En rutin börjar träda fram..

Hallaien!

JA, uppdatera var det!

Idag gick dagen ganska fort och jag var inte trött, förens nu för cirkus en timme sen. Känner att om jag fortsätter så här kommer jag vara pigg som en mört när jag kommer tillbaks till skolan. Palla buss då iofs. Men wtf, tur att man hinner sova en del av den åkturen. Igår gick vi, idag väntade vi tills vi fick skjuts.

Väl hemma stod jag för maten, tortellini va annars? Vibeke åt det och det var ju bra det, så slapp jag skämmas för min okunniga matkunskap. Under tiden blev det lite Seinfield och efter det tog jag en sväng vid datorn. Fastnade inte där utan ute på balkongen. Bestämde mig starkt för att läsa en av böckerna jag har med mig, Den lilla fången. Verklighetsbaserad som jag vill ha det och jag läste 2 kapitel. Kommer nog läsa ur den rätt snabbt.

Pappsen ringde en sväng förut också, kollade läget så jag inte gått under. Åt lite smörgåsar och sedan blev det en skön dusch efter allt barnsnor, dregel, sand och annat! Nu ska jag göra flätor och låta det torka.

Till morgonen ska man gå till jobbet, jobbigt! Det är ingen liten bit vi snackar om alltså! Men anledningen är för att vi börjar en timme senare också. Sedan är det fredag och då drar dom hem, jag förblir ensam här i lägenheten. Skönt kanske, men om jag vill hitta på något med någon då? vad gör jag då? Finns ju böcker som jag alltid kan mala mig igenom..

Men nu blir det flätor sedan ska jag sova..

Ciao!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Sovdags snart?

tja!

Ja, uppdatering igen då. Tackar för kommentarerna från förra inlägget och tack för det grattis jag fick. Just nu är klockan snart 8 och jag funderar redan på om jag ska ta och slumra in. Tro det eller ej, men här finns nada att göra. Önskade att någon kunde hälsa på mig, får se hur det går i helgen. Nu blire annat..

ciao!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Jag säger det, det är jag och Linda Bengtzing!

Tja!

Ja, då är jag inne bara för att uppdatera en bild!

Bli inte för upphetsade nu killar!



ciao!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


1 timme till dagis..

tjenare!

JA, då är det dag 2 som gällde på nya jobbet! Det var lite mulet och tråkigt väder idag, men varmt. Solen kom en sväng på morgon men sedan vart det värk i ansiktet av all kisning. Vart rätt så drygt idag med tanke på att vi var trött osv.

Barnen är ju underbara. Fattar det mesta av vad dom säger. Ansträningen till att försöka förstå dom kanske tar mycket på krafterna, jag menar, jag är helt slut i huvudet nu. Ändå dricker vi asmycket vatten på dagiset. Så brist på vätska skulle jag inte sätta 5 öre på att det skulle vara.

Personalen pratar vi inte så mycket med, det är mer med barnen och Henric, min arbetsgivare. När jag säger vi så menar jag mig själv och min svenska arbetskamrat Vibeke. Hon kommer från Sunne och vi ska jobba ihop under hela den här tiden. Dock kommer hon och Henric åka hem varje helg så jag förblir ju ensam här. Vad ska jag hitta på? Med en tv som visar svartvitt, en okänd stad där jag inte har någon att besöka och en riktigt tom lägenhet.

Många av dom är snälla på Barnehagen som dom säger. Det är faktist 2 killar med och det tycker jag är riktigt roligt asså! Det är så charmigt att se på när en kille ta hand om en unge, en kille i ens egen ålder. Jag tror vissa förstår vad jag menar. Jag smälter som smör när jag ser sånt.

Idag vart det tidigt och vi fick gå hem, 1 timme.. Någon som vill ge mig en dag på spa kanske? Just nu håller Vibeke på med mat till mig och henne. Hon säger att hon är matglad och lagar maten tills hon tycker den smakar bra. Snacka om att lägga ner sig! När vi ätit kanske jag ska ta mig en cykel tur eller så blir de slö och kolla på film, dock svartvitt som sagt.

PS. Jag är veckan kändiskramare i hänt extra, snackar vi då om att jag är en bland de coolaste brudarna? DS.

Nu gittar jag!

Sayonara

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Norge, Norge, Norge!

Hallaien!

Ja, nu är jag i Norge och har jobbat första dagen. Soft men är sleten som fan! Ska snart kansk ut på en promenad. Finns inte så mycket att göra.

BR var nog kul förövrigt, skriver mer om de när jag har ork, tid oh lust.

Sayonara

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Sommarstugan är det bästa jag vet!

Tjena!

Nu är jag hos fadern. Alltid lika mysigt faktist, ska när som helst ut och sova i husvagnen. Låter tattigt kanske men jag trivs iaf, har ju boa också men den kanske behöver saneras?

Imorn blire party! Pirrade i magen förut alltså, Erik kanske ska dit med. Trevligt. Ska ut och springa imorn så länge jag orkar. Sedan om vädret tillåter så ska jag sola lite, efter det blir det nog Sunne. Softa järnet blir och sedan bär de utåt!

Nu ska ju pappsen sova, så jag borde nog gå, ska ju upp 10-halv 11 imorn, hurtiga anna!

Ciao..

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Jag vill ha sommar, sol och en häftig pool!

Tjabba, tjena!

Nu är det cirkus en vecka sedan jag skrev i min blogg. Händer saker varje dag för mig nu så det blir inte mycket dator, härligt! Vill egentligen inte sitta här, men de blir oftast så när man inte har något annat för sig. Men idag blire solning och springning. Ska försöka bli seriös med träningen nu innan skolan börjar. Ska nog springa ikväll också, om inte imorn på morgon. Måste bli slim!

Imorgon är det även NOICE på Fryksdalsdansen! Idolerna sen några år tillbaka. Dock är det inte samma band längre, men dom sjunger samma låtar. Jag och Linnéa har pluggat lite av deras låtar så vi kommer väl så och skrika längst fram och grina när Romans för Timmen kommer. Ida ska med också, men sist försvann hon ju in bland klasskompisarna så henne såg man inte mycket av den kvällen. Får se om hon hänger med in i mängden till Noice. Hoppas man får se en del personer också, mohaha.

Soligt ute idag också, skönt de! Ska nog ta och gå ut nu, för nu har jag suttit och väntat på ipoden länge. Vi hörs när jag skriver nästa gång, kanske när jag är hos pappa sen!

Sayonara..

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Fest hos mig!

tjena!

Just nu sitter jag hos Linnéa. Vi har kollat på Pearl Harbor, go film! Till det hade vi som tilltugg jordgubbar, äpple, kiwi, morötter, gurka och vattenmelon. Det drickbara var vatten med isbitar, mumma!

Jag & Linnéa har varit väldigt duktiga idag. Vi cyklade till Fif och hem, vilket blir 2 mil! Ok, vi tog en glass där men den försvann på vägen hem, lovar! Sedan nu så var vi ju nyttiga när vi såg på film, mumma! Sedan tog vi LITE kort, mohaha!

Här kommer några..

vi softar :]
hoppihopp

Vi hade faktist kul idag, jag och Linnéa!

Men nu ska jag nog cykla hem och hoppas på en god sömn, natti!

ciao!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

If you live in the past you never get a future..

Hallaien!

Blir ju som jag sagt tidigare, det blir inte mycket skrivet här. Orkar inte sitta vid datorn och sitter jag vid datorn så lyssnar jag antagligen på musik, för den är så trög dumburken så jag orkar inte sitta där. Ska rensa min dator på bilder nu någon dag. Liljan ska hjälpa mig lite genom att bränna ut alla mina bilder från kameran på skiva. Så kan jag radera dom sen.

Sen jag skrev sist har det ju inte hänt allt för mycket. Har typ bara sölat, borde städat men att sova har varit prioriteringen. Igår hade Liljan lite tillställning med mat och efterrätt. Det var jag, Linnéa, Linnea, Johannes, Liljan, Andreas, Rebecca & P. Kan säga att det spårade ur rätt fort så partyt varade inte långt in på natten som på t ex midsommar. Men vi hade iaf trevligt i slutändan ändå!

Väl hemma efter lite skitsnack somnade vi in i mammas tjusiga husbil, mysigt värre! Dagen därpå alltså idag, kollade vi buss och dolade för Linnea skulle hem till Karlskogarna igen. Så dusch blev, dator blev sedan kom grabbarna. Då bar det av upp mot centrum. Där möttes vi har Rikard, en trevlig pys. Vi drog hem, hämta grejer och softade i husbilen sedan bar det av mot centrum igen i väntan på buss. Det kom ingen buss så Linnéa åkte med Rikard till stan som tur var. Trevligt att se er guys!

Sedan bar det av hemåt för mat. Jag dumpade Johannes & Liljan vid pizzerian för att komma hem till en god nachosgratäng. Så segade jag lite där för jag hade inget bättre för mig, sedan drog jag till Liljan och nu sitter jag här.

Johannes och Liljan har gått hem till Liljans fader för att mata some pussies. Jag & Andreas är de enda som är de levande själarna i Liljans rum at the moment. Andreas ligger i sängen och jag pratar med Linnéa genom Johannes msn. Imorn ska vi göra cheesecake, mumma! Sedan får vi se vad som sker, RIX FM på onsdag och Hubben!

Ska nog bli lite social mot Andreas nu, sayonara babes..

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Att dygna är ingen lek..

Tjena!

Ja, tro det eller ej men jag har inte lagt mig tills sängs än. Sitter hos Jesper fortfarande, inte för att jag sa till er tidigare att jag skulle hit men iaf. Han och Linnea ligger och sover. Blir drygt att vara ensam vaken så jag funderar på om jag ska väcka Linnéa så vi kan åka hem. Jag vill hem och sova.

Jag har iaf fått sett några filmer idag. The ruins, hich school musical, what happens in vegas och the fast and the furious. bra filmer må jag säga. Dock saknade jag det rätta sällskapet, fick duga med Lassemannen för min del.

Nu ska jag hitta på annat, sayonara..

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

A walk to remember..

Tjenare..

Inte så ofta man skriver här längre. Har ju annat för mig och måste tänka endel på mig själv tror jag. Gör det allt för sällan även om folk kanske redan tycker jag är självisk. Tänker så mycket på annat även om jag kanske säger att jag är anledningen till tankarna. Jag är väl anledningen till att hjärnan tänker ens, men iaf. Jag tror ni fattar poängen..

Ja, sedan jag skrev sist så har det väl hänt en del saker. Norskarna har dragit hem dock, nu är Deje öde igen. Kommer sakna dom små rackarna, dom är faktist inte långa som hus. OK, Daniel & Kristoffer var väl dom enda som hade längd. Jimmy också kanske, men sedan var dom små, moahaha! Eller ja, jag är ju faktist rätt lång för min ålder. Genomsnittet på en kvinna är ju runt 167cm tror jag skolsyrran sa till mig.

Jag har iaf haft så himla kul de senaste veckorna. Fullrulle hela tiden så jag tror skolan knackar på dörren redan. Det är ingen rolig känsla måste jag få be att tala om. Hoppas på ett bättre skolår, men vi får väl se hur det blir med den saken. Efter att norskarna hade åkt hem vare det nya grejjer på gång..

28 Juni.
Jag, Linnéa, Linnea & Liljan drog till Stockholm för att se Punkbruttan Avril Lavigne.

Jag gick upp klockan 5 only för att vara klar tills pappsen kom för att hämta oss. Vid kvart över 6 ringde jag, han sov och han fick panik. Han trodde vi skulle åka på kvällen, men icke! Fort som fasen till Liljan, till Linnéa och mot stan. När vi väl är på tåget så kommer vi till platser där det är 3 platser vid ett bord och den 4:e stolen är borta. Blev som frågetecken, men det var så att Tord hade antagligen reserverat fel platser, så fel det kan bli ibland va? Ja, så Linnea hon hamnade på golvet från Degerfors till Stockholm, stackars brud!

Väl i Stockholm blev det rea shopping från topp till tå! Jag köpte en stor tröja på Monki för 150 kr(300 kr), ett par Björn Borg skor på Åhléns City för 250 kr (650 kr), en svart lång skjorta på Indiska för 179, en vit tshirt med neon rosa tryck från Indiska för 69 kr (99,50 kr), ett gult linne från MQ för 199 kr, en svart tshirt med dropptryck på från Tshirt Store för 279 kr och sedan vare väl all mat också. Efter allt slit låste vi in våra saker på centralen sedan bar det av mot Globen.

Vi kom till Globen, vi stod i kön, vi kom in på Globens annex och vi svettades. Vi såg Jonas brothers, hetingar.. Vi såg Avril Lavigne... I 20 MINUTER?!?! WTF? Reason var att det tog 40 min för bruden att gå ut på scenen som redan var klar? Och eftersom vi skulle hem från Stockholm också var vi tvugna att gå när klockan var hel.. Bajs?

Det var en besvikelse. Fast jag har fortfarande inte fattat att jag sett dom på riktigt. Hon hade ju bara värmt upp lite, men iaf. Vill se lite mer av henne jag. Med stonkiga steg gick vi genom centralen i väntan på vårt tåg skulle komma och gå. 19 b blev! Sedan vart tågresan hem rätt så kul ändå, ingen sov direkt utan vi halvt som halvt umgicks allihop.

En lång natt väntade oss och jag kan säga att jag sov mest den natten, tackar gud för det!

Dagen efter vart väl soft. Vi segade, gick in till stan för att ta ut pengar och åt jordgubbar. Bussen tog vi rätt sent och det vart bara att lugna ner sig lite efter gårdagen. Ni kan ju tänka er själva. Gå upp 5, ränna på Stockholm stad från 09.30 - 16.30, på konsert från 18.30 - 21.00, på tåg från 22.10 - 00.03, i en bil från 00.10 - 00.50, sömnlöst till och från för vissa 00.55 - 10.30 nästa dag. Ingen barnlek inte.

Väl i Värmlandsskogarna kom Heidi och hämtade oss sedan blev det fotboll hos Liljan senare på kvällen. Han typ halvdöd hejade på Tyskarna, men Spanien vann. FETT NICE! Snygg målvakt har dom, Grr på den puddingen! Sedan vart det hem i sängen.



Nu är klockan mycket och det är en torsdag. Jag har varit hos Sanna och umgåts, tis-ons. Jag har varit hos Linnéa, vi såg What happens in Vegas? och A walk to remember, snacka om böl kväll! Och just nu sitter jag i mitt stökiga rum och lyssnar på Bellini med Samba Rio De Janeiro. Typisk fotbollslåt, ME LIKE! Sängen känns väldigt lockande, kanske is time to say goodbye for this moment?

Sayonara..

MUSIC IS LIFE
Anna Molander