Det snurrar i min skalle..

hejsan hoppsan!

Ja, då var det torsdag och imorn är det prov. Som vanligt, är jag ute i sista minuten. Men jag är iaf pigg vilket är bra! Då blire mycket gjort ikväll/natt. Dagen ahr gått som den brukar, fort. Började imorse med idrott där det blev mer dans än styrka! Sen var det idrottslära och vi diskuterade Richard Sandraks barndom som bestod av preparat och styretärning på högnivå. Genom att vi gick in på anabola så kom frida in på en brutta som tog det och hon hade tydligen HIV. Då var vi inne på sexsjukdomar och jag berättade för mina vänner att herpes faktist kan smittas genom toalettringen. Tro det eller ej, men det är faktist möjligt so watch out for the toiletring! Sen kom vi även in på låten " Alla som itne dansar är våldtäktsmän ", någon i stan hade tydligen stämt dom som gjort låten alltså, personen dansar inte och är en våldtäksman. Den anmälan gick nog inte igenom, tyvärr! Sen var det matematik på listan! Ingrid lämnade klassrummet, klassen drog igång youtube och alla hade kul för en gångs skull på en mattelektion! Ingrid kom tillbaka och det blev lite gneomgång sen slutade vi den lektionen! Ja, då var det svenska kvar. Diskussion om filmen Linas kvällsbok, elit film! Jag diskuterade med Josefine&Jenny, vi fick fram mycket och det fanns mer att diskutera. Sen avr dagen slut och alla skyndade sig till bussen som skulle gå tjugo i! Väntade på 300 buss med linn ute i solskenet ca 10 min. Våran är här faen i slutet av Januarimånad. Sen somnade jag och Linn i bussen typ. Vi vaknade till när det ringde i hennes lur när vi var typ vid småris. Av och byta buss, snacka lite med min homie, han ska styra TEMAPARTY! Fett nice! Vi gick hem sedan pluggade jag och såg på tv med lillsyraan sen var dedt dagens höjdpunkt: SVERIGE - TYSKLAND EM! Fittigt nog så losade Sverige och jag säger det; hade dom inte slarvat så mycket i början och kollat vart målvakten står så skulle det vart många fler mål. Tyskland spelade inte bra. Ja, under spelets gång så pluggade jag lite ULS vilket knaske gjorde gott för knoppen. Nu sitter jag som sagt här och ska läsa engelska som vi har imorgon. Sedan är det bio imorn med Linnsan! Härligt att vi kan göra något tillsammans tycker jag. Även imorn är det en vecka till klippning, tips? BRING IT! Sedan 6 Februari blire navelpiercing. Ville att de skulle komma som en chock för alla men sedan blev det så att jag försa mig typ. Klantigt när jag ville smyga som katten! Och lördag blire myspyskväll med brudarna, chips och fett som fan och massa bölfilmer! Sen blir helgen lugn och pluggfull! yeye, nu pratas det i telefon. Ska plugga nu hörs!



PLUGG IS CALLING!
Anna Molander

Ingen fattar och ingen kommer någonsin att förstå.

hejsan.

Länge sedan nu. Hänt en hel del. Något jag önskar aldrig skulle hända. Jag har nog aldrig varit med om något värre än det. Aldrig. Tårar och skrik hjälper inte.

Ska börja skriva en dagbok på datorn, så slipper jag skriva det här. Här kan vi skriva kärlekstrams, hur mkt jag sötr mig på folk och alla sådana där åsikter som bara är bullan i musen! Men det som handlar om innerst inne i mig stannar hos mig.

En ny anna ska framträda inom detta år! Piercing, frisören, hård träning = EN NY ANNA HOPEFULLY! Ska försöka få upp mitt dåliga självförtroende. Ska sätta gränser och vara en äkta amazon! Ingen ska få trycka ner mig längre, nu ska jag bli herran på täppan! Nu jävlar i min lilla låda!

This is me know.



Back with the new me soon.

Nu är det mycket blandat musik btw, ingen period men en speciell utan nu med ALLA speciella! MAKE ME HAPPY!


Hur värderar du folk i din omgivning? Kommer familjen först eller är det kompisarna?




BED IS CALLING!
Anna Molander


I'm stuck in a coma. Stuck in a neverending sleep.

hejsan!

Var kanske ett tag sen jag skrev nu. Närmare en vecka sen om jag inte räknat fel. Blir inte så mycket när jag inte tycker jag ahr något att komma med. Btw så har lovet redan tagit slut. Skolan börjar faktist bara om 4-5 timmar och här sitter jag och skriver. Anlendingen är magont och fel vänt dygn. Jag somnade vid halv 1 men vaknade liktförbannat vid 3 slaget. Ska duscha vid 06.30 och klockan är 03.50.. Yeye, back to sleep later..

Mitt lov har väl inte varit det bästa. Har hänt det mesta och nästintill ingenting. Film och soving har skett för det mesta. Föröskt hitta dom längsta filmerna vi har för att slippa gå upp och byta när den första är slut och för att komma bort ifrån datorn. Hänvisar er till min bilddagbok om ni ska ha allt på bildbevis.

Just nu snurrar tankarna. Jag vet inte vart jag ska ta vägen nästan, det kom som en chock. Följ ditt hjärta sa en kille till mig och jag vet inte vad mitt hjärta vill. Vet ingenting längre..

Senses Fail - Can't be saved.

BACK TO SLEEP!

Anna Molander