Vart jag än går! ♥

Hello!
 
Ja, nu har jag gått upp trots att mina ögon höll på att bryta ögonlocket av sig för dom var så trötta. Trotsa sömnen alabama! Det värsta är att jag vaknar varje natt nu för tiden. Stress? I dont know, Känner mig inte speciellt stressad. Vaknar alltid vid 4-5 sen vid 7 och sen när klockan ringer vid 9-10 tiden. Min kropp kanske känner igen ringsignalen när alarmet går på, förbereder sig att vakna liksom, haha!
 
Idag blir det inte så stora knop här inte. Ska käka nu och ta på en film så jag vaknar i lugn och ro. Sedan ska jag gå till banken tänkte jag, styra lite vuxenpoäng. Därefter ska jag göra matschema. Är riktigt spänd på hur det kommer att bli. Planerade inköp och intag av föda liksom. Hur nice som helst. Tänkte jag skulle tvätta som om jag aldrig tvättat förr i mitt liv och önska det fanns mer tvätt. Rensa och lägga iordning. Time to a things right!
 
Har också blivit kär för er som är nyfikna. I en låt. Som fångade mitt hjärta direkt jag hörde den och den fick bli låt sommar 2012. Dock har jag ingen att relatera den till men drömma går ju. tyckte den var riktigt bra för det är en så manlig röst som sjunger, som sångaren i Takida fast sången är på svenska. Så fick jag veta i fredags att det var just sångaren i Takida som spelar tillsammans med sin barndoms kompis och sjunger på svenska. Sjukt bra låt och därför ska jag dela med mig av den! Ha en bra dag så länge så hörs vi senare!
 
 

Lycka är när du ser saker tydligare och blir glad av det!

Hello!
 
Ja, det är ingen större uppdatering här på bloggen. Får be om ursäkt för det, men jag har väl mer eller mindre tagit hand om mitt liv utanför denna! Arbetsförmedlingen, börjat med mina promenader, börjat läsa ordentligt i en bok, försökt finna motivationen till jobbsök och ta hand om mitt hem. Hela helgen har jag mer eller mindre tagit det lugnt och sovit, vilket inte får 10 poäng av mig, men bättre utvilad och vara 110% på vardagarna än att köra 50% och arbetet blir mindre nice!
 
När jag nu har varit otroligt fattig de senaste två veckorna så håller jag nu på med en transformation! Håller på att äta ur det som finns som inte innehåller fullkorn och från och med nu ska min frys endast innehålla grönsaker och fågel/kött. Jag blev mycket inspirerad av min vackra barndoms vän när jag besökte henne för någon vecka sedan, Hon hade varit rökfri i 2 veckor, börjat springa och köra på en mer eller mindre version av lchf. Inte så strängt men ändå liksom tänkte på vad hon stoppade i sig. Otroligt härligt att se att man kan lyckas! Så nu ska jag ta tag i mitt liv och också bli nyttig till min gräns att jag satidigt unnar mig. oohyeah!
 
Har även börjat bli mer tacksam med saker, till exempel när dom ringer ifrån Coop och undrar om jag vill jobba. Lyckan är total när jag ser ett av coopnumren. Helt insane men man blir liksom glad för det lilla och även om det handla om kanske en timme eller två, så tar jag det direkt!
 
Inte nog med att jag får jobba lite ibland så har jag sagt upp saker och ting som tar mina pengar ifrån mig (som jag ville ifrån början men inte längre). Livsenergi, jag återkommer när jag har stadig inkomst! Socks for her, jag överlever nog med den dos strumpor jag har nu tror jag. Återkommer även där när jag vill ha bra strumpor hemlevererade! Nu väntar jag bara på att Vesterålen ska höra av sig. Har omega3 tabletter för en hel familj och jag hoppas det också går att säga upp utan problem. Jag håller bara tummarna för att min framtid blir ljusare för varje dag som går!
 
Förutom min nya push till att verkligen leva livet så har jag sovit fram till klockan 3 idag, dont ask why för jag vet inte ens själv varför. Drog i mig lite mat och sedan stack jag till kolsnäs och la mig där med saft, en cider, choklad och boken jag läser. Läste 78 sidor i den 5 timmars värmen och fick lite färg. Helt okej!

Nu funderar jag bara på vad jag ska göra under tiden kycklingen tinar, promenad på 4 km eller ska jag ta en cykeltur till Rottneros och tillbaka? Det återstår att se, nu ska jag styra upp lite saker på datorn. Vi hörs senare!

Att jobba med sig själv och inse saker!

Hello!

Ja, ett litet inlägg när jag ändå sitter vid min datahörna. När man inte jobbar så ofta och är ledig alldeles för mycket så sätta hjärnkontoret i gång. Vad är viktigt här i livet? Pengar. Pengar har blivit en stor del av mitt liv hokuspokus. Det är det enda som rusar runt i mitt huvud. Därför har jag valt att avsluta allt jag tyckt varit mycket praktiskt. Att få omega3 tabletter varje halvår, strumpor som kommer ibland och självhjälpsböcker mm. Avslutar alla medlemskap som tar pengar ifrån mig. För egentligen, behöver jag strumpor när jag ändå inte har slängt några än? När jag har 7x120 tabletter så behöver jag kanske inte ta något förens det är slut? Sen bokklubben, mycket bra sida men jobbigt att varje månad gå in för att avbeställa en bok, inte nice. Så nu håller jag alla tummar att de går rätt igenom med avslutandet!

Vi hörs senare!

Back in the morning!

Hello!
 
Ja, ja ska börja uppdatera igen i morgon, vi hörs då! Godnatt!