Sliten men nöjd ändå!

Hello!

Ja, jag kan ju säga VÄLKOMMEN 3 VECKORS LEDIGHET! Hur sjukt härligt är det inte med 3 veckors ledighet när man snart ska ta studenten? Jisses! Anna är nöjd!

Helgen har varit fullrulle och väldigt lugn och skön. Trevligt sällskap och mycket sömn. Tidiga kvällar och tidiga mornar. Äter massor med gröt nu så jag blir stor och stark. Funderar på om jag ska ta och springa lite imorn innan frukost. Kan vara skönt att få det avklarat. Men nu är jag trött och ska bege mig mot stugan. Ingen dator där pga att min kära lilla syster har tagit internet. Får se hur jag överlever. Ni som läser kan ju gärna ringa!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Praktik dag 3

Hello!

Ja, nu sitter jag direkt från min praktik och skriver. Tänkte jag skulle uppdatera här och nu för sedan orkar man ju ingenting med syjunta och babblande tanter hemma. Så nu väntar jag på att Motionssimmet ska börja sedan ska man väl späja ut över bassängerna så ingen liten filur hamnar på botten för det vore faktiskt synd. Vet dock inte hur jag skulle reagera om någon började drunka här och nu? JISSES!

Haha, sjukaste idén idag är ju att filma Carl en dag på jobbet. Det lär ju bli succée! Haha shit! Aja, nu är jag hungrig som vanligt. Eller ja, magen suger och det är tecken på hunger. Jaja, vad har jag gått göra idag då? Jag har fått skrapa i damernas pga för mycket hår. Vanligt bland oss kvinnor. Mer hår än män...  

Sedan har jag satt fast vattenruschkanan vilket var lite pill och knåp. Ställt tillbaka vattenträningsredskap. Har kollat på vattengympa, ville inte ta ett pass. Kände att jag ville vara förberedd på det. Sedan har jag stått i kiosken vilket jag är king på nu. Fast Carl som bär med sig olycka gjorde så jag inte kunde något där en sväng. Sedan har jag snackat om mitt och MLis projekt med Jenny, sedan minns jag inte mycket av vad jag har gjort. Det enda jag inte gjort idag är ju att bada och det kan jag leva med. Får se om jag pallar en liten promenix sen för att slippa pantertanter..

Nu drar jag mig vidare.. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Praktik dag 2!

HEllo!

Ja, gårdagen var rätt soft. Mycket bad vilket jag älskar! Fick vara med på möte också och fick framföra mina åsikter utan att bli ditchad. Känns skönt när man blir behandlad som människa och inte som om man vore en barnunge. Idag är det praktik dag 3 och jag börjar 1. Dock skulle jag träna idag men jackan med mitt busskort i är borta? totally wierd. Så jag fick ingen träning idag vilket suger. Jag är seriöst ledsen för jag vill träna.

Igår hade vi friskvårdstimme då man tränar på ett eller annat sätt. Självklart hoppar jag i plurret och simmar 30 varv i bassängen som är cirkus 1500m. Känns nice men vill fortfarande till S.A.T.S. Som tur är ska jag dit på fredag iaf. Men nu ska jag packa väskan och dra, en rad i andra bloggen också. Vi hörs!

http://annapalaavsmli.blogg.se <-

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Praktik dag 1

Hello!

Ja, jag är trött. Första dagen på praktiken gick finemang! Känns som jag varit där i någåra dagar redan. Antar för att jag TYP känner dom som jobbar där? Lite drygt var det att vänta, man ville nästan börja simma istället men icke. Dagen avslutades med simskola x2. Händerna såg helt förstörda ut när jag var färdig. Men härligt var det! Ska säkert bada imorn med. Börjar tidigare då också. På onsdag ska jag dock leda en grupp, jobbigt! Gillar inte sånt jag! Men ska man bli instruktör så ska man kunna sånt.

Är trött så nu efter Svenska Hollywood fruar ska jag sova. Börjar 7 imorn, tur att jag bor så nära. Vi hörs! Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Praktik!

Hello!

Ja, idag börjar praktiken som håller på i 2 veckor. Ska bli gött att slippa skolan känner jag. Efter helgen så känner jag mig bara ledsen. Ångest upp över öronen och sängen är min enda vän atm känner jag. Det var kul att träffa Micke iaf, ser han allt för sällan. Nu åker han till Götet i en vecka, ta med mig dit?

Inte långt kvar tills Fredrik kommer hit också. Får hoppas det löser sig med sovplats osv. Det är de enda som bör fixas nu. Längtar lite faktiskt. Får bara hoppas att det går vägen.

Nu ska jag packa inför praktiken. Sedan ska jag fixa lite med bloggen tror jag när jag kommit hem. Well, hörs senare I guess.

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

BESÖK VÅRAN PROJEKTBLOGG!

Hello!

Ja, jag vill ju bara visa upp våran projektblogg. Där kommer ni få se hur vi öppnar oss och hur vi bär oss åt med våra dieter dessa två fina månader, oktober och november. Ska slänga in ett inlägg nu, sedan väntar sängen.

Förövrigt träffade jag Klary i helgen, hur skönt var inte det då? Någon som ska med till Smögen till sommarn? Då ska Klara ta hand om mig, mohaha!

http://annapalaavsmli.blogg.se

Godnatt på er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Hurtbullar!

Hello!

Ja, igår fanns ingen ork alls. Men idag är jag lite piggare. Jag och Erica tränade imorse på S.A.T.S, från klockan 7! Känner mig riktigt duktig eftersom jag verkligen tar i nu om man jämför med när jag har varit själv. Igår tränade jag och Erica en snabbis innan jag var tvungen att dra. 60 situps, 60 lår in-ochutsida och lite rygg, helt coolt. Idag blev det 20 med 25 kilo och 60 vanliga på magen, låren tog jag lite extra på, tog lite triceps och låren.

Är lite slut men är ändå pigg och snart har vi idrott. Blir träning på hög nivå idag helt enkelt. Tänkte simma ikväll också, får se vad plånboken tillåter. Mamma ska snart fixa simkortet som tur är. Fixade lite bilder igår till projektbloggen och ska nog börja photoshoppa dom dag. Någon vänlig själ som vill hjälpa till?

Nu sitter jag och Erica här och fördriver tiden på Farmville. Erica som var eliten på det ligger nu efter när jag nu är bara 4 levlar ifrån henne, snacka om king. Conrad den lille kom nyligen förbi och sa att vi nörda oss. Dåligt. Aja, han ska bara veta vad vi kan han, eller hur Erica?

Nu ska jag skriva ett inlägg på projektbloggen, förövrigt är MLi sjuk idag, krya på dig darling!

http://annapalaavsmli.blogg.se

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Avslutar denna vecka med ett hej!

Hello!

Ja, nu avslutar jag snart min vecka. Jag är så trött och wierd i kolan nu så det går bra. Men jag ska ge er tips till er som vill ha flera läsare..

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=annapalaa

Denna sida gör så att du kan få fler läsare, dom garanterar 100 läsare och det är nog sant!

Nu ska jag sova, vi hörs. Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Fisk i Ugn och en ellös husbil!

Hello!

Ja, nu sitter jag här mätt & belåten! Fredrik vill jätte gärna att jag pratar om honom men det tar jag sen! Jag har nyligen ätit Fisk i Ugn, som receptet hette! Det var så himla gott att nu vet jag inte vart jag ska ta vägen. Ska inte äta mer iaf för då kommer de nog upp igen. Eller så lägger det sig någon annanstans.

I fredags tog vi husbilen mot Tanumstrand för att vara precis på pricken. Där stod Anna med man och inväntade oss. Självklart är ju våran lilla skruttprutt till husbil dålig, vet itne riktigt vad det är för fel än, men batteriet bara dog ut. Så jag satt där utan dator och saker att göra, sysslolös helt enkelt. Så jag tog mig en promenad runt på minigolfbanan som hade vattenfall och grejer! Very nice, någon som vill bjuda mig till Tanumstrand och bo i stuga där? Sedan pratade jag lite i telefon och efter det gick jag in till mami, anna och hennes man. Där bjöds de på räkor i stora lass, tur att jag får äta så goda saker!

Igår lördag väntade Outleten på oss! 750 kr för 2 par mjukisbyxor från Puma, 3 klänningar från Blend, en party tshirt, en grön tshirt, ett underställ i mystyg, en blå rutig skjorta och säkert mycket mer. Jag är så nöjd och behöver inte handla något på ett tag nu. SKÖNT!

Jo, Fredrik från Skåneliano som väldigt gärna vill att jag skriver några rader. Jag vet själv att det är väldigt kul att få se sitt namn i någon annans blogg so.. I don't blame him! Han ska ju komma hit någon gång också men det är nog ett tag kvar. För er som vill veta och bara slöläser for nothing, han har töjningar i öronen och tattoos. Är lång och biff, det räcker väl tjejer?

Nu ska jag göra religion, sen får vi se vad jag hinner med mer!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander