Start all over again and I love it!

Hello!
 
Ja, livet rullar på. Jag får lite bitar som faller på plats och jag har lånat Vänner säsongerna av Anna igen. Jag är en så glad liten tjej så det är helt galet. Jag önska jag var med i Vänner, hade gänget och bodde med en polare. Då hade livet varit lättare och skönare. Fortsätter drömma i Vänner världen, vi hörs!
 
 
Min nya kärlek som har isländskt fårskägg :)

Jag är vaken.. jisses!

Hello!
 
Ja, att jag är vaken nu är mer eller mindre ett under. Tvingade mina ögon att hålla sig öppna för att komma igång med lite rutin och kanske få till en någorlunda vardag. Haha nejdå! Rutiner är faktiskt något som är på gång men som jag själv inte har kommit in i än. Nu är det ju så att jag ska fixa lite saker och då kan det inte sovas! ett under att Robin VARJE dag är uppe runt 6-7 och springer runt, kan typ lägga sig samma tid som mig liksom. Jag skyller på buller från gatan till jag möblerat färdigt.
 
Igår var jag hos kurator och herregud, vad skönt det var att bara få prata. Komma in i ett rum där allt man säger får sägas och man blir inte dömd på något sätt. Slippa sitta med rädslan och sedan ångesten att "Men gud, skulle jag verkligen ha sagt det där?". Jag ska dit fler gånger men det får bli när jag vet hur vårt schema ser ut på jobbskolan, haha!
 
Nu ska jag göra frukost, sedan ska jag kolla över min checklista. Ikväll ska jag få lite möbler av Sara, efter det blir det lite quality time!

Vi ser det snöa men ack så det snabbt regnar bort!

Hello!
 
Ja, nu ska Anna ut på äventyr och ska ha med sig kameran. En RIKTIG kamera som jag lånat av systeryster Sara. Ska ha den för att få bra bilder till bloggen så man har något att använda när bloggdesignen ska göras. Med kort hår och nystart på livet så behöver det mesta rustas upp! Lägenheten har ju mer eller mindre fått ett lyft när jag har bytt ut saker, gjort mig av med grejer och liknande.
 
Klippte ju av mig håret för ett tag sen och har inte blivit van det än, ooh maj gad! Måste råda bot på min lathet när det kommer till att fixa till mig, därav rök håret också. Den som vill vara fin får lida pin, typ minska sömnen någon minut för att fe utsidan en chans. Så där rustade jag upp mig själv litegrann. Nu har jag gått länge och tänkte på bloggdesign och kusinen ska hjälpa mig, bara jag har bra bilder.
 
Turen på min sida är att jag ska åka till Arvika och deras park är ju så otroligt vacker! Det är ju helt galet! Hoppas dom har rikligt med snö så jag kan få riktigt fina vinter bilder! Men nu måste jag fixa i ordning mig, kl 7 går bilen! Ha en bra dag!
 
 
En mindre bra bild på nya frillan!

Nu erre någon skit i luften kan jag säga..

Hello!
 
Ja, nu har kag haft huvudvärk sedan igår och det känns som att det sitter bakom ögonen. Kan vara något migrän liknande och jag hoppas det är över snart. Jisses, jag känner mig nästintill illamående. Håll tummarna för en till friskning inom kort. Nu ska jag köpa falukorv, mums. Vi hörs senare!

Time for me to clear the air!

Hello!
 
Ja, nu har jag precis kommit hem ifrån ett av dagens uppdrag. Kändes skönt att checka av en av de saker som jag trodde berodde på att jag spydde utan anledning för några helger sen. Nu kan jag more or less säga att jag har stressat för mycket. Finns ingen annan anledning till att jag skulle spy nu mer än stressmage. Säkert därför extra kilona har kommit också, så jag är TACKSAM att ingen påpekar något med att jag är lat eller måste träna (drömde inatt att jag och en nära i släkten tjaffsa om att jag är stor och jag blev jätte ledsen). Jag måste ta tag i mig själv  innan jag kan börja tänka på att gå ner i vikt. En sak i taget och i min egen takt, då kommer detta bli bra!
 
Har även lämnat meddelande för att träffa en kurator och nej jag är inte i en djup depression eller liknande men jag behöver rensa lite i röran. Rena luften lite så jag inte går runt med bomber till känslor i kroppen. Har jag tur blir jag mer avslappnad och slipper alla spänningar som håller mer eller mindre på att sakta ner mig nu. Allt för att säga ifrån, det är så kropppen gör. Säger ifrån genom olika saker som spy och krampningar i musklerna.
 
Jag tycker att alla mer eller mindre behöver gå och prata med någon. Även om man inte är ledsen så kan det vara bra att bara få släppa ut allt och känna lättnaden efteråt. Prata ut är viktigt och jag ska försöka ha regelbunden kontakt med någon för just samtal. Där ingen dömmer utan bara hjälper mig fram med svaren, precis som när vi hade processhandledning i skolan. Underbart!
 
Känner att pusslerbitarna kommer sakta med säkert på rätt plats. Igår kände jag att jag hade flow men det kom inte igång förens på kvällen och då fixade jag med ALLA mina papper och pärmar. Rensa i röran gör jag på alla håll och kanter! Fixade min byrå som har glasdörrar och den fick en snygg insida. Saknas bara att den ska bli vit så är den klar. Snart ska jag iväg till frissan och fixa mitt hår. Har dock inte bestämt mig än om jag ska ta steget och klippa av håret eftersom det är grymt slitet efter hårförlängningen eller om jag ska ta och klippa topparna och köra en dipdye. Grymt sugen brud.
 
Men nu ska jag fortsätta kolla på Eva & Adam som jag gjort sedan jag kom hem. Sedan ska jag åka till transformation! Vi hörs senare people!