Vad ska jag göra?

Hello!

Ja, vad ska jag göra? Känns som jag är borta idag. Trots att jag ska vara duktig men hoppas det försvinner. Behöver verkligen plugga kan jag säga. Det är det enda som är prio ett! Jag får göra något åt mig själv nu.

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Nya livet kanske ska starta dåligt?

Hello!

Ja, så underbar och så duktig som jag är har jag nu försovit mig. WTF säger jag bara! Det är så typiskt mig att alltid ta en 5 min extra för njutnings skull och så sover jag i hundra år. Jaja, inget jag kan ändra på och bensin i bilen har jag inte. Skrev sms till Ingrid att jag jobbar hemifrån och det ska jag göra. David Lega ska vara utläst idag kan jag säga, tvätten är i ska bara trycka på startknappen och jag ska ta en dusch. Ska ha en mysigt morgon har jag bestämdt mig för, ska liksom ta hand om mig själv. Med varmt te och något bra barnprogram.

Alla snackar om att starta nytt liv och ja, jag är en av dom som sagt. Kanske för jag vill det men det går inte som jag vill bara. Eftersom det bara är idag med projektarbetet, sedan är det slut, nu så kanske det börjar när projektarbtet är över. Just nu känns det som att jag kommer fortsätta med GI metoden men vi får väl se. Det är ju inte fel på maten precis. Blir nog det fast mer underlättat för min del. Typ smörgås på morgon då jag behöver mat som fortast eftersom jag alltid älskar 5 minutaren. Men vi får väl se, det är smörgås som är lättast att ha med sig om man ska ha mellanmål osv. Det löser sig nog! Får väl storbaka om inte mamma orkar.

Klippte mig igår för mitt hår har blivit som svinto. Mitt hår bokstavligen halsade allt vatten Linnea sprutade i håret på mig. Så jag ska nog ta och fixa lite hårinpackning tror jag. Det är ett måste rättare sagt. Frisyren är jag fullt nöjd med trots att det försvann endel längd. Det växer 7cm till balen så det hinner växa ut. Ska ta och lägga in lite kort på min förvandling från rödhårig - blåbärsröd - brun med blond lugg - nyklippt - knallröd så ni får se vad som händer med mitt utseende. Det är ju nämligen så att jag är inte den som brukar ta kort på mig själv, jag kan liksom inte. Så jag får göra mitt bästa sen när jag posar, haha!

Nu ska jag starta min dag! Ska skriva om min TO DO LIST!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Te is my new drug!

Hello!

Ja, som titeln.. Te is my new drug! Jag vill dricka te, jag vill samla vuxenpoäng och jag vill flytta hemifrån. Jag vill mycket mer än så, men måste först ta studenten och gå på bal. Skaffa jobb eller kanske utbilda mig. Jag får se vad som händer men jag tänkte bara säga att hallonte är gott, något som kanske är underskattat! MUMS!

Sedan vill jag säga grattis till Mikael som fyller 20 år, GRATTIS!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Where are you christmas?

Hello!

Ja, nu sitter jag här vid köksbordet och funderar på livet som snurrar runt just at the moment. Skolan rullar, tärningen rullar, jag rullar, allting känns som att det rullar! Jag måste hoppa av denna rullning och börja tänka på vad rullningen är på väg. Det känns som något har trasslat ihop sig innuti mig som måste trasslas upp. Jag vet inte vad det är eller hur jag ska göra men ska bocka av sak för sak och se vad som händer. Kanske borde börja om från början igen?

Helgen har varit full av regn, fylla, spya och massa mys i stugan. Det känns bra men just nu slår det liksom tillbaka. Kanske borde ta saker och ting på allvar? Som känslor, läxor och livet? Hur pusslar man ihop sitt liv när man inte vet vad som är felet eller vart man ska börja? Det är väl något jag får fundera över i guess. Skulle ju inte sitta fel att ha någon där att hålla handen när åskan går.

Just nu, denna dagen, även kallad skyltsöndag, viger vi in julen. Med alla dess dofter, färger och ljud. Nejlikor, lussebulle, pepparkaka, advendtsljus.. men ingen snö. Vart tog julstämningen vägen? Jag har ingen julstämning at all. Antar för att allting i mitt huvud cirkulerar oftast runt någon att hålla kär men antar att jag får hitta något annat att bli grymt intresserad av. Hoppas snön kommer snart, så har jag minnen att tänka på iaf.

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Det drar sig mot sitt slut, en helg kvar!

Hello!

Ja, nu sitter jag i skolan och fördriver tid. Dels för vi har projektarbete vilket vi snart är klara med och dels för jag väntar in att Mikael ska hamna på rätt station. Jag har precis ätit och innan det hade vi svenska. Fruktansvärt nervös var jag, det skakade i hela mig. Visste typ inte vad jag läste. Pratade om Mimmi och det är ett ämne jag fullständigt skulle kunna bryta ihop inom. Men jag tror jag fokuserade fullt på att inte gårta så det blev inget av det. Men gud, vad mina klasskompisar ska veta vad ont det gör att mista den bästa vännen i hela livet. Utan ord, lyssnar till 110 och bara är där när du inte vill vara ensam.

Inte nog med att historian, då vi såg på Dansar med vargar, där alla djuren dör så man ska böla sönder. Speciellt vargen. Och att sedan veta i tankarna att man ska snacka om sin bästa vän som är kusin med vargen liksom. Det var jobbigt. Mikael ska ta med den så ska vi se den om jag inte lånar den av honom. Böla blir, garantert!

Nu vet jag inte om jag ska ta och kolla över lite på en ny novell eller eller kanske lite projektarbete eller om jag ska göra lite priolista på mina grejer. Jag ska kolla över kalendern tror jag. Sedan tar jag bilen in till stan där en kille med troligen mjukisbrallor väntar.

Dieten GI har jag som fördjupning + att vårat projektarbete går mot sitt slut och avslutas den 30:e novemeber, närmare besätmdt på Pappas och Andreas namnsdag och Mikaels födelsedag. Så det blir väl att fira både in och ut i guess! Kolla gärna in bloggen för nu blir det blogg action på hög nivå!

Cyaa in the dreams!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Skolan och en smygande huvudvärk.

Hello!

JA, nu sitter jag i skolan. Duktig som jag är! Börjar komma en liten smärta i huvudet och jag evt itne vad det kan bero på men vi får väl se vad som händer. Idag ska jag träna med Erica efter hälsopedagogiken och religionen. Sedan blir det hem osv. Kanske skriver en rad då. Vi får väl se!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Så som det var förr!

Hello!

Ja, nu sitter jag här runt 7-8 tiden på morgon under min lediga dag. Mina klasskamrater skulle kalla mig galen, ruskig bra, skötsam.. ja, you name it! Vi har nämligen Studiedag, eller ja.. typ hela Karlstad har väl det om jag inte är helt borta? Eller är det bara ryckte?

Har precis druckit upp mitt te. En vana som börjar ta form, gillart! Är detta ett vuxenpoäng tro? Får nog börja räkna vuxenpoäng på riktigt tror jag. Då blir det många poäng tillslut, så som jag samlar! Haha! Ska snart packa väskan för idag ska jag och Erica träna på S.A.T.S. Älskar verkligen att träna nu. Men vet inte om jag har tränat för mycket för jag börjar få ont? Knäna framförallt. Inte så ont att jag inte kan gå, men det värker litegrann. Kan det vara morgonstel eller otränat knä? Sistnämnda låter som rätt svar.

Projektarbetet börjar gå mot sitt slut. Precis 10 dagar kvar idag sedan är det mätning av alla kroppsdelar osv. Får se vad som händer. MLi sa att sista dagen då vi ska mäta oss så ska vi inte äta frukost pga att vägningen kan bli problematisk. Nejda, jag gillade bara det avancerade ordet. Men man kan gå upp i vikt av den maten. Liksom, ja ni fattar nog själva! Ska även göra en muntlig redovisning om GI metoden inför klassen om 1½ vecka ungefär. Så nu gräver jag information och fördjupar mig i mitt eget projektarbete. Ska lägga upp information om olika saker angående GI metoden på projektbloggen. Gå gärna in -> http://annapalaavsmli.blogg.se

Eftersom jag har mycket arbete på gång här nu så har jag gjort en TO DO LIST. Jag är lite av ett kontrollfreak, precis som min mentor Ingrid. Hon planerar tusen saker nästan ett halvår framåt. Kan nästan säga att jag är likadan! Jag skriver upp ALLT i min kalender, även saker som andra ska göra?! Är jag redan stressad trots att jag inte har jobb, barn, lägenhet och hund?

Ikväll ska jag sova i stugan vilket ska bli hur skönt och mysigt som helst. Ska även köra lite bil och fira en gammal vän som är myndig fyllda, grattis! Får se om man får kul. Har en känsla av att det inte blir så rockigt men den som lever får se!

Såg på Dora utforskaren förut. Nu kanske ni undrar vad det är och det är ett barnprogram på Nikelodeon. Ett banrprogram där barnen kan lära sig engelska. Det är för 5 år och yngre kan jag säga! Då undrar ni om jag kan engelska? Ja, jag är rätt bra på engelska trots att jag inte tar framfötterna och lägger ner mig på MVG. Men jag såg detta för jag kom och tänka på gamla tiden. Det var inte för att se programet jag såg det utan för att få tillbaka den mysiga, härliga känslan av att iaf vara yngre och ha mindre problem, mindre att göra. När jag brukade vara hemma och var sjuk när jag var yngre såg jag på Dora för det gick inget annat på kanalen, sedan hade vi ingen annan rolig kanal att titta på som vi nu har t ex Disney Channel. Så jag fick lite nostalgi klockan 6 imorse och bytte inte bort Nikelodeon.

Nu ska jag gå runt plocka lite innan jag springer till bussen. Vi hörs!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Lars Winnerbäck

Hello!

Ja, jag kan säga att uppdateringen från min sida är kass! Detta pga diverse ting som har med skola att göra. Projektbloggen är något jag prioriterar nu vill jag lova! Det är bara 15 dagar kvar sedan får jag äta vad jag vill igen! MLi har givit mig pisk och vill att jag skriver oftare i min blogg men ACK! Jag har för mycket att göra. Anna ska växa upp och klara sig själv! Nu ska hon sova! Förövrigt är Lars Winnerbäck king ashell!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Nu ska jag börja rycka upp mig själv!

Hello!

Ja, nu är det 2 veckors extra ledighet för att jag leker med barn annars. Men nu efter en veckas lov ska jag nu rycka upp mig och gå till skolan någon av dagarna. Ska bara skriva mail till Ingrid först så man kan ha lite koll när man kommer dit.

Sitter ju i stugan nu, hur mysigt som helst! Jag ska städa och håller nu på att tvätta. Plugg ligger i en ica kasse på bordet. Ska kolla på det lite senare när jag duschat och gjort mig iordning osv. Hoppas någon vänlig själ får fnatt och besöker mig i snart vintermörkret. Skulle snöa idag men jag ser bara regn utanför fönstret. Hoppas på snö snart, jag vill ha jul.

Nu ska jag göra något vettigt som skolarbete eller duscha! Men ni osm läser kan ju smsa eller ringa, Anna tycker inte om att vara ensam. kram på er!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander