Owl City

Hello!
 
Ja, nu sitter jag hos mor i solstaden Karlstad. Otroligt skönt att landa eftersom jag ska vara här hela helgen plus att jag får sova i mors stora säng. Underbart, underbart!
 
Har haft två nöjda kunder idag och imrogon blir de flera! Skönt med lite flow faktiskt. I morgon ska jag söka jobb i Norge också, håll tummar och tår på att jag får ett fort och smärtfritt!
 
För övrigt i morgon ska jag fixa Owl city skivor, har glömt hur bra musik den snubben gör. Mycket kärlek till honom! Behöver lite deep musik i bilen när jag åker överallt. Mina egna lugna favoriter :)
 
Nu kallar soffan på mig och boken jag läser, ett kapitel idag, eller två. Det beror på hur mycket ögonen orkar med det. Men ni får ha det bra där ute och sova så gott. enjoy the musikvideo :)
 
 

The saltwater room.

Hello!
 
Ja, nu är min massagevecka igång! Sitter just nu hos mormor och morfar för uppladdning med fläskpannkaka och mjölk. Vaxning och en massage idag, sitter som ett smäck! Jag är taggad!
 
Igår drygade jag mer eller mindre hela dagen, vet inte riktigt vad det var som gjorde mig otroligt seg alltså. Men jag kom iväg till Deje efter många om och men, hade en supermysig kväll med mina kussar och därefter åkte jag hem till grottan och läste ett kapitel. Vaknade farligt tidigt och somna om gick ju inte i första taget.
 
Men nu är det mat, vi hörs senare!

Den som kom på att CV behövdes när man sökte jobb alltså..

Hello!
 
Ja, nu sitter jag hos mor i solstaden. Försöker skriva CV och försöker söka ett extra jobb men går det bra? Inte direkt. Vad skriver man när man söker jobb? Vad ska man ha med i sitt CV för att det ska vara lockande och samtidigt realistiskt? Fan, mörda mig långsamt alltså. Ursäkta uttryket, men jag börjar tappa tålamodet. Vill att min mamma ska vara hemma nu så hon kan hjälpa mig. Blä. Det är inte någon positiv Anna som sitter framför datorn. Det värsta är att jag har försökt uttrycka mina känslor i bild men det slutar med att jag ser ut som stryk. Så jag fick smöra på med ett leende eller två, lite oseriös med hårklämman också. Enjoy!
 

 
Bilderna när jag har blått linne är ett tidigare tillfälle när jag var hos mor, typ för ett halvårsen!
 
 

Vuxenpoäng, yeah.

Hello!
 
Ja, nu har jag ätit mat så jag trör att matkoma kommer att infalla, galet alabama! Nu har jag även dragit på mig lite vuxenpoäng om jag själv får bestämma. Tvättade insidan på bilen, alla rutor, med allrengöring och trasa. Gul trasa blev svart. Bytte även ETT av alla fyra däck som vi bytte, vuxenpoängen är väl total eller vad säger ni? Nu måste jag bara träna armarna så jag orkar bära upp däcket när det ska bytas nästa gång.
 
Tur att morfar hade däck hemma, jag har både morfar och morbror att tacka! Annars hade jag varit kriminell alabama och varit en fara inte bara för min egen del utan även för andra. Som Peter sa, jag var svart och kriminell när jag kom men ren och snövit när jag åker. HAHA!
 
Har även kollat hur långt jag åkt de senaste månaderna, och om matten är rätt så är det drygt 1000 mil. Inte konstigt med mina äventyr men jag tänker: vart fan kan jag varit för så mycket har jag väl ändå inte åkt? Var stockholm fram och tillbaka när vi skulle på Amy Macdonald, men sen då? Uddevalla fram och tillbaka eftersom jag skulle till Lanzarote. Drog ju IOFS till årjäng i helgen för att rädda en stackars pöjk, fast egentligen var det inte så synd om honom. Jag är för snäll ibland alltså. Jaja, jag ska kolla upp hur långt jag åkt sedan besiktningen den 3 Januari i år. 232696 tror jag det stod när den besiktades, ska bli intressant att se vad det står när jag kommer ut till bilen sen. Jag vet att det ligger runt 24.... någonting. Mohaha!
 
Nu blev det ju lite utdraget allt så jag ska åka över till grottan igen, styra in däcken där och sedan försöka masa mig iväg till stan. See you later aligator!

Movienight and a criminals mind!

Hello!
 
Ja, nu är jag lite tillbaka i rutan. Dock går detta väldigt segt med att komma igång med skrivandet. Det är inga problem att skriva, det är bara det där med datorn. Har omformaterat den en gång och när det var klart upptäckte vi datorns egna omformateringskod, fan liksom. Aja, den ska snart till Dr Robert och fixas. INOM SNAR FRAMTID I HOPE?!
 
Just nu sitter jag iaf hos mormor och morfar vid deras datahörna. Måste säga att jag saknar datahörna-tiden jag hade hemma. I mitt rum hade jag världens största databord och min säng liksom. Man får mer känsla när man har mer utrustning. Precis som att pyssla, du behöver allt material för att kunna göra en färdig produkt. Eller vad jag nu ska kalla det.
 
I natt sov jag hemma i grottan där det var mycket varmare än vad det varit de senaste gångerna jag har varit där. Läste färdigt första kapitlet av Twilight bok nummer 3. Mäktigt stora böcker på minst 450 sidor. Då är det svårt att finna motivationen att läsa och börja. De två första kapitlen är som två normala, helt insane. Men ett kpaitel är iaf klart och nu snart är det dags för nästa.
 
Varför jag for till Deje igår kväll var för att idag ska jag med min vapendragare och best compadre gå på bio. Förälskad i Rom, titeln låter ju frö bra för att vara sann. Har inte varit på bio sedan Pirates film nummer 4 kom ut och det var väl 1½ år sedan. Så detta har jag sett fram emot sedan premiären 24e augusti. Så jag tänkte jag åker ner hit och sover så är det inte långt till Karlstad. Ska styra upp mitt CV hos mor för Dr Robert sov när jag skulle till honom och låna hans dator. Så nu ska detta göras! Ska även försöka få barnpassningen på ett gym, håll tummarna! Det är inte mycket men det är något!
 
Varför jag nu sitter vid datorn är för att jag ska boka inför bion ikväll, sedan väntar jag på morbror Peter. Pärlan som ger så mycket! Gud vad jag älskar honom alltså. Sist vi sågs fick jag lite bidrag i min arbetslöskassa och nu när jag blivit kriminell (HAHA!) så fixar han och gör mig clean igen. upptäckte igår att mina däck var HELT utslitna nämligen så nu är han och fixar ett par däck som jag ska få låna till mina vinterdäck ska på, vilket är om typ 10 dagar. Min morbror är GRYM!
 
Movienight tonight och jag kör kriminellt, men inte länge till! Vi hörs senare och ha det awesome people! Me like you a lot!
 
 

Trött tjej redo för sängen!

Hello!
 
ja, i morgon är det upp tidigt. godnatt via mobilen.

min dator är på sjukhus!

Hello!

Ja, nu är det så att min dator är på sjukhuset och blir en bättre dator. Därför får jag hänvisa er till min facebook, Instagram eller min mobil för vidare uppdatering om vad som händer i mitt liv. Vi hörs snart igen med friskare dator, schysst bilder och en hel grym ny design. Good night awesome people!