Att sluta cirkeln..

Hello!

Ja, nu har jag varit på min allra sista processhandledning. Kändes lite wierd i kroppen eftersom avslut inte är så stor grej för mig. Kan vara många bidragande orsaker till det, t ex studenten. Lite intressant att se eftersom nu ska jag styra mitt eget avslut med den fina klassen jag går i. Det ska bli intressant hur jag gör det faktiskt.

Men nu över till något annat. Eftersom jag varit två månader av mitt liv på Lanzarote så har jag ju missat en hel del som hänt här på hemmaplan. Sunne har babyboom för tillfället, kommer det inte ut ett barn så är det tillverkning av ett på g. Så ska ni ha en barnvakt så stället jag mer än gärna upp! Skaffa barn själv då, tänker ni. Men nu är det så att jag är inte riktigt redo för att bära runt ett barn på min arm, men jag lånar gärna ett barn lite då och då. Övning ger ju färdighet, så tänk vilken powermorsa jag kommer vara när jag passat allas barn och sedan får egna? Badass plan alltså.

På tal om barn dåra så har ju vår kära Princessa Viktoria kläckt ut en liten dotter, Estelle. Så vill kronprincessan ha en barnvakt så är jag tillgänglig kan ni hälsa henne! Det missade jag ju när jag var där nere. Whitney Houston dog också fick jag veta. Dock var det spansk tv så man visste inte vad turbulensen handlade om förens man såg RIP på Facebook. Men är jag hemma igen.

Det är full planering för de kommande 3 veckorna vilket känns så galet som det går att bli. Nu är det städning, tvättning, diskning, tårta, fika, party, hundpassning, sommarjobb, examen, kalas, massage, löshår, och framför allt LEVA LIVET på schemat! Det är det jag försöker styra upp så smidigt som möjligt nu, men först skolarbeten som ska bli klara!

En annan sak jag missade när jag var borta var ju årets melodifestival! Sean Banan och Dead by April var med, vilket jag finner väldigt otippat! Men alltså, skulle Dead by April komma till Sunne och man skulle få VIP, då skulle man nog inte banga att försöka fria till en av de tatuerade snubbarna. Muskulösa, badass boys! Så därför tänkte jag bjuda på en video med dom ifrån melodifestivalen. Mums för ögat mina vänner, ha det bra!


Dead by April - Mystery


GALET!

Hello!

Ja, nu sitter jag i skolan och försöker bli klar med mina uppgifter. Det är bara att köra på minsann. Är tyvärr inte kontaktbar idag pga plugg så vi hörs när vi hörs, ha de bra gullgrisar!

De är mycket, men de går bra nu!

Hello!

Ja, nu är det all in i det sista! Det är 17 dagar kvar tills jag fyller 21 hela år plus tar examens och förbereds för jobbvärlden, galet! Det är ca 8 dagar kvar tills betygen sätts, så nu är det mycket mina vänner! Måste göra klart allt nu innan det är för sent och det är bara att JOBBA JOBBA JOOOBBA!

Eftersom det är så lite tid kvar så måste planeringen börja i tid! Pratar redan med folk om hur jag ska firas, vad som ska bjudas och vilka som ska få komma. Det värsta är att allt detta måste jag skriva ner för det börjar bli lite jobbigt att försöka komma ihåg allting i huvudet. Kommer få använda mig av Facebook när det kommer till inbjudningar av de människor jag inte har nummer till och jag kommer få hjälp av nära och kära med smörgåstårta, städning och uppstyrning av vad som ska finnas i lägenheten! GALET, GALET, GALET!

Jag sitter här med världens energi att bara äga världen. Snart är jag färdig med skolan och behöver inte gå mer i skolan förens jag känner att jag vill ha mer kunskap i min backpack. Det är så sjukt nära att det känns så galet långt bort. Det är inte förens om 2 veckor, men två veckor går galet fort! Synd bara att man inte fattar det förens man står där på examensdagen!

Mitt i allt detta har jag lyckats blivit halt. Inte på den foten som jag stukade utan när det fröken höger fot som har åkt på någon form av belastning. GAAAH! Ringde vårdcentralen idag och det var bara att knapra lite piller och blir det inte bättre, så får jag hälsa på farbror doktorn. Första gången jag ringde vårdcentralen förövrigt. Första gången i hela mitt liv, galet! Skulle just sitta fint om det är en stressfraktur i foten, som en klasskompis trodde det kunde vara. GALET, GALET, GALET!

Nu ska jag avsluta det jag håller på med sedan kallar Johnny B på mig, vi hörs nästa gång jag tar mig tid till ett litet inlägg. Ha de bra min hjärtan!

I've got the power!

Hello!

Ja, idag fick jag det lilla solsken jag behöver för att orka igen. Ibland behövs det bara att någon säger några ord så är man på toppen av ett berg och man är bäst i hela världen. Att få sådan inspiration som jag fått idag har jag aldrig fått tidigare. Att sitta här utan något bestämt mål och ändå känna att jag ska äga hela världen, är helt sjukt! Det pirrar i magen och min energi är hur bra som helst! AAAAH GALET!

Vi hade en typ av inspirationsdag idag. Först kom två stycken (från communicare och kommunen) som pratade om hur man startar företag och svarade på frågor om vi hade några. Mindre kul eftersom att STARTA FÖRETAG = MYCKET JOBB OCH PAPPER! Men det är intressant, man blir liksom lite mer sugen när man får veta mer. Taggad 4 av 10. Kanske för att jag försov mig imorse och kanske för jag varit med på detta en gång tidigare och det är mycket att smälta. Men det lönar sig alltid att lyssna och vara aktiv i skrivandet. Man tjänar mer på det än man tror!

Efter lunchen kom Gunbritt Jansson och Ina Forssberg, mor och dotter. Gunbritt var jag hos på praktik första gången vi hade praktik. Skulle vara hos henne några dagar och vi löste dom genom att jag kom dit och pratade med henne en av dagarna. Hur är hennes företag är, hur det är att styra ett företag, vad erbjudar hon i sitt företag osv. Sedan fick jag komma på en öppethusdag dom hade på Kolsnäs motionscenter där Gunbritt har sitt företag. Mycket intressant, dock var produkterna för dyra för en student så jag fick avstå men prova på gick bra! Ina är Gunbritts dotter och hon har flera bollar i luften samtidigt. Sångerska, eventfixare, hälsobranschen, you name it! Riktigt laddad kvinna! Lite basic fact om vilka dessa är.

Ina höll en föreläsning för oss. Den lilla solstrålen. Eller lilla är nog fel ord den FETASTE SOLSTRÅLEN EVER, låter lite mer rätt, om jag får säga det själv. Hon pratade om hur drömmar och visioner inte bara är silly stuff utan det är verkligheten, om du gör det till den! Som jag många gånger säger "Man kan om man vill" eller "Allt blir vad du gör det till". Det är så sjukt sant, synd att jag bara inte ser till det till mig själv och lyssnar in det eftersom det är sant. Ina var den lilla kick jag behövde för att komma tillbaka igen. För att inse att inget är förlorat om jag fortsätter att kämpa. Det finns inget att vara rädd för, vad kan hända egentligen?

Dessa 3½ timme jag hade kvar i skolan gjorde mig så powerfylld så jag känner mig helt oslagbar nu. Tvätten ligger i och det brinner i mina fingrar. Nu ska saker och ting bli gjorde och många andra bullar! Taggad 129872847394 av 10, bra betyg va? Vi hörs när jag är färdig. Bjuder på lite inspirationsvideos som är värda att se som vi fick se i klassrummet. Glöm inte: Du kan om du vill och allt bli vad du gör det till, det är bara du som styr vart ditt liv ska ta sin väg!

My redeemer lives - Dick & Rick Hoyt!





The Meaning of life!




Carry on my wayward son..

Hello!

Ja, nu är det plugg på hög nivå. Och Supernatural. Och mysigt regn. Och levande ljus för att hålla värmen. Jag är helt såld på att ha sådana här dagar så bara soffan gäller, en skvätt vin i glaset, regn utanför och bara en massa Supernatural avsnitt, bättre dagar än sådana finns inte! Jag är snart färdig med säsong fyra och är snart ikapp alla andra som följer super hunkarna the Winchesters. Jag har säsong 5 och 6 kvar, sedan är 7an på gång. UNDERBART!

Måste återgå till arbetet så vi får höras senare. HAr en låt som ska hamna i bilen och damn var jag ska glida runt! men den bjuder jag på nästa gång. Vi hörs!

Från ett nytt liv till ett annat!

Hello!

Ja, nu har jag kommit tillbaka till säkra hemtrakter! Första veckan kunde jag inte ens förstå att jag var hemma. Åkte runt och runt i Sunne i nästa 2 timmar en dag bara för att försöka förstå att jag var hemma igen. Resan på Lanzarote var en upplevelse utan dess like. Jag har lärt mig mycket saker om mig själv och mina tankesätt för framtiden och saker blev klarare för mig än vad de varit tidigare. Skulle nog kunna åka tillbaka, om jag då känner att jag kan lämna älskade Norden i 3 månader.

Det har hänt mycket sedan jag kom hem också. Känner att jag inte riktigt hinner med allt. Samtidigt som jag ska ta hand om mig själv ska jag ta hand om allt annat som ska i framtiden ta hand om mig. Så frågan är om man måste välja att ta hand om sig för stunden eller ta hand om sitt framtida jag som i slutändan tar hand om jag-nuet? Att hitta en balans mitt emellan är inte lätt men det är en utmaning. Prioritera efter vad som känns bäst, det är en bra start!

Har inte skrivit något inlägg sedan jag kom hem eftersom jag har prioriterat ner dator radikalt sedan Lanzarote. Man kan säga att jag var på rehab mer eller mindre. Mina dagar har varit, mer eller mindre, orkeslösa. Har gått till skolan, kommit hem, sovit, vaknat, sovit igen osv osv. Har sett på The big bang theory och Supernatural för att döda tid, fast jag egentligen borde fixat här hemma, plugga och styra ihop saker. Det tar sin lilla tid att "komma hem", precis som att det var att börja känna sig hemma när man kom till Lanzarote. Veckan som kommer nu, kommer jag troligen känna mig mer hemma än vad jag gjorde min första vecka på svensk mark.

Men nu är jag snart tillbaka, back on track, full recover, fullt återställd, tillbaka till mitt riktiga jag igen. Försöker ta tillbaka min rutin och försöker hitta min energi att orka med. Detta blir nog bra. Men nu har ni lite uppdate ifrån mig och jag måste styra annat så vi får höras i morgon eller lite längre fram. Nu står skolan högt på priolistan! Ha det så bra!