färg, NÖJD! Så nu ska jag bara fixa iordning allt, haha! Orkar inte skriva mer. Hör av mig senare eller imorn hur kvällen blev, vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Glad Påsk!

Hello!

Ja, glad påsk på er era killingar! HAHA, totaly wrong! Men strunt samma! Blev grymt sent inatt. Gick ju så bra filmer så jag satt uppe till 5. Hollow man 2, Chronicles of Riddick, Magiska systrar och You got served. Alla var sevärda så ni kommer inte bli besvikna! Systeryster kom hem vid 4 tiden kanske, sedan slockna hon nere i sitt rum. Idag är det ju Påskafton och då ska vi som tradition åka till morföräldrarna och käka mat. MUMMA! Efter det ska jag hem och börja göra mig iordning inför kvällen. Liljott styr påskafton, fett nice! Glömde säga igår att Ingrid, min mentor, gjorde min dag. Fick ett sms av henne där de stod att hon hoppas att det går bra för mig och att det var som vanligt i skolan bortsett från påskpyssel och fotbollscup. Inget spec som jag missade helt enkelt! Annars har ju MLi koll på allt åt mig, goding!

Ska även jobba lite på måndag tror jag det var. LITE drygt men det är värt det. 800 i plånkan skulle inte sitta fel. Måste börja värdera min ekonomi, det finns fortfarande födelsedagsbarn som inte fått present av mig. Känns riktigt pinsamt faktiskt, men jag skiter ju inte ut pengar. Vad ska jag göra? Ska iaf kolla ut lite presenter när jag ändå får pengar. Inte handla nytt hela tiden.

Men nu ska jag ta på mig dojjorna och dra ut i solen innan vi sticker, lägga in en tvätt där också. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Borta bra men hemma bäst!

Hello!

Ja, då är jag tillbaka i min hemort för lite refill of powers. Kom ju hem igår efter en tur med syrran vid Sunne Pizzerian där det blev lite kebabtallrik för plånboken. Otroligt gott! Väl vid korsningen in till min ort så fråga Ronjano om man kan kika förbi, självfallet! Anna blev kvar hos Ronjano till 23 slaget och under tiden hon var där blev de lite fika, lite bungy jump, lite fällskärmshoppning och lite smalltalk about valborg. Längtar ruskigt alltså! Fick skjuts av gullongen också, tack! Väl hemma möttes vi av varelser i mitt garaget som gömde sig, haha. När jag gick in i mitt rum så möttes jag av en konstig lukt och den var inte god den itne. Så idag drog jag ur hela min säng och plockat ihop ALLA kläder för tvättning. Nu snart ska jag börja ta upp allt skräp som jag inte verkligen behöver. I slutändan ska jag möblera, vi får se hur det blir! Kan visa bild senare. Risken finns att det kan ha blivit mögel någonstans, illa pinkat om det är så!

Ja, till veckan som varit då. Den startade verkligen bra, EGET RUM! Kan det bli bättre? Sedan delar man den så kallade "lägenheten" ihop med en själsfrände känns det som, haha nu snackar vi djupt alltså. Allt bara klickade, känns som vi kännt varandra i flera år. Fast vi har bara setts typ 5 dagar eller något, men klick sa det och jag tror knappast att Klara, som hon heter, skulle tycka de motsatta. Eller ja, skitsamma men jag tycker som jag tycker. Känns som att vi kommer hålla kontakten efteråt också. Klick, klick! Haha, vi snackade faktiskt om det. "Anna tror vi är kompisar blabla", om vi inte är kompisar kan vi ju alltid vara bekanta och är vi inte bekanta då är vi bara människor från två olika delar av Sverige. GräsGräs som Ronjano sa. Sedan var min föredetta jobbkamrat Vibeke på samma kurs vilket var ännu bättre. Måste säga att min första vecka har varit bra men..

Veckan var lite dryg med tanke på att man inte hade något för sig efter "skoltid". Så för tidsfördriv så var jag och Klara ute och gick nästan varje dag. Eller jag var iaf ute och gick, oftast blev det en timme varje gång jag var ensam. Klara var hemma och var min mamma hon, haha! Gjorde god Sallad där också, mums!  Sedan fick vi ju sena körlektioner så vi hade ju dom då som kvällsfördriv, om man nu kan kalla dom det. Sedan handlade vi och dolade. Diskfight blev det en sväng där också. Träffade Jokki en sväng i veckan och han var ju lycklig för SM guldet Färjestad har kammat hem. En replik som inte gick osagd denna veckan var "Hej! Mia heter jag och jag sover hos Klara inatt!", haha! Mia & Klara är stjärnorna just nu! Jag & Klara avslutade våran vecka tillsammans på Saffran & Vitlök där vi tog Dagens och MAMMA MIA vad gott det var! Skönt att få riktig mat för en gångs skull. Sedan var det jag och Vibeke kvar, sedan hade hon körlektion och efter det drog hon till pojken sin som skulle spela match. Jag fortsatte pluggandet av teori, sedan körde jag en sväng och efter det packade jag som sagt och storasyster kom för att hämta lillasyster.

Nova och Ida var här och hälsade på förut. Gullungen. Saknat henne faktiskt. Saknat Måns också den tjockisen. Men nu laddar jag som sagt med nya krafter för en vecka i Sunne igen. Får se om man förblir sysslolös med Klara eller om någon vänlig själ vill dra ut mig på hyss. Idag har jag ju som sagt städat bort det värsta, imorn är slutspurten innan man ska på Påskbord och sådant. Idag har jag även tvättat och rensat ihop högar i källaren så man vet vad man ska ta och tvätta. Har blivit en del städmotivation denna helgen. Känns helt OK att vara lite vuxen trots att man har en vuxen som gör allt åt en annars.

Kvällen som gått nu har gått till datorn, god mat i gott sällskap och film. Sitter just nu och ser på "Chronicles of Riddick", Vin Diesel har huvudrollen och jag måste säga att den är ruskigt bra trots att jag missat en halvtimme på den. GE MIG BRA FILMER! Kvällen ska avslutas i en tom säng med en bra film om inte ett trevligt telefonsamtal. Vi hörs imorgon! Godnatt på er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Idag är det en månad. Idag är det en dag. Idag är det bio på gång!

Hello!

Ja, nu sitter jag hemma hos Ida. Jag bor ju här typ 50% i veckan och denna veckan vart det 20% inneboende för min del. Men iaf, anledningen till att jag är här just nu är för att det går inte någon buss förens vid midnatts slaget. Så jag blir kvar här inatt på grund av att min kära mamma 2 vill inte sova ensam. Okej tänkte jag, jag hade ju ändå inget bättre för mig i 3 timmars väntan på bussen. Så imorn blir det kvart i 1 bussen hem, gött!

Idag vart det bio för hela penningen! Dagen startade med världens längsta utsovning. Jag ställde inte klockan och tänkte inte att jag skulle sova till tio 1. Fort in duschen och sen in i syrrans rum för att fixa iordning mig inför dagen. Det var på minuten att jag blev klar till bussen. Fick skjuts av moder också så jag hann ju precis! Väl i stan möts jag upp av MLi inne på Åhléns. Där strosade vi runt och hitta de ena och de andra. Det slutade med att MLi fick lite sommar kläder, jag fick ett halsband för 30 kr och jag blev totalt kär i en flajs klänning som måste flytta in i min garderob. 250 spänn vore nu! Efter lite stros och shopping blev de BK, blä vad jag inte vill ha sådan mat på länge nu! Sedan bar det av till Hemköp för lite naturecandy och sedan blev det Män som hatar kvinnor. Riktigt bra film gott folk! GÅ PÅ BIO MED ER! Ja, sedan hamnade jag här då. MLi körde mig hon, duktig kicka!

Idag är det en dag kvar tills jag ska till Sunne. Sjukt nervig är jag! Tänk om jag kör på någon? Tur att bromsen finns va, haha! Ska hem och packa imorn och sedan bär det väl av vid kvällningen skulle jag tro. Vi kanske drar dit tidigare så ska jag visa lite kläder jag vill ha från MUG. Undrar hur det ser ut där jag ska bo. Datorn ska ju garanterat med annars går novellen åt helvete alltså. Undrar även om jag ska dela rum med någon? Hoppas jag inte jag behöver. Så kan jag ha min egna lilla värld där. Haha, vi får hoppas det går bra!

Idag är det en månad kvar tills jag blir myndig. Hur känns det? Helt OK faktiskt. Dock får vi se om jag kommer fira det på något sätt. Känns lite som en våg när det gäller det där men ska prata med mor om det imorn hur det blir och så. Annars blir det väl kalas för släkten. Sen får vi se vad Arena har att bjuda på!

Nu ska jag ge mig för detta tog bara lång tid när man sitter här och tölar med flickorna. Vi hörs imorn! Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Chill Grill!

Hello!

Ja, nu har jag kommit hem efter en så kallad "myskväll" hos Linn. Natalie var med också. Jag satt i soffan medans dom sprang runt och gjorde sig iordning för utgång. Vi åt tacos och kollade på FBK - HV71. Såg även Rådström där en sväng i TV rutan, haha! Nu är jag hemma och är så redo för sängen så det finns inte. Imorn är det en ny dag och om jag orkar så ska jag ta en morgonpromenad, annars blir det att sova ut. Jag har trotsallt en film på 2,35 att kämpa mig igenom. Nu gäspar jag otroligt här så sängen får hälsa mig välkommen. Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Myskväll på G?

Hello!

Ja, nu ska jag iväg till Linn. Hoppas det blir kul. Vi hörs när jag kommit hem!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Mopeder som burnar och fåglar som kvittrar, våren är här!

Hello!

Ja, nu kommer inte tro era ögon. Anna har tagit sin lilla dator ut ur boet så den får se på verkligheten. Hur det ser på andra sidan kan man säga, haha! Sitter här i eftermiddagssolen och steker, känns otroligt underbart! Dagen har väl varit rätt så bra faktiskt. Provet kan ju gå åt helsike men jag lever ju iaf. Kändes som det iaf blir ett G av det. Men vi får se! Ingrid har ju alltid med oss i sina prov, så hon fick vara med i mina svar denna gången. Fast jag har inte kommit med i något prov än? Men jag är snäll och gör så ändå, grattis! Höhö, kul? Skärpning! Bestämde även tid för utvecklingssamtal under provtiden, gött! Får gå ensam för en gångs skull. 5e maj blev datumet på morgonen, inte så illa pinkat! Fyller ju den 4e, yay me! (Som London säger i Zack & Cody's suite life.)

Sedan hade vi bild och jag gjorde inget mer på den. Jag lider ju av beslutsångest så de skriker om det så jag gjorde en lite zebra liknande bakgrund. Dock ser de ju inte ut som det, illa och  jag känner mig inte klar med den men iaf. Jag är nöjd med vad jag åstadkommit. Jag kan måla, bara jag ger mig fan på det! Har varit i en del hobby affärer nu förtiden när jag fördriver tiden. Mer hobby än klädaffär och då är det ju något intresse på gång här. Om jag gör en riktigt lyckad bild så ska jag sätta upp den på min egna fondvägg. Hänger redan ett mästerverk där med en tribal och en blåfjäril på. En tatuering som tillhör en tjej som heter Caroline. Mycket snygg tatuering! Efter att ha sett den så har jag alltid velat ha en på samma ställe, en sväng precis likadan. Men jag har hittat mig en egen nu! Ska lära mig att rita först, sedan ger vi oss på målardukar och färger av alla dess slag!

Sedan vart det ingen Håkan bråkan, tackar gudarna för det! Istället flyttades svenskan fram och jag fick min deckare inlämnad, SKÖNT! Bad Sofia läsa lite så jag inte får göra en ny. Det är ett helvete att sitta och försöka få fram en massa bra saker när man inte har någon motivation. Kanske får upp den snart? Man kan ju alltid hoppas. Skoldagen avslutades med tipspromenad i klassrummet och det var ett boysgang som vann. Grattis! Under tiden jag sitter i Sunne ska jag sitta och klura ut en novell också till UllaCarin. Det blev min bakläxa för att jag inte kommer nästa vecka till skolan. Feels pretty good! När jag ändå höll på så fick jag lite engelska av Lena också. Hoppas att det går vägen. Mli, my sweet darling ska hålla koll på saker åt mig tills jag kommer tillbaka. ÄNGEL! Sedan blev det bussen!

Jag och Mli gick till bankomat och skulle ta ut pengar. ANNA ÄR FATTIG SÅ FRÅGA INTE ENS OM HON VILL ÅKA BUSS FÖR HON HAR INTE RÅD!!! Det känns lite illa faktiskt. Ska nog frysa S.A.T.S kortet till sommaren, då har man ju en massa grejer för sig hela tiden. Sedan behövs ju pengarna om jag inte får något sommarjobb. Anyhow, efter att fått ut lite cash från bådas konto så gick vi vidare till Hemköp där MLi förebereder dagen innan premiär bio'09. Det bär tills sist av till Biografen där det är stängt. Så vi fick hämta ut biljetterna imorn! NICE! Män som hatar kvinnor, here we come!

Min moder kom och snappade upp mig vid bussstationen, nästa hållplats OBS BERGVIK! Där handlade vi litegrann till Sunne och lite annat gott till helgen som kommer nu. Resten av "sunnematen" ska jag köpa i Sunne, ANNA HAR BLIVIT VUXEN, WÖW! Provsmakade på en mjukost som hade smaken av Hummer&Krabba, låter ju som äckligmus för vissa kanske men det var otroligt och överraskande god! Ett bra val av mig själv! Blev även smakprov på jucie precis brevid ståndet med mjukost. Någon sorts apelsin som var nypressad tillsammans med olika smaker. Vi tog inte juice orginal (apelsin), vi tog en med smak av apelsin, jordgubb och svarta vinbär, smakade himmelskt! Sedan tog vi en med smak av apelsin och hallon, mums! Godmorgon var märket för er som känner er suga på något fresht och mättande! Kassan blev efter detta!

Övningskörde också, jag som inte kan köra bil gjorde något galet minsann. Jag får aldrig i 3an, vilket jag blir helt störd på så fort jag ska hitta den. Kanske känner mig för säker på att köra så vad jag gör med växelspaken inte spelar någon roll mera? Jag vet inte jag, men jag hoppas jag klarar av körskolan. Skulle vara riktigt illa om jag vart tuvngen att få göra om något nu när jag har sån press. HAHA, snacka om att tycka synd om sig själv! Jag får se mig som en nybörjare utan bil och co-driver. Vi kom iaf fram till mammas kompis och käkade lite fika.

Nu sitter jag hemma här som sagt och jag har dragit fram läxböcker så har jag det klart. Novellen kan få följa med till Sunne, det kan jag softa med. Har något att fördriva tiden med om jag skulle få tråkigt. Får se när Linn hör av sig också, hon är ju fortfarande i stan. Ska även ut och powerwalka, men nu planerar jag en massa här. Inte bra när jag inte ens vet hur framtidens ser ut. Nu ska jag göra annat. Fördriva tiden tills Linn kommit hem. Jag ska ta en smörgås med Hummer&Krabbost på. Vi hörs senare, garanterat!



 

Tänk vad vacker våren är ibland!


MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Ångest och en härligt dusch!

Hello!

Ja, nu är jag ju hemma. Dock gick pluggandet utför efter lite mat i magen. Jag skulle bara vila ögonen i en halvtimme för jag var så trött. Anna vaknar av ett samtal vid tio tiden. Så nu är hon hyffsat pigg och ska plugga järnet. Men innan det så ska jag ta en dusch så håret hinner torka. Sedan om klockan inte blir allt för mycket, ska jag fortsätta med bilden till esteten. Blir kanske något telefonsamtal också. Får se!

Snart Sunne också så jag måste fixa med mat innan jag somnar så mamma vet vad hon ska handla imorn innan hon åker hem. Jag är så nervig! Hoppas att MLi kan lugna ner mig på lördag och få mig på andra tankar. Men nu ska jag ta en dusch och sedan blire plugg. Godnatt på er!



En sådanhär skulle inte sitta fel!


MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Skolan minsann!

Hello!

Ja, nu sitter jag i skolan och har sista lektionen. Jag håller på med deckaren, den börjar arta sig minsann! Liknar en sexnovell men vad gör det? Vi måste våga visa att vi vet vad sex är, höhö. Känns rätt bra att jag fått igång det på riktigt nu. När jag kommer hem blir det naturkunskap för hela slanten! Prov imorn och det är inte stort så MVG på det skulle ju sitta fint i påskriset. Ska nog sitta kvar idag och försöka bli klar med deckaren. När jag är klar så skriver jag ut den imorn för Sofia kanske inte är här, kanske gått hem för dagen?

Ja, jag ska ju försöka med mitt rum. Har gett det många chanser men nu känner jag verkligen att jag MÅSTE städa och det är en känsla jag aldrig haft förut. Det tar jag när jag känner att nu har jag tid. Ska ju ha mys&matkväll med Linn på fredag, känns helt ok! Lördag blir det Män som hatar kvinnor med MLi och söndag ska gå åt till att massera ut knuten jag kommer ha i magen och packa. Sunne nästa! NERVÖS!

Men nu ska jag vara med på lektionen och skriva deckaren. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Deckare, Novell och en otroligt bra Skönheten&Odjuret!

Hello!

Ja, nu är det plugg på gång. Bättre sent än aldrig. Jag ska fortsätta på min deckare så ska Sofia få den imorn. Sedan om jag kommer igång så ska jag göra den årliga novellen som vi alltid har. Den är ju inte klar för fem öre och jag har noll motivation. Men jag kommer väl igång snart. Ska försöka komma upp 20% när det gäller motivationen. Jisses, hur orkar en människa med allt?

Under tiden så har jag ju något fint i bakgrunden av mina tankar. Skönheten och Odjuret. Finns det någon bättre film så säg! Disney filmer är det bästa som finns. Jag tror jag aldrig kommer trött på dom, men man ska aldrig säga aldrig. FILMER IS THE SHIT! På tal om film blir det bio på lördag med MLi. Vi ska se "Män hatar kvinnor", eller vare" Mens, mat och kvinnor", eller vare "Män äter kvinnor". Ja, något fel blev det i kommunikationen där en sväng. Men sedan var Anna back in the game again. Jag vill se Marley & jag också, tydligen asbra. BUHU! Vill se Kenny Starfighter också, stjärnan det! Mycket man vill se men lite man hinner. Twilight vore igen, STÖRTBRA!

Men nu ska jag försöka göra klart deckarn så jag får något klart någon gång. Jag skriver nog imorn när jag vaknar. Då ska det bannemig bli gröt för mig del! Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander