Foodcome ;D

Hello!

Ja, nu har jag fått världens matkoma. Kom hem, pigg som fan tack vare mina nya lurar. La in mat i micron, micra lite, åt upp och nu känns de som att jag har blivit klöbbad med kötthammaren! Jag som ska ut och sparka boll kan inte bli så förbannat trött nu, då kommer jag ju bomba ner i sängen sen. Kanske bäst så jag inte ser upp mina 3 nya tillskott i dvdhyllan?

Det gick bra på jobbet idag, bortsett från världens rövvärk. Skulle behöva massage, får se vad Kicki säger om vi skulle ses någon dag framöver. Är sjukt nöjd över mina köp idag även om det gjorde mig fattigare än kyrkråttan. Antar att jag kan leva utan mat, bara på bröd och vatten, tills lönen trillar in på kortet. Det spörs mina vänner, det spörs!

Nu ska jag traska utåt, i den svala sommar värmen, för här inne är det för varmt! Vi hörs senare när jag är hemma, duschad och bara ska må! Ha de bra så länge!

Lite fattigare, lite lyckligare!

Hello!

Ja, nu har jag handlat: 2 nya kurkor i en rosa nyans (eftersom en av mina vackra vita for i golvet i tisdags), 4 par trosor, 3 filmer, 3 kammar, 1 par häftiga hörlurar, 3 liter med bärdryck, skinka och lite rikare på kvitton. När att jag köpte en supermysig pläd och två kuddar men så blev det dock inte. Får köpa det imorn om jag fortfarande känner mig sugen på det. Motivationen i mig att fixa och dola växer, ÅSÄM!

Nu ska jag vila i en halvtimme sen göra mig klar för jobbet. Matkoma fick jag av en bit lax och 1½ färsk potatis, nice. Vi hörs senare när jag kommit hem från jobbet och värmen har lagt sig! Ha en underbart vacker dag allesammans!

Feelin hot, hot ,hot!

Hello!

Ja, nu har man laddat maten med mat och ska alldeles strax ut i värmen. GALEN VÄRME AND AJ LAJK IT ÖLÅTT! Ska inhandla nya hörlurar eftersom mina dog igår. Får gå runt som ett mongo med ipoden för att jag ska kunna höra något. Det är sånt glapp. Tråkigt men jag är glad iaf. Jag har ju en massa andra saker att leva för än ett par hörlurar som är trasiga, right?

Jobb senare också, lite trött är jag men det ska vi få bort. Kanske ska börja med att hitta ett par hörlurar så jag har något att lyssna på när jag ska på promenad senare idag. Kommer antagligen ta en nattlig promenad till fotbollsplanen som igår, fast då gick hörlurarna sönder så jag fick dra hem. Aja, annars blir det ab circle och se på film under tiden kanske.

Nu ska jag styra annat, vi hörs senare!

time to relax and think happy thoughts!

Hello!

Ja, nu är slutet av denna fartfyllda dag nära. Hatar mina fartfyllda veckor. Det är kul att göra annat än att jobba, men ack så lite tid jag får för att kunna vara med mig själv, ta hand om mig själv. Eller bara ha en dag HELT oplanerad. Båda mina lediga dagar denna veckan kommer gå åt att åka bil och hänga med goda vänner samt släkt. Nästa vecka är jag ledig 2 dagar men ena dagen ska jag på kalas för mig och pappsen. Vi har blivit gamla nu, farsgöbben och jag.

Hoppas jag får en massa cash av släkten så min resa till Chania är klar. Siktar på det resmålet iaf. Sen om jag skulle hamna i Australien, USA eller Afrika gör mig ingenting. Jag vill uppleva många platser innan jag dör. Indien, Kina, Japan, Italien, Irland, L.A, Thailand.. you name it! Jag är redo för äventyr med positiva upplevelser minsann!

Jag vet ju redan att min farmor i god tid köpt min 20års present redan så jag är riktigt nyfiken på vad hon KÖPTE istället för att ge mig pengar som var tänkt från början. Farmor är lite rolig att hon först typ "Ja, det blir lättast så", sen en dag kan hon ha gått på stan och ringer direkt "Du, du får inga pengar jag har köpt en sak åt dig". Haha, men jag är glad ändå. Ska bli kul att se alla igen, det var typ 1 månad sen. Men ändå, träffar min släkt alldeles för lite!

Upptäckte en affisch på utsidan av huset jag bor i. Den 9 Juli kl 14 spelar en underbar sångerska i Rottneros. Hoppas jag kan åka dit och se henne. Börjar kl 17 den dagen så jag kanske hinner höra henne lite iaf. Hoppas, hoppas! Men nu ska jag traska mot sängen. Sleepingmorning tomorrow, awesome! Sov gott och dröm sött godingar, godnatt!

Ps. Den lilla pandan är som den var förr, underbar! Dock tycker man vissa scener är pinsamma nu, haha! DS.

Tuff dag men mys ändå, no one can stop me!

Hello!

Ja, nu har jag haft fullrulle ända sen vi gick upp kl 10 imorse. Skulle lätt kunnat sova längre och lite bättre än vad jag gjorde, men ack så blev det inte! Jobbet ringde och ville ha mig, fick tyvärr tacka nej eftersom jag hade finbesök här inatt. Sen ringer min kära farmor som vill ha närmaste uppdateringen angående min fader. Ni kan ju föreställa er en ny vaken Anna Molander. Inte alla hästar i hagen när man vaknar av att det ringer och typ pratar i sömnen när man tryckt på svara-knappen.

När vi gick upp drog vi och fuskade oss bruna. Även då ringde farmor och sa att jag var en hejare på att ljuga. Det är väl klart, eller inte. Efter solningen drog vi hem för lite smörgås och sen var min lägenhet helt i finbesökets händer, tack för att det fortfarande ser ut som det gjorde när jag lämnade det. Sötungen hade lämnat pengar för solningen, how cute?

På jobbet hade jag Frukt och Grönt idag. Dock innefattar det även bröd och Mejeri. Så jag har stått i ett kylskåp hela dagen förutom 2 h i kassan vid 12-13 tiden och sen kassa igen vid 20-21.15, haft lunch en timme, hållt på med frukt och bröd i cirkus 45 min. Alltså har jag stått i ett kylskåp MINST 5 timmar idag, crazy. Kan säga att det är skit kul när man vet vad man ska göra. Eftersom man känner sig duktig och man känner att man kan något. Men när man går runt i ovissheten och typ hoppas på att jag tog rätt märke med mig ut så jag slipper gå tillbaka IGEN.. och IGEN.. och IGEN.. så blir det lite drygt. Bröden gick fort att fixa men vet inte om jag fick med alla? Märks!

Tog följe med Malin och Bodil från Coop till Ica där som skulle handla och jag skulle hem. Nu sitter jag här och funderar på min prioritering. Vad är viktigast? Att jag får lite mat i magen, sen promenad eller promenad sen något i magen? Detta är för väldigt många en lätt grej vad som är viktigast och vad som känns bäst eftersom dom känner sig hungriga t ex. Men jag känner mig ALDRIG hungrig, vet inte ens hur det känns. Känns aswierd att inte känna mig hungirg hur det nu känns. Sugen kan jag vara på saker med det är ju verkligen inte samma sak har jag hört. Wierd. Så jag äter när jag vet att jag måste äta. T ex nu, jag åt vid 2 tiden och det är ju 7 timmar sen om inte mer. Man ska ju typ äta var 4e liksom. What to eat then?

Ska snart dra lott om det om jag inte kan bestämma mig snart. Efter mat, promenad så blir det dusch och sen mys i soffan med Den Lilla Pandan. Ska nog fixa naglarna också om jag orkar, eller bara leva. Det är också rätt nice! Här får ni se en trailer ifrån filmen jag ska se senare!

Den lilla pandan, 1995.


Äventyr med kött och bilbingo!

Hello!

Ja, nu har man varit på det ena och det andra stället. Började dagen med försovning, tack mor för att du skickade sms och frågade när jag skulle åka. Utan det hade jag varit doomed badly. Tog gröna milen ner mot lilla Deje där jag hälsade på mormor och morfar. Tog ett glas dricka och pratade lite grann. Efter en stund anländer min morbror med två av mina kussar och Lukas bubben. Alldeles för länge sen jag såg dom. Ses på söndag igen!

Efter en stund for jag mot Karlstad. Där nalkades det avlämning av tablettan mor ska ha för sin onda häl och hämtning av mitt senaste tillskott till dvd hyllan: Den Lilla Pandan. Tack mor för att du firrade det åt mig! Efter lite snack om helgen och om kommande helg så drog jag till Rud där Sanna var i full karriär för att dammsuga. Jag, som praktikant på sanna städbolag ab, fick vända på persiennerna i hennes mors sovrum. Stor lärdom! Sedan bar äventyret av!

Vi avslutade vår tur i Sunne där det nalkades lite bebis, lite köttinhandling samt toalettpapper. Efter det drog vi hem och påbörjade dagens måltid. Lax, potatis med lite tonfiskröra och beasås. Mums, det kittlade gott i kistan! Men innan vi åt och var klara med allt så fixade vi under tiden tonfiskrullar och salami/philadelphiapesto rullar och förberedde inför kvällen.

När vi diskat, tagit en nap och fixat oss bar det av mot Skäggeberg där vi hämtade en förväntasfull liten pojk. Trion drog sedan vidare mot Kolsnäs där det nalkades Bilbingo. Jajemen, pensionärsåldern är inte långt borta så varför inte börja i god tid? Kom ifrån Kolsnäs 70 kr fattigare istället för 10.000 kr rikare. Bättre lycka nästa gång! Väl på väg därifrån när jag ska köra ut kommer en gubbe med familj i en bil och kör asfort för han vill ut. Idiot. Jisses!

Blev en liten runda med bensin fyllning och nu sitter vi här hemma. Helt redo för sängen. Imorgon blir det solning och därefter ska jag in och jobba. Ska få prova på Frukt&Grönt imorn så hoppas det går vägen! Ska bli skönt att slippa lite kassa när ryggen är lite paj och röven behöver sig en annan ställning än att sitta och spänna sig. Sedan får vi se vad som händer efter jobbet, men det lutar starkt mot att se min nya film. Awesome!

Nu kallar sängen, sms eller ring för att komma i kontakt med mig, för nu stängs dumburken av för detta vakna ögonblick. Sov gott och dröm sött alla prinsar och prinsessor där ute! Godnatt!

Jobb, promenad. Sen sover vi nog!

Hello!

Ja, nu har man diskat lite grann. Sett lite på Pistvakt och snart ska man dra sig mot jobbet. Lite drygt att sitta och vänta. Kommer ofta lite tidigare än vad jag ska bara för jag troligen är grymt rastlös. Det är ju tråkigt att sitta och vänta på jobb hela dagen. Tyckte dom tiderna var asnice först men då ska det vara soligt ute också. Jaja, det spörs väl vad som sker med min planering!

Igår tog mig faktiskt en kvällspromenad, med min röda boll. Helt sjukt vad jag saknar handbollen. Hade det funnits här hade jag nog försökt prova på det igen och känna efter. Fotboll skulle nog också vara något. Fast jag får nog träna upp mitt fotbollssinne litegrann först. Slutade ju i mellanstadiet att spela fotboll. Synd att min boll är en badboll, haha! Annars hade det kännts real.

Sprang runt på fotbollsplanen. Märker att jag blir mer motiverad om jag får springa efter en boll. Eller kroppen blir det. Jag springer så mycket snabbare då än vad jag gör om jag bara joggar. Ja, alltså nu menade jag att har jag ingen boll så går det mycket saktare än vad det gör när jag har en boll med. Awesome, awesome, awesome! Fantiserade lite om att ha typ fotbollskväll eller något. Skulle vara mysigt, ett gäng med massa häng och alkolada. Ja, det låter som en super idé!

Nu ska jag börja göra mig iordning för jobbet, ska ut och gå efter jobbet också tänkt jag. Jag och min boll. Om det inte regnar. Fast det är mysigt med regn också. Vi hörs senare, när jag kört slut på mig själv! Wööööw!

Titanic.

Hello!

Ja, efter att ha tryckt på play på dvdn igår så har jag suttit med full nyfikenhet på vad som egentligen hände med Titanic. Hur ett så stort och mäktigt fartyg, som sas vara osänkbart, kunde sluta på botten av havet på sin första resa, som då ockås blev dess sista. Satt och kollade på filmen, kärleken mellan Rose och Jack. Samtidigt som jag sökte på nätet för att hitta all historia och fakta jag kunde hitta på Titanic.

Det är väldigt intressant tycker jag, att läsa om saker som hänt som man inte har så stor kunskap om. T ex Pearl Harbor, Braveheart och som jag nu pratar om Titanic, är verklighetsbaserade filmer. Allt har hänt och det är de som gör att filmerna blir bra. Dom lyfter upp nyfikenheten och man vill på djupet se hur det egentligen var. Jisses, jag är insnöad!

Är lite sliten idag men det var värre igår. Nu har jag satt på pistvakt för att lätta upp stämningen lite grann. Vill inte känna mig lite små depp när jag kommer till jobbet sen. Sitta och tänka på hur Jack sjunkar till botten och hur Rose släpper ner Oceanens hjärta i havet. Ja gud ni! Nu ska jag diska, lyssna på pistvakt och sen förbereda mig för lite jobb. Ont i ryggen har jag, men det ska fixas imorn när jag får sällskap!

Vila, inte vila?

Hello!

Ja, nu är man ju typ fitforfight. Eller inte. Helt sjukt att man kan bli så trött i hjärnan av att sitta i kassan. Nästan så jag önska att jag blev yrkeskadad av arbetet och slapp känna mig så trött, haha. Iofs kände jag mig sliten innan jag drog till jobbet idag så jag vet inte om jag sovit för länge eller om jag sovit dåligt eller så. Blir nog tidigt ikväll även om jobbklockan ringer kl 17 imorgon.

Nu funderar jag på vad jag ska göra. Skapligt väder för en promenad men jag är grymt trött också. Kanske vila en stund, sen promenad sen träna lite på circle? Får fundera lite på det. Planerar för fulla muggar inför tisdagen som kommer när jag är ledig. Då blir det sömnhalleluja minsann! Men vi hörs senare istället, orkar inte ordbajsa. Ha det bra så länge!

Tireeeeedddddd.

Hello!

JA, nu är man lite nyvaken. Känner mig fortfarande lite sliten men det går nog över när jag väl börjat jobba. Mindre kul att jobba en söndag men vad gör man inte för cashen? Sen är jag ledig på tisdag också så jag ska väl egentligen inte klaga. Önska bara att min trötthet kunde försvinna någon annanstans istället. Drygt detta.

Nyss ätit litegrann. Skulle mer än gärna sova några timmar till men nej, det får bli en annan dag. Imorn börjar jag 5 så jag kan väl sova bäst jag vill då egentligen. Ska alldeles strax göra mig iordning och börja traska mot jobbet. Men först lite Hook som jag inte såg igår eftersom jag la mig istället och lite myspys i soffan!

SEEEEEEEEEEEEEEG!

Hello!

Ja, nu är jag ÄNTLIGEN HEMMA! Hade ju planerat min midsommar in i minsta detalj. Okej, jag tog den lite som den kom men jag hade några strikta punkter på mitt schema. Det var: hänga med goa Bergenfolket, check! Käka middag med goa brudar plus guy, check! Skjutsa folk, CHECK! Sova hemma, uncheck! Den sista var den starkaste av dom alla och jag hamnade då inte hemma i min underbara säng som planerat.

Som jag förutspådde om jag inte hade sovit hemma i min säng så hade jag varit här hemma assent idag, lördag. SUUUUUUUUUUUUUGER! Det värsta av allt är att jag la mig 6 imorse och vaknade 13.40, sedan dess har jag avrit lika sliten som om jag hade varit ute och festat själv. Jag är så himla slut i huvudet så jag vet inte riktigt vad jag har gjort. Galet, galet!

Skönt är det att vara hemma nu iaf. Sova i sin egen säng och mysa till det med alla täcken och kuddar jag äger. Har precis sätt på Hook nu så jag har något att lyssna på när jag ska gå runt och dola här i lägenheten. Köpte en cdskiva med Ted gärdestad och en korsochtvärs tidning idag så jag har lite underhållning då jag inte har något bättre för mig. Det är nice. Men nu får ha en underbar natt och så hörs vi imorn. Godnatt på er!

Förövrigt så skojade jag med er i förra inlägget, nice? ;)


Midsommar, what to say?

Hello!

Ja, bättre midsommrar har jag väl upplevt i mitt 20åriga liv. Nykter är det sista jag kommer vara resten av alla år tills jag får barn. JISSES! Körde bara bil kändes det som och det blev inte så mycket norskar. Men det lilla norska sällskap jag fick var gott nog.

Nu är jag hos mamsen i solstaden. Ska strax åka tillbaka till Deje och efter det ska jag hem. FYFAN! Vi hörs när jag är hemma!

Glömde säga att jag är nyklippt och nyfärgad, vad tycks?


Good morning!

Hello!

Ja, jag har sovit otroligt underbart inatt även om jag vaknat tidigt. Skulle kunna sova mer men jag börjar värdera mina dagar mer nu har jag märkt. Är klockan typ 10 på morgon så tycker jag nästan att hela min dag har försvunnit. Helt sjukt. Det värsta är att jag har inte bestämt mig för det vad jag kan minnas utan det bara känns precis som en känsla liksom.

Detta kommer nog bli en bra dag. Känns som det fast ändå inte. Kanske beror på att jag är själv, då jag grubblar som mest. Får säga så. Det är nog den anledningen också. Sitter jag på facebook och ser någon där så sitter jag och snöar in mig om personen. Vad jag tycker, vad det är vi har tillsammans, vad kan hända, varför jag inget svar får. Ja, tankarna och frågorna blir många när jag blir djup. No good.

Nu ska jag ta på mig ytterkläder, ta en promenad och bara njuta av den friska luften. Sen ska jag börja röjja upp lite saker. Se om tvätten ska tvättas eftersom det tar 2 dagar innan tvätten är helt torr osv. Vi hörs senare!

Gårdagen är historia.
Morgondagen är ett mysterium.
Idag är en gåva.
Ta vara på den!

Pearl Harbor, There you'll be.

Hello!

Ja, nu har man haft det lite mysigt i ensamheten. Druckit lite fin, käka räkmacka och självklart sett på Pearl Harbor. Tack för valet av film! Blir alltid kluven när jag har fler att se. Vilken ska jag ta först? Vilken är bättre än den andra? Ja, bra val blev det iaf. Alternativen jag hade var: Pearl Harbor, Titanic, Jurassic Park och Jurassic Park 3.

Haha, minns en gång när jag såg Pearl Harbor nere i syrrans rum. Jag bölade spettet och tänkte på hur det skulle vara att mista min bätsa vän. Då tänkte jag just på Sanna. Iofs min värld skulle inte gå under men vad skulle jag göra om jag inte hade henne? Egentligen? Hon är min vapendragare, min gamle trofast och min bättre hälft enligt henne själv. Tänk att tankar som att ens bästa vän ska försvinna när man ser en sådan här film.

Det enda som dyker upp nu är ju självklart mitt bästa hjärta, Mimmi. Det var tufft att se henne lida. Det var tufft att titta på när hon tog sitt sista andetag. Hon var ju pigg och glad. Ända tills hon fick lugnande. Att se henne bli svagare av sprutan. Det känns sjukt att minnas det så väl, när det inte är något positivt med det. Förresten, det var positivt. Hade vi inte avlidit henne så hade hon lidit mer än sprutan. Och det är det sista jag vill mitt hjärta.

Känns tomt att inte ha något djur någonstans längre. Jag blir alltid glad när tillfällen kommer då jag åker till Kristina. Hennes små rackare får mig så otroligt full av liv och det värsta är att det känns när jag möter dom och sedan när jag går igen. Så fort möjligheten finns, ska jag skaffa hund. Haha, en grej min farmor sa en gång var så himla rolig. en vän skulle ta bort sin katt pga diverse problem så jag frågade min kattälskande farmor om hon var intresserad, men icke! Därimot tyckte hon att man tar katten före mannen. När hon sa det höll jag på att dö. Det är ju egentligen inte mer än sant. Jag skulle aldrig låte en man av något slag komma emellan mig och mina djur. Haha, hon la fram det så roligt. Jisses!

Det är lite kämpigt att hålla tillbaka tårarna samtidigt som man gäspar. Funderar på vad jag ska göra nu? Om jag ska sätta på en annan film som är rolig så jag inte får mardrömmar. Det känns lockande eftersom tankarna kommer flygande och jag börjar gråta så fort det blir för starkt minne. Måste se något glatt. Men vad? Känns som jag bara vill sitta och gråta. Kanske behöver det?

Nu ska jag bjuda på Pearl Harbors "låt" som Faith Hill framför. Om jag kunde sjunga, så skulle jag sjunga denna låt för hela världen. Den är så äckligt bra! Får se om jag skriver en rad lite senare eller om vi kanske hörs när jag vaknat istället. Behöver min sömn minsann. Btw, inga tvkanaler än heller. Drygt som fan! Godnatt på er som ska sova och på er som redan sover!

Faith Hill - There you'll be



In my dreams I always se your sorrow by the sky.
In my heart it will be always a place for you for all my life.
I keep a part of you with me and everywhere I am there you'll be.

Helt slut.

Hello!

Ja, jag är väl mer eller mindre helt utslagen. Försov mig imorse. Sprang till jobbet. Jobbade spettet. Sprang till frissan. körde frissan. Åkte och kollade cashen. Shoppade loss. Nu sitter jag här. Utpumpad. Ofresh överallt. Det enda som är fresht och snyggt är mitt nya hår. Kanske promenad snart. Eller ab circle pro. Beror på om jag får den nya boxen eller inte. Efter det en lååååååång dusch. Sedan blir det fix deluxe. Naglar. Fötter. Hår. Ansikte. Kropp. Till det tar vi cola, chips och förhoppningsvis ett tillskott av sällskap.

Imorn blir det Deje. Ska vara nykter så jag kan ta mig hem till min egna säng. Underbart! Ska bli skönt att bara få sova ut imorn. Fixa sig i fred och sedan ta bilen ner. Den som vill får joina. Men för livet är min varning. Nu skrev Annelie att jag kunde komma, så nu blir det promenad, WIE! Hörs senare!

Its my day.

Hello!

Ja, arbetsdagen var seg minsann men hoppas den går fortare imorn. Startade dagen med att skjutsa lilla Sara till tåget. Kommer sakna henne när hon är borta. Hoppas hon svänger förbi och inte låter mig vänta till december innan jag ser henne igen. Får låna hennes abcirclepro tills hon är tillbaka igen. Så sjukt snäll! Nu kanske man blir pepp att fixa figuren litegrann.

Efter det gick jag till coop och handlade frukost. Fick mig lite konstiga blickar när jag klampar in kl 8 på morgon när jag jobbar kl 12. Fick med mig mjölk, potatisskrubbhandskar, smör och längtan. När jag kom hem gjorde jag stor frukost. Flingor med mjölk, 1 stort glas med juice, två smörgåsar med 2 skivade ägg och kaviar på. Efter det var jag mätt läääääänge. Bra av mig att jag åt frukost eftersom jag är otroligt dålig på det annars.

Efter det slängde jag i en tvätt. Sen frös jag så mycket att jag la mig. Efter en stund så kom Jennie och Anna för att säga hejdå. Nu är jag helt ensam i Sunne. Iofs jobbar jag ju nästan varje dag så den lediga dagen går ju till att softa så fullt som möjligt. Men det kommer bli bra detta, mycket cash på kortet och jag kommer överleva. Det är ju min prio med sommaren, att överleva.

Jag struntade i att hänga tvätten, la mig istället och sov tills jag skulle jobba. Sjukt trött var jag och snart måste jag i säng eftersom jag kommer vara i samma pina imorn om jag är vaken länge. Det gick bra på jobbet, känns som jag kommit in i det mesta. För att ha jobbat bara i fyra dagar så känner jag mig rätt duktig.

När jag kom hem fanns det ingen el i "vardagsrummet". Det var precis som en propp gått sönder fast det inte var det. Boxen jag har mina tvkanaler i är död. May you rest in peace. Min plan om mystorsdag med dreggel över transporter 2 skådespelaren så får jag styra någon annan att dreggla över. Precis i stunden när jag kollar upp detta ringer Malin och vi tog en promenad.

Sedan hjälpte jag henne att packa. Galen kvinna som tar med sig så mycket saker, jag fattar inte. Jag måste nog ha det lätt när det kommer till resor och utgångar. Jag kräver endast mascara och kajal som smink, håret kan se ut hur de vill (nästan, fett hår är inte nice), kläder jag känner mig bekväm i funkar perfekt för utgång. Jag menar, jag har gått många gånger i mjukisbyxor till t ex onsdagsklubben och på vissa efterfester så är det mjukis och tubtop som gäller. Men hon kommer ju vara snygg, good for her!

Nu när jag kommit hem så har jag snackat med mamsen, jag får överta kära husbilens box tills vidare. Tvättade ju om tvätten jag aldrig hängde så den är nu hängd. Även fixat abcirclepro så den är redo att användas. Massagebänken är ihop packad tillsvidare. Twilight rullar på skrämen, ska alldeles strax stänga av den och lägga mig. Beauty sleep is a big deal, or what? Edward sover aldrig ändå är han hur läcker som helst, fanskap!

Imorn ska jag efter jobbet, gå och fixa till mig. Sen ska jag hem, beroende på om jag är trött eller ej så blir de powernap eller abcirclepro, annars kör jag direkt på mina mys dag. Dusch, ansiktspeeling, ansiktsmask, fotmask, bodylotionsmörjning, nagelfix. YOU NAME IT! Ta hand om mig själv dag blir det. Love it!

Nu ska jag sova, eller ja.. kanske. Beror på om John Blund kommer fort eller inte, det märks. Sov gott och dröm sött. Godnatt my army of lovers!

ajm ålmåwst dann!

Hello!

Ja, nu är det snart sängläge för min del. Matlådan är gjort, det blev en grillbet med spaghetti. En tvätt är tvättad, även hängd. Har även hunnit med en powernap på en timme som behövdes för att kunna palla med matlåda och tvätt. Tur att Sanna Darling skrev sms så jag vaknade. Annars hade jag varit doomed right now.

Imorn jobbar jag från 12 till halv 8. Vet inte om det suger eller ej, ska försöka hitta en bättre arbetsställning eftersom axlarna och nacken kändes efter igår. Hoppas dock jag slipper gäspningar som jag fick sist. Det var uncool. Hoppas tiden går fort imorn, jag vill bara att det ska bli torsdag. NU!

Nu ska jag försöka ta mig mot sängen. Imorn ska jag köra Sara till tåget och efter det ska jag väl försöka styra något. Det brukar jag vara bra på att göra, försöka alltså. Men vi hörs imorn, myspys på er där ute!

Vad är det för fel på bloggen?

Hello!

Ja, är det jag, internet, youtube eller blogg.se som håller på att krångla? Igår när jag laddade upp Melissa Horn så kom fel video upp som jag hade i ett tidigare inlägg. Nu när jag kollar så ligger dom rätt ändå? What the f i must say?! Upprepas det så ska jag skriva och höra med blogg.se eftersom det brukar vara dit jag hör av mig först om något krånglar.

Funderar på om jag ska börja göra om något i bloggen. Be något fixa nytt på allting eller om jag bara ska byta ut något litet som t ex text och färg. Den får jag fortsätta suga lite på eftersom bloggdesigners for free är väldigt sällsynta. Sen vet jag inte ens hur jag vill ha det heller, så nu är jag rätt kluven!

Sitter i skolan nu med Henrik och Jimmy. Vi har intervju dag idag, vi sitter dock inte i intervjuerna men vi håller för snacket om utbildningen. Henrik tycker det är nice att jag pratar så mycket eftersom han inte kan rulla på med snacket, så det är väl nice. Jag är en riktig icebreaker, höhö. Försov mig gjorde jag också. Funderar på om ajg sover kasst om nätterna. Grundläggande så är det ju pga att jag lägger mig sent och upp tidigt. Men mina drömmar alltså.

Får se vad som händer mer idag. Kanske jobb, kanske inte. Kanske massage, kanske inte. Kanske powernap, kanske inte. Just nu gillar jag inte att ta det som det kommer. Min lediga dag är full i grejer. Bajs. Nästan så jag längtar till midsommar eftersom jag är ledig då. Ska vara nykter och åka hem till min egen säng. Min underbara säng.

Nu kommer det fler personer, brb!

Innan jag kände dig.

Hello!

Ja, nu ahr jag varit och sett på lite film. Paul hette den. Grymt bra, skulle mer än gärna ha den bland alla mina barnfilmer faktiskt. Sen jag kom hem har jag funderat lite på min dröm. Betydde den någonting? Kanske var något jag såg igår som väckte någon som är långt in och bortglömt. Kanske meningen att jag ska minnas fast jag inte vill det just nu.

Jag älskar mitt minne. Det är grymt bra och det som är det bästa med det är att jag minns många små detaljer som gör hela mitt liv till en saga. Jag minns när jag åkte till Sanna första gången, hon mötte mig vid brandstationen. Jag minns vilka kläder jag hade på mig första gången jag träffade Niklas, min vita tröja med diamantknappar, den blå jeans kjolen och leggins. Jag minns hur jag snurrar i min blåa klänning med snäckor på till Aqua, jag var bara 4 år. Jag minns hur Joakim blev min trygghet när pappa var ett halvår i Kina. Han var min tillflyktsort från mina tårar av att pappa var borta. Kände mig omhändertagen. Omtyckt. Jag minns varenda dag från den dagen mitt älskade hjärta började halta, till den dagen hon tog sitt sista andetag. Jag minns många fina stunder. Jag minns mycket, det märks väl ändå?

Det finns både bra och dåliga minnen. Dom har vi alla varit med om, inte sant? Man lär sig alltid av sina misstag säger man, men vem har sagt att vi inte lär oss av bra stunder? Det är ju dom som gör att vi vill vilja ha mer av det vi fått. I många år har jag klagat på att jag är singel. Har haft känslan av att vara ensam kvar på jorden och tårarna har några gånger runnit. Men nu, när jag ser ut över mina 5 år i singellivet så är det inte så illa trotsallt. Jag har ett liv, jag har vänner och familj som älskar mig, jag vet att ingen kan vara bättre på att vara mig än mig själv. Det är dom ljusa sakerna i livet som gör att jag klarar mig utan sällskap nu.

Förr var min tankeverksamhet en annan, no shit about that. Ung, ledsen, förvirrad, oklok och hämndlysten. Jag är fortfarande ung, inte så ledsen som då men ledsen för att jag inte tagit till vara på saker tidigare. Jag har mer koll på vad jag vill med mitt liv och vad jag vill ska hända med det. Min kropp, mitt liv, mina beslut. Jag kan inte kalla mig vis, men ack så mycket smartare än på den tiden vi kallade förr. Hämndlysten.. det har jag varit för jag blivit sårad och vill att de som sårat mig ska känna samma smärta. Men nu låter jag det ligga, personen/personerna får själva inse hur de behandlar mig. En dag finns jag där för dom, en annan är jag borta och ingen förstår varför. Varför skall jag vara den som berättar att personen beter sig dåligt?

Jag tror att mina minnen har gjort mycket av vad jag är idag. Det finns många personer jag saknar, några jag förtränger och många som ska ha tacken för att de funnits där. Vad hade mina minnen varit utan er? Om jag inte hade träffat er, upplevt saker tillsammans med er, så hade mina minnen varit ett minne blott! Tack. För att ni, i gott och ont, tillsammans med mig skapat dessa minnen. Allt är som en dröm när jag tänker tillbaka. Det är en lycklig känsla som växer inom mig då.

Hittade en ny låt av Melissa Horn som passar otroligt bra in på vad jag vill säga. Den är väldigt inriktad på just you and me, vi älskar varandra. Men den passar, för hade jag inte träffat de människor jag mött, hade jag inte varit den jag är idag. Tycker låten passar så bra in på mig att det pirrar i magen. Därför ska jag bjuda er på ett youtube klipp med text nedanför. Det blir lättare att förstå om man läser samtidigt.


Melissa Horn - Innan jag kände dig.



( sök på youtube.com, melissa horn - innan jag kände dig, ta översta klippet)
Bloggen tar alla videoklipp jag senast lagt in kommer i inlägget efter det de egentligen ska vara i. DRYGT!

Här blev jag den jag är
Här kommer jag förbli
Här har jag längtat bort
Här har jag känt mig fri
Här har jag blickat framåt
Men ofta tittat ner
Jag är nog inte det du drömmer om
Men jag är det du ser

Jag har blivit vald av andra

Det är min hemlighet
Den ena saknar känsla
Den andra ödmjukhet
Dom hade något gemensamt
Jag blundade för det
Jag har alltid hållit hårt
om dom jag inte orkat med

Jag har skrivit mina regler

Ingen fick ändra på dom
Jag tog första bästa vägen ut
När någon bad mig tänka om
Det kanske kommer kännas
Det ror jag inte för
Jag skulle inte ens vara hälften
utan det jag gör

Du har ditt eget facit

för rätt och för fel
Du kanske bär på en massa saker
Jag förstår en liten del
Hade du någon innan
Vill du ha någon sen
Ja, jag vill säga att jag älskar dig
men det är för tidigt än

Jag hade slutat prata

Jag var så van och stänga av
Du frågade vem som förstört mig
Och jag gav dig inget svar

Jag tog allting för givet

Det var något fel på mig
Jag måste varit någon annan
Innan jag kände dig


Nu ska jag sova, imorn är det skola och troligtvis jobb. Mysis, smsa. Det är guldvärt även om det för dig inte betyder något alls. Jag blir bara glad. Godnatt på er. Tack alla ni som gjort mig till den jag är idag.

nightmares, work, friends.

Hello!

Ja, inatt drömde jag en mardröm. Varför? Blödde en massa näsblod, Spanks var med och fylla var det. Sen kom Niklas och hans kompisar och jag bara föll i gråt. Vad händer? Djupt grävande känslor som kommer upp ur mina drömmar? Trodde saker och ting var över, eftersom jag inte tänker eller känner något numera. Får göra en större analys på det när jag har tid istället. Jag kanske saknar något jag inte har.

Idag skulle jag börja väldigt sent så som det såg ut på schemat. Men nu ringde dom och jag ska jobba halv 12 till halv 8. Det är inte fyskam, fler timmar (or not) och hemma tidigare än halv 10. Så nu måste jag fundera på vad jag ska leva på under hela min dag. Stor magomgång här hemma brukar jag klara mig på genom min arbets dag tills jag är hemma och lagar något.  Det spörs, vad ska man äta ens? Nudlar, snabbt, enkelt, smidigt, gott?

Får se om Schinnie the quinnie kommer förbi också. Hennes roomie sov och hennes boyfriend skulle träna så då är jag sista utvägen, schyyyyrrr! Tur att jag inte tar det på allvar, bara liiiite kul att leka lite med tanken. HAHA! Nu ska jag klä på mig efter en omgång dusch, sen ska jag styra en stor omgång med mat. Vårrullar blir det nog! Vi hörs senare!

Fullrulle all day long!

Hello!

Ja, nu sitter jag har och försöker fundera ut varför jag känner mig otroligt sliten. Okej, inte otroligt men ja, jag känner mig trött och har ingen större anledning till det egentligen. Kanske kan bero på att jag vänt lite fram och tillbaka på mitt dygn den här helgen med diverse drivearounds och movienights. Blir nog tidigt ikväll även om jag jobbar sent imorn.

Igår så satte vi oss på strandcaféet för lite sista häng innan folk åker hem till sina familjer. Dock trodde jag att vi skulle sitta hela kvällen men Jennie drog tidigt, sen kom Emil och då blev det skoj igen. Vi satt där ett bra tag, sen förflyttade vi oss ut mot barhimmel där Malin, Lill-Kari och Jessica satt. Eftersom my friends var trötta så fick dom gå hem. Sen drog Malin efter en stund och så satt vi där. Tre brudar som senare blev helt crazy. Invigde lekparken som är GRYMT för liten för mig och sen blev det torget. Pigfart och sugervadd, yes! Skrattade så mycket att jag fick ont i halsen. Sen gick jag hem och la mig, somnade som en stock att jag inte kunde svara på sms som jag vaknade av, haha!

Idag gick jag upp halv 12, drog på mig kläder och åkte till Caroline. Pratade HELA tiden så det är ett under att min hals inte är hes. Hon bjöd på kaffe och sen på en broccoli paj med paprika, kalkon och massa ost. MUMS! Sen drog jag vidare mot Sara när jag ändå var i området, även där blev det snack. Sen gjorde hon mig sällskapet in mot Sunne och vidare mot Coop. Kollade tiderna eftersom de har ändras men det var bara en dag som hade ändrats för min del. Sen bar det av mot min extra mama där grejer från Magaluf väntade. Nyfiken som hon var så kollade hon ju självklart vad jag hade fått i present, vem kan inte hålla fingrarna borta liksom när det inte är inpackat? Hon bjöd även på banancheesecake med tinade jordgubbar, kaffe och kaka. Sen tölade man ju om diverse ting där också.

Nu sitter jag här hemma. Beundrar plånboken, armbandet och parfymen som världens bästa syster Sara köpte till mig när hon var i Magaluf. Sjukt nöjd är jag! Dom kommer användas flitigt och det är väl det värsta ändå. Eftersom det snabbt kommer slitas ut/ ta slut. Men jag är nöjd! Rädda Willy rullar på skärmen, så bra film! Satte på den inatt också. Konstigt nog kände jag mig mycket tryggare när jag hörde filmen rulla än vad jag brukar känna när jag har det tyst.

Jag får inskaffa en syrsa eller något annat som gör så jag inte känner mig ensam. För det är väl där otryggheten ligger antar jag. Att vara ensam är aldrig kul, men ibland är det väl behövligt. Ska försöka underhålla mig tills jag är jätte trött så jag somnar fort, lite synd att man måste använda en sådan metod för att kunna sova gott om nätterna men är det de enda sättet så why not?

Nu ska jag fixa mina naglar, sen ska jag ta tag i disken och efter det ska jag fortsätta fundera på vad jag ska göra med allt. One step at the time, the only shit that means something right now. Kan inte ha 1249839589085 saker i huvudet som jag måste göra hela tiden. Men vi hörs säkert senare, prat/skrivsjuk som jag är. Myspys på er där ute!




What ey däj!

Hello!

Ja, nu har jag suttit i kassen från 2 till halv 10, eftermiddag/kväll. Det var grymt mot min hjärna alltså. Efter en timme så var jag helt snurrig. Sen gick det bättre. Dock var jag lost as ever. Jisses. Sluta egentligen 21.15 men det blev övertid eftersom någon kund var kvar i affären. Vissa sprang in för att köpa lite fredagsmys till och med! Vilka godingar. Nästan mysigt att se vad folk köper när dom ska fredagsmysa, man blir så myssugen själv!

Efteråt gick jag till Ica och handlade mitt fredagsmys. En stor godis påse, en dricka och chipspåsen. Kom till Jennie och Anna där vi var ett gäng som hängde. Efter 55 min var typ godiset borta. Tror jag åt 5 stycken sammanlagt. Drickan och de pyttelilla av chipsen som var kvar tog jag med mig hem. Haha! Vi såg förövrigt på Selma. Den verklighetsbaserade filmen om Selma Lagerlöf, värmlands största kvinna. Den var dryg, men vet man på ett ungefär om Selmas historia så kan man hålla ut.

Nu är jag nyligen hemkommen. Ombytt och är i fullgång att försöka styra upp min soffa. Det är nämligen som så att jag mellanlanda här innan jag drog till brudarna+kille, kände att tajta leggins till fredagsmys var inte nice. Sen hade jag bara käkat en gång under hela dagen så jag tog en burk med makrill. Tror ni inte att anna glöpen spiller på den fina vita soffan? Jo tack! Så ner i källaren och slänga i fodralen till dynorna. Så nu ska jag styra upp en "tillfällig" sittplats så man slipper sitta på otrevlig soffdynafoder.

Får se om jag uppdaterar mer innan jag lägger mig, känner att min hjärna bearbetar mer än vad den borde. Koder, siffror, 4833, 2998, 4035, 73404. Sending my brain to rehab! Hörs later or else tomorrow!

Massage?

Hello!

JA, nu är jag vaken. Sov lite extra. Vaknade vid 5 tiden av att det typ var lite sol ute och jag var pigg som bara den pga ljuset. Sen var det väl lite pga hostan som jag vaknade och gick upp för lite bubbel dricka till halsen. Tog lite glutenfritt knäckebröd också som smakar otroligt i munnen! Prova det, det är värt 30 kr!

Nu ska jag försöka vakna till, kanske ge mig själv massage i svanken eftersom det strålar på något konstigt sätt ner i benet. Den som är frivillig kan få göra det åt mig, blir bättre massage då! Sen får vi se när Jennie ringer och "väcker" mig, haha! Sjukt trött var hon och hon ska gå fram och tillbaka till sängen då hon fick hämta tvätten innan 8 imorse. Stackarn! Vi hörs senare när jag vaknat till!

Feels good to be back!

Hello!

Ja, nu har jag suttit hos Jennie i 5 timmar och vi har BARA pratat. Det går inte ens tyst minut för det finns alltid något att säga. Känns skönt att vi "hittat" tillbaka till varandra igen eftersom vi inte umgåtts något sen jul på det sättet som vi gjorde ikväll. Pratade, drack te, käkade smörgås and did all the other women stuff also. Helt sjukt vad lite te kan göra med en, man blir cräjsi. Jennie har ingen röst kvar heller, hon har tagit över hostan jag hade i veckan. Uncool.

Imorn hoppas jag på fint väder så jag kan få sola lite. Börjar ju inte förens kl 14 så det skulle vara nice att passa på att ta solen. Dock har jag kollat på både yr och smhi, det ska regna imorn. Lite tråkigt men hoppas det försvinner och att solen tittar fram. Regn är alltid mysigt, men det börjar bli drygt att vara ensam varje gång med en film och drömma om framtiden. Japp, japp! Ronja och Sara var ju med sist det regnade och vi hade det mysigt med glass faktiskt. Men ja, längtar tills jag har en hund kan jag säga. Det är då jag kommer vara en av världens lyckligaste tjejer!

Har pluggat lite koder under tiden Jennie har pratat i telefon. Det har sätt sig lite men ska fortsätta imorn. Funderar starkt på att gå upp 08.20 för att kunna se Jims värld och sen kunna fixa här inne. Så kanske jag känner mig lite mer färdig än undone med lägenheten. Börjar redan fundera på om jag ska måla möblerna snart. Grymt sugen! Det märks imorn.

Nu ska jag se lite på Spin city, trimma nötterna, lösa lite korsord, göra toalett besök, undersöka min mage, pilla mig själv i håret, fundera på framtiden, ligga och le av tanken av någon person.. and so an. Good night all the people outthere! Have a awesome night!

Cheeeriiiieeee!

Hello!

Ja, nu har jag sovit litegrann minsann. Lovely I must asy! Fått två samtal som jag sovit mig igenom men gick upp efter andra. Pratade nyligen med farmor om diverse ting om sjukt bra minne, pojkar från Hammarö och hundvakt. Längtar nästan lite till att vara hundvakt, hihi! Hundmänniskan bara växer i mig! Längtar tills jag har fastjobb, ett litet hus som jag och min hund ska bo i och ha ett otroligt underbart liv, me likey! Frågan är bara vilken ras som passar mig bäst?

Snart ska jag traska iväg till Jennie och Anna, the wifes! Ska bara klä på mig, lyssna klart på en super bra låt och borsta tänderna. Dom i videon tappar sina tänder och jag behöver putsa mina tänder. Lite otrevligt att dom pratar så djupt om how to loose your tooth when you're young. HAHA! Vi hörs senare! Kram på er!

Bjuder på denna super duper slöta video men en otroligt bra håll igång låt.
Jag minns när jag satt framför tvn och kollade på småstjärnorna
med en stjärnstrut ifrån glassbilen.
Ni vet dom där med mjuk strut, vaniljglass och syrliga kulor uppepå.
Det var tider det!




Black Ingvars - Cherie


Crääääääääääjsi!

Hello!

Ja, nu har man avklarat första dagen på Coop Extra i Sunne. Feels good to have a job I must say, but it's hard! Första jag gör är att kolla lite i kassan, sen fick jag sitta där själv. Blev sjukt stressad och allt kändes så fel i huvudet på mig hela tiden. Sen bytte jag av med en som heter Ann-Marie om jag inte minns fel, tog en rast på 19 min sen packade jag upp lite varor för att undvika kassan. Haha! Jag trivs med att hålla mig gömd bland hyllorna. Att sitta i kassan är att vara ett ansikte utåt, om man ska gå på ett djupt plan.

Sen sa bossen att kassan gällde, stod där ett tag och sen fick jag rulla igång det igen. Denna gången gick det SJUKT mycket bättre, så det är skönt! Sen bytte jag kassa och där gick det ännu bättre. Helt crazy var det. Rullade så mycket varor att jag blev knäpp i huvudet. Alla siffror med vikter och grejer, CRÄJSI! Sen med lite sömn på det så blir det galet. Min hjärna typ smälte kändes det som. Vet inte om min lunch jag aldrig tog hade en påverkan också? Haha, den åt jag nyss.

Det som var kul var när folk mötte en med ett glatt leende, sen såg jag några bekanta ansikten också så jag blev jätte glad. Nu är jag dock bara trött och funderar om jag ska lägga mig i solen någonstans för att sova samt bli brun som en bonus. Det är en del moln men ska kolla hur prognosen ser ut idag, det ser lite mörkt ut. Men det märks!

Åt nyss min lunch som sagt och den bestod av fiskomelett med salamiost, kaviar samt ett glas mjölk. Byggarmat.se/annamolander. Fattar inte varför jag är så låst vid att när jag ska laga mat så ska det alltid vara protein inblandat. Ägg, kött, fisk, kyckling, bacon, skinka. Alltså allt är bara djur och inget är liksom grönsak. Shit, ändring! Vill ju inte se ut som ett mjölkpaket heller..

And off I go!

Coop, here I come!

Hello!

Ja, idag påbörjar jag mitt sommarlov. Dock utan mina klasskompisar. Jag påbörjar det nämligen på Coop. Kassa upplärning all the way this morning I think. Ska bli grymt intressant och kul att påbörja något sånt här. Bygga upp en ny erfarenhet som jag kommer ha mycket nytta av i framtiden, YEAH!

Igår hade vi klassfest everybody. Dock kände jag att jag såg ut som en jag vet inte vad men jag överlevde kvällen iaf. Gick hem tio 1 för jag skulle upp tidigt och för jag kände att the time was right for it. Fick med mig ett stycke Dahlmano. Det hamnade i köket med en ägg smörgås och efter att ha placerat sig i soffan bestämde den sig för att sova på köksgolvet istället. How wierd? Öppna ögonen imorse och såg att hon hade hamnat på rätt plats i soffan igen. Haha, crazy!

Nu ska jag stänga av och gå till jobbet, cyaa!

What to do?

Hello!

Ja, nu sitter man här med fröken Dahlmano och ms Bäckström. Den ena var på fylla igår och den andra fick ta hand om den på tåget hit. Vi ska strax åka mot skolan eftersom en av dom tycker hjärtat slår lite snabbt. Det blir bra. Funderar på lunch på Saffran, jag är sugen! Någon som är på tro?

And off we go, dom töler så! haha! Ha en bra dag!

Känn en doft av kärleken!

Hello!

Ja, då har man lämnat lite kaffekanna och hängt at the Wifes place. Där gjordes de kladdkaka och paj inför imorn eftermiddag. Mys! Fick även hjälpa till att göra lite chokladsmet, det var nice. Sen målade vi lite skyltar med att man ska spola ner sitt bajs och där spårade väl det mesta. Efter det gick jag hem när allt var klart!

Min lilla syster är härmed expert på att göra sin stora syster så orolig att nästan tårarna rann om hon inte hade försökt tänka på annat. Usch, ingen trevlig tanke jag fick och orolig blev jag. Tur att mamma fick tag på henne och tur för Malin att hon bara sov. Vet inte vad jag hade gjort annars. Nu får vi se om hon svarar på mitt engelska meddelande på facebook också, haha!

Imorn ska jag till skolan och fiska kommande hälsoterapeuter. Ska bli intressant och jag är lite nervös måste jag säga. Vad ska man säga? Hur ska man bete sig? Vad ska man göra när man väntar? Jag laddar upp med en kortlek och papprena ifrån Coop. Ni vet den som har alllllllaaaaaa koder för frukt och grönt så jag slipper sitta som ett fån på torsdag och inte fatta något. Awesome.

Nu ska jag traska mot sängen med min stora bakhylla, ska bli skönt med sömn nu. Jag är grymt i kärlekssvängarna nu känner jag, vet inte varför men blir glad när jag hör kärlekslåtar. Awesome. Sov gott ni där ute och dröm sött. Godnatt!

Känn en doft av kärleken.

Lovely people!

Hello!

Ja, nu har jag hunnit med en del. Har börjat rensat lite på olika ställen så det är typ rent känns de som men det är sjukt mycket kvar. Disken is almost gone. Prio ska det bli kan jag lova! Sen tog jag en omgång med toaletten, sanerade den rättare sagt. Ska nog ta resten av badrummet när jag orkar. Måste städa över allt annat först så jag kan dammsuga någon gång. Men det blir bra i slut ändan!

Var iväg på en promenad och lämnade lite lakan som jag lovat bort. Sedan gick jag till Coop och kollade upp hur det funkade där. Fick lite nyckllar, papper och namnbricka, träffade lite folk som jobbar där och jag nästan längtar tills torsdag! Kvinnan som ska lära upp mig har jag snackat med tidigare så vi kommer komma bra överrens känner jag. Nu ska jag bara läsa på alla koder till frukt & grönt, det är drygt men det är bättre att få plugga på det än att sitta som ett frågetecken i kassan.

Masserade förut och har planerat en deal som känns lovande. Är helt överlycklig men det kanske beror på att jag känner lite lyxen i det hela. Jag själv ger ju folk lyx genom massage och spabehandlingar men jag vill ju göra det så det känns inte så lyxigt eftersom jag vet att det behövs. Nej, men jag ser sjukt fram emot nästa vecka redan! Gimme, gimme, gimme!

Jag har nyss sett på Fyra Bröllop och längtar till den dagen då den underbara perfekta mannen friar till mig och vi har en underbart vackert bröllop. Få vara den vackraste i hela rummet tillsammans med min man, alla tittar på en och avgudar. Jag är redan kär i bröllop! Lovely! Nu ska jag iväg till my extra mama and give her my mamas coffekan. See yaa later!


Det vackraste med Cecilia Vennersten.



Du har ingen aning att jag tänker på dig precis just nu.

Wierd dreams.. but a wonderful night!

Hello!

Ja, underbara natt säger jag bara. Ingen hosta, bara lite nu på morgonen man jag lyckades tygla den. Det är svalt idag vilket är helt okej eftersom jag brände mig rätt gött igår när vi var ute och vandrade. Man sover ju som bäst om det är svalt i rummet med ett varmt täcke. Antar att det inte tar så mycket energi ifrån kroppen på det sättet och man får mer frisk luft än om det är varmt. Varmt täcke.. mmm!

Dock drömde jag lite wierd som jag alltid brukar göra. I helgen fick jag ett samtal och jag tyckte personen lät ledsen. Det fick mig att tänka otroligt mycket. Tänka på vad det kan bero på och vad jag kan göra för att personen ska bli glad igen. Jag har egentligen inga förpliktelser att göra något, men jag bryr ju mig onödigt mycket. Så omtänksam som jag är så är det dumt för mig själv många gånger. Även om jag låter mig behandlas som något katten släpat in så fortsätter jag bry mig och brottar inte ner självaste problemet istället.

Jag tror att det jag tänkte på hela tiden hade något med det jag drömde. Jag drömde om en brud som jag inte känner, bara sett någon gång ute på Sunne och jag bara vet vem hon är pga den här personen som var ledsen. I drömmen var hon jätte trevligt, skrattade och pratade med mig som om det regnade. Nu vet jag inte om hon vet vem jag är i verkliga livet men det känns ju wierd när man möter någon som man har något emot? Jag har egentligen inget emot henne. Men självklart känns de knasigt när man möter någon som man tror tycker illa om en låtsas som att det regnar. Bruden jag drömde om har gjort den ledsna personen ledsen förr. Jag har inget emot henne egentligen, jag bara bryr mig om den ledsna personen som jag inte borde bry mig om.

Det intressanta är hur jag orkar och har viljan att fortsätta bry mig om människor som inte bryr sig tillbaka. Eller ja, jag vet inte om de bryr sig för de visar det inte på något sätt. Kanske visar de det genom att köpa mat när vi kanske hittar på något eller ngåot sånt man annars inte tänker på? Jag vet inte ja, jag får gräva djupt i detta när jag har tiden till det. Då ska jag ta mig en hel dag med endast mig själv och vad mitt problem är när det kommer till att jag bryr mig.

Denna dagen kommer bli helt awesome känner jag på mig. Sov ut utan några som helst avbrott. Det är svalt och inte svettigt varmt. Jag hostar typ en gång på 4 timmar. Jag ska hämta grejer för jobbet på torsdag. Ska massera lite senare. Kanske dra till Torsby och hänga lite där. Ja, jag gillar denna dagen även om vi bara är i början.

Lämnade in mina sista uppgifter för detta skolår igår. Det känns som att jag är oslagbar nu. Min energi som varit borta i några månader är nu tillbaka och jag känner mig bara så AWESOME. Känns så skönt att få släppa allt nu och sen bara börja ta hand om mig själv. Tack vare sommarjobbet så har jag mycket egen tid och den ska jag ta vara på!

Nu ska jag äta, städa och njuta av regnet som kom under tiden jag skrev detta inlägget. Vi hörs senare när jag har mer att komma med, thank you for listening! Love you!


Mariah Carey & Whitney Houston - When you believe


Vilse i skogen med solen och mr waterboy.

Hello!

Ja, nu har man duschat litegrann. Filat fötterna och givit dom en facelift. A little scrub with a soft bathmushroom on my body. Awesome. I'm relaxed now and it's awesome. I'm gonna sleep very nice tonight I must say. Awesome. How can i explain what i'm feeling inside me right now? I dont know, I just feel.

I lördags var det tillställning. En rätt så bra kväll faktiskt, dög helt men I WANTED MORE! Träffade Frida också, underbart att se henne även om vi inte är "kusiner" längre. Träffade även en och en annan nisse som man typ aldrig ser mer än på facebook så det var väl kul det med. När det stängde fick packet för sig att bada och jag var ju bestämd att inte bada så jag vaktade. Drog på efterfest och fick inte gå hem. Somnade vid 6 på en soffa, vaknade vid 10 och gick hem.

Väl hemma var det ombyte och softing innan vi gick och köpte en familjepizza. Efter att ha ätit drog vi till Kolsnäs och hängde. Årets första dopp tack vare Joel jävel. Jag är kvinnan som går ner i vattnet om det inte är asvarmt ute, nu blev jag i buttad och det kändes som att jag hoppade rätt på någon som låg död i vattnet. Det var iaf det som cirkulerade i huvudet på mig. Men detta håller jag på att bearbeta faktiskt, badade lite mer efter det. När vi var nöjda med badet drog vi till Kina och käkade, möms värre! Sen softa vi lite i gräset och sen hem. Efter en stund så drog jag till Jennie & Anna för lite hjälp med plugg. Såg lite film, tjötade litegrann, kollade lite på plugget, hängde lite tvätt, smakade lite på tonfiskröra ala Jennie. Awesome. När filmen var slut så drog jag hem.

Väl hemma när man ska sova så får man askalas hostattack. Det var så gryma hostningar att jag spydde två gånger. No nice. Efter att jag typ tryckte i mig massa honung så gick det över. Vakna även i morse av att jag hostade och då hade jag försovit mig. Skulle upp halv 7 för att plugga färdigt (har upptäckt att jag är som effektivast in the morning) men vaknade kvart i 8. Awesome.

Var bara att gå upp och fixa. 1 Äggmackor, 1 burk makrill, vatten 3L, juice 1L, 2 bananer(som jag både slängde), badkläder, väska, kamera osv. Sen traska jag in på Ica för lite bullshopping for Anna and Jennie. Köpte med mig Tom & Jerry kex, hela klanen went crazy! Möttes upp vid kiosken och här började våran vandring. Kort och gott: gick mot Selma Spa, följde skylten mot Skatberget, fika, ut på en utsiktsplats, meditation (AWESOME ELISABETH!), käka lunch, gick tillbaka mot skatberget skyltningen, kom till skogsbacken (mysigt!), Selma, Kolsnäs.

Det var lite kämpigt några gånger men det gick bra. Hoppas jag inte ha några fästingar. Får be någon kolla sen så det är lugnt. Vi låg i solen och doppade oss en gång. Så nu är jag röd as hell på bröstet och axlarna. Trots att jag smörjde mig med Jennies suncream. Så som sagt, precis kommit ur duschen och gör mig fresh. Ska ta mig något att käka, smörja mig, klä mig och sen gå och se på film med härliga pärlor.

Mysigt värre! Ska mysa som bara den och så ska jag ha med mig min honung så jag inte hostar under tiden. Puss på er godingar, jag nästan älskar er!

Keep on hosting!

Hello!

Ja, hostan håller i sig. Antar att hostan känner sig ensam om nätterna när jag typ varknar varje timme av en stor attack så de känns som att magsäcken ska flyga ut genom munnen. Upptäckte några prickar i halsen när jag kom hem igår efter en filmkväll med Jennie och Ellinor. Självklart undersöker jag saken eftersom jag inte har lust att bli sjukare än vad jag är och nu är prickarna borta efter lite operation. Fick bort 2 av 3 prickar och imorse var den 3e borta. UNDERBART! Så nu ska jag knarka lite honungsvatten och tuggummi så halsen blir bra till kvällen.

Nu ska jag käka klart min ica pizza sen ska jag börja göra iordning här inne eftersom det kommer lite folk ikväll. Mysigt värre! Så det ska styras, styras, styras! Dock hoppas jag på sällskap inatten som står ut med hostan om den är kvar, men de sällskapet finns väl abra i mina drömmar ändå? haha!

Vi hörs senare!

Hosta is no good.

Hello!

Ja, jag har sovit jävligt kasst inatt. Hostat hela tiden, gått på toa för att "lugna" hostan. Ni vet den där rethostan man kan få när man ligger ner? Sjukt irriterande. Gick upp halv 6, gjort klart uppgifter som jag skickat in. Dock vet jag inte om jag är nöjd men det återstår att se.

Nu ska jag ta mig en dusch, skriva sms till Jennie och hoppas att jag inte somnar i skolan idag. Iofs har vi ju halv dag så det gör ju inte mig något, bara att försöka sova när man kommit hem. Vi hörs senare!

Kläääääääääääär.

Hello!

Ja, en favorit i repris ifrån igår eftersom jag var hemma vid denna tiden då också. Har suttit hos Sara på Brårud och tölat så hesarösten ifrån helgen is back in town. Rensade hennes garderob när vi ändå höll på och nu är jag några kläder rikare, awesome. Mindre kul att rensa ur min garderob som det finns så mycket minnen i. Måste ju rensa för att få plats med nya grejer!

NU ska jag lägga mig i sängen, lösa lite korsord och sen sova. Imorn är det mer taktil, hoppas dock att det inte blir någon massage eftersom jag somnade förut idag. Haha! Ska försöka styra matlådan också, rätt jobbigt att lägga i mat i lådor mina vänner. Ibland önskade jag att dom hamnade där på en gång! Rätt god mat får jag imorn ändå. Nice!

Vi ses imorn hjärtan små, godnatt!

Korsordstidning och planering, MÖMMA!

Hello!

Ja, nu har jag varit i skolan, handlat 3 liter ramlösa för 14 spänn, bytt om, pratat med 3 klasskompisar, varit på Coop och hängt och nus ka jag snart inta min korsordstidning. Kalla mig tant men fan vad jag tycker det är roligt! Snart ska jag dra på bilbingo någon gång också, kan ni ge er på! Anna vill vinna cash! Nu kan jag ÄNTLIGEN börja planera min sommar, sen ska jag bara bli bundis med min arbetskamrater så vi kan bolla med tiderna. MUMS!

Taktil idag, sov de sista, awesome. Skall snart ta lite korsord i min tidning sen ska jag nog hänga lite med Sara. Hon bakade sockerkaka igår som hon ville bjuda mig på och varför inte hänga lite på det? Hon är otroligt härlig tjej faktiskt. A hangaorund buddy! Yes, men nu skriver korsordstidningen efter mig... eller jag efter den! YEAAAH! VI hörs senare!

To little sleeeeeeeep.

Hello!

Ja, jag är fruktansvärt otaggad atm för att gå till skolan. Kan ju bero på att jag sovit lite också. Men den som vill hänga längre med goda polare och sen åka några mil mitt i natten den är ju awesome! Offrar lätt lite sömn för mina friends, depends on who it is. Men det var lätt värt det. Hade trevligt igår och jag slapp köra i regnet. Dock kom det tjock dimma så jag körde kanske i 40 på 80 väg. Mindre nice. Sjukt försiktig bara för att inte behöva köra på ett Rådjur eller liknande. Har grinat spettet om jag har råkat göra det. Men jag klarade mig hela vägen hem. Såg endast grodor, fjärilar och en bakdel på en räv, awesome!

Enligt yr ska det regna lite idag och det är sjukt ljust ute med sol så jag ska försöka styra ihop en outfit som duger gott och väl för värme och fukt. Drygt att man måste välja kläder när man ändå måste klä av sig när man kommer till skolan. I tre dagar framöver ska vi ha taktilmassage update och då är frågan om vi ska köra igenom allt på en gång eller vi tar del för del. Märks väl. För trött nu för att ens fundera på saken.

Nu ska jag klä på mig och sen bär det av mot skolan. Vi hörs senare om inte powernapen kommer före i schemat! Ha en bra dag, har hört att det ska bli åska. ASNICE!

What's the meaning of life?

Hello!

Ja, nu har jag kommit hem ifrån underbara dagar i Ingenmansland. Dock har det varit very much drama, very much of birds, foxes and frogs and a very sad thing happend. Vet inte riktigt heller vart jag ska börja. Känner mig mesta dels mållös och det känns som att jag inte har något att säga alls, fast jag innerst inne vet att det är något som gnager i mig.

Förut idag fick jag vet att en gammal klasskompis har gått bort. Jag visste inte om jag hade "rätt person" i huvudet när vi pratade om det tidigare idag. Men när jag pratade med mamma så blev det bekräftat. Den är kompisen gick jag i samma klass med i 4 år. En skön person med soft inställning på livet på den tiden. Vad som hänt sen vi gick i samma klass vet jag inte. Men det känns sjukt overkligt att denna personen skulle göra såhär. Den bilden jag får framför mig den går liksom inte ihop med den sköna personen med soft inställning på livet. Inte någonstans. Inte ens lite. Jag vet inte om jag har insett det än heller. Känner mig inte ledsen eller så. Kanske är jag chockad? Personen som gick i min klass då är inte personen som gick bort. Vad hände? Saknades det mening i livet eftersom det blev som det blev? Eller var det bara helt enkelt så att det blev såhär pga att man alla gånger inte kan låta bli? Jag känner mig tom. Tänk om 10 år på en klassåterträff, så kommer vi alla minnas den sköna personen med soft inställning på livet som den var då och vi kommer alla minnas vad som hände eftersom den sköna personen med soft inställning på livet inte kommer vara närvarande. Men vi kommer aldrig få veta varför det blev som det blev. Det känns ledsamt. Att dö när man är 20 år och inte ens har påbörjat att leva livet.

Det är sådana här saker som får mig att fundera på vad människor tänker med. Vad dom tänker när det blir såhär. Vad tänker dom som gör som dom gör och varför tänker dom så? Det enda som cirkulerar i mitt huvud just nu är hur jag ska leva mitt eget liv för att leva det fullt ut. Ta vara på allt jag har, även om jag behandlas som skit ibland. Hälsa på så många jag kan när jag är i närheten. Värdesätta mitt liv högre än vad jag redan gör. Om man tänker tillbaka på vad Bob Hansson sa så ska jag säga rakt fram vad jag vill. Visa min kärlek mer än vad jag redan gör. Men frågan som kommer tillbaka: "Vart blev det så ini helvetes jävla fel?".

Jag har haft en super helg. Hälsat på flera personer som jag inte sett på länge och haft det astrevligt. Men detta  tar nog mycket på mig mer än vad jag själv tror. Att jag inte känner mig ledsen är säkert för att jag inte insett det. Personen är inte den personen. Det känns wierd. Grubblar gör jag hela tiden nu. Kanske ska grubbla klart innan jag fortsätter att rabbla upp en massa ord.

Ska ha taktil i skolan imorgon så jag borde gå och lägga mig. Stackars den som ska massera mig imorgon. Okej, är det Henrik så blir han nöjd eftersom jag kommer sova som en stock. Men vi hörs imorn när jag känner mig lite piggare och kanske lite mer klarare i huvudet. Sovgott alla hjärtan små, kärlek till er!



En bra låt jag lyssnade på i bilen förut.

I'm allready there - Lonestar.

Ny dag, ny tillställning!

Hello!

Ja, nu är jag nyduschad och hela dagen ska åt till att jag ska bli snyggare än vad jag redan är. Får se om min nya outfit är klädseln för kvällen, annars måste jag styra något mer enklare. Men det gör inget! Trots diverse tankar om hur andra tänker så älskar jag livet ändå! låg och tänkte på hur jag ska ifrågasätta personen innan jag skulle somna igår och det var bara den personen i huvudet. Drygt som F-A-N men min kväll ska bli superduper awesome har jag bestämt!

Om någon känner sig manad så kan den få ta sig en omgång på min nacke. Har troligtvis irriterat upp en triggerpunkt där. Drygt. Aja, have a nice day and use some calls to call me in the mooooonlight!

Give my life!

Hello!

Ja, nu är jag på hemlig ort, hemlig plats! Åkte igår mot 20års firande efter en awesome dag med Sara i sol, mat och shoppingens tecken. Där var det bara gamla goda ansikten. En av dom sa att jag ska komma tillbaka till Deje. Det var nog det bästa jag hörde på hela kvällen tror jag! Det var ju inte bara gamla goda ansikten utan även några som kommer utifrån.

2 av alla dom utifrån bondade jag riktigt bra med och det var dom jag körde hem så jag kom hem klockan 5. Men det var ju helt klart värt det. Dock har inte min huvudvärk idag inte varit nådig. Känns som mitt huvud skulle trilla av halsen alltså. Men nu är det över, tack för det! Har rullat runt i skor som givit mig skavsår men tackar ändå för allt jag köpt idag! 24 par örhängen, en kjol, ett halsband och en tröja.. AWESOME! Jag är nöjd, får se om jag är sugen på att bära det imorgon om det blir så varmt som det varit idag.

Klockan 5 till morgonen åker syrran till Magaluf. Ha en trevlig resa och nästa gång får vi planera lite bättre så jag får min 20års present, right? Haha! Jag är lite avundsjuk då jag också vill utomlands och det bara killar i magen på tanken att åka utomlands och glassa i solen. JAG VILL PÅ ÄVENTYR! Ta vara på resan nu syrran, annars blir jag sur!

Nu ska jag join the crew och hoppas på en superduper morgondag! Sov gott, dröm sött och godnatt allesammans! Vi hörs när jag är på känd ort, känd plats!

Lets party people!




Fest i heeeeela huset!

Hello!

Ja, Nu har jag DISKAT bort ALL disk. Awesome. Även bytt ut vinter till sommar kläder/skor/jackor etc. Lite läskigt att det är spökspindelnät i källaren. Usch. Tog ut en spindel ifrån lägenheten igår som var typ 2 cm lång. Jag är inte rädd för spindlar, jag tycker bara det är obehagligt att ha dom i närheten när dom är stora som hus. Sen att jag äter upp dom i sömnen gör inte att jag känner mig tryggare. Tänk om dom som ormar bygger bo och har sig? JAG TACKAR FÖR MAGSYRA ALLTSÅ! BUUUUURN SPIDER, BUUUURN!

Nu ska jag slänga mig in i duschen för jag är inte freshast när jag jobbat hårt kan jag säga. Sen ska jag titta på vilka shorts jag ska använda. Glömde ju att jag köpte ett par korall färgade och ett par vita förra sommaren. Awesome sommar var det. Men vi siktar på att denna blir så mycket bättre! Sen var det lite sommar linnen med också. Nice!

Ska möta Sara utanför Ica kl 13 så kanske bäst att jag börjar göra mig färdig. Awesome dag detta kommer bli! kameran följer med men jag lovar bilder när jag hittat kamera sladden! Have an awesome day when I'm gone and just be yourself all day long, it's so awesome! Love you all!

 

Den här fina jackan hittade jag bland alla sommarjackor och skor.
Fått den av min mor då hon hade den i sina unga dar! AWESOME MED SECOND HAND!


Hard work, work!

Hello!

Ja, nu sitter jag här mysigt nyvaken. Finns det något sötare än när någon är trött eller nyvaken? Åååh! Det man kan se det väldigt tydligt är på katter. Dom är riktiga njutnings varelser. Saknar Måns och Missi, hoppas jag får se dom idag eller imorn innan jag åker mot Karlstad. Annars får jag väl åka till Lysvik om jag ska få myspys med djur! Saknar Kicki också så det är väl nästan på tiden va? Omelett, kaffe and a chat, I LOVE IT!

Idag var det jobbigt att gå upp faktiskt men nu när jag väl är uppe så känner jag mig pigg. Drömde några wierd stuff inatt men minns inte riktigt vad dom handlade om. Sitter och tittar på min säng nu, obäddad. Det är skönt att jag börjat få en rutin att alltid bädda till sängen litegrann innan jag går därifrån. Det är inte som en säng på IKEA eller JYSK men det är iaf lite iordning och det duger gott och väl åt en fattig student som mig!

Nu ska jag börja göra allt jag behöver göra, sen vid 1 tiden kommer Sara förbi och då ska vi förbi Jeans och Sånt för lite shopping. Men då ska man hitta något också. Men det märks! Nu ska jag diska klart! Efter det ska jag styra väskan som ska med under helgen. Äsch, det märks väl vilken ordning jag tar det i eller? Vi hörs senare lovers!


En av världens bästa filmer!

2 times out!

Hello!

Ja, 2 timmar ute i friska luften med diverse funderingar över hur saker och ting funkar så känner jag mig tillfreds. Bortsett från att jag är hur galet awesome nyfiken som helst på hur detta går till. Det är så sjukt intressant att jag vill gräva mer i det. Leta efter vad som gör att det är såhär. Ja, det är helt GALET, GALET MINA VÄNNER! Det värsta är om jag måste sätta ut mig själv som bete för att göra det. Uncool.

Bollen var med och den rullade fint på vägen/gräset/löpbanan. Röd och fin, lite svart också. Awesome. Mygg också, uncool. Nu är det en tvätt i som torktumlas och jag säger bara far åt pipsvängen med torktumlare i tvättmaskinen. Det suger balle som fan! Det blir aldrig torrt och det är drygt som fan. Malin ska ju få sina lakan imorn som jag lovade. Awesome person I am.

Får se om jag skriver något mer idag. Blir nog efter jag har sovit. Lite myssjuk är jag men tror det går bra ensam ikväll faktiskt. Somnar på 10 min och inte på 6 timmar, det är nice. Weel, godnatt på er! Bomba med smsen! Det är alltid lika trevligt att inte svara. Sov gott! pöss!

Kom igen bre!

Hello!

Ja, jag ska bara hänga tvätten sen ska jag traska ut i kvällssolen och sparka på min nya röda boll. Disken tar jag sen när jag har lite mer energi. Fick energi av lite sällskap av Annelie, awesome! Nu känner mig sådär oslagbar igen. Hoppas den håller i sig natten låååååång! Vore awesome om jag gjorde ALLT och bara softa sen. Bara att kötta säger ni och jag säger, KÖTTA SPETTET! WÖW! Får se när ögonen tittar i kors!

Nej, nu ska jag börja röra på mig! Ska försöka styra musik på ipoden, dock kollar alla 500 gamla som nya bli till 10 färskingar, unawesome. Men håll tummarna att det kommer gå bra! Bjussar på denna låten som hade vairt awesome om den var lite längre, haha!


Take care of your energy.

Hello!

Ja, nu har denna dagen typ gått. Jag är helt slut! Jag har inte gjort något ansträngande alls men det kanske beror på att det var sjukt varmt imorse plus att jag somnade typ halv 6. Dygnsrytmen är rubbad, jo jag tackar! Men det gör inget, inte när jag är ledig iaf. Skillnad om det hade varit skola, då hade det varit lite annorlunda. Men, men, ser fram emot sängen ikväll iaf!

Idag har jag käkat litegranna. Var till Coop en sväng och inhandlade lite presenter eftersom det är kalas imorn i Dejetown. Ska bli kul och se de gamla polarna, om dom kommer ihåg en? Det märks då! När jag ändå var i shoppingsvängarna så inhandlade jag mig ett diadem, JAAAAAAAAA! Är ju lite som beroende av det eftersom luggen är mittemellan lagom och lång. Det är då det blir drygt att sätta upp med spänne för det räcker inte, sen blir det drygt om det hänger nere för jag kan inte ta det bakom örat. Sen inhandlade jag mig en röd gummifotboll. Vem sa att man måste ha en riktig fotboll för att kunna sparka litegrann? Ska ta med mig min röda boll ut sen när jag ska ta en promenad och leka litegrann, awesome!

Nu lyssnar jag på Perfume som jag lånat ifrån skolan. Otroligt bra musik måste jag säga. Behöver verkligen lyssna på mer lugn musik alltså, blir så himla uppe i varv och vilsen när jag är i partymode music. Snart kommer Annelie, my extra mama, och ska få massage. Länge sen vi massageade och konverserade med varandra så det ser jag faktiskt fram emot även om jag känner mig sliten. Ses mera, ja tack!

Har diskat lite grann, lagt i en tvätt och ska efter jag masserat försöka styra upp lite i lägenheten. Det har varit som ett bombnedslag i snart två veckor och min energi har bara gått till skolan. Time for some meditation people! Det är asbra och om jag får ett otroligt fokus skulle göra saken ännu bättre! Då blir jag mer klar i hjärnan och inte så vilsen som jag blir när stressen tar in. Awesome!

Nu ska jag förbereda mig inför en omgång med massage. See you later alligator!

God bless the broken road..

Hello!

Ja, idag var man uppe med tuppen kan man säga. Sov ju tre timmar igår kväll efter att ha masserat cirkus 2 timmar och teoriprovet. Var jätte pigg efter jag masserat men när jag kom hem slog det bara till och jag kunde inte ens tänka klart. Tappade bort plånboken som låg mitt framför näsan på mig. Visste inte när jag skulle packa eller dra mig ner mot Deje heller. Allt blev HELT wierd! Men efter lite sömn var jag back on track igen!

Efter att ha lagat lite kroketter med kycklingfilé som jag sen inte var sugen på att äta upp så såg jag på film till klockan halv 6 imorse, då kunde jag stänga ögonen och somna. Vet inte riktigt varför jag inte kunde somna tidigare, det var mycket i huvudet trots att jag vilade i 3 timmar på kvällen. Hade till och med låtar i huvudet som cirkulerade så jag var tvungen att dra på Hanna Montana för då kunde jag sjunga med lite. Omg..

Gick upp för cirkus en halvtimme sen, solen skiner och det är VARMT med stor bokstäver! Ska styra en liten måltid så jag inte svimmar, sen ska jag diska all disk vilket kanske kommer ta typ 1½ timme eller något? Därför kör jag i en tvättmaskin också när jag ändå är på g, nu ska det blir rent och fint här! No more dishes and no more laundry.

Såg att paradise hotel danmark ska dra igång nu också, får se om det är något se värt. Ser ju endast drama i dem serierna. Sen kommer jag troligen inte fatta ett smack av vad dom säger, haha! Räcker ju med att en skåning pratar med mig så fattar jag oftast bara hälften för jag orkar inte lägga ner mig på att lyssna ordentligt.

Insåg en grej inatt tack vare att jag gjorde något man inte får göra. Iofs, det finns ingen lag på det, inte någon oskriven regel heller, men efter att jag gjorde det så känner jag mig lättad nu. After all the wierd things that happens right now, så vet jag vart jag står i det hela. Jag känner mig lättad för innan var jag så förvirrad och fördjupade mig i vad som kunde vara problemet. Fråga folk vad alla tecken betydde, varför personen beter sig som den gör, varför väljer personen just mig att göra såhär emot?

Alla pusselbitar föll liksom på plats när jag gjorde något som inte var okej. Lagar är till för att brytas brukar dom säga och även om jag kände mig dum som gjorde det så blev det bara till en stor fördel för både mig och denne person. Det är skönt att ha ett hum om vad som händer och varför det händer. Nu är jag inte lika förvirrad och nu har jag hittat mig själv i den här crazyness of feelings. Awesome.

Nu ska jag styra annat så vi hörs senare!

Rascal Flatts - Bless the broken road.
En av låtarna som cirkulerade i huvudet på mig inatt. <3