Ljuvliga sommaren!

Hello!
 
Ja, här sitter jag och har semester. Väldigt avslappnad och ska alltid sova ordentligt. Har dock ännu inte tagit årets dopp. Skämmigt nog är jag mer inne än ute, men det beror ju på vädret. Antingen är det så varmt så man svimmar, haha. Eller så regnar det och man ska vara inomhus. Men jaja, det är ju vad jag behöver annars skulle jag ju inte göra det, eller hur?
 
Har för övrigt tagit tag i mitt liv också. Gjort Aktiva val och valt bort vissa saker i min kost och kör mer all in nu än vad jag gjort tidigare när det ska vara nyttigt och starta nya liv både hit och dit. Jobbar med rutiner och börjar sakta men säkert bygga upp tränings rutiner. Även om det blir en liten inlines tur så blir det iallafall en tur. Acceptera saker, det är viktigt. Inte säätta press utan mer gilla läget och var glad för framstegen. Ingenting är omöjligt och i början kan man inte göra allt men man kan göra något!
 
Nu ska jag ta och städa litegranna, step by step. Vi hörs när vi hörs!
 


Ikväll ska jag på info träff nr 2 om Fit Line, än så länge har jag inte märkt något! Men då är det min andra dag med det. Mitt mål med dessa produkter att bli mer pigg på livet och få mer energi.
Någon där ute som provat, vad tycker ni?