Djur ger bra energi, spelar ingen roll..

Hello!
 
Ja, nu har det läggdags. Det blev en dipp på slutet, kan bero på att det var en låååång dag med inte så mycket att göra. Blir upp tidigt imorgon. Lite suck på det. Men vad gör man inte för servicebranschen och sitt yrke? Cashen rullar ju in som dom ska så varför klaga? Jag tror att bara om jag får vara hemma lite, typ sova och stänga in mig utan måsten ett dygn så lägger sig nog det mesta. Det är nog lite för mycket för mig nu. Tusen saker hemma som jag glömmer när jag är på jobbet, tusen saker på jobbet som jag glömmer när jag är hemma. LISTOR ANNA LISTOR! Jag bor i mitt egna lilla kaos och jag ska hålla det lilla kaos inom mig tills jag har rett ut saker och ting. Och nej, jag mår bra. Jag är bara trött. Fick det svart på mitt att jag behöver break från en säker källa som känt likadant som till och med har varit med om the wall nästan. Bara att få komma hem, det är vad som behövs. Och mina pärmar ifrån Hälsoterapeut utbildningen.
 
Gjorde en del bra saker på jobbet idag som jag kände att, jävlar detta har jag koll på! Sen blev de to much for my brain med Excel, speciellt när det är på NORSKA. Förstår ju ingenting av vissa ord och då är det inte kul att sitta och försöka haha! Men jag gör det imorgon igen, lika bra att plugga på och bli proffs alla norwayexcel än att sitta och inte förstå något alls! I give it a try tomorrow!

Har gått tillbaka lite i tiden idag. Alla vet ju vad mycket jag älskar djur, speciellt hundar. Har jag ingen hund så lånar jag gärna en och det gör inget om det är två i huset samtidigt. Är jag ensam och vet att jag ska vara det några dagar så åker jag och hämtar Alex på en gång om matte tillåter. Den hunden är stressad och ja, ibland kan jag go crazy på honom när jag inte får den vila jag behöver. Men jävlar vad jag älskar den hunden och han älskar mig. Behövs inte mycket för att få den lilla känslan av att leva och känna lycka. Räcker med att parkera utanför gården så känner man av den där underbara energin som bara hundar kan ge.
 
 
 
Siri är ju också den svarta fläcken solen aldrig kommer att bleka ut. En supergo tik som gör allt för kärleken. Någar dagar med henne är ett riktigt rehab. Hon kan vara sprallig och bli springgalen men också lugn och myssjuk. Helt i min smak när jag sitter framför en riktig romantisk bölfilm. Min lilla smöla, nästan så jag hoppas att du behöver passas snart. Saknar dig.
 
 
 
Sen har vi ju värlens goaste gosse och det är ju Maddox. Lugn hund som inte förstår att han är riktigt stor och ska trängas i sängen eller typ leka med en på golvet, vilket resulterar i att man ligger ner till slut och har honom över sig. Lilla stora gossen. Du dreglar som om ett vattenfall skulle komma ur din mun när du ser mat, men jisses, de goa trynet du har det är mer värt än guld. Du vet precis hur man gosar upp sig i soffan och inte lyfter ett ögonbryn för något. Det kanske är något man själv ska lära av, att inte bry sig så mycket som man gör. Vi ses snart igen gossen, en tur till stora syster blir snart!
 
 
 
Med alla dessa vovvar vill jag säga att det finns inget bättre än sällskapet av en hund. Ever. Jag skrev en novell om min förra hund Mimmi när jag gick på gymnasiet och den får mig än idag till att gråta floder. På den tiden var jag verkligen mer i ett känsloflöde som gjorde att jag kunde skriva ut allt jag kände på olika sätt utan att behöva blinka. Varför känner jag dessa väggar som står i vägen för mig? Jag ska försöka få min release och släppa ut mig själv igen. Jag förtjänar inte att ha mina känslor inom mig, i need my dairy liksom. Men summan av kardemumman (säkert helt fel att använda det just här men vem bryr sig? HAHA!) är iaf att jag ska visa min novell för er, ännu en gång. Visa den kärlek jag hade till min lilla Mippis. Enjoy!
 

" Du och jag i livets vackra stund

Det räcker med att säga " Ska vi gå ut, mimmi? " så står du där framför dörren, viftandes med svansen och dansandes runt i en ring. Du vet vart vi ska, det vet du alltid. Vi ska till våran favorit plats.

Vi tar våra skogspromenader längs älven och när vi går där känner jag alltid doften av ren natur. Jag kan slappna av, släppa alla tankar och bara tänka på vad som är viktigt för dig och mig. Skogen, vattnet och den friska luften, det är kicken för att vi ska må bra. Stigen är fylld av barr, bark och någon enstaka kotte som gör det mjukt och vårdande åt fötterna. Stigen har en Ronja Rövardotterkänsla över sig och man kan se bilder i sitt minne från övernattningen Ronja och Birk gjorde i en björngrotta och när Mattis vandrar med sitt rövargäng mot sin borg. De bilderna finns alltid med när vi går på den stigen.

Vattnet speglas av den klar blåa himlen. Det är en djup blå färg som inte finns på många ställen, en sällsynt sort. Det osar friska vindar och fräscht vatten när vi andas in nytt syre. Man får nästan en känsla av lättnad och renhet. Fiskarna ligger stilla i det kalla och snart väntar vinterdvala för de små liven. Du har lekt med dom hela sommaren så nu ska dom få ro. Snart stelnar vattnet och blir till is.

Träden susar och man kan höra hur löven klappar takt tillsammans med vindens melodi. Höstlöven, gula, röda och oranga vaggar sakta ner i vattnet för att landa på den stilla ytan. Det blir ett mönster och ytterligare mönster som... Som konstnärer gör genom att bara vifta kraftigt med penseln mot duken. När det sista lövet faller finns ingen höst mer.

Du flåsar efter dina glädjerus och kraftiga simtag du tog i det kalla vattnet. Du är så fin, min skatt. Även om du luktar fisk och är blöt så är du det finaste jag har. Du är det bästa som någonsin har hänt mig. Ända sedan du var liten har du alltid varit en unik liten pärla för mig.

Tänk att vi sitter här igen, du och jag. Årstid efter årstid så är det alltid du och jag som sitter här och beundrar våran plats. Det är bara vi och det är så det ska vara. "
 
Och här har vi den bästa hunden på vår plats
 
 
 
Djur ger bra energi, spelar ingen roll om du är arg, ledsen, besviken, lycklig eller galen. Dom älskar dig mer än dom älskar sig själva och den kärleken, den känner man!

From zero to HERO!

Hello!
 
Ja, imorse kände jag mig som en monster när jag vaknade. Trots lite extra sömn så ville inte mina ögon samarbeta. Men jag kan säga er det att jag känner mig OTROLIGT powerful idag, känslan jag har saknat hela denna jobbperiod. Läckert deluxe people! Nu är jag oslagbar igen och det är så det ska vara!
 
Känns som att ingenting kan gå fel idag och skulle det göra det, så kommer jag troligtvis ta det med en klackspark! Längtar förövrigt till måndag, för då är jag ett steg närmare hem! Woop, woop!
 
Ha en underbar dag allesammans!

Ordning och reda?

Hello!
 
Ja, denna jobbvecka blev tungare än jag trodde. Kom ju hit med att vakna på fel sida, sen har det liksom suttit i. Jag har inte känt mig pigg och inte heller känt mig super motiverad på jobbet. Vad är det som händer? Har även uppstått mardrömmar de senaste nätterna. Kanske behöver få vara hemma lite längre och som vanligt, en vecka, för att lugna ner mig. Blivit många timmar denna månaden och det har jag inte varit van vid sen slutet på April. Hoppas att lite extra slmn ska råda bot på detta! Så har beslutit att stänga ner allt tidigare ikväll. Inatt sov jag relativt bra, vaknade som om jag skulle ha sövning kvar i kroppen efter en operation men se var jag liksom pigg. Sen dala det och kom igen och DALA igen.
 
Jag tror jag behöver fixa listor deluxe för att slippa dessa dalar, dom kommer oftast när jag inte vet vad jag ska börja. Fast jag vet att det finns tusen saker att göra. Då blir jag stående där med tusen saker att göra och gör ingenting, istället för en sak i taget. Ska prova det imorgon, och skulle det vara så att jag blir effektiv och blir inte i någon dal, då är LISTOR ALABAMA det enda alternativet för mig. PUH!
 
Kom LYCKLIGTVIS hem grymt tidigt idag i förhållande till alla andra dagar och kan varva ner tills det är läggdags. Istället för att varva ner när man är hemma kl 21.30 och sen försöka sova på det. Har druckit mig ett glas med kall mjölk som jag även spillde litegrann, torkade upp det dont worry people! Skulle se på Supernatural men känner att sängsömnen känns mer lockande, sen sjunger ju Vicky på övervåningen med ljuv stämma. Blir nog bra sömn detta ska ni se!
 
Och kan ni tänka er, bara av att jag fick skriva ner lite skit nu så känner jag mig mer taggad inför morgondagen än vad jag gjorde innan jag åkte ifrån jobbet. All i need is postitlappar and we all know it! Listor, listor, listor all we need is listor and you know, i will rule the world.. with listor.
 
Nu ska jag stänga ner mackapären och sen ska jag försöka sova, vaknar jag i god tid och utvilad, ska jag fira det med ett lyckligt lbogginlägg till morgonen, godnatt folket!

Att vakna på fel sida..

Hello!
 
Ja, jag tror detta är den värsta gången ever som jag vaknar på fel sida. Det är en riktig blä dag alltså. Kanske för jag ska åka tillbaka till jobbet imorgon, kanske för jag inte tagit den vila jag borde gjort, kanske bara för att idag var en dag att vara jävligt grinig och förbannad på. Det lättade ju iofs när jag var hos kusinerna på kalas, men så är det ju alltid. Bara man tas bort i tankarna från den negativa tanken så är ju det guldvärt. Det täckte med ett samtal till Malin på jobbet, så vad det mesta ur världen också!
 
Helgen har varit helt okej och varit till viss del som mitt gamla liv var. Vilket jag kan sakna ibland. Känslan av att vara ledig och kunna vara vaken till klockan är 5 på morgon. Känslan av att vara ung och odödlig, underbar! Dock kommer ju verkligheten ikapp en och jag tror sen jag fick jobb att jag inte haft någon riktig ledighet. Alltså om vi bortser ifrån semestern. Åkte hem i torsdags med lite gulp och tårar ibland, tänkte bara på jobbet. Kom hem och sov lite grann och vaknar, jobbet är kvar i hjärnan för jag har glömt göra det och det. Hittar på annat en stund och sen jobbet igen. Fredag var det stan hela dagen och sen kom det ett mail från jobbet, kunde inte få jobbet ur huvudet där heller, så på kvällen var jag chaufför åt Pontus, saknat den killen! Sen var det ju igår, då sov jag 5 timmar och sen var hos mormor och morfar, därefter så sov jag igen, se vaknade jag och Malin kom. Rockade litegrann och sen sov jag, sen var det söndag och då är det ju allt som har att göra med norge fast på hemmaplan. Vad ska tvättas, vad ska med dit, har jag typ filmer/serier att orka en vecka om de skulle bli trisstess? Det är nog det värsta, söndagar. För det är dagen innan det blir allvar och den dagen går inte till vila utan den går till att tänka på måndagen. Min hjärna need some rehab och jag har köpt böcker för det. Pluggning på unstress the brain!
 
Vi ska strax åka och köpa greeeeesy chinese med kusinerna och sen ska vi mysa. Skönt att hänga med kusinerna så ibland, för när man går innanför dörrarna, så släpper man alla måsten man har att göra. Det är väldigt sällan jag känner det. Får vara där oftare! Nu ska jag kolla läget efter allt de sista, sen mot kinamaten! Ha en bra kväll allesammans!

Cashen rullar in som dom ska..

Hello!
 
Ja, jag kan säga att när jag får min nästa lön så kommer jag typ vara rik. Okej, vi ska inte överdriva men så mycket som jag har jobbat nu så kommer slitet vara så värt. Det enda negativa är väl att min nedräkning blir rubbad för jag vet inte vilken dag det är ibland.. Men idag vet jag att det är onsdag och jag åker hem imorgon efter lunch. UNDERBART!
 
Ska försöka komma igång och simma ikväll, eller så åker jag hem och njuter av att jag strax är på väg hem. Var typ ledig igår och idag har jag bara behandlingar ikväll. Lugna puckar innan hemgång, känns helt okej!
 
Fick samtal från farmor förut också, får slå tillbaka en pling till henne senare. Inte lätt att få tag på mig när jag är i norge eftersom jag inte svarar i min mobilen då. Men jag ringer upp så fort jag får tillfälle! Do not worry for me homepeople!
 
Nu ska jag städa lite, snart hemma, woopwoop! Ha en bra dag!

Bröllop och deras oslagbara lycka!

Hello!
 
Ja, det är fullrulle kanelbulle på jobbet. Har varvat ner i sängen några timmar så nu ska det äntligen nalkas sömn. Sett lite på Scooby Doo, världens bästa kille. (Han är en av många världens-bästa-killar)
 
Det har varit två träningspass till jobbpass de senaste två dagarna så i veckan kommer det nog krypa på lite träningsvärk. Idag är det ett bröllop på hotellet och det kändes magiskt när man fick se deras entré. Det var så häftigt och man kunde känna kärleken i luften. Nästan både tårar och gåshud var på spel för mig! Helt sjukt vad andras lycka kan påverka en positivt! Berättar mer när jag fått in någon bild på det jag fick med mobilen. För nu vill mina blå stänga för ikväll.
 
Godnatt på er!

Mot Norge!

Hello!
 
Ja, nu ska jag alldeles strax sätta mig i bilen för att ta turen förbi mormor och morfar, sedan bär det av till Norge. Är inte sådär jätte taggad då de inte blev bra sömn i natt, men känner att pengarna rullar in och det är väl mer eller mindre det som håller mig motiverad. Iallafall just idag.
 
Simkläderna är med så nu ska det simmas när jag är där. Hoppas man hinner med det trots att det är mycket att göra. Det positiva med att vara på städ är att du har en tid du börjar och en tid du slutar, och de tiderna brukar oftast vara normala arbetstider (om det inte blir något galet!?), så man kan i godan ro simma på morgonen utan att ha panik för att börja jobba. Det är skönt ibland.
 
Nu kallar norge på mig, vi hörs nog ikväll! Kram på er!

När saker inte blir som tänkt och att sen fråga om hjälp med det..

Hello!
 
Ja, min planering för denna vecka blev inte som tänkt så allt fick bli gjort idag/ikväll. Har ställt fram alla möbler som Mallanbrallan ska komma och hämta. Tvättat bort all tvätt i tvättstugan. Ställt bort alla mina saker (okej, alla var att ta i men nästintill allt) in på mitt rum, rummet som föralltid kommer att vara stökigt tills jag får ordning på mitt liv. Det enda som är kvar är packningen till Norge. Svårt att packa när man inte vet när man ska åka hem. Blir kanske en del att tvätta när jag är där borta? Jaja, det är pengar iallafall och man ska ju trotsallt leva. Bit ihop och kör hårt alltså!
 
Snackade lite med syrran förut eftersom vi planerat lite kräftskivastuk nu till helgen. Jag hemma, hon hemma. Eftersom jobbet ringde så fick jag hoppa av och ja, hon klarar ju sig själv stora tjejen. Pratade även om alla mina saker som är i huset. Min plan var ju inte att ha alla lådor framme i huset och hoppas att dom försvann av sig själv i ett halvår. Min plan var ju att flytta dom till C där vi skulle börja något tillsammans. Men som sagt, det blev inte som planerat!
 
Så varje gång jag är hemma så försöker jag alltid göra något, för jag kan inte leva i ett förråd och jag skojar inte när jag säger att mina saker är ÖVERALLT. Även om syrran inte sa "Kan jag snälla få plocka bort din skit?!" så tog hon det mer som typ ett ansvar, att vi blev liksom ett team. Jag uppdaterade henne om de hon kan göra när hon är här hemma och vad jag tar innan jag åker. Och det kändes bra, att fråga om hjälp utan att ens behöva säga kan jag få hjälp. Även om man inte pratar om det så vet vi nog alla att jag behöver hjälp med detta. Och alla vet nog att rör någon något som är mitt så går dom in på ett farligt revir. Jag har mycket att jobba med att fråga om hjälp, att säga nej. Denna gången kändes det jävligt bra att få hjälp utan att det blev påtvingad känsla av det. Vi möttes halvvägs och det känns skönt att jag får hjälp med detta. Det blir liksom ett stort stöd i min fantastiska oplanerade framtid. Det har trotsallt bara gått en månad, och jag hade planerat år med denna snubben. Försök radera den framtidsplaneringen som typ syns vart man än går!
 
Jag vill iallafall säga tack till alla som har hjälp mig denna sommaren och funnits där för mig. Som sällskap när jag inte klarat av att vara själv och även sysselsättning med aktiviteter om dagarna. Hade inte NI funnits där denna sommaren så hade min Livs första semester gått åt att gråta mig till sömns och sörja något som inte är värt att sörjas för. Så tack alla ni där ute, när era framtidplaner går i kras och allt kommer som en chock, då finns jag där för er. I vått & i torrt!
 
Nu ska jag släcka ner hela huset för att snart gå upp igen och packa i min norgepackning i väskan och fara igen. Kan ju bara hålla tummarna att man kan få ta och mysa lite under helgen trots mycket jobb. Sömn är överskattat ibland, dock är jag den som behöver min sömn för att funka. (Idag var irritationen hög, efter lite sömn var jag pigg & glad=dålig nattsömn) Kan ju tillägga att jag var upp kl 7 imorse och la i tvätt och sen somna om. De ni, vuxen poäng. Aja, nu ska jag iaf stänga ner här och försöka sova.
 
Ha de bra så länge, jag återkommer nog snart igen!
Saknar bloggen!

Life goes on and it's ok to feel sad for a while..

Hello!
 
Ja, idag tar jag tag i livet. Skulle gjort det igår men jag satt hellre och passade på ovädret som aldrig kom. Som jag skrev inatt så är jag numera singel, kan säga kort och gott att allt var bra hela tiden egentligen under förhållander och det kom som en chock när det blev så som de nu blev. Men jag mår helt okej som sagt och jag bor kvar hos papi i huset. Tar hand om det när han är borta.
 
Behöver denna pushen jag gett mig idag för att få en klarthet i dimman. Lever fortfarande i lådor som jag gjort de senaste halvåret. Inte så kul men jag har ÄNTLIGEN landat i det jag kallar för MITT HEM och det är en underbar känsla! Jag kan säga att jag är glad att det inte gick så långt att jag flyttat ifrån papi in till C och var tvungen att flytta ut från C. Jävlar, då hade jag nog varit mer eller mindre galet förbannad.
 
Det har gått ca en månad sen det bröt och jag tycker jag själv har redit mig väldigt bra. Har lite svårt för att vara själv dock men jag jobbar på det. Semestern gick till att alltid vara sysselsatt och aldrig själv, så jag har mer eller mindre haft hunddagis dom dagar jag inte planerat någonting. Gick bra att sova själv i huset i Norge, men då har man ju jobbknappen intryckt och då är man sysselsatt i hjärnan. Var lite jobbigt att komma hem i måndags och vara hela själv i huset. Men jag måste acceptera att jag kommer deppa ihop det lite grann ibland när jag är själv. Det känns konstigt att gråta för något som min hjärna tycker är lika bra att de blev som det blev, men det kanske beror på att jag för första gången blev kär på riktigt och trodde att såhär kommer det kanske var livet ut bara enda förändringen är volvo, villa, vovve och barn.
 
Nu håller jag på att fixa i ordning möbler, har lyckats bli av med typ ALLT jag har i möbelväg vilket är underbart. Tack Malin för den underbara idén. Ikväll ska jag nog ta ALLA mina kläder och rensa för det ska Ronja få ta, så underbart. Känns som att trots jag går på låg energi så är jag piggare när jag känner lättnaden över att få snart leva i endast en säng och låda. Man behöver inte tusen saker när man bor hemma. Speciellt när man flyttar så behöver man ingenting utan kan bo med en säng och en tvbänk. Kanske köksbord, inget annat. Less is more liksom!
 
Ska kolla igenom min checklista och så ska jag checka av en massa saker, sen ska jag dra och hämta Alex, sen ska vi kolla på Auktion! Jag uppdaterar senare hur det gått för mig med all rensning. Längtar tills jag bara äger en fjäder! En känslan av det iallafall. Ha de gott allesammans!

Nothing lasts forever!

Hello!

Ja, jag tänkte bara säga att jag lever och är singel. Planerna blev verkligen inte som tänkt men så är livet. Jag mår helt okej efter omställningen men är fortfarande kvar i mina "planer".

Imorgon ska jag hämta Alex tror jag, så ska vi umgås lite. Saknar gossen! Jag hojtar mer imorgon, ska inte vara rädd för att skriva vad jag tycker.

Men nu är klockan mycket så jag ska sova, godnatt peeps!