Snart är det final countdown..

Hello!

Ja, nu är det snart bara 10 dagar tills jag är hemma på svensk mark igen. HUR SKÖNT?! Det är värre med hemlängtan nu när det är så kort tid kvar. Man vill liksom skippa det sista och åka hem på en gång istället. Men det har varit en asbra tid här. Även om jag känner att det hade räckt med en veckas semester!

Jag håller nedräkning till 2 saker nu. Det är när vi ska hem och när vi tar examen. Behöver ha en stor överblick över saker och ting. Jag har för övrigt vrickat foten som är lite blå nu men jag klarar mig. Idag blir det mycket jobb på thalassot så jag sitter bara och förbereder mig bästa möjliga nu. GAAAH!

Igår pratade jag med Mia som jag inte sett på flera år! Mia är en tjej ifrån Afrika som är dotter till Grace. Grace är gift med Bengt och hur jag känner dom är tack vare min farmor. Känns så häftigt att prata med någon som man inte sett sen dom var pyttesmå. Det roligaste är att hon bor i Torsby, inte alls långt ifrån Sunne! Så det blir att åka och hälsa på henne när jag är på hemmafronten igen.

Längtar verkligen tills vi är hemma och jag får sova i min egna säng. Undrar om det är det som är det jag saknar mest alltså. Ska bli skönt att komma tillbaka till vardagen igen! Vi hörs troligtvis när jag är hemma i Sverige igen. Då är jag back on track med bloggandet och ni kan följa min vardag! Ta hand om Sverige tills jag är på hemmaplan!

3 veckor och 2 dagar..

Hello!

Ja, nu har det gått 3 veckor och 2 dagar sedan jag skrev. Helt galet fort tiden går alltså, känns skönt för nu vill jag hem. Det har gått tillräckligt långt för att jag ska känna att jag känner mig färdig med att vara här och just nu känns det som att de sista 3 veckorna känns millånga. Men jag tror det beror på min hemlängtan. Ska bli underbart att få komma hem minsann! Som jag längtar till min bil, min lägenhet och framfrö allt min säng! Mitt mysiga krypin!

Har haft besök av mina brudar, Sanna och Marie. En trevlig vecka med tillställning och mysiga kvällar. Igår anlände Jennies familj och vi gick till vår favoritrestaurang. Mycket gott! Ska tydligen vara fint väder idag ute, men jag sitter nu och pratar med Malin så känner att jag kan offra lite sol för att få prata med henne. Inte ofta man får kontakt med dom där hemma eftersom jag slutar så sent och klockan är en timme före i Sverige. Känns skönt att få tid att kunna prata utan att man måste gå och lägga sig eller dra och käka för annars vi ingen mat. Ja, jag längtar hem.

Nu ska jag börja med skolarbeten under tiden jag pratar med Malin. Vi hörs när vi hörs, vi ses när vi ses!