Det börjar ta form!

Hello!

Ja, nu har vi gjort en vecka på thalassot. En jävla massa behandlingar och en jävla massa spring och det har varit jävligt bra. Dock är jag svullen i mina ben och fötter så jag tror jag kommer få en propp alabama! Varför får man ont i benen av att gå och stå litegrann? Jag sitter ju nästan 40% av tiden annars, så varför pain?

Idag masserade jag A på jobbet. Vi vill kalla henne för A för att det inte ska vara för offentligt med namn och sånt där. Det gick väldigt bra, masserade även B direkt efter och allt var FANTASTIC! Känns otroligt peppande att få sån feedback när man har sådan hemlängtan som man har. GALEETEETTT! Gjorde även en relaxing massage och fick dricks, det var jävligt nice! Jennie fick det igår och jag tänkte att om jag inte får någon dricks så är jag dålig. Men beviset kom idag att de som får dricks är visat mer än bara en behandling. Woop, woop!

Ikväll är vi så trötta så vi gick till affären i arbetskläderna direkt istället för att gå hem och byta om. Ostbågar, en chokladkaka, en glass och en påse med pommes pinnar. Lite vin på det och våran kväll är gjord, har även chokladkakor ifrån matsalen som vi ska leva på. Nu kallar plikterna, typ käket och vinet. Hasta luego!

Hasta Mañana!

Hola me amigos!

Ja, om det var spanska vet jag inte. HAHA! Men vi har en som jobbar på spat som varit spanska lärare i Tyskland så hon har lärt oss litegrann vad vi ska säga. Sedan pluggar vi på vår spanska reseparlör, haha! Gjorde en vichymassage idag med läraren och Jennie. Börjar bli lite jobbigt med behandlingarna. Idag har jag ont i huvudet men vi ska avrunda vår kväll med choklad och vin, så det får bli något bättre i skallen. Får se vad vi tar för film.

Finns Date movie, Shrek 3, Scary movie 4, Bee movie osv. Prinsessan och grodan på engelska också. Det blir nog bra. Uppdaterar mer i morgon och hoppas ännu igen att få mer sömn! buenos noches, hasta mañana! Sov gott och vi hörs i morgon! :)

Holaaaaa!

Hello!

Ja, nu ska vi snart traska till jobbet och jobba lite. Blir troligen att prova på behandlingar idag också. Men det blir nog bra! Hoppas på bättre sömn för varje dag, vaknat på nätterna sen vi kom men hoppas som sagt att det bättrar sig. Vi hörs ikväll när vi har slutat. Buenas dias!

Lanzarote!

Hello!

Ja, nu har jag landat i Lanzarote och gått in på praktikdag nummer 2. Är gött utsliten ska ni veta. Tänk er att gå ifrån vinter till sommar på några timmar och sedan vara inne på ett thalasso spa där det är lika varmt som i ett badhus och lägg sedan till behandlingar på detta så förstår ni nog till stor del varfär jag är så sliten. HAHA!

Andra gången i mitt liv jag flygit utomlands för ett varmare väder och jag har även varit i Tyskland nu, stolt Anna Molander is now writing. Resan gick bra, dock dålig sömn och i sin följd inte någon sovmorgon har varit tillgänglig heller. Vill ju inget annat än att få bra sömn i mitt liv liksom och när man väl vill ta sig tid så kan man inte, AJJABAJJA!

Igår var det första dagen på thalasso centret. Vi fick prova på kurbad och vattenmassage, det var häftigt! Vi fick träffa chefen och många av de andra anställda, fanns även en tjej som var praktikant ifrån Argentina som satt i receptionen. Var väldigt jobbigt med denna spansk/engelska språket som man får lyssna på. För man får översätta ifrån spansk/engelska till engelska till svenska och sedan fattar man vad dom säger, dock fattar man det när spanjorerna är på ett helt annat plan i ämnet. HERREGUD!

Idag var det inte lika illa, men dagen kändes otroligt lång för vi började 11.30 och slutade 19.30. Hinner inte så mycket mer än att käka och lägga sig till sängs liksom. Lite tråkigt eftersom man vill hinna med solen och känna igen sig mer i omgivningen. Men, men, två månader är en lång tid och jag kommer hinna med det också, haha! Idag fick vi prova på deras skrubb och se hur dom skrubbade. Samma procedur som vi gör fast andra rörelser, ingen handduk och mer bara kör än att tänka på att vara försiktig med t ex dekoltaget. Kanske är det så dom gör och det inte är någon fara egentligen utan vi svenskar bara har fått för oss detta kanske? Det återstår att se när någon större forskning har gjorts.

Maten här är helt okej. Dock äter jag som om jag aldrig sett mat förut så det måste jag hejda mig med. Men man vill ju smaka på allt oh är något lite godare så äter man bara för det är gott, precis som om jag är på en buffe restaurang. Men nu ska vi ta ett chill pill och tänka på kostuppgiften istället. Medelhavskost är det till viss del. Igår var det friterade bläckfiskringar, idag var det musslor och räkor till kvällsmat (plus en massa annan mat) men om man tänker på det vi fått nu är något som är dyrt i Sverige. Något som vi bara lyxar till det med ibland.

Vårat rum ligger på källarplan och har bara bjudit på djur de senaste dagarna. Jag är inte van vid att sova med bara ett lakan, det är liksom inte min grej. Det ska vara stora tunga täcken som håller om en och som värmer tills jag slänger av mig det i sömnen. Jag kan meddela folket att jag har slagit mitt rekord i myggbett och dom är över 40-50 stycken. Från ansikte till foten. Känner mig sjuk och är mesig som fan och tror jag har någon sjukdom. Det är sådana här downs som gör att man bara önskade att man var hemma i sin gamla säng ifrån 90-talet och känner hur fjädrarna trycker in i ryggen. Jag får börja se detta mer som en semester än som en tid ifrån mitt gamla liv. Gamla vanor är svåra att leva utan, tryggheten finns i dom. Det är nya vanor som är kul, samtidigt som man är rädd att man ska tappa dom gamla.

Nu ska jag avrunda min kväll för jag behöver sova lite extra, plus att vi har bytt lakan ifrån myggblod till rena och fräsha. Nu ska det bara bäddas i sängen och sedan är jag redo för sömn. Vi hörs i morgon, då hoppas vi att energin är mycket högre än vad den är nu! Hasta maniana! (Om det stavas så, haha! betyder Vi ses i morgon iaf ;) )

Fjärilar i magen!

Hello!

Ja, nu sitter jag här med fjärilar i magen och hela kroppen spänd! Förstår inte varför jag är så galet nervös, egentligen, jag har flygit en gång förut utan att vara nervös men är det längden som avgör denna gången? 2 månader av mitt liv ska jag göra praktik utomlands. Kommer jag överleva? Kommer pengarna räcka? Jag tror jag har större saker att oroa mig för faktiskt. T ex att jag inte vet om det finns olja i bilen när jag åker hem den 26:e Mars. Men till Uddevalla tog jag mig, mohaha!

Jennie sover fortfarande men hoppas hon vaknar snart. Ska skriva ut biljetterna och kolla igenom de sista på packningen, man vill ju inte ha för mycket men ändå inte glömma något! Tänk om jag behöver klänningen.. t ex.

Nu ska jag klä på mig och styra upp här, vi hörs när jag har landat!
Ha det bra allesammans!

Not so long time left, it's crazy!

Hello!
Ja, nu är det inte länge kvar. Sitter i skolan och har engelska nu, sedan är det bara hem och packa i bilen och sedan dra. Denna dagen kommer att gå fort och eftersom jag inte sov så länge i natt så kommer jag få ladda upp med kaffe eller energidricka. Jennie är ju så orolig att jag skule krocka eller något när jag är på väg ner, så det är bäst att försäkra sig!
Idag försvinner jag ifrån sköna Värmlenad, i morgon försvinner jag ifrån vackra Sverige och Norden. DET ÄR SICK! Wish me luck and see you when I'm at Lanzarote! Have a nice day!

It's the final countdown..

Hello!

Ja, nu är det inte långt kvar. Imorn är det att göra allt det sista innan jag åker mot UD på fredag. Helt sick! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, 2 månader i Lanzarote utan någon som helst enkelt kontakt med nära och kära. Jag kommer nog klara mig, jag var ju i Norge i en månad för något år sen. Iofs var det bara 3 timmars bil resa, nu är det minsta 6 timmar och 50 min med flyg. Lite skillnad. Nu kallar plikterna, vi hörs!

Ibland när man tycker att tiden liksom inte räcker..

Hello!
Ja, nu sitter vi i skolan och har kost. Det är lite drygt idag för jag känner att jag har lite för mycket att göra just nu. Frissan, massage, städa, packa, diska, tvätta och kolla allt annat. Jag önska att jag inte hade så bråttom till allting utan hade min tid och kunde liksom lägga allt i tidsordning utan denna stress.
Ska bli sådär dag idag. Nu ska vi byta dator eftersom jag sitter på skolans MAC, inte kul. Vi hörs senare!

Vad skulle jag göra om jag fick 500.000 kr?

Hello!

Ja, nu är det plugg som gäller, sen ska vi dyka ner i plugg boken och avrunda innan nästa vecka är kommen! Idag hade vi företagsverksamhet (orkar inte säga den nya benämningen för kursen). Mycket rolig kurs och jag ser fram emot att få en fortsättning på den.

Vi hade ett samtal med läraren innan vi fick sluta och fick lite frågor. Hon är väldigt duktig på att få en taggad, mycket fylld med energi som lätt smittar av sig. En person man vill ha i närheten hela tiden liksom. Så frågade om vad jag skulle göra om jag fick 500.000kr. Vad skulle jag göra?

Jag skulle först betala av mitt CSN lån och sedan köpa upp mitt barndomshem. Varför jag valde dom två är dels för att ett lån vill jag inte leva med. Men eftersom mitt barndomshem kostar mer än bara 400.000 kr så är det ett lån jag hellre lever med eftersom jag har gett mig själv en försäkring att jag har tak över huvudet, än CSN som har sina konstiga regler och garanterat kommer krångla. Men sen tror jag att jag har en form av förälskelse till vårt gamla hus. Finns så mycket man kan göra.

Men nu ska jag inte sitta här och skriva, vi hörs senare isf!

Det är kämpigt..

Hello!

Ja, nu sitter jag i min soffa med stort pluggfokus, men ingenting händer. Jag förstår inte riktigt varför jag tycker det är svårt att läsa böcker och leta efter svaren där. Beror det på för lite sömn just nu eller är det så jämt? Jag funderar på om jag ska vila lite och fortsätta senare. Jag är iaf på skrivar-humör så det är ju bra!

Vi hörs senare!

Hurta, hurta, hurta!

Hello!

Ja, nu ska vi bara prata med Laurence så ska vi gå hem sen. UNDERBART! Har precis gjort spaprov pch jag gissar på ett G, håll tummarna för att det gick vägen. Väldigt mycket saker som man ska tänka på när man är terapeut, så det får bli min räddning isf. Vissa saker hade jag inte koll på och de minns jag inte att vi haft, men det beror på att det är cirka ett år sen vi hade det också. Men sånt är livet, vi håller tummarna!

När jag kommer hem är det bara me, me, me, me, me, me, me, me, me som gäller. Det ska tvättas, pluggas, städas och sedan kommer den där Mary höra av sig. Ska stänga in mig ordentligt någon dag och vara helt okontaktbar. På det sättet kan jag göra det jag behöver. Men måste nog laga mat när jag kommer hem också, köttfärsen är redo att stekas!

Vi hörs när jag kommit hem och fixat litegrann, ciao!

KURERA ALABAMA!

Hello!

Ja, idag vaknade jag med lite ont i halsen. Sitter i skolan trots detta och kämpar. När jag kommer hem senare idag ska jag bosätta min honungsburk i halsen så detta försvinner en gång för alla! Tabletter, honungsvatten och mycket sömn! Vi hörs senare!

Hej mitt vinterland!

Hello!

Ja, hostan är på väg bort men slemmet det stannar. Det sitter liksom fast skiiiita lite i halsen i något veck. Jätte irriterade för det är inget man kan hosta upp eller svälja. Det väntar liksom bara på att smälta bort. Jag har typ torr-hosta nu om man skulle sätta något namn på min dumma sits.

I morgon har vi kost och därefter prov i spa. Jag har måttlig koll på provet, både teoretiskt och praktiskt. Jag tar det lite som det kommer eftersom jag har så mycket annat i huvudet nu. Jag har flygit en gång i mitt liv och det var på student resa till Magaluf innan vi tog studenten. Nu ska jag flyga utomlands andra gången i mitt liv och denna gången blir det inte någon fjuttig vecka, nu snackar vi månader, HELT SICK!

Nu kallar plikterna, alltså sängen!

Förövrigt snöar det så jag tror jag vill gå i ide. Tur att man ska till Lanzarote! WOOP!

Godnatt!

Host, host..

Hello!
Ja, nu sitter jag i skolan vit en fet mac. How cool? Dock är det så ovant att använda en helt annan "dataform" eftersom man är van vid windows annars. Nu är det verkligen fullrulle enda fram tills vi åker. Nästan så jag vill börja gråta, hur ska jag hinna med allt? Men med rätt motivation så kommer nog allt lösa sig. Att göra det man måste, är att göra det man vill. BÄSTA ORDEN EVER!
Det är 12 dagar kvar sedan är jag på planet till Lanzarote. Det är helt sjukt! Jag ska vara där i 2 månader och 5 dagar. Snacka om att sommaren kommer tidigt för mig och Jennie i år. Hur fan kommer det vara där nere? Jag börjar bli galen. Skrivit 14-dagars schema med post-it lappar i min kalender så jag ska ha koll på allting. Det blir bra Anna, andas djupt och räkna till 10..
Snart gå igenom den kalla snön hem till lyan där det ska styras upp för ALLT. GALET! JAG VILL HEM OCH STYRA UPP NUUUUUU! vi hörs senare!

Skadad.. igen!

Hello!

Ja, nu har Anna sett på läskig film igen. Inte bra att umgås med Den där Mary. Hon har endast läskiga och äckliga filmer. Det värsta var att den var så dålig och man fattade inte ens hälften, men ändå var jag rädd att någon skulle ta mig när jag gick ut till bilen. Var tvungen att ta ett varv för att känna mig lite tryggare, kör jag bil kan ingen ta mig. Om det inte är Jurassic Park jag kör igenom.

Funderar lite vad som behöver göras imorgon. Måste skriva lista och packa så jag är färdig för helgen. Måste försöka äta ur kylskåpet också, har tänkt att avfrosta det och ha det avstängd under tiden jag är i Lanzarote. Få se om det är de som är min elbov här i lägenheten. Min elräkning är dessvärre skräck för en student som inte använder så mycket som summan blir var tredje månad. Usch!

Nu ska jag försöka finna en bra barnfilm och sedan försöka sova. Klarar jag inte det får jag powernappa genom hela torsdagen. Det är de som är fördelen med att vara ledig. Du kan sova hela tiden om du behöver eller bara känner för det. Underbart! Nu kallar plikterna! Good night people!

Vaken men på G!

Hello!

Ja, nu är man vaken igen. Nu är det nog slut på min sömn period iaf. Sov nästan bort hela dagen i förrgår och även igår kom jag in i en powernap som var väldigt lång. Men nu som sagt ska vi vara mer vakna istället. Drömde inatt att jag var chaufför åt Jimmi, en gammal klasskompis till mig. Länge sen man såg alla kompisar ifrån Deje. Inte för att jag tror att de slår dom någon gång att jag är här uppe, men ändå. Man kan ju få sakna lite och vara lite förbannad för att vissa saker är som det, eller hur? Haha!

Idag sak jag styra upp saker jag gjort halvfärdigt och hela tiden belöna mig själv när jag gjort en sak klar. Nu ska motiveringen skickas in och bli klar, så efter det blir det en dusch med levande ljus. Det ska allt kryddas för att man ska känna att detta var förtjänat!

Vi hörs senare! Nu kallar arbetet!

What to do? Why not cleaning?

Hello!

Ja, idag har man varit och besiktat gröna milen, självklart klarade den sig! Det firade vi med lite en rundtur i Sunne. Skit roligt. Tog mig hem och tog upp saker ur bilen. Kanske på tiden att massera hemma och sluta åka runt? Hur ska jag få hem folk? Något jag får fundera på. Ska iaf börja stöka undan för min frisör kommer ikväll och ska ha sig en omgång.

Ska nog steka fisk ikväll också, kan nog bli gott! Potatis och hollandäääääärsås till, kan nog bli något! Senast jag åt stekt fisk var hemma hos farmor typ i somras? ASLÄNGE SEN! Sedan bjöd mormor på en got fiskpotaitsgratäng med tonfisk i. Mycket gott och lätt! Nya student maten kan jag säga, billigt och bra!

Nu ska jag försöka göra något vettigt! Typ städa.. som Pippi!



Johnny B and Super Bass ♥

Hello!

Ja, nu ska jag börja avrunda och lägga mig. Helt sjukt att jag sitter här och gäspar trots min långa sömn alltså. Ingen hjälp fick jag med tvn heller och hörde inte ett ljud, då kan det kvitta och jag får göra det själv helt enkelt, som jag alltid gör!!!! Minns inte senast jag bad om hjälp och fick hjälp, när det kommer till mitt hem och elektronik. Får ta hit en mysig gosse som kan sin sak, tycker han kan typ komma nu!

Nu ska jag avrunda helt och hållet, vi hörs imorn!



Nicki Minaj - Super Bass ♥

Slappis!

Hello!

Ja, idag gick inte planen som planerat. Jag har varit i idet hela dagen. Gick upp vid halv 12 för då kände jag att jag sovit tillräckligt, men ack vid kl 15 blev det en powernap på typ 3-4 timmar. Det sjuka nu är att trots att jag har sovit ut så känner jag mig fortfarande trött. Dåligt sömn + förkylning = Kroppen är trött och behöver vila? Jag vet inte, men jag har iaf varit off idag. Inte orkat laga mat, inte orkat städa, inte orkat plugga, ja.. inget vettigt har blivit gjort kan jag säga.

Har sett Ailens vs Monsters säökert 10 gånger sen igår, vilken jävla rolig film! Jag håller seriöst på att avlida varje gång och det spelar ingen roll om det är svenska eller engelska, haha! Dock har jag satt ihop tvn fel så jag har bett om hjälp med det, även tvkanalerna är kocko, men dock kunde ju hjälpen inte komma och inte säga att hjälpen kan inte komma idag? Blir tyvärr jävligt trött på sånt här när ingen hör av sig om läget. Har väntat sen tio i 8 på att herrn ska bli klar med allt, klockan är nu halv 12 och har inte hört ett jutta av honom. Därför ska man vara man-kvinna eller kvinna-man, då slipper man dessa lonelyproblems!

Det enda jag har gjort idag är väl att jag har sovit större delen av dagen, sett på Alien vs Monster typ 9 gånger, plockat undan julsakerna, Käkat ihopplock och lussebullar, handlat vatten, saft, bröd, sharonfrukt och potatis. Sedan har jag bara suttit i soffan typ. Inget speciellt. Funderar så mycket på Lanzarote, vad ska jag ha med mig? Kommer bli helt crazy när jag ska packa. Vill ju vara steget före så jag tror jag fixar fram en påse med sommarkläder.

Imorn ska jag besikta bilen och därefter massera. Ska försöka vara effektiv då eftersom jag måste vara uppe i ottan. Lista ska skrivas! Jag kommer in senare och skriver några rader. Ha en fortsatt bra kväll!

Nya året har kommit!

Hello!

Ja, det var en otroligt bra kväll igår. Skratt, vackra eldlampor, fyrverkeri oh ett gott sällskap. Var ju nykter så jag körde lite folk men fick en bra kväll ändå. Nu ska jag packa ihop mina saker så dom är i bilen när jag ska åka hem. Det har nämligen dunder snöat någon gång efter kl 5 imorse. Cp vädergud, kan de inte vara såhär på julafton något år?

Vi hörs när jag har landat på hemmaplan!

Såhär kul är de att ta bort snön ifrån bilen och såhär inviger jag mitt år. Poo!