Mysjulen!

Hello!
 
Ja, idag ska jag hem. GÖTT! Känns bra att få helgen fri även om jag mer än gärna tjänar pengar. Ska bli färdig med mitt rum IDAG och därefter ska jag ta det lugnt. Imorgon så ska jag åka till Karlstad för att kolla på min mobil, samt kolla över sista julklapparna. Tror att denna julen kommer bli något utöver det vanliga. Jag vet inte riktigt varför jag känner så, men jag har en känsla av att den kommer bli den bästa på länge. Det kanske är för att jag är ute i god tid med alla julklappar i år?
 
Efter min lilla pysselkväll (to be continued..) hemma i personalhuset så har jag lyssnat på jul musik. Gjorde det ju för att få lite känsla när jag pysslade. Men det har nu följt med mig utanför julatmosfären och det sjukaste är att jag känner mig lugnare när jag lyssnar på det. När jag drar igång spotify och sätter igång julmusik, då smälter jag som smör. Underbara känsla.
 
Nu ska jag styra litegranna och sen ska jag mysa med voffisar. Mosters darling is in town!

Mer bloggande utan mobil?

Hello!
 
Ja, nu skriver jag här igen. Även om jag inte har någon mobil att kolla facebook eller instagram så måste jag göra något för att synas. Så intressant att se hur det är med en själv egentligen. Varför ska jag hela tiden försöka visa mig "här är jag!"? Jag duger ju som jag är och ingen kan ju ta mig själv ifrån mig. Vem försöker jag överbevisa? Okej, jag kan inte heller anklaga mitt bekräftelsebehov av att synas och ha koll för att jag skriver i bloggen Nu när det har närmat sig jul så har jag fått tillbaka min blogg känsla. Läsa bloggar, skriva bloggar, pyssla, hålla på att inreda. Man skulle kunna säga att jag är i en inspirations period utan dess like. Det är helt sjukt alla känslor jag har inför julen, så mysigt!
 
Och eftersom jag är mobillös, så blir det mer annat. Ingen kan som sagt nå mig om jag inte ringer. Köpt en fitness tidning och en pocket om mitt stjärntecken. Ska bli intressant att gå djupare in i mig själv. Kommer nog sälja den vidare sen, inget som man lämnar i boksamlingen precis. Har sålt min förvaringshylla "Lennart" också på Köp & Sälj. Det gick på 13 minuter och såhär såg annonsen ut:
 

" Hejsan! Mitt namn är Lennart, jag är en förvaringsmöbel ifrån Ikea och kan passa till allt som har med förvaring att göra. Min nuvarande ägare hade tidning/postsorteringsplaner för mig men nu vill hon ge mig ett nytt hem så jag får nya förvaringsutmaningar!
Jag är 30 cm bred, 34 cm djup och mitt låddjup är 33 cm. Jag är väldigt smidig då jag har hjul på min ”baksida” och man kan rulla mig dit det passar att jag ska stå.
I Affären kostar jag 99 kr men nu säljs jag för 50 spänn! Kan jag få flytta hem till dig och förvara dina saker? Du kan klä mig i något fint tyg/papper om du skulle tycka att jag fyller min funktion men inte är så snygg. Det är ju trotsallt insidan som räknas! Jag finns i Deje men kan efter avtal bli skjutsad till mitt nya hem. Finns även på andra Köp & sälj sidor! "

 
Kvinnan som köpte den var väldigt nöjd och plus i kanten var ju att om jag vill så får jag komma och rida på hennes hästar. Sååååå kul! Men nu ska jag göra något vettigt. Vi hörs senare!
Hejsan! Mitt namn är Lennart, jag är en förvaringsmöbel ifrån Ikea och kan passa till allt som har med förvaring att göra. Min nuvarande ägare hade tidning/postsorteringsplaner för mig men nu vill hon ge mig ett nytt hem så jag får nya förvaringsutmaningar!
Jag är 30 cm bred, 34 cm djup och mitt låddjup är 33 cm. Jag är väldigt smidig då jag har hjul på min ”baksida” och man kan rulla mig dit det passar att jag ska stå.
I Affären kostar jag 99 kr men nu säljs jag för 50 spänn! Kan jag få flytta hem till dig och förvara dina saker? Du kan klä mig i något fint tyg/papper om du skulle tycka att jag fyller min funktion men inte är så snygg. Det är ju trotsallt insidan som räknas! Jag finns i Deje men kan efter avtal bli skjutsad till mitt nya hem. Finns även på andra Köp & sälj sidor!

Slumra om igen, bara en liten stund.

Hello!

Idag är det väldigt blåsigt ute måste jag säga. Lite mysigt. Men eftersom jag inte ska upp än så tar jag min breda bak och lägger mig i sängen igen. Kanske inte somnar, men då har jag vilat iallafall!

Hoppas ni får en underbar morgon!

Kan ej nås.

Hello!
 
Ja, nu har min mobil gett upp for the moment. Så skulle någon behöva mig så sitter jag i Norge och vet inte när jag är hemma igen. Förhoppningsvis så är jag hemma redan fredag kväll men kan även bli så att jag är borta fram till 9 December. Det återstår att se och jag hojtar när jag är på hemmaplan! Do not worry, i will survive and try to live without the stuff that keeps me "updated" all the time. Vi hörs när vi hörs, ha de gott allesammans!

Insnöad i ett rörigt liv.

Hello!
 
Ja, nu var det en månad på dagen sedan jag skrev senast. Jobb, jobb och åter jobb. Det är tur att man får lön! Börjar ordna upp sig i mitt lilla röriga liv. Mot ett sundare liv. Det är skönt, men det tar tid. Så håll ut folket! Jag är på väg tillbaka, sakta men säkert!
 
Ha de gott i höstrusket. Godnatt!