Allting är som vanligt med inget är som förr!

Tjena!

Ja, då sitter man hos Liljan igen! Imorn börjar jag 12 och slutar 16. Göttans att få lite sovmorgon. Så snart blire väl hem för att få lite skönhetssömn. Efter jobbet blire ju hem och säkert blire att va med Liljan & gänget igen! Han spelar match imorn så den skulle jag se om han ville, antar att han vill ha lite stöd.

Är lite trött nu. Somnade nästan när vi kollade på Italien - Spanien. Snacka om att dom spelade segt. Inte ett enda mål under matchens gång. Det blev förlängning och ingen gjorde mål. Sedan vann Spanien på straffar, glad nu Stoffe? Det var i slutet av matchen det var mer "NEJ TÄNK OM DET BLEV MÅL DÄR!", så jag somnade ju inte helt.

Nu ska jag nog vara lite social och försöka förstå när dom pratar norska här bakom, ciao!


MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Oleee, Oleee, Oleee, Oleee!

Tjena!

JA, det blir inte så mycket skrivet här nu när jag har tid till en massa annat under dagarna. Har jobbat första veckan sedan har det varit Kolsnäs osv. Umgåts mycket har jag och då existerar inte datorn för mig, mohahaha!

Gårdagen var den bästa på länge, jag känner att jag börjar leva livet nu! De senaste 2 månaderna har varit de bästa på länge och de har jag många vänner att tacka för! Ni är guld värda. I alla fulla fall så var det ju midsommar afton igår. TREVLANS VÄRRE! Som förra året så var jag med Liljan och hans släkt. Fast detta året vågade jag gå själv och det som kändes bra var att de vuxna tyckte det var lite som en självklarhet att jag skulle närvara eller ja, fick den känslan iaf när de pratade med mig och frågade mig om det.

De hade lagt ett litet program så vi inte bara sitter och super för att bli fulla. Först ut var Volleyboll, mitt lag förlora men jag gillade mitt lag ändå. HÄRLIGT GRABBAR! Sedan blev de lite ölhävning, 4 från varje lag. Jag avstod den delen av tävlingen. Vi förlora nog då också för Ole var bara allmänt dryg med att dricka, haha! Efter ölhävningen blev det Kubb, elitkul! Förlorade även där men vi kämpade hårt grabbar, och kul vare!

När det var över med tävlingen så satte sig alla till ro och umgicks med varann. Det kom lite folk från alla håll och jag hade så kul & så trevligt med allihopa! Systeryster kom och Andreas kom och folk jag inte sett på väldigt länge. Det känns skönt att veta att jag har världens bästa vänner, bättre än dom jag har kan man aldrig få!

Kvällen avslutades med en promenad tillsammans med Alek vid halv 8 på morgon. Det var mysigt. Var lite roliga gubbar som gick förbi, haha! Sedan gick jag in och sov till klockan var runt 12. Kunde inte somna om för fem öre för jag kände att jag sover bort dagen om jag gör det. Nu är klockan snart kvart i 12 på kvällen och jag känner careface på de faktist. Klockan är liksom bara barnet nu. Jag lever! Jag mår så jävla bra och bryr mig inte om någonting just nu!

För att inte vara allt för osocial så ska jag nu umgås med Kristoffer, Liljan, Pekka och Daniel, sayonara!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

I min dröm är jag trygg och varm

Tjena, tjena!

JA, då är det midsommarafton imorgon då. Det ska firas med norskar vilket är fördel för mig. Fördelen är inte sällskapet utan att jag får lära mig lite av språket med tanke på att jag ska till Norge och jobba. Det ska grillas och tävlas och umgås på hög nivå, underbart! Dock ska jag äta hemma pga tandvärk. Har ju brace så det är lite därför.

Snart hoppas jag Pekka kommer så vi kan diskutera morgondagen tillsammans. Vi måste styra brudar och de känns ju inte så bra. Aja, jag får ta smällen och gå. Ska prata lite med Pekka om det tror jag. Eller syster om hon följer med.

Nu ska jag se en bra disney film, Skattkammarplaneten eller Skönheten & Odjuret står det mellan. Får se vad det blir!

Sayonara

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Untraceable

Tjena!

Ja, då är jag förbannat trött och huvudvärken sitter i. Borde egentligen inte vara här jag är nu för jag ska upp imorn. Idag vart det så och imorn kommer det nog vara desamma. Men imorn ska Linnéa klippa mig sedan ska vi se på film. Med typ halva Kusin skapet av Liljans släkt. Sedan får vi se vad jag hittar på med Linnéa hon åker ju. Sedan ska jag vara med Sara Ö & midsommar blir nog Pekka med på nya äventyr!

Nu blire film sedan hem, sayonara!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

BÖLPARAD!

Tjenna!

JA, då sitter jag vid dumburken som Mli brukar säga. Sitter och pratar med en god vän och jag får många härliga skratt. Även städar lite, kollar lite på Malins födelsedagspresent. Nu ska jag ta något att äta om jag inte skiter i det och kanske inväntar min mor istället?

Sleten som fan är jag och imorn blire jobb igen då. 8-12, ryggen vill inte.Men jag måste få cash! Ska till Sthlm ffs! A.L HERE WE COME!

Nu drar jag, drygt som det är att städa. Sayonara!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Bleed American

Tjenare!

JA, då är det sommarlov! FYSATAN VA SKÖNT! Dock har jag lite rest i ULS men jag överlever! Ser kanske inte fram emot sommarn så mycket med tanke på att jag inte har så många att vara med men jag är glad att jag slipper pluggandet. Kommer ju typ sommarjobba med min skollinje så det känns ju gött. Norge blir nog om snubben som erbjuder rum har familj. Mycket jordgubbar it will be!

Idag blire mycket, ska snart åka till Deje och säga grattis till Frida för hon går ur högstadiet. Sedan ska jag och kolla när syster minglar med sin balklänning efter det ska jag & Linnéa gör iordning oss och dra till bouschen där ida har sin sommarstuga. Är faktist itne sugen på att dra dit ikväll men jag vill inte heller sitta hemma och tycka synd om mig själv.

Nu drar jag, blir bara deprimerad av denna dumburken! Sayonara..

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

This is the end..

tjenna!

JA, då går man om cirkus 3-4 timmar på sommarlov. GÖTT! Just nu är pappa här medans jag göra mig iordning och så väntar jag på Liljan. Funderar på om jag kanske ska ringa så hämtar vi upp han ist? Yeye, de spörs!

Ikväll blire Ida dåra, vet inte om det kommer bli så roligt men vi får väl se helt enkelt. Jag & Linnéa ska iaf göra oss iordning i lugn och ro sedan kanske cykla upp dit. Sedan får vi även se om det blir Kolnäs imorn, SUGEN?! Ska ringa Sanna senare och se vad hon gör.

Men nu blire sminket, bye!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Enemies of Silence!

Tjenare!

JA, idag tar då syster studenten. Student 08! Alla rum accept my room är clean. Jobbade igår till halv 1 så jag kände verkligen zero intresse att städa mitt rum. Under tiden jag var dutti och tjänade lite kosing så höll Linnéa mig sällskap.
Det blev mer snack och liten verkstad men så är det ibland när man måste prata igenom saker och ting!

Nu ska jag när som helst iväg igen och jobba! Väses fotbollslag måste bli nöjda! Efter ca 10 slaget så ska jag hem och göra mig iordning inför studenten. Ska hjälpa mamma lite också, ork! Men nu ska jag iaf iväg för att få lite gjort, vi hörs! ciao!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Städpatrullen!

Tjenna!

JA, idag städar jag. När det är så SUPER FINT väder! Jag tänkte att jag tar alla kläder idag sedan tar jag resten allt eftersom. Anledningen till titeln på detta inlägg är pga att min mormor ska komma hit och städa också, hon älskert! Detta pga att min syster tar studenten på torsdag och då måste allt vara så förbannat fint. Jag känner inget speciellt för hennes student, är den verkligen så stor? Jag har för mig att jag hört vid fikabordet att förr så tog man studenten då man blivit utbildad? Ja, jag vet inte säkert. Men är det så lär man ju få vänta några år på hennes student med tanke på att hon inte vet vad hon vill bli förutom bartender då.

Jaja, alla kläder ska fixas sedan får vi se vad mor tycker om jag ska ge järnet ikväll. Nu är Anki sugen på att bada så det blir ju lätt att dra till Skivan. Hoppas hennes cykel är i funktion bara. Annars blire bilen, Ankis mamma är en supersnäll mamma! Efter badet så blire nog städning igen. Men nu ska jag fortsätta och sedan får vi se vart livet tar mig.

Jag ska starta upp ett nytt liv när sommarlovet kommit igång. Jag ska bli smal, jag ska få självförtroende, jag ska bli wonderwoman! Nu är det bara att vänta en vecka till sedan är jag ute på löpbanan!

Badet blir, ciao!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Moped Crew!

Tja!

Får ursäkta min bloggtorka, men när det är så förbannat vackert väder så kommer idéerna om att göra en massa saker fram. Det är som när blommor växer, fröet ligger i dvala tills det växer av vatten & solsken, till slut så slår den ut till en riktigt vacker ros. Valde blomman ros för den anses vara "fin" av någon anledning. Någon av er kanske vet? Jag vet iaf inte.

Helgen iaf har bestått av bad, sol, a-traktor, moped, grillning, långa dagar och brudarna, Linnéa & Ida. Sånt här hålligång har jag inte haft sedan.. typ.. aldrig? Kanske var det när Sanna bodde i Sunne. Då var i igång en hel del faktist. Men i Deje, där kan nog allting hända, bara man själv tar tummen ur röven och gör det. Denna helgen har nog varit den 2:a bästa helgen på länge. Fyfan, nu är sommarn på väg!


Imorn blir det storstädning, tro detta eller ej men min mormor ska vara med och gräva i min stia! Sedan kanske jag ska vara med Anki, min barndoms vän. Annars blire väl som vanligt antar jag, stek & bad! Antonio ska klippa gräset också, det ska bli intressant att se.. Sayonara!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander


Lars Winnerbäck - Musikens Poet

tjena!

Ja, idag har man vart i en annan del av Filipstad. Tom var en söt liten pojk, synd att jag var så fördomsfull men ändå inte, haha! Vi spelade Wii med hans polare och sedan lagade vi mat. Bussresan var lång för lite fesen skit som han, haha nejdå! Men jag hade kul och vi får ju se om det blir någon mer gång med tanke på framtiden!

Imorn ska det bli bad med en massa brudar & fika ska vi ha med också! TREVLIGT! Innan 1 imorn ska jag & Linnéa vara hos Ida för att sedan möta upp Ida & Tone någonstans på vischan! Sedan blire stek på Skivan, dock blire nog skuggan för min del.

Nu ska jag sova för jag är redigt trött, sov gott allihopa! Ciao!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander

Det är jag & Tarzan, duon of the djungel!

Tjenare!

JA, nu är jag tillbaks då. Hel och nästan frisk. Jag har stekt på som fasen ute i djungel där Tarzan bor sörrni, så nu ser jag ut som en röd falukorv. Det har blivit så illa att jag fått brännblåsor faktist. Ärrbildning kan det bli av det också sa min mentor. Sedan sa hon att på bröstet så kan det bli väldigt illa eftersom det sitter så nära benen eller vad det var. Inte så jäkla snyggt att ha en massa prickärr på bröstet kanske?

Skriver mer senare för jag är för slö för att skriva, nu ska jag ut med voffen!

MUSIC IS LIFE
Anna Molander