rollin', rollin', rollin'!

Hello!
 
Ja, nu har det blivit ännu ett glapp i mitt bloggande. Har jag mer eller mindre skaffat mig ett liv? Alltså utanför datavärlden? Det är väldigt intressant hur det vänt för mig egentligen. Sen jag fixade till databordet så har jag mer eller mindre suttit mindre vid datorn. kan det vara för jag har det mesta i mobilen? Kan kolla där utan att göra något liksom. Jag vet inte, men jag tror det gör mig gott. Jag har börjat städa istället nu. Tvätta, diska och laga mat. Det är min nya grej and i like it alot! Synd bara att det tog 21 år för mig att inse att det är lätt att hålla rent och inte så tråkigt som det egentligen är. Det blir ju faktiskt vad man gör det till, eller hur?
 
Igår var det roadtrip tur och retur till Göteborg. Lennart tänkte ta och festa till lite när han i år fyllt 60. Så jag följde med Sanna på denna resa, eftersom hon och jag jobbade idag så kunde jag vara sällskap i bilen upp och ner. Det var mycket trevligt och jag har lärt mig att dansa persisk dans, något att ha med i CVt eller hur? Fick prova på persisk mat och persisk kultur. Fick även vara i en villa som är i värde med flera miljonär och känna på scenen "Person-som-trillar-ner-för-trappan-och-dör-genom-att-skallen-flyger-i-marmor-golvet", haha! mycket vackert hus och underbar utsikt! Var hemma halv 5 i morse och slocknade direkt.
 
Idag har jag jobbat från 12 till 19.30 plus övertid. Det var lite panik i frukten ikväll så jag tog min lediga kassa tid och hjälpte till och styrde upp all frukt som stod på lagret. Har varit fullrulle sen jag gick upp i morse. Helt insane. Nu har jag gjort en tvätt och fyllt upp matlådor. Duschat och uppdaterat en del av den nya kalendern. Gillar när bitar faller på plats och jag måste ge mig själv cred för att jag har fixat det, jag är awesome!
 
Nu ska jag fläta mitt hår, ställa in matlådorna i kylskåpet och traska mot sängen. Men nu har ni iaf fått en del uppdatering för de senaste glappet. I morgon nalkas 9.30-19.30 så jag är inte kontaktbar förens vid kvällen. Gör säkert tvätt, mat och disk då. Om jag känner mitt nya jag rätt. Godnatt allesammans och sov sött!

Checklistan!

Hello!
 
Ja, nu ska jag gå efter checklistan så vi hörs senare! YIIHAAAAA!

Helt sjukt att man kan sakna något så mycket!

Hello!
 
Ja, nu har det varit ett megabreak på bloggen. En del jobb och en del annat har jag haft för mig. Har fixat ett mer eller mindre databord så jag har en hörna med alla viktiga papper och sånt, riktigt nice om jag får säga det själv! på grund av detta blir det inte lika mycket datasittande eftersom jag hellre sitter i soffan och kollar på tv. Nya rutiner gillas skarpt!
 
Har ätit en stor frukost, så stor att jag glömde ta teet. Såg på Marley & Me som frukost underhållning. Helt sjukt att man kan sakna något så mycket. Jag såg Mimmi genom hela filmen och det känns helt sjukt att något så underbart kan tas ifrån en. Det är ju naturens lag me så pigg hon var som hund så hade hon kunnat leva flera år till om det inte var för cancern.
 
Under de sist 20 minuterna av filmen satt jag och störtjöt i min ensamhet. Jag saknar Mimmi nått så otroligt. Kan minnas varje steg hon tog den dagen vi fick avliva henne. Känns så hemskt. Ingen kommer aldrig någonsin kunna ersätta hennes plats i mitt hjärta. Ingen kan övervinna min kärlek som jag hade till Mimmi. Jag saknar dig mitt hjärta!
 
 
Kan inte förstå att det är 3 år sen vi sågs sist.

God morgon!

Hello!
 
Ja, nu har jag gått upp. Känner att en timme till skulle sitta fint men då tar vi bara en powernap vid lunch istället. Ska nu käka frukost och jag drömde världens konstigaste dröm. Niklas var med och såg ut som en liten gubbe, hans kompis Emil körde runt mig och vi umgicks, kom hem till något Pernilla som jag inte gillade, sen var polisen med och ja, det var helt insane. Nu ropar frukosten på bordet, Vi hörs senare!

I morgon är en dag den med!

Hello!
 
Ja, jobbet gick bra. Jag är trött, jag kollar på Vänner och jag ska snart sova. I morgon är en dag den med, jag vill alltid ta dig meeed!
 
 
 
Så mysiga är dom! Jag vill också vara kär!

Trött tjej!

Hello!
 
Ja, lite otaggad för jobbet, men har Vänner så det laddar nog upp. 1½ timme extra sömn och nu har jag ätit. Hard work, work! Lämnar mobilen hemma. Hörs ikväll!

Little Racals!

Hello!
 
Ja, jag glömde bjuda på dagens film. Hittar någon denna på DVD, skicka den genast till mig. Tack på för hand!
 
 

Cleaningday!

Hello!
 
Ja, fullrulle på lediga dagen. Började med maraton tills åskan kom. då ryckte jag ur kotakterna och gjorde det jag var tvungen till: STÄDA. Har tagit tag i hallen, fixa hela vardagsrum/sovrummet, gjort ren HELA toaletten, diskat och tvättat. Har även gjort chill con Anna som det heter numera. Mycket nice, fortfarande mätt se typ 2-3 timmar tillbaka.
 
Jag tog mig en dusch, en skål med mat och satt på Vänner. Grymt nöjd tjej måste jag säga. Bättre blir det när jag hör regnet på utsidan. Smattrar så skönt på taket. Det är som en vaggvisa för öronen. Efter den här skivan så kastar jag in handduken för idag och sover. Vi hörs säkert i morgon innan jobbet, godnatt på er där ute!

Det rullar, sakta men säkert!

Hello!
 
Ja, nu har jag varvat med disken och Vänner. Svårt att slita sig ifrån Vänner måste jag säga, är det maraton så är det maraton liksom. Det blir typ ena sidan av skivan, diska, andra sidan av skivan, diska, byta skiva och ta första sidan, diska, andra sidan, tvätta, byta skiva. Ja, det är så det rullar. Men det går bra, belönar mig med Vänner avsnitt och jag jobbar mig igenom sysslorna. Asnice!
 
Hoppas jag har energi att göra något mer än det vanliga sysslorna. Typ rensa och styra upp annat som typ klädrensning, rensa i olika hyllor, you name it. Nu ska jag fortsätta se på Vänner, see you later!

I'm gonna set myself on fiiiirre!

Hello!
 
Ja, nu var den helgen över och idag är jag ledig, how nice?! Var på grillkväll och uteservering i fredags med trevliga tjejor, får göras om big time! Lördag var det softa alabama och filmkväll, var även chaufför Hammarö-Kil och det gick bra. Igår var det softa och jobba. måste säga att min helg har varit riktigt bra faktiskt. Skönt att jag fick en ledig helg denna sommaren iaf. Även om jag jobbade söndag kväll. Men det gör mig inget!
 
Idag ska jag göra lite grejor, skriva checklistan så det bara är att beta av allt eftersom. Ska som i vanliga ordningen se på Vänner, är snart igen säsong 5 och då började jag se på det typ igår, how nice?! Dock har jag kommit in i en sån där "jag tror jag är/ser"-period. När jag kollade på Ghost Whisperer så fick jag tillslut för mig att jag skulle se döda människor som inte har gått över till andra sidan. Vem vill inte vara Melinda Gordon liksom? Men nu när det är Vänner så tycker jag att jag ser Ross och Chandler överallt. It's insane. Men lite kul är det.
 
Nu ska jag sätta mig själv i brand och köra så det ryker! Vi hörs senare!

Efter idag kommer jag vara avslappnad, alabama!

Hello!
 
Ja, nu är jag vaken. ville dock stanna i sängen och där stannade jag tills klockan var tjugo i. Har mer eller mindre blivit småberoende av ett spel på mobilen, måste klara nästa omgång. Snart är jag uppe på berget så det kommer förhoppningsvis ge sig. Måste verkligen begränsa detta till att spela minst en timme per dag och inte spela lång efter läggdags.
 
Fick ett samtal ifrån farmor igår. Tack för att du ringer men som du anade så är det bara jobb i luften. Jag kan komma förbi dig en sväng när jag är i Karlstad under helgen, om ni inte ska bort vill säga? Förövrigt tack för kläderna. Byxorna har blivit ett par favoriter! Ska ha på mig dom ikväll när vi ska grilla och gå på uteservering. tack farmor!
 
Nu ska jag packa i allt och sen ska jag äta frukost och dra mot jobbet. 8-15 idag! I morgon kommer jag kunna vara avslappnad!

Goodnight until i wake up again!

Hello!
 
Ja, tvätt är gjord, packlista gjord, saker är framme och jag ska sova. Hörs om några timmar igen! Godnatt!

Välkommen hem körd brud!

Hello!
 
Ja, nu är jag på hemmaplan igen. Skönt. Stressigt och längre dag är tänkt idag. Det värsta är att denna dagen inte är över. Packa och dola, tvätta och diska, sedan sak de bli en massa VÄNNER! Vi hörs senare!

Nu betar vi av listan!

Hello!
 
Ja, nu har jag avverkar lite saker. Arbetsförmedlingen, packat inför jobb, snart igenom säsong 4 av Vänner och jag småsvettas lite så fläkten står på nordan vindar! Ska se klart detta avsnitt, springa till jobbet och sen jobba till stängning. Hörs senare då maratonet fortsätter, sådan spänning!
 
Btw, ska söka jobb på lördag.. om jag får svar, om jag går på intervju och om jag får jobbet, så nalkas nog flytt. Är jag redo för det? Pirripirr i magen!

Vännermorgon!

Hello!
 
Ja, det har bara varit Vänner hela morgonen mina vänner! Är halvvägs inne på säsong 4, måste säga att jag är en aktiv maratonare! Detta med att jag inte har några kanaler som är bra/funkar så är det en fördel när man ska ha maraton. Undrar vad jag ska se på när jag är färdig med Vänner? Har redan sett igen piratesboxen, the big bang theroy.. Kanske ska go back in the days och kanske se på Eva & Adam, Rosa eller Narnia boxen? Blir nog bra. Annars kanske jag tar upp bokläsning, ska vara intressant har jag hört.
 
Förövrigt startas en bokklubb på lördag. Ska påbörja bokläsning för att komma igång. Mycket jag ska och mycket jag gör inte. Mycket snack och liten verkstad. Men så är det ibland! Man prioriterar annat liksom. Ska ha med mig en bok när jag åker neröver och jag funderar på vilken. Ska jag fortsätta på den boken jag läste för typ 1½ år sen och inte är färdig med eller ska jag påbörja en annan som håller mitt intresse uppe? Det återstår att se.
 
Ska på uppföljning på arbetsförmedlingen sen så nu stänger jag av dumburken och återkommer när jag sätter på datorn igen. Får se om jag hinner innan jobbet. Annars hörs vi ikväll, ha en bra dag så länge!

Nu kommer sommarvärmen!

Hello!
 
Ja, jag vaknade för en halvtimme sen. För det var för varmt och förljust i lägenheten. Och då är det inte ljust här inne! Känner att jag svettas i min sovtshirt. Det känns inte skönt men en dusch fixar till det så känner jag mig fresh igen! Sitter nu och äter frukost samt kollar på Vänner. När frukosten är klar ska jag se klart på Vänner därefter gör jag saker som behövs göras. Fram med checklistan, ciao!

Ronjano, you go girl!

Hello!
 
Ja, nu sitter jag och pratar med Ronjano, hon har varit ute på äventyr. Det är som att lyssna på en bra bok, herregud! You go girl! Over and out.

Sommarlovsmorgon, något värt att sakna!

Hello!
 
Ja, nu sitter jag i soffan och haft min frukost. Blev smörgåsar, banan och lite kesella. Laddade även upp med ett stort glas mjölk och en kopp kaffe, men efter en liten överraskning så fick jag tyvärr dissa båda. Tog det som var närmast drickbara till hands och det var pepsi. Mjölken går ut i morgon och hade sen i lördags varit öppen. Alltså, lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag. Har aldrig i mitt liv varit med om att mjölk blir dåligt så fort och att den blir dålig innan utgångsdatum. GALET! Detta är anledningen till att jag inte köper mjölk och dricker mjölk som en uttorkad växt när jag är hos mormor och morfar.
 
Sitter i vanliga ordningen och tittar på Vänner. Det är så bra. Men för någon dag sen så fick jag be MLi att ringa mig för jag kunde inte komma på en serie jag en gång såg på sommarlovsmorgon Vintergatan 5B. Saknar sommarlovsmorgon och det värsta i dagens läge är att alla barnprogram bara blir sämre och sämre. Det finns ingen bra handling och det är dåligt tecknat. En riktig besvikelse faktist. Det är därför jag samlar på Disney, Babar och Smurfarna, så mina framtida ungar kan få se på bra grejer!
 
Men iaf, jag saknar att se på sommarlovsmorgon på morgonen. Mormors Magiska Vind, Vintergatan 5B, Alarm, you name it! Bara morgonmys! Det är något som föralltid ska finnas i mina framtida mornar. Morgon mys med mysigt program och frukost. Ååh, jag blir kär i hela grejen!
 
 
 
De vilda djurens flykt
 
 
 
Mirror Mirror
 
 
Någon som minns? :)

Vänner!

Hello!
 
Ja, jag har jobbat 8-20.30 och nu är jag som en zombie. Sitter i soffan och är redo för sängen, oohyes! Vänner all day and all night. And i love it! Good night!
 
 

Hel dag i charken, jiao!

Hello!
 
Ja, nu laddar jag upp för ett 12 timmars pass i charken. Hoppas på att folk inte vill ha så mycket idag, peppar peppar! Hade svårt att somna i natt och vaknade några gånger. Får sova igen det i natt. Har även fått en knut på min högersida vid skuldran. GALET! Det gör både ont, jag kände mig illamående när jag tryckte och det kändes som att man skulle kunna ta av hela armen. Gaah! Hoppas det inte fortsätter. Men nu ska jag traska till jobbet, hörs senare ikväll. Ciao!

vilken bra dag det är!

Hello!
 
Ja, nu har jag mer eller mindre varit vaken i kanske 40 minuter och sitter i min snygga Annapalaa - Music is life tshirt. Sov i den i natt. Har påbörjat frukost i köket men ofcourse går det segt att komma igång. Vill gärna ha ljud i bakgrunden när jag gör saker i lägenheten. Annars går jag och gör något som jag vet håller mig sysselsatt och kontaktbar med världen runtomrking: datorn.
 
Men nu ska jag ta mig i örat och styra upp for real. Skärpning liksom. Vänner och god frukost, here i come!

Trött tjej är fortfarande trött!

Hello!
 
Ja, nu har jag jobbat, masserat, handlat litegrann (bad anna) och sedan har jag vilat samt käkat. Kollat på Vänner. Helt otroligt ändå. När jag nu fått mig lite press att se igenom alla säsonger, så har jag insett att jag har inte ens kommit igenom hela första säsongen. Jag trodde jag var iaf igenom halva andra men icke. Började precis på andra säsongen förut. Säsongsavslutningen på första var helt insane. SPÄNNANDE!
 
Ledig i morgon och herregud säger jag bara, det ska bli skönt! Gick förövrigt bra i kassan idag, trodde det skulle gå åt pipsvängen men det är bara PLU-koderna som ska sätta sig. Det känns bra! Men sängen känns bättre känner jag. Just nu iaf. Sängen kallar! Godnatt!

Trött tjej går och masserar!

Hello!
 
Trött tjej går och masserar nu. Vi hörs senare!

Laddad för jobb?

Hello!
 
Ja, nu kom det nyss till instikt för mig. Kassan för första gången i år. får nog lugna ner mig lite. Blev riktigt nervös när jag väl började skriva på det här inlägget. Men det kommer funka, cool down now. Skulle mer än gärna stanna i sängen men där kan jag stanna tills i morgon. Efter jobbet. Nu ska jag fortsätta äta min frukost, sedan går jag till jobbet. Vi hörs senare!
 
 

Snart klart, men sängen nalkas! ÄNTLIGEN!

Hello!
 
Ja, nu är jag redo för sängen. Har halvvägs blivit klar med kålpuddingen. Ska stänga av ugnen och fortsätta grilla till morgonen. Orkar inte sitta uppe längre. Men i morgon är det 10-17 sedan är jag ledig på måndag, härligt! Tänkte bjuda på en gammal goding, den kommer troligtvis hamna på min old school underground svensk hiphop skiva. Kommer nog blir mer än en skiva. Men yeye, vi hörs i morgon!  Natti på er!