Det händer grejer nu, jag ska bara hänga med!

Hello!
 
Ja, nu var det ett tag sen jag skrev igen. Vill ta in bloggen mer i mitt liv och dela med mig mer av min vardag. Även läsa andras bloggar och ha de sådär blogg-mysigt som det var förr när jag hade skolrutiner. För att det skulle lätta på trycket så rensade jag idag bland de bloggar jag följt. Behöver inte följa runt 30 bloggar bara för att jag är nyfiken eller för att de har de senaste inom bloggvärlden. Jag ska följa för att jag känner att det är värt för mina ögon att läsa det. Kör lite my way or no way här, det känns som att det funkar.

Under en veckas tid har jag varit i kil och försökt ta hand om mig själv, jobba med mig själv och mitt inre. Det har varit lite sådär om det har funkat eller ej. Alex är världens gladaste hund som tar en del på krafterna så jag har inte funderat så mycket på mig själv. Eller så har jag det, fast omedvetet. Det har varit toppar och dalar med tanke på att jag varit helt själv i ett hus med en hund. Sociala-Anna behöver sin dagliga dos av människor. Men det är ju när man är själv som man verkligen gräver i sig själv och tänker FÖR MYCKET. Jag är ju duktig på att tänka för mycket, men jag tror aldrig att för mycket kan bli för mycket. Någonsin.
 
Slutet av den veckan så kände jag mig ledsen, kanske för det gick för fort eller kanske för att jag kände mig väldigt ensam? Det har hängt i som topp och dal sen jag åkte hem och det är bara en dag sedan!! Men det kanske är att jag inte riktigt är utvilad? Det är ju varmt ute också så det kan ju lika gärna vara det. Men jag har en god känsla nu när jag skriver.
 
Jag tror jag håller på att vända min dal till topp och det känns väldigt bra. Det kommer hända mycket denna sommaren även om jag ska vara ledig väldigt mycket. Har egentligen inget speciellt planerat mer än att jag vill på Fryksdalsdansen och sitta hemma i huset i väntan på svar ifrån Universitetet. Det är nog det som tar mycket på min energi fast jag inte tänker på det. Igår var min lilla syster på bal, idag önskar jag mig tillbaka till skolan igen. Jag är sååå taggad för skolbänken! Ge mig skolan igen!
 
Det är mycket att tänka på hela tiden och jag involverar mig mer än vad jag borde. Men det beror nog på att jag är som en stor glad hund, jag vill bara ge och ge och åter igen ge mycket av mig själv till andra! Anna palaa betyder ju faktiskt Go for it eller Ge tillbaka. Inte för att det har något med att ge mig själv till någon annan, utan mer tufft ge igen, men för mig handlar det om både och. BRING IT ON och ge tillbaka. Snart blir det nog en tatuering igen, men vad det blir då vet jag inte. Det är därför jag väntar så länge.
 
Nu ska jag nog ta mig en tur på min cykel. Första cykelturen för i år. Blir kanske bara en kortis, men det blir en tur ändå! Ha de bra ute i solen allesammans, det ska jag försöka ha!