Time runs fast, dont forget the life!

Hello!
 
Ja, denna veckan har jag planer och det gör mig gladare. Precis som en hund behöver även jag lite stimulering för hjärnan, uppdrag. Helt sjukt att jag känner stress fast jag har tid. Det är nästan hemskt alltså. En kompis, Gudrun, pratade på innebandyonsdag som är idag, och alla andra onsdagar. Att jag kunde haka på och köra lite seriöst med motionen och få lite rutin. Innebandyn början halv 4 och håller på till kl 17, alltså 1 och en halvtimme. Jag börjar jobba klockan 17 och hinner ju träna iaf timme, egentligen. Men jag känner mig stressad att tiden inte räcker till och vill inte komma försent. När jag satt mina pusselbitar på plats så kan jag börja tänka på vad jag vill göra för saker.
 
Det är både bra och dåligt att tiden går fort. Det är bra för vi kommer närmare julen och det är så mysigt. Det är även dåligt för jag känner att de saker jag borde gjort för tre veckor sedan inte hinns med, de blir liksom inget gjort! Så idag känner jag mig stimulerad att göra saker. Jag tar mig igenom Harry Potter filmerna bra och det är snart över. Näst sista filmen nu. Och under tiden jag tittar passar jag på att blogga, betala grejer och kollar in mina nya fresha pennor så dom ska funka. Ska skriva checklista för att inte göra mig själv förvirrad i mitt stökiga liv. One step at the time.
 
Jag har en bra känsla av detta. Jag ska låta mig då vara i den ett bra tag till. Vi hörs!
 
 
Vaknade imorse och såg snön, julen du är välkommen hem!
Synd bara att det redan har regnat bort..

Mys med ljus och filmmaraton!

Hello!
 
Ja, haft en bra helg. Vaknade dock idag med en mardröm. En underbar mardröm. Den pratar jag mer om i morgon. Har påbörjat Harry Potter Maraton igen, från början, eftersom jag har köpt den sista filmen som saknades. Den ska jag se klart och sen ska jag sova, trött tjej säger hej hej!
 

Jag är trött..

Hello!
 
Ja, jag är så trött. Stressat som vanligt och oroat mig så det är läskigt. Men plötsligt ett sms gjorde att jag tog mig ett djupt andetag. Har trott länge att jag ska ha spakväll imorn, den 24e Oktober, och skrev därför sms till värdinnan för att kolla vad som önskades för kvällen så jag kunde planera tidsmässigt mina behandlingar. Hade jag nu inte smsat, hade jag varit där imorn, den 24e Oktober. Men nu hade fröken Molander tagit fel på EN HEL MÅNAD. Men poängen iaf är att jag varit inställd på detta sen typ tills en timme tillbaka och undrat hur ska jag hinna allt? Saras däckbyte, Maddox leksak, köpa produkter till spakvällen, vaxa och så vidare. Jag har inte haft bra magkänsla idag alltså, usch! Men skönt iaf, imorn ska vi byta däck, jag ska köpa leksak, jag ska PLANERA, tvätta. Bring the kalender!!!!!!

Maddox fick sig en tur med Vincent och efter 30 minuter så var dom blöta och helt slut. Kändes bra för nu är han trött, men en promenad ska det bli innan sängen! När vi skiljdes åt så gick jag och Maddox till farmor för en liten kaffe och lite godis. Fick även se deras nya husvagn och det var en mysig en! Mötte Alex och fick tillbaka min bänk, otroligt snällt Alex att jag fick tillbaka den och de delar du tyckte var skit, haha! Sedan åkte jag hem, för jag blev stressad för allt och visste inte vart jag skulle ta vägen.
 
Skulle tvätta, skulle till mormor med mina handdukar och lägga dom i tumlaren(eftersom jag trodde jag skulle ha spakväll imorn!), planera kommande dagar, vilket dag som ska bytas däck, vem ska hjälpa till med det, när ska jag lämna MAddox själv och när är jag tillbaka då.. Ja, allt bara var en enda sylta.
 
Men nu ska det bli en promenad och efter det ska jag se till att sova, om inte sova, ska det göras något vettigt. Ska flytta mig ifrån soffan och ska sätta mig i köket. BARA KÖKET NU ANNA. Vi hörs senare innan jag lägger mig. I natt alltså. haha, cyaa later!

To much to handle?

Hello!
 
Ja, nu har jag kommit till en punkt att jag är vaken tidigt och samtidigt känner att jag vill plocka undan och städa. Hur denna känsla uppkom har jag inte någon som helst aning om, det enda jag vet är att jag måste skjuta på det. Så jävla tråkigt men jag måste duscha innan jag far ut på äventyr. Jag och Maddox ska nämligen sitta i bilen nästan hela dagen. Otroligt tråkigt för honom, får se om jag får ta till hundgodis för att få in honom i bilen överhuvudtaget.
 
Just nu har jag väldigt många bollar i luften och vet inte hur det kommer sig. Precis när jag bokar upp mig för att vara hundvakt, så känns det som att allt kommer på en och samma gång. Vilket är bra, det får igång mig och jag får rutinerna tillbaka. Men hur kommer det sig? Känns som att jag inte ens kommer ha tid till att byta däcken på syrrans bil som är prio 1 nu liksom. Aja, jag försöker tajma med morfar iaf. Se om Peter har tid också, han jobbade övertid igår!
 
Igår joggade jag lite med Maddox för han var så rastlös och när vi kom hem la han sig på en gång, utan protest. Gick väldigt bra faktiskt. Det enda när man är ute och går, så vågar han ju inte gå fram och hälsa.. Så då passar han på när folk gått förbi och försöker komma i kapp för att få lukta. Haha, han är så rolig. När jag kom hem igår och skulle gå ut med honom så var han på bushumör och han är nu inne i en period där allt som kommer i hans tuggväg får förbereda sig på sin död, så skor var ju mer eller mindre mumsigt. Så när jag stod i köket, la han sig på golvet bakom mig, redo att börja äta min sko. Helt insane! Sen satt jag på stolen med benet över knät. Även då tog han sig en smakbit på min fot med dojja på, haha! Rastlös kille! Det ska vi råda bot på idag, Maddox ska nämligen få leka med Vincent. Hoppas han är trött som fan så han inte vill busa med mig, då får jag ringa Peter. HAHA!
 
 
Nu måste jag springa till duschen och fixa innan jag ska åka till Kil. Ska massera där idag. Btw, löshåret är ut. Ska bli spännande och se resultatet sen! Woop, woop! Vi hörs later people!
 
 
 

Super nanny!

Hello!
 
Ja, jag sitter nu på en norska dator så om ø blir wierd så vet ni varfør. Dock ær jag inte i Norge æn. Dit åker jag i morgon før att hæmta hem en mysig gosse och før att min syster ska få vinterdæck på sin bil. Mycket nice!
 
Kænns som hela jag skriver knasigt bara før jag vet att det ær en norsk dator haha. Men ikvæll ær jag iaf hos Nova. Vi har hælsat på Mamma och Malin, sedan var vi en svæng till farmor också. Nu sitter jag på den hær datorn och hon har min dær hon ær inne på SVTs hemsida och spelar, haha!
 
Super nanny Anna M, or what do you say? Nu ska jag lægga mig i soffan, och dricka vatten och hoppas jag inte kænner mig såhær sen :) Trøtt tjej, sæger hejhej!

Glad.

Hello!
 
Ja, nu nalkas det snart äventyr och jag känner mig så levande. Så levande att jag inte kunde sova i natt. Läste, satte på en film och bad Linus ringa. Inget direkt hjälpte. Blev övertrött när Linus ringde då men det är väl lite förståligt om klockan är 3 på natten? Aah, you tell me haha! Men tillslut somnade jag. Nu ska jag äta, sedan är jag redo för dagens uppdrag!
 
Eftersom jag ska till Karlstad och vara barnvakt så måste jag packa inför det. Nova är så laddad för min ankomst och jag måste säga att jag saknar våra barnvaktsdagar/nätter. Det var så länge sen sist vi sågs och hon bara växer. Känner mig nästan som en gudmor, haha! Ska bli kul att umgås med lilltjejen igen! Får se vad vi hittar på. Laddade tjejer! Ska försöka hitta kamera laddaren så jag kan ta kort.
 
Även denna helg ska jag ut på äventyr utomlands för att hämta hem en dreglande gosse. Ska ta med min lillasyster samt kusin Josefin på detta äventyr. Allt för att få sällskap på vägen. Ska passa gossen i några dagar och jag har redan plan på att typ gå från Deje till Forshaga med honom. Bara för att ge honom mega motion! Fast det kanske är mer semester för honom när han är här eftersom husse kan springa med honom? Jaja, ska bli kul att träffa honom igen. My big beast!
 
Just nu sitter jag och äter. Ska börja fixa inför helgen och fixa alla papper jag sprider runt omkring mig. Heja Anna!

I try and I try and I will succeed!

Hello!
 
Ja, idag är jag mer pepp men mår mindre bra fysiskt i kroppen. Vaknade med konstig ont i halsen, typ snor-ont-i-halsen. Aswierd. Ska se om det släpper med lite mat i magen. Yoghurt var ingen succé när jag tog i morse. Så det åkte in i kylskåpet igen. Hoppas de släpper och när jag googlar vad det kan vara så är det matkatarr fasoner. Men ska inte ta ut något i förskott, tar dagen som den kommer helt enkelt! Provar med alla tips som finns på nätet och släpper det inte efter projekt make-me-better så blir det farbror doktorn för lilla Anna.
 
Sitter just nu och kollar på En andra chans på 1an. Har sett några avsnitt innan och det är så häftigt att alla är vi oslagbara. Det handlar bara om att älska sig själv och känna sig oslagbar. Det är sådana här människor som får mig att inse att ingenting är omöjligt. Som jag alltid säger, man kan om man vill!
 
Nu ska jag planera min kommande resa neröver för barnvakt, farmor, mamma, kanske lite norge och spakväll i Kil. Vad ska med och vad blir smidigast? Det är något jag ska lösa nu. Vi hörs senare!

Toppar och dalar..

Hello!
 
Ja, alla har vi våra toppar och dalar i vardagen. Just nu sitter jag i en dal. Lägger mig oftast sent och när jag väl vaknar vill jag inte vakna något mer. Det kan gärna få bli jul eller något nu känner jag. Även om mötet på arbetsförmedlingen var peppande så sitter jag ändå kvar här och trampar. Jag vet att jag vill att det ska hända saker samtidigt som jag vill att det ska vara lugnt. I want everything my way, for once.
 
Just när jag sitter i en sån här dal så vill jag inte ha något ifrån mina nära och kära om jag inte ber om det. Jag behöver inte höra att jag behöver träna, jag behöver inte höra att jag behöver jobb, jag behöver inte höra att jag ska vända rätt på mitt dygn. Jag är tillräckligt stor tjej för att veta vad jag behöver. Många gånger vet jag inte vad jag vill eller vad jag behöver för vissa saker, men just sådana här vanliga saker som är uppenbara att jag behöver, de behöver jag inte höra att jag behöver. För jag vet de och det hjälper inte att tjata om det. Jag tar allt i min egen takt och det får helt enkelt gillas av omgivningen! För att lära sig livets hårda skola behöver jag gå själv och göra misstag. Jag vet att ni bara menar väl men det enda jag behöver är att ni finns där för mig är jag behöver er, inte när jag vill försöka själv!
 
Min farmor sa till mig en gång när hon påpekade att jag inte skrivit något här i bloggen på ett tag "Man ska inte må dåligt när man är ung!" och jag förstår vad hon menar. För det är ju nu jag ska leva livet och känna att jag kan göra vad jag vill, jag är oslagbar när det kommer till vad jag vill göra. Och jag mår väl inte sådär super dåligt att jag är ledsen, men just nu i min dal vill jag sitta ett tag till. Jag ska snart iväg och jobba litegrann, där försvinner min dal för ett tag. Det är när jag sitter själv och blir djup i vad som händer runt omrking mig. Då går jag ner till min dal och sätter mig tills jag känner att jag har en lösning. Det är inget farligt, det är bara en liten sväng som snart blir en topp snart!
 
Detta är inget jag vill ta upp med någon personligen utan jag ville bara få ut det. Få de sagt även om inte alla kanske ser det. Det känns mycket bättre nu iaf. Jag har fått min röst hörd på mitt lilla sätt och det känns lättare. Kanske får blogga lite mer för att komma igång med mina saker på checklistan. Nu känner jag mig oslagbar igen.
 
Nu ska jag fixa badrummet som jag inte gjort sen min kära hylla flyttade in. Funderar även på om jag ska ta och fixa en liten tallrik med pasta och köttfärssås. Min allra första köttfärssås! Den blev lyckad och funderar på om det ska bli matlådor alabama! En glad tjej säger nu, hejhej!
 
 
Har förövrigt börjat älska mjölk, köpte en liter igår och idag är den slut! MISSION COMPLETE!

Life..

Hello!
 
Ja, jag sitter här och funderar över mitt liv lite grann. Tänker på vad jag värdesätter, ni vet de där små sakerna i livet som till exempel gör morgonen till bästa tiden på dagen? Jag hade barnkanalen som en sån grej när jag gick i skolan. Att se samma sorts program varje morgon innan jag var tvungen att gå. Så mysigt. Men nu måste jag hitta något nytt. Hade en period med bloggar och funderar på att ta upp den perioden igen. Det är många som är gravida och så nu och det är så mysig höstläsning. Har missat mycket men är ändå med i deras resa.
 
Checklista nästa, men innan de en dusch!
 
 
En ny kärlek som äntligen hittat hem!

Not much to tell.

Hello!
 
Ja, nu har jag tillbaka ifrån arbetsförmedlingen. Mer pepp på att få saker och ting gjort. Var lite piggare förut och nu har jag fått något bakslag. Sitter i soffan och skulle kunna sova igen, wierd. Var dålig i helgen och de höll i sig igår. Får se hur det blir idag. Vågar inte äta för mycket om det kommer upp igen. An så länge rapar jag bara.
 
Ska kolla när jag ska jobba senare så får vi se vad jag gör sen. Vi hörs senare.

Vända dygnet, ett projekt för sig!

Hello!
 
Ja, jag är vaken och klockan är lite mer än vad den borde vara när jag ska vakna. Men det blev nu såhär. Ska packa ihop allt jag äger och har, sedan bär det av till Kil minsann. Fick världens beslutsångest just för någon minut sen, vad ska jag äta till frukost? Ska bli intressant att se vad det blir, Somnade riktigt sent igår och gick upp tidigt idag. Men hellre upp tidigt och somna sent än att jag ska vara vaken hela natten för att vända tillbaka dygnet. Detta blir nog bra!
 
Packa, packa, packa! Solstaden i helgen, vi ses där!

NU sover vi, haha!

Hello!
 
Ja, nu gjorde jag något jag inte borde gjort, som jag kunde ha skjutit upp på tills imorgon. Började läsa Linda Bloms blogg och hennes graviditet! Satt med tårar i ögonen och läste allting, såååå mysigt! Men nu kallar verkligen plikterna, mindre sömn i natt men who cares? Jag ska få snosa bebisunge imorgon och jag är sjukt nöjd! Godnatt for real!

What a day, what a tomorrow!

Hello!
 
Ja, nu ska jag bege mig till säng. Tro det eller ej! I morgon ska jag upp med tuppen för att göra mig klar för en helg i Karlstad. Behöver ni massage eller kanske färga era ögonbryn eller liknande, bara att höra av sig så får vi se vad vi kan göra.
 
Ska först till Kil och snosa bebis, sedan fortsätta mot solstaden. Men det pratar vi om i morgon, vi hörs ladies and gentlemens! good night!

Ibland är det ödet som visar vägen!

Hello!
 
Ja, idag är det otroligt kyligt men det ska inte hindra mig. Efter lite mat nu så ska jag ta promenaden jag inte tog igår. Har även tagit mått på mig själv, som jag ska göra varje dag för att se resultat på min motion. Många bäckar små ska få mig motiverad!
 
Eftersom jag tänkte gå till Coop igår endast för den enda Harry Potter filmen som saknas så blev det något helt annat. Först gick jag in på instagram och jag kan säga att det kändes som ÖDET SJÄLV var där med mig! Det var någon som började följa mig.. Teamunicornlover. I helgen sjöng jag för alla gossar och gummor på PP i kön till jackorna I love unicorns, precis som Agnes i Despicable Me. Ment to be? När jag väl ska kolla efter Harry Potter så hittar jag bara den sista filmen som vi redan har och kollar vidare, så kom jag till de fack som denna film var ensam om. Dumma Mej eller Despicable Me som den heter på engelska. Det är numera min favorit film och det är sjukt nice! Jag kunde som ni kanske förstår inte hålla mig så jag köpte den och har sett den 3-4 gånger sen igår. Nö glott eller låtit den vara på i bakgrunden. SÅ BRA FILM!!
 
Nu ska jag käka och därefter ska jag bege mig ut i solen och kylan, TAGGAD!
 

H.J Potter, mat och snart jobb!

Hello!
 
Ja, här har det inte hänt så mycket. Bara min dunder frukost med sparris, champinjoner och omeletten med lite bro, majonäs och tomat i. Herregud alltså! Dock blev de som jag trodde med omeletten, den blev ju mer eller mindre trasig. Men smakade bra och jag ät mätt, känner inte ens att jag behöver äta något innan jobbet. Men ett äpple innan jobbet blir det nog!
 
Sitter här och kollar på Harry, kommer göra det tills det är dags att gå till jobbet. Hur nice som helst! Nu ska jag hålla fokus på tvn, vi hörs senare!
 
 

Tidigt ikväll och inga bullar blir det heller!

Hello!
 
Ja, nu ska jag börja med min checklista. Så det händer något här i lägenheten. Idag tog jag ut extra sömn eftersom det är kallt och sen för solen skiner tidigt så man vaknar när man inte ska. Har faktiskt börjat min dag att försöka rädda min lilla rosa pudel på Mini Pets, dock sprang den bort och jag sitter här nu, redo för frukost. Sitter och lyssnar på Disney låtar så nu är jag faktiskt på gott humör måste jag säga!
 
Tänkte jag skulle göra omelett eller något idag. Brukar bli äggröra i slutändan för jag tappar tålamodet och sen har jag problem att vända så det blir en perfekt omelett. Har lite sallad att göra mig av med så idag blir det nyttig dag. Om jag orkar stå och dola med det.
 
Nej, nu ska jag ta och fixa lite mat. Efter de ska jag göra en checklista och sätta på Harry Potter, mohaha! vi hörs!
 
 
Nyvaken tjej vill stanna i sängen när det är så kallt som det är nu för tiden, hello hösten!

Bless the broken road.

Hello!
 
Ja, nu är det läggdags för länge sen men ville bara uppdatera er lite hur min dag varit. Känns underbart med datorn btw, borde blogga mer när jag nu har den tillbaka, mohaha! Älskar min dator!
 
Jag har städat och hållt ordning i vardagsrummet, hör och häpna mormor/farmor?! Till och med dammsugat, få inte hjärtsnôrp nu! I morgon ska jag ta tag i disken och få det rent där också. Det kommer sakta men säkert. Alltså detta med att hålla ordning och så, lite jobbigt är de eftersom jag lyckas städa bort saker annars men nu har det gått bra.
 
Idag har jag iaf jobbat med mitt CV. Det har gått bra, Kicki kom förbi idag också och det var FÖR LÄNGE SEDAN vi sågs. Examen var senast. 4 maj liksom. Det säger sig självt att denna stund vi fick gick för fort. Hon hjälpte mig lite med CVt också och gav mig en liten push. Har ju fått en mall ifrån arbetsförmedlingen som jag inte förstår mig på, det är för enkelt för mig hjärna och jag gör det svårt för mig själv. Otroligt onice. Men nu är jag på väg! i morgon är det nog klart och kan skickas!
 
Skulle ha bakat bullar idag också men det blev det inget med. Men i morgon ska jag styra placet alabama. Disken ska bort, CVt ska iväg, tvätten ska tvättas, kanske hinner en promenad och sen ska det jobbas. Hinner nog med en liten Harry Potter film också. Blev 4 stycken Harry idag nu är det inte många kvar. Blir bra till imorn det!
 
Nu tror jag att jag bjuder på en liten truddilutt och sedan styr jag kosan mot vi BÄDDADE säng, halleuja! Goodnight people!
 
 

ÄNTLIGEN!

Hello!
 
Ja, nu är min dator här för att stanna! Ska nog få gå ett år och sen ska jag köpa mig en ny dumburk. En med alla finesser jag vill ha, mumsmumsmums! Nu kan jag styra upp mitt liv som jag vill igen, woopwoop! Jag är så taggad! Maila runt hela världen eftersom och skriva CV, jag är för taggad för mitt eget bästa men kanske får ett jobb för det? Belöning för allt slit jag ska åstakomma! TAGGAD!
 
Har påbörjat mitt Harry Potter Maraton också, det saknas en film men den ska jag sponsra min syrra med. Bara jag får låna dom när jag vill så är jag nöjd. Har förövrigt kollat färdigt på Supernatural så nu ska jag försöka fixa träff med min älskade MLi, taggad för mera! Sen ska Robban fixa något så jag kan se serier genom USB i min TV. Hoppas det sker snart och inte om typ en månad.
 
Idag kommer Kicki till mig, var ett halvår sen sist! Bara sett hennes fästman här i Sunne medan hon är ute och åker över världen. Vet inte riktigt vart hon håller hus men idag kommer hon hit, som jag längtat! Den energin jag fått nu ska användas väl men varsamt, för nu ska jag städa undan tills hon kommer. Älskade kicki!
 
Nej, nu kallar plikterna! Checklista nästa!

Julen..

Hello!
 
Ja, jag har mer eller mindre gjort inbrott i min egen dator mot mig själv. Har varit utan dator i snart en månad för den ska omformateras. Först omformaterade vi den och sen kom vi på, shit vi gör de igen. Så nu är jag inne på datorn även om den ska fixas imorn. Jag kunde inte hålla mig. Hoppas bara jag inte blir fast helt och hållet vid datorn när den är färdig.
 
I morgon ska jag på lite jobb, sen ska datorn fixas och sen ska jag skicka mitt CV till Norge. Har hört att ett spa, endast 1½ timme härifrån söker folk och det känns perfekt. Inte för långt bort ifrån alla. Det är mer eller mindre lika långt till alla. Förutom pappa när han nu är i Thailand. Jag håller alla tummar och tår, fort ska det gå!
 
Sitter och kollar igenom Supernatural så MLi ska få tillbaka det. Var ett julavsnitt och jag blev såååå sugen på jul! Varför är det bara en gång per år? Jag vill ha mer jul, ge mig! Otroligt mysigt.
 
Nu ska jag se mer supernatural. Vi hörs!
 
: