My day is a good day!

Hello!

Ja, nu sov jag lite längre än tänkt idag. Inte okej, men ska snart styra upp det där så jag får ordning på mitt liv. Ska alldeles strax börja traska ner mot bilen. Eftersom det är otroligt grått ute idag så har jag bestämt mig för att ta bilen, and The wifes is going with me. Drar hem på lunchen och fixar lite med tanke på att jag ska massera senare idag. Kan behöva allt tid jag kan få, då jag är pigg.

Idag ska vi ha spa-dag i skolan, som förra veckan. Vet dock inte vad vi ska göra eftersom det känns som att allt sitter på plats. Känner sig lite fulländad när vi kör repetitionerna ibland. Ska försöka ta hem någon spa bok när mina csn-pengar trillar in. Vore nice som bara den. Väntar faktiskt på två böcker som troligtvis ska komma idag. Det är boken vi har i kost och näringslära, sen är det en bok som heter Badskumt. Den handlar om vad som finns i våra kroppsprodukter och förklarar vad vissa saker betyder. AWESOME!

Längtar tills dom kommer in på Ica så jag får öppna lite paket, mjao! Men nu ska jag dra på mig pyjamas och grejer så jag är färdig för avfärd mot skolan. Vi hörs senare ladies and gentlemen!

movies and slappis!

Hello!

Ja, då har man gjort ännu en skoldag. Kom hem proppmätt och la mig i sängen för att vila. Good Luck Chuck spelas på tvskärmen, gud vad jag älskar honom. Efter ett snack med fader så bestämde jag mig för att gå upp, inte ligga i sängen hela dagen. Slängde in matlåda i micron och nu har jag satt på en ny film. Ska alldeles strax börja plocka i mina kläder.

Får se när The Wifes hör av sig också. Men klockan är inte mycket så jag borde inte vara orolig. Ska tvätta, plocka undan, diska and so an, som alltid! Men det är väl så livet ser ut när man bor ensam? Man delar inte på sysslorna med någon, man gör allting själv. Längtar tills den dagen inträffar nästan, då man delar livet vid någon annans sida.

Nu kallar plikterna, vi hörs!

Oh my gaaad!

Hello!

Ja, nu finns det ju mycket att berätta för er. Hur vår resa gick, upplevelserna och alla köp vi gjorde. Kan kort och gott säga att det varit den BÄSTA helgen på väldigt länge. Synd bara att man var tvungen att lämna Norrköping när det var som roligast. Det ska allt få upplevas igen, men vilken stad hamnar vi i då?

Har gjort asnice mat tills imorgon som lunchlåda. Ibland undrar jag vart alla mina idéer kommer ifrån. Blanda det som funkar i din mun och det kommer smaka underbart, ett nytt motto jag kanske borde införa? Idag var vi hos vår lärare och lärde oss om ekologiska råvaror och hur man lagar till en god måltid på det man kan ha hemma på gården. Brödet fick första pris helt klart, soppan var också god, godare än min. Men det kan bero på att det var olika saker i också, yummie!

Har varit på Pekås och handlat billigt ashell, ekonomiska Anna är i farten! Fick med mig skinkschnitzel hem för 15 spänn och kryddade karréer för 14 spänn, nu kommer jag leva på det ett tag framöver! Efter det drog jag till The Wifes för lite filmhäng och fika. Äppelpaj och Hitta Nemo stod på schemat och jag kände redan i början av filmen att klockslaget för sängen var slaget.

Nu har jag gjort nästan allt på min lista. Har halvbäddat sängen för jag har ingen energi och jag måste sova snarast. Nu kanske ni tänker "Men det är väl bara att bädda klart coh sova, är du dum eller?!", det är så sant om ni nu tänkte så. Men jag orkar inte gräva fram lakan där jag ska hitta så det matchar varandra. Det gör jag imorgon när jag vaknar isf. Jag låter latmasken övervinna mig, awesome. Har satt på en av de nya filmerna jag köpte på Pekås idag, Flipper. Minns ni honom? En gammal goding från förr, jag är kär! Frodo är med i miniversion också, mjao!

Nu kallar sängen min vänner, godnatt och sov gott!

It's on!

Hello!

Ja, nu är trippen igång. Alldeles strax tripp mot sängen kan jag säga för jag är trött! Ansiktsbehandling med choklad produkter, mumma! Fotbadkur med massage, awesome! Bilen mot Karlstad där jag mötte upp vapendragaren. Fixade systemet och fixade allt som behövde fixas.

Nu ska vi packa färdigt det sista, jag ska pilla lite på min NYA mobil, sen sover vi. Update via mobilen skall provas! Nu är roadtripen igång, godnatt på er!

Lunch och nedräkning!

Hello!

Ja, nu är jag hemma och äter med Jennie. Nu är det bara 2 timmar kvar sen är jag på väg! HOW LOVELY IS THAT?! I'm so happy that I want to cry! I must stopp now and see the movie, see you later. Bye!

Tvätt minsann!

Hello!

Ja, nu har denna dagen lidit mot sitt slut. Vet inte om jag ska kalla det lidit. Det har varit en superbra dag och imorgon kommer det en ny! UNDERBART! Nedräkning ALABAMA till Torsdag då trippen börjar! Kommer allt närmre och jag blir helt stillastående när det slår mig. Vart ska jag börja är känslan jag får när jag har så mycket att göra. En sak i taget, så är allting klart sen.

I skolan var det 4 timmar, hem och käka, träna lite grann på taktkänslan, hem igen för lite vila. Drog till den där Mary och höll henne sällskap när hon målade. Drog till The Wifes. Fikaträff bestämdes. Drog hem, kollade bilder på datorn, la i en tvätt, drog till Ica. Handlade på Ica, drog till The Wifes igen. Såg på Full Frys, käkade mat, såg på Jurassic Park 2, käkade kladdkaka, bestämde spa med one of The Wifes. Gick hem, tog ur tvätt, satte på en freshener i maskinen, hängde tvätten, satte på Kung Fu Panda, skrev sms och nu sitter jag här.

Ligger och funderar på om jag kan lämna tvättmaskinen på under natten. Den är inte klar förens om 2 timmar. Tror inte det ska vara något problem. Men jag är ju alltid orolig att något ska hända. Enligt vad jag finner på nätet finns det inget farligt med att ha igång den. Och den kommer ju bara stå på "- 0 -" i skärmen då "tvätten" är klar. Måste göra en sådan ibland pga att tvätten luktar surt och sist det blev så, tvättade jag om den tvätt som luktade, efter ytterligare en omgång så luktade det fortfarande surt. Får hoppas det försvinner nu.

Nu kallas sängen, vi hörs imorgon!

Training!

Hello!

Ja, nu har vi slutat skolan för idag. Ska göra en uppgift senare men nu ska jag träna with my classmates. Håll tummarna för AFRO! Vi hörs senare!

School it is!

Hello!

Ja, nu ska jag klä på mig och dra mot skolan. Undrar vad vi ska göra idag. Ska iaf gå till skolan för första gången på typ ett år. Anna och Jennie kunde tydligen inte cykla så ja, vi får gå. Tänker på Kolmården HELA TIDEN! Jag vill dit nu! Traska runt bland alla djur och bara njuta!

Plikten kallar, cyaa later!

Mat-och-sov-klocka!

Hello!

Ja, nu sitter jag är nästan nyvaken och nyduschad. Känns som att jag varit vaken i en evighet när jag bara varit vaken sen halv 7. Känner mig otroligt frustrerad över min sömn eftersom jag har vaknat varenda timme för att kolla klockan och sen somna om igen, ända sen jag la mig igår kväll. Är det något som spökar om natten nu? Stressen jag hade för 1½ år sedan? Eller är det min pirrighet och min lycka som väcker mig och säger att "SNART ÄR NI PÅ VÄG!"? När jag inte får min sömn som jag ska så blir jag lätt orolig för hur resten av dagen ska se ut, det har jag insett nu. Kommer jag somna efter skolan och hela min dag är förstörd? Sover jag på lunchen och är seg hela eftermiddagen och pigg på kvällen? Sovrutin måste komma fram!

Hade jag fått sova ut så hade jag ju inte haft en tanke på att bli trött direkt efter skolan. Igår var jag sliten/trött och tänkte ge mig in i meditationen för att ge det ett försök samt för att det är hemläxa. Men sömnen övertog mig och jag bestämde mig efter att ha läst nästan alla övningar i boken, att sova en stund. En stund som blev ca 2½ timme. Kanske ska försöka få in ett annat tankesätt när jag sovit dåligt? Funderingar, funderingar..

Har suttit och försökt bestämma mig för var och när jag ska äta saker och ting. DET ÄR INTE LÄTT kan jag säga! Det är därför jag måste göra detta så jag lär mig äta mat som folk. Kanske får tillbaka min hungers känsla som jag hade när jag var bebis, då jag bokstavligen skrek och grina tills jag fick mat. Det var liksom min grej som bebis. Skrika, äta, sova, skrika, äta, sova.. Dagarna långa! Kul för mor och far som fick ta hand om mig, hahaha! Eller inte!

Nu ska jag klä på mig och fixa lite inför skolan, cyaa later alligator!

Storkok och Kolmården, läääängtar!

Hello!

Ja, kost och näringslära ser jag fram emot kan jag säga. Idag körde vi mesta dels genom gång om vilka vi är, vem vår lärare är och hur vi ska gå igenom kursen. Aslång lunch blev det så jag blev av med lite saker jag behöve göra, asnice. Där efter fick vi räkna ut vad mycket vi åt på en dag genom olika hemsidor och jag äter för lite enligt en av dom. Behöver mer kolhydrater och grejer men jisses, jag trodde jag var någon form av matvrak med tanke på att jag inte är en liten och nätt tjej. Intressant!

När jag kom hem blev det att sova, asnice. Anna ringde och väckte mig som tur var eftersom vi skulle gå på en promenad. Gick till Kolsnäs och hämtade min cykel och gick tillbaka igen, eftersom klockan redan var mycket så behövde vi nog inte gå längre. Jennie kom vid grusvägen ungefär och pratade i telefon tills jag gick hem ifrån dom, haha.

Väl här hemma har jag ju gjort allt för att få undan saker ur kylskåpet. Dels för att det kan bli gammalt och dels för att jag ska slippa laga mat tills jag åker neröver. Kålpudding, 4 port. Rotfruktssoppa, dont know how much but it's much! Mjölk ska jag inte köpa förens jag VET att jag måste ha det. Köpte den för ca 6 dagar sen och den går ut imorn. Den var gammal när jag öppna den. Rötmånad ALABAMA! Nu är det bara 2 korvar och lite potatissallad som ska käkas upp. Det får vi ta imorn. Brände även potatis och morötter, halleluja att jag hade så mycket vatten så det nästan kunde vara mos. Annars hade det börja brunnit och det vill vi INTE.

Nu ska jag lägga i allt i matlådor. Försöka avrunda dumburken. Sen ska jag sova. Imorn är det en ny dag med nya tag. Kost och näringslära, slutar vid lunch och beroende på vem som vinner kampen om klassrummet så får vi se om det blir träning i skolan eller om jag får gå hem. Det är tydligen vissa av oss i klassen som vill ha pass och sen fick vi se att de var några som ville massera. Kanske yogapass då? Det märks. Imorn blir det banken iaf, klirr i kassan ifrån skatten.

Får kolla i kalendern om det är något mer. Ska packa inför Kolmården imorn så det gäller att ha saker redo. Fick veta idag att bil-safarin is gone och det är ju lite tråkigt eftersom det är en upplevelse i sig. De har istället infört en linbana. Det är skonsammare, hälsosammare och mycket snällare mot djuren vilket är SO AWESOME! Sen har jag inte åkt linbanan någon gång på Kolmården, det ska bli kul! Upptäckte att de har SPA på Kolmården så det ska kollas upp för praktik. NICE!

Nu kallar plikterna, vi hörs imorgon! Godnatt!

Pigg, ny kurs, nice väder!

Hello!

Ja, nu är jag vaken. Gick upp halv 7 när klockan ringde och jag har varit sedan dess. Trodde jag skulle bli ett monster med tanke på att jag svo till kl 14 igår men jag är pigg, glad och positiv, SO AWESOME! Har gjort lunch eftersom jag inte gjorde någon matlåda igår. Små fixat. Tänkte diska men vad skulle jag göra senare idag om jag hade gjort det nu?

Idag går vi in i en ny kurs, KOST! Ska bli jätte intressant och läraren vi ska ha är jätte söt samt trevlig. Så det är bara att suga åt sig all kunskap som går. Vare sig man vill ha med den eller inte, så är den nog viktig i slutändan ändå. Nu är jag fixig av mig, jisses! Skriva massa lappar och ordna saker, det får vi göra när vi kommit hem.

Ska börja klä på mig, fixa väskan och sen är nog klockan runt 8. Då kommer The Wifes och joinar mig i bilen till skolan. Vågar inte chansa på att det inte regnar i eftermiddag eftersom det regnar fram och tillbaka. Here comes the Fall, liksom. Men ha en underbar dag så hörs vi senare! Love you!

What a weekend.

Hello!

Ja, då var denna helgen över.. Men det är inte långt kvar till nästa! Känns otroligt skönt att ha denna känsla av att lättnad. Att ha något att se framemot som gör att det inte blir jobbigt i skolan, är en stor för del. Men det känns bra nu. Börjar en ny kurs imorn om kost. Ska bli intressant. Sedan blir det spadagar med Lisa gånger 2 igen. När det är nytt blir det roligare och det är nog något man måste försöka med hela tiden som lärare, att förnya något som redan är som det ska vara.

Hur har min helg varit tro? I fredags var det heldag med klassmates and very nice food. Igår slängde jag flaskor, tidningar och sopor. Körde iväg en hylla som mest bara stod här och som min klasskompis Jessica fick större användning för. Därefter drog jag och handlade och väl hemma skulle jag göra mig iordning för kvällen. Satte på min nya Familjen Adams, vilade under hela tiden och jag kunde inte somna. Efter det gjorde jag mig iordning. Tillslut var jag klar.

Drog till The Wifes där det nalkades söta klasskompisar och Så ska det låta med svenska, svengelska och engelska. Efter att ha fått upp partysuget så bestämdes det att Kolsnäs skulle invaderas of me and the wifes. Först var Kolsnäs något jag skulle gå på denna lördag, sen sa jag nej pga priset. Sen kom Marie och spökade min hjärna, kolsnäs igen me likey! The Wifes skulle inte ut något heller, men tänk att allt kan ändras med hjälp av lite musik.

Vi fick se Eric Saade och jag är kär i han nu. Ville bara hoppa upp på scenen och dansa lått med honom och hans dansare. Blev så laddad och vissa låtar hade han faktiskt lyckats få bra tryck i. Som jag och Jennie förutspådde var det nästintill bara barnfamiljer som var där och tittade på honom. En liten kille stod och dansade med, sedan såg man små tjejer som gjorde hjärtan mot himlen och hade skyltar. SÅ GULLIGT! När han gjorde en låt som var mindre kul att lyssna på intog vi toaletten en gång och sen tog vi en tequila. Denna gången blev jag inte knäpp och kände knappast av den, B sprit!

När han typ gjorde sista låten drog vi in till Verkstan och började dansa. Träffade det ena och det andra igenkända ansiktet men det var ett ansikte jag inte kände igen NÅGONSTANS. Det kommer fram en snubbe som vet mitt för samt efternamn. Jag vet inte vem han är men han säger att alla vet det, men vet jag då fast jag inte vet eller? Sen skulle vi dansa och sen blev han typ lite sådär besviken-sur för att jag inte visste vem han var. "Skriv till mig imorn" sa jag eftersom jag säkert skulle fatta vem han var då. Hur han visste vem jag var, vet jag inte mer än kassan på Coop. Han hade typ 27 st förklaringar eller något på hur han visste vem jag var men ingen sa han, mer än Coop då. Flörtig är jag tydligen när jag sitter i kassan också, jisses. HELWIERD! Vem är människan liksom? Do I know you?

Tog mat på torget, traska hem och sen hängde med sällskapet. Varit där hela dagen och kom hem för cirka en halvtimme sen. Nu ska jag försöka avrunda min kväll genom att fixa inför sängdags och sätta på, What Happens In Vegas?. Den är ju så bra och jag hoppas nästan jag grinar igen som jag gjorde första gången jag såg den. Godnatt på er godsaker, vi hörs imorgon!

Millans dag och en härliga fullrulle dag!

Hello!

Ja, nu har det varit fullrulle sen igår. Efter skolan masserade Kicki mig här hemma, därefter drog vi till Jennie och Anna. Där nalkades det trevligt sällskap, thaimat, banankaka och en massa mys. Sen ringde Marie och vi drog till hennes mor för en promenad i skogen med Figge. Super go hund! Käkade lite hallon också i skogen, mums! Därefter drog vi hemåt och väl hemma drog jag tillbaka till Jennie och Annas place. Gick därifrån vid 1-halv 2 tiden. AWESOME DAY!

Idag har jag masserat, varit på systemet, slängt skräp, lämnat en hylla, skjutsat Jessica till sin cykel, handlat på Coop och nu är jag hemma. Har vilat och sett på mina nya inköp. Familjen Adams och nu rullar en favorit.. What happens in Vegas?. Nu kan jag sitta och dregla bäst jag vill över min framtida kärlek Aston Kutcher. Första gången jag såg den filmen var med Linnea i hennes rum, då började jag gråta.

Men den historien tar vi en annan dag! Nu ska jag börja göra mig iordning för ikväll nalkas det party. Vi hörs troligen imorn, let's get this party started!

Grattis Millan på din dag!



behandlingggggg!

Hello!

Ja, nu har vi haft en ansiktsbehandling på 55 min, HEEEEEEL NICE! Ska ge igen min del av den snart när vi har börjat. Hoppas på regn ikväll eftersom det är ruggigt ute. Ska bli mysipysi. Kanske skulle förbi Marie en sväng men det märks. Nu börjar vi, hejs!

Effektiv kvinna som glömde meditera.

Hello!

Ja, nu har jag hunnit med det mesta. Massage strax efter förra inlägget. Därefter skickade jag iväg CSN papper som borde fixas snarast. Traskade iväg till Jennie för en promenad. Vi kom till Kolsnäs och la oss på en brygga i solen där. Snackade om allt mellan himmel och jord, som vanligt! När vi legat där i kanske en halvtimme så går vi hemåt. Väl hemma fick jag mig en överraskning som jag önskat mig hela sommaren. Bränna ALABAMA! Dock efter sportbhn så det ser väl lite kul ut, men man ska väl vara glad för det lilla.. right? Det slog mig.. jag glömde meditera förut. BAJS!

Väl hemma började jag ta tag i mitt liv, disken står fint och torkar. Saker ligger inte över högt och lågt som det gjorde imorse när jag lämnade lägenheten. Tog mig en dusch, fixade mer space i den så man får plats. Tycker den är rätt trång. När jag sitter här i morgonrock får jag sms om massage, välkommen välkommen! Dock är jag insatt på 30 minuters massager numera, så jag körde en halvtimme och tyckte jag var färdig. "Skulle det inte vara en timme?" hör jag från bänken. Jag vet att personen velat ha massage och pratat om taktil men det kopplade inte förens personen sa det efter 30 minuter av klassisk rygg/nacke/axlar. Jaja, det fick bli 2 massager för en för personens del. Grattis!

Imorn är det spa och jag längtar typ. Det är helt underbart med spa. Låter det som att jag är tillbaka när jag tycker typ allt är underbart igen? Jag vet inte, men jag måste nog sova innan jag överkokar av lycka. Okej, lycka är när jag har någon som ligger och håller om mig. Det har jag inte nu. Men jag har Spirit och en massa kuddar, så detta ska nog gå fint! Vi får höras imorn alla sweethearts där ute. Är det någon som ska kolla in Eric Saade till helgen så kan ni väl bju mig på det? Tack så mycket! Haha. Godnatt på er, sov gott och dröm sött!

Fly on the wings of love.

Hello!

Ja, nu har man haft en hel dag med spamassage i skolan. Kan säga att det behövdes och imorse när jag vaknade så fanns inga fel alls. Jag känner mig friskare och frikasre. Lite trött men det försvinner när jag väl kommit in i rutin. Fick träffa den nya assistenten Lisa. Hon pratade med oss när vi kom för att höra på om utbildningen förra året i Mars. Kul att se ett bekant ansikte som bara varit ifrån utbildningen ca ett år tillbaka. Fresh blood kanske man kan kalla det?

Det känns bättre att vara i skolan nu. Vissa grejer kan man ju bli galen på om man vill men lika lätt kan man glömma det och inte bry sig, vilket känns bra! Tog en promenad med Jennie på lunchen och deeptalk albama satte igång. Hon fick spy ut lite och sen kom vi in på förhållanden. Det är ett väldigt intressant ämne eftersom jag inte haft det där "riktiga" förhållandet än och varit singel i 5 års tid. Jag kör nog mest på att jag tar det som det kommer, men ibland slår det mig faktiskt hur skulle jag bli som person i ett förhållande? Sen tyckte Jennie att matchmaking sida vore något, haha! Men det tror jag inte. En dag i taget, det lever jag efter!

Just nu är jag lite små trött eftersom jag fick den sista timmen med massage. Man ligger ju typ och halvsover, vilket kan förstöra hela ens dag om man har otur. Jag är lite halvt trött och halvt pigg nu så jag ska prova och meditera, eftersom det är en läxa vi har. Hur länge jag håller på, vet jag inte men ska ge det ett försök eftersom jag inte har tid att sova utan behöver bara samla på mig lite energi.

Ska se vad jag behöver göra mer idag. Ska försöka hinna med massage, promenad och ikväll ska det troligen fiskas. Vilket ska bli skojsigt! Ska försöka fixa iordning alla papper jag behöve för att kunna leva också. Tänk att det ska vara sånt krångel egentligen? Ska ha det hemskickat men måste skriva ut själv och massa dret. Aja, bara det blir fixat så är jag nöjd!

Nu ska jag börja meditera, vi hörs senare!


Bjuder på en gammal goding, love it!


Frukost, Spirit och spa-dag!

Hello!

Ja, för varje dag så blir det bättre. Idag är jag bara snorig och trött kommer jag väl att bli när jag kommer till klassrummet. Brukar vara så. Men inte hängig, rätt pigg faktiskt och det känns underbart! Har precis tryckt i mig lite yogurt med flingor och ett ägg för att vara duktig med dagens viktigaste måltid. Det smakade lovely! Speciellt med Spirit som morgonunderhållning, mums!

Idag är det spa i skolan. Undra om vi går direkt på ansiktet? Kan ju alltid hoppas. Ska som sagt bli kul att träffa den nya spaassistenten. Fick träffa vår kostlärare igår och hon var jätte söt och trevlig. Jag tror att den friska vinden av nya lärare gör det lättare att ta sig till skolan. Det blir nytt, man blir nyfiken och man vill veta mer!

Nu ska jag göra mig i ordning och sen dra mot skolan, önska sängen fanns där också. Det hade varit mer än underbart! Vi hörs senare, ha en underbar dag!

Time for bed.

Hello!

Ja, det blev inte många barn gjorda nu. Men sängen blir det tidigt iaf. Hoppas att jag är pigg som en mört imorn. Då är det spa och träffa en ny lärare som ska assistera. ska bli intressant och kul. Vi hörs till morgonen! Nattinatti!

En stund i ro.

Hello!

Ja, då har jag masserat en timme. Dagen har varit lite sådär. Krassligheten är kvar men avtar snarast hoppas jag. Ska föröska städa undan lite sedan stoppa något i min lilla, lilla mage. Efter det ska jag nog finna en stund i tystnad och därefter ska jag spela tvspel. Energisamlare ska jag bli. Vi hörs senare!

Bank! Bank! Vakna!

Hello!

Ja, nu har jag sovit tilltäckligt för idag. Skulle mer än gärna sova mer man vi får jobba som så att jag lägger mig tidigare för varje kväll istället. Det blir nog smidigast så eftersom jag måste upp på morgonen. Sova kan vi göra på helgen och mysa! Fattar inte varför jag vaknade flera gånger varje natt. Något som går på högvarv och aldrig varvar ner? Sms skriver man iaf, haha!

Förövrigt så byter dom fönster i grannhuset intill. Jag hör hur dom sågar och spikar, eller vad det nu det är som dom håller på med. Jag vet bara att Lennartssons står nedanför huset och att fönster byts genom en viktig källa. Eftersom jag hör så väl ljuden så kan jag tänka mig vad musiken eller filmerna från min lägenhet låter. Hoppas verkligen inte att jag stör allt för mycket. Från och med nu ska jag visa mer hänsyn.

Nu ska jag göra mig klar för skolan. Askungen 2, awesome! Vi hörs när vi hörs!

Askungen 2.

Hello!

Ja, nu ska det bli sängen. Det blev tre matlådor, helt okej. Är grymt trött. Sängen kallar på mig, det känner jag verkligen. Okej, vi ska inte överdriva. Men det ska bli skönt att snart sova, tidigt. Om vi ska jämföra när jag brukar lägga mig och sen med smärta gå upp. Usch, det är det värsta med att gå upp tidigt.. att man MÅSTE upp och man MÅSTE dra sig lite och sen är man kanske försenad. Vi får väl se hur det ser ut imorgon!

Ska börja käka omeg-3 kapslar imorn. Ska se hur det funkar. Något jag vill betala var 6e månad? Kommer jag känna mig piggare osv? Det återstår att se, projekt kosttillskott Alabama! Nu ska jag sova, Askungen 2 ska spelas under tiden. MYS! Godnatt änglar!

Inte vilse, jag kom hem!

Hello!

Ja, nu har man varit ute i skogen heeeeeeeeeeeela dagen lååååååååång. Vi taffsade lite på träden och blev kompisar med dom. Samlade på oss all energi vi kunde och lärde oss att lita mer på varandra. Eftersom jag kännt mig krasslig, men det är på bättringsvägen hela tiden, så har jag haft svårt för att sätta fingret på vad min känsla för dagen har varit. Vad har jag fått ut av vandringen i skogen? Ska fundera lite vidare på den och känna efter ordentligt.

Efter vandringen tog jag med mig Kristina hem för lite hjälpande hand. Jag plockade undan lägenheten medans hon diskade, tack hjärtat mitt! Ibland måste man ta till lite hjälp för att bli lite mer stabil i benen, något jag borde göra oftare istället för att skjuta på alla saker jag har framför mig. Även om det handlar om hushåll. Efter det tog vi en kaffe och spelade tvspel. Sedan kom the wifes.

Nog är dom the Wifes, Anna och Jennie, men kålpudding kunde dom inte göra. Så det förklarade jag och typ gjorde iordning, visade och sånt så dom kan till nästa gång. Sen har dom typ en ugn som är lika stor som en micro så de kunde ju knappast göra någon kålpudding där. Men jag hjälpte dom, dom kollade lite och gjorde lite själva. Hemkunskap deluxe! Nästa gång det blir kålpudding så kan dom det, busenkelt! Det blev film och sen kom Henkebenk hit.

Efter Svanprinsessan och en bit in på Beethoven drog Jennie och Henrik hem. Anna och jag såg klart på filmen sen gick hon. Då tog jag en promenad och gjorde mig lite svettig. Träningsalabama just idag, jisses! Sen gick jag och handlade lite mat. Tog mig en dusch, och nu är vi framme vid min matlådor. Dom ska bara fyllas med mat så är dom färdiga. Härligt!

Nu ska jag mysa till det lite, se lite film och sen sova. Galet trött kvinna sitter här och skriver. Tidigt i sängen blir ikväll. Det behöver lilla Anna. Vi hörs innan dumburken stängs av!

Vilse i skogen vandrar jag omkring.

Hello!

Ja, jag somnade rätt fort och rätt skönt igår efter jag stängt av dumburken. Lovely, lovely! Känner mig mer utvilad och friskare idag än vad jag gjorde igår morse, då jag vaknade av diverse saker som t ex telefonsamtal samt vaknade med snor i näsan och ständig huvudvärk. Idag är det bättre och vi håller nu tummarna för att allt ska försvinna idag!

Annars idag då? Jo, vi ska vara ute i skogen hela dagen. Var väl typ 1a ring på gymnasie senast? Och då var vi på vandringsläger vilket innebär övernattning i det gröna, mörka, kalla och blöta. Eftersom jag drog till Karlstad igår och kom hem sent så hann jag inte fixa någon form av lunch för skogsvandring, så jag måste in på Coop innan jag drar mig mot Selma.

Nej, nu ska jag göra mig iordning och sen är det skogen. Vi hörs senare!



Vilse i skogen med Markoolio. Awesome!

Kd hela dagen?

Hello!

Ja, nu är jag hemma och ska alldeles strax lägga mig under täcket. Dagen var tuff idag. Snorig, huvudvärk och allmänt hängig men det gick. Drog till Kd efter skolan för att planera och hämta gummistövlar. Slutade med en resa till Norrköping. Det är nice. Drog till mammsen för lite stövlar, sladdar och matlådor. Asnice! Tack mor!

Imorn ska vi ut i skogen. Vet inte om det är så kul men hoppas att det blir det, kan man ju alltid göra! Har iaf laddat upp med stövlar och skulle det regna så får jag väl ha min festis-backup! Haha! Ska kolla vädret innan jag stänger ner dumburken. Mona sa att det skulle bli fint, men vem kan lova det när vädret gör som det vill?

Usch, jag är så trött så jag inte känner kroppen snart. Så nu får det börja stängas ner och traskas i säng. Vi hörs imorn när jag uppdaterar igen! Godnatt på er!

Skolångest.

Hello!

Ja, nu skulle jag mer än GÄRNA stanna hemma i sängen hela dagen när det regnar ute. MYSVÄDER OCH JAG BEHÖVER MYS! Att sitta i ett klassrum och prata om vad vi gjort i sommar, kanske köra någon kramlek aktigt eller köra skrattyoga, är bland det sista jag vill. Sängen, en bra låååång film, täcke, kudda och bara mys. Då är jag nöjd!

Dock känner jag min mindre glad eftersom jag börjar kl 10 och vaknar galet tidigt om vanligt. Sen att pappa ringer och pratar om problemet på bilen och bara totalt dryg-pratar om det, så blev det lite värre. Nu har jag huvudvärk också så vi får hoppas att det går över med lite mat i magen. Har sovit 7 ½ timme inatt, helt okej.

Nej, ska kanske börja göra sig iordning? Har jag tur: så regnar det hela dagen, dagen i skolan går fort eller vi slutar tidigare, jag får tillfälle för en powernap så huvudvärken försvinner. Men vi hörs när jag kommit hem ifrån skolan. Have a nice day!


Timbaland feat Katy Perry - If we ever meet again.


När ska man få vila?

Hello!

Ja, jobbet var segt. Satt i kassan i minst 3 timmar efter lunchen som var halv 5. Kände mig som ett osocialt monster som borde gå i ide istället för att sitta i kassan och serva folk. Crazy! Men i slutet när folket började avta så kände jag mig piggare. Såg inte kön som gick ända fram till kylskåpen med dricka i. Eftersom vi bara är 3 pers efter halv 8 så är det fett med jobb kan jag säga. GALET!

Känner mig mer punkterad i skallen nu än vad jag gjorde innan jag gick till jobbet. Har jag tur (som det verkar) så somnar jag fort. Efter jobbet drog jag hem, läste mail, sedan gick jag till Anna och Jennie. Där bjöds det på te och en minibit med kladdkaka, är inget kakmonster tyvärr. Vi snacka och greja sen gick jag hem. Tog hand om fisken jag petat in i ugnen innan jag drog hemifrån och tvätten som jag la i. Fisken är klar, jag har ätit samt gjort matlåda tills imorn, jag har vikt ren tvätt och jag har hängt upp en nytvättad tvätt. Vuxenpoäng för prio hushåll och minus på sömnkontot. Kanske ska redan nu förbereda mig för sömnlösa nätter med barn? Fast hushåll då ist.

Fick otrevlig överraskning på jobbet. Den kunde vi lätt hoppa över. Sen köpte jag en ny tandkrämstub som jag nu ska gömma. Vill ni höra en sån där sak som bara är SÅ JÄVLA TYPISKT MIG? Vill ni det? Är ni säkra på det? För detta har ni typ hört förut, eller snarare läst. Men ni vill veta det? Allvarligt? Okej, min ny noppare is gone. Trodde jag tog med den för att visa världen men den har jag ju självklart förlagt någonstans. Hoppas den kommer ram efter lite röjning av tvätt som ligger högt och lågt över lägenheten. GAAAAAAAAH!

Nu ska jag låta John Blund göra sitt. Hakuna Matata ska ljudas och bedöva min öron. Godnatt mina änglar, dröm sött!

Mmm.. Frosties!

Hello!

Ja, nu har jag varit på promenad och träffat den ena efter den andra. Först träffa jag Hanna och Sandra och pratade lite uppe på Hea. Därefter gick jag till Coop för att kolla jobbtiderna i kassan. Sen när jag är utanför mitt hem möter jag Ellinor från klassen. Jag har varit otroligt otaggad inför att börja skolan imorn. Inte längtat alls och snarare inte viljat börja. Men efter jag pratat lite med henne så kändes det helt okej att börja igen. Det är sista året jag går i skolan, kanske borde ta vara på det?

Har nyss duschat och sitter nu och mumsar på frosties flingor med mjölk. Hur länge sen var inte det? Smakar ju himmelskt också, så sött och gott! Det får blir min lilla frukost innan jag drar till jobbet. Ska ha en halvtimmes lunch där också så då tar jag och handlar något ätbart. Tänkte jag skulle handla tandkräm också men det får vi skjuta på. Kanske imorn om jag inte är allt för trött?

Börjar skolan kl 10 imorn. Nice med lite sovmorgon. Blir nog att ta cykeln dit och inviga den lite. Har cyklat en gång tidigare men det räknas inte som en cykeltur, haha! Undrar vad vi ska göra imorn jag. Ska sitta i 5 timmar varav 1 timme är lunch, och prata om information? Hoppas det går fort. Jag är redan trött liksom, haha! Ska styra lite träningsprogram, blev lite taggad förut eftersom jag hade min idé att träna ute. Aja, det märks.

Nu är jag bara sliten och ska snart jobba, men vi köttar på ändå! Vi hörs senare!

Promenix, mjao!

Hello!

Ja, nu är man vaken. Somnade sent men känns helt okej att vara vaken såhär tidigt. Vaknade halv 10. Ville fortsätta sova men efter att jag fått sms så var det bara att gå upp och nu känns det bra. Funderar på att ta mig en promenad innan jag börjar jobba. Skulle vara skönt att göra det. Länge sen nu.

Har planerat äventyr till okänd med Sanna, får se om det blir mer människor med i den leken. Det spörs! Känns härligt att ha en resa planerad eftersom jag inte haft något sommarlov denna sommaren. Längtar redan till den helgen! MJAO! Join me and my crew, aaarrrrrrgh!

Nu blir det promenad! Cyaa!

Home, lovely home!

Hello!

Ja, nu har jag hunnit med en del på min lilla resa. Drog ju till Deje igår(fredag) med den gröna milen. Snacka lite med lillsyrran, drog till kusinerna och hälsa på. Efter det släppte jag av lillsyrran vid pizzerian och så drog jag till Ronja. Där körde vi lite update på kommande vecka. Är OTROLIGT OTAGGAD att gå tillbaka till skolan. Jag tror inte jag är ensam om det, men det verkar som att väldigt många längtar tillbaka. Har jag blivit bekväm med "arbetslivet" eller?

När jag kom hem så skrev jag till pappsen och frågade när han skulle komma hem. Efter en stund ringde han så åkte jag och Malin för att hämta honom. Väl hemma var det direkt till sängen som gällde. Det ser lite annorlunda ut hemma nu när pappa fixat en del. Men om det nu skulle vara så att jag flyttar hem efter examen så skulle jag nog trivas ändå. Iaf om jag får syrrans gamla rum. Det är helt annorlunda. Kändes bra ändå.

Skrev lite sms innan jag somnade eftersom jag får för mig saker när det är mörkt och tyst. Här hemma sätter jag på en film och sover till ett lågt ljud av den för att kunna somna med ro. Tur att jag var väldigt trött, annars vet jag inte om jag kunde somnat. Vaknade halv 7 men somnade om och vaknade 09.25, klockan skulle ringa 09.30. Sedan ringer morbror och väcker mig för att hjälpa mig med bilen.

Han kom hit, sen kollade vi lite på bilen. Pappa tankade den och sa att jag skulle köra trots problemet. Det värsta är att när jag snackar om detta med folk så får jag alltid reda på saker när det typ är försent för att meddela pappa. Sist var det Marie som sa att det gick att dola med den, sen säger en snubbe vid namn Johan var diagnostiken sitter. Jag tror jag blir galen. Får se om jag åker ner nästa helg igen för att fixa problemet.

Iaf efter att ha tankat så åker jag och lillsyrran till Karlstad. Pga vissa saker som hänt blev min planering annorlunda. Jag tog med mammsen till IKEA där vi käkade mat, handlade tallrikar och duschkräm. Sen drog vi till Zakrisdal för en cykel och playstation 2 med spel och ratt. Tog en sväng runt och kollade vart alla rika doktorer bodde där borta. Sen släppte jag av mamma och drog till Sanna.

Där var matlagningen i full gång. Fick lite presenter som var skitsöta. Dom kommer användas alabama! Sedan snackade vi lite om kommande helger så vi får se hur det blir och det kommer bli grejt! Sedan drog jag och handlade på Maxi. Fick med mig två asfina handdukar, är nöjdast i Sunne atm! Drog hem till mamma för att hämta min kruka och sen tillbaka till Sanna. Där var maten färdig och det var bara att börja käka.

Satt där hela kvällen, drog till Linn en sväng och snackade. Länge sedan sist! Drog tillbaka till Sanna där vi satt i typ halv timme-timme sedan skulle dom in till stan. Skjutsade in några av dom sedan körde jag hem. Har druckit två X-Ray och en Burn, ändå är jag sjukt trött nu. Säger bara HOME, LOVELY HOME!

Imorn ska jag jobba kl 14-21 vilket också är nice. Hoppas att jag sover ut så jag orkar all the way. Nu ska jag börja stänga av dumburken, rätta till alla mina kuddar så jag inte känner mig ensam och därefter ska ljudet från Lejonkungen 3 bedöva mina öron så jag hamnar i sömn. Sov gott allesammans, dröm sött! Godnatt prinsar och prinsessor där ute!

Lugndag blev jobbdag.

Hello!

Ja, jag trodde min dag skulle mer sysslös än vanligt imorse när jag låg i sängen i 2 timmar innan jag rörde en fena. Banken, Coop, Sibylla, Fyndet, Auktion.. you name it! Tror jag varit överallt idag, iaf så känns det så! Tog iaf tag i mig själv, en dusch fick det bli sen gick jag till banken. Hoppades ju på att inte få samma stackars människa som fick hjälpa mig sist. Först en helt ny människa, sen fick jag gå till en helt annan som jag känner igen sen tidigare. Sen kommer HAN ut.. "Kan du hjälpa tjejen som sitter där borta?". Joda, samma stackars människa som hjälpte mig sist med en ny bankdosa hjälpte mig ännu en gång. Tack så mycket Adam, jag hoppas vi inte ses igen på banken!

Det är ju lite pinigt att få samma person igen som hjälper en. Men jag tänkte på det i efterhand att hade jag inte bjudit på mig själv genom att skämta om tandkrämstuben som är spårlöst borta eller om att jag är världens bästa gömma-bankdosa-medlemmen, så hade det bara sett dumt ut. Jag är glad att jag bjuder på mig själv. Om jag var en person som inte gör det, så ser jag framför mig hur jag hade undvikt att bara titta på banken. Sing halleluja for being me!

Luncha med Marie och gick i affärer utan köp. Sedan gick jag in på fyndet och köpte två änglar för 35 kr. Då ringer Coop. Så jag fick gå hem, hämta jobbkläder och traska iväg mot jobbet. Så nu har jag precis kommit hem, slängt i mig två grandiosa calzone eftersom jag inte kommer käka något mer idag. Sen är dom så små så det går bra med två i magen.

Nu ska det packas färdigt. Sedan bär det av neråt tills imorn kväll. Underbart, underbart! Behöver lite space ifrån Sunne en sväng känner jag. Så om ni vill se mig i krokarna så får ni hojta! Får se om vi hörs något mer idag annars hörs vi imorgon! Ha det bra så länge!

Nyvaken :)

Hello!

Ja, nu är jag vaken. Galet nog. Dock var det en fröken som väckte mig men det gör inget. Jag har fått sova tillräckligt. Efter ett försök att somna om när fröken sms smsat, så ringer mor. GAAH! Poppis Alabama! Känns väldigt bra ändå att vara uppe nu. För jag har nu hela min dag framför mig och det kommer bli väldigt, väldigt lååååååång!

Ska alldeles strax hälla upp lite cocopops med mjölk, mums! Behöver gå till banken idag eftersom jobb har kommit i vägen hela veckan. Nu är det på tiden! Så det blir frukost, dusch och sen tar vi banken. Bara för att ha det gjort! Nöta, nöta, nöta! Måste bli skärpning med min beslutsångest till saker. Vad ska jag göra? Vad ska jag ha på mig? Ska jag duscha eller inte eftersom jag kommer bli svett sen? Nu ska jag bara göra det som är bäst för stunden.

Nu blir det frukost, hörs sen!

Godnatt!

Hello!

Ja, nu ska jag ner och hämta sista tvätten. Sen ska jag sätta på en film och försöka somna. Ni får ha det bra. Sov gott och dröm sött, gosnosar där ute! Godnatt!

Feeeeeeeeeelings alabama.

Hello!

Ja, lika snabbt som min effektivitet kom till gro, vissnade den totalt. Är på jakt efter en nagelsax, men inte en vanlig nagelsax minsann. Den här är liten och inte min, min är borta sen länge och nu är det en annan ägare som eftersöker den alabama. Det har försvunnit saker här och snart börjar jag seriöst tro att jag har en tomte på vinden eller något. Min nagelsax är borta, min noppare är försvunnen och till min förvåning så har en tandkrämstub försvunnit. Hur normalt är det att folk skulle sno det?

Eftersom jag var så fokuserad på nagelsaxen så dog mitt städintresse och jag traskade ner till Coop. Där köpte jag en ny noppare och en ny nagelsax, även salt, kött&grill krydda samt leggins. Sedan stannade jag kvar tills det stängde och sedan följde jag med kollegorna ut bakvägen. Tänk att jag inte kan få sån pli på mig själv. Måste få tänk på varför jag undviker att göra saker jag borde göra. "Jag orkar inte" funkar inte längre, det måste finnas en bra anledning till detta!

Jag har iaf hängt en tvätt och slängt i en ny nu så det finns lite kläder att ha på sig. Även om jag har en full garderob. Just nu tror jag att jag har så mycket saker på min to-do-list att jag vet inte vad jag ska välja så jag gör inget alls. Jag tror jag ska börja med det som känns lite roligare än de som är otroligt tråkigt. Då kommer jag nog igång. Hoppas på det i alla fall. Vill helst ha klart så mycket som möjligt imorn.

Annars då? Jodå, det funkar väl. Dock har jag varit hos Marie och sett diverse skräckisar på sista tiden, jag vågar inte sova själv. Inte direkt efter filmen iaf. Jag får för mig att det som händer i filmerna ska hända mig. Fjantigt värre, jag som är wonderwoman annars. Men det kanske beror på att jag liksom är själv här i Sunne. Närmaste trygghet är 4 mil bort och med en kockolocko bil samt bensin som kostar skjortan så funkar det inte att åka dit och sen tillbaka till lyan igen. Jag måste finna ro någonstans, men vart? Saknar jag något jag inte har? Saknar jag något men behöver det inte?

På sista tiden har det kännts tomt i mig. Men på samma sätt känns det skönt. Inga bekymmer. Är det så här det känns att vara i Hakuna Matata? Att ha frid i sitt hjärta? Även om jag har saker att göra så är det saker jag vill göra eftersom jag vill använda mig av saker. T ex, diska vill jag för jag vill använda tallrikarna och äta på dom. Jag vill tvätta för jag vill använda mina kläder, sängkläder, handdukar etc. Tror ni fattar poängen.

Men efter att jag fått tillbaka mina saker så känns det bra. Jag slipper min förvirring och min tankeverksamhet behöver inte överkoka varje gång det kommer på tanken. Men det är så att vara tjej, att tänka om saker 40.000 gånger om för att försöka få fram något svar på det man tänker på. Men det funkar ju inte om man inte frågar. Känner att detta är något jag inte ska lägga mer energi på, men det känns skönt att skriva ner och se vad jag kommer fram till. Vad jag känner just nu.

Nu tror jag att jag ska börja med att göra det roligare sen gör vi det tråkiga. När jag är klar med allt ska jag sätta på en film, lägga mig i sängen och försöka mysa till det så mycket det bara går. I love my pillows. Join me if you want to. Cyaa later!

Effektiv kvinna!

Hello!

Ja, nu har jag gjort det mesta typ. Jag käkade, jag sov en stund och nu har jag masserat en taktil helkroppsmassage. Faktiskt efter att få sova cirkus 50 min och sen göra en omgång taktil gjorde susen för att jag ska orka med resten av min dag. Dock är det inte så mycket kvar på den men jag känner mig galet effektiv kan jag säga. Kalendern är framme och nu ska listorna skrivas samt checkas!

Under tiden jag skriver listorna så ligger kvällsmaten på värmning, så det blir att käka sen röjja ALABAMA för att kunna få ha ro i kroppen när jag åker imorgon. Underbart! Det blir korv med potatis och morötter. Jag lagar asmycket när jag väl lagar så jag har till nästa omgång, as skönt! Dock är min morgondag lite oviss, förutom att jag drar mig neråt vid kvällningen då. Men annars vet jag inte. Får se vad som sker.

Nu ska jag börja med mina listor alabama, så vi hörs senare när jag köttat en massa listor. Puss och kram!

Lite sliten.

Hello!

Ja, nu har man jobbat från halv 7 imorse till kvart över 2. Köpte med mig en kyckling hem så jag slapp steka korv. Är grymt trött så ska vila lite nu för sen ska jag massera. Det blir en taktil. Tackar gudarna för att det inte behöver ta något större på mina krafter. Tycker det är jätte kul att folk vill prova på mina händer. Att jag kan gå från hårdhänt till fjädermjuk. En grym egoboost!

Efter massagen ska jag tvätta, diska, packa och dola så allt är klart tills imorn. Om jag orkar kanske det blir promenad, annars blir det nog dusch och sängen rätt tidigt ikväll. Vet inte om jag kanske får jobba imorn också men det märks senare isf. Nu kallar min hjärna efter vila, vi hörs senare!

Goodnight.

Hello!

Ja, jag kunde itne hålla mig så jag åt lite halvhårda morötter och potatisar. Stekte två korvar och åt champinsar. Det dög helt okej för min mage minsann. Nu är jag trött, filmen har lidit mot sitt slut och nu ska jag börja traska mot sängen. Min underbara säng.

Har planerat lite min på min morgondag eftersom jag börjar halv 7 till morgonen och slutar kl 14. Ska massera på eftermiddagen så har lite saker att göra innan det plus att jag har mycket överlag att göra. Tvätta är inte det lättaste när jag måste låta det torka här uppe på tvättstället. Får se hur det går.

Nu ropar sängen på mig, vi hörs nog imorn innan jag drar till jobbet. Tror det står cocopops med mjölk på frukost menyn förövrigt, en gammal goding som åt senast för 6-7 år sedan, möms! Godnatt på er allesammans, mys med varandra åt mig! Jag kommer inte hinna mysa till något eftersom jag måste sova. Cyaa!

Trött kvinna.

Hello!

Ja, nu ligger i min säng helt slutkörd. Okej, skulle inte kunna somna om jag bara vila någon minut men jag är trött i kroppen. Det känns ifrån mina knän och ner ut i tårna att dom jobbat. Ryggen känns också. Men det är något ska framöver ska jobba med. Ska börja med att göra ett träningsprogram till mig, där det är fokus på vad jag själv vill med min kropp och fokus på de ställen som gör ont, t ex ryggen. Det blir nice!

Direkt jag kom hem började jag med maten. Färsk potatis och morötter i ugnen och färska champinsar i stekpannan. Vet inte ens om jag kommer äta men hoppas går ju. Har satt på Lejonkungen 3 i väntan på att det ska bli klart. Har inte bestämt mig för om jag ska köra på bacon eller korv som köttavdelning i min lilla rätt. Det är så många som köper korv i butiken nu att jag blir crazy. Korv är sjukt underskattat och jag är glad att jag samt Sanna bestämde oss för korv när jag fyllde år. Korv in my heart!

Jag skriver nog en liten rad sen, för jag älskar min blogg.
Hörs snart igen!

Hakuna Matata!

Hello!

Ja, nu har denna dagen också gått. Börjar min dag kl 9 då jag satt klockan. Sms var tvugna att skrivas, personer var tvugna att kontaktas. Det är nämligen så att min bil igår kväll började krångla. Jag fick kärringstopp som alla kärringar även gubbar kan få ibland. Efter det kärringstoppet så fick jag svårt att få igång bilen igen. Jag fick fjutt på den och kom hem. Nästa gång jag satte mig i bilen för att åka iväg så lyste en lampa jag ALDRIG har sett i hela mitt liv.

Tog mig iväg till en fast plats och hade oron upp över mina öron. Hur skulle jag kunna åka bil nu? Frissan bor 1 mil bort, Lysvikmys var inplanerat, Karlstad ska nalkas, vad ska jag göra?! Sökte på google om de mystiska lampan och kom fram till att den heter Lambd-varnings-lampa. Det svar jag fick genom min research var hål i avgassystemet, time to change carbattery och probs med lambdsonden, BYT! Dock vet jag inte vart denna sak sitter på bilen och kan jag ens köra bilen?

Skrev sms till pappa om detta, det kom fram 06.18 imorse. Skrev till frissan att skjuta på tiden, skrev till Lysvik att myskvällen blir inte av, skrev ett sms till pappa att han skulle ringa. Han vet inte vad vi ska göra, men jag skulle köra ändå och om jag skulle stanna någonstans skulle pappsen komma till undsättning. Har pratat med folk idag om mitt lilla problem som skapat en omtumlande storm i mitt schema. Den sista jag snacka med om detta var Marie och tror ni inte att hennes pojkvän vet hur man hanterar detta eller? God damn. Dock glömde jag fråga honom när jag var där förut, haha fan!

Ska se om det kanske kan fixas någon dag under veckan. För om lampan lyser så drar motorn tydligen 3-4 liter milen och det har jag VERKLIGEN INTE råd med kan jag säga. Nog ska jag massera under veckan men det kan inte gå till bensin alltså. Hoppas, hoppas, hoppas att jag kan få hjälp så det blir fixat fort. Men nu över till något mer roligare!

Eftersom min far tycker att jag ska kööööra, bara köööra så körde jag till frissan, dock mycket senare än tänkte. Först körde jag rätt, sen vände jag för jag var osäker, sen hade jag tydligen kört rätt och fick vända igen. Sen åkte jag och letade kom way far away. Då vände jag och sedan hittade jag. Träffa en frissan med hennes man som var lite skadad i armen. Sen var the transformation igång! Kan säga att jag kom därifrån som en ny människa och det var härligt med förändring! Drog hem nöjd som en liten tjej som precis fått sin första cykel.

När jag nu har min nya look så måste ju hemmet bli lite freshare. Så det städades ihop litegrann sedan var det massage på schemat. Efter det käkade jag lite latmat eftersom jag inte orkar NÅGOT nu för tiden som har med mitt hem att göra, slängde i en tvätt och sedan gick jag till Marie. Hängde där ca en timmer och nu är jag hemma igen.

Väntar på att tvätten ska bli klar och under tiden ser jag på sista Lejonkung filmen Hakuna Matata. Än så länge är jag galet nöjd men efter den ska jag nog sova. För imorn är det inget speciellt mer än banken, köket och massage. Men nu ska jag avrunda detta! Ha en underbar fortsatt natt och på återseende!

Time to say goodbye :(

Hello!

Ja, nu har jag gjort mitt sista pass på Coop för denna sommaren. Jag hoppas verkligen att jag får komma tillbaka nästa sommar till det härliga gänget! Sen kan man alltid hoppas på någon extra timme när det skulle behövas folk. Men det märks väl antar jag. Just nu känner jag mig bara trött eftersom sömnen har pendlat på dygnet. Men jag tror att när jag lämnar tillbaka kläderna och knappen så kommer den här "sorgsna" känslan att inte komma tillbaka igen. Men det är tur att jag bor nära, då är det bara att dra dit och hänga. Störa varenda en som jobbar, mohaha! Nejdå.

Nu har jag nyss duschat. Haft hårinpackning i så det är nice när det ska klippas imorn. Försöker finna ögonbrynsfärgen men hittar den inte? Ska fortsätta leta. Sen ska jag fixa naglarna eftersom jag ska massera litegrann imorn. They must be short and nice. Får se om det blir lite insmörjning av mjukiskrämer som jag har någonstans. Jag är mysis, ge mig mys!

Nu ska jag fortsätta mitt "spatillfälle", så vi får höras imorn när jag är ledig men ändå inte. Ha en bra kväll och sov gott mina vänner! Godnatt!

Mysis hela söndag!

Hello!

Ja, det satt fint med en lövtallrik ifrån Sibylla förut. Dock kunde dom har minskat kryddan som slängt på lövbiten. Kände inte ens smöret men what the heck, spela roland i småland. Jag fick mat iaf, jag ska vara och är nöjd ändå! Pommes satt fint och smakade gott, dom jag har svårast för.

Nu håller jag på att steka lite pyttipanna innan jag ska fara mot jobbet. Sista dag och det känns lite konstigt att inte komma dit mer efter idag. Ska iallafall ta med kläderna hem och tvätta för dom ser helt förjävliga ut efter sittande på golv och kletig frukt. Men det är så det är, hard work liksom!

Efter lunchen drog jag hem hit och kollade på film. Mysigt värre, speciellt när det är mysväder ute! Mammsen och Malin kom förbi och hälsa på också. Det var trevligt och jag hoppas vi ses på onsdag om jag åker ner. Det spörs då. Jag ska kolla över mitt schema när jag kommer hem efter jobbet. Planera lite mera. Imorn frissan, heldag i lysvik på tisdag, onsdag karlstad?, torsdag massage, fredag massage and so an, and so an..

Vi hörs senare!

Sunshine in the rain!

Hello!

Ja, huvdvärken är kvar och det har konstaterats av doktor Marie som säger att det är sömnbrist. Beror nog mycket på att jag vänder dygnet fram och tillbaka men efter idag så kommer det ordna sig. Gjorde en oplanerad körning inatt som tog längre än vad det skulle, första och sista gången jag kör på ett vääääääääääääääldigt långt tag. Ska jag löra ska det mutas för minst 150 spänn och jag ska få allt jag pekar på, sen bestämmer jag vart vi ska åka. Då är jag nöjd plus att då vill ingen att jag kör, ännu bättre!

Vaknade kl 10 av sms, sedan dess har jag varit vaken och jag ville somna om men det gick inte. Får sova imorn istället. Eller inte, ska till banken sen frissan då kom jag på. Ligger och funderar på vad jag vill göra med mitt hår när det nu är äckligt kort för att vara mig och hur det ska bli med färger. Det ska jag fortsätta klura på tills imorn. Lämna en bilnyckel, sen var det kört så att säga. Drog och pantade, fullt med gubbar på icapanten så jag drog till my lovely Coop. En liten hacka blev det!

Som vanligt måste man ju ta sig en tur i affären för att se vad som kan inhandlas. Det värsta är att jag går runt och gör så fast jag inte har pengar till det. Så istället för att komma hem med 6 varor så kom jag hem med 2. Den ena behövde jag inte ens, dumass Anna. Men jag tänkte efter först innan jag gick till kassan, jag är nöjd! Tänk att jag gick runt i säkert 1½ timme och strosade för två saker. Egentligen skulle jag inte ha något alls. Bara något att tugga på, men det kom inget tuggbart med hem iaf. Typiskt! Får käka papper eller något sen.

Ska alldeles strax dra mot sibylla och käka litegranna med Marie. Först ville hon att jag skulle bju henne på lunch men eftersom hon inte tål någit grönt här i livet förutom sina gröna ögon, så det får bli någon burgare 1 för 2 istället. Eller något annat. Det märks. Nu ska jag ta på mig lite mera kläder, sen ska jag traska mot Sibylla för att möta upp henne. Vi hörs senare!


I'm like the sunshine in the rain! ♥

Mömma sa gömma!

Hello!

Ja, nu är jag back on track on the net again. Fick konstigt ont i foten på jobbet förut, time for some new shoes! Gick helt okej i kassan idag. Jag var ju piggare än vad jag brukar. Antar att jag gjorde ett bra jobb när ännu en kund påpekar att jag är rolig? Haha, alltid kul att göra någon glad. Prova det, bjud på er själva och se glädjen! Det är så awesome.

Ska jobba imorn också, det är nice. Marie räknar ju alla dagar man jobbar åt en så efter imorn så har jag jobbar 24/7, typ! HAHA! Nej, men en hel vecka med diverse olika tider. Det är nice. Cash is king! Ska sitta i kassan då också, hoppas det blev som idag. Pigg, glad och orkar mycket fast sjukt trött ändå. Funkar helt okej för min del!

Ska planera min kommande vecka också med diverse resor till olika ställen. Frissan, Lysvik, solstaden, Krillehölan, Usa, Japan, Australien, Bali, Jokkmokk osv. Vet inte riktigt hur allt blir men det märks väl när jag är färdig med min planering. Ska bli intressant att se hur det ser ut i slutändan.

Eftersom jag sitter och väntar på svar från min vapendragare så ska jag nu avsluta detta inlägg med att jag ska klämma i mig en tonfiskäggrörsmacka och ta iste till det. MÖMMA SA GÖMMA! Hörs later!

Time for work!

Hello!

Ja, nu ska jag strax traska iväg mot jobbet. Har hängt tvätten, skrivit lapp och nu vilat en timme. Somnade inte riktigt heller så det var bra. Dock finns huvudvärken kvar. Men bara lite. Får se om den försvinner när jag reser mig eller om den blir värre.

Nu ska jag kvickna till sen ska jag nog ta en fika på jobbet, det blir gottitgott. Vi hörs senare!

Huvudvärk, yaay.

Hello!

Ja, de har inte blivit så många barn gjorda idag kan jag säga. Började få huvudvärk igår och den sitter i idag också. Försöker fundera fram vad det kan bero på eftersom jag sovit bra inatt. Inte druckit eller ätit dåligt. Hoppas det försvinner snart iaf. Känns lite drygt för jag orkar liksom inget. Vill bara sova nu men det kan jag inte göra heller eftersom jag ska iväg och jobba sen. Eller, kanske skriva lappen och sen sova lite? Måste ju prova och se om det går över.

Jo, jag skulle ju vara ledig idag var tanken. Men så blev det icke. En brutta på jobbet behövde dra tidigare så jag hoppar in den sista tiden som jag brukar ha annars, 17-21.15. Känns helt okej atm. Bara huvudvärken släpper så är jag nöjd eftersom cash is king! Får se om man drar hem till Marie efter jobbet och ser någon film. Den vi såg igår var awesome!

Om jag inte hamnar hos Marie så blir nog min kväll rätt så sysslolös. Eller inte sysslolös men väldigt lugn. Borde ju göra allt som har med städning att göra. Så vi håller tummarna för ingen huvudvärk och en pigg Anna ikväll, abstinensen börjar bli crazy. Jag brukar inte bli sur för att någon sak bara "ligger" över en stol och trillar ner, men det blev jag förut. Då är det illa, time to agera!

Nu ska jag bara invänta tvätten jag la i för 2 timmar sen. Får se om det luktar surt nu, annars får jag ta alla handukar jag har och tvätta dom i 90 grader. Får tvätta om den tvätt som hänger där nere redan för den luktar surt och då var det länge sen jag tvättade det också. Aja, vi hörs senare! Have a nice day!

Awesome friday!

Hello!

Ja, nu är jag utpumpad och färdig för sömn. Ska för första gången på typ aslänge lyssna på min kropp och sova. Inte typ se på film bara för det är mysigt utan sömn it is for now. Mysa kan vi görs imorn om vi ska det, sömnen kommer först eftersom den varit kass de senaste!

Jobbet var slitsamt och det kom pallar med grönsaker så jag höll på att bli galen. Helt slut när jag och Malin var färdiga med det. Men mest cred till Malin som tog tag i det mesta. Kände mig seriöst som en stor spaghetti. Kändes som att jag inte orkade något, sen när jag väl blev själv och satte in min extra energi så gjorde jag typ allt och sen fanns inget att göra? How crazy?!

Efter jobbet tog jag en dusch och direkt efter duschen kom Marie. Vi drog till pizzerian för två pizzas och sen drog vi hem till henne och såg på en ASBRA film. Ville böla några gånger men keep going strong. Ser jag den själv kan jag böla kalset ur mig. Efter filmen snackade vi lite och jag traska hem. Hamnade här i den vanliga ordningen för att uppehålla min fans som består av mormor, farmor och någon mer stackare där ute.

Nu ska jag avrunda min dag och sova. Godnatt, sov gott och dröm sött nu gullebarna!

Ps. Bjuder på en glad låt, enjoy! ds.

Trassel, vad annars?



Work is calling!

Hello!

Ja, nu ska jag traska mot jobbet. Vaknade typ nyss och jag önska jag kunde sovit lite till men arbetet kallar! Vi hörs kanske när jag kommit hem, om jag inte stensomnar då! Ring gärna, ha de nice och käka inte bajs!

I love my coop-people!

Hello!

Ja, nu börjar jobbperioden gå mot sitt slut. Ledsamt. Tråkigt om inget annat. Har haft det super bra på Coop och jag hoppas jag får komma dit och jobba någon mer gång i framtiden. Jag stromtrivs trots att vissa dagar är sega och slitsamma, men allt blir ju vad man gör det till eller hur? Jag har gjort min vistelse där underbar medans andra kanske tycker det bara är för pengarnas skull. Självklart gör jag det också för pengarna och jag jobbar hellre där än någon annanstans när det kommer till matbutik och sommarjobb! Men det har varit en stor del att träffa dom man jobbar med, även om det bara skymtas av folket oftast. Me like you a lot Coop peeps!

Näst sista dagen idag och det känns lite ledsamt. Samtidigt skönt eftersom jag är ledig i en vecka men, vad ska jag hitta på? Har tagit fram kalendern för att planera kommande vecka, men kanske bara ska ta den som den kommer? Det enda som är planerat är frissan på måndag vid 12 och sen en heldag med Kicki på tisdag. Sen får vi se vad som händer. Borde passa på att hälsa på Anette nu när jag är ledig. Saknar henne!

Nu har jag precis tryckt i mig lite mat så jag slipper äta innan jobbet. Ska äta något litet när jag kommer hem ikväll för nu börjar min städabstinens börja ta fart. Blev ju räddad ifrån ensamheten igår som tur var! Fick skjuts hem eftersom jag var WAY TO TIRED to walk och jag behövde flera timmar sömn extra. När jag väl kom hem så trodde jag att det skulle ta tid att fixa det mesta men allt gick på 15 min, galet! Så nu ska vi fixa och dola! Massagebänken ska ner under min säng men först ska det dammsugas under där osv. Det fixar sig!

Har tänkt att sova en timme nu så jag är pigg till jobbet. Sen ska jag skriva en lapp som dom på jobbet ska få läsa. Dock vet jag inte vad jag ska skriva. Så det får jag ta en tupplur på. Vi hörs innan jag far mot jobbet. Nu ska jag powernappa till ljudet av regn! Goodmiddag!

Miss Scared.

Hello!

Ja, promenad blev det inte. Ingen cykeltur heller för den delen när jag väl tänker efter. Biltur blev, till Rickard and hang out. Kollade lite inredning och tavlor. Det var nice! Sedan kom en liten gosse som jobbar där alla andra sunnebor jobbar typ. Han var trevlig ung man. Sedan drog jag till Marie.

Hängde i soffan, såg på TLC och Animal Planet. Mysigt värre. Sen drog vi på Paranormal Activity. Först tyckte jag det mesta var drygt. Det hände något men det liksom hände inget mer än de som händer för dom varje kväll? Sen i slutet kunde jag inte ens se. Vibrerade ju i möblerna så jag kände ju allt som hände. Usch för fan. Nu vågar jag inte sova så jag har tillkallat sällskap. Har tänt i hela lägenheten. Can you believe it? Iofs jag var ju rädd redan första natten här. Bara av att se alkolisterna som satt på parkeringen. Det var ingen höjdare. Vågade inte gå utanför dörren. Mes-Anna, men jag är väl söt ändå?

Nu är jag som sagt hemma, det är tänt överallt och jag ska snart börja plocka undan. Sen får jag hoppas någon kommer och räddar mig från ensamheten. Marie är ju inte rädd för någonting hon, sen har hon Johan som sällskap + Melker och här sitter/ligger jag i min säng och bara försöker tänka på annat. MAJ GAD! Tror jag ska börja med det så det är färdigt allt som ska göras, så slipper jag tänka på att vara rädd också.

Vi hörs imorn, goodnight!

Work, work, work!

Hello!

Ja, nu har man hunnit jobba, sluta, handla och käka. Ska strax ut på en promenix och sen tror jag att jag kommer somna alltså. Helt galet vad utslagen man kan bli. Tur att man en vacker dag bli så arbetsskadad att man inte ens känner sig trött. Dock tror jag att jag måste börja ha ner mina gardiner när jag sover. Annars vaknar jag vid 3-4-5-6-7-8-9 och halv 10 går jag upp. Försvinner lite värdefull sömn eftersom när jag vaknar, går jag upp och dricker sen går tillbaka. Dom små detaljerna kan göra mycket!

Gick bra på jobbet idag iaf. Lite drygt att bära grejer men jag kommer väl sluta som Pippi Långstrump i slutändan och det är ju inte så pjåkigt ändå! Fick en lunch på 15 min så panik var ju på högsta level. Värma maten, äta maten och ett toabesök kan ju ta lite mer än 15 min. Jag klarade mig på 17 min, alltså 2 mins övertid. Men det är tråkigt ändå med en sån liten rast. Aja, jag klarade mig galant ändå!

Nu ska jag på min promenad och därefter blir det nog hem för att sova. Ska massera vid lunch imorn och sen ska jag jobba kvällen. Skulle vara mysigt med lite mys men det får vänta tills lördag, då blir det mysdeluxe. Naglar, hår, kropp och allt annat, om inte sömnen tar en stor överhand vill säga. Jag älskar att sova, för då är man inte i verkligheten. Vi hörs senare!



Rädda Willy och Simone på vattenlandparty!

Hello!

JA, nu har jag haft konstiga mardrömmar minsann. Vaknat flera gånger har jag gjort också så jag har ju kommit på mig själv att jag ska minnas det jag drömt, dock är de glömt när jag somnat om. Men morgonsolen vid 5 tiden imorse var ju underbar! Drömde om något med min morbror och BBH. Sedan drömde jag nu i slutet om något party och Simone var där med hund samt snygging till man? Sen var det något vattenland som vi var vid och späckhuggaren Willy var med? Förövrigt höll han på att typ döda mig när han slängde sig eftersom han är stor. Men jag överlevde, inget att oroa sig för!

Idag har jag faktiskt fått sova ut, men funderar på om jag ska bara ha lite mindre sömn när det kommer till jobb/skoldagar. För nu är jag ju typ SKITTRÖTT och SEG, ändå så har jag sovit ut? Sovit för mycket har man ju hört talas om. Men om man ska sova ca 8 timmar per natt så börjar man ju självklart undra hur mycket man behöver för att vara pigg resten av dagen. Jaja, orka tänka på det mer? Nej, det kan vi tänka på innan vi ska slumra ikväll.

Jag blev ju som helt klubbad när jag kom hem. Sängen nalkades nästan direkt. Var hemma kanske en timme och sen var sängen något som jag behövde. Det som dock gjorde att jag inte kom i säng när jag skulle var ju all läsning på aftonbladet.se och expressen.se. Eftersom jag ser löpsedlarna på jobbet så blir jag så sjukt nyfiken och jag är på tok för snål för att köpa en tidning. Det är sjukt mycket mysigare med tidning. Men tänk vad jag tjänar på att läsa på nätet som uppdateras 24/7 än att köpa en tidning på 12 kr som ändå kommer slängas efter en artikel? Tror ni fattar min poäng.

Nu ska jag käka lite grann, plocka lite grann, därefter ska jag möta upp ett par för en fika. Sen börjar jag jobba 13-18. Funderar starkt på att gå till banken och fixa en dosa, för nu kan jag inte hålla mig längre. Inte för att jag ska ha den för skojs skull utan för att kunna göra överföringar och sånt utan att min mor ska behöva göra sånt åt mig. Ja, det blir mat, dusch, plock, banken, fika, jobb. Sen får vi se vart jag hamnar. Vi hörs later!

My day so long..

Hello!

Ja, idag har jag hunnit med lite mycket. Börjar jobba om cirkus en timme och sen är det ända till stängning. Hoppas kassatiderna is good. Vaknade runt 11 tiden och då bar det av till Pekås med Marie. där det inhandlades toalettpapper (behövs efter förraveckans tillställningar). Därefter bar det av till Emmy och se hur dom bodde. Supermysigt och Nils, vilken gullunge! Därefter intog vi Kolsnäs med storm och vi har varit där ända tills nu. Emmy drog hem lite tidigare och sen kom Linnea och joina the crew. Fått lite färg, så jag är nöjd! Blir inte förvånad om jag är röd ikväll.

Får se vad som händer ikväll. Film, pizza, kantarellplockning? Det spörs när jag slutat. Dock har jag ett berg med disk som jag msåte ta tag i men det blir ikväll när värmen lagt sig. Vill inte bli svettig innan jag går till jobbet så det känns onödigt att ge sig in i diskvärlden då.

Nu nalkas lite mat och sedan blir det jobb, vi hörs senare!

This is my long day at work!

Hello!

Ja, nu har jag väl mer eller mindre landat på min underbara säng. Är lite små sliten men funderar starkt ändå att ta mig en promenad för nya äventyrs skull. Ska nämligen kolla upp ett place jag kanske ska besöka en del till hösten. Ska bli intressant, se om jag hittar och sen om jag faktiskt ska ge mig in på detta. Tror det skulle vara askul. Men det avslöjas längre fram!

Som min titel lyder ska detta handla om min dag på jobbet. Det startade med försovning. Jag har varit van att sova till tidigast tio när jag jobbat, men idag skulle det ju bli ändring på det. Istället för att börja i en tid där jag bruka vakna skulle jag börja kl 06.00. Crazy as it sounds. Jag tog Ymkes tid för hon förtjänar lite ledigt och inte ta en massa tider, sen är det ju bara cash för mig så why not? Hon fick ju se lite älg så mission complete kan man säga.

Jag hade ställt min klocka på 05.35 för att vakna till och sen gå. Men morgontrött som jag är har jag nog tryckt av alarmet i sömnen, för jag minns inte att jag lyft, stängt av och sen somnar om. Vaknade 06.23 coh då var ju typ paniken i gång. Sprang runt här som en zombie och letade efter saker jag kanske inte ens behövde? Helt crazy. Var på jobbet 06.27 och stämplade in 06.37. Sen var jobbet igång.

Utan mat i magen har jag nu märkt att krafterna inte finns som de gör annars. Wonder Woman liksom. Så jag började plocka lite saft, det är ju några liter på en hylla. Sen är ju detta ett område att plocka i varorna som inte har med mejeri, frukt eller kassaområdet att göra utan det är alla andra varor. Så jag mer eller mindre gick runt och plocka i sånt jag trodde var rätt. Antagligen hade jag rätt eftersom ingen sa emot. Sista halvtimmen visste jag inte riktigt om jag skulle dra ut en pall och dola eftersom det känns som att jag "rör om i grytan" för de andra som plockar upp vanligen, så jag plockade kartong det sista och snygga till lite i hyllorna.

Kl 13 gick jag och köpte lite gottgott sen in i lunchrummet där jag satte i gång kacklet för en hel armé. Stackars mina arbetskamrater, Anna kan aldrig vara tyst. Jisses! Kl 14.10 drog jag till vilorummet där jag sov fram till klockan var halv 5, UNDERBART! Dock var jag så het att chokladen i min bröstficka hade smält, ooops! Inte lätt att vara mig inte, haha! Käkade min mat, tölade lite till och sen var arbetspass 2 igång. Kassa 17-21 stod på lappen. Gick asnice. Kände mig skit pigg och glad, dock frågade en kund om jag var trött. HAHA, jag som var så pigg så trött inte. Fan då! Men det gick bra trotsallt.

Stämplade ut med brudarna typ fem i halv 10 och nu ligger jag här, efter en omgång med kålpudding och diverse sms. Känner mig sjukt nöjd ändå att jag varit på jobbet HELA dagen och inte känner mig trött på det. Jag tror jag gillar mitt jobb, även om jag tycker det är drygt ibland och jag får ont lite varstans. Men vad är en bal på slottet? Klackskor, tränga klänningar, ja ni vet väl själva. Tänkte faktiskt på det om Coop skulle ha en egen bal. Satt och fantiserade en sväng om det, hur alla skulle se ut och om det skulle vara mer gala aktigt eller så. Mysig tanke!

Nu funderar jag på om jag ska ta min promenad och sen kanske sova? Eller om jag ska ta och plocka litegrann eftersom saker och ting glöms eller försvinner i den här lägenheten så fort någon är här. Det är lite smårörigt. Sen kan det vara skönt att ha vissa saker klara tills imorn. Så slipper jag det imorn liksom. Men nu nalkas promenad, det är frisk luft ute och det känns när jag har fönstrena öppna. Vi hörs senare eller imorn. Have a nice night!

TRÖTTTTTTTT IMORN ERRE TIDIGT!

Hello!

Ja, nu är jag färdig med det mesta. Idag måste jag ta sömnen före hushållssysslor om jag ska orka 6-13 och sen 17-21 imorgon. Har redan planer på att sova dom timmar som är mellan passen bara för att slippa stressa fram och tillbaka. Jag har ju ändå inget bättre för mig, sen är sängen på jobbet väldigt skön att sova i. Det är liksom tyst. Bättre isolering där än i mitt lilla hus.

Kålpuddingen blev som den blev, magen skrek efter mat tror jag för jag kunde inte låta bli att slarva och framförallt små äta på den färska vitkålen och den ostekta färsen. Juste, den OSTEKTA färsen. Jag skulle nog överleva på råkött, peppar peppar ta i trä. Än så länge har inte magen strejkat för råköttfärs utblandat med kryddor och ägg. MÖMS!

Spelade Rayman en liten stund tills jag fastnade. Visste inte vad jag skulle göra för det blev som en återvändsgränd. Sen tog jag Spyro och lika så där. Märks otroligt väl att jag inte är med i mina tvspelskills längre. Time to change that! Ska spelas all day and all night long. So awesome.

Nu kallar sängen, vi hörs kanske imorn innan jobbet annars imorn efter jobbet. Godnatt!

Teddys music.

Hello!

Ja, nu har man jobbat arslet av sig för den här dagen. Okej, det är inte riktigt slut än. Har skurat hela trapphuset förutom källartrappen idag för det såg inte så himla snyggt ut. Det är mycket bättre men det behövs en rejäl omgång där ute. Får se om jag gör det nästa vecka när jag är ledig. Har en del saker kvar att göra innan jag börjar göra något mer vettigt.

Ska göra klart maten (kålpudding vad annars?), duscha, bädda, plocka undan, diska och sätta i tvspelet. Det är de som ska få avrunda min kväll. Kålen tar så himla tid att steka upp så därför ska jag fixa med annat under tiden. Typ tvspelet som fortfarande ligger i kassen. Rayman, here I come!

Imorn ska man jobba lite extra, närmare 7 timmar för att vara i närheten. 06.00 - 13.00, sen börjar jag igen 17.00-21-30. Känns helt okej för det är cash och jag behöver cash. Kommer bli fint att se den vettiga lönen klirra in på kortet när det är dags. Planerar in lite hur jag ska överleva tills dess med mat osv. Skriver upp i kalendern hur ska jag äta och när jag ska äta osv. Måste få pli på mitt matintag. Frukost, lunch, kvällsmat, det är mitt prio ett! Inte lunch och kvällsmat. Det funkar inte riktigt. Men det spörs hur jag löser detta drama!

När jag ändå håller på och dolar med saker så tänker jag ju på andra saker ofc. Funderar på varför jag känt mig lite små sur på senast, varför jag känner BIG NO på vissa personer som jag nyss brydde mig mer om än mig själv. Har jag vaknat och insett mitt värde? Att jag behöver inte ta hand om någon annan för att bli omtyckt på något sätt. För det är något som ska falla naturligt. Att jag behöver inte vara snällast i världen och säga JA till allt, eftersom det är mitt liv och min tid på jorden så kan jag säga nej om jag vill. För om jag säger nej sätter jag ett högre värde på mig själv och ingen kan utnyttja mig på något sätt då.

Jag älskar när jag inser sådana här saker. Att jag faktiskt inte behöver vara toffel deluxe för att få någon tätt intill. Be my self. Det är nice. Rätt nice att jag hoppade ifrån "surmuttagrejen" till "hjärtekrossargrejen", haha! Nu spelar Ted sin mysiga musik på stereon. Supermys! Nu ska jag laga färdigt och fixa tvpsel och allt annat som jag behöver göra. Vi hörs snart igen! Hoj!