En lat men uppstyrd dag!

Hello!

ja, idag har man väl inte gjort så mycket men ändå fått saker gjort? Kalla mig lat ni, jag har bara inte haft energi idag för något riktigt rock'n'roll. Har gjort mat, matlåda, skruvat ihop min expedit, dammsugit och skurat hallen, köket och toaletten, försökt mig på en matlista och nu tror jag att jag lägger ner uppdragen för idag. Kan även tillägga att jag var uppe 8 imorse och var på projektmöte. Det var kul och jag är sugen inför nästa möte. Hoppas det blir lyckat!

Imorn är det beteendevetenskap, vet om det är drygt men just nu är jag inte sugen. Vill mest bara ha min säng, det är den som jag håller mest kärt här i livet. Nej, nu ska jag försöka styra kosan mot sängen. Det är en dag imorn också! Då är det upp tidigt och styra upp livet, nu ska jag inte sova dom där extra 5 minutrarna. Dom rövar hela min morgon oftast, sova kan vi göra en annan dag! Godnatt på er!

Home sweet, home.

Hello!

Ja, nu är man hemma igen. Skönt som bara den. Jag ser min säng nu och den bara väntar på mig. The wedding singer rullar på tvn, helt okej nice. Nu ska jag bege mig mot sängen. Imorn är det projekt på Frycke, ska bli intressant! Det som kommer bli ännu mer intressant är ju om min blåtira kommer synas på bilden som tydligen ska hamna i lokaltidningen. Får hoppas det inte är en grupp bild utan bara en intervju med någon annan person och inte jag, haha! Hej blåtira! Vad känner du inför detta projekt? Jadu, det känns rätt gött faktiskt. Ja, det är mycket nu.

Nu kallar sängen, imorn märks det vad som händer! Vi hörs my lovers. Goodnight!

Ankyspanky!

Hello!

Ja, nu är man i Deje. Rätt lugna puckar kan jag säga. Rätt gött också för den delen. Så himla stressigt i många perioder men jag tror jag spökar för mig själv när det blir så. Inte rock'n'roll mina vänner. Nu sitter jag hos Anki. Vi har inte setts sen igår, men innan dess var det nog när vi gick på gymnasie och det är snart ett år sen typ. Lite för lång tid kan jag säga!

Vi har iaf varit i stan en sväng. IKEA för en Expedit och en Ivar, sjukt nöjd! Kände lyckan när jag såg expedit alltså, som jag väntat på den! Vi kom hem för typ en timme sen kanske, nu gör hon sig i ordning för kvällens bravader och jag håller henne sällskap. Jag ska se på herrarnas match ikväll tänkte jag. Inte sett handboll i en hall sen jag vet inte när och det känns som att det är på tiden nu!

Sen ikväll sover jag i Karlstad och myser med mor samt stora syster. Så nice! Vi hörs senare gott folk! Nu ska jag peppa Anki så hon har partymode i bott!

TAGGAD SPETTET, VA BLIRE?!

Hello!

Ja, nu sitter man i skolan och har fått napp på en massage! Helt nice alltså! Sitter även och gluttar lite på youtube, Keenan är ju en stjärna för sig kan man säga! Otroligt inspirerande att se han rocka loss till olika låtar. Sen att han börjar få med sig kändisar på sin "grej" så blir det ännu mer inspirerande!

Nu ska jag dansa loss de sista, sen bär det av hem. Packa: Massagebänk, handdukar, täcke, kudde, olja, skiva, övernattningskläder.. you name it! Vi hörs senare!

Niiiiiiiiiiiiiiiiiice med film och massmail!

Hello!

JA, idag har vi sett Casper, X-men och nu rullar X-men 2. Har även skickat massmail angående massage så man får lite kunder. Hoppas, hoppas, hoppas! Efter film blir det sängen, godnatt på er!


Dosjäkel..

Hello!

Ja, nu ska man rensa ur hela lägenheten precis innan MLi kommer på besök. Kommer garanterat bli stökigt men nu måste jag hitta bankdosan. Summan av en ny dosa var LITE väl för mycket för min plånbok kan jag säga. Om jag nu var så smart och gömde den på ett så smart ställe, så kan jag ju lite gärna vara så smart som jag var då och hitta den! Dock är det lite drygt, blir ju stressad av räkningarna.

Sen ska jag måla lite i anatomi kompendiet som inte blev klart när jag skulle gå förut. Funderar på vad jag ska göra sen men det märks väl det med. Det beror ju på när MLi kommer också. Tyvärr vill ju inte mina kanaler funka igen märker jag. Lite drygt måste jag säga. Men nu ska jag göra lite action här! Dosan ska hittas!

Don't worry, be happy!

Hello!

Ja, nu ska jag bara dra på mig kläder sen är det skolan för 110 kr. Helt okej. Känns som att det är lättare att gå till skolan idag eftersom MLi kommer efter skoldagens slut. Lite ny energi, en frisk vind liksom, jag tror ni fattar vad jag menar. Somnade nog inte förens vid 2 inatt, dont ask why för det vet jag inte själv. Har kämpat med sömnen hela morgonen och jag hoppas jag sover bättre när MLi ligger i soffan. Kan vara att det är ensamt men det är vi inte säkra på än! Det återstår att se ikväll!

Ska dra lite tidigare ifrån skolan eftersom min bankdosa är lost and away. Ska nämligen besöka stadens bank och försöka fixa en ny. Need to pay my bills you know! Lite orockigt att den skulle gömmas på ett så bra ställe att man inte hitta den själv tillslut. Jaja, that's life! Man lär ju sig alltid av saker som händer. Nu vet jag att jag kan lägga den på ett ställe där den är tillgänglig men ändå inte synlig utan att vara orolig att någon nisse ska komma och ta den. Ska försöka sluta vara så orolig btw. De sista jag tänker på innan jag somnar är om jag kan massagerörelserna och om jag låst dörren fast jag redan gjort det. Helt crazy egentligen. Let it go liksom..

Nu ska jag bege mig mot skolan och hoppas på en bättre dag, sen ska jag även hoppas på massage eftersom det smärtade lite lätt mellan skulderbladen. Lätt hänt! Men vi hörs senare, have a nice day everyone!

Bjuder på en goding ifrån helgen när jag tog hand om mig själv
med ansiktsmask och krämer över hela kroppen!
Kändes som att någon tagit cement i facet på mig.
Men damn, det behövdes kan jag säga!
Mer facemask åt folket och mer mys för den delen också!



Somewhere over the rainbow..

Hello!

Ja, nu har man sett slutet på 50 first dates. Vilken underbart fin film egentligen! Den är underskattad. Finns många sällsynta killar där ute någonstans, synd bara att dom inte visar sitt face någon gång! Jag menar, vilken tjej vill inte bli påminnd varje dag hur älskad och hur mycket man älskar den kille man är tillsammans med? Att varje morgon få bli påmind vad fint kärlek faktiskt är många gånger? Please god, give me some love!

Jag gjorde ugnstekt falukorv och morotsröra. Lite drygt var det men gott blev det! Den som väntar på något gott väntar inte för länge, brukar det sägas. Kan säga att jag inte vill se mat överhuvudtaget atm. Lite mäktigt att dricka upp vattenglaset jag tagit mig. Ska pyssla runt lite innan sängen. Ska ut och promenixa med Ronja till morgonen om jag orkar. Feting nice!

Hoppas jag orkar skoldagen imorn, för imorn kommer MLi och hälsar på. Det är nice! Nu styr vi annat, typ sängen eller så. Eller vad tycker ni? Godnatt!

Det blir vad jag gör det till!

Hello!

Ja, nu har jag landan med ändan i soffan efter en DRAMA DAY at school. Jag har ALDRIG blivit så frustrerande arg förut i skolan någon gång tror jag. Höll på att gå rätt ut för jag kände att de verkligen blev nog! Det är mycket nu, som Elisabeth sa. Sen var det möte också så jag kände att min frustration bara växte med tanke på att jag var tvungen att fara hem hit och fixa med allt jag har. Men det är bra nu! Men som sagt, det är mycket nu!

Eftersom dagen i skolan inte var den bästa så lyfter jag upp andra saker i livet som jag uppskattar. Till exempel mina syskon. Dom är dom bästa i världen och dom är redigt häftiga som vågar ge sig ut utanför Sveriges gränser och smaka på livet bortom hemmaplan. Tur att vi alla har Skype för det har blivit någon mysig kontakt av det. Saknar dom rätt mycket ibland. Även om dom är mer pain in the ass är snälla. Till helgen får jag se storsyrran iaf. Helt okej nice alltså! Då får jag mina nya panties, oohyeah back in black!

För att ge mer positiva exempel är ju min blogg. Läsa tillbaka och se hur allt var när vi började skolan. Eller kaffen jag tog med Elisabeth efter att Linnea klippt henne. Lite kvalitetstid så att säga! Mycket, mycket bra! Nu när hon har gått så har jag satt mig med en semla(som redan är uppäten!) och en kaffe för att få mer lugn. Koffein är ju perfa för lugnet.. eller inte! Men det är mysigt och äckligt och jag landar här hemma. Allting blir vad man gör det till. Jag myser till det och mysigt blir det. Dock kan jag inte påverka draman i skolan på detta sätt. Andra lösningar på det problemet blir det en annan dag!

Nu sitter jag inför valet och kvalet om jag ska handla lite för att kunna göra ugnstekt falukorv och stuvade morötter. Ska jag ha det som matlåda imorgon och ska MLi får det som välkomsmat när hon kommer imorgon? Jag vet inte, hade tänkt äta varma mackor till kvällsmat men gör jag falukorven så har jag ju mat är. Ja, det är svårt att bestämma sig för vad magen ska få!

En tvätt är i, jag är laddad för att göra vettiga saker som att diska, laga mat och bara slå på som fan! Jag är taggad!!!! Varför? Kan vara kaffet, men vem bryr sig?! Nu kommer jag ju göra bra grejer av denna energin iaf! Jag är nöjd, vi hörs senare!


What to eat? What to eat?


Rutin och ordning.. eller?

Hello!

Ja, inatt sov man inte allt för mycket kan man säga. Gick upp flera gånger för att jag inte kunde somna. Kollade om det var fullmåne eftersom många brukar sova dåligt då. Men icke! Så nu ska jag tidigt i säng har jag bestämt. Tvkanalerna vill inte funka än. Pirates of the Carribean, film 1 fick stå först ut. Sen nu har jag sett Madagaskar 2 i gång och är inne på andra omgången. Dock ska jag stänga av snart. Börjar bli trött som bara den. Måste låta det var så!

Har inte hittat min bankdosa än heller. Varför ska jag vara så smart så jag inte minns det själv ens? Det är frågan. Ibland önska man att man var dum istället. Men ja, eller en jämbalans mellan smart och dum. Får se om man går förbi banken imorn. Den måste ju vara här någonstans. Det är ju ingen som varit här och tagit den precis. Önska att det inte var skola imorn faktist. Behöver sova ut känner jag. Vart är rutinen? Nej, nu kallar sängen godnatt!


Jag och Missi. Saknar henne!


En tripp nostalgi 1 månad tillbaka!

Hello!

Ja, nu har jag lagt in bilderna och filmerna ifrån kameran. Bilder från när jag var i Kristinehamn och tills idag. SHIT! Jag har varit dålig på att fota de senaste men de blir ändring på det. När jag orkar, höhö! Men jag kände att man såg mer "minnen" och liksom händelserna i en stor helhet istället för att se en för en bild där man håller i ett glas sen dricker ut det. Inte rockigt alls. Så nu blev jag sugen på att dra en "månads bildhändelse". Nästan som Ronja ska ha fast nu utvecklades min idé. Eller så är jag lost.

Iaf så ska jag göra ett album för varje månad eller så ska jag ha ett album med "månadens händelse" i. Får se vad det blir, nu får de hamna lite smått här och var till en början. Tills jag vet hur jag ska gå tillväga så att säga. Men nu tänkte jag visa er hur möbleringen är gjord. Dock är vissa bilder otroligt stökiga och vissa är inte i samma vinkel. Men ni som varit här vet ju på ett ungefär hur det ser ut!

Före :)

 



Efter :)

 

 


Vad tycks gott folk? Känns som en förändring för mig iaf. Det är inte lätt att inreda på denna lilla yta med så mycket möbler kan jag säga! Sen att man ska försöka få in Feng Shui i det hela gör det ännu krångligare. Vet inte hur jag ska bara med möblerna få de att funka, självaste små prylarna är ju inte svårt men möblerna! Så jag bestämde mig för att möblera sen göra Feng Shui efteråt istället. Turen på min sida kan man säga att Elisabeth i min klass är en tvätt äkta Feng Shui brutta! Hon var villig att hjälpa till med det och det känns otroligt skönt att någon som är mer påläst kan hjälpa till! Ska visa henne bilderna så ska hon berätta för mig hur jag kan göra med möblerna för att få ett mer Feng Shui i rummet. NICE!

Imorn börjar skolan med Anatomi kroppsmassage. Niceigaste ever, ska få måla spettet denna vecka! Hur nice som helst! Dock inte så nice om Johan plockar fram ett test, för jag har inte varit så duktig och pluggat anatomi den senaste månaden. Håller tummarna för att jag kan plugga spettet imorn istället!

Förövrigt blev de ingen Titanic, det blev Rädda Willy istället! Solklar film att avsluta denna helgen med. Det har varit lugnt, chips, godis, cola, lite umgänge och bara mig själv. Det är så nice alltså! Nu ska jag trimma nötterna och bege mig mot sängen. Imorn är en ny vecka! Godnatt allihop!

What a weekend and what a box!

Hello!

Ja, nu är snart denna helgen över också. Det har varit skönt och framförallt bra att jag fått vara själv mestadels faktiskt. Hade jag åkt till Karlstad hade ingenting blivit gjort och hade jag haft folk här hade jag antagligen bara orkat lägga energi på disken. Denna helgen har jag orkat vara själv, orkat fixat här i lägenheten och orkat sköta om mig själv. Rå om mig själv liksom. Alldeles för sällan jag lägger ner tid på mig själv vilket jag borde bättra mig i.

Eftersom varken 4:an eller 6:an vill funka ikväll så får jag nog sätta på Titanic för att få en bra långfilm att titta på. Hade tänkt se I, Robot på 4:an men eftersom den strejkar ikväll får jag styra annat. Får se om jag ser Titanic, har ju en massa andra bra filmer att se också! Nu ska jag sätta in alla bilder från kameran, sen skriver jag lite senare och visar hur de ser ut nu. Vi hörs senare!

Anna vill dansa.

Hello!

Ja, nu har man umgåtts lite med några klasskompisar. Det var nice. Vet dock inte om det hade varit bäst att vara hemma eller att vara med dom. Eftersom jag har lite småplock kvar plus att jag har massa mysfilmer att se och myssaker att äta. Men ja, det märks väl vart dom tar vägen nu i veckan, haha!

Grymt danssug har jag! Party är nice, behöver inte ha alkohol för att dansa loss! Körde lite step touch och two step to side här till Snook förut. Det var nice! Dock måste jag hitta en bra låt som jag kan köra och börja bygga ett pass på. Det är inte det lättaste.

Nu ska jag ta ur allt ur sängen och lägga mig. Imorn gör vi en finish på detta! Har även fått beställning på bild hur det ser ut och självfallet ska ni få de. Men det blir imorn, godnatt!

Wierd dreams..

Hello!

Ja, då har man vaknat efter att ha vaknat fram och tillbaka sen 4-5 imorse. Har drömt så konstiga drömmar att jag vet inte riktigt hur jag ska tänka runt dom. Jag drömde att vi var hos Niklas, fast han bodde någon annanstans. Gunilla var med fast hon hade svart hår. Joakim var med också och härjade som han brukar göra. Sen började folk gå och det vara bara jag och Niklas kvar.

Andra gången jag drömde så var det tre pojkar som satt mitt emot mig och Sanna var med. Syrran också. Sen började mina tänder åka runt i munnen sen började jag tappa dom. Så när jag vaknade var jag tvungen att kolla så alla var kvar. Hjälp alltså, om man kunde tyda drömmar så detaljerat så skulle jag vilja veta vad allt detta betydde.

Vaknade av hosta men det känns faktiskt bättre nu. Jag är inte lika snorig och jag känner mig piggare. Underbart! Synd bara att det inte kunde komma tidigare så man kunde vara med på fysiska träningsmetoder. Nu kommer vi ju inte träffa Andreas och Matilda förens nästa höst och det är för långt för mig. Jag kommer sakna dom jätte mycket.

Nu ska jag sätta på en mysig barnfilm eftersom det inte går någon på tvn förutom på 3an. Älskling jag krympte barnen, så rolig! Ska se om det något på vettigt på tvn först, men de tvekar jag på. Vi hörs senare!

Time after time..

Hello!

Ja, nu har jag myst klart. Fick avlsuta mitt i myset för en hostattack utan dess like. Fick bege mig mot toan IN CASE OF EMERGENCY!! Turen på min sida, de kom ingenting och sen dess har jag suttit upprät och ingen host har kommit. Får nog sova sittandes tror jag. Ska försöka sova i sängen men funkar inte de så blir de soffan. Inte kul.

Imorn ska jag försöka göra saker jag vill och ska göra. Måste men ändå vill göra liksom. Ja, det blir nog bra. Men vi hörs imorn. Nu ska jag sova, sova, sova och sova lite till. Sen bryr vi oss! Godnatt allesammans!

Myskväll ikväll, wonderful!

Hello!

Ja, nu ska jag börja forma soffan med min breda rumpa och se på skräckfilm. Underworld: Evolution, duger helt och blir det läskigt tar jag någon fin eller barn film så jag inte drömmer mardrömmar. Inte nice att drömma mardrömmar, speciellt när dom blev så valiga under dec-jan. Eftersom jag har lite konstig hals och snoriga kanaler så önska jag ändå att jag hade ett sällskap av de motsatta könet. Det hade varit mysigt att ligga i en varm famn just nu.

Men allt kan man ju inte få här i livet! Därför så tar jag mig den här tiden att vara själv. Jag tror inte jag varit såhär själv sen jag lånade Niklas lägenhet. Och det är över en månad sen. More alone time will be must be repeated more often. Kass engelska men jag tror ni förstår min grej ändå. Jag måste ta mer tid till mig själv för att orka ta tag i mig själv. Därför tar vi från och med nu minst EN ENSAM HELG I MÅNADEN, det blir hårt med tanke på att jag inte tycker om att vara själv. Men det är vad som krävs ifrån mig för att jag ska bli "bra".

Såg några gånger idag att vi "bytt" stjärntecken, tackar gudarna för att det var bullshit! Även om det så var att de bytt så, aldrig i livet byter jag ut mitt stjärntecken för det. Fick de bevisat genom google och en sida där de "nya" hittats att de även inte är så. Bully, bully, bully. Känns bra att vara Oxe ibland alltså. Jag känner mig king.

Ja, hur myser man då ensam? Jag brukar alltid har ca 6 täcken och 2 täcken i min säng när jag sover för jag inte ska känna mig ensam. Nu när jag ska ta soffan så är den ju så bred att man faktiskt kan sova i den! Så jag har några som ryggstöd och några som fotstöd. Det är bra för ben som ofta står upp ofta. Sen för att lyxa till det kan jag ta coca cola, chips och godis, bara för att ha den där myskänslan som man hade när man var liten. lördagsgodis, dricka och chips ingick.. självfallet var det någon film på tvn man skulle se då också. Eftersom jag fortfarande är mer barn än vuxen så fortsätter jag så, den dagen jag blir vuxen tror jag aldrig kommer.

Visst, jag kommer säkert gifta mig och få barn. Men det betyder inte att jag är vuxen. Hur definerar man vuxen? Mer babylen än skrynklig? Vem vet? Jag vet iaf att jag bestämmer mig för att vara vuxen när jag vill och ingen kan säga till om den saken. Jag älskar barn, jag älskar barnfilmer, jag älskar barndomen, jag älskar de fina som fanns när man var liten.. you name it! Nu myser jag vidare med herr rethosta och fru snorkanal.. ha en mysig kväll!

Pessimist!

Hello!

Ja, jag tror jag aldrig har tyckt så synd om mig själv som jag gör just nu. Sjuk, bankdosalös, ingen Tom Welling eller Owen Wilson i min säng, ingen annan pudding i min säng, jag har för mycket saker att göra, jag vill träna med klassen och köra afro, jag vill ha en lugn helg och jag är typ pengalös ashell. Tur att cashen rullar in på tisdag. Men som sagt, har aldrig tyckt så synd om mig själv som jag gör just nu. Ingenting känns bra och jag är bara pessimist överallt.

Nu ska jag sova och hoppas på att jag är frisk när jag vaknar. Bye bye!

Bankdosa... inte kul...

Hello!

Ja, då har man suttit bredvid hela dagen. Önska att jag inte blivit sjuk för det är så mäktigt att stå där med alla och bara köra spettet! Herregud, no me sickness for me! Då kan jag vara sjuk när vi har något pluggaktigt i skolan istället. Nu ska jag försöka göra mat sen ska jag städa. Måste hitta min förbannad bankdosa. Jag är ju så smart och gömmer den på så bra ställe att jag inte hittar den själv, jisses!

Mmm... mardrömmar!

Hello!

Ja, igår fick jag äta upp att jag är en jäkla wonderwoman med superbra immunförsvar. Det blev värre efter första passet, sen var man ju med lite ändå för att inte missa något. Kom hem med smärta i näsa, på näsa och i huvudet. Efter att ha provat på att sova, som jag brukar göra när det är något på tok med mig, så blev det dock bara värre.

Inatt vaknade jag hela tiden och drömde mardrömmar om en massa människor och katter. Så jag skulle uppskatta att Madeleine inte är så dum och sitter kvar i bilen om jag glömt bort henne, Jokki kan ju hälsa nästa gång han ser mig för det var inte trevligt de som hände där, sen kanske jag ska ta med mig kattmynta så katterna inte flippar, gå runt med en syretub så jag kan andas för andningen försvann i drömmen och sen kanske sova lite extra på det.

Nu ska jag till skolan, men ingen träning. Får se om jag går hem lite senare, inte så nice om jag skulle smitta någon. Men vi hörs senare, have a nice day!

Pål Plutt & Nicke Nyfiken!

Hello!

Ja, nu ska man försöka ladda det sista inför Fysiska Träningsmetoder. Har typ ont i halsen och är typ snorig men är ändå frisk? Lite svårt att förklara såhär för att det ska bli en fresh förklaring och lite otrevligt så man helst vill vara frisk. Jag utmanar idag ödet, eftersom jag är varken frisk eller sjuk. Vill inte sitta pigg bredvid och titta på, vill ju helst vara med. Får se om jag har ett svagt eller ett köttigt immunförsvar. Vore ju häftigt om jag blev helt frisk?

Försöker komma på allt som ska med och allt som inte ska med. Ska nämligen duscha hemma idag. Samtidigt som skor, ombyte och mat ska med. Det ordnar sig. Jag tror jag måste försöka vara lite mer positiv för att dagen ska funka. Har tappat bort min kalender mitt i ommöblering/städning/makeovern. Lite synd faktiskt eftersom det mesta finns här, jaja.

Vakna upp med Pål Plutt, nu ska jag se klart Nicke Nyfiken, sen selma, sen hoppas på fint besök! Godmorgon, godmiddag, godeftermiddag mina vänner! Have a nice day!

Marley & Jag.

Hello!

Ja, nu ligger jag och tittar på Marley & jag. Superbra film och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Jag vill ha en hund så det skriker i kroppen på mig. Tänk er en liten valp som tuggar sönder allt du har i lägenheten, bajsar och kissar inomhus, spiller ut all vatten och all mat men som ändå ligger och är hur underbart söt som helst vid fotändan på sängen. Jag bara längtar tills den dagen jag skaffar en liten valp som blir min lilla bebis.

Jag saknar verkligen Mimmi. Tänk om vi hade haft henne kvar här. Vart hade hon varit då? Hade hon varit hos mamma i Karlstad då? Sara i Norge kanske? Jag kanske hade haft en annan lägenhet och tagit hand om henne alldeles själv? Ibland önska jag att hon fortfarande fanns. Att cancern aldrig hade hamnat i hennes ben. Jag vet att jag kommer skaffa hund, oavsett vad alla äldre säger.

Jag vet att det ingår mycket ansvar i att ha en hund. Jag vet att det kostar både tid och pengar, men det är något jag finner är värt att lägga ner på. Det finns många som kan pussla ihop sitt liv trots att den nya lagen om att hundar ska vara ute ofta och jag vet att jag också kan göra det. Jag ska och jag kan!

Jag är helt såld! New life, here I come!

Hello!

Ja, fick ett sms förut där de stod att min lilla bok var för stor för att posten skulle leverera det så jag fick traska ner två trappor och in på ICA och hämta ut den. Kan säga att jag har nog inte gjort något så bra idag som att hämta boken och börja läsa den. Den har satt igång tankeverksamheten i mig och det börjar redan bli förändring i mig. Allt handlar inte om allt, allt handlar om mig själv. Vad jag gör och vad som komma skall. Everything is about me and no one else. It starts here.

Jag har i flera veckor velat visa mig ledsen och nedstämdt för att jag har viljat synas av vissa personer. Men har inte riktigt lyckats att få fram de budskap för att de ska klicka rätt. Jag har velat visa hur ledsen jag är på grund av dom och hur dom betett sig gentemot mig, vill visa att dom har gjort ett misstag de sent kommer att glömma. Men det har inte klickat som sagt, jag har varit lycklig i kroppen hela tiden och därför har jag svårt att visa någon negativ känsla. Det gör mig egentligen ingenting, det är ju egentligen bara hur underbart som helst att det är såhär det är nu. Många gånger kan jag dyka ner i irritation på alla människor som har riktigt trasslat till de för mig fysiskt och psykiskt. Men det tar fort vändning. Människorna som betett sig illa vet om det, jag vill bara att de ska veta om det hela tiden. Så det inte upprepas. Men även där kom en ny tanke om att bara ryta ifrån när det väl är i närheten av dessa situationer!

Efter att ha läst första delen i boken och tänkt över smset jag fick igår, så har det verkligen blivit "NU ÄR DET FINITO MED DETTA!". Hade inte jag fått det smset hade jag antagligen suttit och jämrat mig över saker som pågått under 4 snart 5 års tid. Hade inte smset varit skrivit som det var så hade jag nog antagligen inte haft så mycket kompisar kvar i slutändan, så mycket som jag kan töla om problem och försöka hitta lösningar! Vissa gånger får man bara gilla läget, synd bara att jag gör det alldeles för sällan! Det ska det bli skärpning med!

Jag kan inte avrunda detta inlägg med mer än att idag har det hänt något stort med mig. Tack för smset. Från en äkta vän som är ärlig och spottar ut när det känns fel. Tack! Sen kan jag även tacka liaplatsen som öppnat mina ögon för Feng Shui. Tack! Hade det inte varit för dessa två guldkorn så hade jag antagligen åkt runt i min egen gryta och kommit tillbaka på ruta 1 när ett problem varit glömt och kommer upp igen. Ibland är en kick in the ass allt som behövs för att man ska få vett innanför pannbenet!

Nu är det processhandledning, sen är det mer läsning och städning som gäller! Have a nice day!


Nu ska det bli lugnt här!

Hello!

Ja, nu har man ont lite här och var. Men det får man ta när man inte tar in klassiskt mer in på livet. Det suger men de gör ju så förbannat ont. Ja, kanske ska ta den smällen och har ont några gånger än att jag ska ha ont då och då? Det spörs. Jag vill ju att någon ska ta hand om mig mer än terrorisera min stackars rygg, haha.

Helgen är ju nu över och back to reality nästa gång man vaknar. Vill helst ha lägenheten helt städad men som Sanna sa, jag är nog effektiv imorn om jag städar då än om jag städar nu. Sen måste jag upp och dola lite, tråkigt men måste göras. Då skulle jag och Sanna kunna terrorisera varandra under tiden vi städar. Då blir man ju typ arbetskamrater, fast på håll! Haha, NICE!

Nu ska de bli lugna puckar fram över. Behöver en ta hand om mig själv kväll även om vi hade spa igår med fotbad och diverse andra ting som har med spa att göra. Hoppas att boken kommer imorgon så jag kan börja läsa den och förändra här inne. Är ju ledig på tisdag så då blir de förhoppningsvis makeover, för- och efterbilder kommer då synas här på bloggiscccchhhh.

Nu ska jag sova, städa imorn. Inte kul men måste göras! Good night my friends!

Musik, please wake me up!

Hello!

Ja, nu har man vaknat. Fortfarande seg men det släpper nog när jag kommit igång med städning och matlagning skulle jag tro. Försöker komma igång med bra musik som jag kan sjunga till. Då brukar jag bli pigg och taggad. Dock verkar det som att det kommer ta sig lite tid. Men jag har ju fram till 1 att vara seg, då får jag nämligen fin besök från storstan!

När jag fått energin jag behöver ska jag kolla om tvättmaskinen är lagad. Har en svag tanke om att det ser ut som igår. Men det märks ju. Måste ju kolla om dvdn funkar också. Störda teknikstuff alltså. Inte så himla nice. Men nu ska jag börja städa så jag är klar med det. TAGGA FÖR STÄDNING JIAO!

Who's that chick?

Hello!

Ja, då har man fått sova UT på RIKTIGT för första gången sen den 14e december. Känns bra att kunna vara "tillbaka". Var antagligen en massa oro i mig som släppt, känns underbart att det har försvunnit nu! Back on track, lovely my friends, LOVELY!

Nu ska jag klä på mig för en promenad och sen ska man försöka röja undan de värsta här inne. Fick inte min bok i postlådan idag så vi får väl se om den kommer på måndag. Eller om den kommer senare idag? Vet inte ja, fick ett brev från CSN bara nu så. Hoppas, hoppas!

Nu lyssnar jag lite på Tina Turner, vilken krutkärring alltså! What's love got to do with it är ju en favorit sen man såg hennes självbiografi på DVD. Den kvinnan har varit med om mycket men står ändå på benen. Nu är hon ju typ 70 bast och har sjukt snygga ben vad jag har hört. Kanske ska ha Tina Kruttant som förebild? Brukar ju ha Xena Krigarprinsessan som det annars. Minns när jag sprang runt med Clara och lekte krigarprinsessa med pinnar. Det var roligt. Tänk om man kunde använda den fantasin lite oftare?

Nu ska jag bege mig ut och gå, får se hur långt det blir. Märks väl när jag tröttnat. Men vi hörs senare när jag kommit hem och undersökt hur jag ska gå tillväga med lägenheten. Funderar på att möblera om även om boken inte har kommit. Det blir ju lite av en annan grej nu när jag bott här i ett halvår. Märks, ha en bra dag tills vidare!

Finally weekend!

Hello!

Ja, nu har man försökt se på film med Ronja, sett lite av Fun with Dick and Jane, scrubs x 2 och nu är det How I met your mother. Så nice! Jag är sjukt taggad, kan det bero på en viss fröken som triggar igång mig så fort det ska planeras?! Jag undrar ja. Sitter här nu och sjunger som om jag vore Carola Häggkvist själv. Ja, ni kan ju fundera på hur det låter. Lite smått hes i rösten och anpassad efter varje låt. Kan ju låta sådär.. eller?

Imorn kommer min bok! Längtat som en idiot och nu har jag till och med planerat ommöblering i lägenheten. Får se om jag gör det. Blir det inte av så ska vi läsa i boken och kolla. Jag är så sjukt nyfiken så jag vill ha den NU! Men måste vänta tills efter lunch imorn. Illa! Drygt att sitta och vänta alltså!

Nu ska jag nog försöka styra sängen, en dag imorn också även om jag tagit helgen nu. Helt okej nice att jag kommer GARANTERAT kommer vakna runt 10 imorn (och 04.30). Då börjar min makeover, moahhaha! Godnatt alla godingar!

Tvkväll!

Hello!

Ja, jag tänkte bara kläcka ut mig att jag ska vara hos ronja tills kl 20.45 ikväll. Kl 21 börjar Fun with Dick and Jane, och då ska jag vara bänkad i soffan här hemma. Jag är grymt trött men ska ta de easy nu. Nu är det helg, lovely! Hörs later!

Invigning av årets första Onsdagsklubb!

Hello!

Ja, nu sitter jag här. Nästan redo för en kväll med klasskompisarna på Onsdagsklubben. Ska bli otroligt mysigt, sen att vi klarade taktilen är ju super! Så det ska ju firas lite ikväll med mingel med några andra ifrån skolan. Men nu ska jag bege mig, Anna ringde nyss! Nu inviger vi Onsdagsklubben 2011. Have a nice night!

Your song.

Hello!

Ja, då har man dammsugit, rensat lådor, slängt sopor, käkat nattmacka och diskat. Nu är det ju bara detta med liagrejerna. Ska det redovisas imorn eller vad? Jag får göra mitt bästa med det jag har och hoppas att det blir bra helt enkelt. Nu ska jag inte göra det svårt för mig, som jag alltid gör annars!

Känner mig nöjd med mig själv idag iaf. Blev taktilmassör, städade och gjorde tråkiga saker trots att jag var trött. Jag gav mig liksom fan på de så gick det, MER JÄVLARANAMMA PLEASE! Feng Shui here we come! Försöker styra upp så mycket som möjligt nu när det är nytt år och allt. Är ju så sliten så måste få in bra energi. Därför beställde jag hem Rensa röran med Feng Shui förut. Bästa köpet ever och det kostade only 39 kr. Kan ju inte bli så mycket bättre som det är nu. Jag känner mig glad. FENG SHUI!

Elisabeth inskaffa sig den boken och efter det försvann halva hennes rum. Kan ni förstå vad mycket som kommer att försvinna härifrån när jag är färdig? Efter första sidan kommer jag gå loss här inne och bara ändra allt till något bättre för mig själv. Det känns så himla underbart! Har även projekt att måla om alla gamla möbler till vita. Det kommer ju bli lite avancerat men det är något underhållande för det. Får se om någon vill joina mitt lilla projekt. Tror skohyllan blir först ut. Den ser risigast ut.

Jisses, nu blev det mycket här och mer har jag att töla ut mig. Jisses, jisses, jisses! PARTYSUGEN ÄR MAN OCKSÅ NÄR MAN ÄR SÅHÄR GLAD! Får se om man firar in taktilen till helgen, det är ju lite småplaner på det. Det spörs my friends! Det spörs! Nu bjuder jag på en liten favorit som alltid funnits men inte spelats allt för ofta. Elton Johns låt Your song som även är med i Moulin Rouge har lyfts upp av en tjej som heter Ellie Goulding. Riktigt mysig!



Nu ska jag byta telefon, sen kallar sängen och snälla Zeuz, Herkules, Hera, Afrodite.. VEM SOM HELST ER GUDAR SOM NU EXISTERAR.. Låt denna telefon inte krångla för mig, jag behöver ta mig upp imorn! godnatt!

How to save a life.

Hello!

Ja, då var man diplomerad i taktilmassage. Kände att det var en push att fortsätta vara duktig och göra något bra för mig själv! Så nu ska jag skriva en lista som ska vara klar innan kvällen. Allt som kommer stå på denna lista kommer bara vara bra för mig. Det finns inga måsten här i livet, men det finns allt bra val man borde göra!

Med titeln på detta inlägg så är den tillägnad mig själv. Att jag ska nu rädda mig själv. Ta in energi i mitt liv som jag aldrig haft förut. Förbättra mina rutiner och se till att göra saker för bara min egen skull. Möms, möms, möms! Det verkar lovande och jag ska se till att göra detta för mig och ingen annan!

Nu blir det lista, hörs senare!

Taktilprov.

Hello!

Ja, nu är man hemma på lite dusch och lite food. Har nyligen gjort taktiluppmasseringen och DAMN jag var så nervös att jag visste inte riktigt vad jag höll på med. Får veta när jag kommit tillbaka vad det blir av med mig senare idag. Om jag är en taktilmassör eller ej, det får vi veta i nsäta avsnitt! Haha!

Vaknade ju tjugo i 8 för alarmet drar ju tillbaka tiden av sig själv. Så jag vaknade kanske 3 inatt någon gång. Sen imorse innan jag åkte till skolan ställde jag klockan på 06.00 för att se vad som hände. Tror ni inte tiden hade ändrats till 05.27 då? Så nu ska Anna på skattjakt efter en väckarklocka eftersom jag inte kan intsallera mig. I värsta fall får jag leva med Indonesienmobilen men de ska vi försöka undvika.

Känner nu att jag blivit lite trött i kolan. Ska snacka om energi sen hur vi ska behålla den. Ska bli intressant eftersom jag är en så jäkel på energilangning! Ger bort min energi som om jag vore jesus själv liksom, inte nice. Ska ju försöka få ordning på torpet här också. Se om dammsugarpåsen gör sitt eller om jag kanske får skaffa en spade och sopa ihop allt som kommer på golvet. Det spörs!

Nu ska jag ta på mig kläderna och fara mot skolan, mot resultatet av provet och energibehållaren! Ha en fortsatt underbar dag!


Sliten vuxenpoängssamlare!

Hello!

Ja, nu är jag verkligen redo för sängen. Det har jag varit sen jag drog ifrån skolan. Gick direkt in på ICA och tyckte maten som var billigast skulle passa mig asnice. Vet inte riktigt vad jag höll på med inne på ICA där en sväng, men korgen blev full vilket den ALDRIG blivit förr. Kom hem med en tacosbuffe minus gurka. Två påsar med pyttipanna, bröd för 1½ vecka, färska champinjoner, mrötter and so an and so an. Är det vuxenpoäng att storhandla? You tell me!

Efter min härliga färd på ICA drog jag till Ronja Neger Dahlman för en kaffe och smörgås med henne och hennes föräldrar. Det var mysigt! När dom dragit sin kos mot den kända orten så började vi med att sätta på Bartok, bra film! Under tiden började vi färga ögonbryn, skit snyggt. Nu kommer ingen kunna motstå våra vackra bryn minsann. Sedan var det på med Chokladmask, hej små neger barn! Vi gav oss ut på nattvandring bland olika pysar och tokar. En del hade tagit natten och andra var nattugglor som vi. Det var mysigt! Dock är det små negrer som gräver efter diamanter i mina vackra blå ögon, får hoppas dom är borta tills imorn. Vill inte vara blind på provet!

Nu sitter jag med min breda röv i soffan och bara irriterar mig men samtidigt inte bryr mig ett skit om det kassa internetet jag faktiskt har. Ibland är det så chockerande vad bra de faktiskt kan vara, sen bara slutar de funka utan anledning och bara är helt stört. Jag håller på att bli skogstokig samtidigt som jag bara kommer lägga ner detta projekt eftersom jag nu hållt på med datorn i 15 min och gjort ett inlägg som försvann. Inte så glad nu, men sängen känns bra. Mums!

Nu är det bara sängen som gäller. Imorn avgörs det om jag blir diplomerad taktilmassör eller inte. Nervös kommer jag bli imorn. Men det tar jag imorn. Nu ska jag ställa klockan på 06.00 vilket på 3310 år 2011 är 04.40. Helt okej tid att gå upp och fixa grejer på. Blir nästan lite arg fast ändå, då blir det tidigt imorn. Nu blir det sängen innan jag inte kan somna. Godnatt!

Ååååh fåret shaun!

Hello!

Ja, nu är det fåret shaun på tvn. Lite mysigt, lite bra, lite kallt. Vore bra om man fick en dag till för att få sova ut. Men tur är väl de att vi bara har 4 dagar denna vecka, kanske har dom något planerat för fredagen men det spörs. Nu ska jag byta om för det är kallt. Sen ska jag dra mig mot skolan. Nu kommer lite magpirr, hihi! Ha en bra dag!

Back to reality!

Hello!

Ja, nu är Anna så trött så det ska bli skönt att få sova en stund. Imorn är det bara back to reality som gäller. Startar upp vårterminen med massageprov, hoppas för gudarnas skull att jag klarar det. Nej, sova blir. Måste får någon sömn. Godnatt hjärtan små! Anna is back in town!

Tell me princess, when did you last let your heart decide?

Hello!

Ja, då var partyt för Sanna 20 bast över. Det var grymt trevligt, trångt och kackligt. Jag agerade ju städerska eftersom folk inte hade mer vett om att bordet var full i flaskor och man faktiskt kan ställa undan sina egna avkommor. Jaja, jag var duktig iaf. Sen var jag ju ännu mer duktig när jag började byta toalett rullarna inne på toaletten. Är jag inte en ängel så säg!

Nu har jag precis käkat mammas goda geggamojja. Dög att pesse på såhär dagen efter. Man är ju inte alltför matglad om ni vet vad jag menar. Ska ta och skriva en matlista, åka och handla maten sen är det IKEA och bensintanken så är jag off to Sunne igen. Även om jag har söndagsångest och inte vill till skolan imorn så ska det bli skönt att ha något att göra om dagarna nu. Ska bli skönt att se alla mysisar i klassen!

Kom att tänka på en grej förut som var rätt viktig att nämna här. Ska försöka komma på det, skriva ner det på papper, sen leverera det till er. Nu far jag, hörs när jag kommit hem!

Vi är på gång!

Hello!

Ja, nu har man varit på paintball. 4 blåmärken rikare och adrenalina sitter nog kvar. Gick upp på vinden när jag skulle upp till mamsens lägenhet. Speeeeeedad. Nejdå. Nu ska jag bara sminka mig, klä mig sen bär det av mot Sanna där det nalkas kalas för min tjej som fyllde 20 den 4e. Vi har firar henne med paintboll och tacos, sen gumås i alla vänners lag! Kan ju inte bli bättre!

Ni som känner er sugna kan ju skicka ett sms med ert namn i till mig. Har nämligen en mobil som inte vill bli matad med el så den är heldöd. Nu kör Anna Molander på den hederliga NOKIA 3310, klickar bra, låter fint och såååå fint smsljud. Nackdelen är ju den att hela kommun som jag alltid har på telefonen inte finns där nu. Så nu får Anna pussla litegrann. Men nu ska hon fortsätta, nästa hållplats.. PARTYRUD!

Någon som vill ta hand om gamle trofast?

Hello!

Ja, då sitter man här redo att fara neråt då. Tagit med allt som SKA med sen kanske jag glömmer något litet som inte är lika viktigt. Känner lite små stress men det går bra än så länge. Funderar på om jag ska till ica och köpa något men det får låtas tänkas på. Tror jag måste kolla över lite grejer.

Har laddat ipoden så man har något att göra på tåget ner. Vore onice att sitta där och inte ha musik, film eller något annat att göra. Blir IKEA dirren som sagt, ska bli nice att inhandla saker som behövs och sen slänga ut det jag inte vill ha. Behöver bara min bil så jag kan åka till tippen och slänga den. Om ingen känner sig manad att ta emot ett litet bord? Det har varit med mig i flera år, gamle trofast!

Nu blir det lite Volbeat och andra låtar i min feel the love lista på Spotify. Sen bär det av utåt mot vinterlandet! Ha en bra dag!

Ikea, snö och packa!

Hello!

Ja, då har man vaknat några gånger och nu bestämt sig för att vara vaken. Har precis käkat lite frulle och sett på Smalleville. Snart är det Simpsons. Det är bra i måttliga mängder, blir a little bit to much sometimes. Ska alldeles strax börja packa ihop allt som ska med för idag bär det av ner mot Solstaden. Ska bli nice att va fet senare ikväll, inga fel mina vänner, inga fel!

Direkt när jag anländer ska IKEA invaderas av mig och min mor. Expedit och bordsspegel ska inskaffas. Sen är vi nöjda. Efter de ska jag nog installera mig i lillsyrrans rum och sen bär det av till Sanna. Men nu ska vi fixa min lägenhet först innan vi far någonstans.

Snacka om att snön föll från himlen inatt. Jag är ju lite smått insnöad när det gäller vardagsrumsfönstrena. Var ut en sväng igår och kollade posten, när jag kom tillbaka ner för soporna var mina fotspår borta. Nu ser man inte ens att någon har skottat här denna vinter. Sen jobbar ju ingen idag så det ska bli intressant hur jag tar mig igenom snön. nu ska jag iaf packa. Vi hörs darlings!

Snuten i Hollywood!

Hello!

Ja, nu är det Snuten i Hollywood. Bra film. Synd bara att Mackan inte joinade mig ikväll, det hade varit mysigt. Ey Mackan! Ser du detta så kan du ju förbereda med popcorn, chips, dip och dricka, för imorn kommer jag vettu. Välj film också så har vi det problemet ur vägen!

Lite mer blogg sen, hörs!

Nightmares.

Hello!

Ja, nu är man vaken då. Lite ont i huvudet har man men det funkar väl. Mardrömmar hade jag inatt också. Drömde precis om en orm som övervakande varje steg jag tog. Ni vet när ormar är ens vänner, liksom keldjur, och sen ska de plötsligt äta upp er? En sån orm var det. Ingrid var med i drömmen och tog hand om ormarna. Sen var det typ ormar överallt. Så hemskt att gå runt där och vänta på att bli dödad. Ormen som var svart med orange och rosa fläckar har på sin svanstipp ett öga. Såg ju inte fullt normalt ut men det gjorde bara att jag blev mer rädd för den.

Fattar inte hur mardrömmarna och den kassa sömnen kan hålla sig kvar nu när jag äntligen är hemma? Allt började när jag var i Kristinehamn, kan de ha något med det att göra? Att jag går runt och tänker på saker men ändå inte. Eller är de saker som jag borde ta upp och försöka fixa? Jag vet inte riktigt, det var länge sen jag sov flera timmar i sträck.

Nu ska jag ta lite smörgås, sen myspysa i sängen. Tur att jag har två täcken, då behövs det ingen som ligger bredvid och myser. Det är nice! Hörs senare!

Sliten_tjej_19_och_8_månader!

Hello!

Ja, dagen blev tidigt för lilla mig. Vaknade av klockan som jag skulle men eftersom min far inte ringt och väckt mig tänkte jag att det inte blev något Norge. Sen vaknade jag vid halv 9 när han ringde och var på väg. Anna springer in i duschen, fixar frukost, lyssnar lite på Joaquin Phoenix och sen plocka undan stereo samt min lilla mini tv. Hann bli klar bortsett från smink då men de har jag klarat mig utan idag!

Pappsen kom in med den nya tegelstens tvn och nu har jag det som innan, fast lite mer stilrenare faktist. Den är så smart byggd denna tv så jag kan gömma saker bakom den. Men det säger vi inte till någon! Så ja, det kanske ska visas genom bilder? Give me some respond om det är så!

Satt och skrev lite recept förut, snacka om att jag vill bara handla mat och börja laga mycket goda rätter! Synd bara att jag måste vänta till söndag! Då blir det hemfärd och förberedelse inför skolstart. Lite osugen är jag men vad gör man inte? Har haft en otroligt bra dag faktist. En sväng till Norge med pappsen, träffa syrran, fika lite och ha matematik i bilen på vägen hem. Det enda negativa är väl kass sömn som vanligt men de bra har övervägt den kasa sömnen så dagen har varit super!

Nu ska jag se klart Knubbigt regn och sen ska jag sova! Godnatt!

Grattis igen darling!

En värld full av idioter.. eller?

Hello!

Ja, världen är full av idioter. Men om inte dom fanns, vad skulle man då ha och klaga på egentligen? Tror världen ändå skulle bli rätt tråkig utan dom. Då hade man ju inte haft anledning att bli arg och få ur sig känslor någon gång t ex. Trafiken är väl ett bra exempel på idioter, många gör fel och likt förbannat sitter man och skriker trots att personen i bilen framför/bakom inte hör en. Eller dom man bestämmer saker med och sen bara poff, hittar på något annat. Eller som man bestämmer saker med men planerar dubbel och helt totalt bara förstör och sårar.

Världen är full av idioter, inget snack om den saken. Alla är vi nog idioter någon gång i livet. Kanske för att vi förtjänar det? Vad vet jag. Tycker bara det är jävligt synd att folk inte kan bete sig ibland. Alltså, hur tänker dom när dem agerar? Tänker dom bara på sig själva då eller tänker dom på allas bästa? Var ju med om en egoistisk situation innan jul där allt liksom var okej, hela tiden, men.. det fanns ett MEN. Hur tänker man då, om man går med på en sak MEN ska ändå ha något med i bestämmelsen som inte har något med det att göra? Jag stängde bara av, orkade inte med det.

Pallar inte denna velingen och det är bara jag som gäller. Ingen idiot mer än Anna-idioten och det är ju ofc mig själv jag menar då! Kommer det någon idiot och ska vela, fråga något, prata om något.. what ever! Då har inte glasögonhuset något tak kvar ska ni veta. För nu har stubinen blivit kort såhär på nya året. Nu är det inte okej längre. Nu är det jag som är chefen!

Ska försöka sova nu för när jag vaknar ska jag in i duschen och kanske fara till Norge till systeryster. Fattar inte hur jag kan uppskatta att åka 3 timmar i bil bara för en sväng i Jessheim och sen hem igen. Blir alltid lika sprallig och glad! Men är det nu så att det inte blir något Norge så blir jag ju kvar i bonnhöla och fixar mer med mitt place and my life. Behöver bara en kick så är jag igång. Godnatt sötnosar!

GRATTIS SANNA PÅ DIN 20ÅRS DAG! ME LOVE YOU ALL TIME!

Tiden den flyger förbi..

Hello!

Ja, jag tryckte på med 2 timmars extra sömn idag och det var inte mer än soooooooooo fuckin lovely! Blev sent inatt men de gör mig inget, fick mig en nostalgi trip utan dess like när jag fick höra Drömmarnas land. Anna blev tårögd. Ibland önskar man verkligen att det finns normala människor som man tycker om och umgås med. Men tydligen så går inte hissen hela vägen upp. Någonstans så agerar folk på så konstigt sätt så jag blir knäpp på det alltså.

Bestämma att man ska få sova över osv, men planerar att ha någon annan där? Eller vara med någon annan person för man tycker om någon? Alltså hur tänker man då? Vore väldigt nice att få veta de faktist. De senaste halvåret som var, har varit helt om tumlande. Folk som inte kan bete sig är nog bland de värsta jag vet. Sen när blev alla så omänskliga och oärliga? Det värsta av allt är en del av dessa personer, är några som varit nära men som inte är det längre. Alla gör vi fel, men då kan göra det av en bra anledning! Idioter alltså..

Nu ska jag rycka upp mig och börja diska, sooooooooooo nice! Vi hörs senare!

God morgon världen!

Hello!

Ja, nu ligger jag i sängen. Nyvaken men skulle allt kunna sova någon timme till. Vaknade ju som vanlig vid 10 och jag funderar på om jag ska sova lite till för att se om jag blir seg eller om jag ska börja acceptera att jag blivit gammal eller vad det är som gör att jag sover så konstigt. Vaknade vid 6 tiden imorse innan jag vaknade sist nu. Ska nog prova att vila iaf. Vi hörs sen!

Sunne är ingen hit, men det är underbart att vara hemma igen!

Hello!

Ja, nu har de fulla huset blivit till en person och jisses.. det är skillnad mina vänner! Nu är jag äntligen tillbaka i min älskade lilla lägenhet som enbart är 2 meter i tak. Kanske kan säga att det firades in igår? Tror de. Pigg som en lärka har man varit idag, tills Sanna drog. Då var det som om all min energi bara la ner och kroppen har hittat tillbaka till lugnet. För första gången har jag varit så trött att en powernap har behövts! Dvalade i cirka en timme nu och jag är redo för en förbannat bra sömn, känns otroligt bra!

Sunne är ingen hit för fem öre, men det är underbart att vara hemma i lägenheten igen! Det är ju mitt hem, min safezone, mitt revir och jag ska göra det till den bästa platsen i världen. Det är redan en av världens alla bästa ställen, men den ska bli så mycket bättre. Nytt år, nytt hår, nytt liv.. nu är det bara jag!

Har så stora planer så imorn sätter jag i gång. Har redan börjat använda min doftlampa och det luktar gott med passion kiss. Det ser ut som ett helvete efter att ha tagit hit varje julklapp och all annan packning jag haft med mig. Ska ta före och efter bilder för imorn börjar the transformation. All dålig energi ska ut och ny fresh ska in! So nice!

Nu ska jag byta lakan i sängen, stänga ner alla apparater som finns i lägenheten och somna in i min alldeles egen säng. Håll tummarna för att jag får en bra sömn och inga mardrömmar! Godnatt!

Aa, men tjenare!

Gott nytt år på er allihop! Fan va nice med ett nytt år & grejer! Inte sant?
Nu sitter vi här, back in Annas apartment at the glasögonhus. Ikväll segar vi, men det är okej efter gårdagen. Vi försöker ta nya tag och med får passionerande törst för bacardi kommer första cidern slinka ner fortare än fortast.
Hoppas på en trevlig kväll iaf. Inväntar lite folk som vi hoppas röjer på samma nivå som Säänna & Ännaaa gör när vi ligger på toppen. Som vi alltid gör!
Kyss på er allihop. (med några undantag)
Herra / Annas partner in crime - Sanna