Skolan ass hell!

tjena!

Ja, då sitter man i skolan då. Redan huvudvärk efter 1½ lektion. Åt en banan förut, det hjälpte ju mycket.. NOT! Längtar tills idrottskolan börjar, då vet jag att jag slipper tänka så mycket hela tiden.

Nu har vi samhällskunskap och ska bara gå igenom några frågor sedan är det lunch. GÖTT! Efter lunch är det idrott och sedan slutar jag och emelie lite tidigare för att vi ska ta tag i idrottsskolan.

Nu ska vi dra oss tillbaka till klassrummet!

ciao!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Action girlcious!

tjena!

Ja, då är det bara sängen som gäller sedan är det måndag igen. Tråkigt som bara den, men vad har man för val? Här i Sverige måste man ha utbildning för att bli något. Om man inte hoppar in som kassörska på något ställe. I Norge behöver man ju nästintill ingen utbildning för att få jobba och det känns ju iaf måttligt bra.

Helgen har varit lugn och jag tackar gud för det! Är ju helt slut jämnt så det kan behövas. Har haft lite drömmar nu också såhär på höstkvisten. Drömde om en kille jag var tillsammans med för något år sedan. Jag möter han någonstans, han har en mörk mössa på sig och han bär på en bag över axeln. Vi möts i en trapp och han ler och tittar på mig som om jag vore vem som helst. Som om han inte kände mig. Det gjorde ont att 'uppleva' det med tanke på att jag inte har någon kontakt med honom längre. Tänk om det händer i verkligheten.. vad gör jag då?

Sängen känns lockande..

sayonara

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Hej alla glada människor ifrån staden Göteborg!

tjena!

JA, nu är klockan mycket igen. Men vad gör man inte på en helg? Man är vaken tills man deckar och går upp när man inte orkar ligga kvar i sängen längre. Eller ja, iaf vi som inte har matcher och annat viktigt för oss på helgerna. Själv så går mina helger bara ut på att slappa. Skolan tar all kraft så det är ju bara att ta ut vilan när man kan, på helgen. Helg borde vara lite oftare..

Denna helgen har jag slappat järnet typ. Efter skolan i fredags blev det en sväng till Sanna och solade lite. Blev lite prat om alla konstiga typer som finns här på vår lilla jord. Sedan tog jag bussen hem för att powerwalka med syrran och Elin. Väl hemma blev det till att slöa för min syster och Elin tog väldans lång tid på sig att komma. Så jag tog lite mat och såg på tv tills Linnéa ringde. Blev lite töl där sedan bar det av utåt när dom där "könerna" tillslut kom.

Ute på gatorna i lilla Deje så ser vi alla små barn på 13 år som tycker dom är coola för dom hänger med fiskepojkarna, mogna som få. Sedan stötte vi på fäldtassistenterna och efter det fick vi hem för Dellan skulle komma och hälsa på mig!

Dellan kommer och vi åker runt halva Värmland typ. Deje-Fif-Karlstad-Kil-Fif-Deje-Olsäter-Mölnbacka-Deje. Så såg det ut. Sedan åkte Dellan hem, stackarn var jätte trött! Det var väldigt kul att träffa han igen och jag hoppas vi ses snart.

Idag, lördag, har jag bara slappat och sovit och bara viljat somna om. Åkte till anki vid 7 tiden och har varit där tills typ pausen i Saturday Night fever. Är så trött och sliten hela tiden så jag kanske ska söka upp doktor för att ta lite blodprov. Med tanke på att jag är trött och har ständig huvudvärk så ska jag äta mer järnrik mat eftersom det är första misstänkte boven i dramat är järnbristen. Hjälper inte det så får det bli lite blod i röret.

Nu ska jag bege mig mot min säng där en efterlängtad sömn väntar!

ciao!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Let's do some stupid shit!

Hallaien!

Ja, då är det 2 dagar och 2 veckor kvar tills jag och mamma åker till Stockholm. Härligt. Det kommer behövas vill jag lova. Allt känns inte hundra nu och då finns det inget bättre än att åka bort. Komma bort från allt och bara släppa taget. Jag har nog alltid varit lite av en escaper, men jag kommer alltid tillbaka till skiten och torkar bort den med tiden. För någon måste ju torka bort de annars blir det kangelbär för hela femman!

Jämnt för någon dag sedan, när jag åkte med stadsbussen på väg till skolan. Så tänkte jag på va underbart tillfälle att ha ett förhållande. Ett förhållande utan bekymmer. Det skulle vara enkelt att ha en anledning att vara borta, det skulle vara en anledning att kunna gömma sig för omvärlden och känna sig som om man vore på en helt annan planet. När jag tänkte förhållande då tänkte jag en annan värld. Då skulle inte verkligheten existera på samma sätt som den gör nu. Sedan är ett fint sällskap aldrig fel när man känner sig ensam.

Imorn är det torsdag och jag ska försöka vara med på idrotten. Trots min snoriga näsa och min killiga hals så ska jag iaf gymma. Ska bli seriös med träningen och hoppas det sker något inom en snar framtid. Ska bli riktigt seriös. Imorse tänkte jag på en tjej som tränat så mycket att hon fick bli sjukanmäld från skolan pga brist av ämnen i kroppen. Tänkte på hur hon kunde förvandlas så fort på så kort tid. Hur gjorde hon? Jag skulle förstås inte vilja gå hela vägen så, men ändå ha något tips. Så jag får det att gå snabbt.

Efter skolan ska jag nog gå med Farmor och min stora syster på stan. Sedan när mamma slutat så ska vi hämta ut mitt pass. Efter det blir det hem. Plugg, plugg, plugg. Sedan får vi se vad klockan är alltså. Jag behöver nog sova vid 9 imorn kväll med tanke på att jag är vaken så sent. Men det är så det blir när man får massa tankar i huvudet om en massa olika saker som man inte kommer finna några svar på. Men nu ska jag nog ta och sova.


Med tiden inser man vilka som är ens vänner och vilka som inte är det.

ciao

MUSIC IS LIFE
Anna Molander