Feel so damn unpretty..

hejsan!

Tänkte jag skulle skriva en hel del idag men allt spårade verkligen ur i morse. Fick inte sova ifred och allt gick fel. Ville inte göra någonting. Stannade hemma och ställde in allt jag skulle göra. Fotbollen sket jag i, handbollen med, sedan frågade Malin om jag skulle med till stan men det sa jag också nej till. Jag kände för ingenting, kände för att bara försvinna. Så idag har jag typ bara sett på TV. Suttit framför lådan och sett på film, sedan har jag börjat med Malins present, sicken succé! Valt lite kort och så sen blire att köpa lite klister märken och sånt som ska vara med där i. Men nu börjar klockan dra sig mot halv 10 och jag med syr und mor ska se en film, vet inte vilken men vi får se vad det blir! ha en bra kväll, kanske skrivs mer efter filmen!


MOVIE IS CALLING!
Anna Molander

No more "I Love You's"

hej!

Ja, mitt tangentbort har varit urfunktion sedan 2 dagar tillbaka så jag har inte kunnat skriva mina underbara inlägg här. Msn har funkat bra med tanke på att de är utrustat med Voiceclipps, så man kan små snacka med dom som skriver. Musiken har också funkar med tanke på att jag nästan bara utnyttjat min mus. (komiskt med mus). Allt började i onsdags när jag råkade trycka in Skift knappen för länge, då balla allt ur. Försöka fixa det i timmar men gav upp. Det fixade ju sig själv!

I onsdags var datorn avstängd under dagen för jag skulle till Karlstad. Vad gör man i Karlstad på en onsdag av alla dagar? Torsdag är ju faktist min och mammas handlar dag! Jo, jag skulle då träffa pappas kära kusin Linnéa. Nu tänker ni nog att hon är en tvåbarnsmammas på 30 +, men så är inte fallet! Linnéa är faktist ett år yngre än mig, alltså 92:a. Reason är att min farfar fick sin lilla syster sent, han fick sin lilla syster nästan när min pappa föddes. Så enkel var den förklaringen på hur det kommer sig att Linnéas kusinbarn är äldre än henne typ. Sedan är det väl upp till alla mammor och pappor da när man ska komma till liv! Men i alla gudars fall, så stod jag i solskenet mot en stolpe på bussstaiotnen. Ett sms.. "MAIL MOTHERFUCKER!".. "Raket 500 är på g!!" Stod och vänta kanske 5 min sedan rullade bussen in. Står och kisar mot bussen som är svår att se i solskenet, men sedan trallar det fram en riktig pangbrud. Det är Linnéa. Sicken pingla hon har blivit! Blivit lång och ser ut som en modell. Hon var pigg och glad som en riktig solstråle. Det gjorde mig glad. Den dagen behövdes verkligen! Vi går in på Åhléns det första vi gör och checkar in väskorna. Jag behöver en ny for real, den är typ TRASIG.

Denna dag var vi väldigt insatta på inredning, Village först. Inte så rockiga saker där så vi fortsatte mot Mitticity för att tömma blåsan lite. Monky vart första affären vi inspekterade! Men tror ni att jag får se LIV FRÅN ANDRA AVENYN ELLER?! Jag trodde jag skulle smälla av, när hon tog in en snus i munnen! HAHA! JISSES ALLTSÅ! Linnéa bara "JA, jag såg henne i blablabla när hon stod och kollade på bhar!", jisses amalia! Efter den insidenten provade en varsin tröja som vi tyckte var lite läckra. Linnéa skulle spraya håret och sånt så jag gick ut med min tröja så se rjag Lilly mah man och hans roliga moster Vibeke. Blev lite småprat med dom tills Linnéa kom sedan presenterade jag henne för dom och virsse, verssa! Lilly är typ kär i henne nu, höhö! Vi drog till Carlings och kolla in alla kläder dom hade där. Hitta ett par söta shorts som jag blev sugen på att ha till sommarn.

Vi åkte upp för trappan och in på Panduro för att kolla in pärlor åt mig och en duk till Linnéa. Vi hittade det vi skulle kika på och vandrade vidare mot Gina Tricot. Där finner Linnéa en svart läcker vårjacka och jag hittar en 80tals utstyrsel som även Mli köpt i min klass. Mli köpte den när jag skulle pierca mig, grå & lila var hennes. Den jag provade var i oranga nyanser. Detta blev vårat köp där. Sedan vart det in på Akademibokhandeln. Där hittade jag enn till lill-syrra-present. Så det blev ju ett val. Linnéa fick hjälpa mig att välja.

Så vi fick vandra vidare till Lagerhaouse för att kolla in Lilla systers födelsedags present nr 1. Det blev att spendera 157 spänn på den affären! 2,3 kg dekorations sand, 2,3 kg dekorations stenar, en rund och en kvadratformad stenplatta för ljus, ett rundt klotljus och ett kvadratljus + att en platspåse kostade 1 kr!

Med tunga last går vi in en sväng på H&M sedan direkt tillbaka mot Mitticity för att checka in Akademibokhandeln igen och köpa det vi kikat på tidigare. Linnéa vill checka in Carlings på Duvan också kom hon på så vi vandrade åt Duvan. Indiska ligger på vägen så det skulle hon också svänga in på tyckte hon, haha! Jag gick dirr och satte mig på en personalstol för att fixa den tunga packningen vi delade. Det blev så mycket lättare att jag kunde bära det själv!

Med lite hunger i magen så tänkte vi att vi skulle ta en fika eller iaf få något i oss så det vart att gå till Pressbyårn och köpa en varsin frukt. Sedan hitta ett mysigt Café. Hon skulle in på Kicks också den kvinnan, sedan har de öppnat STiL inne i Duvan så dit blire att dra nu iaf! Ska kolla om min check på 200kr funkar där. Vi svängde in och kollade in kläderna, MY TASTE OOHYEAH!

Sedan vart det cafésökande! Café Duvan dög inte för Linnéa, hon tyckte vi skulle ta Farbror Melkers på övervåningen. Dyrt som fan tänkte jag, men jag överlevde. 30 spänn för en smoothie var inte dåligt! Jag åt ett päron och drack smoothien sedan vart jag mätt! Underbart god var den och dit lär man dra med Jonas någon gång skulle jag tro. Han är ju inte så mycket för café men de ska de bli ändring på.

Efter att ha snackat och dolat i kanske en halvtimme? Så börjar vi röra på oss igen, men denna gången mot bussarna! Vi svängde in på Åhléns en sista gång för att kolla runt bara. Sedan vandrade vi direkt till busstationen där våra bussar skulle gå samtidigt. Efter lite chat även där så gick vi ut när det bara var 5 min kvar, så rullade hennes buss fram och hon sprang för hon skulle ha bra plats! medans jag fick vänta en sväng på min.

Bussen hem vart det ipodmovie, mer som hände den onsdagen vart inte så intressant. Mer än telefonsamtal om torsdagen då jag bara skulle sova.

Torsdagen blev att vakna 11.25, gå upp, äte lite apelsin och sedan ut med hunden. Kom hem cirkus 12.15, åt lite, segade framför en film som handlade om en tonårshäxa som skulle börja på häxskola (WB HARRY POTTER). vid 2 tiden ringer mor "vill du fika?", JAAA det vill ja! Dom kom hem, lämnade Sara Lagerlöf, så åkte jag med till mormor&morfar. Efter det vart det väl hem, och va halvdöd vid datorn. Sega som ett as osv va. Telefonsamtal på kvällen för att upplysa om morgondagen. Blev bra de!

Sedan idag fredag, eller ja, idag är det lördag men för mig är det fredag för jag har inte lagt mig än. Kvart över 6 imorse duschade jag och dolade. Vid 7 skjutsade mamma mig till tåget i kil. Vid 8 var jag i Sunne. Sedan vart jag hos Robin till typ kvart i 2. Så följde Filur med ut. Så tog jag bussen som gick lvart över 2. Åkte till Fagerås och bytte till bussen som gick genom Kil. Hoppade av vid Järnvägsstationen och inväntade systeryster som jag antog skulle var apå plats när jag anlände. Cirkus 5-10 min efter att jag hoppat av bussen får jag ett sms om att hon precis svängt in i Kil. Vi åkte hem med Annas' oldies i högtalarna hela vägen hem. Blev avsläppt och sedan börjad ejag satra med mat, så kom mor hem, vi åker till morföräldrar och käkar kex. Hem åker vi och gör klart maten vi påbörjade. Sedan såg jag på Harry Potter och den flammande bägaren. Goodie, sedan dess har jag suttit vid denna dator och chattat och snattrat.

Nu är klockan mot tjugo i 3 på natten, reason är att jag drygar här för jags rkiver med folk på msn. Sedan är jag Dr Phil och då erre bara fokus som gäller! Men idag Lördag som det är egentligen är så ska jag kanske till Karlstad för att köpa de där söta shortsen, om inte så ska jag se fotboll & handboll! Mimmi ska få gå ut också. Hon har feber igen, lilla hjärtat. Ska ta hand om henne imorn kväll, älskar henne!

TRÖTT SOM ETT AS SÅ LÄGGER JAG MIG NU!
BED IS CALLING!
Anna Molander

Våffeldagen? Ett Hmm för den.

hejsan hoppsan!

JA, idag har det ju skett endel. Figarro var ju här, sedna kom pappsen & Malin ehm så åtke vi till mromor och morfar för att äta våfflor. Millan avr där också, kanonkulan! Sen kom josefin, viktor och hela fadderullan! Mamma kom cokså och när hon avr klar hämta vi uåpp ida så gick jag och hon för att sola. Jag ahr huvudvärk ända sedan dess så nu blire mycket vatten imorn.

Imorn styrs stan då jag sak möta upp pappsen kusin Linnéa, den sköna och gröna. Vi ska gör astan osäkert så watch out!

BED IS CALLING!
Anna Molander

PUPPY POWER!

hallaien!

JA, idag har det varit puppy power här hemma!

Figaro och jag har sett på film, high school musical 2. När den var slut och jag sovit en stund så känenr jag något som gräver i håret på mig. Figaro kunde seriöst inte låta mig få sova. Kan han inte bara sova när jag sover? Jisses! Så ringde mamma och jag gick ut en sväng med honom till skogen. Fnatt fick han också, sicken buse! Väl hemma vart det fram med hårtorken och få bort all snö som fastnat på lillen. Stackarn!

Måns börjar acceptera att lillen är här och härjar klockan kvart över 6 på morgonarna. Tur de, eller så är han nog så lat att han inte orkar bry sig. Han har vågat sig fram och inte lyft ragg någonting idag, det är framsteg! Jag fixade nudlar med ngn köttbulle i och Figaro försökte man få i lite mat, kinkig med mat alltså. Vi glutta på tvn lite och nu har vilddjuret åkt hem.

Morfar ska göra våfflor sedan så jag ska dit och äta vid 4 tiden. Mums! Men innan det ska jag nog spela tvspel tills mamma kommer. Sen senare ikväll så ska jag sola med Ida, mysigt smulan!  Nu har hon ju blivit storstadsbrutta och pallar inte att man är sysslolös! Haha! Ska se till att va med henne nu när man har chansen menar jag. Men nu blire tvspel eller något annat vettigt!


EB GAMES IS CALLING!
Anna Molander

I'm alive!

hallaien!

JA, som ni ser är Anna uppe med tuppen idag! Hon är valpvakt, PUPPY POWER!  Mamma passar Figaro den stunden jag ska sova igen, för jag är så himlans trött. Pratade med Kimpi igår innan jag la mig, trevlans! Det var ett tag sedan man hade någon kontakt alls med han så det är rätt gött att han är tillbaka på den fronten! Idag blire itne ut och springa med tanke på de satans fuckvädret, 1 dm snö liksom! Så det blir att softa framför en film tillsammans med Figaro för jag tror knappast någon vill komma hit. Duschen ska jag träffa på någon dag idag också, ska tvätta ren en skål som jag ska göra ett ljusbad av.

Jag skriver nog lite senare, nu ska jag sleepa en sväng!

BED IS CALLING!
Anna Molander

Now you never show it to me, do you?

hejsan hoppsan!

Ja, idag ahr det klirrat i spargrisen alltid. 720 spänn kändes inte så pjåkigt och 200 ska gömmas någonstans i mitt rum så jag bli förmögen när jag flyttar härifrån! Well, well, tjänade mer än syrran, GÖTT! Hon fick saker och ting sålt men jag jobba ju länge så jag fick en hundring mer typ! Blev mycket snack, han som har hand om allting heter Leif och jag akn abra säga en sak. Han är en Homer Simpson of Deje. Alltså Birgitta hållde på att smälla av när jag snackade om honom. Hon fick hela "publiken" att vända sig. Jisses!

Dagen gick väl fort ändå. Dock ringde aldrig eller svarade aldrig Robin på mitt sms, men jag lider inte. Han sa att han såg de precis när jag kom hem så, wtf? Jag behöver inte precis begå självmord. Just i denna stunda pratar jag med "Magg0t" på msn, kul filur! Han ska jag bli tajt med! Fast han vill göra teabag på med mig jag vet inte jag..

Imorn kommer Figaro, yummie! Då blire bus i snön iaf! Hoppas någon vill joina, annars akutringer jag någon som t ex Ronjano eller Dellan kanske.

Nu ska jag fixa sängen och spela tvspel!

EBGAMES IS CALLING!
Anna Molander


Hexgirl.

hallooo doobi-doo!

YES, i'm a Hexgirl! Scooby Doo är min idol, kommer och förblir alltid dens törsta. Han var jag kär i när jag var liten och jag önskade det kom flera Scoobyserier så man kunde kolla på dem. Leka att man var de där djurtjejerna som Scooby blev kär i och sånt. Min kusin Millan är också ett stort fan av Scooby Doo, hon kan t.o.m avsnittens namn. Hon skulle helst vilja vara Daphny. Söt den där ungen.

Dagen har varit dryg. Tvspel, tv, och äta. Sen nu ska jag sova för imorn ska jag lägga lite extra pengar i spargrisen. Efter det ska jag kanske spel tvspel igen om ingen vill hälsa på förstås. Menmen, vi får se vad som sker. Syrran kommer tjäna 1400 spänn imorn iaf, nu ska jag bli bagare för min egna kiosk, mohaha!

Nej, nu ska jag be någon ringa så jag kan somna.

SOMEONE IS CALLING!
Anna Molander


Knock you out.


Good morning westupsiders.

How are you feeling today? Nice? Ok. Själv så är man fortfarande lite sleten och det är ju lite pöligt. Idag tänkte jag spela lite tvspel sedan får vi se om jag läser lite ur en ny bok som inte fått upp sina sidor av svart på vitt. Djävulen bär prada, den har ni nog hört talas om förut. Senare om orken finns då, så ska jag ta tag i städandet lite. Mycket tjat om detta, men tjatar jag inte så blir det aldrig. Då har jag det någonstans i bakhuvudet hela dagen så gör jag lite och sedan gör jag något annat. Dagen ser inte mer planerad ut så mamma kanske vill dra med mig till mormor en sväng eller så. Juste! Jag ska ju med Josefin hem och fixa lite filmer till ipoden. Fettnice alltså, skulle LÄTT kunna se film vart som helst, när som helst.

Den här blogg sidan alltså, jag måste få lite tips om hur man gör och så för nu vill jag allt försöka få den personlig. Ska nog byta till någon som säkert någon annan redan har, men det är ju iaf lite omväxling! Yeye, låt inte den så planerade dagen vänta. Let's start with Tv-spel and Kingdom hearts!

I'm in the game!
Anna Molander

Floorfiller.

hallaien!

Idag vart det påskbord hos mormor, GÖTT! 2 av kusinskapet följde med hem medan mellan barnet skulle spela hockey. Jag & Millan lekte, målade, såg på film och snurrade. Josefin & Malin spelade tvspel, satt vid datorn och såg på tv. Josefin stannade kvar och ska nanna hos oss inatt, MYSIGT! Planerat att Jonas men ja, ännu en gång blev jag dissad. Smällar man får ta helt enkelt. Imorn ska jag försöka städa, blev inget idag pga böter på 4500, fortkörning och fel på lyset. Menmen, imorn är det en ny dag!

På onsdag ska jag rocka järnet med Linnéa i karlstad. HÄRLIGT! Första gången på länge nu, underbart. Sedan ringde ju Stoffe tidigare idag och sa att jag skulle komma till han. Det blir denna onsdag om han inte får något annat för sig. Så just nu tar jag inegt för givet men man lever väl på hoppet.

Idag pratade jag med Pem, trevlans! Länge sedan man hörde av den grabben alltså. Menmen, har pratat med många trevliga människor idag! Så nu är jag rätt slut, natti!



Jag ville bara säga GRATTIS TILL MITT HJÄRTA, HON BLIR 11 ÅR OCH 84 HUNDÅR! <3

 MY SWEETEST!




BED IS CALLING!
Anna Molander

Beyond the sea.

hejsan!

Ja, min dag har varit väldigt bra måste jag säga. Topp humör verkligen! Dagen började med frukost tillsammans med mamma. Hon hade fixat ägg och dukat upp fint vid matbordet. Trevligt och det kändes riktigt bra faktist. Det var jag och mamma som satt och pratade. Bara vi två. Sedan kom ju muppen också men han vill ju bara invadera all mat! Efter att ha ätit och degat framför datorn så tar jag mig själv i örat och börjar välja kläder inför fjortisparty! Det blev svarta tights, min nya gula klänning och en svart långkofta.

Lilla syster kom hem och man fixade håret på henne och valde lite kläder åt henne. Hon blev nöjd och jag tror hon gillar att jag är positiv och hjälper henne det mesta. Vi drog till kusinen som ingick i fjortis året idag. Hon ladda hem filmer åt mig till ipoden och fixade lite. Jag lekte mest med Millan, så det blev inte så mycket kort på självaste kalaset utan mer på Millan och hennes Ponnyslott! Vi såg på scooby doo och åt glass. Sedan skulle jag och mamma till affären för att handla så det blev inte mycket mer lek inte.

Jag och mamma checkade in paprikan, mjölken, mangon och kalles kaviar efter det verkade vi rätt nöjda. Vi drog hem och jag satte mig här som vanligt då. Väntade lääänge på att kusinvitamin skullle dyka upp. Så hon kunde skicka och dola. Gjord egen underhållning med cam och tvspel. Rapp was the watcher of my game och han tyckte jag var dålig. Illa. Efter att ha spelat och chattat ås kom äntligen kussen in! Hon försökte skicka Date Movie, men det tar ju tusen år på msn. Så jag sa att jag kommer förbi istället och fixar det.

Väl där så är ju självklart Millan fortfarande uppe. Hon väntade säkert på mig. Pratade lite med Josefin och hon skulle fixa och dola. Jag lekte med Millan under tiden. Eller ja, busade kanske man ska säga. När vi busat en stund kommer mamma Lotta och säger att Millan ska sova. Så då fick hon borsta tänderna sedan gick jag upp och la henne i hennes säng och drog på en film hon kunde kolla på. Godnatt kram fick jag sedan var jag nöjd. Innan jag tog hand och millan och filmen blev jag erbjuden av Josefin att pärla lite halsband eller armband med henne. Självklart gjord ejag det. Jag gjorde ett armband och det blev dock för stort. Men vem lider? Jag kan ju ge bort det om jag inte gillar det längre.

Efter att Josefin gett mig denna inspiration så kände jag att jag också ville pyssla med sånt här. Komma billigt undan med det man verkligen vill ha! Så det blir som sagt att fixa rummet och börja pyssla med en massa saker. Malins födelsedagspresent, smycken och sedan är jag rätt sugen på att börja måla. Måla seriöst. Tusch, krita, pensel.. Spelar ingen roll vad det är. Jag vill lära mig att bli bra painter!

Just nu så blöder jag näsblod och känner hur jag börjar bli riktigt trött. Käkar lite godis och ska snart fixa sängen för bedtime! Sedan nu när jag ändå inte finner något annat att skriva så, dagens inlägg heter "Beyond the sea" för att jag skulle gärna vilja titta där nere i barriärerna och se clownfiskarna. Vann ju fkatist dykartävling så jag ska få dyka i Sundsta Badhus! Det är inte illa, första april kanske det blir! Men, vi får se. Kanske blir någon sommar ist! Nu ska jag sova för imorn blir det Påskbord hos Mormor med family! Hörs imorn!

BED IS CALLING!
Anna Molander

Legends of the fall.

hejsanhoppsan!

Ja, då är det Påsklov också. Härligt. För första gången på flera år har jag fått feber. Underbart, tro det eller ej. Men många gångar har jag trott att jag haft feber för pannan varit väldigt varm och så, men nu är det for real och jag ska njuta av stunden. Fick det nog när jag kollade på fotbollsmatchen förut. Det kan man kalla KYLIGT! Innan jag såg på matchen så var jag och shoppade lite med Liljan. Det är jag och han som styr modeflugan! Jag köpte den där gula klänningen på Gina. Några kilo måste försvinna om jag ska visa mig i den, haha! Liljan styrde skjorta, piké t-shirt, jeans och en kofta för cirkus 1400:-. Rik den karlen, nu vet ni vem ni ska satsa på när det gäller överlevnad. Sedan gick vi runt och kollade lite. Vi kom på att ett presentkort i efterskott till Liljans mamma skulle inte sitta fel. Så det blev fixat och nu var vi sysslolösa. Vi planerade som så att vi delar på oss. Han drar hem till hålan och jag sticker till Bergvik för mer shopping. Mor skulle anlända vid halv 5 tiden och då startade påskalaset på Maxi. Massa saker som vi inte ens skulle ha fick följa med oss hem och leva med oss. Jag tror jag slagit på stort när det gäller nyttofronten. 3 bananer, 3 apelsiner & 3 päron. Detta ska bli en framgång för mig. (MLi & jag syndade ju idag pga att skolan bjöd lite på dodis). Paprikan & Mangon var inte så rockig på OBS så imorn blire att slå till i deje centrum.

Systrarna är borta and my doggy also. Det enda som är kvar är jag, min mor och våran tjocka katt. Rätt skönt, men väldigt tomt. Ingen hund som skäller när någon kommer. En dag så kommer det där skällandet aldrig mer tillbaka och då kommer jag känna mig så tom och ensam. Hon är nästintill allt för mig, min lilla pärla. Hon börjar bli gammal, men hon har krut kvar! Hon springer mycket och lyder som aldrig förr. Synd att jag inser nu att jag borde brytt mig mer om henne, men efter alla saker som har hänt så jag ser livet på ett annat sätt nu. Nu värdesätter jag det som är mig närmast. Hon fyller år på lördag med. 11 år gammal. Jisses vad tiden går egentligen. Nyss var muppen en liten katt unge och plupp! så blev han den svenska versionen av katten gustaf. Jojo men, det har skett mycket i min hjärna de senaste månaderna. Saker jag aldrig tänkt på innan pluppar upp nu. Kanske bra för min del? Vi får väl se..

Det hände en sak tidigare i veckan. När melodifestivalen var i full gång, så var Alexander Schöld på framsidan av lunarstorm. Chatta, skriv, prata med blabla (som det står) med Alexander och självklart tar nyfikenheten över och man vill kika lite. Oseriöst skriver jag ett mejl om vad jag tycker och tänker i den stunden. Tror knappast att han ska svara med tanke på vad upptagna dagar han ahr och alla inlägg/mejl han fårs å lär han väl knappast läsa mitt och svara på det. Saken som hände tidigare i veckan var att jag fick svar från honom. Collt elelr ej, det vet jag inte.. Men jag trodde då aldrig att HAN skulle svara med tanke på att jag är 1 av 1 000 000 000 000. Jag är en myra i en jätte stor myrstack liksom, inte lätt att skilja på mig och de andra arbetarpolarna. Så ja, detta tar jag lite speciellt. Dock svarade han lite veligt så jag funderar nästan på om han läst för många mejl. För han skrev något om " som jag sa förut " och jag har då inte sagt något innan till honom vad jag vet. Kanske ett gästboksinlägg men det svarade han itne på, haha! Kanske är så att bara lite B-kändis, man är lite sliten och tänker inte på vad som blir svart på vitt. Jag vet inte om jag ska svara, skulle ju lätt kunna vara ett test om jag är den där myran som sticker ut lite eller om jag är 1 av 1 000 000 000 000. Vi får väl se..

Jag tänkte jag skulle börja skriva lite om dagens namn på inlägget. Denna titel är från en instrumental låt och heter som det står, " Legends of the fall ". Det är en piano version och är mycket vacker.  Fick den av en kille för länge sedan, som jag hade väldigt bra kontakt med i höstas. Men nu pratar vi inte längre. Vet inte varför men jag finns tydligen inte kvar. Varje gång den spelas upp i ipoden så kommer även han upp. Han och allt det vi sa förra hösten. Det var något fint och det var speciellt för mig. Han gillade att läsa mina inlägg men just nu ser jag dom bara som patetiska, när jag nu vet att det inte betydde något för honom. Som en annan kille gör just nu är att använda mig som en självförtroende maskin, jag ska säga snälla saker som får honom att må bra. Precis så var det nog med dessa inlägg. Han visste att jag skulle skriva fina saker om honom och han gillade det. Detta är inte kanske inte sant men det är såhär jag sett på saken iaf. Som han själv sa, han gjorde det för att han ville vara snäll. Såg vi hur det gick med att vara snäll på den fronten. Nu kanske han läser detta och kommer typ bli as arg elelr sur för att jag skriver vad jag känner, eller så kommer han aldrig få se läsa det här. Men jag kände bara att jag ville få det sagt. Att detta som skedde i höstast bara var inte någonting för mig utan det var något speciellt. Även om det inte var någonting för dig. Yeye, I leave this behind me now. Kanske får sluta lyssna på låten så jag slipper grubbla mer. Haha LITE illa att jag säger " lämnar det bakom mig nu, dö " HAHA! Det var länge sedan jag lämnade det, men det är väl minnena som får mig att skriva. Som texten lyder i Tomas Ledins låt "Du ska veta att jag saknar dig"..

Du ska veta att jag saknar dig, det finns känslor som aldrig tar slut.
Du ska veta att jag inte glömt, det finns bilder som aldrig suddas ut.


Dock är inte alla som mig och tänker på detta sätt, men det kanske är bra. För då är jag en speciell art på jorden som inte finns någon annan stans. Unik så att säga, det är sällsynt den här arten. Just nu finns det bara en av dom här i Sverige. kuligt och juligt.

Imorgon fyller kussen fjortis och självklart ska man fira hennes dag med tårta glass osv va? Ska nog leka med Millan också, hon brukar tycka det är roligt att pussla. Sedan får vi se om jag drar till karlstaden för att träffa Jonas. Annars träffar jag honom på lördag. Men nu ska jag smsa "RIIIING!" till Jonas så vi kan prata lite. Saknat hans röst. Sen ska jag nog sova, för man blir väldigt trött av feber alltså. hörs da.


THE PHONE IS CALLING!
Anna Molander


My baby shut me down.

hallihallå i det blå!

Funderar lite på om man ska ta och byta utseemnde på min underbara blogg. Med  högsta värdet har jag 17 sidvisningar och typ högst 5 unika besökare, så nu måste jag göra något för att öka publiciteten. Vill få till värsta snygging bloggen, ska fråga David om han hjälper mig med det. Jag menar, han skyldig mig det tycker jag! Vore kul om fler läste och gillade det. Jag antar att jag måste hitta något som passar alla och inte bara mig. Tips? Ge mig om ni orkar!

Idag började skolan och imorse kände jag, YES SKOLA! Men lika fort som den tanken flög runt i huvudet flög den ut. Skolan var precis som vanligt. Stel, man trullar runt och velar, käkar, dreglar på lektionerna och knör i busskön för att komma med sedan sitter man och möglar på en buss hem till lell höla. Efter att haft en dålig natt så sov jag på bussen nästan hela vägen, UNDERBART! Jag älskar att åka buss. Det är hur pöliga säten spm helst, lukten är inge vidare och chauffören är oftast grinig, men jag älskar det iaf. Det är bäst att sitta ensam. Jag låser in mig i min nya ipod just nu och bara försvinner. Tänker på allt och inget. Lite mögel är inte så illa ändå? Skolan är sig lik, alla människor är sig lika förutom Tobias då som gjort värsta haircuten. Rickard med då. Säkert några fler men Tobias haircut, den var allt speciell den. Ingen idrott på hela veckan pga Håkan på gnt vänster. Sen är det ju lov redan på torsdag så jag kan ju inte säga att jag direkt lidet. Vårterminen ser som så ut att den är hålig. Massa studiedagar, ledighetsdagar och friluftsdagar som ska ligga i dom hålen. Men, men, jag överlever nog 3 dagar till med plugg. Efter att ha öppnat ögonen och kollat ut så ser jag bara vitt. Och det gör mig helt rasande. DET ÄR VÅR! Det säger till och med barnen på dagis!

På torsdag ska jag ha fixat fram pengar till den där klänningen jag visade liljan idag. Den på Gina Tricot, 129:-. Den på MQ/Carling var mycket läcker men 900 kr?! Jag är fattig ffs! MissSixty iofs, dyrt märke. Som jag sa till Liljan idag, Den som vill vara fin får lida pin. Den som ger mig den klänningen, den är guldvärd. Eller ja, beror kanske på vem som köper osv också då kanske. Fyller ju år snart så jag kan ju alltid prova och önska mig. 17 år.. Det är en onödig ålder som inte borde exsitera. Då sitter man i mitten av moped år & kökorts år. Drygt, men jag överlever. Ska nog styra något drickbart snart. Jag måste ju fira mina låååååånga år.

Imorn är det Tisdag och jag ska ta och start dagen med en dusch. Sedan ska jag klä på mig och ta bussen till stan sedan vidare till skolan. Ruttna i skolan. Käka. Sluta skolan. Bussen hem. Plugga järnet om inte städa. Sedan är det Gossip Girl! Gött, gött! Fett nice! Ska be Jonas ringa mig ikväll också, vill va säker på att jag somnar inatt. Men, men ska försöka vara vettig imorn! Lägger in allt på Ipoden så jag är säker! hörs!

XoXo
You know you love me
Gossip Girl

SOMETHING VETTIGT IS CALLING!
Anna Molander

I don't want to loose you <3

hejsan.

Denna helgen gick snabbare än ögat kan blinka. Fredagen vart ju kalajs som sagt. Gårdagen, lördag, vart det 50/50 nyttigt som onyttigt till Melodifestivalen. Många bra bdirag iår och diskussion runt det hela var stor. Biddan var mycket för att säga vad hon tyckte, trevligt tycker jag! Syster hade förfest här hemma igår med brudar och grabbar. Det var trevligt. Jag & Mamma kollade MELODIFESTIVALEN till slutet. Sedan vart det mycket musik efter det.

____________________________________________________________________________

MAFFIG BILD JAG FICK TILL ELLER?

grattis prrrrli

____________________________________________________________________________

Min dag har sett ut som så att vakna, klä på mig, äta och dra till Liljan. Vi skulle plugga och se film men som många andra gånger som spåra det ur. Han spelade något skitspel och jag såg på film. Efter 2 filmer drog jag hem för att se om syrran var hemma. Men icke, hon hade draigt till Fader vår. Men hon vet ju iaf hur långt jag kommit och det är bra.

Saker och ting börjar sätta sig på plats. Jag ska försöka börja med Malins födelsedags present. Speciell som tusen är den. Berättar dock inte så här öppet om vad det är men ja, de som vill veta får höra av sig helt enkelt. Det ska bli hennes bästa present någonsin. Ska börja redan nu så den är klar till hennes födelsedag. Hon är speciell, min lilla syster. Men det är bara bra, hon är en inspiration.

Tur att jag ska bort snart nu, ska ta tag i det där med mamma. Vill inte vara här mer iaf, orka dryga helger. Imorn börjar skolan med, blir tidigt upp för att fixa till saker och ting. Idrott imorn med, då börjar allvaret..

Alla är vi någon gång riktiga skitstövlar & idioter. Vi gör dumma saker och nekar för att vi är rädda för konsekvenserna. Vi ljuger och hittar på för att verka vara i någon form av framgång bland vännerna. Det visar ju sig senare att konsekvenserna hittar fram även där. Jag har insett några saker under kort tid och jag är glad att jag gjort det. Nu ser jag ett helt annat sätt på livet. En dag finns vi inte mer och då kommer vi aldrig kunna säga förlåt för de dumma saker vi sagt eller gjort. En vacker dag ska jag stå högst på klippan medans resten av skiten faller ner. Så ska jag stå kvar.

BED IS CALLING
Anna Molander

Kingdom Hearts.

hejsanhoppsan!

JA, igår, fredag, fick vi första skivan av Kingdom Hearts serien. Det spelas för fulla kontroller och snart är vi klar med en varsin värld jag and the little sis. Sökte lite bilder förut för att lägga in en bild på Bilddagboken och visa vad vi fått. Då hittar jag den senaste Kingdom Hearts, III:an är ute men bara på playstation 3. Det är ju lite B, men det kan nog fixas inom tid!

Även igår, fredag, var det sista dagen på Dagis. Det vart kalas hela dagen eftersom det avr sista dagen för Elias också. Lite ledsamt att det ska ta slut nu när man är som fröken va? Ska nog hämta Emilia någon dag när jag slutar tidigt. Så jag får träffa fröknarna och en del av barnen.

Imorn flyttar våra granner. De flyttar helt och hållet imorn med grejjerna sedan är det nästa granne som flyttar in. De ska flytta tillbaka till Skövde där de kom ifrån. Den nya grannen ska vara 19 årig kille som gillar att meka med bilar, han är från Forshaga och har en nyinflyttad bror i Deje så om ni vet vem det är så vore det gulligt om ni berättade vem denna kille nu kunde vara. NYFIKEN AS HELL!

Jo, ikväll är det ju då final i Melodifestivalen. Anna har fixat med grönsak och frukt inför den stora galan. Paprika, gruka, sockerärtor och päron ligger på en stor tallrik. Till det har vi en dip med smak av gräslök. Dock Syndar jag (SORRY MLI) denna kväll, OLW hade en nyhet som jag ska prova.. Sourcream & Peppar. Det är smak av Sourcream, lök & peppar. Det verkar gott än så länge. Men ja, jag ska nog ta och sätta denna nyttogräns någonstans tillsammans med Mli. För ibland måste man väl få unna sig lite fettisch och söttisch va?

Som Walkert säger, Man ska unna sig med något då man gjort något bra. Just idag har jag vart uppe vid 11, det är bra för att vara Anna. Även denna dag tänkte jag gå ut och gå med mina trogne vän men hon har nu flyttat in hos pappa på helgerna så hon får springa av sig lite i det fria. Även denna dag blev jag sugen på att åka rollerblades. Kanske kan fixas?

Men, men, lånade igår en hel konsum-kasse med dvder igår av min käre morbror. Ska nog börja se dom idag tror jag. Får se om det blir fred på vilddjuren där ute. Allt från Komedi till Thriller. Ye,ye ska försöka hitta någon som kan joina. Lär inte hitta någon men, överlever I guess. Får se om jag skriver senare.. Just nu väntar Kingdom Hearts och annat!


SOMETHING IS CALLING!
Anna Molander

Bring on the rain or bring on the thunder.

hejsan!

JA, idag har man öppnat dagis med Lena då. Kom precis till Leklusten när första barnet kom, så det vart väl nästintill perfa. Hade morgon fika vid 7 sedan vart det in på Kulingen igen. Där började barnen rulla in och snart blev de tju även frukost. Frös som fasen gjorde jag med, trodde ett tag där att jag hade feber. Jag antar att det var för att jag var uppe väldigt tidigt om man jämnför med de riktiga skoldagarna.
Efter frukost så målade jag lite med en av tjejerna, sedan skulle de stora barnen gå på utflykt. Jag som är med mellanbarnen stannade kvar och hade samling. Vi åt frukt och när vi var klara skulle vi fortsätta med en borg som dom har som projekt eller vad man ska säga. Eftersom att de inte fanns plats åt alla så fick endel gå ut istället, så då målade jag lite med dom yngsta sedan gick vi till Leklusten och klädde på dom.
Vart ute cirkus en halvtimma sedan kom de stora barna och då vart det lunch. Precis i maten slog det mig att jag ahr ju rast nu, NEJ SHIT JAG SKA JU TILL STAN. Sicken tur jag hade va? klockan 1 gick bussen och klockan var cirkus 12.25. Sedan ringde även min mor och påminnde om att hon skulle hämta grejjer åt mig som jag sa till henne imorse. Så hon hämtade mig.
En sak är säker, hade inte jag kommit på att jag skulle till stan och hade inte mamma ringt så hade jag nog fått en räkning från tandläkaren. TUR! Men ja, mamma & käre lille Figaro kom och hämtade mig så åkte vi hem. Efter en sväng hemma så satt jag på bussen på G till Karlstaden. Där väntade affärer och tandläkaren förstås. Även denna halvfina dag så skulle jag träffa på Sanna en sväng. Hon kom in till stan så kollade vi efter sneakers åt henne och sen drog vi hem till hennes ghetto.
Där hittar vi Maritha och Foxs nya brud. OCH EN LITEN SÖTNOS! Sicken liten sötnos! Sanna är kär i valpen, kan man luuuugnt säga. När man sätter sig vid bordet kommer Sannas äldsta bror fram, Niklas, även ägare av hunden. Sedan tittar Fox fram i kallsingarna, nyvaken och huvudvärk. Vart inte så länge där med Sanna för hon skulle övningsköra. Så Anna förblev där tills min moder kom och hämtade mig.
Lellsyrran var ju självklart med och dirr in på obs blev! Mycket köp och nu märker jag va 2-3 icke handbollsträning gör. Jag orkade inte bära kassen så vi fick köpa en extra. KLEN?! Mennähä.
När vi gått ut med kassarna så blev det ju dagens högdpunkt, SUBWAY! Det må vara amerikanskt, fett, och väldigt wannabe sådär.. MEN.. Det slår ALLT! Skulle lätt kunna leva på det! Sallad, Paprika, Gurka, Tomat, är mina mirakel. Dom gör min Sub och jag väljer bara någon dagens så är allt klart sen. Moder tog samma som mig fast med all gojja som går att ha på & Lilla syster tog en Pizza sub. Pizza suben för lilla syster innehåller, skinka, tomatsås som man ahr på pizza och gurka. SMAKLÖST! Menmen, alla tycker vi olika.
På vägen hem så var jag på väg att somna. Gick ju upp halv 6 imorse så jag försvann nog en sväng där.
Men nu sitter jag här, eller ja, jag har hunnit göra tårta, hjälpa Sanna med bra tips om novell skrivade och se på "Du är vad du äter". Nu sitter jag ju här som sagt och är hälften död, hälften levande. Inget jag lider av!

Imorgon är det sista praktikdagen, snyft! Jag vill bosätta mig på dagis för alltid. Mår bra av den uppmärksamhet jag får där. "Du är snygg i håret", det var typ aslänge sedan någon sa det till mig iaf. Menmen, får med mig allting imorn, papper och allt. Sedan är det slut på dagis. Får se om Helga & Nils har kvar sina dagis nästa år så jag kan praktisera där. Ska bjuda barnen imorn på Kladdkakemuffins lilla syster gjort åt mig. Fröknarna ska få en skorgsbärstårta med hallon. Grädde blir också, får hoppas att allt blir lyckat! En lyckad avslutning blir väl ett minne för livet!

Just i denna stund ska jag kolla min mobil, säga godnatt, och sedan slumra in i en djup nattsdvala! Sedan är det sista dagen på dagis. Kill me, vafan. Jonas smsade förut, dock inge cash da. Illa.
Nej, Tvspelet kommer kanske imorn? Hoppas! Den ska jag snorta före lillsyrran! Mohahaha!


Detta trodde jag verkligen inte om dig. Varför säga de orden?
Jag känner dig inte längre. Vem är du?


NÅGOT VETTIGT IS CALLING!
Anna Molander

Cramer on Wheels.

hejhopphallonsnopp!

MOGET! I Know.. Men jag kunde inte bärga mig. Dagen har väl varit rutten som vanligt I guess. Dock inget Tvspel förens lillsyster tar tummen ur röven och dödar Demix åt mig. Haha, för henne tog det en månad att slå ner honom. Tror ni jag vill genomgå den proceduren eller? NAJ! Hon ska även baka kladdkakamuffins åt mig imorn och jag ska göra tårta. Sedan ska jag ju till Tandläkaren imorn och kolla in mina nötter, nicenice! Ska även träffa Sanna som man inte ser så ofta längre. TREVLIGT! Ska även kolla in Cramer on Wheels med, nicenice! KARLSTAD AND SUBWAY HERE ANNA COMES!

JA, idag pratade jag även med barndoms polaren och nollåttan Dennis. Va ju typ flera tusen år sedan vi sa något till varandra. Men ja, det var en trevlig pratstund trots att det fanns negativ atomer i syret. Men, det kändes bra att snacka lite med honom. När man aldrig ses typ iaf. Eller ja, detta blev svårt.. Det är svårt att förklara med, men jag blev iaf glad av att syrran fixade ihop msnen åt oss. puss på sis! Kanske man åker med dit med syrran någongång också?

Yeye, Göteborg står först och jag måste dit fort! Palla mögel eller?! Blir någon helg är jag fått alla mina pengar, yummie! Sen ska jag även på ngn Rea dag med min käre Farkusin Linnéa. Hon vill göra Karlstad ofarligt, så varför inte göra det så snart som möjligt? Hon ska höra av sig så fort hon är ledig från sitt jobb sedan ska vi rocka skinkorna av publiken! Kanske kan rocka sönder Karlskoga någon helg med? Haha, Wild Wish!

Yeye, ska upp om cirkus 5 timmar, bäst att sova så jag pallar mina små barn imorn!

BED IS CALLING!
Anna Molander

Crawling under my skin.

hejsan hoppsan!

JA, ännu en dag vid min datorn skriva jag nu några tusental bokstäver. Jag nyligen hem från Ronjano, that's nice! Jag kommer efter att jag avrt hos mormor och sett på Winx med Millan. Jag & Ronjano pratade om något mellan himmel och jord I guess. Vi såg en film som hette Girl, rätt nice den med! Tillsammans med Digestive kex och ett glas mjölk så blev det rätt så prima som det kan bli. Efter att klockan går så hamnar vi uppe på övervåningen, där tittar vi på Gossip Girl och jag säger bara det, va WIERD allt börjar bli i den serien. Shit alltså! Sedan var det ett telefonsamtal bort, alltså, att få sitta vid dig, min kära dator. Flirt på dig! Det som var mest bad med dagen var att jag fick inte visa Ronjano hur bra min Ipod är, batteri slut. BAJS!

Imorn är det onsdag och vad sker mer då om inte Dagis? Dagis is bäst that's it! Jag må tjöta mycket om detta dagis men den får mig en helt annan bild av saker och ting. Det är fetbrajj! Snart slut på det dock, ledsamt! Vill kunna vara där hela tiden typ. Hehe, en tjej sa idag att jag var snygg i håret. Thanks Sweetheart! Tänk när man själv får unge? Jadu, ett tag kvar men vad underbart egentligen. Om det skulle bli så att jag inte får en man i mina gamla dagar så skulle jag lätt försöka fixa en liten baby. På ett eller annat sätt. Fatta vad älskad man borde känna sig när man fått det där lilla pyret?

På torsdag blire iaf Tandläkarn & Ullman! Härligt det ska bli att få se bruden igen alltså. Ska kolla in affären "Cramer on Wheels" också, fick tips om den med tanke på att Concrete tydligen la ner för länge sedan? Blir till att checka den out! Seda blire umgås med Ullman och sedan får vi väl hoppas vi ska handla så kan jag få käka Sub med ömma tänder. Vill få till min keft nu da, vet hur keft stavas men för mycket svär ord fåre väl inte bli? Ska ju även kolla in Robins braller om de var någe snygga. Kanske får bra pris för dom?

GÖTEBORG! Har upp mot en 700 som inväntas, sedan ska jag jobba på Påsklovet så det blir fett nice! Då kanske det blir Göteborg förhoppningsvis annars blire någon helg efteråt. Orka sitta här liksom? Tur att Ronjano tog sig tid att vara med mig efter 2½ månad. Nja, är väl inte bara för att jag vill bort härifrån utan jag vill ju även inköpa nya dekorationer till mig. Kanske hittar något riktigt snuskigt snygg att ha på mig när alla 17 åringar fyller 18?

Satt här för någon dag sedan och valde kort till Ipoden som ni vet. Hittade bild på Matte & Robin. Dock Brink var inte med. Saknar dom verkligen. Matte kommer ju hem nu snart sen så skulle iaf Robin komma på min student, för det hann han sa han, haha! Synd att jag ska bära denna bojja som många andra tjejer i Deje bär. Den bojjan som gör att man itne får hänga runt skolan på kvällarna och bli polare med invandrarna som Ronjano säger. Fiskar, Vildar, Handlare & Hundar finns det att välja på. Många vill ses men får man? ICKE! Jaja, jag blir glad om Matte iaf kommer och säger att han älskar min säng. Det är då jag kan tänka tillbaka på de gångerna jag haft som roligast med dom! Eller ja, roligast i Deje kanske jag ska säga? Eller va säger Ronjano?

Till helgen står det på listan för att måla kakor, får se hur det blir med den saken. Malin undrade om jag ville med till Hovfjället, ja men varför inte? Mamma kanske kan spela in festivalen? Vore inte fel att få lite benmuskler nu inför BENsäsongen! Pappsen är ju hemma och det blir antagligen han vi åker dit med. Min käre lilla papps! Men ja, vi får se vad som sker. Har jag turen så kanske någon vill leka dadda, hink & spade? Jag är rätt bra på det nu!

Flyger en massa saker i huvudet som jag vill skriva ner men orka? Jag menar, jag hoppar mellan tiderna på dagen så allt blir väl HeyBaberiba!

GBG NÄSTA!

SOMETHING IS CALLING!
Anna Molander

Pöligt.

hejsan!

Ja, då skrev jag här idag också da. Kan lika gärna passa på när jag ändå inte har något bättre för mig. Igår innan jag la mig så fixade jag min Ipod, fett nice! Väntade till halv 3 på Jonas men herrn ringde inte, skräll! Inge ovanligt att få dissen. Menmen, sista veckan på dagis.. PÖLIGT!

Det är det nya ordet, Pöligt. Det låter lite så där snuttigulligt osm man är mot barn på något sätt. Sedan Lena nämnde det så, ja det blir mitt nya ord!

Pratade lite med Sanna om norskt sommarjobb och ja, hon var väldigt intresserad nu är det bara att försöka fixa allting kanske? Hon ska ju höra med sin mamma om hon får osv. Annars blire väl jag ensam, eller så blire annars att bo ihop med syrran och Jessica vilket jag inte tror kommer va så jäklarns roligt. Menmen, vad gör man inte för cashen?

Dagen har varit bra, jag har varit duktig och gjort lite skolarbete när jag ändå inte har något liv för tillfället. Sedan har jag kommit på något att sysselsätta mig med, malins födelsedagpresent. Det blir speciell, oohja. Dock har jag inte kunnat köpa något till den äldre pga praktik men hon lider nog inte. Det är ju lite fram och tillbaka vem som ger vem julklappar och födelsedagpresenter.

Nu ska jag nog försöka fixa sängen. Mimman är sjuk och ska sova hos mig, unika filur. Hon är bäst mitt lilla hjärta. Hon gör dagen lättare. Ipoden är full i bilder från förr och nu, fett nice! Jag har typ 3500 låtar i den, fettnice! Mobilen är typ glömd för länge sedan. Läste även idag för Millan, hon ville veta varför mamman var alkolist och så i min bok. Så vi hade ju våra diskutioner. Vill dra te sängen nu. Godnatt typ. 8 besökare idag, Yeeey!

Sedan vill jag bara informera er om att Jag, Anna Molander, har kört vanlig bil idag! Brukar köra med automat annars, grattis för mig! Jag är bäst, jag akn köra, woooohoooo!


BED IS CALLING
PIERCING IS CALLING
Anna Molander

Oh Mighty Zeus

hejsan!

Ja, nu är väl typ lite bra iaf. PAPPA ÄR HEMMA! Gud vad jag har saknat honom. Jag må vara van vid att han är borta ur mitt liv då och då men jag börjar allt mer sakna honom nu när saker hopar sig. Liten har han blivit eller ja, snarare smal. Min lilla pappa. Han kan man prata med om allt, bara man själv vill. Han förstår min pappa, älskar honom mycket. Min Pappa. Han kom hem med presenter som vanligt. Alla fick en varsin Ipod touch, sarronger, balkin eller vad det hette, sedan var det massa blinkade klistermärken som ska sitta på mobilen. Trots att vi växt ifrån det så är det tanken som räknas och jag tycket inte att dom var så barnsliga ändå. Kalla mig barnsliga om ni vill, men jag är bara mig själv!

Igår var jag på UKM med Lilly. Det var bra. Nisse & hans gäng var lite sjuka men det är inte bara mer än rätt! Fanns många duktiga och jag själv har funderat på att ställa upp nästa år med bilder. Ett kollage där folk skriver i ett litet block vad de tycker om det. Rösterna vet jag dock inte hur de går till, tror nog det är någon jury isf. Ett speciellt kollage, som ger budskap om saker och ting. Dock kanske jag inte får den där nikon kameran för 9999 kr, men jag får försöka göra bra shots med min nuvarande samsung L700. Den funkar, i rätt ljus!

Imorn börjar sista veckan på dagis. TRÅKIGT! Då börjar helvetet efteråt. Är det meningen att det ska vara så illa att gå i skolan ibland? Har mycket att göra också. Måste skärpa mig tror jag. TROR?! Självklart jag måste, ska fan ha VG i matte tror jag, haha nejda! Det pallar jag nog inte. Men VG i svenska vore inte fel. Ska nog leta lite här inne efter A&L också, ULS måste jag nog göra klart med. Vad jag kommer sakna alla barnen. "Anna Molander", glömmer inte att Iluia sa det hela första veckan. Shit.. Det är en upplevelse att ses som en fröken och inte som en leksak. Leksaker orkar jag inte med längre. Eller ja, iaf att vara en. Sommarjobbet ser väldigt ljust ut, Norge dagiset ville ha en cv och sa "självklart!". Det kändes fett nice. Tidigare idag fick jag ångest för jag sökt på Konsum uppe vid Deje, men det har ju även sin förklaring. Menmen, Imorn är det dagis! ÄLSKA DAGIS!

Nästa helg ska vi till Momror & morfar och måla hönor. Ska bli kul att få vara med Millan. Världen är så mycket bättre när man är med barn. Skulle kunna skaffa flera stycken, kanske inte föda dom för de skulle göra ont. Men adoptera skulle vara något annars. Yeye, för tidigt för sånt. Först ska jag fixa lägenhet iaf, jobb så jag kan försörja mig själv först. Göteborg snart, pallar inte den röta te höla som amn säger i väermlannd.


Sometimes when I miss you this badly things just don't go my way..


Syster gjorde det igen! Tro det eller ej! Varva ett spel liksom, det var no big deal! Eller så vare lite cheat att hon hade ett sparat spel, haha! Men jaja, mamma har iaf fixat Kingdom Hearts I nu så dt blir väl att snorta i sig den med! Härligt! MEn ja, nu fick jag ordning på min Ipod Touch! Så nu ska jag nog göra annat som att tvätta naveln osv. Sedan ska jag prata med Jonas, det behövs innan jag brakar ihop!


THE BEHOV IS CALLING!
Anna Molander

Kniven, Gaffeln, Skeden.

hejsanhoppsan!

Snart slut på veckan nu, illa! Jag vill ju vara mer på dagis ju! En vecka sen är det bara bajs ju! Skola, bläääää! Yeye, ska ju söka sommarjobb nu iaf som dagisfröken i Norge. Hoppas det går vägen, annars blir det väl the airport så att säga. Mamma och jag har pratat mycket om sommarjobb. Mycket tjat om att jag ska vara ute i tid men det är lite svårt att ta sig någon vart med lappar från jobb till till jobb när klockan är runt en 4 halv 5. Slutar ju halv 4, sen vill man ju hem och dola och mögla lite, den kanske man känner sig fresh nog att dra ut och terrorisera arbetsgivarna.

Lillsyrran fixade det! Hon har nu i 2-3 månaders tid spelat detta spel som kallas för Kingdom Hearts II, hon knäckte allt! Dock fick jag höra förut att hon fuskat på en bana som jag är på för tillfället, ajjabajja! Yeye, tog iaf kort på det så det är bildbevisat. Hon ville att det skulle stå på hela tiden för att ha beviset synligt, haha sött! Men nu är det min tur att komma efter, har nu spelat ca 57 timmar på spelet. Jag ska klara det, med LITE hjälp av syrran då jag inte orkar ta alla musbossar och störda heartless som bara inte vill dö än. Menmen, wich me luck!

Såg Top Model 9 igår, fett bra! Det programmet är anledningen till varför man vill bli modell. Få ta fantastiska bilder, bli makead av proffs och verkligen till piffad. HAHA, om jag fick chansen att komma med i Top Model.. SÅ SKULLE JAG BARA SATSA PÅ ATT FÅ VACKRA BILDER. Jag har ju ett fettstort intresse för media, kamera och redigering när det gäller bilder. Även bildspel är ett intresse som jag dock inte kan jobba med så mycket med tanke på att filmerna tar plats! Yeye, jag skulle nog inte palla trycket från Top Model ändå.. Jag menar, då måste jag banta mycket extremare än vad jag redan gör och det skulle bli för stor press I think. Men en dag ska jag verkligen fixa till mig och ta ett kort så får vi se vad som sker!

Imorn är det fredag. Säger mig inte mycket mer än att jag ska få sova länge på lördag. Lördag blire att dregla på Nisse min vän när han sjunger på UKM. HAHA, nejdå. Men jag gillar när han sjunger. Sedan söndag är det bara att spela tvspel och hoppas på att Tiden går så man kan sova och sedan dra till dagis på måndagen! Just nu är jag trött och jag tror min säng är det bsäta alternativet just nu. Btw så gjorde jag en tröja åt min vän Lilly idag :] MYRA!

EN SJUK GREJ SOM SKETT ÄR ATT MIN BESÖKSSTATUS HAR ÖKAT MED 8 PERSONER! CHOCKAD?
HELLYEAH I AM! PÅ BARA 1 DYGN SÅ SKEDDE EN FÖRÄNDRING PÅ MIN HOPPLÖSA BLOGG!

BED IS CALLING!
Anna Molander

Vad gör man när ens förflutna är efter en?

hejsan hoppsan!

Ja, denna fråga förblir väl som alla andra.. utan svar. Just nu, känner jag bara för att gå och gräva ner mig. Det är inte så att jag vill dö, men jag kände det, bara att gräva ner sig. Lugn, tystnad, ensamhet. Jag skulle ju lätt kunna få barnen på dagis att göra det, men de skulle inte förstå konsekvenserna som skulle kunna ske så de skulle gräva ner alla sina kompisar med bara för de tycker det är roligt. De ser allting som lek, är det skratt & skoj med så är dom sålda.

Tråkigt liv har man, men ja, that's life! Det blir snart att dra sig ner till Göteborg för här orkar man ju inte sitta och ruttna. Hälsa på Sebastian, Robin och alla! Vore ju rätt kul om man skulle råka krocka ihop med någon ifrån Andra Avenyn serien. Då tjänar ju 500 spänn! Är för tillfället fattig men mamma bjuder nog på en biljett på 20 kr till göteborg och hem. Påsklovet kanske vi ska ner dit, eller ja, det slog oss iaf när jag berätta det för mamma. Hon tyckte det var synd att vi inte kom på det tidigare. Så.. GÖTEBORG NÄSTA!

Min makeover pågår för fullt, powerwalkar varje dag hem från dagis. Mli i min klass och jag hade en liten nyttoklubb, eller har fortfarande hoppas ja. Hon har iaf lyckats med sin powerwalk, nu är det min tur att ge det en chans. I ur & skur ska de ske! Jag vill bli lika lyckligt lottad som henne och kunna lyckas med något. Vill bli nöjd någon gång. Hon ska även snart på Tokio Hotel konsert, kul! Skulle inte sitta fel att få se någon kändis just nu, sicket lyckopirr det skulle bli!

Just nu bränner det i ansiktet, precis som om jag luggit i solen aslänge och sedan blivit självvarm genom det i skuggan. Feber vill jag inte ens gissa på för när jag kommer fram till mamma så är jag inte sjuk längre, bättre att bli riktigt sjuk en gång och sedan va frisk riktigt länge. Fast, nu under praktiken vill jag VERKLIGEN INTE bli sjuk. Det är det värsta som kan hända just nu. Mår så jäklarns bra på dagis. Synlig, respekterad, älskad är för starkt men gillad kanske är ett bättre ord för det. Jag känner mig iaf inte ensam, det känns bra. Ska iaf umgås mer med mina små kusiner, det är en sak som står på kom ihåg listan " LEKA MED KUSSELUSSERNA! "

JA, en person jag aldrig förstått mig på och aldrig kommer förstå mig på är totally wierd. Ena stunden stå för en sak och sedan bryta det. Är inte sur eller något, kanske besviken men vafan, det är väl alla någon gång? Det värsta är att jag läser saker om denna person och jag tror inte på ett enda ord. T ex jag tror inte att personen saknar mig som det sägs eller att personen sagt att jag ser bra ut osv. Kände bara att jag ville få detta publicerat. Kanske personen läser detta och fattar grejjen..

Denna blogg är värdelös, don't tell me.. I know! Jag har kollat på statistiken på de 30 senaste dagarna, högst 6 läsare. Slår ju Nisse där lätt.. NOOOOOT! På ett sätt undrar jag vem det är som läser, men på annat sätt så vill jag inte veta. Jag vill veta för att veta vad de tycker men sedan vill jag inte veta för jag vill vara hemlig på något sätt. Hemlig..

Jonas vill inte prata ikväll, känns inte bra. Måste bli pratad till sömns annars går det aldrig och man vill väl inte komma med röda ögon imorn. Då blir väl barnen rädda, haha! Sedan när vi ändå snackar dagis hela tiden så kan jag ju nämna att Walkert kom idag och hälsade på! Trevligt, trevligt! Dock hände en krock mellan två barn och den som fick ont blev helt hysterisk. Ville inte ha hjälp eller bli tröstad. Visste inte vad jag skulle göra så Rebecca fick ta tag i det istället och då gick det bättre. Kanske för hon har barnet iofs, men det var tur att hon fixade det iaf! Walkert små pratade lite med Kerstin, Tina och mig sedan åkte han nog tillbaka till Karlstad/Hammarö.

Köpte ny diskmaskin idag också, subway är bäst, jag vill ha Nikon Digital System Kamera på 9999 :-, sedan vill jag skaffa sommarjobb som dagisfröken i Norge! Och nu ska jag sova tänkte jag.. Lille mupp har skadat sig så han ska få sova hos mig.


BED IS CALLING!
Anna Molander