Crazy, crazy, crazy..

Hello!

Ja, nu har det gått 3 veckor sedan vi kom hit. Helt crazy! Känns skönt dock för då går tiden fort och man kan komma hem igen fortare än en grisblink! Idag har vi praktik i den vanliga ordningen. Efter praktik ska vi gå till Gravity där vi ska ta en drink och planera lite vad vi vill se på för filmer samt serier. Det ska bli skönt! Längtar redan!

Jag är inte så aktiv på min blogg så mycket när jag är här nere för det finns ingen tid att skriva. Långa dagar och man vill helst prata med sina nära och kära när man får chansen. Så jag hänvisar er till den jag och Jennie har tillsammans när vi är här nere i värmen!

www.annaochjennieilanzarote.blogg.se

Den uppdateras oftare och så fort vi får tid. Där kan ni även se en massa bilder ifrån Thalassot, bergbestigning och mycket annat ifrån våra äventyr här nere!

Vi hörs när vi hörs, vi ses när vi ses, hemlig ort, hemlig plats!

Boy you got my heartbeat running away!

Hello!

Ja, nu har det gått 5 dagar sedan jag skrev sist. Finns inte mycket tid till datorn när vi jobbar så som vi gör, sedan har jag en väldigt aktiv vän som vill att vi går ut hela tiden så det blir inte mycket dator som sagt. vi har hunnit vara på stranden 2 dagar. Dock har vädret inte varit på vår sida eftersom det har blåst eller varit mulet. Vi hoppas på stekväder när vi blir lediga till helgen igen!

Har gjort 4 behandlingar idag sammanlagt. I morgon ska jag göra på chefen. Är lite nervös eftersom hon verkar så sträng. Men det är nog språket som gör att jag tror hon är farlig. Dom pratar så fort så man hör ingen känsla när dom pratar. Ska även skypea med Sanna i morgonkväll, så det ska bli kul!

Kommer ihåg när jag pratade med Mamma/Malin och Mormor/Morfar, tårarna bara killade innan för ögonen. Egentligen förstår jag inte varför jag är ledsen för vi ses ju snart igen. Det är ju som att jag är hemma i lägenheten och vi inte ses på aslänge. Inte blir jag ledsen för det. Men då är det iofs på obestämd tid. Nu är det på bestämd tid. Crazy detta med känslor. Give me a break!

Nu kallar sängen, i morgon är en ny dag med nya tag! Hasta Mañana!