Nyår?

hello!

Ja, nu är jag hemma. Jag kom till Eric och vi såg på Madagaskar 2. Rolig film! "Hon ska va mullig, hon ska vara tjock!" HAHA! Tänk om dagens killar tänkte på att tjejer skulle vara enorma istället för pinnsmala, då kanske inte bullimi och anoerxi existerat? Dock hade vi nog fått mer problem med fettma, synd. Vi spelade även Guitar Hero Aerosmith och åkte bil. Men innan det shoppade jag loss som planerat!

Jag fick strunta i presenten jag tänkte till min stora syster men Anna fyndar minsann! Hon hittade en present åt henne! Nu slipper jag dra på den bördan. Köpte även lösnaglar som ska användas imorn, en bh bara för att ha, deo x 2 och tights etc. Jag blev nöjd trots att jag inte fick den där vita tröjan på Stadium. Det fanns en som var förstor resten var way to small for me. I'm a big woman you know! Så jag fick stå utan.

Morgondagens planer gick i kras när man fick reda på att Värmlands trafik har tagit bort nattbussen. Så det bir entras Forshaga eller Deje. Acceptabla ställen att kunna ta sig fram och tillbaka på utan att det ska kosta allt för mycket. Väldigt tråkigt måste jag säga! Ska nog börja skriva den där listan snart om saker som Värmlands trafik borde få veta. Alltså mina åsikter snackar vi om nu. Får se hur det blir i morgon!

Nu har jag typ sovit lite så jag är lite trött men snart ska jag sova igen. Sliten som ett djur är jag! Ska nog ta en liten smörgås också om kroppen tilllåter. Vi hörs kankse senare annars imorn innan jag går och hämtar Millan!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Vilken grej om jag bara slapp dig, haha!

Tjenare!

Ja, nu ska jag när som helst gå till bussen. Vi hörs troligen ikvälle ller iaf när jag kommit hem. Hoppas jag får komma till Eric sedan, wie! Madagaskar 2 och Happy Feet blir! Filmer jag inte sett ännu men de verkar vara super bra. Bomben går inge vidar heller, damn. Men nu måste jag rusa och göra mig iordning. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

quest for camelot

Hello!

JA, nu har jag vaknat till liv då. Är otroligt trött och ska snart ta mig en morgon dusch så jag blir lite piggare. Idag är det shopping på gång också, dock får jag stryka stora syster 20 års present eftersom jag fick mig en flashback igår då hon säger "Synd bara att jag inte kan använda det.", damn. Men ska försöka hitta byxor iaf och köpa balsam till mitt shampoo jag köpte igår. Alltså vilket otroligt god doft det är på det! Kan verkligen inte ge mig att lukta men måste, så det inte blir några konstigheter i flaskan. Love Bed Head!

Ska ta bussen senare till stan. Går hemifrån klockan 9, ork! Är så ju så trött och det blev inte mycket sömn inatt vill jag lova. Är framme i stan runt kvart över tio slaget, då ska jag shoppa järnet. Sedan ska vi vänta på samtal från Eric och se om han hör av sig. Blir klockan halv 12 så ska jag själv ringa, då har han antagligen försovit sig eller liknande. Har jag tur så kommer vi ses, har jag otur får jag ta bussen hem igen. Hoppas på det bästa!

Ja, jag har inte kollat in bomben något men tror inte det hänt någon större höjning där. Hoppas alla iaf fortsätter att skicka runt och är in på den varje dag. Låg och funderade på förut vad jag kan skriva om, om jag nu ska försöka skriva om något för pengarnas skull. Det är nog om träning på S.A.T.S och om kläderna på Better Bodies. Något jag känner att jag är lite insatt i iaf. Men ja, den som lever får se. Kanske måste ha utseende för att få cash för det? Sedan får vi väl se om jag får några som kikar in den sidan av bloggen.

Nu ska jag ta och packa iordning shopping "pösen" sedan blir det duschen. Skriver kanske innan jag går till bussen, hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

shoppingfreak.

Hello folket!

Ja, vi har gått från 22 till 27. Jag vill tacka MLi för att hon ställer upp och göra reklam åt mig. Pärlan! Hoppas statistiken iaf överstiger 50 innan detta året är slut. Jag är nog inte så bra på reklam. Eller så är jag totalt ointressant för många människor där ute i cyberrymden. Well, well. Så poppis var man, annars är man ju känd wtf?!

Well, jag har planer på att dra till stan imorn och utöka min mellandagsrea shopping. Har redan hittat födelsedagspresent till stora syster. Sedan ska jag köpa byxor, det är ett måste faktist. Sedan kan jag inte motstå att köpa den där vita tröjan Eric pekade på förut idag. Jisses, den blev man efter kär i! Den ska inköpas. Well, vi får se vad jag gör. Cashen trillar ut som dom ska!

Nu ska jag nog ta och sova, ska riva mig upp ur sängen imorn. Kommer nog somna fort. Vakna fort hoppas jag. Men nu gittar jag iaf. Nisse gjorde mig ledsen nu och nämner hur dåligt det går med bomben, jo jag tackar! Godnatt folket!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Come on, come on, come on!

HEJSAN FOLKET!

Ja, nu får ni hjälpa mig med spridningen, Det går otroligt segt. Only 22 pers är vi uppe i. Ska jag gör allt själva istället? Kanske de, så ni inte bryter eller stukar några fingrar när ni är i arbete. Well, ni som hjälper mig är änglar som gud sänd ner! Ha de bra, hörs senare igen segostar! ps. sprid så mycket ni kan! ds.

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

nyårsrekord I will call it!

Hello Folket!

Ja, då är nyårsrekordet i full gång vill jag lova. Sitter aktivt och bombar klotterplanket på lunar. Inte världens bästa hangout place men det duger när man ska försöka öka statistiken lite. Sedan är det den enda kontakten jag är aktivt social med är Stoffe. Han har försvunnit från msn och att ringa känns lite ovärt. Man vet ju aldrig vad killen har för sig! Fast det var ett tag sedan vi skrev på lunar. Men så som jag ser det nu så finns det positiva saker med Lunar och negativa, det ska vi inte ta upp nu!

Jag tänkte berätta vad som skett under min dag för folket. Folket sitter nog och små snaskar på godis eller dricker lite bubbeldricka. Alla dagar efter Julafton har jag haft otroligt konstig sömn, jag är som björnen. Jag sover otroligt länge vilket inte är likt mig. Sova är jag ju iofs bra på men nu är det extremt gott folk! Att sova bort dagarna är ju inte så roligt som vissa redan kanske vet. Så jag ställde klockan på 11 för att hinna göra mig iordning till bussen skulle gå 13.04. Så gossjuk som jag är och så mycket som jag älskar min otroligt mysiga säng så kom jag nog itne upp förens tjugo i 12.

Då gick jag upp. Frukost är ju ingen höjdare det heller så jag drog bara på mig kläder och försökte få ordning på allt som ska med til stan. Present kort, pengar etc. Plötsligt blev klockan halv 1, oops! Inte sminkad och allt är inte packat och klart. Vad ska jag ta för väska? Har jag med mig allt? Får inte glömma bonuskorten nu! Men ack, ack! Åkte till stan utan hm-kort och åhléns-kort så jag fick hoppa över dom affärerna. Åkte även i only the white side of the mascara så jag såg väl ut som ett ufo där på bussen. Men vi får se från den ljusa sidan, jag hade med mig det mesta och var sminkad till 50% iaf.

Väl vid stora torget så kom det lite hinder. Jag, klappträ molander, glömde att på mitticity toaletterna finns det ingen spegel. Only the big one där alla kan se vad man gör med spegeln! Så panik in på VILA där det var smockat med folk och kö till provhytten. Nästa affär blev BIKBOK. Även där smockat med folk men typ ingen provhytten. Det var som Gud nästan välsignat mig och gett mig denna plats i butiken. Där inne kladdade vi på resten av de där 50% som skulle sminkas på. Sedan traskade jag iväg till MQ.

Där fann man ett par brallor som aldrig köptes, damn! Vet inte om det är värt att se ut att ha en flodhäst rumpa? Jag lovar, det går inte att undvika mig om jag skulle gå ut och gå med dom på stan. Well, sedan kom Eric in med sin polare Jonas. Han provade typ 5 par brallor medans jag vred och vände mig om dessa brallor jag själv provat. Sedan vart vi in på Stadium en sväng, där möter vi Sara Kobran Österberg med man. Blev lite small talk där vid kassan typ. Hoppas vi ses snart igen darling! Där kollade man runt i några år innan man fann någonting. Eric hittade en super mysig tröja men jag väntar på rean som min mor även brukar säga! Han själv hittade ett linne, grattis!

Nästa var att hitta hårvax åt Eric, han ska inte klippa håret sa han. Innan frissan vart vi in på Lindex, jag hittade en bh som var tilltalande men storleken fanns inte. DAMN. Vidare till STiL där kläderna är i skyhöga priser. Dock fanns det mycket man ville ha men pengarna kan inte bara gå till kläder. Väl vid Frisörsalongen som är mycket liten Minomin handlade han sitt vax och jag passade på att gå på rean på Bed Head producter. Ett shampoo som luktar ananas, otroligt god doft! Och en hårgel som jag trodde var hårspray, damn. Men den kommer säkert till användning någon gång. Den luktade inte illa den heller, mums!

Det var en sväng till MQ igen för Eric skulle hämta ut sina braller. Sedan gick vi skilda vägar om jag inte minns fel. Så jag travade runt inne på mitticity där själv i folkmassan. Jag får mer gjort om jag är ensam tror jag. Bilder kommer! Allt som allt blev det pumps från DNA (+inlägg), en ring och ett armband från glitter, en ny post-it cub från Clas Ohlson (andra färger!), shampoo och hårgel från minomin. Det var väl allt skulle jag tro, känner mig rätt så nöjd iaf. Dock skulle jag vilja komma hem med lite mer kläder men det är bara bra. Måste rensa garderoben till tusen innan vi kan komma in med ny inredning där inne.

Tog stadsbussen ut till Bergvik där jag & min mor åt buffé så nu rullar vi fram. Behöver inte mer mat idag, haha! Var en sväng till mormor, pratade på att jag ska börja sticka själv. Utmaning gott folk! Sedan hamnde jag och mamma hemma, där stora syster dirr börjat tjata om mat. Hon är som ett bottenlöst hål min syster, hon kan inte sluta att äta. Hon äter sedan äter hon efter en timme igen. I don't understand! Kvinnan får inte mer kött på benen trots att hon äter så mycket. Tänk om man jsälv hade så? Då hade man inte behövt tänka på ordet bantning ens. Sedan var det en stor debatt om nyårsmiddagen när den redan är bestämd. Ork!

Ja, och nu sitter jag här och sjunger för full hals på olika låtar från bra teckande filmer. Bl a Svanprinsessan & Svärdet i stenen. Ska se Alvin & Gänget och Harry Potter & Hemligheternas Kammare senare. Kan ju inte stoppa mitt H.P maraton nu heller! Kanske ska läsa lite Vecko Revy som jag fick i julstrumpan innan jag somnar. Well, det spörs gott folk. Tack för att ni läste och kom ihåg att sprida vidare! Vi hörs säkert senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Stan hela dan!

TJenare folket!

Ja, jag har varit i stan hela dan. Fick stressa iväg förut så hann inte lägga ut någon reklam för bloggen men nu ska jag börja med det tänkte jag. I min pyjamas jag nu sitter ska jag fixa mig med di verse glitter. Jag ska göra reklam för min blogg, min sko och nya ring. Let's sing! Gud jag är nog en hejare på att rimma iaf. Men iaf, nu när jag ändå ska lägga ut reklam, hjälp mig nu ni som läser. Skicka runt och hjälp mig med att så ett hejdundrande rekord, jag lovar.. Ni gör mig lycklig! Nu ska vi visa en hög linje på statistiken. Bild kommer senare hur det gått! Vet dock inte om jag ska hålla på med detta fram till nyår kanske? Då har vi ju tid att ge reklam, well.. Good Luck to you and wish me good luck! Kommentera hvis ni vill! Hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Stan hela dan!

Tjenare folket!

Ja, då ska jag bege mig mot stan om cirkus en timme. Måste sminka och klä på mig för jag kan ju inte se ut som 7 svåra år när jag ska möta Eric. Ska leta upp alla presentkort osv så jag har något att handla för. Jag tror jag ska inhanlda lite skor iaf. Men, det spörs väl som en del brukar säga! Nu ska jag ta och göra mig i ordning. Sedan ska jag göra reklam för min dear big blogg. Vi hörs när jag reklamerat klart, haha! Hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Harry Potter & De vises sten i respris!

Hallelåja!

Ja, jag ser filmen ännu en gång till fast på svenska denna gången. Favorit i repris? Ska se vilken som är bäst. Alltså vilken som passar bäst med rösterna till personerna. Well, filmen är ju mysig om man hade haft en pussunge hos sig. Ska nog ta mig in till stan imorn och kolla in rean innan allt är slut. Eric skulle nog gå med mig en liten stund, men bara en liten. Måste hitta annat sällskap till resten av tiden jag är där. Ska nog åker så jag åker med mamma hem, only one ticket to go! Ska nog kolla buss snart.

Gjorde mat förut, jag tänkte bannemig att jag trotsar mitt illamående som jag hade tidigare idag. Jag tänkte först, lussebullar och varm choklad. NEJ, det blev Oxpytt med ris och ägg röra med ett stekt ägg brevid. Sedan blev det en varmkopp med choklad och mormors kakor som är väldigt sällsynta. Har knappt rört kakorna för det känns som jag tröttnat på dom. Ätit dom för mycket? Jaja, maten jag gjorde var iaf mycket omtyckt. Mor och lilla syster fick smaka en bit också, tummen upp från deras sida! Smaken på maten blev lite av den smaken jag fick när jag och mamma var och åt på Nya Peking.

Anledningen till att dom är sällsynta är för att mormor tar endast fram dom då hon har "finfrämmat". Jag själv har varit en liten tjuv, (det förklarar julklapparna) och tagit kakor då och då jag varit hos mormor och morfar. Men det var jätte länge sedan. Nu kanske ni tror att jag, snälla lilla Anna, har snott kakor från mormor och haft med mig hem. Men icke! Jag gjorde ett julkort till dom tidigare nu i december och som tack fick jag en hel låda med sådana kakor! Mohaha! Det som är lite kul är ju att min mamma önskade sig en sådan låda när hon fyllde 12 år, tror ni hon fick någon låda då? HAHA NEJ! Det fick hon icke, men dom är nog dyra i längden.

Nu har jag ondare i halsen och boven i dramat är nog Anki. Hon smakade på min cider igår och hon har varit förkyld heeeeeela långa julen. Innan det hade hon ett köttigt sår i halsen av streptokocker, jo jag tackar! Men, dock vet jag inte om hon har haft ont i halsen. Vi får se imorn helt enkelt. Nu ska jag ta och göra varm choklad igen, det sitter gott i magen innan man slumrar in i drömvärlden. Skriver nog inget mer innan jag somnar, så.. GODNATT FOLKET!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Harry Potter & De vises sten!

Hallå folket!

Ja, då ska man precis släcka ner i rummet och se på Harry Potter & De vises sten. Det enda som saknas nu är en pussunge minsann! Han är så super go, han förtjänar en puss eller två av mig. Well, han har annat för sig. Nu ska jag ta mina farfar brallor och fixa iording det sista sedan vill jag presentera er för Harry Potter & De vises sten!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

baby, we were born to run.

Hello folket!

Ja, då har jag åkt på halsont.. YES! Kände förut också lite illmående. Året första storsjuka kanske är på ingång och vill inviga nya året med rejäl pina? Hoppas nästan. Men nu är det ju bara en massa tull om det. Det kan ju försvinna under natten, vad vet jag? Om jag blir sjuk så lär ju magsäcken krympa mera, mera. Då beöver jag inte självmant plåga mig att äta mindre, matvrak.

Idag har de inte hänt särskilt mycket. Vaknade fram och tillbaka men bestämde mig när jag kolla klockan att jag skulle upp vid tidpunkten halv 2. Upp satte mig vid tvn. SMS! Hämta datorn och skrev med Linn lite. Sedan kom syrran rusande, vi skulle till mormor och morfar för att käka lite köttfärssås och spagetti, mums. Var där till halv 4. Kom hem, pratade med Linn och Eric. Sedan har det bara varit slappt hittills. Har kollat på kanal754234 på youtube, haha stört skön alltså! Man saknar handbollen lite när man ser "Hammarby P90 cruisar runt i Falun". Det är solklart bäst! Kund Berrys sportskolor är också något att glo på ett tag. Well..

Ikväll blir det Harry Potter för hela slanten, ska se dom filmerna vi har med honom. Har bara två tror jag men wtf, dom är ju typ aplånga så jag har ju något att göra i några timmar ialla fall. Vill varken ha chips, dricka, godis eller liknande. Känner total äcklad av det av någon anledning. Kanske sjukdomens verk? Att jag inte ska njuta av det goda i livet. Jaja, det är ju en sak vi får se sen det. Ska duscha, det finns inget äcklande med det förutom en smutsig dusch full i kryp kanske. Men det är tur att systers dörr är förseglad efter några grod-besök och att jag duschar i badkaret. Only plastic folks! Duschen känns lockande.. Kanske borde gå dit nu?

Efterklok finns det ju något som heter och som har cirkulerat i mitt huvud i snart 1 månad. "Det är lätt att vara efter klok". Tänk på t ex, att du gjort något som du sedan ångrar. Att du kunde gjort det på ett annat vis än så du gjorde det. Då är du ju efter klok om jag inte är helt ute och kör i det vilda. Jag väntar bara på det rätta tillfället att kläcka den till någon. Det är därför jag är igång med att hitta tillfällen och exempel när man kan kläcka ur sig det. YAY!

Blir ensam ikväll också. No Party. No Lineup. Just me, the movie and my lovely bed. Skulle inte sitta fel om Eric skulle komma lite plötsligt hit. Finbesök av högsta klass! Vi sågs en sväng igår innan jag och Anki skulle ta bussen hem till Deje. Det som jag klockrent minns är när Eric sa; " Jag har läppsyl ". Det var så att jag hade torra läppar. Inget jag nämnt eller klagat över, men han tänkte på det han. HAHA! Sötnos som är så omtänksam. Anki och jag hade varit vid Bellevue och partat. Dock inte det bästa jag varit på men skratt kom allt fram. Anki har nog träningsvärk i magen efter gårdagen.

Nej, nu kanske jag ska göra lite nytta. Förstörde ett glas förut, nyttigt för alla. Då blev jag ju TVUNGEN att dammsuga och ni vet ju att städning inte är min grej precis. Men någon dag, kanske imorn när jag vaknar. Så ska jag nog visa upp min blogg. Ska se hur många det är som kommer att läsa min blogg på en dag. Msn, facebook, bilddagboken, lunar, nattstad, you name it! Hoppas på stor succé! MLi hade ju typ 350 om inte mitt minne är som en liten atom i rymden. Bra jämförelse där.. Well, duschen väntar. Vi hörs troligen efter filmen! Ska tvinga mig själv att skriva. Hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Paaarty, party!

Hallå!

JA, nu har jag varit vaken i en timme typ. Ska snart dra på mig kläder och gå ut och gå. Ska träffa Linn idag efter många om och men. Är lite trött så kanske ska vända tillbaka till sängen? Nej, nej. Ska se om det finns mat fan. Börjar bli sömnig igen. Well, cyaa later aligator hehe!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Ujujujuj, what a night!

hallelåja!

Ja, då är jag så trött så jag borde skita i detta med dator just nu. Men det gör jag inte. Tänkte skriva några rader först. Den där svampsåsen var inte att stoppa i spargrisen precis. Smakade typ ingenting vilket är en besvikelse. MORE MUSHROOM PLEASE! Well, efter den fick jag ju ta och panik städa, believe me.. DET ÄR INTE KLART. Men ska nog vara lite duktigare nu när det gäller städningen. Skulle ju vara kul om jag någon gång fick iordning på det och fick det som jag vill ha det. Ett steg i taget vare!

Eric har varit här hela kvällen, myspys! Han åkte hem för et tag sedan. Vi har sett på Troja och Holes, bra filmer .. iaf Holes. Den har jag sett innan. Troja får jag nog se själv en gång för att fatta. Eric var en riktig pratkvarn, tänkte det var skitsamma med filmen isf så vi tölade väl oss igenom den. Åt mat där en sväng också.

Imorn är det ju tal på klassfest och vi får se om jag går dit. Måste få med mig Emelie och Erica för jag tänker inte sitta där som om allt är frid och fröjd, nejnej. Well, annars får jag väl ringa efter Eric så får han hålla mig sällskap resten av kvällen. Men nu ska jag nog ta och sova, hoppas Eric skriver sms. Vi hörs imorn. Godnatt!

Jag har blivit biten av en vampyr.

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Makkisar med viktväktarsås?

Tjenare!

Ja, nu lagar lilla Anna lite mat. Ska bli gött. Ska försöka minska på matintaget ytterligare och se om det händer något. Idag kommer både Eric och Linn hit, myspys! Får se vad vi hittar på. ska ringa till Eric snart och säga att han ska ta sitt söta lilla arsle hit, haha nejdå. Hoppas att jag får Linn på lite bättre tankar efter hennes partykväll last night. Men nu ska jag fortsätta med maten, makaroner med Viktväktar såsen med smak av skogssvamp. brb!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Apocalypto.

Hello folket!

Ja, nu har ni mig här. Just nu tittar jag på Apocalypto, ett otroligt svårt namn att uttala. Filmen är riktigt bra också, synd bara att man inte kan dela den med någon. Såg på Bröllopsfixaren förut med Jennifer Lopez, OTROLIGT BRA! Även med min babe Matthew M, BABE. Blir sugen på att gå på bröllop inte varit på ett sen jag var liten. Tänk om man träffade en man och dela livet med på ett bröllop? Let's go to america.

Var hos farmor tidigare idag och firade jul. Blev Jönsson ligan för hela slanten. Tomten kom, vi fick paket och sedan la jag mig och sov i farmors sköna säng tills vi skulle hem. Följde med pappa en sväng och kollade hur det såg ut hemma hos honom. Ssedan for jag hem. Hamnade framför en dator som inte funkade så bärbara fick ta över arbetet. Sett på tv, mamma har visat hur hon släktforskat osv. Har typ pratat med Eric hela kvällen också. Han ringer nog snart. Själv ska jag lägga mig i min sköna säng och bara somna in, efter jag sovit ska jag ringa Linn och se vad hon har för och om vi ska ses. Annars kommer Eric hit, hihi. Upptäckte förut att Mimmi har fått feber också, stackars min gumma. Hon får sova brevid mig inatt. Vi hörs. Godnatt på er folket!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

God Jul!

Hejsan hoppsan i tomtestugan!

JA, nu är det Jul iaf. God Jul på er! Dagen har gått otroligt fort trots att vi haft det otroligt drygt. Att vänta på tomten är inte så kul. Men det som alla säger "Kalle Anka på Julafton" var lite annorlunda iår. Två nya filmer som inte brukar vara med. Det var kul, fick en tanke om att se det nästa år seriöst, inget går missas! Pga toalett besök missade jag Robin Hood, my baby. Well..

Dagen började med att vakna av att min moder sätta på den förbaskade tvn så jag inte kunde få sova ut för fem öre. Ska inte bara skylla på henne, fick nog ett x antal sms som folk skrivit God Jul i, jag vill även säga detsamma till er , dock har jag inga cash till att skriva! Jag gick upp skrek på Malin att hon skulle vakna och att hon skulle väcka Sara. Vi åt frukost och sedan bar det av mot spisen där våra kära strumpor hänger så vackert. Btw, så spelar min strumpa Bjällerklang (nöjd!). Där fann man en tidning, vecko revyn. Coca Cola, Pringles, 70% choklad, och tuggummi. När strumpan har varit på krim beger vi oss iväg mot våran kära julgran som kramar om alla klappar åt oss innan det är dags att hugga sig in på att öppna alla. Där får man lite klappar. Brukar vara så varje år att vi öppnar en julklapp innan själva julafton, MEN iår var vi faktist duktiga och väntade till efter 12 slaget, då det var julafton när vi öppnade.

Well, efter att ha öppnat julklappar osv blev det Ronja Rövardotter för hela slanten. Jag glodde all the way medans mina kära syskon gjorde sig i ordning inför firandet hos mormor och morfar. Det är ju så otroligt bra alltså! Älska Astrid Lindgrens böcker & filmer! Det finns nog inget negativt om dom! Filmen var väl klar runt 13.30 då jag for iväg mot duschen och mitt rum för att göra mig iordning i håret, kläder och allting! Vi skulle vara hos mormor kl 14.00 men vi som vanligt är sena. Imorn blir det ändring på det! Jag fick i slutändan skita i att sminka mig och ta det hos mormor istället.

Hos mormor och morfar var det redan redo för att ätas lite julemat. Det var gott men jag tog bara en tallrik, måste tänka på att inte spränga magsäcken nu. Sedan slog klockan 15.00, Kalle Anka & CO stod för underhållning, och under tiden satt vi alla och målade med Malins nya pennfodral på cirkus iaf 50-60 stycken pennor + vattenfärgsplattor. Åt ischoklad och glögg med, mums! Dock blev det inte så mycket gottit för mig idag. Har fått ont i huvudet och grejer. Dock är det vanligt känns det som, iaf för min del. Tomten kom runt halv 5 tiden och delade ut klappar till oss. Fick 5 st, har jag inte varit snäll nog iår? Efter att tomten fått en kram så öppnade alla sina julklappar. Sedan vart det fika.

Efter fikan drog vi hem och nu sitter jag här. Helt död i huvudet känns det som. Ska ta på mig pyjamas och mysa i min säng med ljus, glögg och en ruskigt bra film. En Da Vinvi Latte skulle inte heller sitta fel, en varm dryck som man kan dricka i timmar, haha! Får se om man får sällskap senare, hihi. Bilder från idag kommer upp på bilddagboken senare när jag orkar lägga in. Är helt totalt borta just nu så det är bara sängliggande som gäller för mig. Btw, så är jag rädd för svinkoppor! Vi hörs senare tror jag, God Jul!




God Jul & Gott nytt år
önskar
Anna :)


MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Jeg må gå hjem nå!

Tja

Ja, nu ska ja packa sista sedan drar jag och syrran hem mot lilla Deje. Hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Millivanilli, Vickisticki & Josicleanmaschin!

Tjenare era vilddjur!

Ja, det blev inte som jag planerat idag men vad gör man? Träna kan jag ju göra när jag vill, jag svettas ju oavsett om jag är vanliga klär på mig eller inte. Eller såhär brukar det vara, när jag ska svettas och träna har jag jätte svårt för att svettas och när jag är fresh med deo parfym och alla produkter som får en väldoftande lukt, kläder som är lite mer finare kläder etc. Så svettas jag nått så in i helvete. Jag fattar inte varför?

Well, Tor Björnar kom förbi en sväng nu också. Sa hejdå och så, trevligt att ses faktist. Får se nästa gång jag kommer tillbaka hit igen. Blir nog om några månader skulle jag tro. Då jag har lite egna pengar att handla för. Har nog vart lite för mycket bebis här när Falk har köpt de mesta till mig, snäll han! Kanske man finner något fint att ha med sig hem också. Yeye!

Nu ska jag nog ta och städa och packa och duscha och ta kort överallt så moder får se hur dom lever. Ta några moves också kanske, det hinns nog med. Vi hörs nog senare antar jag. Åker ju inte förens om 3-4 timmar. Hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Dromedar & BK!

Tjenare!

JA, nu ni ska jag berätta för er era gullonger vad jag har gjort idag. Jag har vaknat och sett på tv med min syster. Sedan så gjorde hon sig iordning och EFTER det så frågar hon om jag ska med och handla julklappar etc. Klart man följer med, Tor Björnar ska ju ha annat för sig fram till 5. Så där trallade man runt med syrran tills hon började jobba, då bjöd hon på chokladmjölk. Tips till alla choklad älskare vill jag lova. Så jäkla mäktig. well..

Sedan kom Falken då blev det julklappshandling där också. Slägga och allt. Efter julhandlandet så hamnade vi på Dromedar där Falk käkade och så, sedan drog vi hem och softade. Såg på typ halva Transporter4 innnan vi skulle sticka in till Jessheim igen för att köpa BK mat. Vi drog i Falks 740 genom hela Jessheim. HAHA. Sedan hamnade vi hemma med mycket mat. Sms av Tor och så gick man ut en sväng och pratade med honom.

Nu är vi på väg mot sängen allihopa. Sara och Falk ska upp sj ska jag sova till 10 iaf. Sedan ska jag städa och träna. Men vi hörs till morgonen, puss på er onger! Godnatt!


MUSIC IS LIFE
Anna Molander

hot'n'cold

Hello!

Ja, nu är det bara 2 dagar kvar till Jul då. Känns väl sådär. Det är inte direkt julpyntat i huset här. De har ju nyligen flyttat in så det är ju förståligt. Ska nog ta en promenad sen torr jag. Så jag får lite luft och så. Annars blir det väl lite av en egen dans uppvisning i syrrans rum, haha! Är ruskigt trött så jag hoppas hormonerna piggar upp mig lite..

Igår åkte jag till Tor Björnar runt 7 tiden. Papporna Falk och Daniel var allt lite oroliga när jag skulle gå. Haha! Vart ska du? Kommer du hem eller? Söta. Det blev Dog Soilders och lite av High America, sedan var han tvungen att skjutsa hem mig. Han kommer senare idag och hämtar mig igen. Troligen runt 5-6 tiden.

Ser på TV4 just nu och det är Shirley, Sonja och Sanna där som sjunger alla låtar på sin nya skiva typ. Riktigt mysig, only christmas! Det får en lite jul känsla så nu har jag höjd volymen och framför allt njuter av den. Synd att mamma missar den, det är riktigt bra alltså. man blir extra julsugen på jul nu. Frågan är också den vad jag ska ha på mig på julafton osv. Blir lite tråkigt om jag tar en svart klänning som jag redan ska ha på nyår. På tal om nyår så vet jag inte än vart det bär av men troligen karlstad. De lutar mot det iaf. Sedan är det klassfest snart också, får se om jag går dit. Beror på sällskapet annars blir det att ladda på med partymusik och sånt blir!

Haha, snart åker syster och Falk kommer. Han hade tydligen sagt igår att Sara och han skulle skifta så han kunde ta hand om mig. Snacka om att man har barnvakt när man är här, haha! De är så goa här i huset. Eller en del av dom iaf. Ska ta hand om mig, mata mig städa efter mig. Jag är väl lite som ett barn för dom. Baby Anna.

Nej, nu ska jag dra på mig gympakläderna och röra lite på mig. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Jäkla soffpotatisar!

Tja!

Ja, tror ni vi städa? Icke, dom drog och käkade och jag blev sittandes i soffan här. Väntar på att jag ska få böra göra mat te mig och syrran. Måste äta lite grann allt. Sedan ska jag försöka fixa med disken, it looks bad! Så nu ska jag nog ta iaf min tumme ur röven och städa lite i köket. ujuj, vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

It feelt so wrong, It feelt so right!

Hallelåja!

Ja, då vaknade vi och gick upp lite tidigare idag. Tänkte att jag ska nog inte slöa allt för mycket, märkte igår hur trött jag var genom hela dagen. Kändes som att jag inte sovit klart. De va lite jobbigt gott folk! Igår kom Christer och Tor Björnar och hämtade mig så satt vi hemma hos Tor och snackade en sväng. Sedan ringde en syster som inte hade alla får i hagen om jag säger så. Så åkte jag med Daniel, Markus och syrran hem. Sedan så tjöta hon i flera år så gick vi coh la oss sedan.

Idag har jag och Markus lagt upp dagen på ett schema. STÄDA. Städa står det på det! Daniel klaga otroligt mycket på hur tråkigt han hade det igår och vi skulle göra grejer, men vi förblev soffpotatisar. Idag så ha vi nog full rulle att göra saker. Ska städa, diska och sedan ska vi laga mat också. Kyckling och ris står det på menyn. Syster yster blev dock inte så glad åt det men wtf, det är mamma som betalar plus att det är mamma som köper maten åt henne. Maten är inte bara hennes liksom, iaf inte när jag är här. Då är faktist jag också delaktig i hennes mat lista. Well, well.. Får se om min moder kommer in på msn så ska jag ta upp det så jag har någon sort av back up tills syster kommer hem från jobbet.

Nu sitter vi och kollar på reprisen av Jul med Ernst. Super mysigt. Blir någon jul uppe i norr bland renarna och vinterlandet. Otroligt mysigt ser det ut att vara. Saffranspannkaka, gratinerade röda äpplen och allt det där som har med jul att göra. Man kanske borde bli programledare. Man får ju göra otroligt mycket grejer, GRATIS! Ujuj, får börja söka jobb på det tror jag. Nu ska vi fortsätta se på det, sedan ska vi städa. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Lugn & Ro..

Tja!

Ja, jag är ruksigt sugen på lite lugn och ro. Det har varit slött hela dagen men riktigt sådär ensamhets lugn och ro är jag sugen på. Ensam, film, ljus och bara min egna säng. Just nu sover man ju på Falks madrass och slöar i bäddsoffan som är typ helsne, dom ligger inte direkt på samma nivå som min älskade vän där hemma. Imorn ska jag nog gå upp och gå ut och gå. Duscha och försöka göra något vettigt. Mammas etikett måste bli klar. Kanske läsa lite ur en bok jag har med mig. Som skulle varit klar för länge sen när man tänker på texten, lättläst och normalstor text. Vem som helst skulle kunna läsa den.

Är helt slut i huvudet alltså, vet inte om det är för lita vätska i mig eller för lite mat. Like I care? Minska magsäcken skadar aldrig. Daniel bjöd på mat förut, SÖT! Falk kanske hade lite kort i leken också iofs. Snälla pojkar som tänker på gästerna! Ingen jobbar imorn tror jag så det är inte lätt att försöka städa så som det ser ut just nu. Tänkte jag skulle göra något när jag ändå får komma hit. Men icke! Ska kanske städa nere i Saras rum för det ser förjäkligt ut när jag bor där säger vi. Men det är för att jag var tvungen att dra ut alla grejor. För övrigt så stänger hon idag så hon kommer hem sent, hehe!

Jag känner att denna ordspyan kommer fortsätta ett tag för det finns inget på tvn. Förens typ om 20 min. Då är det Jul med Ernst, efter det är det Love actually. GOOD! Har precis addat Falk på msn ockås så vi kan ha lite konversation där också. Ska köpa glass också, så jag kan känna mig pleased. Men ska nog gå på toa nu alltså. Måste pudra kängurun sedan måste jag nog se om jag är acceptabel till att gå ut utan att göra mig iordning. Check if it's OK! Hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

God Morgon, God Middag, God Kväll!

HELLO!

Ja, då har jag vaknat till liv idag också. Vaknade runt 10 idag men jag kände att jag skulle försöka sova lite extra efter resan igår. Gick inte så bra eftersom jag typ vaknade hela tiden. Men nu är jag iaf uppe på bena. Markus och Daniel har vaknat också så man har lite sällskap. Åt nyligen en mjukost med smak av pepparsalami smörgås och ett glas juice så nu är jag mätt som bara den! Ska försöka göra något vettigt idag också som typ novellen, kanske skriva in lite av ett träningsprogram till Anki, hon ville ha ett. Känner att detta blir ett kort ihop mosat inlägg, men det skiter jag i. Så otrevlig som jag är. Nu ska jag ta och hämta böckan och börja plugge! hörs senare!


MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Bad Party. No Party.

TJENARE!

Ja, utgång blev det allt. Vi kom till Förfesten. Sedan åkte jag hem. Anna är ej 18, Anna går ej in på krogen. Så nu har jag suttit här i typ en timme iaf och kollat på Disney Channel. Nalle Puh just nu, eller ja.. Ole Brumm som det heter i Norge. Stängde va ljudet så jag kan lyssna på egen musik istället. Är otroligt trött och jag måste bara säga att förfesten var den värsta festen jag varit på, EVER! Då är jag hellre nykter på Kolsnäs än att vara där vi var. ÅNGEST PÅ DEN FESTEN. Dock försvinner ångesten lika fort som den kom som tur är. Har mig själv att skylla. Skit kul spel men liskom vi kom, spelade och sedan skulle alla dra och där stod vi utan skjuts. APKALLT ute här är det också!

Är otroligt trött som sagt, funderar på om jag ska lägga mig och sova så får vi se vad jag hittar på imorn. Kanske har några arbeten med mig jag borde göra klart. Sedan är ju Falk & Daniel hemma, kanske hittar på något kul? Eller inte. Tor Björnar, mannen som är sämst på att höra av sig kanske hör av sig om man har den turen med sig hit till Norge. Menmen gott folk! Den som lever får se, vi hörs imorn. Godnatt!


MUSIC IS LIFE
Anna Molander

NORGE SOM FAEN!

Hallo!

Ja, då sitter jag här i Norge efter lite tjat här. Det startade med att klockan ringde, sedan gick jag till mammsen och la mig en kvart extra. Kan lika gärna gå upp när hon gör det. Hon står ju för det mesta när det gäller packningen. De äldre har ju lite mer erfarenhet av packning än vad man själv har. Jag gick nog runt i 45 min innan jag klädde på mig. Visste inte vad jag skulle ha för kläder att åka i. Det slutade med att jag drog på mig träningskläderna jag fick på praktiken.

André och Sofie kom runt 5-10 över 9. Så bar de av mot Fif där Sofie hoppade av, sedan var vi på väg mot Norge. Jag var så förbannat trött så jag somnade till, vaknar av min syster som ringer och undrar en massa. Väl i Jessheim kommer syrran och möter upp oss vid tågstationen. Därifrån följer jag med henne, tack för skjutsen André! Vi åker till hennes hus, ser ut som ett vandrar hem, haha! Packade in all mat och sedan drog vi till hennes jobb, Dromedar Kaffebar. Där bjöd hon mig på en Da Vinci Latte. Den var god, kaffe brukar inte vara gott men den slank ner allt. Kaffe är nog något jag ska vänta med, annars så lever jag på te resten av mitt liv.

Da Vinci Latte





Jag hjälpte till där lite, det var rätt mycket folk. Rush all the way! Och en sväng var vi på Big Bite, tog en kycklingfaitas och syrran tog en räka i majonäs. Efter syrran slutade gick vi igenom centret en sväng, nu är vi hemma. För en stund sedan kom Daniel och Sanna. Utgång blir ikväll tror jag. Vi får se, ska nog ta en dusch nu. Jag luktar som en sommaräng. Sedan får vi även se om man ser susen av Tor Björnar också, vi skulle ju ses idag sa vi, hum.

Ska försöka ställa saker till rätta osv också, så det är lite ordning och reda. Vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Say goodbye!

TJA!

Om cirkus 20-15 minuter drar jag te norge. Så vi hörs när jag är på plats i syrrans hus! HARE GÖTT!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Poker face.

TJENARE ERA GAMLE GETTER!

Ja, okej. Det var kanske inte det snällaste att säga när man hälsar på folk. Men med bred värmländska kan det allt låta lite skoj vill jag lova! JAni, vad har lilla Anna gjort idag utan stora farbrorn? Jo, hon har varit i skolan på Innebandycup om man nu kan kalla det så. Tjejlaget var ruskigt bra för att vara tjejer alltså, vann två, en oavgjord och en förlorad. Well done girls! Btw, det var jag och Emelie som var coach. Lr ja, jag var mer av en slapp assistent medans Emelie levde in i sin roll. Erica var fotograf och Emelie blev lite putt när hon fick se att cirkus 228 stycken bilder skulle in på hennes bärbara. Skyll dig själv om du låter kortkåta folk ta kameran, haha!

Sedan drog vi in till stan efter sista matchen. Där satt jag i en timme i väntan på Sunne-bussen. Drygt vare också. En full gubbe gick nästan på mig, han hade kissat på sig. Stackarn. Väl på bussen så självklart vill man kika lite innanför ögonlocken, otroligt skönt måste jag säga! Prova det någon gång! Bussen blev lite sen också, men jag hann till mitt mål i tid!

Tomte-aerobic stod det på min lista, sagt och gjort! Det var kul, trots min otroligt dåliga koordination. Den blir att träna på i Norge om syrran har stort golv för det. Efter passet blev det glögg och pepparkakor. MUMS! Sedan satt man ju där och tölade med personalen. Bl a om balfrisyr och fryksdalsdansen. Därför ska jag nu lägga in en bild på Stina Björkman, hon var med någon gång under fryksdalsdansen och ville mer än gärna se kortet jag hade i min lilla dumburk. Varsegod Stina, God jul & Gott nytt år önskar Anna!


Stina Björkman!






Och nu när klockan ringer och poletten trillat ner så var detta inte ens fryksdalsdansen, detta var den 14 Juni 2008. Tiden hon tog det orkar jag inte kolla. Tänk vad saker och ting kan beblandas va? Well Stina, here you go!

BELIVE OR NOT! ANNA TROTSAR SÖMNEN OCH STÄDAR SOM FAN. Fick nämligen lite hot av min mor att jag inte skulle få ha med mig cashew nötter till Norge. Klart man vill ha med sig något att smaska på där borta! Sedan vill jag ha hårfärg och den kan ryka om den kommer på tals, måste ha den imorn! PACKA BLIR JU DÅ! Så nu är jag i full gång med lakan och rena kläder som ska läggas in. Detta tar tid gott folk så jag borde nog bege mig mot golvet bland dammråttorna, hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Ey, har ni fest eller?

TJENARE FOLKET!

Ja, ni är ju inte så många, typ 5 pers men vadå? Folk som folk eller hur? Anna är på topp, hon har styrt lite party music. Hon ska nämligen till Norge på fredag. Då blir det att parta, kanske för mig själv. Vet dock inte om jag ska till Elisabeth än, är ju inte direkt bjuden. Stian frågade ju bara om jag skulle dit. Yeye, den som lever får se! Ska bli sjukt kul att få se Jessheim igen iaf. Many memories! Såg nyligen ett program som hette "Kattgalen", och tro aldrig att det handlade om en kvinna som hade 25 katter ihop med sin man, DE BOR I NORGE! Lät även lite som en Bergensk dialekt. Hon var på VM med en katt som hette Candy Rat och grejer. Jisses, vad folk kan få mycket för sig! Kul hobby ändå!

Dagen såg ut att bli som såhär, en stressad Anna som ska förtse allting utanför skolan är väldigt dålig på detta med att se in i framtiden. Planen var som såhär: skola hade jag räknat med att gå hela dagen ut, 16.10. Efter det skulle jag ta och träna lite på S.A.T.S för att börja bli seriös med min träning. MEN ICKE! PISK PÅ ANNA! Hon och MLi drar till Sjökvistens och som vanligt är det baguette som gäller! Efter att ha ätit hälften av min baguette känner jag hur äckligt mätt jag blev och inte skulle orka röra på mig allt för mycket. Så det skippades med tränandet, pluggandet fick prioriteras! Jag tog halva baguetten och sparade till min mamma, bussen hem gick 16.40.

Väl på bussen satt Beatrice där, tänkte jag skulle prata lite med henne. Lite blev till hela bussresan på 45 minuter. Vi pratade om allt möjligt och det kändes faktist riktigt skönt, trots att jag och Beatrice aldrig haft den kompisrelationen. Vi har gått i samma klass från typ 1an till 6an. Sedan har vi spelat i samma lag i flera år men vi har liksom inte pratat på det sättet. Snacka om att vi har mognat!

Ja, sedan man gick av bussen hann man med det ena och det andra! Jag blev klar med ett julkort, gnälla på syrran för hon tagit mina kläder och kommit upp i partysuget like yesterday! Just nu har jag försökt sedan jag kom hem vid 8 ungefär att göra något vettigt. APU uppgiften ett måste känner jag men även städning gott folk! Det blir bara värre och värre! Jag vill ju komma hem till ett städat rum dagen innan julafton. Nästan så man ska tok-städa på Torsdag kväll. Men vi får se, ska höra med Anki om det blir någon pysselkväll!

Imorn är det Aerobic, Tomte-Aerobic för att vara precis. Ser grymt fram mot julmusik mixad med aerobics. Får se hur det blir då! Ska ta sen buss imorn också, om inte mamma eller pappa hämtar mig i Kil. Är ruskigt trött nu så jag ska väl ta och ladda ipoden med en massa Hollywood Undead, sedan får vi se om jag går mot drömmarnas land!


Att mitt hjärta krossar ett annat gör ont, det är jobbigt.

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Jag är född i Deje, Jag vill dö i Deje! JAG ÄLSKAR DEJE, HÄR VILL JAG LEVA HÄR VILL JAG DÖ!

Tjenare!

Ja, smisk på mig för att jag varit otroligt seg med att uppdatera när jag väl lovat. Well here it goes, hoes! I fredags efter praktiken så vandrade jag till Mitticity i väntan på moder. Där träffade man Pölsa, hejsan hejsan! Han satte sig brevid två damer som satt brevid mig. Sedan spatserade dom iväg. Inte så långt tid efter kommer Sanna ner för rulltrappen. Det blev lite små snack och en rush till bussen där vi skiljdes åt. Efter att ha gått en bit så möter man Pölsa igen, hejsan hejsan! Sedan ringer min mor och säger att jag ska gå till Nya Peking, där ska det serveras kinesmat för hela slanten. Det blev en Peking Special åt mig och Fyra små Rätter åt min mor. Efter att ha ätit och klämt i sig det sista blev det två kulor glass med friterad ananas. Såhär såg det ut!



 
                     




Efter god mat och underbar efterrätt blev det shopping på OBS. Vi smakade nog på varje stånd som kom i vår väg gott folk! Det blev allt från frukost bröd till kalkon korv/köttbullar. Peppar kakor med mögelost på och Glögg. Jisses, det smakade inte dåligt iaf! Sedan bar det av hem där kalas väntade!

Peter har nu blivit 49 år fyllda och vi åkte dit på en fika inna vi skulle på bio. Millan var självklart där och hon har tappat en tand! Nästan kvinna nu ju.Vi tog en väldansmassa kort sedan åkte jag och mamma på bio. "Vi hade ialla fall tr med vädret.. IGEN!" var bion vi såg och den var bra. Inga konstigheter. Sedan blev det mer film hemma skulle jag tro. Orkar dock inte lägga in mera bilder, jag hänvisar er till Bilddagboken!

Idag var det första skoldagen sedan praktiken. DRYGT! Debatten var nog roligast. Det går verkligen inte att se på film i vår klass som alla babblar. Men men, har man valt linjen så har man! Sedan nu har jag massor att göra innan vi går på lov så ni får räkna med att jag kanske inte skriver alla dagar och varje timme som annars!

Såg en film här på en dejebo, fast tydligen är från fif och hatar fif. Han är dagens titel btw! HAHA CHECK IT OUT!

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8In0K0ZdZOA&hl=sv&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8In0K0ZdZOA&hl=sv&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>


Seda kollade jag denna, jag trodde jag skulle smälla av första ja såg denna i mitt liv!

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/tnfEx7yg1v0&hl=sv&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/tnfEx7yg1v0&hl=sv&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Men nu ska jag göra annat, hörs kanske imorn eller något! Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Bästa stället på jorden!

Tja!

JA, nu är jag otroligt trött så sängen väntar. Bästa stället på hela jorden, de ni! Berättar imorgon om vad jag & min mamma gjort idag. Nu blev det ett inlägg på Kort & Gott! GODNATT!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Nytt utseende, nytt inför jul!

Hejsan!

JA, jag kom inte i säng förens vid halv 4 imorse dåra. Mycket pga min blogg och sedan pratade jag med en vän jag inte träffat eller pratat med sedan ett halvår tillbaka ungefär. Det var trevligt. Nisse företagare står för designen. Han har gjort min flashiga sida mycket mer discoaktigare måste jag säga. Well, en del saker skulle jag nog bytt ut men jag känner mig nöjd. Om han vill dola med små saker som det nu handlar om så får han göra det, gärna för mig! Dock måste jag inom en snar framtid lära mig att designa den själv. Så jag får det precis som jag vill ha det. Men Nisse är allt en ängel som hjälper mig hela tiden. Tack!

Vart ju upp tidigt imorse också. Mamma väckte mig 5 och jag trodde verkligen att jag skulle explodera. Jag hade ställt klockan på kvart i 6 så jag iaf skulle få lite sömn men icke! Då ska man upp och bränna skiva bara för jag är den enda som har e bra dator till det + att jag var den enda kunniga i huset! Snacka om att sitta i leran där och dras och två håll, hjälpa mor och somna om. Jag gjorde som så att jag fixade skivan så la jag mig direkt och försökte somna om de sista 20 minutrarna. PLING! Så var skivan klar, back to bed igen. Låg där tills klockan kanske var fem i 6. Då bad jag mamma göra en smörgås åt mig och började klä på mig. Sedan bar det av. Sov på tåget också, SKÖNT! Och ja, nu sitter jag ju här då da. Full i fjädrar och dun från jackan, läcker den eller? Jag ser nästa ut som jag gjorde på vårshowen för 2 år sedan!

Här kommer bild!
Aracoan aka Anna Molander


Har precis tagit kort på den sista kandidaten i min fotoshout, haha! Så nu är det bara hem och färga bilderna svartvita. Sedan ska vi försöka få bort Henrics extra öra också. Ska även börja göra julkorten klara, ett måste! Det tar tydligen ett halvår för morfar att skriva ut bilderna enligt min mor, så jag kanske borde lägga på ett kål då! Ikväll blir det bio med min käre mor och syster. Vet dock inte om den äldre ska med, vi får se! Filmen vi ska se heter "Vi hade i alla fall tur med vädret.. IGEN!", ska vara rolig enligt vad jag sett på trailern. Giraffen spyr och grejer, det ska bli skoj! Sedan får vi se om det blir någon Kina mat också. SUGEN! Hoppas, hoppas! Sedan ska vi ju handla julklappar åt familjen. Dock är jag pank, har bara en hundring som jag sparar på, så det blir min mor som står för klapparna. Jag är bara den där tomtenissen som hjälper tomten.

Ska nog ringa Linn sedan när jag väl är i stan och höra hur det blir med det där lilla partyt. Skulle inte sitta fel att komma ut ur garderoben igen och bli lite sådär måttligt askalas. Måste även ringa fader om tid och pris på bussbiljetten till Norge. HOPPAS JAG FÅR ÅKA! Well, nu ska jag göra annat. Typ kolla på frågor jag ska göra innan jag är tillbaka i skolan. Hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

AVP

Tja!

Ja, nu är jag hemma. Dock blev det ingen barnpassning som det var tänkt men ja, det gjorde kanske inte så mycket. Sanna hade det nog trevligt där inne iaf. Dagen har varit väldigt lugn för min del. Med magont så har jag inte varit med på pass utan tagit kort ist. Sedan har jag sett på handbollen på den stora Tvn dom har inne i storgymmet.

På handbollsmatchen spelade Sverige mot Kroatien och det blev förlust med några bollar. SHIT! Dom ledde länge under första halvlek sedan underskatta dom deras motståndare verkligen och gick med förlust. Sverige slutade alltså 6:a i EM. Känner mig lite mallig när jag ser Tina Flognman spela där i mittförsvaret. Hon är ju i grunden en brukspôjkare! Vad jag vet så bor hon typ i Danmark nu och spelar lite där. Tror handbollen har sitt ursprung därifrån också. Sedan har man ju träffat donnan i hemmahallen. Det var på den tiden då handboll var som bäst verkligen. Hon har många gånger haft handbollsskola för många olika åldrar och jag hoppas att jag får se henne någon gång igen! Tina har ju sina föräldrar i Forshaga tror jag, hon kommer ju därifrån, om dom inte flyttat förstås. Well, efter matchen hände annat.

Henrik kom och jag tog kort på honom, sedan kom det massa hockeyhunks som skulle spinna lite. Petra kom förbi en sväng och vi tog kort. Till sist kom Maja så jag fick ta kort. Sedan tog jag mitt pick&pack och gick mot tåget. Andreas, den snille gutten, hämtade mig som vanligt. Så drog vi hem hit och såg på Alien VS Predator. MYCKET BRA FILM! Efter filmen var Andreas så trött att han ville åka hem, bra det så han inte kör alltför trött och kör av vägen eller så. Mimmi fick gå ut en sista sväng för kvällen då också.

Nu har jag sett Asterix & Obelix möter Caesar bara för att jag inte ska få mardrömmar inatt. Sätte på den igen nu bara för att det inte ska vara så himla tyst i mitt rum. Måste "arbeta" under någon sort av brus. Musik är det bästa men ibland får man nöja sig med det som är närmast till hands. Just nu diskuetarar jag med Nisse om hur jag ska fixa detta med Statcounter & Google Analytics. Nu ska jag avslöja vilka som läser min blogg. Det är inte för att snoka men jag är LITE nyfiken faktist. Har inte fått fix på någon av dom, får se om det sker något.

Imorn är det sista dagen på praktiken och då ska vi göra kollage av Sanna. Haha, ser grymt fram emot det. Har stormtrivts på denna praktikplats alltså. Och presenten jag fick var precis som de största körsbäret på bananasplitten! Anmälde mig till Tomte Aerobicen också! Ska bli roligt avslut på jullovet. Sedan ska jag nog ringa pappa imorn om bussen till Norge. Längtar verkligen dit. Sedan bjöd Linn mig på lite småparty, blir nog att hänga på. Ska bara se vilken dag det är. Ska bli kul! Men nu är jag på grymövertid här alltså! Ska upp 05.25, så vi hörs imorn. Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Sléten kvinna minsann!

Tja!

JA, jag är en trött och sliten kvinna nu minsann! Sett handboll och tagit kort, mer ingående på dessa ämnen senare. Ska ha barnpassning nu så vi hörs när jag kommer hem gott folk!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Malin idag dåra!

Tjenare!

JA, då har jag vaknat till liv igen då. Tur det! Annars hade jag nog missat bussen rätt gött och det hade inte vart kul! Jag som varit så jäkla duktig med tiderna i 4 veckor. Aldrig kommit försent eller allmänt mig sjuk, härligt Anna! Kanske beror på att jag valt en väldigt bra praktikplats? Sov 45 minuter extra idag också, gött!

Vad sker idag då? Jo, jag ska ta 12 bussen till Karlstad sedan bär det av mot Team Sportia tror jag det var. Inter Sport & Team Sportia ligger brevid varandra så man vet ju inte vilken som är vilken nästan. To sporty to know! Eller ja, typ iaf. Där ska iaf inhandlas en jacka, färg vet jag dock inte än. Det står mellan Svart, röd & brun. Sen har jag ingen som kan hjälpa mig att välja heller så jag kommer nog få stå där ett tag i min ensamhet och tänka.

När jag köpte det så bär det av mot tåget. I Sunne blir det inget speciellt innan jag börjar. Tobakshandeln låter inte lockande längre med tanke på att jag inte har något skriftligt kvar. Men vet vem? Jag kanske hamnar där iaf! Sedan är det prakti, aerobics med Stina får se om man pallar det. Vet dock inte om jag ska ta den nya tränings outfiten jag fick av Maria tidigare i veckan, RUSKIGT SNYGG ALLTSÅ! Tar med den ifall jag blir sugen på att inviga den.

När arbetsdagen är över så bär det av mot tåget till Karlstad. Där hoppar jag av och går till min kära farmor och låtsas farfar! Där nalkas god mat och Oskyldigt Dömd ofc. Sedan är det nog sängen. Ska nog ringa Linn då om inte telefonerna är störda. Så ska jag se om vi kan ses imorn innan jag åker till Sunne.

Men nu måste jag nog duscha, sedan kan vi nog inte ens ha tanken på att jag kommer att städa för jag sov ju lite extra idag och jag vill inte stressa iväg till bussen. Men jag kan nog göra lite situps iaf! Vi hörs troligtvis imorn eller senare om jag får tillgång till dator på jobbet!

Ett sista ord vill jag ge till min lilla syster och alla andra som heter Malin, GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Anna? JADAAA!

Hallelåja!

JA, nu är jag hemma och min pappa var en ängel som hämtade mig förut! Jag tror jag ALDRIG har pratat så mycket med min pappa någon gång förut, han fick nästan inte säga någonting. Han satt verkligen och lyssnade. Stackarn säger jag bara.. Det var liksom bara ordspyor. Tror jag var helt uppe i varv alltså, ville dansa och bara köra järnet av någon anledning. HÄRLIGT! Önskade jag var lika pepp på skolarbetet som jag var just då.

Väl hemma fick jag en tusing av min kära fader, här ska inhandlas jacka! När man kom in innanför dörren så sitter min kära mor med morföräldrar där och tittar på TV. Fick en femtiolapp av mormor och morfar, snällt! Sedan fick jag en hundring av mamma. Fick även sms idag och ett samtal där det stod "ha den äran" och "grattis" och anledningen till att alla har varit så snälla mot mig just idag är för att jag har namnsdag. Anna dagen, 9e december. Every 9th december of the year.

Bra engelska där. Pratade jämt nyss med Linn, vilken toppen brud alltså! Träffade henne tidigare idag också, hon hade med en kompis, Mattias. Mötte upp dom vid KAK där vi tränade lite, visade ju vad vi går för helt enkelt. Sedan for vi hem till Mattias och häckade i typ 45 min, sedan var det avfärd mot farmor och tåget! Väl framme i Sunne blev det som vanligt Tobakshandeln att häcka på tills klockan slår kvart i 4. Gjorde klart det sista av Funktionell Träningsboken så nu är det bara pussla ihop det jag vill ha med i mitt program. Gav även pappsen tips om att massera ländryggen, GÖTT!

Jag var med på Yogan & Gympa 4 fun. Det var roligare idag för nu kände jag igen lite av movesen från förra passet. Jag tror jag har lätt för att snappa upp saker jag gillar. Allt som har med dans att göra, allt som har med rörelser till musik att göra, det är guldvärt. Jag vet inte hur mycket jag dansade iväg ifrån Hälsokällan förut men jisses, jag brukar aldrig dansa på offentligplats. Men nu banne mig visade jag nog lite vad jag gick för!

Mitt datumljus att brunnit för dagen och förut släckte jag ut doftljuset. Nu känner jag verkligen lust för att städa och jag skojar inte med er. Sara, en från hälsokällan, fick se mitt rum förut. HAHA! Chockad kvinna gott folk! Men det är inte anledningen till att jag vill städa. Jag känner den där norgekänslan att vara "vuxen". Det är snart jul och då vill man ju ha den mysiga stämningen utan att snubbla över saker. Jag ska försöka få tilll världens mysrum som ingen vill gå ut ur. Tro mig, jag ska lyckas!

Men nu måste jag nog sova, ska upp skapligt tidigt imorn för att ordna upp mitt liv, godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Trött, snorig och svettig.

Tja!

Ja, nu är jag vid arbetsdagens slut minsann. Svettig, snorig och riktigt trött är jag. Kunde inte somna igår när jag la mig på madrassen hemma hos farmor. Jag började försöka andas som vi gör på Yogan för att få mig lugn och ner i varv. Men icke! Så jag låg nog där ett tag. Somnade ju under hockeyn igår så det var nog därför, mitt fel! Sedan såg jag på Rosalind Franklin på TV. Kvinnan som upptäckte dubbel spiralen DNA. Mycket intressant hur 3 andra personer kunde få nobelpris för det, well, well.. f*ckers.

Men nu ska jag börja göra något innan jag somnar här, Andreas hade ingen bil idag heller så jag får ta bussen om jag inte har en snäll mamma eller pappa som hämtar mig i Kil. hihi, ska ringa runt nu tänkte jag. Hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Time to say goodbye..

hejsan!

JA, jag har vaknat och tänkte skriva en liten frad innan jag åker med mamma till storstan. Idag blir det yoga för hela slanten, ska även ta lite kort också. Får se om de blir nöjda! Sedan tar jag bussen när till Storstan igen och där väntar jag på att tiden ska gå. Kanske ska gå hem till farmor redan då bara för att fördriva tiden lite.

När Sport Academy drar igång så är det sista gången vi ser våra underbara barn! Time to say goodbye med bara Lek & Fika. Jag tror dom kommer bli super nöjda ungarna. Tröjorna fick dom i lördags när dom hade friidrott, hoppas dom blev glada! Sedan bär det av till farmor efter det, men jisses vad jag kommer sakna dom här ungarna! KIDS IS LIFE! Skulle inte skada att vara barnvakt åt någon av dom nu i efterhand, hihi.

Jag satt och pratade med syrran igår om att jag vill komma och hälsa på i Norge, OFC ATT JAG FÅR KOMMA! Då ska jag hälsa på i barnehagen och alla tror jag. Tror det behövs komma bort lite. Blir borta fredag till dagen innan julafton troligtvis. Men, men det är bara planer än så länge. Måste kolla med biljett och sånt också..

Men nu måste jag packa och dola. Ska ju som sagt åka med moder till storstan då blir det tidigt! Sedan imorn ska jag kanske till Linn också om inte hon kommer in till stan. Well, well.. det spörs så att säga! Får se om jag tar bussen också, vet inte än om jag ska utnyttja Andreas. Låter taskigt men han får ju cash om han vill, dock blir det dyrt i längden. Det är därför jag fixade praktikpass men skit samma! Skadar inte att se han lite då och då. Han erbjöd sig senast igår att skjutsa mig om jag ville. Men vi får se! Men nu måste jag kila som sagt!Hörs imorn kväll!

Trotsar allt som har med nyttigt att göra!

Hallo!

JA, tror ni jag städade eller? Icke sa nicke! Efter min mat kom syster nämligen och frågade om jag skulle med och handla, klart man följer med. Sedan hamnade vi hos mormor och morfar där vi väntade på att mormor skulle komma hem från auktion så Sara kunde få saker. Sedan bar de av hem.

Jag tar mig en dusch sedan ringer jag Linn. Vi pratar i en halvtimme och eftersom vi är så duktiga på att ses skulle vi ses på tisdag istället! Jaja, så kan det gå när två kvinnor säger en sa och gör en annan.

Min syster som djävulskt nog fick med mig på att dela en vera har nu börjat hugga in på sin bit. Jag trotsar det nyttiga känner jag. Men det tar vi till veckan de i alla maskiner som finns på Hälsokällan. Emelie & Jag var nyttiga när vi handlade natursnacks ist för vanliga chips. Nu köper Anna en halv vera och kommer troligtvis bli nyttigt till veckan. Well, well..

Nu ska jag käka och se en film sen sover jag. Farmor imorn med, hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

DIRTY! DIRTY BABY!

TJENNA!

JA, då är jag vaken också. Har varit lite fram och tillbaka hela morgonen/dagen men gick upp vid halv 2 iaf. Tänkte att nu får det inte fortsätta. Just nu väntar jag på mammas fettsnåla köttfärsås och spagetti sedan ska jag börja storrensa i mitt rum så jag ser mitt golv. Det måste ske någon gång och jag måste få ordning på mitt liv minsann. Kan inte sitta och böla om att jag inte orkar med något för det blir inte lättare för det. Ta tag i skiten och kasta ut den blir helt enkelt! Ska försöka få ordning på saker & ting nu!



JA, Emelie.. Din Tony stortrivs hemma hos mig och bilder tas nödiga som onödiga vill jag lova. Ska skriva önskelista också tänkte jag så får vi se om tomten ger mig en egen kamera i julklapp. Är överlycklig att han bor hos mig nu för jag känner hur fantastiskt bra bilder jag tar. Att ha den känslan av att man kan ta bra bilder är underbar alltså, obeskrivlig.

Men nu skriker moder om maten så jag ska nog ta mig lite å spise. Hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Fotofreak!

Tja!

JA, Ända sedan igår (fredag) så har kameran tagit 121 bilder exakt. Sen har jag photoshoppat en också. Snacka om att vara besattav bion vi såg i fredags. Jisses alltså, den var riktigt blodig. Nisse skulle göra om en också åt mig, fast han gjorde det genom koder tror jag, så den syns det inte så mycket på om man har gjort något speciellt. Men den blev rätt fräck ändå! Tunnelbana, grafitti och grejer. Nice!

Före.
                       
Efter.
                       


Hela kvällen har gått åt till att se på Asterix & Obelix, ta kort och fixa/redigera. Asterix & Obelix filmerna (Vs Ceasar & Uppdrag Kleopatra) var riktigt roliga. Vill se Asterix & Obelix, Asterix på Olympiaden också men då är det en annan kille som spelar Asterix. Synd! Tycker det är otroligt tråkigt när man följer en serie filmer så byter dom ut en av huvudpersonerna osv. Likadant är det med tecknade filmer när de byter röster hela tiden. Det förstör det bra med filmen. Men iaf, jag fick mig se ett par bra filmer ikväll iaf. Goodie! Mellan filmerna tror jag det var så tog jag ut mimmi och tog massa kort när hon busade i snön. Sedan kom Malin ut och då blev det att ta kort på henne också. Hon gjorde en snögubbe som står ute vid våran postlåda också som jag fick ta kort på. Bilder kommer nedan!



Imorn eller ja, om några timmar när jag vaknat osv så ska kanske Linn komma till Deje en sväng och hälsa på. Ska bli trevlans att prata en massa minnen från "förr" som vi säger. När hon åkt så ska jag nog försöka göra något vettigt. Har börjat skriva upp på min post-itcub saker jag borde göra dagligen och kolla upp. Dock har jag inte följt upp de krav jag skrivit upp. Men det ska bli ändring på det på Måndag tänkte jag. Då ska det ske!






Nu ska jag nog försöka flytta på Mimmi så jag får plats i min egen säng. Hon har verkligen tagit upp hela sängen. Jag får inte plats med mina ben eller något. Men vi hörs när jag vaknat, Godnatt!/God morgon!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Twilight och fotoshout!

TJAFFS!

JA, då skiver jag en liten rad här för Emelies skull (känn dig hedrad). Vi var nämligen på bio som ni vet, Twilight. RUSKIGT BRA FILM GOTT FOLK! ETT TIPS TILL FILMÄLSKARE! Jag ville grina flera gånger men fick bita ihop istället med tanke på att vi var en rätt så stor folksamling i biosalongen. Hade nog varit liiiiite B om jag hade börjar stor böla där ensam och grejer.

Well, gårdagen började iaf med praktik som ni vet, skrev ju ett inläg där en sväng. Sedan vid 2 tiden kom CPMLi och Åhlens blev. Där köpte hon klappisar till sina syskisar! Efter det så gick vi till sjökvistens för en Anna Molander är lite besatt av deras baguetter. Skagen fick det bli, MUMS! Under tiden vi satt där så väntade vi ju på min kära syster som skulle shoppa järnet efter att ha fått sin första norska lön. Så tog vi kort och jag jobbade lite på träningsprogrammet. Sedan kom hon och hon handlande på ordentligt. Hoppas hon inte får shoppingsjukan bara som jag fått. Fick en tshirt som det är ett gulligt motiv på en snögubbe med snö flingor och texten med "Let is snow" på bröstet. Inge klockren på mig där inte. När hon handlat klart typ hälften av de hon skulle ha så sa jag att hon måste gå till bilen, biljetten går ju ut. Fick nästan tvinga henne dit.

När hon sprungit sin väg så gick jag och Emelie direkt till SF. Öppnade halv 6 så vi fick sätta oss ner och vänta brevid typ. Tattare? Lite mer åt luffarfotografer om jag får säga det själv. När biljetterna var köpte blev det hemköp, naturgodis och dricka köptes! Sedan var det bara att vänta igen. Fick fördriva tiden på MC Dondals, köpte där en naturell hamburgare med absolut ingenting på, only bread and a beff.

Efter att ha sett filmen blev jag och Emelie helt knäppa. Eller iaf jag, kände att jag var tvungen att se den igen. Jag blev liksom så fantasifull och tänkte om det fanns en sån kille där ute. Kunde liksom inte smälta att jag sett det jag sett och sånt. Den blir att inhandla när den kommer ut på DVD. TWILIGHT!

Idag drog jag till storstaden också för att träffa Linn och handla julklapp åt mormor. Linn fick lite ärenden så vi bestämde att vi skulle ta det imorn istället då hon kan komma till Deje och hälsa på. Jag köpte det jag skulle ha förutom batterier. Jag är ju inte i behov av dom just nu så, jag tänkte att det kan mamma köpa när hon är på Biltema eller något. Men det blev naturgodis, en dricka, youghurt och 2 iste citron. Det är billigt att parta på annans bekostnad. Höhö. Släckte nu ut mitt datumljus och av någon konstig anledning har jag stearin i min mun nu. Jag brukar inte käka det direkt men det bara hamnade där? Well, well..

Ikväll blir det att sitta hemma och bara softa. Käka allt min mor har att erbjuda och sedan tror jag att jag ska se Asterix & Obelix filmerna, dom måste ses! Sedan nu ska jag nog kolla på lite handboll också. Ska även lägga manken till att försöka göra om min blogg själv. Sedan ska jag ju ta kort också, men det trillar nog in lite senare! Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

CPMLi

Tja!

Ja, CPMLI.. Du kan ju ringa innan du går till bussen så vi bestämmer en mötesplats. Hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Pank och värdelös, tur att man har råd med bio iaf!

Tjena!

JA, nu sitter jag på "jobbet". Ska försöka göra klart mitt träningspass idag så jag får det undan stökat. Sedan måste jag & Maria gå igenom frågorna jag fått av Walkert. Så det blev ingen pilates idag heller, synd det! Har skrivkramp i handen så jag måste sysselsätta min hand med annat så den får blod och syre och sån där stuff.

Vid 12 tiden blir det bussen till Karlstad som vanligt. Där ska jag vänta på Emelie(CPMLi), för hon kommer inte in förens vid 2 tiden tycktes jag mig höra. Då ska vi handla julklappar åt henne. Anna is the personlig assistent. Emelie vet inte vad hon ska köpa ofc. Jag är glad att mitt julklappshandlande är över redan. Redan innan December blev jag klar och jag mår så bra. No stress, sing halleluja! Nu ska jag bara fundera på vad jag önskar mig och det är nog en del saker. Fast mycket dyra också så mor och far får se hur det blir med julklapparna i år.

När vi shoppat klart ska vi gå till Filmstaden och köpa lite biljetter, fast köpa naturgodis på Hemköp innan då förstås. (ETT MÅSTE!) Eller efter, beror på klockan gott folk! Vi ska se Twilight, verkar vara en ruskigt bra romantik film för en Anna Molander. Jag är glad att Emelie frågade mig så jag tog tummen i röven, ursäkta språket, och gick på en film jag ville se. Lätt att efter denna gången kommer vi troligtvis gå oftare. Bara om ekonomin tillåter. Mamma var snäll idag och gav mig hennes gratis ticket från Memira och 20 kronor, snäll hon! Min mamma är en hjälte

Sedan blir det bussen hem I guess och väl hemma ska jag tända mitt datumljus för det hann inte brinna tillräckligt imorse utan jag var tvungen att blåsa ut det. Tänder mitt doftljus på samma gång också så det luktar lite gott i mitt rum. När båda ljusen ändå var tända en kväll så tänkte jag att jag kanske ska fylla hela fönsterbläcket med ljus. Så det blir sådär som det är i filmer när en del är så knäppa är tror så otroligt mycket på kristus att om en tjej får mens så ska hon straffas för det. Bara för att hon måste vara Jungfru Maria eller vad det är. Fast jag är inte sån, tack och lov för det! Eller som i indiska filmer elle sådana där spågummor har ju ljus överallt. Detta med ljus i hela fönstret får mig att tänka på Buffy och Vampyrerna, BRA SERIE GOTT FOLK! Så jag får se vad jag gör. Skulle vara super mysigt iaf.

Nu måste jag iväg och fortsätta skriva så jag blir klar någon gång. Ska försöka skriva frågor till Sara också om att vara PT. Vi hörs säkert ikväll då jag kommit hem från en snuskigt bra film!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Sliten, ofresh kvinna 17.

Tja!

Ja, då är jag hemma efter 4 timmars praktik. Har vart hemma ett bra tag iofs. Men skadar ju inte att meddela. Andreas var snäll och skjutsade hem mig från Kil idag med, du är en ängel! Detta har inte varit min dag idag. Väl hemma såg vi en film och jag åt mat sedan var han tvungen att åka till sin kusin Andreas. Så nu sitter jag här och ska när som helst sova. Är ruskigt trött efter passen.

Idag blev det Spinn 30 och Core 30. Anna var riktigt slut efter bara Spinn 30, Core 30 gjordes inte fullt ut kände jag. Men ja, allt börjar förändras nu. Jag har fått rumpa t ex. DE NI! Rnjano som undrade vart den tagit vägen, nu är den nog tillbaka skulle jag tro. HÄRLIGT!

Men nu ska jag nog sova. Sov gott med er! Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

HUNGRIG!

Tja!

Ja, då har jag vaknat upp hos Ida då. Ska snart dra mig som tur är, har suttit här aphungrig ända sedan hon gick. Börjar klättra på väggarna nu och det är inte likt mig. Tror det är för att jag har tråkigt också. Då brukar man få för sig att äta bara för att. Sitter och klurar på vad jag ska käka när jag kommit fram till Sunne. Är sugen på pizzamat men de ska vara billigt och nyttigt också. Det går ju inte ihop. Det är synd! Får väl vänta annars och se vad jag blir sugen på. Men nu ska jag klä på mig så jag är klar när Ida kommer, då blir det att kuta och kolla efter mat. Ska nog ringa Andreas en sväng också. Hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Varma koppen och nya pyjamas brallor!

Tja!

JA, nu sitter jag hos Ida då. Har satt på mig ett par nya pyjamasbrallor jag köpte på Åhléns innan jag åkte till Sunne förut. SKÖNA! Köpte även ett linne med pussmunnar på, snyggt! Dock är jag pank som fan nu. Ska snika lite av pappsen till fredag. Måste ha till bion då jag och Emelie ska se Twilight. Ja, idag är jag trött ofc.. Inte ovanligt för min del.

Körde Aerobics med Stina idag, kul! Dock har man inte den koordinationen för det men övning ger färdighet. Tror jag ska prova på Spinn imorn, men vet dock inte än. Core vill man ju också göra. Sedan blev det barnpassning för en liten kille och en liten tjej. Vi målade och lekte. KUL! Sedan styrde jag kosan mot tåget och satt där och bara va. Åt en påse med nötblandning, mums!(känner mig dock inte så sugen på den just nu) Drack även upp resten av min Mer.

Sedan när man väl var framme i Stan så nästan kutar man hem till Ida. Fastnade vid fastighetsmäklarbyrå och någon nyöppnad affär som säljer proteinpulver osv. Tjugo i 9 powerwalkar Anna Molander på Karlstads gator. Hon är framme utanför Idas hus, 20.52. ANNA MISSADE INTE OSKYLDIGT DÖMD! MOHAHA! Tog en dusch efter det.

Nu sitter jag här då. Dricker varma koppen med smak av kyckling, inte så illa! Åt en med champinjon förut också. Ida & jag skulle se Hottie and Nottie men sedan ville hon inte. Kanske blir imorn innan jag går ut på stan då. Well, nu ska jag fixa håret och sova. Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Morgon stund har huld i mun!

Morn! Morn!

JA, då har jag vaknat och känner mig skapligt pigg iaf. Värmer lite saft nu för vi har varken te, mjölk eller glögg. Så man får ta de som står nrämast till hands, kaffe är inte riktigt min grej. Men jag tänkte bara skriva en liten rad innan jag drar mig iväg till stan, bussen går om 20 min. Jaja, tändt ljuset har jag gjort också. Måste ha lite mys innan jag drar mig. Men nu ska jag nog dra mig och göra mig iordning. Hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Nu snackar vi överraskning!

Tjollahopp, tjollahej!

JA, nu är jag hemma. Bjöd Andreas på en liten filmkväll för han var så snäll och skjutsade mig. Vi såg på Vägen till El Dorado ofc, och Råttatojjie! Ursäkta stavning där men jag orkar verkligen inte kolla upp det. Jag är sjukt trött. Vart det enda sen det var slut på Gympa 4 fun förut.

Tåget var redan framme när jag gick till stationen, tidig tänkte jag. Sätte mig där och väntade på att få visa min biljett och sedan stänga in mig i mitt inre. I mina tankar osv. Då kommer öde. (snacka om bra ordval där..). Två tjejer kommer in mot samma vagn som mig, kände igen den ena men var dock inte säker på om jag hade rätt. Sedan kom den andra tjejen och frågade om tåget gick till Karlstad. JA, svarade Anna och fortsatte väntan på konduktören. Hörde hur dom sa hej då, sedan så kommer tjejen tillbaka och säger " Det var du som var med Jocke va? ", HAHA! Då var det Linn! En brud som var tillsammans med en av Jockes polare. Nu snackar vi överraskning! Jag blev riktigt chockad när hon sa det men jisses, jag kände allt igen henne tillslut. Fasen va kul det var att se henne igen! Efter ett års tid minsann! Vi pratade hela tiden under resans gång om minnen och vad som hänt efteråt. Bytte nummer och imorn ska vi ses en sväng innan jag drar till Sunne på praktik och prata lite mer. SJUKT KUL!

Imorn ska jag ju sova hos Ida också, går det dåligt med bussar så ta mig faaasen ska jag nog gå till Ida. Det går faktiskt mycket fortare. Bussen är bara till för de som är bekväma av sig. Jag är ju faktist svettig när jag kommer så det skadar ju inte om jag rör mig lite till? Jag måste se Oskyldigt dömd klockan 21.00. Missar jag det är jag dömd. Men nu väntar min säng som jag måste borsta ur innan jag lägger mig, jag skriver till morgonen. Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Vila väntar!

Tja!

Ja, nu har Anna varit med på Gympa 4 fun med Sara. Ruskigt trött är jag och jag börjar känna smärtan insida-baklår. Sara skulle ta en dusch innan jag åker så det där därför jag skriver. Yummiemummie med klementin och banan! Andreas ska skjutsa hem mig sen också, GÖTT! Ser grymt fram emot att se han när han är så snäll mot mig!

Hemma väntar ett stökigt rum som behöver möbleras, renoveras, färgas och alla ord man kan göra med ett tonårsrum. Önska jag fick göra precis som jag ville med mitt rum men mamma ska tydligen ha de som tvrum när jag flyttat ut för gott så det är ju inte fina fisken att göra vad som helst där inne heller. Jag ville t ex måla hela trätaket svart för att de skulle bli mer inhängnad på rummet. Men icke! Sedan vill jag byta ut mitt golv men då säger pappa att det är bara att slipa om de så blir det fint.. JAHA, HUR HADE HAN TÄNKT NÄR GOLVET SLIPATS BORT DÅ? Jaja, de kan ju diskuteras men nu väntar tåget.. TUTTUT!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Hälsokällan!

hejsan, hoppsan!

JA, då sitter man här och äger stället. haha nejdå, jag sitter bara i reception och kollar på datoren. Vet inte om jag ska ta min baguette nu eller om jag väntar tills jag ska åka och sitta på bussen. Alltid lika mysigt att mumsa på något på färden. Får se om Andreas skjutsar mig idag, annars blir det sen dag idag! Kommer hem vid 22 tiden isf.

Imorn ska jag sova hos Ida så då blire sängen nästan direkt. Oskyldigt dömd är ett måste för Anna Molander. Jag följer vanligtvis ingen serie för att jag sitter vid datorn och gör skolarbete, pratar med vänner och lyssnar på musik, men Oskyldigt dömd har jag nog ALDRIG missat någon gång. Det är snart sista avsnittet också, klart man inte ska sluta se de nu.

På bussen kom jag på mig själv när vi körde mot Sundsta, jag måste ju komma på vad jag ska ha för baguette! JA, tro det eller ej så spårar detta med att vara nyttig ur spåret och jag tänker såhär; "Jag käkar på Burger King nu, så tar jag med mig en baguette som jag ter efter praktiken.". Sagt och gjort sitter jag där på Burger King med maten framför mig. Crispy Chicken Meal, favoriten. Efter att ha ätit upp pommesfritesen och druckit lite cola, känner jag hur äckligt det blev. Jag kände mig mätt och självklart måste jag ju tränga i mig burgaren också. Den smakade ju godare men jag kände ändå den där känslan "Nu tar det stopp, no more food!". Försöker minska matintaget så jag får lite förändring på saker. Minska sug, orka mer, välja rätt osv. Drack aplite cola iaf, var mer än hälften kvar när jag hällde ut den. Kändes lite bra iaf. Men usch, jag mådde inge bra efter jag vart där alltså. Gick till sjökvsitens och tog en veckans baguette två. Den utan kladd. Den ville inte magen ha så den är hel och fin nu, ligger i kylskåpet och väntar på att moi ska börja käka. Så såg dagens drama ut minsann.

Ja, sedan hamnade jag ju i Sunne vid tio i 3 tiden ungefär. Blev Tobakshandeln för min del då, köpte en Maid Juice och några godisar jag inte ser i Deje längre. Satte mig där på en stol och lyssna på travkanalen och började plugga på funktionell träning. Smsade även Emelie att hon skulle ringa upp så vi tölade i typ 10 min om allt möjligt. Fick låna hennes kamera också, snällt! Ida är svår att få tag på, dels för att jag har snart inga cash på luren och hon kanske inte ens har cash på luren. Och dels för att hon har ju blivit telefonapa. Arbetstiderna är ju inte som man vill ha dom när man bor i Deje och jobbar i Karlstad. Så jag ska säga till henne om kameran att I don't have to borrow from her.

Nu har de ringt 2 gånger och jag känner mig riktigt kvinnlig. HAHA, ja, jag gör faktist det! Måste vara skräpt, rak , tydlig och prata i bra ljudvolym. Känner mig ruskigt duktig när jag svarar så bra. Sedan sitter jag ju i receptionen med kassan öppen och grejjer. I feel the power, haha! Men, men.. Ska försöka göra annat nu. Kan inte blogga om en massa bull shit bara för jag ska fördriva tiden. Kan dra fram mina böcker vettja! hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Ny dag, nytt datum..

Tjena!

JA, som sagt.. Ny dag och nytt datum. Anna har redan tändt sitt ljus minsann, duktigt! Idag känner jag mig lite halvt trött, en sån där dag jag vill ligga kvar i sängen och bara gosa med mitt täcke. Men "jobbar" man så gör man. Dock rullar inte cashen in som dom ska. Men jag är glad iaf. Snart jul också, 22 dagar kvar.

4 dagar kvar tills Jakob & Annie går från den fjuttiga åldern "16 år" och för Emelie Bergh är det väl typ 13 dagar. Personligen tror jag inte att det är så kul att fylla år i slutet av året. Man lär ju inte få så mycket presenter eller julklappar med tanke på att det är så tight. Eller så får man de och alla andra blir avundsjuka bara för man har pluppat ut så klockrent till julafton! Jaja, själv fyller jag ju på våren. Perfa vädret för att inviga sommarn med ett stort party. Det låter nice..

Men nu ska jag klä på mig och så, sedan blir det bussen till Stan. Ska sätta mig på sjökvistens tror jag och käka en baguette. Får sitta och klura på bussen vad jag ska ha för sorts baguette för det är ett ständigt problem för mig när jag står där. Eller så skiter jag i den och köper något i Sunne när jag kommer fram? JA.. Vi får se. Nu ska jag göra mig iordning. Får se när jag hör av mig nästa gång, ciao!


MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Doftar gott..

hejsan!

JA, då har man tändt för att siffra nummer 1 ska brinna ut för idag. Riktigt mysigt måste jag säga, sedan har jag även tändt på mitt doftljus också. Doften av söt jordgubb är mumma! Det enda som saknas nu är doften av lussebulle, pepparkaka, glögg och en varm brasa. Sedan är det jul!

Nämnde inte förut att jag även köpte post-itlappar också, tihi! Sådana där som Maria har på jobbet typ. Väntar bara på att jag ska få skriva ner något för dom är så roliga! Sedan köpte jag ofc, en ny film. Det var 2 filmer i en faktist, Asterix & Obelix! Mina kungar de! Ska nog se den till helgen kanske..

Pratade med Sanna i telefonen för någon timme sedan också. Vi planera lite framtidsplaner och om allt som skett sedan vi sågs sist typ. Hon nämnde Lussenatta är till helgen, kul! Synd bara att man inte har körkort och kan kolla läget. Längtar till körkortet! Tur att Sanna tar det snart, så slipper jag vänta på buss varje gång jag ska någonstans.

Men nu ska jag se om jag hittar något att skriva ner på mina nya lappar. Hihi. Godnatt!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

JA, JAG SKA RIDA!

Tjenare!

JA, då sitter man vid dumburken igen. Men det gör inget, dumburken är ju snäll ibland. En snäll dumburk. Idag har dagen rusat förbi minsann. Tog bussen till stan där jag hann köpa en skål till mormor & ett datumljus till mig själv på mindre än 20 min. UNDERBART! Så slapp jag kasta bort mycket tid att gå på stan, vilket är bra för min ekonomi!

Nu väntar jag på att tvätten ska bli klar och att Anki ska höra av sig. Vi ska rida igen, ruskigt roligt! Ska försöka vara lite snabbare den här gången så hästarna får lite mer motion. Dock blir det svårt när jag, Anna, inte kan trava och Bigarou som är lat och inte vill vara snabbare än blixten. Under tiden nu tittar jag på Vägen till El Dorado, mycket bra! Somnade ifrån den igår.

Men nu ska jag värma glögg och hänga tvätt tror jag, vi hörs senare!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

SATAN!

Hej!

JA, då har Anna vänt på dygnet också. SATAN! Ska upp tidigt imorn också. Ska nog redan gå och sova nu. Jag tänkte bara på att jag sa ju förut att jag skulle skriva efter filmen men jag somnade ifrån filmen och har sovit de närmaste timmarna här. Nu ska jag bara göra iordning sängen och somna om, kan inte vara vaken mer nu. Sedan svider det i ögonen också, ont! Tvättade bort sminket så får vi se om det blir bättre. Sängen väntar! Sov gott med er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander