Sovexperiment!

Hello!
 
Ja, nu har jag väl lugnat ner mig litegrann kan man säga. Känner inte att jag kan typ gråta när som helst av lycka. Tror jag börjar bli trött så det blir nog sängen snart skulle jag tro. Allt lugnar ner sig nu känner jag.
 
Funderar på om jag ska köra samma experiment som igår kväll, ha hörselproppar när jag sover för att se om sömnen blir bättre. Inte ställa någon klocka och låta kroppen få sova utan att tänka att någon ska ringa eller någon klocka för du MÅSTE upp. Det funkade men jag tror det beror mest på att jag bara släppte allting. Har ju inte haft något måste idag och det har gjort gott i kroppen kan jag säga. Jag tillät mig själv att göra det jag kände för utan att påtvinga mig själv att återvända. SÅ NICE! Stressade människa, inse att det är okej att sova utan att ha en tid du måste gå upp när du faktiskt är LEDIG! Jag borde få medalj för min insats!
 
Jag tror jag går och lägger mig nu, och är det så att jag sover för länge så sover jag för länge. Men har inga tider att passa förens imorgon eftermiddag/kväll. I morgon blir det en ny mobil också, UNDERBART!
 
Ha de gott allesammans!

22 år gammal och känner sådan kärlek till livet!

Hello!
 
Ja, nu var det ett bra tag sedan jag uppdaterade här på bloggen. Har hänt en del på vägen och allt går i rätt riktning. Den mest händelserika tiden var nu under helgen. Jag har fortfarande inte fått grepp på den eftersom den var så full av häftiga grejer, känslor och underbara människor!
 
Började med en middag hos mor i fredags. Där det bjöds på god mat och strax därefter bar det av till Löfbergs Lila Arena tillsammans med mina systrar, farmor och hennes väninna Sigbritt. Fick bra platser om man bortser ifrån att jag fick huka huvudet för att kunna se något av det som var på scenen. Det nalkades Tomas Ledin Show. Det var så jävla mäktigt och bra att jag gärna vill se det igen! Tomas Ledin kommer föralltid ha någon slags plats i mitt hjärta, bra musik och gubben är snygg för att vara 60 år gammal. Fick jag bestämma skulle han fått komma på Frukostbuffé på 12an i Deje. Det var otroligt mäktigt och jag sitter just nu och lyssnar igenom hans galet bra musik. Är så full i känslor att jag har tårar i ögonen nu, helt insane!
 
 
På lördags morgon nalkades det buffé för hela släkten. Fick mycket bra presenter och jag är så glad att alla kunde komma! När gästerna gått åkte jag till gammelfarmor för att ge henne lite mat och umgås lite. Blir snart ett kärt återseende! Åkte hem där C väntade med presenter och massa mys! Blev lite sömn för att kunna orka med resten av dagen! Drog på Möhippa i Edsvalla, önskar bruden all lycka! Därefter Karlstad för att köra och förbereda mig för en utekväll på ankan där det var SMOCKAT med folk. En bra kväll som avslutades bra med en tur till Rud och sedan hem till sängen tillsammans med min karl.
 
Gårdagen blev det lite frukostbuffé på Rud och presenter. Alsters Herrgård för glass men det fanns även en liten marknad, snacka tajming. Kollade efter telefon som ska komma i morgon tisdag, sedan bar det av för att lämna folk, handla och åka hem till Deje. Gjorde väldigt god gryta som jag inte kan greppa till när man ska ha den. Blev ju inte som jag tänkte i mitt huvud. Skulle varit ostsås.
 
Idag har jag än så länge tagit det farligt lugnt. Hämtat paket på posten, ätit frukost, och bara slappa. Har även läst en bok som jag fick av min bästa vän Sanna. Det var tårar från början till slut. Jag älskar dig.
 
 
Det har hänt så mycket i helgen så mina känslor kokar över. Jag vill bara sitta och gråta av lycka! Jag är en lyckligt lottad människa som får vara med dom jag älskar, ett jobb jag älskar och få uppleva alla saker jag har fått uppleva! Jag är 22 år men liknar mer 30 och det är liksom 8 år kvar till 30 så nu är det ju bara att fortsätta i denna riktningen. När jag är 30 kommer jag säkert vara som en pensionär, men det tar jag då!
 
Rolig fakta om min födelse är.. Att jag var beräknad att komma innan Hockey VM och Eurovision. Men min mamma missade båda två. Sverige vann hockey VM och Carola vann Eurovision, och jag tittade ut 23.02. 5010 gram, och en halvmeter lång. Sorry mamma, men jag hade problem att klippa navelsträngen! ;)
 
Nu ska jag nog typ plantera eller något, ha det gott allesammans! Jag återkommer när jag får tid och känner att tala ut! Kram på er!